עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם היום עבדתי קצת על המחשב, והלכתי לכמה דקות. כשחזרתי גיליתי שהוא עשה לעצמו ריסטרט והיה כתוב משהו כמו boot from disk failure . עשיתי עוד ריסטרט ועכשיו במסך ההתחלתי כתוב Keyboard error or no keyboard present המקלדת היא אלחוטית של מיקרוסופט ואין שום תגובה מהבקר שלה[הנורות לא עובדות] גם ניסיתי להחליף בטריות אך ללא הצלחה. הבקר מחובר בכבל USB למחשב וניסיתי גם לחבר בקר אחר בעזרת יציאת PS2 והמקלדת השנייה שמחוברת בPS2 עבדה. ניסיתי לחבר התקן USB אחר והוא עבד, כך שהבעיה היא לא בUSB מה לעשות? תודה רבה, אבי

2. Started by cateye,

היי כולם, לאחר כשבוע שלא היה בשימוש, הועבר הכונן לדירה אחרת ושם התחיל הברדאק.. הוא לא מזוהה לי יותר ע"י המחשב, יש הרגשה שהוא כאילו "תקוע" צילמתי את הסרטון אבל לא רואים שהאור מהבהב. בעבודה הרגילה שלו האור אמור לעלות ולרדת. יש למישהו רעיון מה קרה או איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש כונן חיצוני של WD מהבהב ולא עובד

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. יש סיכוי שספק כוח מקולקל גורם לדברים אלו? שאני מבצע בדיקה בתוכנת מאמץ המחשב נתקע בבדיקה של הספק כוח.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  4. מאז שהמחשב חזר מפירמוט יש לו כמה בעיות.. הצורב שהיה מותקן לפי כן ופעל כראוי.. כבר לא צורב.. כל דיסק ריק שאני מכניסה לכונן זה מקבל אותו כדיסק לא ריק.. ואי אפשר לצרוב.. עוד דבר, פתאום גם הכונן דיסקטים לא מצליח לקרוא דיסקטים.. איך מסדרים את זה?! אני משתגעת.. אני רוצה לצרוב דיסק כבר המון המון תודה, נופר

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Burned,

אז ככה לפני שנתיים בערך קנינו מחשב AMD GAME כחבילה אחת. המפרט: מפרט TDG1002 AMD Game PC 6400: CPU (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W קצת אחרי שקיבלנו אותו הוא כבר התחיל לעשות בעיות... הבעיות הן שהCPU USAGE עולה ל100% ותוקע את המחשב כל הזמן והוא מגיב ממש לאט כאשר מפעילים אינטרנט, לא משנה איזה דפדפן הוא עולה ל100%CPU וזוחל. במיוחד עם פלאש. פירמוט לא עוזר, גם אחרי פירמוט הוא ממשיך לעשות את…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התקנתי JAVA לתצוגה של דברים באינטרנט או מה שזה לא יהיה הכל טוב ויפה אחרי 10 דקות פתאום קרה משהו למסך והתצוגה על המסך שלי מוזרה לאללה. אני רואה את המסך בצבעים טיפה אחרים ופסים רועדים לרוחב המסךוהוא נהיה טיפה חשוך פעם ראשונה שזה קורה לי ופעם ראשונה שאני רואה כזה דבר. יש למישהו מושג מה קרה פה ?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  7. ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. שלום היום כשהדלקתי את המחשב פתאום אני מקבל את ההודעה הבא. בדקתי ב-BIOS וגם שם אין לי את הארדיסק יש לי שם רק את הפלופי ואת הDVD. בדקתי חיבורים והם מחוברים בסדר

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  9. שבת שלום קניתי השבוע מחשב עם המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 ואתמול הרכבתי הכל. העברתי ווינדוס 8.1 לדיסק און קי דרך התוכנה RUFUS.שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב הוא מופיע בביוס אבל הווינדוס לא עולה. (עשיתי first boot ליו אס בי) לפי מה שהבנתי,לעשות disabled לפונקציה :secure boot menu יכול לעזור. אבל אני לא מוצא את האופצייה. ויכול להיות שהבעיה קשורה בכלל במשהוא אחר. http://sizmedia.com/my.php?i=tnrjou3m2z0c.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=ngdmzjdmzf4r.jpg אשמח לכל עזרה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by saaryan,

קניתי כרטיס זיכרון RAM למחשב נייד של ASUS בחנות שבה קניתי נאמר לי להוציא את הסוללה לפני שאני מכניס את הזיכרון למחשב. לאחר שהחזרתי את הסוללה המחשב מראה לי שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת. מה יכולה להיות הבעיה ? חשוב לציין שהסוללה מקורית והמחשב חדש בן 10 ימים.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by tg,

אני מרכיב מחשב חדש עם לוח ABIT-IS7 ומעבד פנטיום 4 - 2.4 עם HT . בעת ההדלקה של המחשב אני מקבל הודעת שגיאה כזו : cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu הלוח וגם המעבד חדשים ! אם לוחצים על F1 אפשר להמשיך ולעבוד.... האם משהו יודע מה הבעיה ???

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by LIOR42,

יש לי בעיה מתי שאני משחק במשחק מסויים באמצע המשחק המחשב מאתחל את עצמו

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by Hack4ev3r,

שלום, רכשתי לפני כמספר ימים מחשב מבית ספר ונוכחתי לכך שהמסך ביוס מוחלף במסך גרפי שבו כתוב "מפעל הפיס" כיצד אני יכול להסיר זאת שכשהמחשב בחלק של הביוס הוא יציג את נתנוי המחשב כגון ram ATAPI הארדיסקים וכל השיט הזה. ניסיתי את לחצן Delete ו F1 ו TAB ואף אחד מהנ"ל אינם מכניסים אותי להגדרות ביוס. אך בכל דרך לא הצלחתי להיכנס לביוס. מה אני עושה? אמרו לי על שיטה להוציא את הגאמפר של ה-bios על מנת שהזיכרון של הביוס ימחק אך רציתי את חוות דעתכם לפני שאני נוקט בצעד זה בתודה מראש, טומי. אגב זה מחשב יחסית ישן מעבד Cellron 500 MHZ ואני לא ממש בטוח לגבי הלוח הלוח אם. אני כעת מוריד את everset home edtion בכדאי לבדוק את הרכיבים וכל זה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by torchak,

אולי מישהו יודע/ניסה? הייתי מוענין לפרק מסך של לפטופ ולהשתמש בו באיזה שהיא צורה כמסך בפני עצמו. הרעיון הוא להתקין אותו ברכב, השאלה אם יש איזה שהיא דרך לפרק את המסך בלבד וליצור לו באיזה שהיא צורה חיבור חיצוני. תודה מראש. נועם.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  15. שלום, בימים האחרונים רכשתי מערכת מחשב חדשה.. המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Gigabyte EP45-DS3L Hitachi 500GB WD 250GB HIS ATI HD4850 1GB GDDR3 2x2GB OCZ 1066Mhz REAPER VERSION ZM-460-APS המערכת הפעלה שרצה עליו לבינתיים היא ה Windows Vista Ultimate SP1 - 32BIT בהתחלה הוא היה עולה לפעמים ומרסט את עצמו תוך כדי ה Boot LOGO אחרי זה זה עבר..התקנתי GTA IV שפועל על ההגדרות הכי גבוהות בערך בלי לעבור יותר מדי את הזכרון של הכרטיס.. והמשחק קורס באמצע , המסך כותב NO SIGNAL ויש צפצופים מהרמקול. זה קרה גם כשסתם גלשתי ב IE אבל פשוט תמונה קופאת ולא ניתן ללחוץ CTRL ALT DEL או משהו בסגנון. אבל במשחק זה קורה תמיד. ניסיתי גם לחבר ספק של EzCool 500WATT רק לכ.מ…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. ברשותי מדפסת hp 840 c אחרי מספר של חודשים.. שלא נגעתי במדפסת הייתי צריך להדפיס בה משהו.. אני מתקין אותה והכול טוב ויפה.. פתאום אני רואה שהיא מדפיסה דף ריק וחלק קטן מאוד ממנו יש קצת שחור... מה קרה למדפסת? לא הגיוני שנגמר הצבע כי החלפתי לא מזמן... ולא השתמשתי בה בכלל... אני עובד תחת אקס פי... הדריברים והכול מותקן... אני בטוח שזוהי לא בעיית תוכנה כי זה קורה לי גם תחת הלינוקס :'( :'( :'( :'( תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה לפעמים המחשב מפסיק להגיב וכשאני עושה ריסט הוא רושם לי error read disk משהו כזה אני נותן כמה מכות למארז עושה ריסט והמחשב עולה רגיל מישהו מוכן להסביר לי איך פותרים את התופעה המעניינת הזו?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  18. Started by LazyBurger,

כבר כמה חודשים שהמחשב בבית תקוע. חלק מהזמן המחשב היה קופא לעשרות דקות טובות ובקושי מגיב, עד שהיה מסתדר איכשהו ויכלתי לשחק סקיירים כמו בנאדם (למחשב יש איזה 5 שנים אבל הוא עדיין סוחב גראפיקה סבירה), עכשיו המצב נהיה נוראי. לפתוח תיקיה לוקח 10 דקות, רציתי להעביר קבצים ממחיצה אחת לשנייה כדי לפרמט את כונן C אבל הקבצים מועברים בפאקינג 400KB/S, ומה שמוזר הוא שאין שום רעש, לא מקבל שום BSOD, הכונן עדייין מזוהה ע"י המחשב, ואין שום קבצים מושחתים על המחשב. אז יש טעם לנסות לפרמט את המחיצה C בתקווה שזה ייסתדר, או שהכונן הולך להתפגר כל רגע? ואיך אני אגבה את כל הקבצים שם? להעביר לDOK זה אפילו יותר איטי...

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by ScreameR,

המחשב החל להכבות בלי סיבה... ובלי קשר (או אם) כשאני מפעיל אותו כל פעם הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED ואני צריך ללחוץ F1, בחלק מהמקרים זה נכנס לי אוטומטית לביוס לאיזור שבו עושים בד"כ OVER CLOCKING.. חשוב לציין שמעולם לא עשיתי O.C למחשב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by greenvector,

שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם דיסק קשיח 500G רציתי לשאול איך מומלץ לחלק אותו אם בכלל מבחינת מחיצות. כלומר האם לעשות מחיצה נפרדת למערכת ההפעלה? והאם לחלק למחיצות את שאר המקום? המחשב הוא מחשב חדש וחזק עם מערכת הפעלה XP. תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by AmitDaniel,

שלום לכולם וחג שמח. קניתי מחשב וקיבלתי אותו לפני יומיים בכללי מעבד q8200 זיכרון: 4 גיג'ה ddr 3 כרטיס מסך gigabyte 9800 gt ולוח : gigabyte e945c-ds3 מה שמוזר שהוא נתקע במשחק אחד לפחות שניסיתי call of duty 5 אבל המעבד לא מתחמם.. איך אני יכול לבדוק את המחשב ולמה זה קורה ? תודה רבה

• 44 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. מצטער על הכותרת אבל לא יכולתי לחשוב על כותרת אחרת ... יש לי בעיה עם המחשב החדש.. [עדיין לא התקנתי בו וינדוס] [לא היה בו אף פעם שום וינדוס] אני חיברתי את הכל וכשאני מפעיל את המחשב הוא לא מראה כלום על המסך ... הוא אמור להראות את המסךך השחור הזה שאומר לך את הפרטים של המחשב לא? כשהמסך מכובה יש תם הודעה שזה [סת לא משהו רציני] וכשאני מדליק את המחשב זה עדיין שם ... וכאילו שהמחשב נידלק אבל הוא לא מראה כלום... מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by fx-57,

יש לי חבר,שיש לו מחשב בסה"כ די נחמד. חשב להתחיל לשדרג. פתאום גילינו שיש מאווררים גמורים במחשב והטמפרטורות בשמיים. יצאנו וחפרנו בכל העיר בשביל מאווררים של 80 מילימטר ומאורר למעבד SOCKET A AMD XP 2500 BARTON. קיצר מצאנו קנינו הרכבנו. המחשב נרגע עד שהפד הטרמי כנראה הלך. אחר כך המחשב התחרפן ויצא משליטה,העכבר זז לבד וכל מיני,גיבינו את המידע ופירמטנו. נתקע לנו במלא התקנות,אני בא עם צורב ישן שלי,לא נתקע! סימן שהצורב דפוק,צורב לא בעיה להחליף והוא כבר יקנה DVD-RW. החבר סיפר לי שהמחשב ממשיך להיתקע אחריי הכול. באתי אליו אתמול. הוא כולה שיחק GTA 3 וקרס המחשב מהחום במעבד. מה יהיה שהוא יקנה כרטיס מסך נורמלי וינסה לשחק SIMS 2,GTA SA,או ירצה להטיס בסימולטור כמו לוק און? פתחנו את הדלת של …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Lirux,

שמעתי שירים לפני כמה דקות ופתאום שמתי לב שרק הרמקול הימני מוציא צליל (רק הערוץ הימני פועל). מדובר בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח. עכשיו בדקתי עם הmp3 שלי ו2 הרמקולים עבדו. ולא אני לא טיפש, בדקתי שבמחשב הבאלאנס מאוזן. ועוד משהו... זה קורה רק בחיבור על הלוח אם... אם אני מחבר בכניסת אודיו הקידמית זה עובד טוב. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by Sven,

כאשר חזרתי היום הביתה גיליתי שהמחשב נתקע, ניסיתי לאתחל אותו וכל מה שעלה זה מסך שחור. בבוקר לעומת זאת המחשב עבד בצורה מעולה. לידע כללי הוא עבד כל הלילה. כדי לסדר את הבעיה ניסית כמה דברים כגון: לעבור לעבוד עם מסך אחר ולהחליף את כרטיס המסך אך אחד מהנ"ח לא עבד, למרות זאת כרטיסי המסך והמסכים שבדקתי עובדים. במה יכולה להתבטא הבעיה במחשב?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.