עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omer_xd,

שלום רב, יש לי בעיה בכונן המחשב שלי חדש אבל עדיין לא ניפתח לי הכוננן מה עליי לעשות? (ניסיתי כבר את הדרך של להכניס מחט לחור שלי הכונן היא לא עבדה) בתודה מראש: omer_

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. יש לי לוח Intel DH67GD עם ספק כח Antec EA-430D. אם הכפתור בספק כח דלוק - המחשב נדלק לבד ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם אני מכבה את המחשב דרך ווינדוס, לאחר מכן שולף את כבל החשמל ומחבר אותו בחזרה - המחשב נדלק לבד. האם מישהו נתקל בזה? מה יכול להיות הגורם להתנהגות המוזרה הזאת?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by stavxd,

חיברתי HD של WD SATA 2 למחשב והתחלתי תהליך פירמוט ולאחר החלק הראשוני (הריסט) שלאחר מכן אמורה להעלות ההתקנה מהHD הוא חוזר שוב לתהליך הראשוני על ידי BOOT מה CD. כמו כן גם שמתי את הHD כBOOT ראשון וגם הוצאתי את הדיסק בשום מצב הוא לא עולה ונתקע בנסיון לעשות BOOT מהCD כמו כן רשום במסך בנוסף : IDE Channel 0.Master Disk HDD S.M.A.R.T Capability ....Disabled פתרון?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by DrowNz,

שלום לכולם , יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן ואני פשוט לא מבין מה המקור שלה, מאיפה היא נובעת. הבעיה היא שהמחשב שלי נתקע במצבים מסויימים (במיוחד במצבים של לחץ על המחשב) כמו משחקים, או מצב שבו אני מתקין תוכנה מסויימת תוך כדי שמיעת מוזיקה וחלונות רבים פתוחים וכדומה... תחילה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך מכיוון שהבעיה קראת לרוב בזמן ששיחקתי ברשת (Cs עם זה עוזר) אך לאחר מכן שמתי לב שהכרטיס כאשר המחשב נתקע לו חם כלל כנ"ל הטמפרטורות של המעבד שהיא סביבות ה 41 במאמץ ו 26 של הלוח אם. הגורם היחיד שיכול לעלות לי כרגע לראש הוא ההרדיסק שגורם לתקיעה של המחשב (שאני אומר תקיעה אני מתכוון שהמחשב לא זז ועליי לעשות ריסטרט כדי לסדר...). זה כל המידע שאני יכול להגיד, בכדי להוסיף אני אציין שמדובר ב AMD …

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by oded6188,

אני מתעסק בעבודת אודיו יש לי כרטיס קול כזה: Motu Ultralite (עולה יותר מ 1000$) אני לא מאמין ששמעתם כאן על כזה כרטיס, כי זה לא משהו סטנדרטי שקונים בחנויות מחשבים זה כרטיס שמתחבר ב Firewire קניתי אותו לפני שנה והוא כל הזמן עושה לי בעיות: (זה וידאו שמצאתי ביו-טיוב עם אותה הבעיה בדיוק כמו אצלי) הכרטיס פשוט מתחיל להוציא קליקים דיגיטליים כאלה (אפילו כששום קובץ אודיו לא מתנגן) למשך של 30 שניות בערך... זה בא בהתקפים כאלה..... זה יכול להימשך אפילו כמה דקות.... ברגע שמתנקים את הכרטיס מהמחשב - זה מפסיק מה לא ניסיתי?! ניסיתי את כל סוגי הדרייברים, וכל ה Firmware האפשריים ניסיתי כמה כבלי פייר-וויר ניסיתי כמה התקנים של FireWire (ביניהם גם ההתקן המומלץ ע"י החברה, התקן של…

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by vic1234,

בעיה על כמעט כל מה שאני מנסה להפעיל מופיע... תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by chenrp,

שלום, איך אני מתקין XP על SATA 2? אין לי כונן FLOPPY. מה אני בכלל אמור לעשות אם אקנה כונן כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  8. אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  9. מידי הפעם, המחשב נתקע, חלונות לא מגיבים (בעיקר דפדפנים) ואז כל תוכן שלוחם העבודה נעלם, ושוב מופיע מחדש אך ללא החלונות ש"תקעו" את המחשב. מה זה יכול להיות? אין לי וירוסים (אבל היו) WIN XP PRO

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  10. שלום אז ככה המחשב היה במצב שינה כשבאתי להפעיל אותו הנורית של המסך נשארה מהבהבת ולא עלה המסך לאחר מכן כיביתי ונסיתי להעלות מחדש ושוב אין אות הוצאתי את הזכרונות והשארתי רק 2 אוצאתי את הבטריה של הלוח והמתנתי מספר דקות חיברתי את המחשב למסך אחר מה שנשאר זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר אבל אין לי איפה מה עוד יכולה להיוץ הבעיה??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מה יכולה להיות הסיבה? האם חסרים קבצים? (לפי חודשיים ראיתי בו את החמישייה הקאמרית שזה היה ב-DVD)

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  12. רציתי לדעת אם לשים את המשכה על כל המעבד או רק במרכז?...כי באיי אמ די 3000 שהיה לי שמתי רק על הליבה המלבנית. איך זה כאן?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  13. תראו כל פעם שאני רואה סרט תמיד אחרי כמה שניות הוא נתקע. וזה לא קשור לקודקים כי יש לי תמיד תחבילה המלאה והכי טובה. וזה קורה לי גם שאני משחק במשחקים אז בהרבה משחקים אני לא יכול לשחק כי אני משחק ואחרי 5 דקות המחשב נתקע ולא חוזר לעצמו אז צריך לעשות ריסטרט ושאני מוריד משהו ואני מסתכל על החלון הורדות יורד אז גם נתקע המחשב והוא לא חוזר לעצמו. אז אני צריך למזער אותו ואני לא יכול לראות מה קורה. אני מעדכן תדרייבר גראפיקה של ניבידיה כל פעם המחשב שלי הוא ישן אש אבל אני צריך להיסתדר בו. Intel p4 1.8 Geforce 2 mx 440 256Ram 40Giga מה אתם ממליצים לי לעשות? איך אני יכול לבדוק תבעיה יותר לעומק ? תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. כולם אומרים פה שזה עוזר לביצועים של המחשב אולי אני יעדכן גם

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by moshe20,

שלום המחשב שלי זז קצת איטי והוא לאחר פירמוט לדוגמא אני פעיל תוכנות הורדה ומפעיל עוד יישום וממש זוחל מה יכול להיות הבעיה? האם אני צריך להוסיף עןד זכרון? המפרט: מעבד:6300E זכרון:1GB 800 צHZ כ.מסך גיגה בייט X1950 PRO דיסק קשיח" WD 250 GB לוח אם ASUS P5B DLX מארז: אחד רגיל+ספק רגיל תודה לעוזרים כי חשבי לקנות עוד זכרון האם זאת התשובה?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  16. שלום רב מדובר במחשב בן 9.3 שנים בשימוש יומיומי (אין לי מחשב אחר) מסוג פנטיום 3 450 (סלוט 1) עם 384 מ"ב זיכרון SDRAM. מאפריל 2006 מותקן על המחשב Windows XP, והתקנתי במשך השנים גם ICQ, מסנג'ר, נורוטון, אימיול, סקייפ וכל זה עובד ברקע ביחד. כשאני פותח את האספלורר מה שקורה שהמחשב צורך יותר זיכרון ממה שיש בפועל (צורך סביב 420 מ"ב ובפועל יש 384 מ"ב) ואז מרגישים איטיות גדולה, נורת ה- HD דולקת כמעט רצוף, והמחשב מתריע באמצעות הודעות שקופצות משורת המשימות שאין לי זיכרון פנוי ושאני אתחיל לשחרר יישומים. יש על הלוח 3 סלוטים, בכולם מותקנים כרטיסי זיכרון: סלוט 1: 128 מ"ב סלוט 2: 128 מ"ב סלוט 3: 256 מ"ב העיניין הוא שהלוח הזה קורא רק 384 מ"ב זיכרון במקום 512 מ"ב, במידה וזה היה קורא את הכל …

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by almog785,

ניסיתי להכניס USB למחשב והוא אפילו לא מראה לי שהוא קלט חומרה חדשה כלום.. ניסיתי בכל מיני חורים שונים אך אפ אחת מהם לא מצאה לי וניסיתי במחשב אחר זה התקבל ונמצא.. מה יכול להיות הבעיה?<. תודה רבההה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by ras81,

מה זאת השגיאה ומה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by arik63,

מחשב חדש , חלקים מהאריזות שלהם . כל החלקים חוברו (כנראה שלא) לפי הספר , ועדיין שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות אבל אז נכבה ומנסה שוב ושוב וכן הלאה , למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? המפרט : inter core i7 6700k 4.0Ghz 8MB Cache s1151 Arctic Freezer 7 Pro Rev .2 CPU COLLER DCA0-FP701-CSA01 GIGABYTE GA-Z170-HD3P LGA1141 , INTER Z170 , DDR4 , 2XPCI-E ' VGA ' DVI ' HDMI KINGSTON HYPERX FURY BLACK 2X16GB DDR4 2400MHZ Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5 PSU HCG-620 (RETAIL ANTEC THREE HUNDRED U3 Mid Tower Gamer Black Case (No PSU

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Haim Merizan,

יש לי מחשב נייח מעבד גיגה בייט מעבד איי5. יש עליו 4 ראם זכרון. קניתי כרטיס זכרון נוסף 8 גיגה הכנסתי אותו לסלוט הפנוי ושלפתי אץת 2 הכרטיסים הישנים. המחשב עולה ומכבה את עצמו כל הזמן בשלב שהוא מציג את שם לוח האם. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. ניסיתי לפרמט ארדדיסק, והמחשב נתקע באמצע הפירמוט, אז לחצתי על ריסטרט ועכשיו המחשב לא קורא את הארדדיסק הזה. אני יכול לראות אותו ב"מחשב שלי" , אבל כשאני מנסה ללחוץ עליו, אפילו לחיצה אחת, רק להדגיש, המחשב נתקע יש דרך להציל את הארדדיסק?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by Cilay,

שלום, ניקיתי קצת את המחשב פירקתי חיברתי חלק מהדברים... חיברתי את המחשב מחדש ומאז שום sata לא מזוהה בביוס. ניסיתי עם ssd, 2 דיסקים קשיחים רגילים, צורב וכלום לא נזוהה. פירקתי את הסוללה, הדלקתי את המחשב, כיביתי אותו והחזרתי את הסוללה והמצב נשאר אותו דבר יש מצב ניתקתי משהו שקשור לבקר sata? לפי מה שאני רואה הוא יושב בתוך הלוח אם וזהו. יש רעיונות? תודה... לוח אם: Asus P5E Deluxe X48

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by stingeR-,

בעיית המגעים בלוח האם שלי קתה עוד פעם רק הפעם היה לי הרבה יותר קשה לתקן אותה.... תיקנתי. אחרי שתיקנתי הוינדוס העלה את הבוט סקרין ואז פשוט נתן מסך שחור וחיבה את ההארד דיסק ועשה ריסט... לבסוף אחרי הרבה שיחזורי מערכת מהSAFE MODE הצלחתי לתקן רק שעכשיו הבעיה שכל פעם שאני ריסט דרך הפנל הקדמי של המחשב הוא עוד פעם עושה לי את המסך השחור... הצעות מה לעשות בנידון יתקבלו בברכה...

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by nadaviz,

התעוררתי בבוקר לגלות חלון אזהרה של הכרטיס מסך על חריגת טמפרטורה. החיישן הורה על 147 מעלות... חשבתי שזה תקלת חיווי כי הכרטיס במנוחה, עשיתי reset, והמחשב עלה עם לכלוכים על המסך פתיחה של ה-XP ואחרי זה חושך. בפתיחת המחשב גיליתי שאחד הפינים שמחזיקים את הקירור של הכרטיס מסך קפץ החוצה והמאוורר כבר לא יושב על הליבה. חיברתי מחדש אבל זה עדיין מתנהג אותו דבר. למשהו יש הצעות? יש סיכוי שהוא עוד תקין? הכרטיס הוא PCI-E והלוח אם הוא Intel 945GNT (לא שאני חושב שזה משנה...)

• 4 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.