עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dovk,

שלום ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה win 10 באחד הדיסקים במחשב 500GB כונן D המחיצות היו מחולקות אוטומטית כ490GB שהיה עליו מידע(סרטי ילדים ומשחקים) ועוד כ-10GB שעליו לא היה מידע, לטיפשותי ביצעתי איחוד של המחיצות מבלי לגבות את המידע כי לתומי חשבתי שאני בסה"כ יעביר את ה10GB כהמשך 490GB אבל לצער הילדים ושלי המידע נמחק. האיחוד בוצע ע"י מערכת ההפעלה בניהול דיסקים לא בתוכנת צד שלישי RECUVA בניסיון להציל מידע עם שימוש בתוכנת נרשם כי אין שום קבצים לשחזור שאלתי למומחים האם יש סיכוי להציל את המידע ???? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, כאשר אני משחק בכל מיני משחקים יש רעש רקע שנשמע שהוא מסונכרן עם הפעולה של ה-HDD, וזה די נוראי ואני לא יודע איך לגרום לזה להפסיק מבלי להשתמש ביציאה אחרת (כבל קצר). בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  3. קיבלתי מחשב מסוג dell inspiron n5110 ושרציתי לפרמט win7 דרך USB אותו קיבלתי שגיאה 0xc0000098 הפעולות שעשיתי עד עכשיו: 1.ניסיתי להשתמש במדריך הזה: http://www.prime-expert.com/articles/b18/fix-0xC0000098-windows-bcd-does-not-contain-valid-os-entry.php אבל ללא הצלחה, בשלב המחיקה קיבלתי הודעה שהקבצים שאותם אני מנסה למחוק לקריאה בלבד. 2.פרמטתי את המחיצה של הBOOT (זאת ששוקלת 100 מגה) בעזרת ההתקנה מהCD. 3.קיבלתי בsystem recovery options בstartup repair שיש תקלה במחיצה D (מה הקשר? היא ריקה מתוכן(קיימות מחיצה C שעליה המערכת הפעלה וD שעוד לא התקנתי עליה כלום)). אחרי שבחרתי ב"תיקון" קיבלתי הודעה שBOOT MANAGER לא קיים... 4.חזרתי חלילה על פעולה 3 ו-startup repair לא מצא הפעם שום תקלה …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. טוב חברים קניתי דיסק קשיח 4 טרה של טושיבה של 3.5 חברתי אותו לתחנת עגינה עם יואס בי כחול וזה לא עבד שומעים שהדיסק עובד אבל לא ניפתחת מחיצה בכלל אני רוצה להגיד 1 המחשב הוא חלונות 10 פרו 64 ביט עברית 2 בחנות הוא פרמט לי ל -MBR 3 בצעתי בדיקה במחשב שני עם אותה מערכת הפעלה וחברתי את הכונן ללא יואס בי כלומר חברתי אותו בפנים וגם שם הוא לא ניפתח 4 המחיצה מזוהת ללא אות בחלק השני הוא רק למרות שהוגדרו שני מחיצות ופורמטו בחלנות 10 פרו אבל זה לא קורא 4 שניסיתי למחוק את המחיצה לא יכולתי קליק ימני על המחיצה הדבר היחידי שאפשר זה רק ללחוץ על עזרה צרפתי לכם תמונות אשמח לעזרה ממי שמבין בזה בבקשה

5. כשאני פותח את המחשב ומפעיל את הכרום הכל עובד פנטסטי, אבל אחרי איזה 2 דקות האינטרנט לא עובד בכלל (לא skype, steam, torrent וכו') וחוזר לעבוד רק אחרי 5-10 דקות כרגיל ללא תקלות. הערה קטנה, זה קורה רק אצלי מבין שני המחשבים בבית. במחשב השני (שכמובן מחובר ישירות לראוטר, כמוני בדיוק) זה לא קורה. מה גם, ניסיתי להחליף כבל אינטרנט, ריסט לראוטר ולמודם, ריסט למחשב, עדכון דרייברים לכרטיס רשת.

6. אז קניתי את הכרטיס קול המשובח הזה ומאיזשהי סיבה לא ברורה השלט לא מגיב לי ...מישהו יודע מה יכולה להיות הביעה והיכן אני יכול לבדוק מאיפה הבעיה נובעת? מהשלט או הכרטיס (הרק שלו) ...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by MaDridMan,

אז ככה אני וחבר שיחקנו ביחד במשחק מחשב,והמחשב נתקע בפיתאומיות והתכבה! הדלקתי אותו והוא נתקע במסך שמראה את הרקע של המחשב ללא אייקונים וללא Toolbar לאחר מכן ניסיתי דרך Safe mode גם נתקע ללא אייקונים וניסיתי גם שחזור מערכת דרך הsafe mode לא הצליח נתקע באמצע לפרק זמן של יותר משעתיים. בקיצור ניסיתי לפרמט,ובמסך שכתוב-Press any key to Boot from CD.. לחצתי על כפתור כמובן והוא נתקע על המסך הזה (אפילו חיכיתי עוד שעתיים נוספות זה עוד נשאר תקוע) מה אני יכול לעשות לעזאזל? (אגב פתחתי פה כי כמעט בטוח 99% שזה בעייה חומרתית) יש מצב זה ההארד דיסק? או התחממות ייתר של חלקים?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by scarymovie,

מעבד P4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 Service Pack 1 קיצר עשיתי היום פורמט אחרי הרבה זמן (שנה) אחרי שסיימתי להתקין את הווינדוס גיליתי שהUSB לא עובד ניסיתי לחבר DISK ON KEY ועוד כמה דברים שום דבר לא עבד עכשיו מה שהכי מוזר פה שהעכבר שלי עובד בUSB אבל אם אני מוציא אותו ומכניס אותו חזרה לUSB שאני בווינדוס הוא מפסיק לעבוד ככה שאני עושה ריסט והוא חוזר לעבוד יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by meowchita,

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון בכלל, אבל פתאום אני לא מצליחה לשמוע קול דרך האינטרנט, למרות שמהקבצים במחשב- כן. אין לי מושג למה זה ומה צריך לעשות כדי לתקן את זה. נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהרמקולים פועלים וגם realtek digital output, ומה שלא מחובר הוא realtek hdmi output. העניין הוא שאין לי מושג מה לעשות כדי שיהפוך להיות מחובר. אשמח מאוד מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by thedarkman,

לפני 9 חודשים בערך קניתי מחשב ואז שמתי אותו על מעמד כזה עם גלגלים ואז הוא נפל על הרצפה ומאז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות שקניתי מהם את המחשב ואז החלפנו את המאוורר לכרטיס מסך ולאחר מכן אחרי כמה ימים זה עדין הפריע לי אז ניסינו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך ואז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות ומאז שהחלפתי את כל החלקים האלה יש לי הרבה בעיות עם המחשב לפעמים הוא מתחיל לעשות מן צפצוף כזה קבוע ולפעמים זה מפסיק ואז מתחיל עוד פעם כל פעם בזמן אחר. יש לי קצת לאגים במשחקים יש לי תקיעות גראפיקה ירדה. מה הבעיה של המחשב? איך אני מסדר את הבעיה? תודה לעוזרים

11. היי, אני מקווה שאני לא עובר על אחד מחוקי הפורום בכתיבת דיון זה. תיאור התקלה: מחשב בן שנתיים, ללא תקלות, ללא בעיות ושתמיד מבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר. לפני כחודש נתתי לו מכה קלה(לכונן) עם הרגל, והמסך החל רועד ללא הפסקה, המחשב נתקע, עד שניתקתי אותו מהחשמל, לאחר מכן המחשב חזר לקדמותו. הבוקר, שוב אותה הסיטואציה. המחשב קיבל מכה קלה (הכיסא צמוד לכונן), החל רועד והפעם רסטרט פשוט הצליח 'לאפס' אותו. הבעיה לאחר מכן, שהוא נכבה, ולא הצליח לעלות. הסבר מפורט: המחשב נדלק, מצפצף, יש אור כתום של לוח האם, ושוב נכבה וחוזר חלילה ללא הפסקה. הווינדוס לא עולה! אין תגובה במסך, סך הכל יש ניסיון להידלק, ואחרי מחצית השנייה, הוא מבצע רסטרט. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ניסיתי הכל הכונן עצמו הוא כבר מכיווץ לשני כוננים ל-D וגם ל-E. נכנסתי לניהול דיסק לא נמצא. אבל אני נכנס למחשב שלי בצד מופיעה לי סמן קטן שבעבר הוא היה, ניסיתי עם תוכנות כמו TogetherShare Data Recovery 7.1 וכדומה... עדין אין..... לא מה לעשות??????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים, ומאז הבעיות לא חולפות, יש לי 2 בעיות עיקריות: 1. לא משנה, עשיתי את מה שהיה בFAQ פה וחשבתי בהתחלה שזה מאט, אבל זה לא, אז הבעיה תוקנה, הבעיה השנייה היא העיקרית בכל מקרה: 2. יש לי בעיות בקריאת מכל מני אתרים באינטרנט, וגם תמונות ופלאש לפעמים: - במכל מני אתרים, חלק מהפלאש לא עובד וחלק כן (באותו אתר), אותו דבר עם תמונות, אני נכנס לפה וחלק מהתמונות שמימין לשם הפורום פועלות, חלק לא. - באתר www.one.co.il חסר לי הלוגו העליון, לפעמים כמה תמונות לא פועלות, ובצד ימין איפה שהקטגוריות, אני רואה רק את שמות הקטגוריות, בלי התוכן בהן (למשל קטגוריית כדורגל ישראלי, אז מתחת אני ישר רואה את קטגורית כדורגל עולמי, אין לי את התוכן שמתחת לכדורגל ישראלי). - באתר Gamer אנ…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by zglazer,

שלום לכולם ברשותי מחשב P4 שאני מעוניין לפרמט והתקין מחדש WINXP SP2 יש לי cd bootאך אני לא מצליח לראות את הבאיוס רשום BAIOS IS NOT AV והמסכים רצים מהר כך שאני לא יודע איך נכנסים לביוס ניסיתי מקש TAB ,DEL לא עוזר אנא עזרתכם

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  15. שלום ! קניתי לוח חדש של ג'גבייט GA-X79-UD3 מהסידרה החדשה למעבדי האקסטרים בלוח יש ארבע חריצי זכרון וקניתי גם 4 יחידות של 4GB כל אחד. אבל כשניסיתי להרכיב אותם המחשב סירב לעלות ורק כשהשאתי שניים הוא עלה גם לאחר שהחלפתי בין היחידות הוא עלה אבל שוב רק עם שניים כשאני מרכיב את כל הארבע הוא משמיע ציפצופים כמו של זכרון מתוקל. אשמח אם למישהו כאן יש פתרון לתקלה הזו.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  16. הדלקתי את המחשב (הלכתי וחזרתי אז לא ראיתי איך הוא התנהג בזמן העליה) אבל הווינדוס עלה מוזר מאוד: המסך היה בערך 50% כהה יותר ממה שהוא אמור להיות התצוגה ריצדה כמו איזו טלוויזיה ישנה (פולסים אחידים כאלה כאילו שהורדתי את הHZ למשהו כמו 5) ובנוסף לכל זה, היה LOW FPS לתצוגה עצמה. זה התבטא בתנועות עכבר מגמגמות וכו'. בדקתי ביצועים במנהל משימות הליך זיכרון וCPU נראה תקין לחלוטין. משתמש בכבל DVI כך שאין חשד לאיזה VGA רופף או משהו בכיוון אבל הפעלה מחדש פתרה את הבעיה... אציין שהספק דיי גבולי למערכת (יש בערך 50W חופשי על סמך חשבוני ספק) אך קיים שם מערך מתאמים מכבלי מולקס ל8PIN כדי לספק חשמל לכ.מ היתכן שזה מתח לא ייציב או משהו לכ.מ ולכן זו היתה תהוצאה ? *זה פועל ככה באופן תקין כבר כמה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by liran_85,

אז ככה, יש לי במחשב usb onboard 2 חיבורים, ויש לי גם כרטיס שיש בו 2 חיבורי usb + חיבור parlalel נראה לי שקוראים לו ככה זה לשלט הגה וכאלה דברים חיבור ישן. עכשיו כשאני מחבר את העכבר ל onboard usb הוא עובד וכאשר אני מחבר לכרטיס הוא לא עובד... הכרטיס מחובר טוב ללוח עם החוטים והכל זה בדקתי כבר.... אמרו לי שצריך להגדיר את הכרטיס ב BIOS... ולבטל את ה חיבור ONBOARD USB גם דרך הביוס הייתי מאוד מעוניין לדעת איך עושים את זה בתודה רב לירן,

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  18. יש לי ASUS V9280-TI4200-128MB על EPOX 8RGA+ NF2 AMD 2000 שקיבלתי אתמול עם הדרייברים שבאים עם WINDOSW הכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני מתקין את הדרייברים של NVIDIA או את הדרייברים של ASUS. ליד הסימן של העכבר מופיע מן קו כמו הקווים שמתחילים להופיע שעושים יותר מדי OC לכרטיס מסך(לא עשיתי). ושאני מפעיל סרטים אז כל הסרט מלא כאלה קווים אם מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by מאור247,

יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב(XP/VISTA) ורציתי לדעת איך למחוק את הויסטה?? והאם זה יפגע במחשב??

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by david86,

תמיד יוצא לי סמל מיתחת לשעון מה זה אומר ? הדבר הזה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. אני רוצה להעבהיר משלי כמב קבעצים , עיזרו לי slim's, תודה רבה, אבי

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by eins,

שלום לכולם יש לי כונן קשיח של סיגייט 500 גיגה משמש הכונן משני. לאחרונה ישנם מספר קפיצות חשמל בבית, שהמחשב נכבה בגללם. מאתמול בלילה אני שומע שהסיכה של הכונן קשיח קופצת. בהתחלה לא הבנתי מה הרעש הזה והלכתי לישון בבוקר שפתחתי את המחשב, קיבלתי את ההודעה שאין לו BOOT והוא מחפש ב CD נכנסתי לביוס, ולא ראיתי את 2 כוננים שיש לי. כיביתי את המחשב, שיחקתי עם הכבל חשמל שהולך ל 2 הכוננים הדלקתי מחדש והפעם המחשב עלה, עם 2 הכוננים לאחר כמה דקות של עבודה שמעתי שוב את הרעש של הסיכה חשוב לציין שקפיצה לא מדוייקת.. זה יכול להגיע אחרי 10 שניות וגם אחרי דקה בין קפיצה לקפיצה האם הכונן קשיח הלך ? ולהפעיל את האחריות ? או שזה יכול להיווצר בגלל בעיה בחשמל ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  23. טוב אני יודע שזה הבעיה הכי שטותית שיש אבל לא הצלחתי לפתור אותה עדיין . חיברתי את הנייד לטלויזיה ה. ד. של טושיבה. בנוסף יש מגבר שמחובר של אונקיו. שממנ יוצא הסאונד. לאחר החיבור אני רואה את התמונה אבל לא שומע את הסאונד . ניסיתי לחבר בננות ביציאות שונות אבל זה לא עזר. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Shlomi062,

אהלן, יש לי משהו מוזר בכרום אני מנסה לגלוש לאתרים וקופץ לי דף להתקנת תוספים עם דומיין הזה: "erutmfkijm.pw", כשמנסה לצאת מהדף זה נכנס למסך מלא ותוקע את הגלישה. צירפתי צלום של הדף שמופיע לי כשניסיתי להיכנס לספורט 5 לדוגמא. יש למישהו דרך לעזור? תודה מראש!

25. יש לי לוח אם ABIT IP35-E. בביוס הנלווה ללוח האם, בסעיף BOOT ORDER מופיעה האפשרות SATA CDROM. הDVDRW שלי הוא מסוג IDE, ולמרות שהוא מזוהה ופועל מצויין ברגע שהמערכת עלתה, אני לא יכול להשתמש בו עם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה (ניסיתי. לא עובד). איך פותרים את הבעיה? חבל לי לקנות כונן SATA רק בשביל זה, ואין לי ממי להשאיל כונן USB חיצוני.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.