עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HaVoC_850,

שלום כולם. יש לי בעיה עם כרטיס המסך (ATI 5970) או עם לוח האם (ASUS Rampage Extreme). אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איפה הבעיה בדיוק. לפני כחודש החלפתי כרטיס מסך ל-5970 ומאז המחשב שלי סובל מבעיות. בהתחלה חשבתי שזה הספק אז החלפתי לספק חזק יותר (750W). לפני כשבועיים המחשב התחיל לקרוס ולעתים לא הייתי מצליח להגיע אפילו למסך ה-POST. בהדלקה או אחרי ריסט הייתי שומע את המאוורר של כרטיס המסך מתחרפן על 100% מהירות ושם זה היה נשאר. אין צפצופים, אין מסך כחול, אין POST. כמה מחזורי כיבוי-הדלקה והמחשב היה מצליח להידלק איכשהו והכל היה עובד כרגיל כל עוד לא הייתי מכבה אותו. לפני כמה ימים התחלתי לקבל מסכים כחולים באמצע שימוש שוטף ושלשום כבר לא הצלחתי להדליק אותו יותר בשיטה העקומה ההי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי ארדיסק 120 ג'"ב אם חיבור סאטה. הארדיסק היה מחובר למחשב ואיזה יום אחד המחשב לא מזהה את הארדיק. עשיתי פירמוט למחשב ולהתקין וינדווס XP מחדש. ואחרי זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב הוא לא מזהה.ארדיסק אם חיבור איידי כן מזה אבל סאטה לא מזהה. אני לא מבינה מה קרה למחשב אנא עיזרו לי איך ליפתור את הבעיה. דרך אגב המחשב מזה את הארדיסק אם אני מחברת אותו חיצוני דרך יואסבי. אבל פנימי הוא לא מזה. אני מודה למי שיעזור לי בבעיה...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. השאלה למעלה, תמונה מצורפת: http://rapidshare.com/files/51455263/26082007049.jpg.html תודה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by eliko50,

שלום לכול העוזרים. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו הוא מראה לי שצריך לילחוץ על F1 כדי להיכנס למחשב. הינה תמונה של הבעיה מסומן באדום..http://up150.siz.co.il/up3/1jyftybttlzo.jpg

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by Torian,

שלום, יש לי מחשב אשר מחוברת אליו מדפסת Lexmark ביתית ודכו היא משותפת ברשת, הכל עובד כראוי חוץ ממחשב אחד,באותו המחשב כאשר שולחים הוראת הדפסה דרך Word 2007 הטקסט יוצא הפוך, ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת באותו המחשב וזה לא עזר, כל המחשבים מריצים חלונות 7 PRO , אשמח לעזרה לחקירת הבעיה ומציאת פתרון, בתודה, עדי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yrnkrn,

המקלדת עובדת תקין כמעט כל הזמן. פעם ביום-יומיים-שלושה המקלדת מפסיקה להגיב בכלל ואז צריך להוציא אותה מחיבור ה USB ולהחזיר והיא חוזרת לעבודה. התקלה לרוב במצב מסך מכובה אבל לא רק פעם השארתי את המחשב לשתי דקות וכשחזרתי הייתה תקלה. אולי מעניין שהתקלה תמיד שאני לא יושב ליד המחשב... עכבר USB Microsoft Laser Mouse 6000 שמחובר למחשב לא עושה שום בעיות. פרטי המחשב: מעבד E8500 לוח אם ASUS P5KC כרטיס מסך GeForce 8500 GT ניסיתי את העצה בפורום פה "הקלק הקלקה כפולה על כל USB Root Hub. בחר ב-Power Management והורד את הסימון מ-Allow the computer to turn off this device to save power. " אבל זה לא שינה כלום. ניסיתי להעביר את המקלדת בין כמה פורטים USB וגם זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אלהן חברה, יש לי מעבד CORE 2 DUO E6400 המהירות שלו היא 2.13GHz ומחשב חדש דנדש כאשר אני עובד עם המחשב לפעמים אני נכנס לתוכנות בנצ'מארק כדוגמת PC Wizard 2006 והוא מראה לי מהירות של 1.6GHz כאשר אני עושה ריסט אני רואה שגם בביוס רשום 1.6 (AWARD BIOS) וכדי לעלות את המהירות אני נכנס להגדרות של הביוס ב- M.I.T ומשנה אתה- Multiplier במקום X6 -> X8 כדי שהמהירות תיהיה שוב 2.13 אני לא עושה OC והמהירות המקורית היא 2.13 השאלה היא האם זה תקין (זה לא קורה כל פעם) אולי זה חלק מהטכנולוגיה של המעבד (שכאשר אין עבודה הוא מוריד מהירות כחלק מחיסכון בחשמל), ואם כן איך אני יכול להעלות שוב את המהירות מהווינדוס ללא כניסה לביוס וגם איך אפשר לנעול את המהירות (אם ניתן בכלל) כדי שלעולם לא ישתנה? נ.…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  8. שלום, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי (P3 800MHZ, 128MB sdram 13) רץ מאוד לאט גם ביחס לעצמו בזמן האחרון. בדקתי ב-sisoftware sandra והתוכנה המליצה לעשות את הדברים הבאים: 1. לבדוק את ה-IDOQ, לא ברור לי מה זה, ולא מצאתי בביוס אפשרות להגדיר את זה או את המצבים שהם מזכירים. 2. הכרטיס המסך והלוח אם לא מצויים על ה-AGP המתאים. אני מצרף בתמונה את ההודעות שגיאה ואת המסך על ה-AGP. כל סיועבלהבין איך לשפר את הביצועים תעזור מאוד! תודה ושנה טובה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by Ash Binary,

לחבר שלי היה מחשב אם לוח Gigabyte GA-945GCM-S2L וכרטיס מסך Inno3D Geforce 9600 ללוח יש בעיות יציבות אז החלפתי לוח ל MSI K9N NEO MS-7260 v1.0 (כולל מעבד מתאים) הלוח החדש מצפצף ולא נותן תמונה בכרטיס מסך. הצפצופים הם של תקלה בכרטיס מסך (2 ארוכים ו 8 קצרים) הכרטיס מסך לא ממש תקין (מתחמם), אבל הלוח הישן וכמה לוחות אחרים שניסיתי הדליקו אותו ללא בעיה (עברו POST ונכנסו למשחקים) מה יכולה להיות הבעיה שהלוח הזה לא מזהה את הכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by EvyatarM,

אהלן אנשים, אז ככה, אני מתכוון לפרמט למישהו את המחשב ואין לו שום דריבר...כלום. את הדרייברים זה לא בעייה להוריד (כרטיס קול מסך וכו') אבל הבעייה היא באינטרנט. אחרי שאני מפרמט אין לו תדיסק של התקנת האינטרנט. צריך להוריד רק חייגן? או גם דריבר? כי לבנאדם אין שום דיסק שקשור לזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. שלום לכולם! יש לי LAPTOP עם כניסת FW, מצלמת וידאו DV עם יציאת FW וכבל FW. איך אני מסנכרן בניהם? איזה תוכנה אני צריך?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. שלום אנשים הבעיה היא שהיום קניתי כרטיס מסך מKSP... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik כרטיסמסך ‏Sapphire‎ - ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E קניתי אותו יחד עם ספק ועוד זכרון של 1GB והכל טוב ויפה ומדהים... חיברתי את הכרטיס המסך לספק עם 6 פינים וחיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך לפי הציור הוא פועל יפה מאורר הכל אבל הנה מתחילה הבעיה כשאני מחבר את הכרטיס המסך ללוח אם כמו שזה אמור להיות המסך לא נדלק וכשזה מתחיל לפעול יש נורה קטנה על הכרטיס מסך בצבע אדום שמהבבת.... כשאני לא מחבר את הכרטיס מסך ללוח אם כמו שזה לא אמור להיות המסך נדלק... ויא אפשר להתקין דרייברים וכו' כי זה לא מזהה את הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי ! תודה למגיבים תמונה של החומרה שלי : http://i…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by Mike_IL,

שלום וברכה, התחדשתי במחשב הזה: https://www.omen.com/us/en/laptops/2021-omen-16-intel.html הגיע עם וינדווס 11 פרו מותקן. היה לי בבית nvme 660p 1tb ללא שימוש. אני רוצה לעשות RAID0 . כי אפשר כבר הכנסתי למחשב. עד כאן אני יודע. מה עכשיו? האם לפנות לתמיכה של HP לבקש מטכנאי? או שיש מדריך פשוט יחסית? לעזרתכם אודה

14. Started by GbeTech,

אני רוצה לפרמט את ההארדיסק לחלוטין. גיביתי את כל מה שאני צריך בהארדיסק חיצוני. אפשר לפרמט רק partitions שהמערכת לא נמצאת בהם (כלומר הכל חוץ מ C), ואין כל דרך לפרמט את C כל עוד אני עובד עם ווינדוס. הגיוני שאפשר לעשות את זה, אם אני אוציא את ההארדיסק, אשים אותו במארז ואחבר אותו כחיצוני... אבל אין לי שני מחשבים בבית וזה מסורבל מידי. יש דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  15. שלום חברים. לאחרונה בניתי שתי מערכות. 1. I5 2500 DH67CL 4GBX2 MICRON 1333 SS 520W S12II HDD ישן 80GB. קירור MUGEN 2 2. I5 2500 DH67CL 4GBX4 TRANSCEND 1333 TT TR2 430W HDD ישן 160GB. קירור FREEZER 7 על שני המחשבים יש מערכת הפעלה WIN 7 64 מעודכנת לגמרי. התקיעות קורות באקראיות מוחלטת, פעם פותחים פירפוקס פעם פותח מחשבון או סוגר TAB פעם פשוט קופא . הקפיאה למשך בדרך כלל 30 שניות-דקה ומשתחרר. אין תוכנה אחת שזה נגרם דווקא בא. ישר האחרי שהמחשב משתחרר אני שומע את הHDD עובד, וכשהמחשב נתקע הLED של פעילות HDD דלוקה קבוע. איפה יכולה להיות הבעיה? ב Event Viewer לא ממש מצאתי לוגים בזמן התקיע. מצאתי מספר לוגים: The driver detected a controller error on \Device\Ide…

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  16. הקאספלורר כותב לי הרבה שגיאות ואני לא יודע מה לעשות

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by Raz20,

יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by kkffiirr,

מצ"ב התקלה. איך אפשר לאבחן מה הגורם? לפי מה שידוע לי זה דרייבר או התקן, איך מזהים מה נמצא בטווח הזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eMo7ioN,

מדובר בהארד דיסק שפעל לפניי התקנה של ספק כוח וכרטיס מסך חדש לאחר ההתקנה אחד ההארד דיסקים לא עובד ההארד הוא של SATA 2 איך אני עושה שהמחשב יקלוט אותו?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  20. כפי שאמרתי פירמטתי את המחשב הקודם ועכשיו אני נתקבל בבעיה של זיהוי כרטיס וידאו הכרטיס עצמו מחובר אבל המחשב לא מזהה אותו, התקנתי את התוכנות והדרייברים הדרושים ומשום מה הכרטיס לא מזוהה מדובר בכרטיס וידאו של פינקל

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  21. המחשב שלי עובד במצב מונו (רק רמקול אחד פועל) בדקתי את הרמקולים על הMP3 אז שניהם עובדים ועל המחשב רק רמקול אחד ואז גיליתי שזה מצב מונו שיחקתי עם הבננה אבל זה עדיין לא עובד אני ישמח עם מישהו יעזור לי.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by teddy85,

כשאני מחבר מיקרופון לכרטיס קול המובנה של הלוח ואז מנתק אותו כשהמחשב פעול ומכניס אותו שוב הוא לא עובד התוכנה של הכרטיס קול מזהה שניכנס מיקרופון אבל הוא לא עובד (אחרי שעושים ריסטרט זה חוזר לעבוד) בחברה שהוא קנה אמרו לו שזה אחד התכונות של הלוח

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  23. שלום, כבר מספר ימים שיש לי בעיות עם האינטרנט.הרבה פעמים ביום האינטרנט לא עובד לי (במחשב הנייח),יש לי מודם נתב לאינטרנט וראוטר לווי פיי,כשהאינטרנט במחשב לא עובד אצלי גם האינטרנט שמספק הווי פיי לא עובד,יש את הבר שמראה שהוא עובד אבל פיזית הוא לא עובד,למשל,כשאני מחובר לווי פיי באייפון ואני רוצה להיכנס לפייסבוק לדוגמה אז אני יכול להיכנס אבל אני לא יכול לראות עדכונים חדשים מכיוון שאין שליחת אינטרנט מהווי פיי למכשיר ובו זמנית כמובן יש את אותה תקלה במחשב. כשאני בודק את הבעיה דרך ווינדוס 7 במחשב רשום לי משהו עם שרתי DNS. אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by gshhar,

לאחרונה יש לי כל מיני קריסות של המחשב. גם האקספלורר נסגר ויש לי את ההודעה המעצבנת הזאת וגם כל מיני ריסטרטים. פירמטתי את המחשב שלי כבר 3 פעמים ועדיין יש לי את אותה הבעיה. בדקתי וירוסים אבל לא מצאתי כלום. בסה"כ יש לי מחשב חדש: בארטון 2500,רדאון 9600 פרו,אסוס A7N8X דלוקס ושלושה סלוטים של זיכרון 256M 3200 (שניים של קורסייר ואחד של ווידבונד). ממה הבעיה הזו יכולה להיות אולי אחד החלקים שלי נדפק ואם כן אז איזה בד"כ גורם לבעיות כאלו ואיך אני מגלה איזה בדיוק? מה שכן אני גם נזכר שזה התחיל לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי לראשונה את הדרייברים של ATI 3.1. האם לעוד מישהו זה קרה?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  25. שלום לכולם. שמי רפאל לפני הכל הרבה תודה על התמיכה והפורום המעולה הזה שמאפשר חיבור בין אנשים ופתרון בעיות. מקווה שתוכלו לעזור לי - אמן. המחשב של בן שנתיים כבר (די חדש). רכשתי מ KSP. בשנה וחצי הכל עבד פיקס. אני מתעסק בתחום הגרפיקה ועובד עם הרבה תוכנות במגביל. בשנה וחצי תחלופה של תוכנות ועבודה שותפת בלי בעיות. לפני חצי שנה התחיל הבעיה. המחשב מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש - כל זה סתם בזמן עבודה או פעולה פשוטה: פעם שאני על הפוטושופ או שאני גולש באינטרנט.. משתנה. אין משהו ספציפי שאני יכול להצביע עליו. כך בחצי שנה בתדירות משתנה וגבוהה- מתנתק לי פעם אחר פעם בזמן עבודה ופעולה. המחשב שלי במסגרת אחריות וחזר השבוע בפעם הרביעית!! משירות התמיכה של KSP. בפעם הרביע…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.