עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amer22,

עושה את כל השלבים של ההתקנה שאני מגיע לשלב של הטעינה 17 % ולפעמים ל 27 % קופץ חלון וכתוב בו "לwindows אין אפשרות לגשת למקורות ההתקנה ודא שמקורות ההתקנה ניגשים והפעל מחדש את ההתקנה "

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yehudaeitam,

הי, יש לי מחשב נייח, הוא בן כמה שנים אבל במצב סביר. היום ניסיתי להדליק אותו וקורה משו מוזר, נדלקת הנורה האדומה לחצי שנייה ואז הנורה הירוקה מתחילה להבהב. המחשב לא נדלק בכלל. ניסיתי לנתק מהחשמל ולנסות שוב וזה שוב קרה.. פתחתי את המחשב, בדקתי חיבורים, נראה לי שהכל בסדר, אבל שמתי לב שכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחבר שוב אז בפעם הראשונה שאני מנסה להדליק, המאורר של המעבד מתחיל להסתובב לשנייה בערך ואז נכבה, ואז הנורה הירוקה מתחילה להבהב. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים וזה... הייתה פעם אחת שהיה נראה שהמחשב נדלק אבל לא ראו כלום במסך ואז כשניסיתי לכבות ולהדליק מחדש שוב התחילה אותה בעייה.. למישו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, אני לא יודע מתי התחילה הבעיה...אבל הכונן שלי הפסיק לזהות דיסקים של דיוידי. הוא צורב רגי ל וקורא דיסקים רגיל...אבל כשזה מגיע ללקרוא צרובי דיוידי הוא לא מצליח. בצריבה עצמה של הדיוידי עם נרו הוא לא עושה בעיה. עדכנתי מהאתר של NEC את ה FIRMWARE לגרסא 1.06...ניסיתי לנתק ולחבר...כלום לא עוזר אגב...אם זה משנה, בביוס הוא מופיע כ PIO4

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by MK007,

זה התחיל לפני כמה ימים לפני זה לא היה כלום. זה קורא לפעמים באמצע משחק אבל רוב הפעמים זה פשוט קורא סתם ככה כשאני אפילו גולש באינטרנט, מופיע לי המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אני יודע שזה לא בגלל בעיה של חום, הטמפרטורות נורמאליות לגמרה. המחשב דיי חדש, נקנה לפני חצי שנה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. שלום לכם מדובר על מחשב תושבת P4 478 3.0 GHZ לוח VIA SATA RAID הרדיסק 80 GB זיכרון 1 GB 400 DDR WIN XP התקלה :כל פעם מופיע אחרי הפעולה כמו,חיבור זיכרון חיצוני USB או אם עמדתי עם סמן העכבר על סל מיחזור ועשיתי קליק ימני ורוקן את סל המיחזור, או חיבור כבל הרשת והגדרת החייגן ,,,מה שקורה ברגע הפעולה מתקבל מסך כחול עם שגיאה ולא מספיקים לקרוא ואז הוא מתחיל הפעלה מחדש עם הודעה המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה מה שהספקתי לקלוט במסך הכחול הוא קוד 0X0000005 ביצעתי פירמוט מספר פעמים זה לא עוזר,,,, אחרי הפירמוט הכל עובד יפה עד השיגעון הבא כמו ברגע הכנסת זיכרון נייד USB שוב מייד מסך כחול משהו מכיר בעייה כזאת, דרך אגב זה התחיל פתאום לא הורכב שום דבר חדש בחומרה ניסיתי כרטיס זיכרון חדש…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  6. שלום לכולם, אתמול המחשב התחיל להקפיץ לי את הפקק בארון החשמל (מאמ"ת), ולאחר שניסיתי להחליף את כבל החשמל הגעתי להבנה שכנראה מדובר בספק הכח שקיצר. החלפתי את הספק הקודם (Seasonic SS-650RT) בספק חדש (Corsair 650cx) וזה תיקן את הבעיה של הקצר - הפקק לא קופץ והמחשב נדלק. לאחר מספר דקות עבודה, המחשב נתקע לחלוטין (קופא לגמרי), אי אפשר לעשות כלום, ctrl alt del לא מגיב, חייבים לרסט. האם יש למישהו רעיונות? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by henz12345,

Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini100108-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805634c0 Debug session time: Wed Oct 1 20:20:27.356 2008 (GMT+3) System Uptime: 2 days…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by cookie18,

שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

לפי המינידאמפ: Probably caused by : ati2dvag.dll ( ati2dvag!DrvBitBlt+2a3a ) אבל הסרתי את הדרייבר (לחלוטין, עם DRIVER CLEANER), והתקנתי דרייבר עדכני יותר הסרתי גם את ה ACDSEE והתקנתי מחדש הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, לפני זה הכל היה בסדר עם ה-ACDSEE חשוב לציין שבכלל ה ACDSEE המקולל הזה עושה לי בעיות בזמן האחרון, לוקח לו מאה שנה לטעון תיקיות, לפעמים הוא תופס עשרות משאבים מהמעבד ונתקע לגמרי לא יודע מה הולך איתו... איך אני יכול לחזור למצב הקודם? הACDSEE עד לפני כמה שבועות עבד לי פיקס! תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. הייתה נפילה של כל מערכת ההפעלה אבל עכשיו המחשב לא מזהה את הצורב והדיוידי מה עושים בביוס הם כן מוגדרים... יש קבצים להוריד מה הפתרון הכל מחובר הכוננים פעלים (נפתחים) ששמים דיסק נדלקת המנורה.. מערכת הפעלה 98

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אתמול כיביתי את המחשב באופן מסודר. אחרי כמה שעות כשניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ואחרי שהוא הגיע למסך של "restarting windows 2000" פתאום נעלמה התמונה! (המסך החשיך) שמעתי את המחשב ממשיך לעלות אבל התמונה לא הופיעה! כיביתי, הדלקתי, הוצאתי מהחשמל, ניתקתי וחיברתי את הכבלים של המסך מחדש ושום דבר לא עזר. אפילו עשיתי התקנה מחדש של windows 2000. בסוף העלתי את המחשב ב-safe mode - המחשב עלה, עשיתי restart והוא עלה בסדר גמור! היום שוב אותה בעייה - המסך נהיה שחור. אחרי restart הכל עלה (היום לא היה צורך ב-safe mode). המסך שלי הוא של BENQ FP557 והכרטיס מסך של NIVIDIA GFORCE 4 MX 64MB DDR. מה קורה? ואיך מסדרים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kuva,

שלום אנשים! יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי וחשבתי אולי תוכלו לעזור קיבלתי מחשב חדש,והיה מחובר אליו רק סידירום,ובמחשב שלי יש סימון שלו (כאילו הוא קיים...) אבל מתי שחיברתי את הצורב הישן שלי הסימון של הסידירום נעלם!(הצורב בכלל לא הופיעה) בדקתי אלף פעם אבל הכל מחוב,הוצאתי וחיברתי הכל מההתחלה אבל עדיין זה לא עובד! הכבל הגדול של המידע מחובר לסידירום ואחר כך לצורב ואחר כך ללוח אם אני לא יודע מה לעשות כבר שאלתי את כל מי שאני מכיר אולי אתם תוכלו לעזור לי קצת מידע שיכול לעזור: סידירום: LG GCR-8523B בג'מפר עומד על מאסטר הצורב: Aopen CRW2440 בג'מפר עומד על סלייב (אגב יש לו עוד ג'מפר שאני לא יודע מה זה.גם לא כתוב לידו כלום וגם לא בספרון הוראות) מקווה שתעזרו לי אנשים  ת…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  13. זה כבר הרבה זמן והמצב רק מחמיר.. כשאני מנגן שירים או סרטים.. לא משהו כבד.. המחשב מתחיל להתאמץ חבל"ז והוא זוחל.. לוקח לי 5 דקות בשביל להזיז את העכבר לפינה של המדיה פלייר ולסגור אותו.. וזה רק לא רמדיה פלייר... חשבתי שזה בעיה עם התוכנה אבל ניסיתי עוד תוכנות.. ובכולם אותה בעיה. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס קול.. של הלוח אם..וגם מחקתי את הקודקים שיש לי במחשב והתקנתי חבילה אחרת.. אבל כלום לא עזר! מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by Hitman_47,

אחים שלי לא יודע מה הבעייה אני כבר מיועש יש לי צורב : TEAC W552E 52X יש אותו למישהו או יכול להגיד מה הוא חושב אליו? הבעייה אצלי היא כזאת שאני פותח תוכנה צריבה נרו (גירסה הכי חדשה מהאתר) אני בחור באופציות לא משנה מה והנרו ניתקע נתיי למחשב שעה ועדיו לא קרה כלום הנרו פשוט ניתקע ואז מופע לי סיים משימה כיאלו וכל פעם זה ככה מישהו יכול להגיד לי מה הבייעה?...????

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  15. במקרה של ספק חלש, המערכת יכולה להתקע? פשוט המפרט שלי הוא 2.8 ג'יגה פנטיום 4 1 ג'יגה בייט זיכרון 400DDR 6200 256 RAM 128 BIT 80 GB HD 7200 RPM ועוד 2 מאוורים אחד על 80 MM ואחד של 120 והביג טייפון של TT עכשיו כל זה פועל על ספק ג'נרי של חברה מעפנה..יכול להיות בגלל זה התצוגה נתקעת? פשוט עידכנתי ביוס, והכל, ועדיין..אני חייב לדעת אם כן אני יחליף ספק היום!

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  16. PRESS F1 TO RESUME מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה וזה יושב על 52 מע' פיקרתי את המערכת קירור שמתי משחה טרמית אבל עדיין הבעיה קיימת איך אני מסדר את זה? תודה רבה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by פולי הקנטאור,

יש לי לפטופ חלונות 10 של HP והוא רוצה לעשות עדכון BIOS. יש איזשהו סיכון לקבצים או לכל דבר על המחשב? הדגם הוא HP ProBook 440 G4.

18. שלום לכולם יש לי לוח מקשים של MICROSOFT MULTIMIDIA KEYBOARD REV 1.0 , הותקן עם המחשב ועדיין לא מצליח להפעיל את מקשי ה-F לדוגמא, F2 צריך לערוך את תא הEXCELL וזה לא עושה זאת התקנתי שוב דרייברים מדיסק מקור ולא עוזר לוח P4P800 של ASUS כמובן לעזרתכם אודה נ.ב. כל שאר המקשים עובדים כגון מחשבון, דואר, ... ...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by kingdavid,

עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by CybeR_CoM,

ראיתי שיש פה עוד ת'רד בנושא אבל המקרה שונה. אני יכול להשאיר את המחשב דולק גם שנה והוא לא יעשה ריסטארט אבל כשאני למשל נכנס למשחק כלומר, מאמץ של המחשב (מאמץ די קל למען האמת) אז לפעמים המחשב פשוט עושה ריסטארט. עכשיו זה לא קורה כל פעם זה קורה פעם ב... מה המוזר לי שגם אם אני מפעיל למשל את PRIME95 במשך 3 שעות אפילו ומעמיס רצח על המחשב הוא לא עושה שום ריסטארט זה קורה רק כשאני נכנס למשחקים או יוצא מהם. המתחים שלי בסדר גמור גם במאמץ, עשיתי אימות ודאי ובדקתי עם רב מודד ישירות את הספק ואת כל החיבורי חשמל ללוח. מה יכול להיות הבעיה? נ.ב. הטמפרטורות גם בסדר גמור מעבד38 במאמץ 26 לוח 27 מעבד 19 לוח בIDLE

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  21. קיבלתי היום את הRadeon 9500pro שלי,בשמחה ובששון באתי הביתה והרכבתי את הכרטיס במחשב, שמתי אותו בשקע AGP, וחיברתי אותו לספק... חיברתי את המסך לכרטיס והופ... המסך לא נדלק! בדקתי את הכרטיס, המאוורר שלו מסתובב, שזה סימן שהוא עובד לא? מחכה וגוזז ציפורניים.... תודה :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מחשב עם לוח של asis p5w dh delux עם socket 775 של אינטל רכשתי את התוכנה driver whiz ולאחר שעדכנתי את הדרייברים המומלתים יש לי בעיות ב usb כמו עכבר ומקלדת אלחוטית שפעם עובדים פעם לא כמו הארד דיסק חיצוני שלא מזוהה הבעיה כנראה ב ich7 usb universal ואיני מצליח להחזיר את זה למצב הקודם, גם אחרי שעשיתי שחזור של כמה ימים אחורה זה לא עזר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by wwwr1,

יש לוח אסוס tusl 2 פנטיום 3 הרד דיסק דיגטל 40 גגה לאחר יום יומיים לאחר פרמוט המחיצה הראשונה נדפקת באמצע העבודה במחשב כאשר אין תוכנות רבות פרט לתוכנות בסיסיות ו ל ICQ כנראה ביה בלוח המחשב עצמו מזהה את ההרד דיסק ועובד נהדר בהתחלה לאחר פרמוט למשהוא יש איזה רעיון והעים כדאי לעשות אפ גרד לביוס במקרה זה תודה לכל העוזרים מצפה לעזרה

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by dna,

היה לי 2 כרטיסי זיכרון כל אחד 256 MB DDR1 ועכשיו הוספתי עוד 512 MB ורשום לי במחשב שיש לי רק 768...מישהו יודע מה הבעיה?למה המחשב לא מזהה?על הכרטיס יש מדבקה ורשום עליה 512 ורשום גם באוורסט שהכרטיס השם שלו הוא 512 והכל אבל מראים לי שיש לי רק 768....תודה מראש על העזרה...

• 4 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.