עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Starsky,

אהלן, המגש של הכונן שלי עושה בעיות... אני לוחץ על הכפתור של הפתיחה... והוא לא נפתח, אחרי כמה שניות האור של הכונן מתחיל להבהב כאילו שהוא נפתח ונסגר אבל בעצם המגש בכלל לא נפתח.... אני צריך ללחוץ כל פעם לפחות איזה 10 פעמים על הכפתור אם לא יותר עד שהמגש נפתח. לא שווה לי לתקן את זה היום עדיף כבר לקנות.... השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה משהו שסתם קשור ללכלוך או איזה משהו שנתקע שם ואפשר לשחרר בעזרת פעולה טכנית פשוטה, כי אני טוב בעבודה עם אלקטרוניקה ואם תגידו לי שצריך לנקות משהו מסויים או לפתוח את הכונן ולהסתכל בצד ימין שלו ולשחרר את החלק X אז אין לי בעיה לבצע, פשוט אין לי מושג איך לאבחן את הבעיה בעצמי אז אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם ולמה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה במידה ואפשר …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by tomerzhr,

הורדתי תוכנה לתיקון קצת הריענון בכרטיס הריידון שלי עכשיו רציתי לדעת מה יוצר טוב? שהקצב ריענון יותר קטן או יותר גדול? ואיך לכוון את זה פה? כדי לקבל את הביצועים הכי טוביםםם שאפשר http://loading.co.il/uploads/219417792.JPG חשוב לציין שיש לי מסך של AOC והרוולציה שלי בשולחן עבודה היא 1200 על 1600

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  3. רק אתמול הייתה לי הזדמנות להוציא את המחשב החדש (מפרט בצד) מהקרטונים ולהתקין את ווינדאוס. החלקים עצמם הורכבו בחנות, כל מה שנשאר לי לעשות זה להרכיב את הדיסק הקשיח (סיגייט ברקודה 500GB) ומאוורר 120MM מקדימה. בנוגע למאוורר, אין לי מושג איך לפרק את החלק הקדמי במארז הזה כדי להוסיף שם מאורר. מישהו יודע ויכול לתת הדרכה בכמה מילים? בנוגע לדיסק קשיח, סה"כ השחלתי אותו במסילה במקום המיועד, ויש תופסן מיוחד במארז שתופס אותו במקום. אבל התופסן רק מצד אחד, כשבצד השני אין כלום שתופס. זה נראה יחסית מקובע למקום, אבל תקין?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by אורניום,

היי לאחר פירמוט המחשב באופן עצמאי (אני לא מומחה גדול לצערי), אין לי קול במחשב. כאשר אני מנסה להפעיל את Windows Media Player, מתקבלת לי ההודעה שצירפתי. כאשר אני מנסה לבדוק צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה, מופיע לי כי "אין התקן שמע", והכל אפור כך שלא ניתן לשנות דבר. צירפתי קובץ נוסף שמתייחס ללשונית החומרה. בנוסף, צירפתי צילומי מסך מתוך תוכנת CPU-Z. אין לי כל כך מושג מהו כרטיס הקול שברשותי (לדעתי זהו כרטיס מובנה), כך שאני לא יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד, אם בכלל. מקוה שסיפקתי מספיק פרטים כך שתוכלו לעזור לי... המון תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by quacK69,

יש לי הארד דיסק ישן של Maxtor בחיבור IDE, חבר שלי נתן לי אותו עקב מעבר למחשב חדש.. הקיצר, לפעמים ההארד דיסק עובד מעולה.. מילאתי 95% מתכולתו, אפילו התקנתי עליו מערכת הפעלה.. אבל לפעמים אין לו חשק לעבוד! בזמן פעילות המחשב קופא, או מופיע מסך כחול, או שמערכת ההפעלה שעליו לא עולה.. האינדיקציה שלי שההארד דיסק בעייתי זה שהמחשב שלי עובד חלק בלעדיו! מה הבעייה שלו? אפשר לתקן איכשהו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני ניסיתי בפעם הראשונה לפרמט כונן במחשב....(לאחר מכן כמובן לפרמט את כול המשחב) ולאחר שפירמטתי את הכנון הזה הוא נעלם לי מהתצוגה ב"מחשב שלי" אך המנהל התקן שלו נשאר ,אך בשם אחר. בקיצור אין לי דרך להשתמש בכונן.... אין לי יותר מידי ידע בנושא..אז עם תוכלו לפרט קצת זה יהיה נחמךד....תודה... נ.ב כדיי לפרמט השתמשתי בתוכנה drive scrubber אך עד כמה שנראה לי הבעיה לא נבעה מהתוכנה. יכול להיות שזה מיגלל שלא עשיתי FDISK? עם כן איך אני עושה? זה דחוף!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

אני מתחיל לחשוד בספק כח שלי שלא מסוגל להריץ SLI של 1080ti (מסך כחול וריסט במבחני מאמץ) האם אתם חושבים שהספק Platimax D.F.1050W יכול להחזיק את המפרט הבא: i9 7900X ASUS ROG STRIX GeForce® GTX 1080 TI 11GB OC Edition (SLI) Samsung 960 Pro NVMe SSD H115i

8. היי, יש לי בעייה מוזרה, אני מנסה לפרמט את המחשב כי הוא עושה קצת בעיות אבל הדיסק של ווינדוס 7 לא עושה BOOT כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ההגדרות בBIOS מסודרות כראוי שהמכשיר הראשון שהמחשב יעשה ממנו BOOT הוא הCDROM, וגם בדקתי את הדיסק במחשב אחר הוא עושה שם BOOT, וגם ניסיתי איזה דיסק ישן של XP וגם הוא לא עושה לי BOOT במחשב.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אני מסדר אותה? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הרכבתי מחשב מרכיבים חדשים לגמרי: Intel Conroe E6400 Asus P5B Deluxe Mainboard Super Talent DDR2 2GB 800MHz Dual-Channel Seagate Barracuda 7200.9 (250GB Western Digital WD4000KD (400GB XFX GeForce 7600GS 256MB PCI-E Aurora 3D Case Enermax Liberty 400W Scythe Ninja CPU Heatsink Zalman ZM-NBF47 as Southbridge Cooler מדי פעם המחשב נתקע ב-BIOS - המקלדת לא מגיבה והדרך היחידה לצאת היא עם RESET. יש לציין שב-BIOS הזה (של AMI) יש למעלה צבעים זזים, והם ממשיכים לזוז גם בזמן התקיעה. כמו כן מדי פעם ה-BIOS נתקע כאשר אני מנסה להיכנס ל-Hardware Monitor (צפיה על טמפרטורות, מאווררים וכו'). לא נתקלתי בתקיעה מחוץ ל-BIOS אף פעם. אין בעיה של התחממות. לא שמתי לב למתחים חריגים מספק הכוח (Enermax …

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Twintech NVidia GeForce 9600 GT 1000MB. המערכת הפעלה שהתקנתי היא Windows 7 עם הדרייברים הכי חדשים. ועכשיו כל כמה זמן מופיעים קישקושים מוזרים על המסך ולפעמים כל המסך מתמלא בהם ואז הכל נתקע או נתקע ואז מפעיל מחדש את המחשב. המחשב הוא Core i7 920 עם 6G זיכרון. עכשיו גם נכנסתי במקרה לפוטושופ והוא הציג לי הודעה שאינו מזהה את סוג ה- GPU שמותקן. מישהו ניתקל בבעיה דומה? יש עצות? אנא הושיעו! מצורף צילום של המסך עם הקישקושים - היה קשה לצלם כי הם גם מהבהבים. תודה רבה מיכאל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by On18,

שלום רב הסתכלתי במציג האירועים בחלונות 7 ושמתי לב שכל 15 דקות או יותר היומן מציג תקלה חומרתית פרטי התקלה הם Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.ככל הנראה לי ההודעה הזאת קשורה , למסך הכחול שהיה לי לפני 10 דקות , (היה מסך כחול כולם מכירים את המסך הכחול הזה שמודיע על תקלה מסויימת בחומרה וכו') אני חייב עזרה דחוף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by mor873,

הייתה לי הפסקת חשמל ריגעית ששרפה את הספק , החלפתי ספק כח וכל עובד ולמזלי לא ניגרם נזק למחשב. הבעיה שבספק הישן היה לי כבל עם ראש מותאם לחשמל של תצוגת המסך במארז, ובספק החדש אין את הכבל הזה . האם יש דרך לאלתר משהו או שיש מתאם לכך .

13. Started by uv_trip,

יעשיתי גיבוי ב NORTON GHOST 9 ל PARTITION של מערכת ההפעלה שלי ( WINXP) עכשיו ניסיתי לעשות RESTORE . ה WINDOWS עלה ואז נתקע לי על המסך של העליה התכלת (ממש לפני ה LOGIN) כל עזרה תתקבל בברכה ( אני לא רוצה לעבור את חווית התקנת ה WINDOWS שוב.... החיים קצרים מדי)

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by vm,

קניתי מחשב חדש עם ארדיסק 320 ג'יגה, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה היא זיהתה רק 130 ג'יגה. (XP בלי SPים). על המדבקה שעל גבי ההארדיסק כתוב אכן 320 ג'יגה... עבדו עלי? אני לא מבין משהו? עזרה בבקשה.. תודה, עמרי

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by hunterr12,

לא יודע למה אבל המחשב שלי עובד ממש לאט.. הוא טוען אתר איזה דקה ובמשחקים יש לי הרבה לאגים.. מה אני צריך לעשות..?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by simla101,

אוקי...הבאתי לידידה שלי מחשב ישן שאיכלס סלרון 533 (הלוח אם עם צ'יספט via apollo pro) עכשיו שמתי לה סלרון 1000 (מכפלה 6.5 באס 166) והמחשב כל הזמן קרס...שיערתי שזה בגלל שהזכרון בOC אז החלפתי לה מעבד לסלרון 766(באס 66 מכפלה 11.5) הבעיה היא שבפוסט המחשב מזהה את המעבד כמעבד 766 אבל עם באס 219 ומכפלה 3.5 משומה כל שינוי שאני מנסה לעשות לו בביוס לא ממש הולך והוא מסרב לקבל את מרותי (כשאני קובע לו לעבוד ב66 מה"צ באס הוא מסרב ועדין מורה על זה) הורדתי CPU-Z והוא מראה לי כאילו הכל בסדר והמעבד עובד ב-66 מגה"צ WTF נסגר עם המניאק?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  17. היי כולם המחשב עושה לי בעיות, הוא קורס במשחקים, מסך שחור, מחשב ננעל (או שיש ארטיפקטים), הטמפרטורות תקינות, הדרייברים מעודכנים, כולל BIOS (מפרט בחתימה). הנה תוצאות של מבחן ה OCCT, אני צריך עזרה להבין אותן:

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by timtim,

שלום! כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, האינטרנט שלי נפתח מלא פעמים והוא לא מפסיק. עד אחרי איזה חמש דקות הוא מפסיק ואז אני עושה עלב "סיים מסימה". ועשיתי אנטי ווירוס. בדיקת שגיאות וכלום לא עוזר. :asthanos: מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה יותר? (אני לא רוצה לפרמט) למה זה קורה בכלל?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by E-tay,

יש לי את המשחק c&c generals ואני רוצה לשחק מולטיפלייר עם חבר אז נכנסנו למשחק ורשום שצריך להוריד patch הורדתי אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו...ההתקנה נפסקת באמצע למישהו קרתה הבעיה ויודע איך לפתור אותה?

20. Started by MMi,

הצורב מזוהה בביוס ובwindows (מצורפת תמונה) אך כל דיסק שאני מכניס (CD / DVD) הוא לא קורא אותו וגם אי אפשר לצרוב דיסק ריק. הבעיה התחילה כשהמחשב הריץ Vista ואח"כ עשיתי פורמט ועכשיו היא נמשכת עם XP. למישהו יש רעיונות לפתירת הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by dp92,

שלום היום המחשב שלי ציפצף כמה פעמים וחשבתי שזה בגלל החום פתחתי את המארז וגליתי שגוף הקירור מלא אבק פקרתי את גוף הקירור לקחתי רובה לחץ אוויר וניקיתי את הגוף קירור חשבתי לעצמי "למה שאני לא ינקה כבר את כל המחשב מאבק?" יצא טונות של אבק עכשיו החזרתי כל דבר למקום והמחשב לא עולה! הוא נדלק ולא מראה אפילו את המסך השחור של ההתחלה הוא לא מראה סינמני חיים הוא לא מצפצף בהתחלה (כמו בד"כ) אבל המחשב עצמו דלוק! האוורירים עובדים מה יכולה להיות בעיה? לפני שאני הולך לטכני

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by Mr.wiz,

האים חלונות 98 מזהה אוטומטית את הסידירום או שצריך להתקין לו דריברים?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  23. החלפתי לא מזמן כרטיס מסך X1950PRO 512MB והוא דורש הרבה מהספק, היו לי מס' נפילות לווינדוס לאחר ששחקתי ב TEST DRIVE או ב FSX, אני לא יודע אם זה בגלל הספק או בגלל משהו אחר, האם הספק עושה את העבודה או שלא למפרט שלי? MSI K8N NEO2 AMD ATHLON 64 4000+ 939 E6 SAPPHIRE X1950 PRO 512MB CORSAIR TWINX 2048 XMS3200 DDR400 HARD DISC WD 160 GIGA CMV 221D 22" WIDESCREEN CH HOTAS FIGHTER STICK+PRO THROTTLE+PRO PEDALS TRACKIR 3 PRO+VECTOR PRO 6DOF תודה.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. שלום, מחשב שרץ כבר כמה שנים >> מערכת הפעלה 7, 64 BIT. בימים האחרונים המחשב קופא כאשר הוא בשולחן העבודה, בצורה רנדומאלית. ניתקתי שומר מסך \ והגדרות כיבוי, לא עזר. התקניתי חלונות מחדש לא עזר. החלפתי HD והתקנתי שוב חלונות לא עזר. DXDIAG >> ספויילר ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/1/2017, 11:16:58 Machine name: 800D-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Tec…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by lior46,

יש לי בעיה מאוד מוזרה, קניתי מעבד ולוח חדשים וניסיתי לחבר אותם במארז הישן שלי אחרי שהרכבתי והמחשב לא עבד כלומר הביוס לא עלה רק המאווררים הסתובבו ניסיתי להרכיב אותו מחוץ למארז והוא עבד, שמתי לב שבכל פעם שאני מחבר בורג אחד אפילו למארז יש אותה בעיה(הביוס לא עולה). איך אפשר לסדר את זה??? החלפת מארז תעזור ??

• 3 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.