תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
תראו אני חיברתי את הרמקולים שלי למחשב ולחשמל והם לא עובדים לי.. אין חומרה חדשה כל ההגדרות קול תקינות אני ניסיתי לחבר למחשיר אחר והם כן עבדו וכאני נכנס לאינטרנט אז המודם ספיקרס שלי עובד - זאת אומרת - אני כן שומע צליל חיוג ברמקולים. ומה כל הקטע פה? הם חדשים! אז מה לעשות?? ??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרהה ומעצבנת ..שאני מפעיל את המחשב הוא עולה עד לחלק של הטעינה של XP..לאחר מכן המסך פשוט נכבה. תוך כדי המחשב ממשיך לעבוד ונכנס לווינדוס (רק שלא רואים כלום על המסך) אפילו הצלחתי לכבות אותו דרך המקלדת על בליינד. ואני כן מצליח להיכנס לווינדוס דרך סייפ מוד או VGA מוד..מה יכולה להיות הבעיה? דברים נוספים שאני חייב לציין: -אצל חבר שלי המחשב שלי עובד מצויין! הכל עולה! ככה שזה לא בעיה בדרייבר של כ.מסך -דרך VGA מוד הווינדוס מזהה את הכרטיס מסך..אז זה לא בעיה של חיבור לקוי.. -אין וירוס בדוק -הכל בפנים בסדר גמור..הוצאתי והכנסתי כ. מסך + זכרונות, ניקיתי , מה לא. -המסך שלי עובד טוב מאוד , זה לא בעיה במסך! -לא התקנתי שום דבר לאחרונה שיכול לגרום לבעיה הזאת.. פרטים נ…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה עושים? (אתחול לא בא בחשבון. יש חומר חשוב) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי מעבד 2.8 ghz והוא לא עובד לי מה הסיבה לכך? ד"א המחשב שלי הוא עם מעבד 2.0 ghz והמעבד שהבאתי הינו חדש ותקין לאחר בדיקה ..
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות בעיות לפעמים המחשב לא עולה..זאת אומרת נדלק אבל לא עולה שום דבר והמסך נשאר כבוי. רק אחרי מספר כיבויים והדלקות הוא עולה. וגם כשכן עולה אחרי פרק זמן מסוים או שקופא הסמן של העכבר (ויזואלית) אני כן רואה את האייקונים מסומנים עם תזוזת העכבר אבל ויזואלית הוא קפוא על המסך או שבמקרה גרוע יותר קופא לגמרי המסך ואין שום תגובה של המחשב. השארתי אפילו פעם אחת אותו דולק 10 שעות והוא נשאר במצב ההקפאה הזה על שולחן העבודה. לוח אם? הצילווו תודה רבה מראש תמיר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו אני גם ככה הזמנתי מחשב חדש אבל הבעיה שבמחשב העכשווי שלי יש לי הרבה דברים חשובים שלא צרבתי על דיסקים עדין כמו שירים, תמונות וכו'. היום חזרתי הביתה הפעלתי את המחשב, המסך הראשוני של הלוח אם (msi ) עלה ואחריו עלה מסך של ה30 שניות איך לעלות את הוינדוס (במצב בטוח, מצב רגיל וכו'). בכל המצבים שניסיתי להעלות את הוינדוס הוא מייד עושה לעצמו ריסטרט. הדברים שיושבים על ההארד דיסק ממש חשובים לי והתכוונתי להעביר אותם למחשב החדש.. עכשיו אני לא יוכל לעשות זאת כנראה.. מה עושים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://youtu.be/1cNNW2pV_98 בקישור אפשר לראות צילום מהמסך שלי. כשמדליקים את המחשב יש קפיצות בתמונה במשך כמה דקות, אבל אם מפעילים משחק הכל עובד כמו שצריך. אני חושב שזה קשור לטמפרטורה של כרטיס המסך. הכרטיס עדיין באחריות של KSP. שווה להראות להם את זה? אתם חושבים שזה מצדיק החלפה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Splinter Cell: Double Agent עושה בעיות רציניות עם הכ. מסך הזה, המשחק עולה אבל הכל מעוות באופן כבד. האם למישהו יש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב ברשות לוח אם של אסוס מדגם p4sp mx ולראשונה עשיתי לו עדכון ביוס ע"י תוכנה של אסוס המיועדת לווינדווס ומשום מה היא לא הצליחה לגמור לי את העדכון ולא ביקשה הפעלה מחדש ולאחר יציאה מהתוכנה עשיתי הפעלה מחדש והתברר לי שהעדכון כשל כי המחשב לא עושה פוסט ולא עולה שום דבר על המסך הצ'יפ של הביוס הוא יושב בתושבת כך שאפשר לשלוף אותו האם יש דרך לשחזר ת'ביוס ???? בתודה מראש !!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב חדש עם לוח אם EP43-ds3l אשר נתקע. אני מקבל את ההודעה הבאה warning : Des is turned off!! please ... מה עלי לעשות ? ניסיתי לרסט את ה CMOS ללא הצלחה (גם בעזרת הג'מפר וגם בעזרת הוצאת סוללה) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת עריכת וידאו מקצועית- עיקר המפרט: לוח אסוס חדיש, מעבד Q9550, כרטיס מסך- ATI4850 של גיגה בייט, וכרטיס עריכה של קנופוס- DVSTORM2. יש לי בעיה שהרבה זמן לא מצאתי בה פיתרון. מי שמבין בתצוגה יודע מה זה בכיות קווים Interlace , בדומה לזה: http://www.dtek.chalmers.se/groups/dvd/interlace_demo.jpg בהתחלה, חבר אמר שכנראה צריך להחליף כרטיס מסך- היה לי אותו כרטיס רק של חברת "ספייר", החלפתי- וזה לא פתר את הבעיה בכלל. זה קורה תוך כדי עריכת וידאו, וגם שאני מנגן סרט במדיה פלייר ,או אפילו PREVIEW בתוכנת צריבה. זה כבר ממש נמאס, מה יכול להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כבר כמה חודשיים שיש לי בעיות במחשב, ואני פשוט עצלן מידיי לסדר אותם... הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס למשחק הוא עושה קצת ארטיפקטים ואז המחשב ניתקע (לפעמים הוא אפילו ניתקע ישר איך שאני נכנס) ואני חייב לעשות ריסטרט, ומרגע שזה קורה הבעיות לו מפסיקות לבוא, המחשב לא עולה (סתם ניתקע רנדמולית באיזה מסך בהעלאה) אז אני עושה ריסטרטים עד שהוא עולה (פעמיים שלוש). ולפעמים גם כשהוא עולה אז הוא איטי מהרגיל עם תקיעות קלות. עכשיו רוב הסיכויים שהבעיה היא בכרטיס מסך לא? אז יש לי כסף לאיזה 8800 חדש אלא אם תעזרו לי לסדר את הבעיה ואני יואהב אותכם כל החיים ואני ימשיך לחסוך לPS3 וישאר עם המחשב רק לדברים בסיסיים. באמת שנמאס לי מזה אני כבר כמה חודשיים עם הבעיה הזאת ולא היה לי ממש זמן לסדר אותה, א…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי , לא מזמן [בערך חודש] קניתי את המערכת החדשה שלי שמצויינת בצד . חזרתי היום לאחר שלושה ימים שלא הייתי בבית והמחשב היה מכובה . כשחזרתי והפעלתי את המחשב נשמע רעש עוצמתי ממאוורר כרטיס המסך וכרטיס המסך לא שולח אות למסך עצמו , אין שידור של תמונה , אבל המחשב נשמע כאילו הוא עובד כרגיל ... ניסיתי להחליף בין ה DVI ל- VGA ועדיין אין אות מהכרטיס ... הרעש פשוט מרעיש יותר מדי ... שימו לב שכשכיביתי את המחשב לפני יציאתי לחופשה ביום חמישי הוא היה בסדר לגמרי ... חזרתי לאחר שלושה ימים בלי שאף אחד יגע במחשב ופתאום הוא מתנהג מוזר. הצעות כלשהן למציאת פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעבוד על הפנים אז החלטתי לפרמט אותו אחרי הרבה זמן שלא פירמטתי. כשבאתי להתקין תווינדוס מחדש נזכרתי שכדי שההתקנה תזהה את הכונן שלי( SATA), אני צריך לעלות דרייבר לדיסקט וללחוץ על F6 בזמן ההתקנה- ועשיתי זאת וקיבלתי תהודעה הבאה : File txtsetup.oem .. an unexpeced error ( 1024) at line 1742 in d:\xpsp1\base\setup\oemdisk.c. עכשיו אין לי מושג אם אני פשוט מנסה דרייבר לא נכון, הדיסקט אולי לא טוב או שאני צריך לשנות משהו במחשב . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי . תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ליתר ביטחון אני אציין את כל השתלשלות הארועים : לפני כחודש חבר שלי ביקש שאני אבדוק את הכרטיס מסך שלו במחשב שלי בדקתי אותו והתקנתי את הדרוורים של הכרטיס מסך שלו שראינו שהכל תקין החזרתי את הכרטיס מסך שלי GIFA MX 200 64M מאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב רק בזמן שהXP עולה יש ריצודים על המסך לפני שבועיים החלפתי מאוורר למעבד VANTEC ל AMD הטמפ של המעבד 38 מעלות מקסימום כעבור שבוע התחילו הצרות בזמן שאני עובד על המחשב פתאום אני מקבל RESET ואת ההודעה הבאה ואז טמפרטורת המעבד 94 מעלות http://planet.nana.co.il/iyehuda2/101%2D0160%5FIMG.JPG ובאותו רגע המאוורר לא עבד העברתי את הפלג של המאוורר מ CPU FAN לSYS FAN וזה הסתדר זה כבר קרה לי 4 פעמים ואת ההודעה הזאת אני גם מקבל כשאני מפעיל א…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כחודשיים אני משחק במחשק ניד פור ספיד, לאחרונה באמצע משחק- המחשב קורס ונכבה. משחקים אחרים כמו "הלף לייף" עובדים חלק בלי שום בעיה המפרט של המחשב: AMD 64 BIT 512 זיכרון כ.מ ג'יטי 6600 לוח אם של ג'יגה בייט סוקט 939 לא מבין מדוע נופל לי המחשב בפיתאומיות מבקש לקבל את עזרתכם תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנשים כבר נימאס לי ! אחרי שהג'יגהבייט 9000 Pro התפגר ב פעם ה רביעית (!!) החלפתי ל R9100 של ספייר עכשיו גם הוא לא עובד כבר נימאס לי לעבוד עם 2 MX אני פשוט לא מבין מה יכולה להיות הבעיה ? *יש לי את הדריברים הכי חדשים של ה N-force2 *עידכון הביוס אחרון מותקן במחשב (3069 אם אני לא טועה ) ברגע שאני מכניס את ה R9100 מדליק את המחשב , אין סיגנל במסך ובלוח אם יש את המספר 26 . כשאני מחזיר את הג'יפורס הכל פתאום בסדר ... מה אני כבר יכול לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נשרף לי לוח האם, ואני משתמש כרגע באחד אחר. הם מדגם שונה אבל אותה יצרנית ואותם נתונים טכניים. אז לקחתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אותו ללוח אם החדש. מה שקורה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס 7. אני מקבל את השגיאה הבאה: 0Xc000000f the boot selection failed. ברור לי שזה מצב בעייתי ולא תקין כי תוכנת מערכת ההפעלה מנסה לטעון דרייברים אחרים שלא קיימים..אך מה ניתן לעשות על מנת להתגבר על הבעיה הזו? הדברים שניסיתי עד כה ולא הצליחו: *ניסיתי את תיקון המערכת עם דיסק ההתקנה, הוא מוצא את הווינדוס 7 סורק אותו, ולבסוף אומר שהוא אינו יכול לפתור את הבעיה. *ניסיתי את הפקודות, bootrec.exe /fixboot /fixmbr chkdsk /f /r אני מעוניין לשמור על ההתקנה הנוכחית ..האם זה ניתן וכיצד? מערכת הפעלה נוספ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בקצרה זה E6750 8800GT 2048-KINGSTON ASUS-P5KSE ספק 450 160-WD אני רוצה לעשות למחשב איזו שהיא בדיקה שאני אדע שהכל עובד כשורה סוג של אולי בדיקת מאמץ לראות אם הוא סוחב כמה שהוא אמור? מלמישהו יש משהו להציע? תודה יום טוב !
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
למשל אתמול בלילה הורדתי משהו אז השארתי את המחשב דולק,וגם בלי קשר אני משאיר אותו דולק הרבה פעמים למשך כמה ימים ואין בעיות....אתמול התחילה בעייה מוזרה,כשקמתי בבוקר אני רואה שהמחשב עשה רסטרט ולא מזהה את ההארד דיסק ומבקש ממני להכניס דיסקט אתחול עשיתי רסט והוא עדיין לא זיהה את ההארד דיסק וביקש דיסקט אתחול,כיביתי והדלקתי והוא התסדר....אחר כך היום בצהריים שוב פעם הדלקתי אותו המשכתי את ההורדה יצאתי מהבית ל3-4 שעות כשחזרתי עוד פעם הוא עשה רסטרט אבל הפעם הוא הראה את המסך שמופיע כשעושים רסט בדרך לא נכונה (start windows normaly ושאר האפשרויות) והמחשב נתקע במסך הזה עשיתי רסט עוד פעם ושוב הוא נתקע באותו המסך כיביתי אותו והדלקתי והופ הוא לא נתקע נכנסתי לוינדוס במצב רגיל....למה זה קורה??…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי סרגל של yahoo toolbar הוא יושב למעלה על הדפדפן ואני לא מצליח להוריד אותו. מה עושים? הצלחתי להוריד אותו זמנית בעזרת view אבל אחרי שאני נכנס מחדש לאינטרנט הוא חוזר. תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלנו את המחשב החדש שהזמנו [מפנדה לפי המפרט שנתנו פה באתר] שהתקנתי את הווינדוס אקספי הוא זיהה רק 130 ג'יגה... הארד דיסק הוא של WS 250GB אחר כך מחקתי את האקספי התקנתי ויסטה הויסטה זיהה ואז התקנתי שוב אקספי כי הויסטה היה מעצבן וכבד ושוב הXP זיהה רק 130 ג'יגה. מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-