עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aradgonen,

שלום,יש לי במחשב כונן DVD מדגם: OPTIARC DVDRW AD-7200S ATAD DEVICE. הכוננן מקבל חשמל ונפתח אך לא מופיע בתקיית "המחשב שלי" אם אתם יכולים לתת לי דגם של כונן די וי די טוב אני אשמח מאוד וגם אם אפשר דרייבר לכונן שמצויין פה מקווה שתענו בהקדם תודה.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by matan5000,

יש לי windoes 7 ultimate 64bit, בימים האחרונים כאשר אני מכבה את המחשב הוא עובר למסך הכחול של היציאה ורשום "יוצא" עם העיגול של החשיבה, אבל בשלב מסוים הוא נתקע, והעיגול לא מסתובב, המחשב פשוט קופא ולא נכבה. יכול להיות זה כי שיחקתי קצת עם התוכנה של ג'יגהבייט של הלוח אם? איך אני מוצא את מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? אשמח להצעות ועזרה מתן.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by odedraz,

שלום חברים, יש לי לוח אם ConRoe945G-DVI המעבד שמותקן עליו כרגע Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz אני עוניין להחליף מעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) האם הלוח יתמוך? במדה וכן האם אני נדרש לעשות שינויים כלשהם בלוח?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 350MHZ ו128 RAM אני התחלתי להתעניין במודינג וברצוני לדעת איך אני יכול ליעל את המחשב ולעשות אותו יותר יפה לעין חשבתי אולי לצבוע אותו ולהתקין מאווררים יפים וחדשים אם אתם יכולים תעזרו לי להחליט מה לעשות איתו! תודה מראש אם אפשר גם מדריכים איך לעשות את זה...

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by noambaum,

אני חושב שזה גם גורם לי ללאגים בעכבר או לפחות בתצוגה של העכבר על המסך... כמו שאתם רואים בתמונה השניה ה-AGP מסומן על 0 ניסיתי כמובן להזיז אותו ל-8 אבל לאחר ריסטרט הוא חוזר למצב הנ"ל. אה כן..בביוס ה-AGP על X8 . מה לעשות??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. שלום לכולם.יש לי ווינדוס 10מסך: 144HZ benq 27" xl2720כרטיס מסך: GeForce GTX 970\הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך בחיבור DVI, אני רואה מסך קטן ומכווץ הבעיה היא שדרך חיבור זה (DVI) הוא אפילו לא מזהה לי את המסך (את הדגם) בהגדרות.זה פתאום קרה זה עבד תמיד בסדר. שאני מחבר את המסך בכבל HDMI הכל עובד רגיל הוא מזהה את המסך והמסך גדול ורואים בסדר.נסיתי למחוק את הדרייברים להתקין (גם לכרטיס מסך וגם למסך עצמו)תודה רבה חייב את עזרתכם!!!

• 4 תגובות
    • 8.9k צפיות
  7. Started by xzfzx,

שלום היום הדלקתי את המחשב והוא לא מגיע למסך בחירה בין windows 7 לvista הוא פשוט רושם boot from cd/dvd ואז נתקע... אז הלכתי לביוס ועשיתי שהדבר היחיד שיעלה יהיה הכונן הקשיח...וזה עדיין נתקע... זה מאוד ירגיע אותי אם תגידו לי שאין צורך לפרמט כי יש לי על המחשב עבודת גמר...שעוד לא גמורה בבקשה תעזרו לי.. תודה! עריכה: הוא עלה...אבל עכשיו הכונן האופטי לא עובד..וגם אחד המאווררים בנוסף אני לא יודע יודע אם זה קשור לחומה כשאני בחרתי windows 7 הוא לא יכל לעלות אותו עשיתי ריסטרט בחרתי ויסטה וזה עובד אבל כמו שאמרתי הכונן האופטי ומאוורר לא עובד

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ***אלירז***,

שלום, קניתי דיסק קשיח של SAMSUNG 500G HD502HJ . חיברתי אותו למחשב והמחשב כתב "תוכנית מנהל התקן הותקנה בהצלחה" . אבל הבעייה היא שהוא לא מופיע ב"מחשב שלי", אבל הוא כן מופיע ב"מנהל ההתקנים" מה אפשר לעשות בנידון ? תודה מראש!

9. Started by eitan019,

שלום לכולם, טוב הגעתי לבעיה הזאת מכך שאני מתקין linux:ubuntu ,כבר השתמשתי בתכנה אבל הפעם אני מתקין אותה כbootcd אחרי ששיניתי את הדברים שהייתי צריך לעשות ב BIOS ניסיתי להתחיל להתקין את הubuntu אך בהתקנה הזאת של 9.04 לא מצאתי איפה עושים resize למחיצה אז החלטתי להפעיל את הubuntu עם livecd ואז להשתמש ב gparted (partition editor) יש לי שמה רק מחיצה אחת. (מי שעוד לא כל כך הבין אני עושה את כל זה כדי שהיה לי גם ווינדוס וגם יובונטו על המחשב ולא רק אחד מהם בנפרד.) אבל ליד המחיצה יש סימן אזהרה.. בדקתי מזה וכתוב שמה שאני צריך לבדוק את זה ב chkdsk אז שיניתי הגדרות בביוס.. חזרתי לווינדוס ועשיתי chkdsk אבל זה אבל אחרי שהוא עובר את stage 1 החלון של הchkdsk פשוט נסגר.. ואז ראיתי שלפני…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  10. הביאו לי איזה מחשב ואמרו שיש בעיה בכרטיס קול. הכרטיס קול הזה הוא מובנה. ראיתי שב-device manager הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה עליו ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש- ואותו הדבר קורה. הוא מופיע עם סימן קריאה. ביטלתי את הכרטיס קול מהביוס והוספתי אחד אחר. הכל עבד מעולה החזרתי לבן אדם את המחשב. עכשיו הוא חוזר אליי עם בדיוק אותה הבעיה. הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה וגם אם אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש או להעביר אותו לסלוט אחר, הוא עדיין מופיע עם סימן קריאה. למישו יטש מושג אולי המ יכול לגרום ל2 כרטיסי קול להדפק ככה?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  11. כמו שכתבתי למעלה, יש לי בעיה עם Sapphire Atlantis 9600XT, בלי אוברקלוק, ולאחר זמן מה שאני משחק במשחקים, המסך פשוט נכבה וכותב Out of operating synch אני עם דרייבר ATI 4.5, WINXP והמפרט הוא: Abit NF7-SL AMD Athlon XP Barton 2600+ 1917MHz @ 3400+ 2305MHz (11.5x200) 512KB cache 333MHz FSB Samsung 256MBx2 DDR SDRAM 400MHz PC3200 30 GB Western Digital HDD 40 GB IBM Deskstar HDD x52x24x52 Lite-On CD-R/w

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by yossi126,

היום בא טכנאי להתקין לי דיסק קשיח.. הוא שיחק שם עם הג'מפרים כדי שהמחשב יעלה כמו שצריך.. טוב הסתדר עשיתי התקנה בינתיים המוזיקה מקרטעת והעכבר בקושי זז.. יש לציין שיש לי 512 מגה זכרון וP4 2.4 אז לא אמורה להיות בעיה של משאבים.. אז מה עושים? ומה שורש הבעיה?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by EladNAM,

כשאני מעלה את ווינדוס במצב נורמאלי אחרי שיש את הטעינה בהתחלה במקום שולחן עבודה אני מקבל No Signal על המסך והוא כבה. כשאני מפעיל את המחשב ועד שהמסך כבה זה נראה ככה: במצב בטוח עוד אפשר לעבוד וממנו אני כותב אבל זה נראה ככה: יכול להיות שנדפק כרטיס המסך? זה ככה מהיום בבוקר. ניסיתי לעכן דרייברים במצב בטוח אבל זה לא עזר. כרטיס המסך שלי 6600GT.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by 114508534,

יש לי DVD ו CDRW והם לא רוצים להגיב , הם לא מראים שום דיסק !! לא יודע זה מאד מוזר , עשיתי ראסטארט ואז הXP הראה לי שהתגלתה חומרה חדשה שלא הוספתי כלום ושאני לא יודע על מה מדובר ומאז ה סידי לא מגיבים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by Eternal Thought,

שלום, מה אמורים לעשות אם הטמפרטורה של המעבד מגיעה במנוחה ל-127C? (המחשב חדש מלפני כחודש, נקנה והורכב ב-TMS) אם זה משנה, התוכנה שמדווחת על הטמפ' היא speedfan והמעבד הוא i5 4570. יכול להיות שלא מרחו משחה תרמית? יכול להיות שהמעבד עצמו פגום? המחשב לא נכבה מעצמו, אגב, אבל הוא כן מקרטע וקופא לפעמים ולא מתפקד כמו שצריך בכלל יחסית לזה שהוא מחשב חדש וחזק.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש והנה המפרט: Windows 8.1 Processor: i5-4590-Quad core 3.3GHz 16GB Ram HD: 1 SSD 128GB Crucial MX100 Series 1 HDD 500GB Seagate Motherboard: GA-H97N-WiFi - Gigabyte Graphics card: GV-R939OC-4GDu - Radeon R9 290 פתחתי את המחשב שהכל היה בסדר בפעם הראשונה, אבל אחרי הריסטארט הראשון(במהלך התקנת הווינדוס) המסך פשוט מהבהב וכלום לא עולה. אי אפשר להכנס לביוס ולא כלום. הדבר היחיד שעוזר זה לכבות את המחשב, לבצע פריקת חשמל ע"י הוצאת כבל החשמל מהמחשב ולחיצה על כפתור ההפעלה, ואז חיבור מחדש והפעלת המחשב. גם כשאני מבצע ריסטארט מהווינדוס, יש אותה בעיה, אם אני מבצע כיבוי, אז המחשב עולה כרגיל אחרי הדלקה, רק הפעלה מחדש גורמת לבעיה. עדכנתי את כל הדרייברים וכל שאר הדברי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום כולם. יש לי מערכת שחיברתי לה 2 רמקולים וחיברתי אותה למחשב עכשיו שאני מחבר אותה למחשב המדובר אני שומע רעשים {לכלוכים} חזקים מאוד ושאני מחבר את המערכת לנייד אני שומע חלק ונקי עכשיו מזה שמהנייד אני שומע פיסק הסקתי שהמערכת והרמקולים לא קשורים גם הכבל שמחבר בין המחשב למערכת לא קשור כי הוא פועל טוב עם הנייד והאייפון.. אז הפיתרון היחיד שהיה לי זה כרטיס קול אז שמתי אחד חדש והתקנתי לו את הדרייבר ועדיין אותו סיפור, וזה נורא מוזר כי בנייד ובאייפון אני שומע חלקקק יכול להיות איזה הגדרה מסוימת בביוס שקשורה לAUDIO? מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by eldar4455,

אני לא בטוח שזה הכי קשור לפה..אבל מקסימום תעבירו.. בכל מקרה יש לי את המשחק Watch dogs..הכל רץ על אולטרה חלק ותקין.. באיזשהו שלב במהלך המשחק יש כל מיני הפרעות בגרפיקה שממש מפריעות למשחק.. ניסתי לשחק קצת בהגדרות של המשחק ושמתי לב שכשאני משנה את ההגדרות של anti aliasing.ומוריד רמה אחת פחות בMSAA אז זה מסתדר.. מישהו יודע אולי להגיד לי ממה יכולה לנבוע הבעיה?כי המשחק רץ מעולה לפני שזה מגיע לשלב הזה.. תודה רבה..=]

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Eden 6600,

לפני כמה שבועות הוספתי זכרון 512MB למחשב (כרגע יש 1 ג'יגה) הכל היה טוב ויפה אבל אחרי כמה ימים התחילה לי בעיה די מעצבנת - בלי קשר לכלום מופיע לי מסך כחול ובו רשום בין היתר שהדבר הזה נגרם עקב הוספת חומרה חדשה למחשב. בשביל לפתור את הבעיה יכול להיות ואני צריך להתקין עדכוני ווינדוס או דרייברים חדשים... אין לי מושג מה אני צריך להוריד מאיפה.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by Bh,

קניתי כונן קשיח 250GB SATA2 16MB Buffer. משום מה אני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו בעזרת תוכנית ההתקנה של ווינדוס כי אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, אך תוכנית ההתקנה כותבת שכנראה הדיסק פגום, או משהו אחר, היא פשוט לא מצליחה. ניסיתי גם בתוך הווינדוס עצמו לפרמט ואותה בעיה. מישהו יודע מה הפתרון? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. יש לי מחשב חדש חזק (ראו מפרט) שעליו מותקן WINDOWS XP מעודכן בSP1 והכל. לאחר שבוע עבודה ללא שום תקלות, WINDOWS החל לקרוס 3 פעמים ביום למסך כחול DUMP PHYSICAL MEMORY הבעייה התחילה בסמוך לעדכון הדרייבר לכרטיס מסך LEADTEK TI 4200, והמשיכה גם אם הסרתי את הדרייברים וחזרתי למקוריים. חשוב לציין שבמהלך ההתקנה של הדריברים WINDOWS מתריע כי הם לא עברו את ה- LOGO SIGNATURE של XP, וזאת למרות שבאתר של NVIDIA מצויין שהם WHQL, זאת אומרת מותאמים למערכת ההפעלה XP. רשמתי מספר הודעות של המסכים הכחולים, ניסיתי לאבחן אותם באתר של MICROSOFT ובעוד כמה אתרים אבל זה מתיש ואני הולך לאיבוד. להלן מספר הודעות שגיאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (חוזר על עצמו) STOP 0X000000D1 (0XEB3CE000, 0X…

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by Doron Pagot,

היי יש לי מחשב שקניתי ב KSP, והוא מרסט; לפעמים אחרי עשר דקות ולפעמים אחרי שעתיים מהרגע שפותחים אותו. זה קורה גם בביוס, אז אפשר לשלול את המערכת הפעלה מה שכן, הבאתי אותו לבדיקה כמה פעמים בKSP והם טוענים שזה לא קורה להם. מבחינתם המחשב עובד מצויין בלי בעיות בבית ניסיתי להחליף את הכבל חשמל (ניסיתי 3 כבלים שונים) וניסיתי לחבר לשקעים שונים ברחבי הבית. ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכבל חשמל וזה עדיין קרה. בהתחלה חשדתי שאולי זה קשור להתחממות אז קניתי מערכת קירור למעבד. זה לא עזר דברים שלא עשיתי שחשבתי לעשות: לנתק את ההארדיסקים ואת הצורב להחליף ספק לנסות לשים אותו אצל שכנים שלי לעמוד על רגל אחת ולקפץ שבע פעמים בזמן שהמחשב עולה ... הבעיה שהמחשב אצל ההורים שלי אז אין לי כל כך זמן…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היום חיברתי את המחשב לחמשל ופתאום נשמע צפצוף מכיוון הספק והיה ריח שרוף... מה קרה לספק? זה ספק חדש... לפני חצי שנה בערך Thermaltake - Silent PurePower 410W זה לא סתם זבל...

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by the crazy boy,

יש לי מסך CRT שהוא "קצת" נדפק. לא רואים בו טוב בכלל... הכל מטושטש, קשה לקרוא בו. בכל אופן אי אפשר לתקן את זה. אבל השאלה שלי היא האם יש דרך לעשות שיראו קצת יותר טוב? (הגדרות או משהו כזה) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by sddc,

יש לי את המחשב כבר תקופה, ובזמן האחרון קורה מצב שאני באינטרנט, או סתם מסדר את התיקיות במחשב, והמסך קופא, המחשב מאתחל את עצמו, וגם אז, המחשב נדלק אך המסך כבוי, הנורית האדומה נדלקת וכתוב שאין חיבור, רק לאחר כמה כיבויי מחשב המסך נדלק. הוצאתי את הכבל בין המחשב למסך וחיברתי וגם לא היה עוזר, ניתקתי את זרם החשמל למסך וגם לא עזר. מה צריך לעשות? הבעיה בכרטיס מסך? במסך עצמו? או אולי בחלק אחר במחשב? (ספק? זיכרון?)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.