עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב מצפצף לי צפצופים מהירים בקצב אחיד איזה חלק עושה את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by Goldenmario,

לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב שלי בכרטיס מסך וספק חדשים. כשאני פותח אפילו רק XBMC וכרום ביחד השימוש ב CPU עולה מעל 65% מה שלא קרה מקודם. גם כשכלום לא פתוח המנהל משימות מראה שהשימוש כל שנייה עולה מ 1-10% ל 10-30% ואז ל +50% בקצב מהיר יחסית. האם יש צוואר בקבוק במעבד בעקבות השדרוג של הכרטיס מסך? המפרט הנוכחי הוא: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ASUS P5QL SE ספק: SeaSonic S12 II 520W זכרונות: NCP DDR2 2x2GB כרטיס מסך: HIS HD5770 1GB הכרטיס מסך הקודם היה Axle 9600GT 1GB כדאי להמהיר את המעבד? אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה, והמעבד הזה כבר עובד לפחות 4-5 שנים. תודה.

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by Posford,

אני מכניס דיסקים (מלאים) לכונן והוא לא מצליח לקרוא אותם. אני מקבל את השגיאה הבאה : מה יכולה להיות הבעיה? נתקתי וחברתי את הכונן מחדש למחשב.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by amirn,

היום בבוקר המחשב שלי היה כבוי. שאני מנסה להדליק אותו יש אורות והמאוררים מסתובבים ל2-3 שניות ואז הכל נכבה (אין צפצופים או רעש מהכוננים) האם זה בהכרח הספק? או שיכול להיות משהו אחר כמו לוח האם? תודה

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  5. באתר של אסוס רשום שהלוח תומך בזיכרון עד 800MHZ אני רוצה לרכוש את הלוח וגם זיכרונות ורציתי לדעת האם זכרונות 1000MHZ+ יעבדו עם לוח האם הזה? חוץ מזה מה עדיף OCZ OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 5-5-5-15 או OCZ 2G (1GB x 2) DDR2 1000MHZ PC2-8000 CL4 Titanium Alpha VX2 Dual תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by cozmo,

שלום ברשותי מחשב נישא מסוג thinkpad T60 עם מעבד centrino duo. שמתי לב שהמאוורר במחשב פועל תמיד, בניגוד למחשבים אחרים שבהם המעבד מתחיל לפעול (או מגדיל את המהירות) מעל לטמפ' מסויימת. הרעש שהמאוורר יוצר דיי מפריע. השאלה היא: האם זו תופעה אופיינית למחשבים מדגם זה/מחשבים עם מעבד זה. ואם לא האם זו תקלה מסויימת. ועוד, האם קיימת דרך להגדיר למערכת להאיט את מהיאות המאוורר. תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  7. Started by avi_jan,

היי, יש לי כרטיס מסך geforce 5600XT וכל משחק שאני מנסה לשחק בו מראה מסך שחור אבל יש סאונד שלו... לפני שפירמטתי זה היה מופיע לי בטלויזיה והייתי משחק עם המסך של הטלויזיה עכשיו גם זה לא עובד.... עזרה מישהו????

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by dbh123,

יש לי את הוורוס הזה ואני לא מצליח להסיר אותו,יש לי AVG אחרי שעשיתי סריקה שלמה של כל המחשב הוא רושם לי שאין לי וורוס אבל כל פעם שאני מעלה את ווינדוס קופץ לי הודעה של AVG שיש לי את הווירוס הזה.גם יש לי Malwarebytes Anti-Malware וזה לא עוזר.שמעתי שהוא ווירוס מסכון מאוד שגונב מידע חשוב,חשבונות בנק ,משנה קבצים בווינדוס ועוד,מה לעשות???יש עוד דרך וזה להסיר את הקבוץ הנגוע שהוא נמצא בתיקה :c:programdata\microsofor\preformance\monitor\security helperr dll ואני פוחד שאם אמחק את הקובץ וזה קובץ מערכת אז זה ייעשה לי בעיות במחשבעוד שאלה ,האם כדי לי לשנות את כל הסיסמאות במחשב(אחרי שאני אפרמט את המחשב ) או שלא צריך?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  9. שלום לכולם ככה יש לי מערכת חדשה שקנתי לפני שבוע ויש לי בעיה דיי מוזרה קודם כל זה המפרט : AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower עכשיו עבדתי עם המחשב בערך יומיים ואז התחילו להופיע מסכים כחולים עם שגיאה driver irql not less or equal חשבתי שזאת בעית דרייבר ניסיתי להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט והמחשב שוב בצע ריסטרט וקרס לגמרי ניסיתי להתקין שוב את המערכת ההתקנה כל הזמן נפלה עם מסך כחול בזמנים שונים של ההתקנה... ניסיתי גם גירסאת ווינדוס אחרת ושוב אותה בעיה ניתקתי את כל הדברים הל…

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by NJorl,

אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by :Creative:,

אני מדליק את המחשב ... התקנתי דרייברים וכתוב לי שלא מחובר כרטיס קול ... אבל הוא מחובר וחיזקתי אותו ואין לא יודע מה לעשות !! זה כרטיס קול של Envy 24

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by mosdef,

לפני כשנה מרחתי על המעבד Arctic silver 3 שהיא משחה טרמית לפי מה שאמרו לי הכי טובה שיש , המעבד הוא AMD athlon 1600 + , עכשיו כשאני מדליק אותו המחשב נכבה , לא סתם נכבה הספק כוח פשוט מנתק חשמל ושום דבר לא מגיב , אני צריך לנתק חשמל ולחבר שוב , בהתחלה חשבתי זה בעיית חום אבל אני לא חושב כי זה עובד כבר שנה בלי בעיות וגם לפעמים זה יכול לעבוד שעות אם אני לא עושה כלום , אבל כשאני לדוגמא נכנס למחשב שלי זה הורג את החשמל שוב ועושה רעשים מוזרים ( כמו צפירה כזאת ) , עכשיו המעבד עובד על 1000 מגה הרץ והוא לא עושה בעיות , כשאני מחזיר ל 1600 זה נכבה שוב ... מה הבעיה ? בדקתי וירוסים ואין כלום ... לפעמים זה נכבה אפילו עוד לפני שזה נכנס לווינדואס , ואז אמרו לי שהמשחה הטרמית הרגה לי את המעבד .…

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by שנינוש,

היי כולם, לפני כשבועיים החלו לי בעיות במחשב והתקשרתי לhp שהם חברת המחשב הם אמרו לי שאני צריכה לפרמט אותו הסבירו לי שאני מגבה כל מה שחשוב לי בלי תוכנות הם אמרו שזו הדרך היחידה לפתור את הבעיות שהצגתי בפניהם אני עשיתי כפי שהם אמרו לי פירמוט בעזרת מקש f11 בעת העלאת המחשב... לאחר הפירמוט המחשב רושם לי שהווינדוס אינו מקורי ושנפלתי כקורבן לזיוף איך זה הגיוני שזה זיוף אם עד לפני הפירמוט הכל עבד כמקורי וטוב? הוא מבקש מפתח מוצר פרודקי ואין לי מושג מאיפה אני אמורה להשיג כי כשקיבלתי את המחשב ההפעלה הראשונה היתה פשוטה להדליק את המחשב לעשות כמה שלבים ולא זכור לי שהיה משהו עם מפתח מוצר וגם לא היה שום דיסק... חוץ מדיסק של hp... אני מצטערת על האירוך אבל אני ממש זקוקה לעזרה לדעת מאיפה אני…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by עינב,

יש לי בעיה בהרכבת מחשב פנטיום 166 . אני מרכיב את הזכרונות ואת הכרטיס מסך , מדליק את המחשב והוא לא נדלק... (הכוונה במסך לא רואים כלום ) . עכשיו הלוח אם עבד מקודם על מחשב אחר... מישהו יכול להציע מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. Started by Chiba,

הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \: אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה... מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה. גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה. עזרה? ^^"

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by Blue Eyes Devil,

שלום אנשים, יש לי בעיה שמאד מתסכלת אותי. ברשותי דיסקים צרובים מכמה סוגים, בעיקר של TDK שחלקם העליון צבוע לבן ועוד סוג אחד לפחות שאינו צבוע, שהכוננים במחשב החדש שלי אינם מצליחים לקרוא אותם. אציין שזהו מחשב חדש מאד עם לוח אם של PCI-Ex 925XE ,ASUS , פנטיום 4, מעבד 3.0 ג'יגה 64 ביט, 1 ג'יגה של DDR2, ספק כח של ANTEC TRUE POWER 430W, צורב DVD של NEC ו- DVD ROM של טושיבה. בכל פעם שאני מכניס דיסק צרוב, בעיקר של TDK, הכוננים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים למחשב, נתקעים ובקושי מסוגלים לקרוא אותו, גם דיסק נוסף מפירמה אחרת הוא לא הצליח לקרוא ולהעתיק ממנו. אציין רק שהמחשב הישן שלי, פנטיום 3, כן הצליח לקרוא אותם ולהעתיק מהם קבצים כך שאין שום בעיה עם הדיסקים האלה והם תקינים. ניסיתי להת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Nov Rafowicz,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by YinnoN,

יש לי מחשב חדש בקיצר הוא על הרצפה ולפעמים אני פוגע בו עם הכסא ואז המסך כאילו נכבה ואז הוא חוזר אבל עם עיוות קטן של חלק מהצבעים. בקיצר פתאום המחשב נתקע כל כמה דקות, יש למישהו מושג מה הבעיה ? איך לטפל בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  19. אורח חגי

פרמטתי את המחשב להורים. העברתי לגיבוי את כל המידע משולחן העבודה (C) לתיקיה בכונן D. התקנתי ווינדוז, בבחירת הכונן לחצתי advanced ווידאתי שאני בוחר בכונן הנכון להתקין עליו (C). מה שכן היתה שם מחיצת מערכת של איזה 100 מגה, שמחקתי ואיחדתי די בטוח שהיא היתה של C ולא של D, אם כי אולי אני טועה. התקנתי את המערכת בכונן הנכון (C) וכעת אני נבהל לגלות שווינדוז לא מזהה את הכונן D! לא מותקן SP1 עדיין, אם זה קשור. אם אבחר לעשות ממנו מחיצה, כל המידע ימחק, לא? מה ניתן לעשות כדי להציל את המידע?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  20. Started by ronshafran,

אהלן, בעקבות פריצה לביתי, נגנב לי ההארד דיסק (פרקו את המחשב וגנבו את ההארד דיסק). שאלתי היא כזאת: לווינדוס שלי היה סיסמא - האם יכול להיות מצב שבו הגנבים יצפו בחומר הקיים בהארד דיסק? לפי מיטב הבנתי - לא ניתן לצפות כי הרי מערכת ההפעלה מותקנת על ההארד דיסק, לעומת זאת, אם הגנב יחבר אותו כSLAVE במחשב אחר, אני כמעט בטוח שיוכל לצפות.. תודה מראש לעונים, שבוע טוב. רון

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by naor-007,

שלום, יש לי מחשב סלרון מעפן. ניקיתי אבק מהמחשב הוצאתי את הזכרונות,הכרטיס מסך וניקיתי אותם את הסלוטים שלהם, ואת כל שאר המחשב. אחרי הניקיוי בעיה: * המחשב נדלק אך המסך לא (לפעמים שאני נותן מכה למחשב המסך נדלק אך פועל לאט ואחרי כמה זמן הוא נתקע ואני חייב לעשות ריסט ואחרי הריסט המסך בד"כ לא נדלק) * יש לי במחשב כרטיס מסך GEFORCE וכרטיס מסך מובנה ובשניהם הוא עושה את הבעיה , אבל לפעמים כשהוא היה מחובר לג'יפורס לא היו רואים כלום וכשחיברתי לכרטיס המובנה כן ראו (עדיין פעל איטי ונתקע אחר כך).יש לציין שהג'יפורס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין. * לפעמים המסך מגיב להדלקה אך לא מראה את התצוגה של המחשב (הוא פתאום נדלק אבל מופיעה הודעה של המסך שהוא לא זיהה מחשב מחובר) מה יכולה להיות הבעיה??

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by ben672,

שלום, יש לי לוח של ASUS והיום רציתי לצרוב את הביוס האחרון והעידכון נכשל... עשיתי את זה דרך המערכת הפעלה באמצעות הכלי של אסוס ותוך כדי הוא אומר שנכשל עכשיו המחשב עובד תקין אבל אם אני יכבה אותו הוא כבר לא יעלה(מכיוון שאין לו ביוס) נסיתי שוב פעם לעדכן אך התוכנה אומרת לי שלא נמצא ביוס של אסוס. תמונות: תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי קיר משותף בין הממ"ד לסלון קדחתי עם מקדח כוס יהלום 50 מ"מ (בשביל החוטים מהמחשב ל- LCD בסלון) ושמתי צינור אינסטלציה 50 מ"מ (כדי שלא יהרס לי את החוטים) הרכבתי מחשב HTPC בחדר בממ"ד שמחוברים לו 2 מסכים אחד מסך PC בממ"ד והשני טלויזיה LCD "42 בסלון והגדרתי למחשב שתי חשבונות ב- WINDOWS 8 חשבון אחד PC והחשבון השני נקרא HTPC מה שאני מעוניין זה שכשאני נכנס לחשבון HTPC הוא יפעיל את מסך ה - LCD (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים שלו בטלויזיה שכשאני נכנס לחשבון PC הוא יפעיל את מסך ה - PC (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים 2.1 שלו בממ"ד ניסיתי ולא הצלחתי כול פעם אני צריך לשנות את זה ידני גם המסך וגם את הרמקולים יש פתרון לבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by OriW,

שלום, פתחתי פה נושא לפני כמה זמן על בעיה אחרת ואמרו לי לעשות התקנת תיקון לווינדווס. לקחתי את המחשב לחנות קטנה בהרצליה כדי שיעשו את זה. עכשיו, המחשב חזר עם שתי בעיות: 1. כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ישר, אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו במקלדת ואז הוא מתחיל לעלות. 2. אחרי שהוא עלה והגיע למסך של בחירת המשתמשים רק העכבר עובד והמקלדת לא. ניסיתי להיכנס למצב הבטוח אבל אני לא יכול, כי אני צריך לעלות למעלה עם החצים כדי להגיע לאפשרות המצב הבטוח.. ניסיתי גם לחבר מקלדת אחרת שבטוח עובדת, אבל עדיין הייתה אותה בעיה, סימן שכנראה הבעיה היא המחשב. עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by eliorbb,

היי יש לי אוזניות של סטיל סיריוס סבריה 2 המחשב מזהה את היציאה אבל לא מתייחס לזה כאוזניות אלא כ מיקרופון וזה משפיע על איכות השמע אתם אולי יודעים איך לפתור את זה?1

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.