עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by stige,

יש לי בעיה מוזרה. מה שחשוב לי בעיקר הוא לאבחן אם זו אכן בעיית חומרה כדי לדעת אם להעביר את המחשב למעבדה. המחשב שלי סה"כ טוב מאד ועבד חלק עד לפני כמה זמן. מבחינת חומרה יש לו 4 מעבדים, 4 ג'יגה זיכרון הרבה נפק דיסק פנוי ואחלה כרטיס מסך. בשלב כלשהו הוא פתאום התחיל להתקע מידיי פעם. מה שמוזר עוד יותר הוא שהתקיעות הן בדר"כ לא על כל המחשב אלא על איזה Process ספציפי. נניח אם הייתי רואה סרט הוא היה נתקע וכעבור כמה דקות הסרט היה ממשיך (אפילו כאילו הזמן התקדם כרגיל - כלומר הסרט קפץ קדימה לכאורה). אם הייתי בתיקייה או באינטרנט אז החלון פשוט נתקע וכולי. בדקתי וירוסים עם AVG לא היה. החלטתי לפרט את הדיסק (לפחות את ה System Partition ולהתקין את וינדוס 7 מחדש). שום דבר לא עזר. וגם מייד לאחר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by CASIOMAN,

אז ככה אני כבר המון זמן עם 2 כוננים 40 ו 20 ששניהם אוחדו באמצעות דיסק דינמי לאחד והכל עבד כרגיל עכשיו עשיתי ghost של כל תוכן הכוננים (נחשב לכונן אחד) לדיסק קשיח אחר ואז מחקתי את שתיי הכוננים והחלפתי את הדיסק 20 ב 40 ככה שעכשיו יש לי 2 של 40 גיגה עשיתי אותם דינמיים והעתקתי בחזרה את המידע עכשיו הפעלתי מחדש ניתקתי את הדיסק שאליו העתקתי את כל המידע בהתחלה והפעלתי מחדש ו אין שום קבצים בדיסקים שהעתקתי אליהם (שוב נחשב לכונן אחד) אבל שאני בודק את הגודל של הכונן רשום שחצי ממנו תפוס בדיוק כמו שאמור היה להיות רק בלי כל קובץ בתוכו ניסיתי גם להיכנס דרך cmd ולראות עם יש קובץ וגם שם הוא רושם שאין קבצים מה אפשר לעשות? זה מלא חומר שכרנאה הלך

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by mekaiton,

יש לי מחשב Lenovo חדש. למחשב מחוברים 2 HD. 1 - Sata2 320GB שקניתי עם המחשב. 2 - 400GB Sata1 שכבר היה לי. העבודה מול ה - HD החדש ממש טובה, ואילו מול ה - HD הישן (400GB) ממש איטית עם המון תקיעות. ניסיתי להחליף HD אך הבעיה לא הסתדרה. האם ייתכן וזה קורה מכיוון שמחוברים למחשב HD משני דורות שונים? אם לא כיצד אוכל למצוא את שורש הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by hadarK,

יש ברשותי דיסק און קי של sandisk 8GB, וכאשר אני מחבר למחשב הוא מזהה אותו, וכאשר אני בודק מה הנפח שלו רשום לי 0

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  5. שלום.... במהלך כול התקנה של DRIVER 163.75/163.69 שמותאמים בוודאות לכרטיס מסך שלי 640MB 8800 GTS . המחשב כאילו עובר למצב SLEEP, המסך נכבה ולא חוזר להידלק והמחשב עדיין עובד. מה שמוזר יותר שאני מפעיל אותו מחדש הדרייברים מופים כאילו הם הותקנו, אך אני דיי בטוח שהן לא הותקנו טוב אחרת המחשב לא היה נרדם. תודה לכול המגיבים.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by כפיר,

ב- 3 ימים האחרונים יש בעיות מוזרות 1. מחשב נכבה מעצמו 2. בחיבור USB למסך אין ARC כלומר לא יכול להעביר סאונד לרסיבר דרך HDMI , רק דרך spdif 3. בחיבור מחשב בלבד - לא ניתן לקבל כיוון צבעים , או אופציות בחירת צבעים סרט או טבעי רק דינאמי או סטנדרט דברים שביצעתי : אין וירוסים במחשב עדכון מחדש של ווינדוס 10 אין אובר קלוק

7. החלפתי הארד דיסק עם אותה מערכת הפעלה והבעיה שם לא קיימת, זאת אומרת שמשהו בהגדרות שגוי...מה עושה? [ATTACH=CONFIG]9942[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shichio,

יש לי בעייה....כל דיסקט שאני מכניס אותו לכונן ואני מנסה לעשות לו פורמט זה אומר שהסדיסקט Write Protected וניסיתי להזיז את נלחצן הזה שיש בדיסקטים וזה לא עוזר.. ועוד דבר..אחרי שאני עושה פורמט לדיסרט איך אני עושה ממנו דיסקט אתחול?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  9. טוב , אנסה לקצר את הסיפור אז אני אכתוב בנקודות 1. במחשב PC הישן היה HD עליו הותקן במקור WIN7 HOME 32 BIT OEM. 2. שודרג בחינם ל WINDOWS 10 HOME 32 BIT 3. נקנה מחשב חדש , ה HD הועבר כמו שהוא למחשב החדש. הכל עבר חלק בלי בעיות (די מפתיע). האקטיבציה בוטלה (הגיוני). 4. עשיתי אקטיבציה מחדש (ולהפתעתי) זה עבד. 5. הורדתי את media creation tool ויצרתי התקנה של WIN10 HOME 64 BIT. 6. כשנשאלתי היכן להתקין את WIN10 64 BIT שמתי לב שה HD מחולק ל 3. 1. reserved partition 2. C 3. oem partition 7. בחרתי ב C 8. התקנה הסתימה , הכל עבר חלק , אקטיבציה המשיכה לעבוד. ולשאלה...מה זה oem partition ? האם האקטיבציה …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Load,

כל כמה ימים המחשב קורס עם מסך כחול. זה קורה במהלך כל דבר - משחק , גלישה , מוזיקה , אבל זה קורה הכי הרבה כשהמחשב בIDLE אני חוזר מהעבודה ומוצא אותו עם BSOD זה DEBUGG של הדאמפ : Probably caused by : Rtenicxp.sys ( Rtenicxp+42b9 ) עכשיו זה קובץ שקשור לכרטיס רשת , ניסיתי לחפש פתרון ברשת לגבי זה לא מצאתי תשובה חד משמעית אז ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס רשת ובכלל את הדרייבר של הצ'יפסט ועוד כמה דברים. אבל שום דבר לא עזר. HELP

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  11. מאז חיבור המודם בדקנו וניתן לקבל בפקס הרגיל שלנו (לא במחשב), פקסים רק כאשר השולח שלח פיזי ולא ממחשב. יכול להיות כזה דבר? שווה לבדוק את איכות הכבלים? כלומר המודם 56 יכול להשפיע על הפקס הרגיל? https://ibb.co/c2odza

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ELDAD-A,

שלום יש לי מחשב שקופא (freeze) בצורה אקראית. מערכת הפעלה win 7 x64 מה שקורה זה שהתמונה קופאת והעכבר והמקלדת לא מגיבים לא מחובר בusb כלום חוץ מדונגל של לוגיטק ודונגל של שלט mce. רק ריסט פיזי מהכפתור מוציא את המחשב מהקפיאה ואחרי זה הוא יכול לעבוד כרגיל פעם אחרונה הוא עבד 21 יום רצוף בלי לקפוא. טמפ' תקינות,אין אבק, אין קבלים נפוחים בכל חלקי המחשב,מתחים תקינים בbios הותקן windows נקי על hdd אחר,חיסכון בחשמל מבוטל במערכת הפעלה וגם כיבוי דיסיקים קשיחים. דרייברים מותקנים כמו שצריך. זיכרון נבדק עם memtest ללא שגיאות,hdd נבדק עם תוכנה של יצרן ,תקין, המחשב עבר גם בדיקת מאמץ. שמתי גם ספק אחר וגם זה לא עזר אבל זה היה לפני כל הניסויים הבאים. לאחר מכן נשלח הלוח להחלפה בינתיים שמתי לוח…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Hydr0,

מה קורה? יש לי בעייה. יש לי עכבר מסוג MX510 ונהרס לי החיבור הירוק הזה שמעביר מ- USB לחיבור עכבר רגיל. אני מנסה להשתמש רק בחיבור USB, יש לי אור אדום בעכבר אבל שהמחשב עולה אני לא יכול להזיז אותו. ב- BIOS ה- usb mouse support מסומן ב- ENABLED אז מה הבעייה?? יש לי לוח אם Gigabyte 7vmrz-400 אם צריך.. אז איך מפעילים עכבר על USB? תודה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

יש טיפה לחות על ההארד דיסק שאני רוצה לןהתקין האם הארד דיסק מספיק אטום וזה לא כל כך נורא? מה יקרא אם אני ינסה לפחות?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. היי , יש לי מחשב בן 3 ימים . גיימינג עם כרטיס מסך gtx 1650 מעבד intel core i5 19400 ולאיטים רחוקות בשעות של הלילה המסך נכבה ונדלק באמצע משחק ואחרי משהו כמו עשר דקות - רבע שעה זה קורה שוב . חשוב לציין שזה לא קורה בשולחן עבודה בכלל. דרך הגב המשחק זה cs go מריץ לי על 300 fps אז אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך . תודה לעוזרים

16. Started by eladb21,

אהלן חברים תקשיבו רגע עובר על המחשב שלי משהו מוזר.. הוא לא מעלה את הפייסבוק, רק את הפייסבוק וכל דאר האתרים כן עובדים. ניסתי דרך דפדפנים אחרים ואותה תוצאה.... ניסיתי דרך מחשבים אחרים ודרך הפלאפון באותו אינטרנט ביתי והפייסבוק כן עלה, רק במחשב שלי הוא לא עולה ולא משנה באיזהנ דפדפן. אם אני מחכה הרבה אז מדי פעם בסוף הוא כן מופיע אבל גם אז אי אפשר לעשות שום פעולה כי הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם וחורף חם, היום אכבר קרה לי 3 פעמים שצצו משום מקום נפילות מתח, בדרך כלל שזה קורה המחשב נכבה ונדלק שוב ביחד עם שאר המכשירים החשמליים בבית, ולפעמים המחשב "נתקע". מה זה נתקע? הנורה של הPOWER הירוקה, נשארת דולקת, והמחשב "מת" רק המנורה הזאת דולקת ואי אפשר לעשות כלום עד שמוציאים את הכבל מהספק כוח ומחכים כמה שניות ומחברים מחדש שוב. כרגע המחשב פועל אבל אני ממש מפחד שעוד נפילות כאלו יישרפו לי חלקים במחשב ואולי אפילו את המסך. האם עוד מישהו מאיזור רמת-גן חווה את זה ? והאם זה באמת יכול לגרום לנזק למחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  18. שלום רב, בעת לחיצה על אייקון לחיצה כפולה בשולחן העבודה, או לחיצה בודדת בסרגל כלים של "הפעלה מהירה", נפתחים כמה חלונות יחד וזה משגע אותי. הדבר לא קורה בעת לחיצה על לחצני הקיצור במקלדת. החלפתי עכבר, התופעה נעלמה לחלוטין ואז העכבר הפסיק לעבוד אחרי חודש (לא הגיב ללחיצות אבל המצביע זז). החלפתי לאחד אחר והוא עבד טוב עד עכשיו, שוב נפתחים יחדיו מס' חלונות. המחשב אחרי סריקת וירוסים/רוגלות/שגיאות/איחוי. אני חושב שיש פה משהו שדופק את העכברים אחד אחד. למישהו יש רעיון? (חלונות XP). תודה, גיא.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by tzvikaboom,

צריך עזרה דחוף !!! המחשב נדלק אבל לא עולה המאוורים עובדים אבל אין כלום

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avrahams1,

היי, יש לי מחשב נייח שכפתור ההדלקה שלו נדפק (הכפתור הפיזי, החלקים הפנימיים עובדים מצוין). מה הדרך הכי מהירה וזולה לתקן את זה? הזמנתי מאיביי כפתור בכמה שקלים אבל ייקח לו המון זמן להגיע, למישהו יש מושג אם יש מקום בארץ שאפשר להשיג כפתור הדלקה שמתחבר ללוח אם? או אולי אתם מכירים דרך אחרת שתחזיק עד שהכפתור יגיע? תודה מראש, אבי.

21. Started by pampi76,

שלום , מחשב DUAL CORE 3.0 זכרון 2GB כרטיס מסך NVIDIA 8500GTS לאחר החלפת מסך מ CRT ל LCD סמסונג 22 המחשב כבה לאחר כ 20 דקות במהלך משחקים עם מסך CRT זה עבד תקין האם כרטיס המסך מתאמץ בהתמת רזולוציה ומתחמם יתר על המידה ? תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by casio888,

No IDE Master H.D.D Detected זאת ההודעה שאני מקבל כשאר אני מפעיל את המחשב בכל פעם וצריך ללחוץ על f1 בשביל להמשיך. מפרט מחשב: intel e6750 2g kingston 800mhz לוח אם של asus nvidia geforce 9600 gt הצורב מחובר לי ב ide ויש לי שני כוננים קשיחים שתיהם של wd אחד 160 ג'יגה אחד 500 ג'יגה שניהם מחוברים ב sata 2 תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Zeliran,

יש אצלי במחשב שתי יציאות USB, מה שגרם לי לקנות "מפצל" USB שמוסיף 4 יציאות ומתחבר ל USB העניין הוא שכאשר אני מנסה להשתמש בו, אני מקבל את ההודעה המצורפת.. התבלבלתי או שהוא טוען שיש לי עוד שתי יציאות? עזרה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  24. אהלן חברים! יש לי מחשב נוסף בבית, לאותו מחשב התקלקל הכונן דיסקים סופית, לא מתפקד. עכשיו אני עם מחשב שעובד, אך ללא כונן דיסקים. כל המחשב מלא בשטויות ומלא דברים שאני רוצה למחוק הכל, מחיקה מלאה, חדש. עכשיו איך אני עושה את זה ללא כונן דיסקים? אני יודע שישנה אופציה של זיכרון נייד. אבל אין לי. אז השאלות למומחים הם: - אפשרי לפרמט את המחשב ממש למחוק הכל הכל רק שהמערכת הפעלה תישאר דרך המערכת עצמה? אולי פעולה כל שהיא, פקודה ב- CMD אני לא מבין בזה. שמעתי פעם שיש דבר כזה פורמט בכונן C. - איזה פתרון אחר יש לי? אני ללא כונן דיסקים וללא זיכרון נייד. חשבתי על להוריד וינדוס לאותו מחשב ולהתקין כמו תוכנה רגילה, זה בסדר? תודה!

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by THX,

לאחרונה החלפתי לוח אם (לוח האם החדש מחברת pc partner), ויש לי בעייה עם כרטיס הקול מסוג creative sound blaster pci 128 אני שומע רחשי רקע וזמזומים מהרמקולים ולפעמים שאני שומע מוזיקה. בלוח האם הקודם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול והכל עבד פיקס ניסיתי להוריד את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס קול מאתר קריאייטיב, בדקתי בביוס אולי יש התנגשות ועדיין הבעייה קיימת,כרגע המצב הוא שבמנהל ההתקנים תחת בקרי קול היה מעודכן לי שהסאונד בלאסטר מעודכן ועכשיו רשום לי VIA PCI audio contraller כי התקנתי את הדרריברים לכרטיס קול מהדיסק שהגיע עם לוח האם מכיון שלא הצלחתי להתקין את הדרייבר של הסאונד בלאסטר בדקתי גם את הכרטיס הכבלים ואת הרמקולים על מחשב אחר והכל עובד פיקס יש כאן בעיית תוכנה שאני לא …

• 4 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.