עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DarkSight,

לידידה שלי יש artifacts ממש נוראיים ולאחר שניה המחשב נסגר אז חשבתי שהבעיה כמובן מצוייה בכרטיס המסך אבל שלחנו את הכרטיס לבדיקה והתברר כי הוא תקין ניסנו בנוסף לעלות את המחשב ללא הכרטיס ועדיין המחשב קרס ישר לאחר שהעלאנו אותו למישהו יש רעיון מהי הבעיה?? זה נשמע לי ממש מוזר שהמחשב מתחמם בכזו מהירות! אולי זה המעבד?? היא סיפרה לי שהמריחות האלה היו קורות לה בהתחלה בתדירות פחות גבוהה ופתאום עכשיו הם לתמיד!! יש לה פנטיום 4 3200 אם זה חשוב בבקשה תחשבו על משהו

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by Goat17,

שלום לכולם עד לאחרונה היה מותקן על המחשב שלי WINDOWS7 עד אחד הדיסקים הקשיחים ועבד בצורה סבירה קיבלתי במתנה דיסק SSD מחבר והחלטתי להתקין עליו WINDOWS 7 נוסף במטרה לשפר את הביצועים הצלחתי להתקין את הWINDOWS רק אחרי שניתקתי את כל הדיסקים האחרים ההתקנה עברה בהצלחה אבל בגלל שהדיסק שהיה מותקן עליו הWINDOWS הקודם היה מנותק הWINDOWS החדש לא מכיר אותו ולא מאפשר לי לעשות DUAL BOOT.. יש לי תוכנה בשם EASYBCD ואני זוכר שפעם היא עזרה לי במצב דומה.. אבל אני לא זוכר בדיוק איך.. מישהו כאן יכול לעזור לי לשחזר את ההתקנה הקודמת ככה שיהיה לי DUAL BOOT ביניהם? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Meir Yazdy,

שלום מערכת הפעלה-ווינדוס 7. 64 ביט. שלום יש ברשותי את המחשב כשנה,השבח לאל המחשב אין תקלות. היום כשהפעלתי את המחשב זה מה שאני רואה: אני מעוניין שהמחשב יחזור לעבוד כרגיל. אשמח לעזרה,בתודה מראש. [ATTACH=CONFIG]9707[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, נכון כשמחברים נגיד מדפסת בעל יציאת USB למחשב בפעם הראשונה אז המחשב אומר שהוא זיהה חומרה חדשה נכון?, אז תראו חיברתי את המדפסת שלי והתקנתי אותה ומישום מה המשחב לא מזהה את המדפסת הוהא לא מדפיס למרות שהכל מותקן! עכשיו אם נגיד אני מחבר שוב את המדפסת אז המחשב לא אומר שהוא מזהה חומרה חדשה (והוא בכלל לא מזהה את המדפסת)! מה אני צריך למחוק כדי שהמחשב יזהה שוב את המדפסת כחומרה חדשה? תודה רבה@!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. לאחר הדלקה מחשב נותן הודעת שגיאה: ZRBQJ is compressed press cntl-alt-del לא מצליח להיכנס למצב safe mode כדי לנסות לשחזר את המערכת אחורה. יתכן ואתמול בלילה נמחקו קבצים בעת ניקוי אחד הכוננים. המערכת היא win7 והלוח של asus תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. תיראו יש לי מעבד e8400 asus p5ql-e 2x2gb ocz wd 500gb aaks zotac 9800gtx+ nzxt tempest corsiar 550wtt יש לי צורב של LG היום הדלקתי את המחשב במיקרה סתם רציתי לחפש משהוא באחד הכוננים ופיתאום שמתי לב שכונן ה dvd נעלם אבל אחרי ריסטארט הוא חוזר אבל פעם ב שבוע-שבועיים הוא נעלם ושוב צריך לעשות ריסט. יש לציין שהוא לא נעלם ככה פיתאום זה פשוט קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב והמחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע מישהוא יודע מה הבעייה? יש לציין שיש לי את התוכנה deamontools יש קשר? אהה ועוד משהו מתי שהכונן נעלם אני ניכנס למנהל התקנים וביכלל לא כתוב כונני dvd הלשונית לא מופיע ביכלל זה ממש ניראה כאילו המחשב לא מזהה אותו מה זה הוא פעם מזהה ופעם לא הצורב חדש ניקנה ליפני שבוע מישהוא יודע מה ה…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by Yaniv,

בהתחלה לפני חודש וחצי המחשב שלי התחמם הרבה אבל עוד איך שהוא יכולתי לגלוש באינטרנט... מסתבר שהבעיה הייתה המאווררים שמעלים המעבד, קניתי לאחר מכן חדש והוא עבדתי ועדיין עובד כבר חודש וחצי מצויים. אבל אתמול חזרתי הבעיה של הקרבות רק ברמה מטורפת יותר ובדקתי ואכן כל המאווררים עובדים. המחשב בן 3 שנים אז אם זה אומר משהו אז.... מצטער אם יש שגיאות כתיב או טעויות פשוט אני עם הפלאפון וזה לא נוח לכתוב ככה, תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by OutRaGe,

שלום. קצר ולעניין , לחבר שלי יש בעיה, הוא החליף ספק כוח כי הקודם נשרף, עכשיו שהוא מדליק תמחשב הכל נראה כאילו הכל טוב ויפה (יש גם תטעינה הזאת של הוינדווס) עד שמגיע המסך של XP של "ברוכים הבאים" הוא לא רואה תמסך הזה והמסך נכנס להשהייה מישהו יודע מה הבעיה ? תודה מראש. לירן.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  9. כשאני עושה ריסטארט העכבר והמקלדת לא זזים שום דבר אני לא יכול לעשות כלום http://img32.imageshack.us/img32/8978/074coz.jpg

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. שלום חברים , מיזה הרבה זמן שהמחשב שלי לא עובד ... משום מה כאשר אני מדליק אותו לא נדלקת תמונה על המסך , ניסיתי להחליף זיכרונות/כ.מסך/ לוח אם / אבל התוצאה היא אותה תוצאה ... המסך לא מגיב כאשר אני מדליק את המחשב..., ( מציין שגם המסך נבדק ונמצא תקין ) יכול להיות שהמעבד לא תקין ? אין צפצופים ואין כלום ... אני אובד עצות ומחכה לעזרתכם ... בתודה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  11. איך אני מנתק את הכבל הזה מהמחשב הנייד לצורך החלפת HDD?

12. Started by shiran88,

שלום, לפעמים יוצאים לי מסכים כחולים פתאום,אני כבר החלפתי את הקבל של USB לקבל רשת כי חשבו שזאת הבעיה אבל זה לא עזר, בדקתי את הטמפרטורה במצב מנוחה והיא הייתה תקינה.. אבל נתנו לי לבדוק את הזיכרון על ידי תוכנה : memtest וזה מצא לי די הרבה שגיאות,אני לא יודעת כמה זמן היה צריך שהתוכנה הזאת תפעל אז עצרתי אותה אחרי 50 דקות ככה (זה היה ב120 אחוז כבר) ואני אצרף לפה את השגיאות שהוא מצא עד אז.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה הזאת ותסבירו לי איך אני מצרפת לפה קובץ... יום טוב

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  13. קניתי כבל DVI וחיברתי לכרטיס מסך שלי ומשם למסך (SAMSUNG 731B) עכשיו בתצוגה נגיד באקספלורר רואים פיקסלים כאלה בדף אינטרנט.. ושאני מנתק אותו ומחבר תחיבור VGA רגיל רואים חלק..מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by rrroonnii,

איך אני נכנס לשחק ברשת? אני נירשמתי לאתר וגם שיחקתי באימון .אבל זה לא נכנס לי לשחק עם רב משתתפים .מה עושים

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by yan_ymar,

יש לי שאלה ממש קצרה. כיצד אני יכול לצלם תמונה של ה CPUZ שלי בישביל המאגר אוברקלוק שיש לכם באתר בגודל 250KB

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by pk1,

אם אני משנה את סדר חיבורי הIDE במחשב זה ישנה משהו? אני מתכוון למשל להחליף בין הכבל של הHDD לכבל של כונןCD או צורב זה משנה אם על אותו IDE שהיה פעם את הHDD והפלופי יהיה עכשיו משהו אחר? בקיצור אם אני משנה את חיבורי הIDE במחשב, תהיה לי בעיה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by Aviway,

חיברתי שתי מקלדות למחשב ע"מ לשחק בפיפא 2006. הבעייה היא שהמקלדות עובדות אבל המחשב מזה אותם כאותו מקלדת ובמשחק מופיע רק מקלדת אחת. האם אפשר לבצע שהמשחק יזה שתי מקלדות?????? ואם כן אז איך?!?!?!?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  18. היי מה הסיבה לזה? יכול להיות שספק הכח של הLCD מקצר? נורית הבדיקה של המסך דולקת תמיד, אבל ברגע שאני מחבר את כבל הVGA למסך רואים את שולחן העבודה לחלקיק השניה ואז זה נעלם , מסך שחור , רוני

19. קניתי כרטיס קול נורמלי ואני רוצה לבטל בהגדרות של המחשב את הכרטיס המובנה...איך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של ABIT אם זה חשוב...

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by slrr,

המחשב נדלק לשניה וכבה... פתחתי הוצאתי כמה דברים(אותו דבר קורה) הוצאתי את המעבד(נדלק ועובד אבל לא קורה כלום כי אין מעבד) מה נשרף?? לוח-אם או המעבד(לי נראה שהמעבד)....{אין ריח שרוף}.... [הצלאות של המעבד היו מלאות אבק].. אפשר לקנות בכלל למחשב נייד מעבד חדש????

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by elad-k1,

אם מישהו יכול להשיג לי דרייבר יש לי מדפסת חדה משולבת HP PSC 1205 ואני לא מצליח להדפיס אם יוכל לעזור אני יודה לו תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי בעיה רצינית, יש לי HD 500GB פנימי של סיגייט שהחליט לא לעבוד יותר, הקשיח לא מזוהה בביוס ב-3 מחשבים שונים. יש לי עליו חומר קריטי שאני חייבת לשחזר...אין לי מושג איך או למי לפנות וכמה זה יעלה לי אני מוכנה לנסות לעשות את זה לבד אם יש תוכנה ומדריך איך.....אני שמעתי שבמקרה כזה צריך לפתוח את הקשיח ולעבוד עם הדיסיקים הפנימיים שלו...האם זה נכון???? בבקשה מדובר על חומר רגיש מאוד שכולל תמונות מהחתונה שלי......אהה כן וזה היה הדיסק גיבוי דווקא שהלך....בבקשה תעזרו לי :please:

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by moshe20,

שלום אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מפרסם פה. אני מנסה להפעיל משחק רשת בשם Shaiya וגם A3 אבל המשחק נתקע לי בגעה למשסך החיבור והכל נתקע גם הווינדוס . המחשב לאחר פירמוט התקנתי את הדרייבר מהאתר פה וגם את הדירקטקס ועדיין העיה לא נפתרה פרטי המחשב לפי קובץ הDxDiag System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 …

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by sMoCHTa,

שיחקתי BF3 ופתאום קיבלתי מסך כחול שפעם ראשונה אני מקבל.. לא הספקתי לקרוא אבל זה קשור לזיכרון אני חושב. ה ID של השגיאה הוא 1033 אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? הנה תמונה: מפרט המחשב שלי: כרטיס מסך- AMD Radeon HD 6870 מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz לוח אם- Gigabyte EP43-S3L ראם- 4094MB RAM מערכת הפעלה- Windows Ultimate 64 Bit מסך- Samsung SyncMaster 2333HD 1920X1080

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קניתי צורב חדש,מהדגם הזה: SONY AD-7240S ראיית שהמליצו עליו פה באתר ובעוד מקומות אז קניתי, חיברתי אותו לחיבור SATA השני שיש לי,לראשון מחובר ההארדיסק, וכמובן שגם לספק ואיך שהמחשב מעלה טיפה את הוינדוס, ישר הוא קורס למסך כחול, לאחר כמה ניתוקים וחיבורים של הצורב בסוף הוא עבד כמה שעות כמו שצריך והפעיל דיסקים,עוד לא צרבתי בו, אבל היום הוא שוב משתק לי את המחשב במסכים כחולים, הכנסתי אליו דיסק ריק להתחיל לצרוב ואז הצורב התחיל לקרוא אותו והמחשב קרס,ושניסיתי להפעיל אוב את המחשב אז שוב באו המסכים הכחולים כרגע ניתקתי את הצורב אז המחשב עובד בסדר ואני כותב לכם את הבעיה כאן.... תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.