תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, מאז התחילו הבעיות. שמתי לב שלכל קובץ RAR שאני מוריד מהאינטרנט (יותר מ350-400 מגה) יש שגיאת CRC באחד מהחלקים. דברים שניסיתי כדי לתקן את הבעיה: עדכון ביוס, התקנת דרייברים/צ'יפסטים וכו', פירמוט, הוספת/החלפת הארד-דיסק, הורדת קבצים פגומים מחדש וכדומה. בחלק מהמקרים שהורדתי את הקובץ הפגום מחדש זה תיקן את הבעיה והצליח לחלץ. אז הגעתי למסקנה שהבעיה יכולה להיות באינטרנט, הרי ההארד-דיסק תקין ואין שום בעיות במחשב חוץ מהבעיה הספציפית הזאת. (כמובן גם ניסיתי לתקן את הקבצים, לנסות גרסאות ווינראר שונות, תוכנות חילוץ שונות וכו') אז ניסיתי להחליף חוט טלפון שמחבר בין המודם לפילטר, לא עזר. ניסיתי לשנות חיבורי USB, לא עזר. יכול להיות שהבעיה היא באינטרנט? אבל זה לא הג…
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה: אם אני משאיר את המחשב הנייד שלי כל הזמן על מצב שינה זה יכול להזיק למחשב? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה , מדי פעם כאשר אני מדליק את המחשב , הנורות נדלקות המאווררים מתחילים לעבוד , אבל המחשב לא עולה, לאחר כיבוי או מספר פעמים של כיבוי והדלקה המחשב עולה תקין, כאשר המחשב עולה תקין הוא משמיע שלושה צפצופים ואז עולה ( כאשר הוא לא עולה אין צפצופים אבל המאוורים ממשיכים לעבוד.) מה זה יכול להיות ? כרטיס ספק או מגעים ? מדובר במחשב חדש ( פחות מחצי שנה ומההתחלה סבל מהתופעות האלה )
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
המחשב מנקודת זמן (מזמן ) התחיל לתפקד בצורה לא טובה . נסתי לעשות סריקה עם הNOD32 והוא לא מצא לי כלום. עשיתי סריקה (בעבר) עם Malwarebytes Anti-Malware, הוא מצא רגולות ,עשיתי עד התוצאה הניקיה ובסייף מוד. זה נתן הקלה קטנה דיי משמעותית אם אני זוכר נכון, אך כעבור מספר ימים ,המצב חזר לקדמותו ,שלאחר מכן התוכנה לא זהתה שוב דבר,כשהסריקה במצב בטוח. אתמול הבנתי מסרטון ,סוף סוף מה משמעות ניקיון המחשב מאבק. והחלטתי שאני גם משתמש CCLEANRE . מתוך 100 GB, היה לי 30 GB כשאני לא מוצא מה תופס כזה מקום חוץ ממערכת ההפעלה שלא תופסת יותר מידי , אז עם התוכנה גליתי זבל על המחשב בגודל של 40 GB. לא הורגש שום שיפור במחשב אחרי הניקוי שלו. פתחתי את המחשב, והייתי בהלם ,מכמות האבק, לא סתם המחשב…
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit על מחשב חדש שיש בו רק כונן SSD הבנתי שכדי לעשות את זה חובה לשנות משהו ב BIOS השאלה מה צריך? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חוץ מלהחליף מסך....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מפצל שמפצל חיבור מקלדת לשתי יציאות. חיברתי את המפצל למחשב ושתי מקלדות למפצל, והמחשב זיהה לי רק מקלדת אחת. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיות בcsgo יש לי fps drops אפשר לקרוא לזה גם יותר freezes אולי גם stuttering אבל בבקשה ניסיתי הכל כל דבר אפשרי ולא מצאתי פתרון שחכתי לציין שזה גם קורה בעוד חלק קטן של משחקים אבל בcsgo זה הכי בולט אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אני מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי אחרי אינספור התלבטויות ושיטוטים מתישים הגעתי למסקנה שאני הולכת על המקבוק פרו עכשיו מסתבר שגם לגביו אני צריכה להחליט על כל מיני דברים שאני לא מבינה בהם 😌 בגדול אחרי התייעצות עם נציג מכירות הבנתי שאני צריכה מעבד טוב, מספיק זיכרון ram (אז החלטתי ללכת על המעבד החדש i9 ו32gb) ושלגבי הדבר הזה עם הssd (סליחה על הבורות) 512GB אמור להיות מספיק טוב הדבר היחיד שלא כלכך הצלחתי להבין אם הוא חשוב והאם להשקיע בו זה הכרטיס מסך יש שתי אופציות : 1. 555X Pro Radeon AMD 2. 560X Pro Radeon AMD האופציה השניה עולה עוד בערך 100 דולר אז שתי שאלות - 1. האם הכיוון שלי טוב עד …
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד AMD2500 לוח ABIT NF7-SL ו256MB DDR 400MH של זכרון וגיפורס5200 והמחשב שלי מתפקד כמו עגלה. פשוט כל פעולה קטנה כאילו תוקעת אותוץ ואני מדבר על דברים כמו לפתוח את המחשב, שלי ללחוץ על כפתור התחל, לסייר בין תקיות, להפעיל תוכנה קטנה. כל הדברים האלה פשוט גורמים לו להיות איטי וזה מתבטא בכך שהעכבר נהיה יותר איטי- והוא זז בקפיצות ולא בצורה רציפה וסדירה. ובנוסף לוקח לזה יותר מידי זמן לפעול... כשאני לוחץ על המחשב שלי אני מצפה שהוא יפתח מיד ושאני לא אצטרך לחכות את השניה המעצבנת הזו שבה הסימן של העכבר חושב והוא בקושי זז או שאם אני ממזער או מגדיל (הכוונה ההפך מלמזער) חלון מסויים, שאני לא אראה את התצוגה של החלון הקודם במשך כמה שניות עד שהוא מציג את החלון המבוקש. בקיצור זה מע…
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן. תופעה מוזרה אצלי במחשב, כאשר אני עם הזכרונות על Dual Channel, ואני עושה אוברקלוק למעבד+זיכרון, כל אוברקלוק- אפילו העלאה של 2MHz , גורמת ל- Prime95 להציג שגיאה תוך שתי דקות והתוכנה מפסיקה לעבוד. מתי שאני שם את הזכרונות Single Channel, או משאיר רק סטיק אחד במחשב, אני מגיע עד 2000Mhz למעבד ו-210Mhz לזכרונות ללא שום שגיאה. החלטתי לעשות בדיקה מקיפה לזכרונות. {במיוחד גם לפני שאני הולך לחנות ומחליף מעבד (בגלל חשד לבקר זיכרון דפוק)} כאשר הזכרונות היו על Dual Channel (שזו התצורה שגורמת למחשב להשתגע) הרצתי את התוכנה memtest86 , חזרתי לאחר 7 שעות והתוכנה ציינה שגיאה אחת. אוקיי, אמרתי נבדוק כל סטיק לבד וכך נגלה מי הוא זה הפגום. השארתי סטיק אחד במחשב (512MB), הרצתי memte…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לוח אם ASROCK P4i65G כאשר אני מחבר 2 התקני אחסון חיצוניים ליציאות USB, הדיסק הקשיח החיצוני (אחד ההתקנים) מתחיל להשתגע: משמיע קליקים, מתנתק, מתחבר וכו'.. הבנתי שהבעיה כנראה שלא מספיק המתח ליציאות כדי להפעיל את שניהם. יש אפשרות להגדיל את הכוח המסופק ליציאות בלוח האם שלי? לא מצאתי שום דבר בהוראות יצרן.. תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה פתאום כשהמחשב עולה והוא אפילו לא מגיע לווינדוס. נכנסתי לביוס ושיניתי את זה ל enable אבל הווינדוס עדיין לא עולה. הוא רושם בדיוק את אותה הודעה רק עם enable במקום disable ומבקש לאתחל את המחשב. מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? נ.ב. המחשב לא שלי והוא כרגע לא אצלי אז קצת יהיה לי קשה לענות על שאלות אני פשוט מחר יגיע לשם ויוכל לראות אני מקווה שתוכלו להדריך אותי גם ככה תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי ביצועים נמוכים בהרבה מאוד משחקים והיום ששחקתי קפץ לי פתאום BLUE SCREEN ואז המחשב עשה RESTART. איך אני יכול בדוק מה הייתה הבעיה ולסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. שרפתי משהו. היה ריח של שניצל. אין לי צפצוף ותצוגה כאשר אני מחבר לוח+מעבד לספק. (ה-Speaker מחובר) החלפתי לוח ללוח חדש וגם שם לא קיבלתי צפצוף. האם מזה ניתן להניח שהבעיה היא במעבד? האם יש דרך לבצע בדיקת תקינות על לוח ללא מעבד ע"מ לוודא שהלוח אכן תקין? המעבד - P4 2.8GHz ענתיקה. הלוח - Asus P4S800 ענתיקה. תודה רבה, עמר.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המחשב השני שלי לא נדלק. חשבתי שהבעיה בספק כח, אבל אז שמתי לב שכשאני מנתק את חיבור ה12V ללוח, הספק דווקא כן פועל, יחד עם המאווררים. המחשב עצמו לא עושה בוט. בדקתי עם הספק של המחשב הזה, אותה הבעיה. מכאן אני מבין שהבעיה דווקא בשקע ה12V בלוח. האם אני צודק? מה תפקיד שקע זה ? לאיזה חלקים הוא מעביר מתח? תודה. :]
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אוקי, ישלי מחשב P3 850 לוח אם ASUS וספק כוח 260W ... בהתחלה כאשר המחשב היה מועמס הוא היה עושה ריסט לבד ... ונפעל מחדש עכשיו כאשר ניסיתי להפעיל את המחשב ראיתי שהוא לא נדלק .. החלפתי את השקע למקום אחר עדין לא עבד .. פתחתי תמחשב ניקיתי אבק, הוצאתי זיכרונות וכרטיס מסך ניקיתי אותם גם והחזרתי ועדין לא פועל ... למישהו יש מושג למה ?? יכול להיות הספק כוח נשרף ? ואם כן, אני יצתרך לקנות יותר מ 260W ?? תודה רבה !!!!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מאורר המארז האחורי שלי התחיל לעשות רעשים אז קניתי מאורר חדש. המאורר הישן היה מחובר לספק, המאורר החדש לעומת זאת הגיע עם חיבור מתאים ללוח אם. הבעיה היא שכאשר חיברתי את המאורר החדש ללוח אם (חיבור 3 פינים, לוח - ASUS P5L-VM) המחשב לא עלה בפעם הראשונה ולאחר כמה נסיונות הגיע לווינוס ועף למסך הכחול שם היה כתוב שחומרה חדשה כנראה יוצרת שגיאה. אז קניתי מתאם כדי שאוכל לחבר את המאורר לספק כוח, ואז המאורר הסתובב בסל"ד נמוך מאוד, לא כמו כאשר חיברתי אותו ללוח.. לסיכום: מאורר מחובר ללוח אם ועובד בסל"ד ראוי אבל המחשב לא מתפקד או- מאורר מחובר לספק, עובד בסל"ד נמוך מאוד והמחשב מתפקד מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה שמנקה את כל מה שנשאר מהדרייברים הקודמים של NVIDIA כי הייתה לי בעיה אחרת בהתקנה של הדרייבר החדש ועכשיו באתי להתקין במחשב נייד שלי אחרי שניקיתי הכל ועכשיו הוא בכלל לא נותן לי להתקין את הדרייבר , מישו בבקשה יכול לעזור לי?? [ATTACH=CONFIG]4326[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
** זה קצת ארוך, אבל מ-מ-ש חשוב ! בבקשה להתייחס ! בעצם.. יכול להיות שהוא לא עושה בעיות.. אלא להיפך.. אבל רק צריתי לוודא : קניתי כרטיס רשת REALTEACH 10/100, דחפתי אותו לסלוט המתאים, הפעלתי WINXP, הוא זיהה אותו (אני חושב)... ועכשיו הוא מתחיל לבלבל לי את המוח עם הקמת רשת ביתית/משרדית ושיתוף חיבור לאינטרנט דרך המחשב שלי. אני מניח שהוא עושה זאת מכיוון שהוא משער שהתקנתי כרטיס רשת כדי ליצור רשת ו/או לשתף אחרים בחיבור שלי לאינטרנט, אבל כל אשר אני רוצה הוא להשתמש בכרטיס לחיבור ה ADSL (שעוד מעט יהיה לי). בדקתי ברשימת החומרה,וראיתי שם שאכן הכרטיס נמצא תחת Network Adapters. RealTek RTL8139 Family PCI fast Ethernet NIC בנוסף, מה שהפליא אותי זה שהוא לא ביקש את הדרייברים שקיבל…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי לפני שבועיים רשמתי כאן הודעה שהמחשב לא נדלק לאחר בדיקות מרובות הוחלט שזה הספק שמת, עכשיו לאחר שבועיים הוחלף הספק אך המחשב עדיין לא נדלק! בדקתי מתח עם פלוק, יש מתח! אפילו הנורה שמסמנת שהלוח אם מקבל חשמל דולקת, בדקתי את הנק' מתח של הלחצן הפעלה יש מתח!, אני כבר לא מבינה מה קורה.. למה המחשב לא נדלק?? מיואשת, ומקווה לאיזה תשובה טובה... דפנה ספק כוח 450 וואט של אנטק, לוח אם של אסוס דגם M2N-E.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני פותח את המחשב והנתונים מתחילים לרוץ,מופיעה לי הודעה בצבע אדום מלווה בציפצוף חד. ההודעה היא בזו הלשון: system hardware abnormal,press any key to continue יש לציין שכאשר אני לוחץ על מקש מסויים (כל שהוא)הציפצוף מפסיק והמערכת ממשיכה לעלות כרגיל. אני משתשמש ב-WIN98. מה מקור הבעייה? האם אני מפספס משהו ומזיק למערכת בכך שאני ממשיך לעבוד כרגיל? ??? בתודה מראש מקווה שהגעתי למקום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-