תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחרונה (חצי שנה), רכשתי מחשב חדש ובו בין היתר: E6600 X1900XT 2GB RAM עד פה הכל טוב ויפה, אולם לאחרונה נתקלתי בבעיה רצינית.. במשחקים כמו לדוגמא COH או battlestations .... באמצע המשחק פתאום המחשב נתקע לגמרי , ממש נהיה כאילו "לבנה" ושום דבר חוץ מהתחלה מחדש לא עוזרת לו..... (ד"א ב-battlestations זה קרה לי גם בשעת ההתקנה)... מדדתי את הטמפ' במאמץ והכל נראה סביר לחלוטין... הדבר המוזר יותר הוא, שכל משחק שאני מתקין כמו למשל splinter cell או battlestations מופיע לי שהמעבד הוא mid-range... או ב-splinter cell הופיע לי שהוא אפילו לא עונה לדרישות המינימליות... ואני חושב שזה לא בסדר!!! אני לא יודע מה לא בסדר , כל הדרייברים מעודכנים..... אני חושב שיש איזה שהיא בעיה במעבד!! א…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קורה משהו מוזר. כשאני מדליק את המחשב המאורר של המעבד מתחיל להסתובב, נעצר המחשב מצפצף 2 שניות על כשל מאורר ואז הכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד ללא OC.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב לילד K6-2 500MHZ 192 מגה זיכרון עם win98 se ( לא הצלחתי להתקין עליו XP ) פעם יכולתי לשחק איתו משחקים NFS והיום המשחק הכי פשוט ( משחק של 2 מגה ) לא עולה לי הוא רוצה DIRCTX התקנתי את גירסה 9.1 ולא עזר אז גם התקנתי את 8 את 7 את 6 ו 5 וגם לא עזר הוא עדיין רוצה DIRCTX יש לי כרטיס מסך AGP range iic החלפתי לכרטיס מסך voodoo3 2000 pci 16M ועדיין בדיוק את אותה בעיה נ.ב אולי הבעיה היא לא בכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קרה לי את הבעיה בעבר אבל לא הצלחתי לפתור איכשהו זה יסתדר אני יודע שזה קשור לדרייבר של הכרטיס מסך כי כשמחקתי את הדרייבר זה עבד כרגיל ועלה כמו שצריך.איך לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה לי שהמסך פתאום נהיה לבן או נתקע ואז אני לא יכול להמשיך כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב מאתחל כרגיל אבל על המסך רשום ליno signal detected ואז כלום המסך לא מגיב ולא נותן שום דבר, וגם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה לא עוזר והמסך לא מגיב רק קורה לפעמים שאני עובד בשיטה המרוקאית (מכות למחשב) הוא מואיל בטובו לחזור לפעול מה עושים?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות חוסר מקום משווע בכונן C רציתי לאחד את כונן D (הוירטואלי) אליו. העברתי את כל תכולתו לכונן חיצוני ומחקתי אותה. העניין הוא שכשאני נכנס לכונן D רשום תיקייה זו ריקה, אך כשאני לוחץ על 'מאפיינים' של כונן D הוא מראה שיש 4 GB בשימוש. איך זה ייתכן???( כמובן שוודאתי שאני יוכל לראות קבצים מוסתרים) אני פשוט חושש שיש שם משהו שיגרום נזק לפעילות המחשב אם אפרמט את הכונן. כמו כן כשאני נכנס לניהול דיסק, ורוצה למחוק את מחיצה D, האפשרות מחיקת אמצעי אחסון לא מוארת - לא ניתן לבחור בה. מה ניתן לעשות? כיצד אני יודע מהם ה4 ג'יגה האלה שלא נמחקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה? הצורב הוא 2100s_core scsi של ימאה 16*10*40 . אני מאז שהוא התקלקל עשיתי מספר פורמטים והתקנתי בין היתר win 98se ו xp ונסיתי לעדכן מחדש אבל העידכון תמיד נכשל.העידכון אפילו לא מתחיל. הוא פשוט ניתקע וכל מה שנשאר לי לעשות זה ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהחלון . הציעו לי לחפש גירסה קודמת של FIRMWARE אבל לא הצלחתי למצוא (הגירסה שהורדתי היא 1.0n). אם תוכלו תנו לי אתר שמשם אני אוכל להוריד קושחה ישנה. הציעו לי לעשות את העידכון בדוס אבל אני לא יודע איך. צריך עזרה בבקשה באופן דחוף....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצילו!!!! יש בראשותי כרטיס מסך HERUCLES TI-500 רצה הדבר והייתי צריך להחליף אותו באסוס TI רגיל, בקיצור לאחר ההחלפה ניסינו לשים דריוורים של אסוס אבל לא הלך משום מה והמחשב לא זיהה את הדריוורים לאחר ההתקנה והמשיך להשתמש בדיוורים הרגילים של XP (לא הרשמיים של NVIDIA) לאחר מכן החזרתי את הכרטיס שלי ושוב היתה הבעיה, עכשיו לא יכולתי להתקין את הדריוורים של נווידיה והוא לא זיהה אותם ונשאר בדריוורים של הווינדוז, בניסיון נואש עשיתי DISABLE לדריוור של הXP ולאחר ריסט המסך פשוט לא עולה!!! כלומר ברגע שאני מנסה להגיע לווינדוס, לאחר מספר בדיקות גיליתי ששום מצב לא מעלה את המסך, גם לא SAFE MOD וכדומה... אינני רוצה לפרמט את המחשב!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי ???
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זו בעיית חומרה... לאחר כמה זמן שאני משחק המשחק מחליט פתאום לצאת ואני חוזר לשולחן עבודה זה קרה לי כבר בכמה משחקים (NFL 05, Heroes 3, GTA:SA) זה כבר חצי שנה ככה (פלוס מינוס)...אני עם המחשב הזה כבר מעל שנתיים (נראה לי) והוא לא עשה לי בעיות כאלה אף פעם מישהו?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה, קניתי צורב DVD חדש של ASUS, וכשרציתי לצפות בו בסרט DVD (בתוכנת POWERDVD), ההקרנה הייתה מקוטעת היו עצירות כל כמה שניות. השאלה היא האם מדובר בבעיה ב-DVD (לא נראה לי כי גם בישן היה לי את זה) או שמע מדובר בבעיית זכרון/כרטיס מסך או משהו אחר. בבקשה עזרו לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הכרטיס הוא מסוג nvidia geforce 4 וכשאני מחבר את הכרטיס ומדליק את המחשב כתוב על המסך- "no signal" אני רוצה לדעת פשוט אם הכרטיס נשרף או שהבעיה היא בתוכנה... המאוורר הקטן לא עובד כשהוא מחובר לכרטיס וגם כשהמאוורר מחובר למקור מתח אחר ועובד הבעיה נמשכת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, מדובר בנפורס 3 MSI NEO2 PLATINUM ניסיתי כמה דיסקים, חלקים SATA חלקם PATA, האיטיות מחרידה DEFRAG לא עזר בכלל, זאת בעיה בדרייבר/בקר/משהו אחר.. כמו שאני זוכר נכון, הדרייבר היחיד שמותקן זה ה NFORCE FORCEWARE 5.1 ללוח אם בהעתקה מדיסק קשיח לדיסק קשיח אני מגיע לכ 5 מגה שניה בלבד !! מבקש בעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז כך המחשב השני שלי פנטיום3 כותבלי FAILD BOOT ישר איך שהמחשב מתחיל לעלות אני אפילו לא יכול להכנס לBIOS במה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס Gigabyte Readon 9200 עם Tv-Out וחשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה. הבאתי כבל חיבור המשמש לחיבור המחשב לטלויזיה (RCA TO S-VIDEO) וניסיתי לחבר אך גיליתי שהחיבור שאמור להתחבר ל- TV OUT בכרטיס לא מתאים. מישהו יודע איזה סוג חיבור יש בכרטיס הנ"ל ולאיזה כבל/מתאם אני זקוק בשביל לחבר את הכרטיס לטלויזיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שהתקנתי עליו ויסטה אולטימייט SP1 וXP פרופסיונל SP3. ובשניהם יש לי בעיה של קראש דאמפ... ניסיתי כבר מיליון מדריכים ואני לא יודע מה לעשות . קבצי מיני דאמפ ומהויסטה: http://www.upfree.net/3977926 קבצי מיני דאמפ מהXP: http://www.upfree.net/925508 עזרה בבקשה... אם אני עושה משהו לא בסדר, תגידו לי ואני אתקן...
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי לפטופ חדש של חברת HP מדגם tx2620ej. יש למחשב בעיה של איטיות כאשר אני מנסה להציג אתרים עם סירטוני FLASH או כל מני דברים דומים... לדוגמא במשחק החווה בפיסבוק הוא לא זז לי! הוא ממש נהיה איטי כמו מחשב ישן... כמובן שהתקנתי מחדש את הדריברים לגרסאות הכי עדכניות ואפילו התקנתי WINDOWS 7 ולא עזר. אני עובד גם עם השועל וגם עם אקספלורר,בשניהם זה קורה. אפילו שלחתי את המחשב ל HP בגלל איזה בעיה נוספת שהיתה לי והם גם החליפו לי מסך וגם לוח אם למחשב וזה לא עזר. מישהו עוד נתקל בזה? מה אתם מציעים לי לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייח Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7601 - 32bit לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9400 כאשר המחשב כבוי (לא במצב Sleep ) לאחר הדלקה, שומעים ש Windows עולה אבל המסך לא מקבל את ה Signal וכביכול נמצא במצב Sleep (את כיתוב ה Dos בעלייה לפני עליית ה Windows לא רואים ומסך ה Windows לא עולה), הזזת העכבר או הקשה במקלדת לא עוזר, הוחלף כבל מסך חדש VGA 15 PIN לאחרונה, גם כן לא עזר, נאלץ לכבות את המחשב בכפתור ההדלקה, מה שממש לא בריא, לאחר 2 נסיונות כיבוי והדלקה כאלו המסך חוזר לעצמו, כרטיס המסך עודכן לגירסת הדרייבר האחרונה דרך GeForce Experience - Driver V 340.52 עוד לפני העידכון בעייה זו החלה, בדיקה האם י…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. הדלקתי היום את המחשב החדש פעם ראשונה ואחרי כדקה בתכנית התקנה של ווינדוס המחשב נכבה. הדלקתי שוב והסתכלתי על הטמפ' בביוס והמעבד עמד על 98 מעלות בערך. הלוח אם, אגב, עמד על 25. כל המאווררים במארז עובדים, בסל"ד נורמלי, אני חושב. המעבד הוא סמפרון 3000, ה-HSF הוא הסטנדרטי שבא איתו. יש במארז עוד מעבד אחד מתחת לספק שמוציא אוויר החוצה. ההיטסינק יושב כמו שצריך, מרחתי משחה טרמית כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מסדר את זה? תודה. עריכה: שכחתי לציין שהחיישן לא דפוק או משהו, כי נתתי לו איזה חצי שעה להתקרר וכשהדלקתי שוב הטמפ' של המעבד הייתה 30 בערך ואז עלתה עד 95 שוב
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך AGP 8 אבל הלוח אם של מתאים ל PCI-E אני יכול להכניס אותו ??
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב שקורת לפעמים ואני לא יכול לדעת מתי היא תקרה, היא בדרך כלל קורת לאחר שאני משחק משחק כבד (בד''כ) זה יכול להיות גם סתם לפעמים, למרות שנדיר, אחרי שאני סתם עושה ריסט למחשב. (כשזה במחשק זה פשוט נתקע ואני לא יכול לעשות כלום אלא ריסט, וזה קורה אחרי שאני משחק באותו המשחק אחרי כמה זמן, יכול לקרות אחרי 5 דק' ויכול להיות אחרי 20 דק') כשני עושה ריסט למחשב כשהוא עולה ישרת עוד בתחילת המסך יש לי הרבה כמו פיקסלים מוזרים כאלה או איזה משהו שמסתיר לפעמים את הכתוב במסך, וזה ככה עד שעולה הווינדוס, וכשעולה ווינדוס איאפשר בכלל להבין מה אני רואה במסך מרוב כלכך הרבה דברים מוזרים כאלה שעל המסך, קשה לי להסביר את זה, אני אנסה להוסיף תמונה בהמשך אם אוכל, בנתיים אם משהו יוכל ל…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
טוב אז ככה - יש לי לוח אם לאן פארטי nF4 של dfi ויש בו כניסות ל-4 מאווררים + מאוורר למעבד, אז יום אחד אני קם בבוקר ומגלה שלמאוורר של הצ'יפסט נמאס להסתובב ואני לא ממש יודע איך לאכול את זה... אז הוצאתי אותו מהכניסה שלו ושמתי מאוורר אחר במקומו - רק כדי לבדוק את הפורט - והפלא ופלא - גם לא הסתובב - מה שאומר שהפורט זה הבעייה - זה לא נורא כי יש עוד פורט, חשבתי לעצמי... אבל מסתבר שהכבל של המאוורר קצר מידי בשביל להגיע לאיזושהי כניסה חוץ מזו שהוא היה מחובר אליה עד עכשיו... בקיצור השאלה שלי איפה אני יכול לקנות כבל שיאריץ את זה של המאוורר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, המחשב שלי (מפרט בסוף ההודעה) כמעט כל פעם שאני מנסה להעלות את Win 7 64Bit נותן לי מסך כחול ומאלץ אותי לעשות ריסטרט. מתישהו הגעתי למסקנה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך אז שיניתי גירסא (מ-10.6 ל-10.3 או 10.4, לא זוכר) ואז באמת לא היו לי מסכים כחולים לאיזה יומיים ואז זה שוב חזר... בנוסף מותקן אצלי XP 32Bit שלא עושה בעיות בכלל, עד שהיום הוא גם החליט לתת לי מסך כחול במהלך העבודה (כלומר אחרי שהמערכת כבר עלתה) ולאלץ אותי לעשות ריסטרט. צירפתי מספר קבצי Dump (כמה של 7 ועוד אחד של XP) להודעה שלי. כמובן שהדבר הראשון שניסיתי לעשות הוא Memtest לזכרונות, כאשר ישנה תופעה מאוד מוזרה כשאני מבצע memtest - לפעמים הוא מוצא שגיאות ולפעמים לא. למשל אני יכול למצוא להשתמש בו ושהוא ימצא …
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה כשניסיתי להתקין ווינדוס 7. בעת ההתקנה היה כתוב לי שזה GPT אז ניסיתי קצת לשחק עם הDISKPART . רציתי מחיצה אחת של 900ג'יגה והמחיצה השנייה של 100 ג'יגה להתקנת הווינדוס. היה לי עם זה מספר בעיות כי לא הצלחתי למחוק ליצור או בעצם לעשות כלום עם המחיצות במסך התקנה של ווינדוס. החזרתי את ההארדיסק הישן שלי עם ווינדוס מותקן וניסיתי עם הווינדוס לשחק עם המחיצות. הבעיה שלי עכשיו היא שאני רואה רק 930 GB במקום כל הכמות. נעלם לי כביכול כמעט 100 ג'יגה של המחיצה השנייה שפירמטתי. ניסיתי לפרמט את הכל מחדש ועדיין אי אפשר לפתוח שום דבר שהוא יותר גדול מ127 מגה. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני וחברה שלי קנינו מחשב לא מזמן מחשב בערך ב 5300 ש"ח , המחשב יחסית חזק ולפי הידע המועט שלי והלא מעודכן אני חושב שהוא אמור להריץ משחקים היום בלי הרבה בעיות וכמובן להטיס דברים כשזה לא קשור למשחקים , ובאמת המחשב לא ממש מהיר , נתקע ועושה ריסטרטס לא מעט פעמים , התקנתי לדוגמא את המשחק סימס 2 ותוספות ,שלכאורה כל מחשב בסיסי אמור להריץ , והמחשב פשוט לא מריץ את זה חלק ! לא כמו שצריך, ויותר מזה הוא פשוט נתקע ועושה ריסטרט, ולעיתים גם סתם ככה כשאני עובד בשולחן עבודה. המפרט הוא ככה: intel core2 quad 6600 2.4g לוח אם של אינטל , לא סגור על הדגם כרטיס מסך nvidia gforce 8500 512mb שמסונכן למסך דק לצפייה ב hd (לפי מה שרשום לי בהגדרות של הגרפיקה) 2 g ram 250gb דיסק קשיח וזהו אני חושב הנחת…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-