תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 500) אני רוצה לפרמט אותו להשים לו ווינדוס אקס פי או 98( מה אתם ממליצים?) כשאני בא להתקין ווינדוס אקס פי, בהתחלה הוא עושה מן טסט מימורי (test memory) שזה לוקח המון זמן (10 דק' ויותר) אח"כ המחשב לא קורא את הסידירום שיחקתי בביוס ובכבלים ואז הוא מצא את החומרה. עכשיו לפעמים הוא מעלה את הדיסק ולפעמים לא כשהוא לא מעלה הוא רושם boot from atapi cd-rom ואז אחרי 5 דקות הוא רושם לי נכשל. ואז הוא כביכול מעלה את הווינדוס אבל הסיבה שאני רוצה לפרמט כי הווינדוס לא טוב הוא רושם שנמחק קובץ ה- system מהמחשב והוא אינו יכול להעלות את הווינדוס. לפעמים הוא קורא לי את הדיסק ואז שמופיע המסך הכחול של ההתקנה של הווינדוס אחרי כמה זמן הוא כותב שהקובץ vga.sys corrupt אני …
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת אלחוטית Logitech K350 - שפשוט לא עובדת לי בביוס. חיברתי את המקלט Unifiying לפורט האחורי (ניסיתי כמה פורטים), שיניתי בביוס ל Enabled (דרך מקלדת PS/2) את הערכים Legacy USB detect ו USB Keyboard, ועדיין אי אפשר להשתמש במקלדת בביוס. המפרט בצד. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כשאני מתקין את התוכנה של hp יש קטע שהוא בודק אם יש מדפסת והוא לא מוצא אותה, אבל יש דרך לעבור את זה. ואז כשאני מחבר את המדפסת אני מקבל ארור של device unknown ואני לוחץ לעדכן דריבר ממפה אותו לcdrom או לתיקיה של הדריבר שהורדתי מהאתר של Hp והוא לא מוצא וגם כשאני רושם לו שיחפש את הדריבר אוטומטית
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב תקשיבו נמאס לי מהבעיה הזאת ואני לא מתכוון לוותר אני לא סתם שילמתי 4000 שקל למחשב חזק. בבקשה ממכם אנא תעזרו לי. מסך : LG FLATRON W2243T המפרט שלי רשום בכפתור מפרט מחשב המחשב שלי הוא נייח ווינדוס 7 64bit התקלה שלי מאוד מוזרה, התקלה שלי מופיעה בהרבה משחקים ויש משחקים שהתקלה לא קוראת. red faction ארמגדון , gta iv , apb reloaded ויש עוד כמה שהתקלה קוראת. אני משחק 5 דקות בred faction ויש לי מסך ובוא רשום digital power saving mode שומעים ל5 שניות את המשחק ברקע, אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מלראות את המסך הזה בgta iv התקלה קוראת כאשר 25 דקות בערך ולפעמים יכול לקרות אחרי יותר זמן או אפילו פחות. התקלה לא קוראת במשחקים :team fortress 2 , bulletstorm supremeCommander2. בדקתי את הטמפ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתטום אני בא למחשב בבוקר אני רואה על הדפדפן BAR חדש ששמו protection bar ואני מנסה להוריד לו בדפדפן את ה-v והוא לא יורד, ובלוח בקרה נכנסתי להוספה הסרה למחוק אותו ואני לא מצליח זה אומר לעשות רייבוט אני עושה וזה לא נמחק תעזרו ליייי.... תודה רבה לכם.. יום טוב :]
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלה אצלי במחשב תופעה שכשאני משתמש בתוכנות כגון ICQ, MSN, SKYPE וכו' המחשב מתחיל לזחול בפתאומיות אבל ממש לזחול שאפילו הסמן של העכבר מגמגם כשאני מזיז אותו ואז אני לא שומע כלום!!!אפילו כשאני מדבר במיקרופון או מקליד (דבר שגורם לתוכנות להשמיע צלילים). אני פתחתי את הTASK MENAGER וראיתי ש WINLOGON הוא שאוב לי את כול הCPU על 96אחוז שימוש! אז כיביתי את התוכנה (ICQ) ולקח לו כמה זמן אבל הוא נרגע...אבל עדיין לא משעתי כלום! לא כשדיברתי וכשהפעלתי את ה- VOLUME CONTROL התקיעה חזרה אבל הוא אמר לי שזה שואב את המשאבים לא וWINLOGON....ואני מנסה לשחק אם זה ואני לא שומע כלום! אז כיביתי גם את זה וניסיתי לשמוע שיר והוא הציג לי חלון ERROR שהיה כתוב בו: DirectSound Output v.2.2.10 e…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק ומפעיל את האימיול, זה יוצא לעתים קרובות מאוד לשולחן העבודה מהמשחק. מה הסיבה לכך? כדי להפעיל את האימיול על הליבה השנייה אני עושה מנהל משימות-->תהליכים-->מקש ימני על האימיול->קירבה->ומסמן רק את הCPU 01. במשחק אני משאיר את שניהם (CPU 01 וCPU 0).
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהמחשב פשוט נכבה באמצע של שאני מפעיל איזה תוכנית כבדה כמו AGE OF EMIRES או עושה סריקה באנטיוירוס. עשיתי גם בדיקה בS&M ואחרי איזה חצי דקה הוא נכבה. מישהו יודע מה הבעיה??????
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן וטוב של NEC, פנטיום 3 שהותקן עליו WINDOWS XP והמחשב בקושי סוחב. ברצוני לפרמט את ההרד דיסק ולהתקין WINDOWS 2000. יצרתי דיסקט אתחול של DOS והגדרתי שהמחשב יעלה מכונן A בהתחלה. קיבלתי PROMPT ל A , אבל שניסיתי להריץ FORMAT C אני מקבל כל הזמן BAD COMMAND... מה אני לא עושה נכון? (תודה מראש ).
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה לפיה הכרטיס לא מקבל מספיק חשמל והכרטיס עובר דאון-קלוק אוטומטי 580W וחסר כוח ?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק(מקורי) של ווידוס XP פתחתי את המחשב מחדש אבל זה לא מגיע לחלון של הפרמוט אני זוכר שחבר שלי אמר לי שצריך ללחוץ על איזה כפתור במקלדת, איזה כפתור?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המחשב של אבי נדלק בצורה אקראית. מכיוון שאין לי גישה אליו (גר רחוק), אני מחפש לאסוף כיוון מחשבה לפני שאסע אליו. הבעייה לוחצים על כפתור הדלקה והמסך אינו מופעל. למרות שהמחשב נשמע עובד (רעש מאוררים וכונן קשיח) מצפצף תקין, רק שלא רואים כלום על המסך. מכבים ומדליקים או שלוחצים על כפתור RESTART ואז המחשב עולה ורואים את כל תהליך ה-BOOT על המסך עד להפעלה תקינה של חלונות 7. דברים שאבא ניסה בעצתי: - לנתק מהמחשב כל התקן חיצוני - לנתק מהמחשב כל התקן פנימי (כוננים אופטיים וקשיחים) - ניטור טמפרטורות (לא נשמע הגיוני, כי בתקלת טמפרטורות, אי אפשר להפעיל המחשב מיידית, אלא לאחר עשר דקות כשה-CPU/GPU מתקרר). יש לכם עצה בשבילי ? חשבתי כבר להתחיל לחפש בקטנות את הספק, זכרונות וכל השבאנג.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את לוח-אם הזה: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 ויש עליו 4 כניסות לram, שתיים אפורות ושתיים שחורות. אני יודע שיש הבדל בין הכניסות אבל אני לא יודע איזה הבדל. יש לי 3 כרטיסי ram, 1 של 8 גיגה ו2 של 2 גיגה כל אחד ואני רוצה לחבר את שלושתם. האם ישנה איזושהי דרך נכונה לחבר אותם מבחינת הכניסות או שפשוט אפשר לחבר אותם לכל כניסה וזה יהיה אותו הדבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו יש לי את הלוח MSI 865PE NEO 2 S, ותמיד הסתבכתי בהגדרת המיקרופון, תמיד היה קשה לי להגדיר אותו והוא תמיד עשה לי בעיות. פעמים הוא לא היה עושה רעש, לפעמים לא מקליט, בקיצור צרות. לאחרונה היציאה הפסיקה לפעול לחלוטין, חשבתי שאולי זה המיקרופן ניסיתי אחד של חבר ועדיין לא פועל, גם לא שומעים את הBoost וגם לא מקליט. הכרטיס המובנה הוא AC97 עם דרייברים של CMedia. היציאה דפוקה? יש לי אחריות על הלוח ל3 שנים והמחשב בן שנה וחצי, יש משהו לעשות לפני שאני לוקח לתיקון?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי ישנן עצירות קטנות וקצובות במהלך הפעילות. זה ניכר, למשל, כאשר אני מזיז את העכבר לרוחב המסך בתנועה חלקה - הסמן עצמו "נתקע" כל X פיקסלים לשבריר שניה וממשיך הלאה. כנ"ל כאשר אני גולל פס גלילה בחלון כלשהו. מאידך, נגינה של קובץ מוזיקה נשמעת חלק. מאידך גיסא, הרצה של קובץ וידאו מראה את אותן "עצירות" קלות בתנועה. מבחינת המעבד, ב- task manager בזמן idle אני לא מבחין בקפיצות האלו. מה לדעתכם אני צריך להתחיל לבדוק? בתודה מראש, RBH
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ חדש של דל, עם כמובן וינדוס 7 אמיתי. אתמול בלילה כיביתי אותו רגיל. היום בבוקר ניסיתי להדליק אותו ועם ההדלקה הוא ננכנס למסך שחור שכתוב בו windows error recovery ואני צריך לבחור האם להעלות וינדוס נורמלית (ואז הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט) או לבחור באופציה LAUNCH STARTUP REPAIR, שאם אני בוחר את זה הוא עושה בדיקה של תיקון עצמי אבל נותן הודעה שהוא לא הצליח לתקן את עצמו. כיביתי אתמול את הוינדוס רגיל, ולא התקנתי שום חומרה חדשה. מישהו יכול לעזור??
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס קול Audigy 2 zs ויש לי לוח של MSI עם צ'יפ PT880 VIA וכרטיס קול מובנה גם של VIA AC97 לפני שחיברתי את החדש הסרתי את ההתקנה של הישן מהמנהל התקנים וכמו כן ביטלתי אותו בBIOS התקנתי את החדש, הווינדוס זיהה אותו, התקין אותו והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאין שום סאונד ויותר מזה אני לא רואה שום בעיה, למשל בווינאמפ אני מפעיל שיר וזה מנגן אותו אבל לא שומעים כלום. הפכתי את כל החיבורים, ניסיתי באמת כל דבר ועדיין כלום. תעזרו בבקשה. תודה. *חשוב לציין שלפני שקניתי את הכרטיס, עשיתי את אותו תהליך עם כרטיס אחר VIBRA 128 וגם אז הייתה את אותה בעיה.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי HD MAXTOR DIMONDMAX 9 והוא מזוהה במערכת הפעלה כ IDE ולא SATA לומרות שמחובר הכבלים של ה SATA אליו האם זה תקין והאם יש דרך לשנות את זה ל SATA
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש באתר של nVIDIA הורדה של Series 6 ושל TNT/TNT2 חלק אמרו לי ככה וחלק ככה :s05: מה אני צריך להוריד ? תודה לעוזרים :-[ תעבירו את זה לפורום תוכנות לא ידעתי לאן זה שייך ..
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים כל רבע שעה וכל פעם שגיאה אחרת או חוזרת על עצמה, בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של Western Digital והוא יצא תקין, אני עם ווינדוס 8 64 ביט. הגעתי לקובץ של המסכים הכחולים אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה מתאימה לווידנוס 8 שיפתח לי אותו אשמח אם מישהו יוכל לעזור הקובץ: http://www.f2h.co.il/47ow4lygij5c
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי ציפסט של סיס 740 והכרטיס קול הוא על לוח האם הורדתי את הדרייבר דרך האתר של סיס אך כניראה שהוא לא עוזר והקול עדיין לא עובד אגב אני אחריי פורמט
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הורדתי את הביוס האחרון ובקובץ טקסט שמצורף הם מסבירים שצריך לעשות את זה עם דיסקט איתחול. השאלה שלי היא אם אפשר להריץ את התוכנה של צריבת הביוס דרך dos prompt בשביל לשדרג? תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1.התקנתי במחשב חדש עם לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 את חלונות 98 SE ומשום מה כרטיס הרשת המובנה שבו: CICADA VSC 8201 Gigabit LAN PHY chip לא מזוהה ע"י המערכת. במנהל ההתקנים במתאמי רשת יש רק Dial up adapter ולא Ethernet controller כלשהו. בעקבות זאת בהתקנה של תקליטור מודם ADSL נאמר שלא מזוהה איזשהו כרטיס רשת. ייתכן שזאת בעיית חומרה או שעלי להתקין דרייבר של הכרטיס? בחיפוש, גם באתר לוח האם וגם בתקליטור שבא עם לוח האם לא נמצא דרייבר כזה. 2.משום מה בזמן ההתקנה של חלונות ישנם כמה התקני PCI שלא מותקנים כלל. למשל PCI system management bus. מופיעים לידם סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים. ניסיתי לשים כרטיס רשת חיצוני…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-