עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zgd,

משום מה אינני רואה כשאני נכנס לadvanced את הלשוניות. אני רוצה לשים AA,AF ואינני יכול לאחרונה התקנתי את הדרייברים קאטאליסט 3.2 יש ברשותי radeon 9700 by sapphire תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by dark crystal,

הכרטיס קול פתאום לא עושה כלום, במחשב בבקרה של הכרטיס רואים שיש קול אבל אני לא שומע כלום דרך הרמקולים. הבעיה התחילה אחרי שניקיתי את המחשב, וחזיקתי והרכבתי מחדש את הכרטיס קול ושום דבר לא משנה.. שאני עושה שיחזור מערכת לכמה ימים אחרוה הבעיה מסתדרת אך אחרי כמה דקות המחשב קופא והבעיה חוזרת.. למישהו יש מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by SoleKiller,

קיצר הAMD שלי החליט להשתתק היה קצת ריח של פלסטיק שרוף אמרתי לעצמי שזה בטח הכרטיס מסך מתנקם בי שלא החלפתי לו מאוורר, וואלה לא הכבל נשרף בתוך הספק כוח קצר? הארכה מסריחה? בעיה ברשת חשמל? מה דעתכם? וכמובן האם להחליף רק ספק כוח או שנראה לכם שצריך עוד משהו

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  4. קיבלתי מחבר הגה ודוושות של Genius הדגם הוא: SpeedWheel 2, הוא הביא לי אותו בלי הדרייבר לכן נאצלתי להוריד מהאינטרנט אחד ולהתקין, חיברתי את ההגה, התקנתי את הדרייבר, המחשב זיהה הכל טוב ויפה ואף התווסף לי אייקון בשורת ההתחל של יישום שדרכו אני מכוון את כפתורי ההגה, אך מה? היישום הזה לא מזהה את ההגה, וכשאני נכנס בלוח הבקרה לבקרי משחק אני מקבל את הדבר הבא: המחשב מזהה את ההתקן כלא מחובר, ולכן ההגה לא פועל גם. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה! כמו כן ההגה מחובר בוודאות וגם נורות הבקרה שעליו נדלקות.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  5. הי, מאז שרכשתי SSD אני חווה קפיאות ומסכים כחולים. לרוב זה קפיאות. הורדתי את התכנה BlueScreenView אך לרוע המזל אין לי אפילו ספריה שנקראת minidump משתמש בWndows 7 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  6. שלום רב, יש לי בעיה במחשב וכך גם בבהפעלת שלושת המחשבים האחרים שיש ברשותי. לפני כמה זמן היה לי בעיה במחשב אז החלפתי למחשב אחר משומש ועכשיו יש לי את אותה הבעיה במחשב הזה. המחשב נידלק,אך אין שום דבר על המסך. זה לא בעיה של הכרטיס מסך ולא בעיה של המסך זה בטוח מבדיקות שונות שאני עשיתי להם. איזה בעיות חומרה יכולות לגרום למצב של המחשב עכשיו?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  7. -כותרת- קניתי מארז חדש, חיברתי הכל, אני מחבר אותו לחשמל ופתאום הוא נדלק. נתקתי את הכפתור מהלוח אם, והוא עדיין נדלק. נתקתי את כל החיבורים חוץ מהחיבור של הספק כח ללוח אם, והוא נדלק! יש למישהו מושג למה?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by com,

אהלן חבר'ה. הבעיה היא בחיבור מחשב לטלויזיה. הטלויזיה, לגי' פלטרון 21, יש לה כניסת אנטנה, וכניסת AV - RCA (לא מדובר בטלויזית LCD או משהו בסגנון!) הכרטיס מסך של המחשב הוא רדאון 9250. הכל מחובר כמו שצריך, אבל שומו שמיים! רואים רק שחור לבן. שיחקתי בכל ההגדרות. העברתי "תצורות" שידור. (יש שם כל מיני, את כולם ניסיתי. NSTC, וPAL, המון סוגים של PAL. PAL - H ו- B ועוד כמה אותיות.. העברתי אחד אחד בין כל האפשרויות..) מה יכול להיות הפתרון? האם נגיע לפתרון התעלומה? צחי

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by Or ei,

יש לי WIN XP ואני מנסה לפרמט את המחיצה שהוא יושב עליה עם PM7 (ואני משתמש בו) אני לא יודע אם זה אמור לעבוד או לא אבל בכל מקרה זה נותן לי הודעת שגיאה אחרי שאני אומר לו לאשר את השינויים access violation at adress 0052dc00 in module 'pmagicnt.exe'.read of adress 00000008 ניסיתי גם דרך הדוס אבל כשאני בוחר מחיצה C הוא מראה לי את G כשאני בוחר את D הוא מראה לי את D וכשאני לוחץ G הוא אומר INVAILD יש לי 2 הרדיסקים אחד מחולק ל2 C,D ואחד G אני בסך הכול רוצה לפרמט את המחיצה הזאת לא איכפת לי איך יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by Trol,

קיבלתי מסך כחול באמצע התקנת משחק, זה באמת הפתיע אותי, זה מה שהיה רשום במסך הכחול: A Problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ...(רשום כל הסיבות שזה יכול לקרות) Techhical information: *** STOP: 0X0000000A (0X8383A598,0X00000002,0X00000000,0X804F5828) Begining dump of physical memory Physical memory dump complete מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הסיבה העיקרית למסך הכחול הזה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  11. היי העברתי SYSTEM DISK XPממחשב למחשב הדיסק חובר כדיסק נוסף כאשר אני מנסה להיכנס לראות את הקבצים בחלק מהספריות הוא מודיע שאין לי הרשאה איך אני מוציא את המיידע מהספריות או איך אני משנה הרשאות בדיסק כדיי לראות את המיידע תודה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  12. מחר אני מפרמט את המחשב לחבר שלי וככה... יש לו מערכת מספיק חזקה להחזיק XP... אני אתקין לו XP ומערכת קצים NFTS אבל בהתקנה של הוינדוס הוא נותן 2 אפשרויות להתקין את הNFTS בQICK (משהו כזה. יאנו מהיר..) ואפשרות שניה ללא QICK איזה לבחור מבין שתיהם? שאלה שניה.. אם אני אתקין אצלו XP אני לא אזדקק לדרייברים של החלקים של המחשב שלו נכון? (או לפחות לרובם)?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  13. יש לי מערכת רמקולים 4.1 (סאב וופר ו 4 רמקולי) של חברת shock (אין לי מושג איזה דגם, מערכת לא ממש חדשה) וגם כשהיא לא מחוברת למחשב היא עושה רעש מעצבן ורציף. ממה נובעת הבעיה?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by gal1,

יש לי בעיה המחשב כול כמה דקות עושה ריסט לעצמו לפעמים מופיע לי מסך כחול לפני שהוא נכבה מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by shikun,

שלום עשיתי עדכון לביוס ואחרי העדכון הוא מסרב לקרוא מקלדת usb בהפעלה אפילו שכל האפשרויות של הusb מסומנות על enable כולל ה usb boot יש למישהו איזה רעיון מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום פירמטתי את מחשבי היום (דרך הדיסק של הווינדוס עשיתי את זה מלא פעמים) ומשום מה קרה בעיה .. אחרי הפורמט שהווינדוס עשה הוא עושה הפעלה מחדש כמו תמיד ואז הבעיה היא שיש תחלק שהוא אומר ללחוץ על מקש מסויים כדי לעשות בוט מהדיסק (מה שכבר עשיתי על מנת לפרמט) בחלק הזה הוא מחכה 5 שניות ואמור להמשיך להתקנת הווינדוס אבל הוא נתקע ולא עובר לשלב הבא .. ניסיתי לעשות שהארד דיסק יהיה בבוט ראשון וזה בכל זאת לא עזר... מישהו יודע איך לעזור לי .?? בבקשה אני צריך את המחשב כמה שיותר מהר אז בבקשה.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  17. כל הזמן שאני רוצה להכנס לאימיול אז אני צריך לסגור את הפיירוואל של הויינדוס ואז להכנס. ושאני מבטל פיירוואל ונכנס לאימיול אז נכנסים לי וירוסים ואני לא יודע איך לפתור את זה!! יש לי מודם רשת B-focus Router 270pr של eci telecom. אני צריך שתייעצו לי אך אפשר לסדר את זה ושיהיה לי הגנה ויוכל לעבוד בשקט אם האימיול המעצבן הזה!! פעם אחת ולתמיד!! תודהה יום טוב.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by kola,

כאשר אני גולש באתרי אינטרנט אז המחשב קופא כאשר מופעל קובץ מסויים שהוא בפורמט פלאש SWF.... גם אם אני פותח איזה קובץ פלאש שיש לי על המחשב... אז המחשב לפתע קופא... אשמח לדעת מה הבעיה? הבעיה לפי מיטב ידיעתי היא לא בעית תוכנה מפני שפירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה לחזור... נ.ב בדקתי זכרונות כרטיס מסך סלוטים מעבד חום מעבד מאוררים אם יש צורך המחשב כרגע על חום של 34-35 מעלות... הדברים היחידים שלא בדקתי הם: לוח אם הארד דיסק מפני שבשניהם אני מאמין שהאחוז שמהם נובעת התקלה הוא נמוך מאוד. מצפה לעזרה.... כרגע אני גולש מהמחשב וביטלתי את קבצי הווידאו והפלאש ולכן המחשב לא נתקע. אך בהתחברות לאיסיקיו אז המחשב נתקע מפני שיש שמה פרסומות בפלאש. מצפה לפתרונות.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by Amit Reichman,

חייב עזרההה זה הנתונים של המחשב שלי. המחשב עובד מעולהחוץ מכמה מצבים.. שאני משחק leage of legends הוא מגיב נורא לאט. לפעמים גם שאני סתם גולש באינטרנט הוא מגיב לאט למספר דקות ואז חוזר להגיב מהר כאילו לא קרה כלום. מחקתי דרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי מחדש זה הסתדר ואחרי שבוע שוב התחיל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בסופו של דבר עשיתי עדכון ביוס דרך utility שהגיע על הדיסק שהגיע עם הבורד (משהו מאוד נחמד שרץ תחת וינדוס). בכל אופן, עבדתי לפי ההוראות בספר, עדכנתי, אני עושה restart, וחשכו עיניי! המסך שחור (למרות שעובד, הוא לא ב standby) לא קורה כלום, והלוח מודיע לי (בהודעה קולית - feature מאוד מגניב אגב...), "system failed due to CPU overclocking" אני לא עשיתי שום אוברקלוקינג ושום בטיח! אין לי מושג מה הוא רוצה ממני. הנחתי שההגדרות הבסיסיות נדפקו אז עשיתי reset ל Cmos לפי ההוראות, הפעם גם המסך לא נדלק בכלל (הוא נשאר ב standby) והCdrom מהבהב בנורה שלו כל כמה שניות, וככה זה תקוע. עשיתי כמה פעמים reset ובאחת מהן הוא הציג לי על המסך את ההודעות של השחזור ביוס, והוא כביכול שחזר את הביוס הישן מה…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by amirw6,

היי יש לי רמקולים מסוג MICRO LAB 911 משום מה הרמקול השמאלי מזמזם לפעמים השאלה אם זו בעיה טכנית שאני צריך להחליף רמקולים או שאני צריך להתקין דרייבר כלשהו , למרות שהתקנתי דרייבר של HD REALTEK שקשור לשמע..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by omri2423,

אני לא יכול לראות את הצורב(DVD) והכונן DVD(שנייהם LG) במחשב שלי ושום תוכנה לא יכולה להשתמש בהם(נרו לדוגמא) :-\ אין לי מושג מה לעשות,ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור : תודה מראש, עומרי

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by yoyomat,

שלום, ברשותי לוח אם ASUS PSW DH אם התוסף הנחמד, ASUS WIFI SOLO, אשר מתפקד כראוטר אלחוטי... בעייתי היא כזו, באזורי ישנו אינטרנט אלחוטי, המחשב מזהה זאת, אני רואה זאת, אך, משום מה איני מצליח להכנס לאינטרנט. ברצוני להוסיף מספר פרטים חשובים, הסיגנל חזק ביותר. ויותר מזאת, הקו פתוח, הוא אינו מאובטח. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם להקים את הרשת כראוי. תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. לפני כמה חודשים נשבר לי הPCB של ההארד דיסק והוא הפסיק לעבוד, אז פתחתי אשכול בHW ZONE ושאלתי איך אני יכול להחליף אותו ושהוא יעבוד לי שוב. אז הציעו לי להזמין PCB חדש ורק להחליף איזה צ'יפ מהPCB הישן ואחרכך ההארד דיסק יעבוד לי שוב. זה האשכול: http://hwzone.co.il/community/threads/537411-%D7%A0%D7%93%D7%A4%D7%A7-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%99%D7%A9-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9D?p=4826062#post4826062 בכל מקרה, אני עכשיו רוצה להזמין את החלק שהציעו לי בתגובות ורציתי לשאול שוב אם זה יעבוד (לפני שאני מזמין ואולי מבזבז …

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by idow,

שלום חברים, מותקן לי על המחשב WIN XP PROFESINOAL. כנראה שהייתה שם איזו בעיה והיום כשפתחתי את המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Windows couldn't start because the following file is missing or corrupt: windows/system32/config/system ואז הוא אומר לי שכדי לתקן את זה אני צריך להכניס את ה CD של ההפעלה ולבחור במוד של ריפייר. ניסיתי להפעיל את המחשב עם SAFE MODE, לנסות לחזור לקונפגרציה הקודמת שעבדה אבל שום דבר לא עזר. כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא פותח לי את c:/windows ואז אני יכול בעצם לכתוב כל פקודה שיש בספריה. מה אני אמור לעשות שם? איך מתקנים את זה? אם אני ינסה להתקין את ה XP מהתחלה, הוא ימחוק לי את כל הקבצים והתוכנות או ימשיך לעבוד כרגיל אחרי זה?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.