תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה לפני חודש וחצי המחשב שלי התחמם הרבה אבל עוד איך שהוא יכולתי לגלוש באינטרנט... מסתבר שהבעיה הייתה המאווררים שמעלים המעבד, קניתי לאחר מכן חדש והוא עבדתי ועדיין עובד כבר חודש וחצי מצויים. אבל אתמול חזרתי הבעיה של הקרבות רק ברמה מטורפת יותר ובדקתי ואכן כל המאווררים עובדים. המחשב בן 3 שנים אז אם זה אומר משהו אז.... מצטער אם יש שגיאות כתיב או טעויות פשוט אני עם הפלאפון וזה לא נוח לכתוב ככה, תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין , לחבר שלי יש בעיה, הוא החליף ספק כוח כי הקודם נשרף, עכשיו שהוא מדליק תמחשב הכל נראה כאילו הכל טוב ויפה (יש גם תטעינה הזאת של הוינדווס) עד שמגיע המסך של XP של "ברוכים הבאים" הוא לא רואה תמסך הזה והמסך נכנס להשהייה מישהו יודע מה הבעיה ? תודה מראש. לירן.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כשאני עושה ריסטארט העכבר והמקלדת לא זזים שום דבר אני לא יכול לעשות כלום http://img32.imageshack.us/img32/8978/074coz.jpg
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים , מיזה הרבה זמן שהמחשב שלי לא עובד ... משום מה כאשר אני מדליק אותו לא נדלקת תמונה על המסך , ניסיתי להחליף זיכרונות/כ.מסך/ לוח אם / אבל התוצאה היא אותה תוצאה ... המסך לא מגיב כאשר אני מדליק את המחשב..., ( מציין שגם המסך נבדק ונמצא תקין ) יכול להיות שהמעבד לא תקין ? אין צפצופים ואין כלום ... אני אובד עצות ומחכה לעזרתכם ... בתודה.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איך אני מנתק את הכבל הזה מהמחשב הנייד לצורך החלפת HDD?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפעמים יוצאים לי מסכים כחולים פתאום,אני כבר החלפתי את הקבל של USB לקבל רשת כי חשבו שזאת הבעיה אבל זה לא עזר, בדקתי את הטמפרטורה במצב מנוחה והיא הייתה תקינה.. אבל נתנו לי לבדוק את הזיכרון על ידי תוכנה : memtest וזה מצא לי די הרבה שגיאות,אני לא יודעת כמה זמן היה צריך שהתוכנה הזאת תפעל אז עצרתי אותה אחרי 50 דקות ככה (זה היה ב120 אחוז כבר) ואני אצרף לפה את השגיאות שהוא מצא עד אז.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה הזאת ותסבירו לי איך אני מצרפת לפה קובץ... יום טוב
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי כבל DVI וחיברתי לכרטיס מסך שלי ומשם למסך (SAMSUNG 731B) עכשיו בתצוגה נגיד באקספלורר רואים פיקסלים כאלה בדף אינטרנט.. ושאני מנתק אותו ומחבר תחיבור VGA רגיל רואים חלק..מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אני נכנס לשחק ברשת? אני נירשמתי לאתר וגם שיחקתי באימון .אבל זה לא נכנס לי לשחק עם רב משתתפים .מה עושים
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי שאלה ממש קצרה. כיצד אני יכול לצלם תמונה של ה CPUZ שלי בישביל המאגר אוברקלוק שיש לכם באתר בגודל 250KB
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם אני משנה את סדר חיבורי הIDE במחשב זה ישנה משהו? אני מתכוון למשל להחליף בין הכבל של הHDD לכבל של כונןCD או צורב זה משנה אם על אותו IDE שהיה פעם את הHDD והפלופי יהיה עכשיו משהו אחר? בקיצור אם אני משנה את חיבורי הIDE במחשב, תהיה לי בעיה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חיברתי שתי מקלדות למחשב ע"מ לשחק בפיפא 2006. הבעייה היא שהמקלדות עובדות אבל המחשב מזה אותם כאותו מקלדת ובמשחק מופיע רק מקלדת אחת. האם אפשר לבצע שהמשחק יזה שתי מקלדות?????? ואם כן אז איך?!?!?!?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי מה הסיבה לזה? יכול להיות שספק הכח של הLCD מקצר? נורית הבדיקה של המסך דולקת תמיד, אבל ברגע שאני מחבר את כבל הVGA למסך רואים את שולחן העבודה לחלקיק השניה ואז זה נעלם , מסך שחור , רוני
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול נורמלי ואני רוצה לבטל בהגדרות של המחשב את הכרטיס המובנה...איך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של ABIT אם זה חשוב...
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המחשב נדלק לשניה וכבה... פתחתי הוצאתי כמה דברים(אותו דבר קורה) הוצאתי את המעבד(נדלק ועובד אבל לא קורה כלום כי אין מעבד) מה נשרף?? לוח-אם או המעבד(לי נראה שהמעבד)....{אין ריח שרוף}.... [הצלאות של המעבד היו מלאות אבק].. אפשר לקנות בכלל למחשב נייד מעבד חדש????
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להשיג לי דרייבר יש לי מדפסת חדה משולבת HP PSC 1205 ואני לא מצליח להדפיס אם יוכל לעזור אני יודה לו תודה
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית, יש לי HD 500GB פנימי של סיגייט שהחליט לא לעבוד יותר, הקשיח לא מזוהה בביוס ב-3 מחשבים שונים. יש לי עליו חומר קריטי שאני חייבת לשחזר...אין לי מושג איך או למי לפנות וכמה זה יעלה לי אני מוכנה לנסות לעשות את זה לבד אם יש תוכנה ומדריך איך.....אני שמעתי שבמקרה כזה צריך לפתוח את הקשיח ולעבוד עם הדיסיקים הפנימיים שלו...האם זה נכון???? בבקשה מדובר על חומר רגיש מאוד שכולל תמונות מהחתונה שלי......אהה כן וזה היה הדיסק גיבוי דווקא שהלך....בבקשה תעזרו לי :please:
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מפרסם פה. אני מנסה להפעיל משחק רשת בשם Shaiya וגם A3 אבל המשחק נתקע לי בגעה למשסך החיבור והכל נתקע גם הווינדוס . המחשב לאחר פירמוט התקנתי את הדרייבר מהאתר פה וגם את הדירקטקס ועדיין העיה לא נפתרה פרטי המחשב לפי קובץ הDxDiag System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 …
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שיחקתי BF3 ופתאום קיבלתי מסך כחול שפעם ראשונה אני מקבל.. לא הספקתי לקרוא אבל זה קשור לזיכרון אני חושב. ה ID של השגיאה הוא 1033 אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? הנה תמונה: מפרט המחשב שלי: כרטיס מסך- AMD Radeon HD 6870 מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz לוח אם- Gigabyte EP43-S3L ראם- 4094MB RAM מערכת הפעלה- Windows Ultimate 64 Bit מסך- Samsung SyncMaster 2333HD 1920X1080
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי צורב חדש,מהדגם הזה: SONY AD-7240S ראיית שהמליצו עליו פה באתר ובעוד מקומות אז קניתי, חיברתי אותו לחיבור SATA השני שיש לי,לראשון מחובר ההארדיסק, וכמובן שגם לספק ואיך שהמחשב מעלה טיפה את הוינדוס, ישר הוא קורס למסך כחול, לאחר כמה ניתוקים וחיבורים של הצורב בסוף הוא עבד כמה שעות כמו שצריך והפעיל דיסקים,עוד לא צרבתי בו, אבל היום הוא שוב משתק לי את המחשב במסכים כחולים, הכנסתי אליו דיסק ריק להתחיל לצרוב ואז הצורב התחיל לקרוא אותו והמחשב קרס,ושניסיתי להפעיל אוב את המחשב אז שוב באו המסכים הכחולים כרגע ניתקתי את הצורב אז המחשב עובד בסדר ואני כותב לכם את הבעיה כאן.... תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי Tt X-Blower והקבל 3 פינים (זה שמתחבר ללוח האם ומנטר את המהירות שלו) לא מספיק ארוך... האם קיים לקבל זה מאריך??
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחפש מקום אמין ולא יקר, שעובד במהירות. אשמח להמלצות למקרה שזה לא המקום לשאול את זה, אתם יכולים להעביר את זה למקום הנכון, הרבה זמן לא פירסמתי פה. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת עם 2 מחשבים ונתב אדימקס(לידע כללי) ,אחד המחשבים לא עולה בכלל הוא מגיע למצב test memory נותן לי 2 הודעות עם כניסה לביוס (אני לא שם כרגע ואני לא זוכר את האופציות ),בזמן זה המקלדת לא מגיבה בכלל למרות שהמחשב עולה לא נשמע שום ציפצוף שמעיד על חומרה תקולה ,ניסיתי לנתק את המסך ולחבר שוב קיבלתי את הודעת ה test של המסך כך שאין בעיה במסך עצמו ,לפני כן אמרו לי שהייתה הפסקת חשמל ,השאלה היא אם הבעיה היא חומרתית או שהמערכת הפעלה לא תקינה ובנוסף מה עליי לעשות אודה מאוד לעזרכתכם
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי x79 sabertooth , i7 3820 וזכרונות מסוג Patriot Viper exterm 4X4GB PXQ316G1600LLQK בהדלקת המערכת נדלק הלד שמראה על תקלת זכרונות. כל שאר הלדים כבויים , המערכת לא מגיעה לשלב הboot . ניסית כבר 4 גרסאות אחרונות של bios מ asus ללא הצחלה.( דרך usb ) כמו כן ניסיתי להפעיל זכרון בודד , גם כאן הלד שמראה על תקלת זכרונות עדיין דולק. ( לא הגייוני שכל 4 הזכרונות לא בסדר...) הרצתי את ה "MemOK! " של asus אך גם זה לא עזר. הוצאתי את הזכרונות ואני מקבל beep code של זכרונות לא קיימים. הקישור הבא מראה שהלוח אם יודע לעבוד עם הזכרונות הנ"ל http://hexus.net/tech/reviews/ram/34369-patriot-divsion-4-viper-xtreme-low-latency-memory/?page=2 שאר רכיבי המערכת : ספק Tagan BZ 90…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5NSLI והצ'יפסט שלו פשוט רותח ... אם אנימשאיר את האצבע עליו לכמה שניות אני מקבל כוויה מורכב על הצ'יפסט קירור סטוק פאסיבי שאמור לחתוף משב רוח מהמאוורר של המעבד אחרי שהוא עובר בצלעות של הקירור של המעבד עוד מישו התנסה עם זה ? זה נורמאלי .. מה אתם מציעים ? הבאסה היא שאני לא יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו כי לא ה BIOS ןלא EVERESא ולא SPEEDFAN לא מראים לי את הטמפ' שלו
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לפני כמה שעות היית בבית קפיצת מתח, והמחשב נכבה ונדלק אך שום מערכת לא עלתה גם לא ביוס. פתחתי את המחשב התחלתי לנתק רכיבים כרטיס מסך, הרדיסק ופתאום הביוס עלה, אחר כך שוב לא עלה. אחר כך חיברתי הכל חזרה והוא כן נדלק, אחרי זה הוא לא נדלק. אחרי כמה ניסיונות המחשב חזר שוב לעבוד. איך אפשר לאתר את הבעיה? שאלה נוספת, כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך קצת הסתבכתי, לחצתי על הפין\כפתור שעל הלוח אם בשביל לשחרר את הכרטיס מסך אבל הוא פשוט לא נלחץ. הפעלתי קצת כוח והוא נתלש יחד עם הכרטיס מסך. החזרתי חזרה את הכפתור\פין. - להבא מה הצורה הנכונה להוציא את הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-