עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ben_amitai,

היום התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 7.2 אחרי שעסיתי ריסטרט למחשב אני רואה הודעה שרשום בה "you do not have premission to change Catalyst Control Center setting. pleas contact your administator for further help. ניסיתי להחזיר לדרייברים ישנים יותר ולא עזר כלום, אותה בעיה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, מייד לאחד שכתובים הנתונים (Athlon XP 1800, Gigabyte 7VRXP) והביוס והכל, הוא כותב במשך 20 שניות: Detecting, ומייד לאחר זה מופיעה שגיאה: The MBUltra133 cannot load because there are no drivers attached, או משהו כזה. איך אני פותר את הבעיה? תודה לכל מי שיעזור!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MDK,

המחשב פתאום נתקע לי באמצע שמיעת מוזיקה בWINAMP וגלישה קלילה. ממש קפא ודרש ממני לעשות ריסטרט.. הצליל גם נתקע וגם הWINDOWS עושה הרבה ERRORS שסוגרים חלונות ואת הEXPLORER .. מה יכול לגרום לכל זה? הWINDOWS או משהו אחר פגום? :-\

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by aviadt,

יש לי בעיה קצת מוזרה.. אחרי הפסקת חשמל המחשב נותן לי אפשרות לבחור בין העלאה רגילה שלו, ל-safe mode וכו', שזה סבבה. רק מה, המקלדת לא עובדת. אוקיי, אז אני מחכה 30 שניות, עולה המסך של תחילת הטעינה של ווינדוס (http://2.bp.blogspot.com/_RuAk6FdPyJw/SwLsarNjLgI/AAAAAAAAARU/N2PJjBx-TIA/s1600/windows_xp_boot_screen.jpg), ואז אני רואה מסך כחול לשבריר שניה ומתבצע reset. מנסה להיכנס ל-BIOS, מצליח, ורק אז המקלדת נזכרת שהיא לא עובדת... המקלדת עצמה כן עובדת עם מחשב אחר בלי שום בעיה. ווינדוס XP אגב אם רלוונטי.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על התקלה לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. המחשב משנת 2009 מעבד:i7 לוח:אסוס p6t זיכרון: פטריוט 2 gb כפול 3 כרטיסים סה'כ 6 gb כרטיס מסך: asusEN9500GT Graphics Card drivers בד'כ הנפילות קורא בשישי שבת שהמחשב דלוק רצוף המחשב מעודכן בכל הדרייברים כמו שצריך מה הכיוון מאיפה להתחיל? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. המחשב הינו נייח או נייד?: נייח מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 32 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: אני לא מצליח לחלץ רארים גדולים למשל שאני מוריד משחק או סרט ששוקל הרבה בטורנט וצריך לחלץ אותו מתי שאני מחלץ זה אומר לי שקובץ WINRAR מספר ככה וככה פגום וכל פעם זה משתנה זה משגע אותי פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים פעמיים היה לי WIN7 וגם שם היה לי את הבעיות האלה עכשיו פירמטתי והתקנתי WIN XP בגלל הבעיות האלה ועדיייןןןן יש לי את זה אני לא מצליח לחלץ רארים הנה ציטוט של הבעיה ב WINRAR: ! C:\Documents and Settings\דוד\My Documents\Downloads\Assassins.Creed.Revelations-SKIDROW\sr-acrev.r83: CRC failed in sr-acrev.iso. The file is corrupt חיפשתי בגוגל פ…

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by rico,

שלום לכולם, ראיתי שיש נושאים דומים, אך לא מצאתי פתרון מיוחד... לכן אני שואל ומקווה לתמיכה. כן, גם אני קיבלתי מסך כחול.... ממש עצוב ומדאיג. למזלי הצלחתי Recovery ... זה מה שעלה אחרי- Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: a0000001 BCP1: 0000000000000005 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\092714-31559-01.dmp C:\Users\huber\AppData\Local\Tem…

• 21 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. Started by rokach12,

שלום אני חדש פה אז אני לא יודע אם אני רושם במקום הנכון את הבעיה שלי אז אם אני טועה שמישהו יגיד לי איפה לרשום. אוקיי אז יום אחד הדלקתי את המחשב נכנסתי למחשב שלי וראיתי שכל הכוננים של הדיסקים נעלמו ובגלל זה הדיסקים שאני מכניס למחשב פשוט לא נקלטים ע"י המחשב ואני לא יכול לצרוב דיסקים וכו'. אני צריך עזרה דחוף!!! תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by izir,

שלום יש לי בעיה במחשב, 1המחשב שלי נידלק לסירוגין - כל המערכת מתחילה לפעול איך איני רואה דבר במסך (אין בעיה במסך המסך עובד נוסו חיבורים לכמה מסכים ועדיין לא נידלק המחשב) פתחתי את המחשב והדלקתי כל המאוורים עובדים,החלפתי גם את הזיכרון הוצאתי את הארדסיקים ועדיין לא נידלק פעם הוא היה עובד רק במצב שכיבה אם הייתי מוציא חלםפני את כל הכבלים במיוחד של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה? קניתי את המחשב לפני שנתיים וחודש מTMS עדיין יש לי אחריות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי מחשב נייח בבית ואפשרות לחיבור לרשת האיטנטרנט דרך שקע בקיר הבית. התחברתי לרשת דרך מודם איכותי שרכשתי ולאחר שחוויתי הקפאות וניתוקים רבים, והגיע מספר פעמים טכנאי על מנת לבדוק את התשתית, נאמר לי שכנראה הסיבה לכך היא המודם. אז ניתקתי את המודם וחיברתי את המחשב הנייח ישירות לשקע בקיר, ואכן המצב השתפר פלאים.... העניין הוא שהמודם שלי, חדש ואיכותי ואני מעוניינת בחיבור של Wifi לטלפון.... האם ניתן לרכוש מפצל שיאפשר חיבור אינטרנט ישיר (ללא מודם) למחשב ובו זמנית גם חיבור של המודם לצורך WIFI לטלפון? אם כן, אנא שילחו לי קישור לרכישה. אם, יש פתרון אחר, אשמח לדעת תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 366 צפיות
  11. קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים,הרכבתי הכל אני מפעיל אותו והמחשב לא מוצא את הדיסק הקשיח(160GB WD SATA2),גם ב BIOS הוא לא מוצא אותו, בדקתי את החיבורים הכל בסדר.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. אז ככה עד היום עבדתי עם XP ו2 כונני IDE עברתי לויסטה העפתי את כונני הIDE והכנסתי SATA מה שקורה שהנורה האדומה בקביעות עכשיו ומתי שהמחשב חושב היא מתחזקת וחוזרת למצב הקבוע היא לא נכבת לגמרי.. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by syntex,

שלום, מהבוקר של אתמול המחשב נכבה ומסרב להדלק. בהתחלה לא הייתה כל תגובה, בדקתי את הספק כח ע"י קצר בפינים 15-16 והבנתי שהוא הלך, קניתי חדש, אחד שמספק אף יותר וואט מהקודם. לאחר החיבור וניסיון ההדלקה, המאווררים, של הספק ושל המעבד עושים כמה סיבובים והמחשב נכבה. הוצאתי את כל החיבורים, כרטיס המסך, הכוננים הקשיחים והצורב וניסיתי להרציץ אותו ערום ולא השתנה דבר, ניסיתי לשחק עם הראם בשביל לשלול אך גם זה הועיל. קניתי סוללה חדשה ללוח אם, דבר שלא עזר. פירקתי את הלוח אם ושמתי אותו על שולחן עץ ולידו את הספק בלבד, ללא שינוי. הקבלים על הלוח נראים בריאים, לפחות לפי מה שאני רואה. המפרט של המחשב, כאשר הוא ערום הוא: i7-4770k ללא אוברקלוק Gigabyte q87m d2h 8GB*2 Ballistix Seasonic S…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by vacuuuum,

הצורב שלי לא נפתח. :'( כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא משמיע קול של דחיפה ולא יוצא, ואז כאילו נסגר (נדלקת הנורה של הקריאה) למרות שלא יצא בכלל. איך אפשר לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  15. מצ"ב הודעת ה ERROR האם מדובר בבעית RAM או בבעיית HD ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by pure perfection,

צהריים טובים , יש לי חשד שבמחשב הנייח שלי יש בעיה בהארד דיסק אבל העניין הוא שניתקתי דיסק קשיח ממחשב אחר שעבד כמו שצריך וחיברתי אותו למחשב שלי אבל הוא לא עובד הוא מגיע לבוט הוינדוס והמחשב מפעיל את עצמו מחדש וזה קרה עם שני הארד דיסקים שבטוח עובדים ולא תקולים ... מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TimoTy,

טוב אני גולש באינטרנט ופתאום המסך הופך לכחול אז ניסיתי לכוון את המסך שיתן לי פחות כחול וזה לא עובד .... ניסיתי לתת לו מכות (שהוא הפך לצהוב זה עבד...) וכימעט שברתי אותו וזה לא עובד..... ניסיתי להוציא מהחשמל לכלום לא עובד!!! איך אני מחזיר אותו לתפקוד רגיל?? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by 00Amir,

ברשותי מחשב נייד דל 1545 שכבר מזמן לא באחריות, יש לי בעיה איתו שהוא לא מטעין את הסוללה... בהתחלה חשבתי שהסוללה נדפקה אז הזמנתי חדשה, וגם אותה הוא לא מטעין, חיברתי גם חשמל אחר וגם זה לא עבד... כרגע המחשב עובד רק כאשר הוא מחובר לחשמל, אבל הוא לא מטעין את הסוללה , הוא גם לא כותב כלום על בעיה של טעינה... אני מכיר ממחשבים שיש להם בעיות "אין טעינה" אבל אצלי הוא לא כותב כלום... האם יש סיכוי לתקן את זה לבד? האם יש סיכוי שבמעבדת מחשבים ליד הבית יצליחו לתקן או שאני חייב מעבדת דל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Win7 32BIT Enterprise. כשמערכת ההפעלה עולה התהליך מנצל כ-30% מהמעבד (וכך גם בהמשך). כאשר אני סוגר את התהליך ומריץ אותו מחדש ב- Task manager ע"י ה- New task run הוא מסתדר ואחוז השימוש במעבד מתייצב על טווח של 3 - 5 אחוזים. כיצד אני יכול לבודד את מה שגורם לבעיה?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by ronen_pr,

יש לי AMD Athlon Xp 2600 שקניתי לפני שנה וכ-4 חודשים. לום אם - GA-7N400-L של ג'יגהבייט. כ. מסך של ASUS זיכרון 256 MB של Kingstone טמפ מעבד שלי - 57 מעלות. המחשב פועל רוב הזמן בסדר גמור. אני משתמש הרבה באינטרנט בכל התוכנות הפשוטות והבסיסיות והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כשאני מריץ דברים "כבדים" על המחשב. כל משחק שניסיתי, או כל ניסיון צריבה של 700 מגה, הסתיים אצלי ב REBOOT או קפיאה של המחשב או סגירה החלון בטענה ש"התעוררה בעיה והוא צריך לסגור". כל המשחקים עולים ואני מצליח לשחק בהם, אבל אחרי 5 דקות פחות או יותר בתוך המשחק - הוא תמיד נתקע או סוגר את החלון או עושה ריבוט אוטומטי. מה הבעיה אצלי? המחשב מתחמם? מה כבר יכול להיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by roipow,

למה היוטיוב מוזר אצלי? יש למישהו פתרון? ניסיתי למחוק עוגיות וכו'.. בכרום ואינטרנטאספלורר זה לא קורה אבל כרום הרבה פעמים נתקע לי באמצע חיפוש אז העפתי אותו... אשמח לפתרון.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי לפניי חודש ספק אנרמקס, והיום, לאחר התקנת קירור חדש למעבד, freezer 7 pro, הספק לפתע הפסיק לעבוד, כאילו מדליק את המחשב לדקה ואז מתכבה; אני בטוח שזה הספק כי הבאתי לחנות ואישרו את העובדה שהוא מת, אבל כאן עולה השאלה, מה יכולה להיות הסיבה לכך? לא ביצעתי שום דבר בצורה לא תקינה, וסה"כ הכל הותקן בהצלחה, ואכן הספק עבד חודש עם 8800GTS ללא רבב.

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by rafi k,

עשיתי בדיקת וירוסים ותוך כדיי מחקתי את קובץ geebx.dll היה נגוע בוירוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי הודעה שחסר לי קובץ בשם geebx.dll. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by dnco,

שלום לכולם ! יש לי בעיה של השמעת קבצי אודיו למשל ברגע שאני מפעיל קובץ אחד לא חשוב באיזו תוכנה יש לי כמה (WMP.WMC.FOOBER.NERO)הוא יכול לנגן כמה שניות ולאחר מכן להפסיק ואם אני מפעיל קבצים מרובים של אודיו (לא משנה MP3 או FLAC.APE)הם מתחילי באופן רנדומלי לקפוץ מאחד לשני עם ניגון של כשניה ולפעמים פחות משניה.מה יכולה להיות הבעיה? יש לי וינדוס XP לוח אם של ג'יגה בייט Gigabyte GAMA785GMTUD2H דרך אגב זה התחיל לפני כמה ימים ללא שום התראה או התקנת תוכנה . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. Started by רמי אשכנזי,

יש אצלי משהו מוזר כל בערך 24 שעות אם לא בדיוק, המסך מחשב שלי נכבה, ומתי שאני מזיז את העכבר של המחשב אז הוא חוזר לפעול תקין. אני בדקתי בהגדרות של מערכת ההפעלה של המחשב, במצב צריכת חשמל, במתי לכבות את הצג, ונקבע שם אף פעם אותו הדבר עם מצב שינה. אז מה לדעתכם הסיבה לזה? האם זה קשור להגדרה בביוס? הלוח אם שלי זה של חברת ASUS דגם P5QL SE. ואם כן איזו הגדרה? תודה לעונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.