עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eli zibak,

היי אני חייב עזרה ! שאני מחבר את המסך למחשב כתוב אין תמיכה ומסך כחול אבל על מסך אחר זה עובד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  2. כשאני מנסה לחבר את האר דיסק למחשב הוא פתאום לא עובד והנורה של ההתחברות שלו לא דלוקה בכלל. כלומר אין קול של התחברות למחשב כלל. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לזה לפעול מחדש?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. כשרציתי להעביר את המחשב שלי מהסלון אליי לחדר הוא בטיפשותי התחלק לי בזמן שהכבל של החשמל והמקלדת היו מחוברים... החיבור לחשמל שבר את הפלסטיק של החיבור והכניס את כל המתחת של הספק פנימה... זה מקרה אבוד אני כנראה אקנה ספק חדש... זה עוד בקטנה... הקטע הוא שבגלל שהמקלדת הייתה מחוברים היא כנראה דפקה את החיבור של המקלדת ואולי של העכבר על לוח האם... רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק אותם או אם כבר כדי לקנות מקלדת USB? ועוד משהו, לאחרונה פרמטתי את המחשב שלי (אחד אחר, ישן יותר) וקיבלתי הודעה כחולה על שגיאה בהארד דיסק, פירמטתי שוב והעניין הסתדר אך הדבר הזה עדיין מטריד אותי. באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את מצב ההארד דיסק ואם אנחנו כבר בעניין גם את מצב לוח האם והמעבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by zamig,

יש לי לינוקס מותקן על המחשב, והחלטתי להתקין win במקביל (בשביל הבנק וקופ"ח). יש לי מקום לא מוקצה על הדיסק, ובתהליך התקנת ה XP, יצרתי שם מחיצה ופרמטתי אותה כ- NTFS. לאחר מכן קיבלתי הודעת שגיאה, משהו בסגנון "דיסק לא שמיש" (לא רשמתי את ההודעה המדויקת), וההתקנה נתקעה. למזלי ה XP לא הרס לי את הנתונים על הדיסק, אבל הוא שיבש את המידע על המחיצות, ונאלצתי לתקן את זה מתוך לינוקס על מנת לראות שוב את המחיצות שהיו על הדיסק (כולל מחיצת ה NTFS החדשה שנוצרה בתהליך ההתקנה). לאחר מכן ניסיתי להתקין מחדש את ה XP, אבל הפעם ההתקנה נתקעת מיד לאחר ההודעה "inspecting your hardware configuration, אני מקבל מסך שחור בלי ששום דבר קורה ובלי אף הודעת שגיאה. האם התקנת windows אמורה להיות כל כך קשה? האם י…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Albetron,

נשמע רעש מאוד לא נעים מהמארז 70 אחוז מהזמן ובמיוחד כאשר אני מריץ משחקים, הטמפרטורות מאוד נמוכות. עכשיו לצורך העניין כשנשמע הרעש המעבד על 23 מעלות והכרטיס מסך על 37. והמארז 25. בזמן הרצת משחקים כל הטמפרטורות עולות ב8 מעלות מקסימום. *ד"א - אין לי איך לפתוח את המארז..המפתח פשוט לא עובד..אבל מבחוץ ראיתי שהמאווררים עובדים בסדר ובעצם זה לא נשמע בכלל כמו רעש של מאווררים. כמובן אחפש ביוטיוב רעש דומה ומקווה שאמצא להעלות אותו לכאן. בינתיים פשוט אני לא יכול לסבול את הרעש הזה

• 36 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. שלום אני מחליף לוח אם ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר את כך הכרטיסים והכל....? אני פשוט מדליק אותו והא עובד רגיל או שצריך להגדיר משהו קודם?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by ScreameR,

קניתי הארדסיק חדש 200 גיגה אחרי שהישן שלי... עבר זמנו.. היום קיבלתי אותו, באתי להתקין אותו הכנסתי הכל כשורה ואז שאני מפעיל שמעתי ככה "צפצוף ארוך - ואחריו 3 ציפצופים קצרים" מהר נכנסתי לmanual של הלוח אם וראיתי שזה בעייה בכרטיס מסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך וכלום לא עוזר יכול להיות שזה אבק בסלוט? ואם לא, אז מה הן האפשרויות?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by gobits,

יש לי מחשב toshiba satellite ואני מנסה להדליק את המחשב ובהתחלה מופיע המסך הרגיל אבל אחרי זה זה הופך למסך חשוב והמחשב עדיין משמיע רעשים כאילו הוא חושב ולבסוף מסך שחור לחצי שניה וחוזר מהתחלה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by NoName,

חיברתי את הצורב כסלייב ואת הסידי כמאסטר והוינדוס אקס פי לא מזהה את את הצורב מה לעשות? ניסיתי להגיד לוונידווס שיחפש את הצורב וגם לחפש מתוך רשימה אך זה לא עזר!!! תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tmp,

שלום, שאני מדליק את המחשב, עוד לפני שיש את האופציה של להכנס לביוס המחשב כותב "scaning bios" חיכיתי מלא מלא זמן, יותר משעה, ופשוט לא מגיב.. ניסיתי גם להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר.. לא עובד.. מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by ASUSN550JV,

שלום נתקתי אתמול בשגיאה 0xc000000e מערכת ההפעלה לא עולה. אחרי שאני מזין את הפקודות ; bootrec /fixboot אני מקבל access is denied בlist partition של הדיסק קשיח לא מופיע לי מערכת ההפעלה .

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by fire15,

יש לי בעיה ב RESTART ו ב-TURN OFF של WIN XP מתי שהוא מגיע ל"WINDOWS IS.... DOWN " הוא נתקה שעה ולא מיתכבה ואגב WIN XP PRO

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by bg1987,

יש לי מחשב די ישן, שכל הזמן מצפצף בטון גבוהה כזה, זה יותר דומה לרעש של זרם חשמלי מאשר משהו אחר. ניסיתי לאתר את מוקד הרעש, אז החלפתי הארד-דיסק. וזה לא שינה, הספק שקט, המאורר של המעבד שקט, הארד דיסק גם בסדר. אבל הוא עדיין עושה קולות, ניסיתי לברר מאיפה זה בא וזה נשמע כאילו זה מתוך המעבד, או אולי אחד הקבלים לידו, רק שזה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, משהו מכיר תופעה כזאת? זה פשוט מטריף לי את השכל (הצפצוף הזה בטון גבוהה ש"חודר" רעש של טלויזיה או מוזיקה) זה המפרט של המחשב.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by AmitDanan,

כבר כמה זמן שאני מקבל ריסטים מהמחשב בלי סיבה מוגדרת בתדירות של פעם פעמיים ליום באקראיות עכשיו נכסתי ל"מערכת" וביטלתי הפעלה מחדש יומן רישום מסומן ב V אל אין קבצי dump. האם מישהו יודע במה מדובר? הוחלף ארדיסק חדש.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by bartes,

שלום רב! יש לי צורב שתומך בצריבת דיסקים דו צדדי. עכשיו אני רוצה לצרוב דיסק די וי די דו צדדי מקורי, ואני לא יודע איך. האם צריך תוכנה מיוחדת? או שצורבים כל צד בנפרד? דברים שאני צריך לדעת? תודה מראש! בר!

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by FIRE-KID,

יש לי בעיה באתר הזה שרק לאחרונה החלה להופיע.. בדף הראשי הכל בסדר אבל בכל דף שקשור לפורום כל הכיתוב שם הוא בענק!! במחשב אני עובד ברזולציה של 1152*846 (לא נראה ממש קשור..) למה זה ככה?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  19. שלום, יש לי מקומות שמורים במפות, כאשר אני מנסה להיכנס אליהם מופיע לי רק הכותרת למשל "15" כלומר יש לי 15 אתרים בקטגוריה מסויימת אבל ברשימה עצמה הוא כותב לי "הרשימה רייקה" אולי מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה קורה? בטלפון שלי זה לא קורה רק במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by RayZ,

היי,כפי שאתם רואים את התמונה הזאת שלקחתי מהתרד הבא עד עכשיו לא ידעתי לתאר את זה,עכשיו ראיתי תמונה של זה. המון פעמים המסך הזה מופיע והמחשב עושה הפעלה מחדש. ליפעמים המחשב מפעיל מחדש את עצמו גם בלי ההודעה הזאת. אודה מאד למי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. שלום רב. קודם כל אני אביא קישור לאתר מאקו בו יש התייחסות לנושא ואחר כך אפרט מה מיוחד במקרה שלי. http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-653787903d44741006.htm אז בימים האחרונים כשאני מנסה לחפש בגוגל מופיעה לי התמונה עם המחבל, או שמופיעה הודעה של פיירפוקס Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at....... אותה הודעה מופיעה גם בניסיונות להתחבר לפייסבוק. אבל ישנן גם פעמים שהכל כרגיל למשך כמה שעות! מה שנראה לי מוזר זה שאותו דבר קורה לי גם דרך הטאבלט שמחובר לוויי פיי הביתי. עד להופעת הבעיה היתי מוגן (במחשב ולא בטאבלט) על ידי פיירוול של זון אלארם, ואנטי וירוס חינמי של AVIRA. מאז שזה קרה החלפתי את האנטי וירוס בNORTON internet security וגם התקנ…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  22. Started by naveh3,

היי חבר'ה, הבעיה שלי היא מסכים כחולים שמופיעים מדי פעם עם הודעת שגיאה. (ארוכה מכדי לפרט) :'( המסך הכחול הוא מין מסך שכשהוא מופיע הוא כאילו נמצא בדוס ואז אני חייב לעשות ריסט. הוא עולה לי לפעמים אחרי שאני עושה ריסט, ולפעמים סתם ככה כשאני מפעיל תוכנה (קורה אחת לשלושה שבועות בערך) אני יודע שהמסכים האלו התחילו לעלות מהרגע שהתקנתי תוכנת נרו (גרסה הכי חדשה), אולי בגלל שהתקנתי את התוכנה ואין לי צורב. (יעני התקנתי תוכנת נרו בלי שיהיה לי צורב כך שהיא לא זיהתה חומרה). מישהו יודע מה הבעיה, ויותר חשוב איך פותרים אותה. :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ??? יש לי בעיה במחשב שלי הוא נידלק כל פעם שאני מדליק נורת פלורסנט בבית או אחד השכנים יש לי מחשב עם לוח אם GA-7VRXP מעבד AMD1800 מי שהוא יודע מה הפתרון?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by kobi3211,

שלום יש לי בעיה עם המחשב נישא ברגע שהוא עולה לווינדוס איך שהוא עובר את המסך הראשוני (שהוא טוען את עצמו הקווים שעוברים) עוד לפני שמגיע לווינדוס הוא עושה ריסט לעצמו ומגיע לתפריט אתחול אי אפשר להיכנס למצב בטוח אי אפשר לעשות שחזור מערכת אפילו "הפעם האחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך" אי אפשר לעשות מה אני עושהההההההה? לפני שאני מפרמט נ.ב זה מחשב עם בעיה בבטריה אז הוא פועל רק עם חיבור לחשמל אם זה משנה משהו תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by nore0,

בזמן האחרון המחשב נהיה איטי היום עלה לי מסך כחול http://img369.imageshack.us/img369/7624/dumpbw0.jpg מה זה watchdog.sys ?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.