עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adizarko,

זו ההודעה שאני מקבל כל פעם שאני מעלה את המחשב. היא מופיעה בתחילת הביוס המחשב... מישהו יודע איך ניתן להעיף אותה??

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by ^oz,

שךום חברים, יש לי צורב DVD מחובר עם מתאם USB - וכשאני מנסה לצרוב שDVD הוא נתקע על 1% ולבסוף זורק שגיאה , אם אני מנסה לצרוב דיסק רגיל הוא נתקע ב- 95% וזורק שגיאה , הקטע הוא שאם אני מעביר אותו לתקע 1.1 הוא צורב את הדיסקים אבל רגיל לוקח לו איזה 30 דקות ו DVD קרוב לשעה ורבע -מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת? נ.ב: עידכנתי לו קושחה, דרייבירים של לוח האם מעודכנים - ניסיתי לבודד את הצורב שיהיה היחיד בUSB ולא עובד בקיצור די אובד עצות :s05:

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by HAIM511,

שלום יש לי מחשב קצת ישן עם כרטיס מסך 6600GT שהיה מריץ לי משחקים כמו NFS וכו לאחרונה החלפתי לו מסך מ SRT ל LCD ועכשיו כשאני נכנס למשחקים אני רואה את הסרטונים המקדימים אבל כשהמשחק עולה המסך נכבה (הנורית מהבהבת ) והמחשב ממשיך לפעול פרמטתי כבר פעמיים החלפתי דרייברים לישנים חדשים הכל ושום דבר לא עובד תודה בכל אופן

4. Started by yaniv51,

שלום לכולם, אתמול הפעלתי בדיקת זכרונות למחשב ( דרך הווינדוס ) מכיוון שהמחשב קופא לפעמים וחשבתי שזו בעיית זכרונות. בבוקר שמתי לב שהמחשב נשאר כאילו על מצב שינה ( המסך לא נדלק אך המחשב עובד ). הפעלתי מחדש, והתחילו הצפצופים. חשבתי לנתק את הזכרונות אך הייתי חייב קודם לפרק את כרטיס המסך ( 4790 ). לאחר פירוק הכרטיס מסך ופירוק הזכרונות, אחרי אין ספור נסיונות להפעלת המחשב ( הייתי בטוח שהזכרונות הם הבעיה ) חיברתי כרטיס מסך אחר והמחשב עלה. הכרטיס מסך שלי אמנם בן 5, אך לא הציג שום בעיות לאחרונה ( שיחקתי גם ממש מעט לאחרונה בלי שום בעיה, הטמפ' תמיד בהשגחה ותקינה - רכשתי אותו יחד עם TWIN TURBO ). לפני שחיברתי את כרטיס המסך בפעם הראשונה, ניקיתי את כל האבק עם שואב ופן, קשה לי להאמין שמכך …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. לעיתים (קרובות) המחשב מתחיל לקרטע בזמן שאני רואה סרטונים. אני מתחיל לצפות בסרט, המחשב נתקע לשניה שתיים, המסך משחיר חוזר ואז אין תמונה, יש רק קול ודפי האינטרנט מתגוללים בצורה איטית ומקרטעת. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  6. תראו מצד אחד אני חושד בספק, מצד שני יש לי מאוורר שמחובר למחשב, שפועל טוב, אבל ברגע שהוא היה מחובר לאחד מכוננים והייתי נוגע בחוט הייתי מקבל את אותו רעש, וכשאני שם אותו לבד, כלומר שהוא לא מחובר לכלום, הרעש נעלם [ז"א עכשיו יש רעש, אבל אני לא יודע אם זה מזה] אז נראה לי זה יותר המאוורר. נעיף אותו, זה מסוכן? מה אתם אומרים? זה הקול: http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav שמירות יעד בשם, תגביהו קצת תרמקול אם לא שומעים. תודה.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  7. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי עושה המון ריסטים פתאומיים, זה מונע ממני לשחק במשחקים. לשמוע שירים, ועוד כל מני דברים קטנים. עשיתי כמה בדיקות ואני סבור שזאת בעיה בטמפרטורה. בדרך כלל אחרי שהמחשב עושה ריסט ואני בודק בביוס, הטמפרטורה עומדת על 52-56 מעלות, ולפני שהיה ריסט (לפני שהפעלתי בכלל משחק או משהו כזה) היה משהו כמו 40-45. אני רוצה להעלות טיפה את הטמפרטורה שבה יהיה לי ריסט, אך לא מצאתי שום אפשרות. בביוס חיפשתי - ולא מצאתי. האם יש תוכנה שיכולה לעזור ? משהו ?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by QG001,

יש לי לוח amd f2a88x d3h של חברת gigabyte והירכבתי 8 דיסקים של 4 טרה מכוון שאני לא יודע אנגלית אם מישהו בבקשה היה יכול להסביר לי איך לעשות רייד5 פשוט בלוחות אינטל זה בקלות וכאן היסתבכתי תודה

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  9. יש לי RADEON 9500PRO בזמן האחרון אחרי כמה דקות משחק המסך קופא ואחרי כמה שניות יש הודעת EROR שה- VPU RECOVER פעל בגלל שגיאה קריטית (משהו בסגנון...) לפעמים לפני התקיעה התצוגה מתעוותת (ואז או שהמחשב נתקע או שזה מסתדר בעצמו) ניסית להחליף בין גרסאות שונות של דרייברים - לא עזר בדקתי את הכרטיס במחשב אחר ושם לא היתה שום בעיה (באותם משחקים ועם אותה גרסא של הדרייברים) אם זה לא הכרטיס מסך - מה עוד יכול להיות הגורם? מה אפשר עוד לנסות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  10. שלום ניסיתי לפנות 50gb ממחיצה D לטובת C עם תוכנת EaseUS partition master במחיצה C היו 20gb פנויים לפני השינוי, כשהסרתי 50gb מD ולחצתי apply, הכל עבד מצוין כשהוספתי את החלק הזה לC התוכנה מבקשת לבצע אתחול ע״י לבצע את איחוד לC מאותו רגע כשאישרתי אתחול, המחשב לא עולה יותר ותקוע על המסך הראשוני עם הלוגו של אינטל ולוח האם גם לתפריט bios ולשאר התפריטים הוא לא נכנס הוא נתקע במסך הזיהוי חומרה מחוברת (כוננים, USB וכו׳) תודה למי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  11. מישהו מכיר את הבעיה הזו? איך פותרים אותה? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by or_cohen,

יש לי בעיה במחשב שאני בטוח שזה בקשר לדריברים הינה תמונות: (פתחת פעם נושא מי שרוצה לראות קבצים שמופיעים לי במסכחים שיכנס לפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277831.0 ) התמונותהם גדולות אז תכנסו ללינק http://www.2send.us/uploads/359f88ec11.JPG השנייה: (אם למישהו לא ברור) http://www.2send.us/uploads/97e9332d17.JPG בין המסכים מופיעים הקבצים האלו: wanarp.sys win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys ומופיעים המשפטים האלו: driver_irql_not_less_or_equal BAD_POOL_HEADER page_fault_in_nonpaged_area מי שרוצה עוד חומר שאספתי על זה שיכניס ללינק הראשון ששמתי רשום שמה גם על החומרה, שהלכתי לטכנאי וכל זה ותודה לכולם

13. Started by yair9_20,

עידכון ביוס תנסה להפעיל בלי ה- l2

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  14. נתחיל מזה שהיום התקנתי כרטיס מסך 8600GT שאין עליו עדיין שום קירור , ואני עדיין מחכה למשהו מומלץ . עכשיו המחשב התחיל להתחמם ואלו התוצאות שנבדקו בהפרש של חצי דקה אחת מהשניה תיראו איזה שונות . התוצאה בEverest התוצאה בSpeedFan אם אפשר גם טיפה תסבירו לי מה כל אחד מהדברים אומר יענו מזה הטמפ' של הכרטיס מסך למשל ? וכמובן איזו תוכנה צודקת .. תודה ..

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by בן לביא,

לפעמים הוא מתכבה ונדלק שוב בלי שמופיע כלום על המסך. לפעמים הוא נדלק, מתחיל לעלות ואז עושה לע מסך כחול לשניה, מתכבה וממליץ לי לעשות תיקון איתחול.. מצורפות תמונות של המסך הכחול ושל השגיאה שהוא לא מצליח לתקן בתיקון איתחול.. תודה !

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. ועל החלון להיסגר והמחשב נתקע למשך כמה דק' עד שמשתחרר אחים תעזרו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zion561,

קודם קול ערב ראש השנה שמח דבר שני חברה אני חושב המחשב נידפק לחלוטין מאז שקניתי תכרטיס מסך זיכרון וספק אז בהתחלה הכול היה בסדר כמה ימים ואחרי זה היה לי מלא דוחות שגיאה באינטרנט קיצר הלכתי ל SKYPC ורבתי איתם וקיצר הם החליפו לי זיכרון וזה יסתדר=] קיצר ואחרי שבועיים ככה המחשב מבצע ריסטים וזה והטמפרטורה אחלה! והמארז נקוי ובהמצע פורמט זה עושה מסכים כחולים והכול ובהמצע התקנת XP. גם היה לי מסך כחול ועכשיו שהקתנתי XP סוף סוף זה עושה דוחות שגיאה של המערכת והמבצע ריסטים ושמתי לב שמתי שהדריבר לא מותקן זה לא עושה ריסט וגם מתי שאני מתקין דריבר לכרטיס מסך כול פעם שהוא עושה ריסט או שאני עושה ריסט הכול מתחדש וזה כאילו אין דריבר והכרטיס לא נמצא אבל בלוח בקרה יש דריבר! אבל זה מעצבן…

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by PuppEDogg,

קניתי הארד דיסק נוסף של 500 GB של טושיבה חיברתי אותו והוא עובד רק בעייה שהוא עושה מן רעש של זמזום כזה ממש מעצבן ודי חזק, הרעש ממש מפריע לי ואני בדקתי ובוודאות הוא מגיע מההארד דיסק החדש מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yair d,

שלום, תקיית windows במערכת הפעלה 10 מגיעה ל- 16 ג'יגה. ובתוכה תקיית WINSXS הכי גדולה- קרוב ל 6 ג'גה. ניסיתי כל מיני אפשרויות ותוכנות לנקות ולהקטין את התקייה. כל השיטות מנקות MB בודדים. אשמח לאפשרויות נוספות או תכונות. תודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by omrit,

היי, ברשותי מחשב HTPC חדש- לוח GA-MA78GM-2SH Gigabyte. המחשב עבד מספר שעות עד אשר החלפתי לו זכרונות ומאז הוא נדלק אך לא מגיע לפוסט (גם לאחר שהחזרתי לו את הזכרונות המקוריים). מיותר לציין שהזכרונות שלו תקינים וגם הזכרונות החדשים ששמתי לו תקינים ועבדים על מחשב אחר. כיוון שהלוח קטן ולא מכיל SPEAKER אין צפצופים שיעזרו לי לדעת היכן הבעיה. כל המאווררים עובדים לאחר ההפעלה. איפוס ביוס ניסיתי- ולא עוזר. ניתקתי גם את ההארד דיסק והסידי וגם זה לא עוזר. אני אשמח לעצה לפני שאני מטרטר את עצמי בחזרה לחנות. תודה...

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by zeropaid,

בוקר טוב לכולם. לגיסי יש מחשב (בן 3) פנטיום 4 1.6GH. אתמול המחשב נתן הודעת שגיאה בסגנון: System I/O Error Press CTRL+ALT+DEL שיחקתי קצת עם כבלי ה-IDE ובדקתי דרך הגדרות ה-BIOS. המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואת כונן ה-DVD אבל לא מצליח לקרוא כלום מההתקנים הללו. מה שנראה לי זה שנדפק בקר ה-IDE. האם אני צודק? אם כן האם ניתן להשתמש במארז הקיים והספק ולהחליף רק את לוח האם והמעבד? תודה מראש, אמיר

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  22. שלום יש לי מסך Mag TFT 17 אינ'ץ חדש.בקרטון לא היה דיסק כלום. אני מחפש תוכנה קטנה שבודקת מיפרט על המסך שלי. כדי לדעת איזה דגם מסך? מה מהירות? כמה MHZ? כמה רוצולוזייה יש במסך, עד כמה מוגבל? אני לא מתכוון לכרטיס מסך AGP או PCI EXPRESS. או לוח אם. אני רוצה לדעת מה התכונות במסך שקיבלתי. איפה אפשר לימצוא תוכנה כזאת לבדיקה? בתודה מראש מייקל

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  23. מפרט מחשב מעבד q8300 קירור רגיל זיכרון 4 ג'יגה קינגסטון לוח אם גיגהבייט ga-ep43 כרטיס מסך gefprce 9800gt קירור רגיל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי בעיה שהתחילה בימים האחרונים - כאשר אני מעלה את המחשב, הוא מציג את המסך של הכניסה לוינדוס (הסמל של מיקרוסופט ווינדוס XP) וכשהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך להציג את הWelcome Screen, המסך פשוט מתחיל להבהב ולא נכנס לוינדוס; רק במצב בטוח. ברשותי מחשב עם המפרט המצויין בפרופיל שלי, בכול מקרה מדובר כאמור בוינדוס XP SP2 והכרטיס מסך הוא Radeon 9600Pro (של חברת FIC, אם זה משנה...) נסיונותיי לפתור את הבעיה כללו - התקנה של דרייבר מעודכן מהאתר של ATI, התקנה של דרייבר חלופי (Omega), הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם תוכנת Driver Cleaner Pro והתקנה מחדש של הדרייבר לא עזרו, כולל ביצוע הצעדים האלה גם במצב בטוח (הסרה וכו'). יש לציין שכאשר לא מותקן דרייבר לכרטיס מסך אז הוינדוס עולה כרגיל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shmulik_bm,

שלום לכולם. יש לי תקלה עם הכרטיס מסך ואני לא ממש מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כרטיס מסך NIVIDA Geforce 9800 GT שמותקן ופועל על המחשב, אבל אחת לכמה זמן בערך רבע שעה שאני רואה סרטונים ביוטיוב או מתעסק יותר מידי במחשב הוא "מרענן" את המסך ומעלה הודעת שגיאה למטה מצד שמאל "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור" צירפתי גם תמונה של ההודעה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=69703032.jpg אני מבקש את עזרתם התקלה הזאת משגעת אותי.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.