תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הכל היה טוב, ראיתי סרט במחשב, פתאום מסך שחור. שום דבר לא מגיב. קרה פעם שניה היום. בפעם הראשונה אחרי ריסט המחשב עבד בסדר, בפעם השניה כבר לא. יש נקודות כאלו במסך ההפעלה (של הלוח אם)... לא יכול להפעיל את המחשב כרגיל, מסך שחור ואחרי כמה שניות Blue Screen וCrash Dump. אני כותב מSafe Mode. גם אין לי את ה'ביפ' בהפעלה של המחשב. אני מקווה שאפשר לתקן את זה איכשהו (לא, Startup Repair או Restore לא עוזרים). אגב, אחרי שהוא פעל היום טוב לשעה וחצי אחרי CheckDisk, הוא שוב עשה את זה. אני גם לא יכול להעלות מערכת הפעלה אחרת (לא ווינדוס). כשל בחומרה?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לוח אם תומך סליי אבל רק עם כרטיס אחד ... כלומר בעתיד אם ויהיה צורך ... ובטוח יהיה צורך אני יוסיף לו את השני השאלה שלי אם הלוח אם והכרטיס מסך יתפקדו כרגיל? או שאם הלוח סליי, אז חובה סליי? תודה מראש לכל אלה שעוזרים ותודה לאלה שבנו ובשקיעו באתר ! אם השאלה נשאלה כבר סליחה!
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז זה הסיפור. ביום שלישי היתה נפילת מתח בבית, המחשב נכבה וכנראה משהו השתבש בהרד דיסק. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא עבר את הPOST אבל ברגע שהגיע לטעינת הXP הוא הראה את המסך טעינה לחצי שניה ואז מסך כחול לרבע שניה. מה שהבנתי זה שכנראה הנפילת מתח דפקה משהו או פיזית בהרד דיסק או בווינדוס. כשניסיתי לעשות התקנה מחדש לXP דרך BOOT עם הדיסק התקנה כתוב לי שההתקנה לא מצאה HD ולכן היא לא יכולה להמשיך. בקיצור היום אבא שלי לקח את ההרד דיסק לחנות שיתקנו אותו. האידיוט שם אמר שהHD בסדר..... ואז פירמט אותו!!! דביל מטומטם. טוב אז אבא שלי מביא לי את ההרד דיסק ואני לוקח את הדיסק של הXP ומעלה אותו בBOOT. בקיצור כשאני רוצה להתקין את הXP הוא אומר לי שהוא לא מזהה HD ולכן הוא לא יכול להת…
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המולטימטר מראה 17 וקצת V ברייל של ה12V, הספק במפרט, מי השתגע הספק או המולטימטר? המערכת יציבה ופועלת ללא בעיות
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם שמי אסי וכמו שאתם רואים אני חדש פה, לאחרונה התגלו אצלי מספר בעיות מעצבנות על המחשב ואני דיי עובד עצות אני מאמין ומקווה שמכאן תבוא הישוע.... נתחיל מהקל אל הכבד. 1) כל האייקונים התחלפו לי במסך הראשי, (מאין אפקט מראה, חוץ מהכיתוב שנשאר בסדר אם הייתה לי אפשרות לעלות תמונה הייתי מעלה- אבל זה כבר בעיה לסעיף מס' 3) 2) בהפעלת סירטון ביו-טיוב בגודל מלא הסירטון לא פועל חלק, הוא נטען בסדר. אך יש לי קוביות שחורות לא קשורות באמצע המסך והסירטון קופץ, הבעיה תופסת בכל הדפדפנים, אקספולרר/פיירפורס/כרום, ניסיתי לעדכן גירסאות, ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהוריד מחדש, ניסיתי להתקין פלאש, ניסיתי למחוק עוגיות וכלום לא עוזר, אפשר כרגע לראות סרטונים בצורה נורמלית רק בגודל קטן א…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן טוב המחשב נתקע.. בהתחלה חשבתי שזה בעית תוכנה, אבל טעיתי (הוא נתקע גם במהלך MEMTEST)... בכל מקרה, הוא נתקע (המסך תקוע, שום דבר לא מגיב) באופן אקראי, לא הצלחתי להבין מתי זה קורה (צפיה בסרט למשל..) בהתחלה חשבתי שזה הכונן הקשיח, אבל החלפתי אותו והבעיה נמשכה. חשבתי עכשיו שהבעיה אולי בזכרונות, והרצתי MEMTEST וגם, פעם ראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית לא נתקע (הפסקתי אחרי שעתיים). עכשיו אני בודק MEMTEST עם כל סטיק בנפרד (512).. מה אני עוד יכול לעשות כדי לאתר את הבעיה? נ.ב. המחשב: AMD64 3000 VENICE 2X512 DDR 400 DFI NF4 ULTRAY INFINITY 6600 PCIE
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק חיצוני מסוג Seagate Freeagent Xtreme 1TB. הדיסק היה מחובר למחשב בעזרת כבל SATA חיצוני וע"י שינוי של הגדרה ב-BIOS לעבודה עם ACHI (ווינדוס XP). היום קפץ החשמל וכשניסיתי להדליק את המחשב הוא התחיל להעלות את ווינדוס ואז קיבלתי blue screen. חשדתי בדיסק ודבר ראשון ביטלתי ב-BIOS את ה-ACHI. חיברתי את הדיסק ב-USB ווידוס עלה בסדר אבל נתקע מיד אחרי שהאייקונים עלו. ניתקתי את הדיסק בכלל, עשיתי RESET והמחשב עלה בלי בעייה. חיברתי אותו שוב והמחשב לא זיהה אותו בכלל. עשיתי RESET ושוב מסך כחול. ---עדכון--- גיליתי שכאשר אני מדליק את המחשב כשהדיסק מחובר (USB) אני מקבל blue screen בעלייה. כאשר הדיסק לא מחובר המחשב עולה תקין, ואם אני מחבר אותו לאחר שהמערכת עלתה אז אפשר לגשת אלי…
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שקיבלתי מחסניות פגומות? או שיש בעיה במדפסת עצמה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפרמט את המחשב שלי. עשיתי את כל השלבים, קראתי והתעניינתי לפני, הבעיה היא שבזמן התקנת ה windows קורה צשהו שאף פעם לא נתקלתי בו. ההתקנה פשוט נתקעת, לא זזה. המערכת לכאורה מתקינה את חלונות וכותבת כמה זמן נשאר לי להתקנה אבל בשלב מסוים זה נתקע כשנותרו 36 דקות לסיום. ניסיתי כבר כמה פעמים, השארתי גם במשך כמה שעות אבל שום דבר לא זז. כתוב כך, במסך הכחול של ההתקנה: instaling devices זה לא שהמסך "קפא", הנקודות הירוקות של ההתקנה ממשיכות להבהב והפונקציות שמתחלפות מדי כמה זמן תוך כדי ההתקנה, אכן מתחלפות. פשוט הזמן לא זז יותר ובעצם לא מתבצעת התקנה. פרטים על המחשב: מדובר במחשב נייד hp pavillion הווינוס הוא SP1 מקורי (הגיע יחד עם המחשב), home edition, באנגלית…
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי קפא מידי פעם וכשהפעלתי אותו מהתחלה ראיתי במסך השחור שרשום BZBZBZBZBZBZ היכן שבד"כ רשום ההארד דיסק. אחרי כמה ריסטים זה מסתדר ואז אני רואה שיש בעיה עם ה BOOTMGR . אחרי עוד כמה ריסטים אני מצליח להעלות את הווינדוס. איפה הבעיה? מצורפת תמונה של HD TUNE- ישנה בעיה ב ultra dma crc error count עד כמה זה חמור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את השגיאה הזאת לאחר שמחקתי את המסנג'ר והתקנתי אותו מחדש. לפני זה לא היו לי שגיאות דומות או בכלל שגיאות (הWIN פועל כבר שנה כמעט ללא בעיות) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. עכשיו, חשוב לי לציין שאני שומרת על המחשב שלי. אני מנקה אותו פעם בחודש-חודשיים, הכבלים בפנים מסודרים (יחסית) וכל המאווררים נקיים. אך במשך זמן ארוך, הקירור של הכרטיס מסך מרעיש לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לנקות אותו בצורה עדינה עם מברשות מאבק - לא עזר. זה גורם לרעש מאוד חזק מהמחשב שלי לצאת וזה בלתי נסבל עד כדי כך שאיבדתי את החשק לגמרי להפעיל את המחשב מחדש/לכבות אותו בכלל. אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות בשביל להפסיק את הרעש. כרטיס מסך: Redeon HD 5770 Sapphire, הקירור העדכני שלו, לא היישן והסגור. אשמח לעזרה בנוגע לזה, ובנוסף, צילמתי תמונה מSPEEDFAN, ואשמח לדעת מזה הדבר שמסומן "באש", ואני מניחה שזה אומר טמפרטורה גבוהה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס 64 ביט xp (חוקי) ויש ברשותי 4 ג'יגה זיכרון ראם. ההתקנה עברה בסדר...אבל מישום מה הוא מזהה לי רק 3 ג'יגה זיכרון . למרות כל מיני החלפות מיקומים וניסיון לאתר אולי יחידת זיכרון אחת תקולה, לא הצלחתי לאתר התקלה ואין לי מושג למה הוא מציין רק "3 ג'יגה" זיכרון. כל הקטע שרציתי שה-64 ביט ינצל לי את על מרחב הזיכרון של ה-4 ג'יגה. יש למישהו פיתרון או דרך לנסות לפתור הבעייה? או שיש מצב שזה בכלל בסדר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי SSD והבנתי שכדאי שTRIM יעבוד והSSD ישמור על האיכות שלו לאורך זמן אני צריך להעביר את ההגדרות בלוח לAHCI אך כשנכסתי לביוס מצאתי שיש שתי מקומות עם האפשרות לשנות לAHCI אז איני יודע איזה מהם לשנות ,לקחתי תמונות כדאי שיהיה יותר ברור (מצטער על האיכות הגרועה אך זה מהאייפון 3GS שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הבעיה המוזרה הזאת קוראת כל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל... המחשב נדלק לכמה שניות, כל המאוורים עובדים ואחרי כמה שניות הכל נכבה! המחשב בד"כ עולה אחרי כמה לחיצות על הכפתור הפעלה, אבל עכשיו הוא פשוט מסרב להדלק. מה אני אמור לעשות עכשיו? ניסיתי כבר הכל...
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מחשב נייד חדש, וביקשתי 16 ג'יגה זיכרון, שמו לי בשני סלוטים 16 ג'יגה 8 ו8. אמרו שהזכרון הוא במהירות של 1600, וגם רשום להם את זה באתר. וכשאני בדקתי דרך שתי תוכנות cpu-z וspeccy הוא מציין שהמהירות של הזכרון הוא 786 משהו כזה. יכול להיות שעבדו עליי או שהכוונה שכל זכרון בנפרד הוא 786 וביחד זה 1600? תודה
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קיבלתי לוח אם חדש עכשיו יש לי בעיה מוזרה שהשעה בשעון לא מעודכנת כשאני מבקש שיעדכן דרך וינדוס הוא אומר שיש טעות כשאני מעדכן מנואלי הוא עובד לאט תהיתי עם זאת בעיה בסוללה של הלוח אם אך זה משונה כי הוא חדש נ.ב לוח אם של אסוס P4P800 i865PE ועוד שאלה האם יש דרך לדעת בן כמה הלוח אם חוץ מלחפש את התאריך על הלוח אם? תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, אני חווה בעיות עם תקשורת בין העכבר שלי לתחנת הקליטה שלי. יש לי Wireless intellimouse explorer שמתקשר אל המחשב באמצעות תחנת בסיס המתחברת דרך פורט ה-USB במחשבי. בדקתי את הפורט עם עכבר אחר ולא הייתה עמו בעייה. כמו כן, החלפתי את הסוללות בעכבר בסוללות חדשות והבעייה נותרה בעיינה. בדקתי את המצאות הקבצים hidusb.sys hidclass.sys hidparse.sys בתיקייה Windows\System32\Drivers, כמצויין במאמר Q315973 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315973, והלכתי לפי כל שלבי ה-troubleshooting ועדיין הבעייה קיימת. כאשר אני לוחץ על הכפתור בתחנת הבסיס, נפתח לי חלון דיאלוג שמורה לי ללחוץ על הכפתור הקטן Connect channel בתחתית העכבר שלי. אפילו בודדתי את העכבר ותחנת הבסיס מכ…
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לאחרונה קורה לי המון פעמים שעולה מסך כחול עושה ריסטרד למחשב הנה התמונה: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים לקחתי את הכרטיס הישן שלי (fx5600) לתיקון, אמרו לי שהכרטיס שרוף ועוד מעט מגיע ההזמנה של הכרטיס מח"ול, טוב ביון בגיע הכרטיס, ולהפתעתי הביאו לי fx5700 אז שמחתי והתקנתי את הכרטיס. ניסתי להפעיל מישחקים, אך כעבור כמה שניות (10-20 שניות) המחשב יוצא לי מהמשחק ופעול כרגיל (לא ניתקע או משהו) אז חשבתי שזה הכרטיס למרות שזה לא הגיוני כי הוא חדש, הוא בן שעה. אז מה הבעיה?, ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי win xp pro כונן צריבה _NEC DVD_RW ND-3550A דיסק לצריבה 8xDVD+R 4.7GB מנסה לצרוב קובץ iso image בגודל 4.6GB מתקבלת הודעת שגיאה הבאה An error occurred while burning the disc. Most likely the disc is not usable. Usually, these errors happen if the inserted media is not compatible to the drive or of poor quality. הדיסק משמיע אודיו ומראה סרטים אבל מסרב לצרוב. מהו הפתרון? תודה, רויטל
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
זה קרה בפעם הראשונה לפני שבוע . ניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חיברתי את הכבל של הספק חזק יותר והוא פעל . היום זה קרה שוב, חיברתי חזק יותר, הדלקתי ואז יצא רעש מוזר מהמחשב, יש מצב שזה כבל שנגע במאוורר . כיביתי אותו והדלקתי שוב והוא לא נדלק . המנורה בלוח האם דלוקה, בדקתי את הזרם ויש זרם ובדקתי את הספק ואת החיבורים בלוח אם ולא מצאתי פיתרון . אפילו את הכפתור של ההדלקה בדקתי ולא מצאתי משהו חריג . למישהו יש מושג לבעיה המוזרה הזו ? תיכננתי להפוך את המחשב למדיה סנטר אבל כמו שזה נראה עכשיו זה לא יצא לפועל . זה המחשב הישן שלי כעיכרון .. אייל .
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לילה טוב כולם הבעיה המוזרה הזאת קיימת אצלי המון זמן, לא יודע למה לא שאלתי מקודם אבל זהו נמאס לי. הבעיה היא עם הקול, (מוזיקה משחקים הכל... ) אני שומע רק בצד אחד, האוזניות הם בטח לא הבעיה כי החלפתי איזה 10... אז ככה בהתחלה הייתי מחבר את האוזניות החדשות בעיגול הזה (איפה שיש את הסימן של האזוניות) שומע בשני הצדדים ואחרי שבועיים זה עובד רק בצד אחד , החלפתי אוזניות - עוד פעם אותו סיפור...אחרי כמה אוזניות הסאונד בכלל נעלם, אבל אם אני משחק באוזניות קצת אני שומע בצד ימין או בצד שמאל, כמובן שאם אני מסיר את היד שלי הסאונד נעלם... אותו סיפור אם אני מחבר את האוזניות מאחורה או מקדימה השאלה היא.. מה בדיוק הבעיה פה ? כמובן ההגדרות הם בסדר גמור... לא שיחקתי בהם תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
דיברתי עם התמיכה של בליזרד בסוף הם החליטו שזו בעיה בחומרה דיברתי עם החברה לנובו הם אומרים שזו בעיה שהמשחק לא מתאים למחשב הזה זה מחשב חדש לגיימינג המפרט כן תומך במשחק איך אוכל לדעת אם הבעיה במחשב או במשחק ניסיתי משחקים אחרים kingdom come deliverance , sekiro shadows die twice, total war three kingdoms זה לא קורה במשחקים אחרים בגלל זה החברה לא מוכנה לטפל בזה והתמיכה של בליזר טוענים שאם קורה שכל המחשב נתקע ולא רק המשחק אז זה מעיד על כישלון חומרה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא משמיע לי 4 ציפצופים, ולא מראה לי כלום על המסך. נסיתי להחליף כרטיס מסך - לא עזר. החלפתי אפיק לזיכרון - לא עזר. ד"א - אני חייב לציין שהמחשב עובד, אבל זה לא מראה לי כלום על המסך. אשמח לקבל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-