עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תאור הבעיה: מחשב שנמצא אצל גברת אחת (לא אצלי). מודיעה לי שאין אינטרנט. אני בודק וחושב שאולי הבעיה בכרטיס רשת. לוקח את המחשב אלי, מחליף כרטיס רשת בודק והכל נראה תקין. יש אינטרנט, אני מוריד תוכנות מעדכן אנטי וירוס וכו'. מחזיר את המחשב אליה ומחבר את הכל. מכבה ומדליק את המודם והראוטר של 012. לא עובד. אין אינטרנט. לוקח את המחשב אלי, בודק כרטיס רשת. אין אינטרנט. כרטיס רשת לא מתפקד. מעלה לינוקס (SystemRescueCD). לינוקס לא יכול לעבוד עם הכרטיס רשת הנוכחי. מחליף כרטיס רשת לכרטיס רשת אחר - שלישי. מעלה לינוקס. יש אינטרנט. יש כרטיס רשת. הכל בסדר. מכבה מחשב, מחליף חזרה לכרטיס רשת שני. מעלה לינוקס. לינוקס לא רוצה לדבר איתו. מכבה מחשב. כותב בעיה בפורום. מסקנה: הראוטר של 012 שרף 2 כרטיסי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gorff5,

שלום! לאחרונה התקנתי את משחק המחשב האדיר jedi knight : jedi academy . בזמן שאני משחק באפשרות המולטיפליר של המשחק המחשב ניתקע ונדלק מחדש(אני משחק 15 שעה בערךך והמחשב עושה ריסטרט-ככה תמיד) כשהwindos נידלק מיחדש הוא כותב לי serius prablom in windows או משהו כזה... יש לי את הבעיה הזאתי רק ב jadi knight ולא במשחקים האחרי שלי כגון:cs, call of duty ... יש לי מחשב amd 2200 radeon 9800 pro 1giga mermory soundblaster live 24 40 giga hrad disk **הכרטיס מסך מעודכן לדריוור האחרון של catalist ... אנשים תעזרו לי בבקשה ! איך ליפתור תבעיה? בתודה ילד מפגר 44 :s05:

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by s7rmt,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אם לא תעבירו אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין בקר תקשורת RS232 לבין RS 485 אם תוכלו לתת קצת פירוט למה משמשים הבקרים מה הייחודיות של כל בקר וכו'... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ariel2011,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם הצורב DVD... הצורב הוא דיי חדש של LG והוא צורב בסדר גמור כל דבר, חוץ מדיסקים רגילים של מוסיקה, לא mp3, כאלה שמיועדים למערכת, אתם יודעים למה אני מתכוון... דיסקים רגילים של DATA הוא צורב בסדר, אבל כשאני צורב דיסק רגיל של מוסיקה, משום מה המערכות לא קולטות את השירים טוב, לוקח למערכת בערך 5 דקות לקרוא שיר אחד, אם בכלל... יש לי עוד צורב ממש ישן של HP, שגם הוא מחובר למחשב, ואיתו אני צורב בדיוק, אבל בדיוק באותו תהליך דרך הNERO דיסק של מוסיקה, ואיתו הכל סבבה.. המערכות קולטות והכל... משום מה הצורב DVD לא צורב טוב דיסקים של מוסיקה (שוב, לא mp3, אני מדבר על דיסקים למערכת, mp3 רגיל הוא צורב בסדר)... אם למישהו יש שמץ של מושג מה גורם לזה אני אודה…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by nitsanroz,

-

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by iCe_bLaSt,

ראשית אני עובד על WIN98 לא SE שדרגתי לאמא שלי את המחשב הישן שלה למחשב הישן שלי (מP3 500 לWillimate 1700) ומשום מה אם אני מחבר את הכרטיס קול הישן שלה (Creative Vibra 128) אני מקבל הודעה של משהוא כמו " IRQ שגוי לSoundblasterPCI בחר בביחרה אוטומטית בהגדרות ההתקן" הבעיה שהבחירה שמה היא כבר מוגדרת על אוטומטי ואם אני מנסה לשנות את ז בווינדווס הוא אומר לי שאי אפשר לשנות את המשאבים האלו או משהוא כזה , כמובן שמדובר בלוח אם ערבי(PC-Chips m927l) שלא נותן לי בכלל בביוס לשנות IRQ לדברים. במקום להתחבט בבעיה פשוט הגדרתי למחשב להשתמש באונבורד סאונד ...אבל אני לא אוהב להתחמק ככה מבעיות ... יש רעיונות ? עוד משהוא , משום מה הווינדווס מזהה את המעבד כ GenueIntel x86 family 15 model 1 step…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by menybo2,

שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס קול Creative SB Live 5.1 מסדרת WDM

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by SEangel,

המחשב כותב לי: secondary IDE channel no 80 conductorcable installed על הסקנדרי יושב כונן DVD (סלייב) והוא עובד למרות ההצהרה הנ"ל מה זה אומר ומה צריך לעשות???? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור (וגם למי שלא, אבל אם הוא/היא היה/היתה יודע/ת הוא היה מוכן לעזור (הכתוב מכוון לזכר ולנקבה כאחד )

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by johny,

אני מנסה להתקין WIN98 על מחשב פנטיום 2 ותמיד בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה על REGISTRY ERROT שלא ניתן לתיקון. ההתקנה נכשלת. אני חושד בזיכרון. שמתי זיכרון שרשום עליו CL3. בתפריט של הBIOS רשום CAS LATENCY - 3, אולם כשהמחשב עולה במסך של בדיקת הזיכרון רשום: SUGGESETD CAS LATENCY - 2. כנראה שהמחשב עולה עם CAS של 2. יש למישהו רעיונות או הסברים?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by rander1,

מחשב נייד dell inspiron n5110 ווינדוס 7 64 ביט שידרגתי השבוע מהירות ל 40mb ומתוך 5 ניידים שיש לי בבית רק זה לא מצליח לעבור את ה 20mb באלחוטי בחיבור קווי (כבל רשת) עובד טוב עידכנתי דרייבר מהאתר של דל ועדיין לא הסתדר תודה מראש על העזרה הראוטר שלי tp-link 941nd

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by num lock,

אהלן. יש לי P4 עם 256 זיכרון PC 800 RDRAM לוח אינטל ומאיץ GEFORCE 4 MMX 440 הפעלתי את UT2003 ודבר ראשון שראיתי חוץ מהגרפיקה המהממת זה שיש קפיצות במשחק כל הנוף [הרים ושטויות] לא נראה חלק לא שיחקתי עם ההגדרות הגרפיות של המשחק ואין לי OC על הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה?

12. Started by dayan73,

שלום אני רוצה לעשות בדיקה מקיפה למעבד וכמו כן לחומרה נוספת איזה תוכנת אמינות וטובות עושות זאת?? אבקש לינק על מנת להוריד אותם ישירות . כמו כן איך התוכנות האלו עובדות?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by shaharezra,

שלום לכולם בלוח שלי ישנם שני בקרי sata 2 הראשון של אינטל ich7r והשני של marvell 88se6141 ניסיתי ליצור מערך רייד 0 עם 3 דיסקים סאטה 2 80 ג'יגה כל אחד עם הבקר הראשון אין בעיה אבל הוא נותן לי 120 מגה בממוצע משום מה אני לא מצליח ליצור רייד עם הבקר השני למרות שזה אפשרי מישהו מכיר אותו ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by shikaka33,

שלום לכולם! ניתקלתי בבעיה די נדירה באופן שבה היא קרתה לי ולהלן התאור: לוח של חברת GIGABYTE שעובד בצורה תקינה מזה כשנתיים יום אחד יציאות ה-USB חדלו מלעבוד.המדפסת לא הגיבה וכשבדקתי את העניין שמתי לב שזה לא מזוהה בשום יציאה אחרת בלוח וישנן 6 כאלו.חשבתי אולי מדובר בבעיית דרייבר או תקלה במערכת ההפעלה.למען הסר ספק מערכת ההפעלה הותקנה מחדש ואין כמובן שום שגיאות כלשהן מבחינת חומרה או דרייבירים במנהל ההתקנים.שוב התקני USB מחוברים וכלום לא מזוהה...שלחתי את הלוח להחלפה והוא הוחלף במסגרת אחריות שמתי החדש במקומו ושוב אותה התוצאה...איפסתי ביוס לחלוטין להגדרות ברירת מחדל,דיסק קשיח הוחלף למען הסר ספק זיכרון הוחלף מאותה הסיבה ספק כוח הוחלף מחשש שאולי אין זרם תקין נותקו כל ההתקנים שלא …

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by Blue Omega,

מה קורה אחים שלי....... יש לי מקלדת של מייקרוסופט - Microsoft MultiMedia Keyboard חדשה. ומשום מה מקשיי ה-F לא עובדים. משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? נ.ב אמרו לי שיש תוכנה למקלדת הזו שמאפשרת תיכנות של המקשים, אם מישהו מכיר אז שיגיד לי, אולי זה יעזור לי.

16. Started by AVI17AVI,

קיבלתי מייל מAMD שיצא עידכון לדרייברים לגירסה 13.4 ואצלי מותקן 13.1 יש לי 7870XT הלכתי לקישור http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx ומצאתי רק את האפשרות ATI 7XXX (LEGACY) אין לי את גירסת הלגסי אז הלכתי לאפשרות Auto detect and install זה הביא אותי לפה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx הורדתי את AMD Driver Autodetect והרצתי אותו... ואז הוא נתן לי שגיאה... תמונה: '>http://upng.co.il/uploads/d8a132be0f6a7d5698c22c305fb8ca2f.png"] '>http://upng.co.il/uploads/c341512a6d9f879bd24f332dfd267b17.png"] ההורדה לא מגיבה כמו שאתם רואים... מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by __MIKO__,

האם יכול להיות שהם מתחילים לעבוד רק בטמפ מסויימת? כנ"ל לגבי המאוורר של המעבד. המאוורר של הספק עובד קבוע. מחשב בין 3 שנים i5

18. באתי לנגן מוזיקה מתוך התיקייה ושמתי לב שהיא נעלמה. מה אני אמור לעשות?( שחזור?) יחזיר את התיקייה? אני בטוח שלא מחקתי אותה "בטעות". חייב עזרה בדחיפות הספרייה הזאת היא האוצר של המחשב. *עדכון:שחזור לא פתר את הבעיה. איך זה יכול להיות ששעתיים לפני היא הייתה קיימת תיקייה וכשחזרתי למחשב היא נעלמה?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by 3emi,

יש לי מסך מעולה של סמסונג שעלה לי בזמנו 2000 שקל וכבר שוכב כמעט שנתיים ללא שימוש אני רוצה להשתמש בו בתור מסך שני בנייד שלי שיש לו יציאת HDMI שלפעמים אני מחבר איתה את הנייד לטלויזיה בסלון מישהו יודע האם קיים מתאם מ HDMI ל DVI האם זה יעבוד לדעתכם ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?

21. Started by Aviv C,

אתמול המחשב נכבה לי פשוט באמצע שעבדתי איתו. ניסיתי ללחוץ על כפתור ההפעלה וזה לא הפעיל את המחשב. המסך קיבל חשמל, הרמקולים קיבלו חשמל, הלוח אם קיבל חשמל אבל כפתור ההפעלה לא פעל. חשבתי שאולי הספק כוח הלך אבל אחרי שהוצאתי את הכבל של החשמל של הספק כוח והחזרתי אותו חזרה כפתור ההפעלה כן עבד ועד עכשיו המחשב עובד כרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי בעייה להפעיל משחק מסויים, עכשיו כשבדקתי בפורומים של המשחק נראה כי אני לא היחיד. הרבה אנשים פתרו בעייה זו עם עידכון הדריברים, אמרתי אני יעדכן גם כן. ראיתי שב FIXES ISSUES היה רשום שטופלה בעייה הקשורה להרצת משחקים. עידכנתי את הכרטיס מסך. עכשיו כשבדקתי את הדריברים של הביוס, אני רואה ש: Video BIOS Date: 21/10/05 ו System BIOS Date: 13/11/06 יכול להיות מצב שהדריברים של ה VIDEO בהפרש של מעל לשנה מהדריברים הרגילים? עכשיו כשניסיתי לעשות עידכון לביוס (Phoenix) ראיתי שהם לא נותנים אפשרות כזו, ומפנים אותך לאתר שיעזור לך לעדכן את הביוס - תמורת 30$. ביזיון. מישהו יכול להפנות אותי לדריברים של הביוס הנ"ל ? והאם נראה לכם שעידכון והביוס יכול לפתור את הבעייה עם הרצת המשחק…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  23. אז התחדשתי לי בI5 2500K נחמד כזה ונורא הסתקרני לגבי התדרים והמתח, קיבלתי לא בדיוק את התשובות שציפיתי לקבל =\ CPU-ID נותן לי 1.6 BIOS 3.4 וEASYTUNE מראה בכלל 3.7 כתוצאה ישירה מזה שכל אחד מהם רואה ערך שונה למכפלה. יש מצב מישהו מסביר לי מה הולך פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  24. שלום לכולם: לאחר צפייה בסירטון כלשהו ב-Youtube, המסך לפתע נכבה למשך מספר שניות, ואז הופיע מסך כחול. נתונים משני קובצי ה-Dump מ-BlueScreenView מצורפים בקובץ המצורף. מה הגורם לבעייה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. העלתי את המחשב מחדש נכנסתי לאתר ופתאום המחשב עשה לי ריסט. אמרתי טוב אוליי זה קרא פעם אחת ממשהוא כניראה והשארי אותו ככה. אחרי שתי דקות אני שוב מעלה את המחשב ופתאום עוד פעם עושה ריסט.. עכשיו אני באוברקלוק של ל2300 מגה הרץ מ2000 בדקתי טמפרטורות והכול בסדר איתם. עכשיו הורדתי את המהירות חזרה ל2000 האם יכול להיות שזה נבע מזה? ואם כן אז למה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.