עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adilevi,

יש לי מחשב Toshiba Satellite L30 10x ואני רוצה לקנות או יותר נכון להחליף את הכונן לssd מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה דגם לחפש?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by linkinuser,

שלום לכולם שנה טובה וחג שמח, יש לי איזשהי בעייה עם הנייד ואנלא מצליח לפתור אותה לא משנה כמה ניסתי... יש לי מחשב מדגם msi pr601 שנקנה לפני 4 חודשים , המחשב עובד על מערכת ההפעלה windows vista home basic. עד לפני כמה ימים המחשב עבד נהדר והכל היה פצצות עד שפתאום לפני איזה שבוע התחילה לי בעייה בכל פעם שאני מנסה לעלות את המחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה winload.exe קובץ לא נמצא וכאלה. בהתחלה כשזה התחיל הייתי עושה ריסט למחשב ואז הווינדוס היה עולה והכל היה בסדר , אבל היום כבר התחילה בעייה אחרת... אני מנסה לעבוד עם Windows Vista Recovery Disc ובכל פעם כשזה מסיים את כל ההכנות להתקנה עולה לי מסך כחול שאומר לי שהווינדוס נסגר בשביל למנוע נזק למחשב , נא לבדוק ווירוסים ואם לא אז לבדו…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by Dj BeN Co-N,

שלום אנשים .. אז ככה יש מישהו שאולי יודע מה זאת הבעיה ? אז ככה .. אני לא יכול לצפות ב . Device Manager כאילו זה נפתח הכל טוב רק אני לא רואה את הדברים שם כאילו הכל מחוק ואני יודע שזה לא נמחק זאת בעיה בגלל זה אני רוצה תעזרה שלכם וגם שאני נכנס למחשב שלי הוא פשוט נתקע איזה כמה דקות ואז עולה הכל גם שאני עושה מאפיינים על הכונן של הצורב ואני לוחץ חומרה לא רואים שם כלום והכל עובד פיקס אז בבקשה מי שיודע מה זאת הבעיה אני אשמח זה ממש דחוף לי אנשים :-\ :-\

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by url,

ברכות לרגל הפורום החדש :biggthumpup:

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by shay33,

שבת שלום אז ככה השגתי מחשב פנטיום שלוש לוח אינטל 192 זיכרון בקיצור מעפן פירקתי אותו ניקיתי קצת את האבק .. זה לא בגלל זה פירקתי את ההארד דיסקים סידרתי אותם מאסטר סלייב ובדקתי אותם איזה חברה כמה ג'יגה וכו' והחזרתי כמו שצרריך בלי לפגוע אותו הדבר עם הזיכרונות ואם הכרטיס מסך עכשיו הבעיה היא שאני מדליק את המחשב אין שום ציפצוף רק הספק עובד המאוור של המעבד לא עובד הסידירום לא וגם נדמה לי שהכרטיס מסך קצת מתחמם (לא סגור על זה) ואין כלום על המסך... עכשיו השאלה ששלי היא שיכול להיות שהלוח נשרף בגלל הלחץ שלי עליו שלחצתי כשהכנסתי את הזכרונות? יכול להיות שזה בגללל חלק אחר?? דרך אגב מי שרוצה לדעת ה אני רוצה לעשות איתו או שאני יתן אותו לדוד או שאני ישים עליו לינוקס (המחשב יטוס) …

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by kentaro,

אהלן, לא מזמן החלפתי את ה9800GT שלי שעשה לי בעיות בGTX 460 של אסוס. בהתחלה הכרטיס עבד ללא דופי והייתי בטוח שהבעיה מאחורי,אבל היום בבוקר פתחתי את פיירפוקס וקראתי קצת חדשות פתאום *טק* המסך נהיה שחור ואני מקבל No Signal משמע הכרטיס הפסיק לשדר נתונים למסך... עכשיו הבעיה הזאת הייתה קיימת ב9800 בתדירות גבוהה לעומת זאת היא הייתה מתרחשת רק כשאר שיחקתי במשחקים. חשוב לציין שבזמן שהכרטיס כיביכול מפסיק לשדר המחשב עדיין רץ,משמע אם הייתי בשיחת סקייפ אני עדיין מסוגל לדבר עם האנשים אותו הדבר לגבי מוזיקה וכו. הקטע המוזר הוא שהמחשב לא מקבל פקודת כיבוי רגילה אחרי שזה קורה,כלומר אני חייב לתת או "hard shutdown" (לחיצה ארוכה על הכפתור) או פשוט ריסט. קראתי קצת ברשת בעניין חלק אומרים שזה כרטיס ת…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by thomasron115,

שלום, אני נואש... הגיע לידי מחשב נייח כדלהלן: לוח אם MSI-7360 מעבד Intel Core2Duo E6550 2.3 ghz זכרונות 2X1gb OCZ DDR2 800mhz דיסק ראשי Maxtor כלשהו 120 ג"ב (עליו מערכת הפעלה) דיסק משני Samsung כלשהו 320 ג"ב (קבצים) (שניהם בSATA) מערכת הפעלה - Windows 7 Ultimate 32 bit לאחר נסיון לא מוצלח לאובר-קלוק העלתי את הFSB ל-400 מגה הרץ והמחשב לא עלה (נדלק אבל לא הוציא סיגנל למסך). ביצעתי אינספור פעמים ריסט ל-CMOS ולפעמים הוא עלה ולפעמים לא. כשעלה הראה סימנים שהכל בסדר. בערב מאוחר התייצב וגם היום בבוקר עלה גם אחרי שהיה כבוי כל הלילה. בנסיון אובר-קלוק לא מוצלח אחר עדכנתי את הגרסה של ה BIOS (מ- 1.01 ל- 2.1 אם זה אומר למישהו משהו), הFLASH התבצע בהצלחה והכל יופי. הצלחתי לאחר מכן להעלו…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by kritikal,

שלום לכולם, יש לי מארז של THERMALTAKE, כרגע אני לא מוצא את הדגם, אבל מארז גדול עם 5 מאווררים, והייתה לי בעיה שנשברו לי האוזניות, אז נסיתי לחבר אוזניות רגילות, והכבלים היו קצרים מדי, להפתעתי במארז על החלק העליון היה חיבור לאוזניות ומיקרופון, נסיתי לחבר אותם למארז, קראתי בהוראות אני חושב שחיברתי נכון, אך הם לא עבדו, הוצאתי את החיבורים מהמארז, נעלם לי הקול במחשב עצמו, אין קול. השאלה שנשאלת, האם לקנות כרטיס קול חדש? ( ראוי לציין שהכרטיס קול שלי היה ONBOARD של MSI NFORCE2 ) או ששיחקתי עם הג'אמפרים הקטנים שהיו בלום אם, אבל אני חושב שהחזרתי את הכל למקום כמו שהיה בהתחלה, הצעות לפני שאני הולך לקנות?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

היום קרתה לה תופעה מוזרה כאשר הדלקתי את המסך. הוא היה בגווני ורוד משהו... משחק עם כפתורי כיוונון הצבע והרצת תוכנת כיוונון הצבע של nvidia העלו חרס. כיבוי המחשב(והמסך) לכמה זמן והדלקתו מחדש פתרו את הבעיה אך באופן חלקי בלבד. הבעיה חזרה על עצמה באותה מתכונת כמה שעות לאחר מכן. עכשיו,(לפני כמה דקות) התצוגה הייתה בגווניה הרגילים(והלא וורודים) ונכנסתי לשחק טיפה בTurning Point(לא משחק מלהיב אגב, חביב מינוס), אחרי כמה דקות של משחק(אחרי שכמעט הרגו אותי) שמתי לב שהתצוגה נהיית ורודה-כחלחלה... חשבתי כי מדובר במעין אפקט גרפי לציון העובדה שאני הולך למות, אך המתנה של 30 שניות לא תיקנה את ה"אפקט" ואז הבנתי שהמסך נהיה לי ורוד מול העיינים, באמצע המשחק... :-\ בקיצור - מה אני יכול לעשות בנידו…

• 4 תגובות
    • 10k צפיות
  10. שלום... קניתי מחשב חדש... AMD64 3200 X800XL 1GB זיכון ADATA WINXP PRO SP2 כשקיבלתי את המחשב הכל עבד בסדר גמור וגם הווינודס עלה בצורה מהירה וטובה... לאחר כמה ימים עידכנתי את הכרטיס מסך שלי מהעידכונים של OMEGA עשיתי RESTART והווינדוס פשוט עלה בצורה איטית לחלוטין וזה נמשך עד היום!! ככה עולה המחשב: בהתחלה כתוב: WINDOWS IS STARTING UP אחר כך:WELCOMIG מהשלב הראשון עד לשני לוקח 15-20 שניות!!! אחרי הWELCOMING הטפט של הווינוס מופיע ללא איקונים למשך חצי דקה !! ורק אחרי חצי דקה גם האיקונים מופיעים... בקיצור לוקח בסביבות הדקה עד שאפשר להשתמש במחשב!! ניסיתי למחוק את העידכונים של אומגה ולהפעיל מחדש אבל משום מה זה לא עזר והווינדוס עדיין עולה בצורה איטית מאוד... ניכנסתי לMSCONFIG עשי…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by alexrebiner,

אך ניתן לעבוד עם כרום מבלי שהאטבים יופיעו למטה (ראו קובץ מצורף). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by i-kramba,

לוח אם . יש בו 3 דיסקים קשיחים שאני לא מצליח להפעיל אותם כי לא הבנתי את כל הקטע של ה-raid לפי מה שהבנתי עד עכשיו צריך להתקין את הדרייברים במהלך ההתקנה של הוינדוס (f6) אני צודק ? ולמה יש בכלל את ה-raid הזה במחשב פרטי ? שמתי לב שחסרים לשני דיסקים את הצ'ופצ'יקים הלבנים הקטנים שקובעים כמו ב-IDE את המאסטר והסלב זה משנה ? אתם יכולים לתת לי מדריך איך להתעסק עם כל ה-raid הזה?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by redead,

הלוח אם מיושן ויש לו רק IDE.. איך בכל זאת אני יכול לחבר את ההרדיסק? הבנתי שיש מתאמים.. אם זה למשל טוב : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5269 תודה..

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by asafmag,

שלום, אני פירמטתי את המחשב לפני קצת זמן, והיו לי שני כוננים, C וD מכיוון שהיה חשבו לי לשמור על הרבה דברים, שמתי את כל הקבצים שאני רוצה לשמור, כמו סרטים ושירים וכו' בD ופרמטתי רק את C אחרי הפירמוט, הרבה קבצים לא עבדו, ויש שם קבצים שאני חייב, אז אם מישהו יכול להסביר לי למה זה קרה, ואיך מטפלים בזה, אני אודה לו ממש דבר שני אחרי הפרמוט, ניסיתי להתקין קובץ, והיה כתוב לי C:\GA...\AUTORUN.EXE IS NOT A VALID WIN32 APPLICATION אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מסדר את זה זה יעזור לי ממש, תודה מראש, אסף

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

איך בדיוק מבצעים את הקצר בלוח כדי שידלק

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לא מזמן שיניתי את הצגת התכנית בשורת המשימות, שלא יראה רק קובייה, אלא יראה את כל השם של התוכנית אני לא זוכר איך עשיתי את זה, אני רוצה לבטל את זה ולהחזיר כמו שהיה, חפרתי את כל ההגדרות ואני לא מוצא, אשמח להכוונה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by משה ארפי,

חייב את עזרתכם....המחשב קורס לי בזמן משחקים (בעיקר בפאר קרי 5 ובפורטנייט) הטמפרטורות של המעבד והכרטיס בסדר.... אני אובד עצות כבר. המפרט: מעבד i7 8700k קירור corsair h150 pro לוח אם gigabyte aorus z370 gaming 7 ראם t force 16gb ddr4 3200hz כרטיס מסך gigabyte aorus 1080ti extreme edition ספק כוח corsair hx750 platinum אולי יש איזה הגדרה שצריך לשנות או דרייבר מסויים? בתכלס הורדתי את הדרייבר של נבידיה וממנו הורדתי דרייבר לכרטיס ובנוסף לזה יש לי את AORUS GRAPHICS ENGINE

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

המקום בכונן C שלי תמיד הקטע המוזר שהוא סתם פתאום נגמר הקטע שכשאני מחפש בתיקיות (מסייר בהם) הסך בכל של התקיות לא באמת מגיע ל 20GB והקיבולת של הכונן היא 50GB יש לי ווינדוס XP 64X ויש לי אנטי וירוס אני אשמח אם מישהו יעזור לי... תודה...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tishma,

שלום רב, AMD אתלון 64 על לוח ספיר עם כ.מסך X550 לפני כשבועיים, בזמן עבודה שוטפת פתאום התמונה במסך קפאה ואין תגובת מקלדת ועכבר ורק איתחול עזר בנושא, לפעמים ליומיים ולפעמים לשתי דקות. אחרי מספר ימים החל באיתחול ציפצוף ארוך לסירוגין, טוווווווו...טוווווווו...טוווווווווו, התחלתי להסיר חומרה, לאחר כ. מסך המשיך הציפצוף, הוצאתי את כל הזיכרונות ועדיין המשיך הציפצוף. ניקיתי את הלוח בספריי אבק והציפצוף פסק, הוספתי זיכרון אחד והדלקתי והפעם לא רק שלא היתה תצוגה (עם ATI על הלוח) אלא שלא ניתן לכבות את המחשב כרגיל אלא רק ע"י כיבוי/ניתוק הספק עצמו. אני כבר מקבל את הגזירה שכנראה הלך הלוח ולצערי עברה האחריות וגם מה בנושא של לקחת את הדיסק ולנסות להעבירו למחשב אינטל, האם אגרום לחומר בדיסק נזק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by moses_23,

אמממ קניתי HD חדש ואני לחבר אותו למחשב שלי ולהוריד את הישן. מה יקרה אם אני יוריד את הישן?? האם אני צריך להגדיר למחשב??או שפשוט ישר להדליק את המחשב ולהתקין ווינדוס כאילו אחרי פירמוט??

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  21. שלום כולם... קנינו היום ספק של Golden Tiger (סתם משהו של 450W באיזה 140 שקל מ-KSP), חיברתי אותו והמחשב עבד. אבל כל פעם אחרי בערך 10 דקות המשך נכבה והמחשב נתקע, וכשעושים לו ריסטרט הוא עושה: שני צפצופים קצרים, הפסקה, ועוד 8 צפצורים קצרים. ואח"כ הוא עושה (זה לפעמים, לא תמיד) 2 קצרים, הפסקהף אחד קצר. אחרי שאני מכבה לגמרי את המחשב ומדליק אותו הוא עולה, אבל אחרי כמה זמן נתקע שוב... נכנסתי ל-BIOS, וגם בדקתי עם SPEEDFAN, ואני רואה שכל המתחים בסדר אבל במקום מינוס 5 וולט יש פלוס 3.5 וולט! לי זה נראה מאוד מוזר... לא 100% שחיברתי הכול טוב, אבל במה כבר אפשר לטעות... החיבור הארוך ללוח אם, החיבור המרובע הזה גם ללוח אם ליד המעבד, וכל השאר חיבורים לתוספים (HD, CD, VIDEO). הלוח הוא של PT88…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by law89,

מישהו מכיר את התוכנה? כאשר אני מחבר מסך למחשב נייד, אני סובל מכל מיני חלקים שפתאום מופיעים במקומות אחרים במסך לשברירי שניות. אמרו לי מהתמיכה של לנובו להתקין את התוכנה הזאת. האם מספיק שאני מתקין או שחובה להירשם לאנוידיה? אנצל את זה לעוד שתי שאלות, אולי מישהו יוכל לעזור: 1. אני מגדיר שכשהמכסה נסגר המחשב לא יכנס למצב שינה ואת הגדרות הבטריה בתפריט (היכן שהשעון של המחשב) על הכי נמוכות שיש. כל כמה זמן ההגדרות האלה משתנות לי אוטומטית וחוזרות לברירת מחדל. יש אופציה לקבע אותם? 2. יש יציאות USB מצד ימין, שמאל ומאחורי המחשב. כאשר אני מחבר ליציאה מאחורה (השמאלית מבין השתיים) המקדלת והעכבר לא עובדים טוב. איך אני יכול לוודא אם יש בעיה ביציאה? בדקתי עם שת…

23. Started by Dark Respect,

שאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  24. מדובר על המחשב של אחי, נשרפו לו לוח האם + ספק בשבוע שעבר. רכשתי חדשים והרכבתי בעצמי. המפרט שלו: Pentium 4 3.2Ghz MSI 478 motherboard 2x256mb ddr GeForce 6600GT WD 120GB Sata כשניסינו להעלות את הווינדוס הוא מגיע למסך כחול- ללא שורה המציינת את הבעיה. ניסיון להפעיל במצב safe mode- גורם לריסט של המחשב. טוב, אמרתי לעצמי שזה לוח אם חדש והדרייברים לא מותקנים- נתקין התקנת שדרוג של XP וניתן לו לזהות את החומרה: * הווינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח: Windows did not find any hard drive... * כשאני רוצה להיכנס ע"י R ל-recovery console אותה הודעה הנ"ל מוצגת. * תחת Fdisk הכונן הקשיח מוצג כקיים. * החיבורים של הכונן הקשיח תקינים. מה אתם ממליצים לנסות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kip,

אהלן. צריך עזרתכם. המחשב פשוט עוצר כל כמה זמן. לא מגיב לכלום למעט ה reset התמונה פשוט תקועה. לא קשור למשחק או משהו כבד, לא מצאתי שום דבר משותף לכל הארועים. עצתכם....

• 4 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.