עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב לאחרונה קניתי הארד דיסק של 250GB חדש. היום חיברתי אותו(בנוסף ל-20GB שכבר יש לי) ושמתי אותו SLAVE בעוד ההארד דיסק הקיים הוא MASTER. חיברתי ואז ניסיתי להדליק את המחשב, עכשיו הבעיה זה שהמחשב עולה, אבל על המסך רואים חושך והמחשב משמיע צפצופים מדי כמה שניות, זה צפצופים זהים ומעצבנים. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק וזה לא עזר, זה ממשיך. למעשה לפני שחיברתי אותו ניתקתי את CD-ROM שלא הייתי צריך, ומאז זה פשוט מסרב לעלות - מה עושים?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by moshel7,

למרות שמצב ניהול צריכת חשמל בוויסטה מכוון למצב מאוזן וב-BIOS הוא מופעל המעבד עובד בתדר מלא של 2500MHZ (AMD ATHLON 4800+X2 מה יכולה ליהיות בסיבה לכך לוח-האם הוא GIGABYTE GA-M61-SME-S2

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by SushLohet,

היי חברים , לא יודע אם מישהו נתקל בבעיה כזאת ואשמח לדעת אם יש פיתרון . יש לי לוח ASUS ROG STRIX Z390-E ורמקולים אומנם ישנים של Creative מסוג I Trigue 5600 אבל תקינים בוודאות. אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים . נראה כאילו החיבור השחור והכתום מזוהיים עלידי הדרייבר אבל פשוט מסרבים לנגן.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by xytkhi,

היי ברשותי מצלמת לוגיטק QuickCam Pro ניתן להציץ בקישור זה לדוגמא : http://www.tgspot.co.il/logitech-quickcam-pro/ הבעיה שחיברתי אותה בטעות למחשב בעל כניסת USB פגומה שכנראה "מקצרת" גורמת לקצר או לבעיה חשמלית למכשיר שמתחבר ל USB. ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב אחר ותקין בעל מערכת הפעלה WIN7 ניסיתי גם למחשב אחר שמריץ לינוקס, ו XP אבל המצלמה לא מגלה סימן חיים. יתרה מכך: כאשר אני מכניס את הכבל ל USB אין שוב תגובה מצד המחשב, ואין צליל או שום סימן ואות חיים. מה עושים? יש פיתרון, או שהלכה המצלמה? תודה רבה ! אגב, לא בטוח שיש לי אחריות עליה..

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by Omer DA,

כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב הוא רושם INVAID BOOT ופשוט מעלה את המערכת הפעלה,ההתקנה מקורית ואין איתה שום בעיה...נכנסתי לBOOT ושיניתי לזה שהכונן יעלה ראשון ועדיין לא עזר,מה אפשר לעשות? האם הבעיה יכולה להיות קשורה בכונן/בביוס?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by jwinter,

משום מה התוכנית מתעקשת על לעשות ריסט כל פעם שאני מריץ אותה. יש איזה דרך להתאים אותה לWINDOWS XP?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by eli,

SYSTEM IS RUNNING IN FAIL-SAFE STATE PLEASE RECHECK BIOS CMOS SETUP אני נדרש ללחוץ F1 כדי להמשיך או להכנס לביוס הבעיה החלה לאחר התקנת כרטיס מסך ATI 4870 הכרטיס הותקן עם הדרייברים והכל. אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  8. כבר הרבה זמן אני לא משחק במחשב אז חשבתי שאין שום בעיות, אך עכשיו כשאני משחק קצת בפיפא המחשב עושה ריסט לעצמו כל רבע שעה בזמן משחק. מכיוון שבעבודה רגילה הוא עובד בסדר אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אשר לא עומד אולי בעומס של המשחקים. המפרט שלי : AMD 2500Barton, abit nf7-s, 1.5RAM,ATI 9500pro מקווה שמישהו יכול לעזור לי בעניין הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  9. וחיברתי אותו עם ה יו אס בי למחשב שלי והוא לא מזהה אותו הוא לא כותב לי חומרה חדשה ולא כלום ניסית להתקין את החומרה שלו דרך הדיסק שקיבלתי וגם דרך אשף החומרה והוא עדיין לא מזהה אותו מה אני עושה? בבקשה חייב עזרה.....

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  10. לא יקרה כלום כאילו אחרי שאני יחליף זה יעבוד בסדר לא יעשה כלום ואני מזכיר אני מחליף אותם שהמחשב עובד לא יקרה כלום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אחותי קיבלתי עם המחשב הניד שקנתה ראוטר ועכשיו(אחרי חצי שנה) אני רוצה לחבר אותו אבל הבעיה שאני לא מוצא את הכבל חשמל שלו מישהו יודע איפו אני יכול להסיג כבל חשמל לראוטר אם בכלל?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. החלפתי ספק והלד בלוח נדלק ,אבל חוץ ממנו כלום לא זז. האם יש דרך לאבחן אם זה המעבד או חציו של הלוח?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by gif,

היי פתאום אחרי שהמחשב התקין עידכוני אבטחה,אז כשהדלקתי את המחשב ואני מזיז את העכבר במסך אז העכבר מקרטע (נעצר באמצע וממשיך...) למישהו יש פיתרון? תודה. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל אם לא אז לא לכעוס

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by irbaboon,

Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail או Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by yan_ymar,

שלום רב יש לי בעיה בקשר לקולד בוט לאחר אוברקלוק ואני צריך לעדכן ביוס. אבל אני לא בדיוק יודע איך? האם תוכלו לומר לי את הדרך הכי פשוטה (אם אפשר אפילו דרך הווינדוס)? הורדתי כבר את הקובץ מן האתר (את הF8 למי שצריך לדעת יש קובף אחד EXE אחד BAT ואחד רגיל לבן של פתיחה בעמצאות) תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. יש לי זכרון של GEIL, שהחליט ביום בהיר להפסיק לעבוד, אין לי שמץ של מושג מה גרם לבעיה, ואני מעולם לא ביצעתי OC למחשב. הביטוח דרך החנות שקנית את המחשב עצמו נגמר (עברו שנתיים מאז). הבנתי שהכרטיס זכרון שלי ניתן עם ביטוח לכל החיים (אין לי תעודה אבל יש לי מדבקות על הכרטיס של אמינות) יש לי גם כן קבלת קניה עם תאריך אם זה בעל חשיבות. http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 עכשיו איך אני יכול ליצור קשר עם החברה\יבואן בכדי שיבדקו את הנושא (תכלס בכדי שיחליפו לי את הכרטיס זכרון)? אני אשמח אם מישהו עם נסיון בדבר, יכול להצביע לי על נקודות שיעזרו לי להחליף את הזכרון הבלוי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by red-x,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4 גה"צ, windows XP. בשנה האחרונה החלפתי לו מאוורר מארז, והרחבתי זכרון ל-1 ג"ב. בשבוע האחרון המחשב פתאום ללא סיבה נראית לעין מאתחל את עצמו, לפעמים מספר פעמים אחד אחרי השני. חשוב להגיד שזה קורא מבלי טעינה של תכנה כבדה מסויימת, אלא פשוט באמצע עבודה, כאשר לעיתים קרובות רק הדפדפן כרום פועל. מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את מקור הבעיה?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by Ido.G,

היי, (אני לא בטוח האם זה קשור לפה או תמיכה טכנית.... אז אם צריך להעביר. תודה) היום העברתי כונן קשיח ממחשב אחד (WD 40GB 2MB), עליו היתה מותקנת חלונות XP למחשב Celeron 1200@1600 שרציתי להתקין לאמא שלי. על הכונן היו שתי מחיצות, אחת NTFS ואחת FAT32. ניסיתי להתעסק עם הכונן ה FDISK (שכמובן לא זיהה את מחיצת ה NTFS ולא יכול היה להתעסק איתה) ועם התוכנה של MAXTOR (שכצפוי לא רוצה להתעסק עם כונן של WD). בשלב כלשהו ה FDISK החליט שהוא לא יכול לקרוא מהכונן או משהו כזה....... חיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי לפרמט אותו. הורדתי את התכונה של WD- Data lifeguard tool. היא מזהה את הכונן, וכביכול יוצרת מחיצה ומפרמטת אותה- אבל זה לוקח 20 שניות (זמן לא סביר). לאחר מכן אני רואה את הכונן בחלונות…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by Arkadi.Krr,

אני מחבר את המיקרופון למחשב והמחשב לא מזהה אותו. ניסיתי מכניסה מקדימה ומאחורה ועדין הוא לא קולט כלום. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, אשמח לעזרתכם בשאלה קצרצרה. לפני יומים שדרגתי את הלוח,מעבד,זכרונות,כ.מ ומאז בכל הפעלה של המחשב או ריסוט הרמקולים (5.1 קרייטיב) נותנים בום חזק כמו בזמן שמחברים אותם ללוח מאחורה. בלוח הקודם לא הייתה הבעיה הזו, שמעתי שזה עלול גם לשרוף את הרמקולים. מכירים את התופעה? יש דרך לבטל את הדבר הזה? הבעיה היא בלוח? בספק? פרטים- 550V 4690K Z97-K ASUS 280 ספייר תודה לכם!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by KF1R,

כבר כתבתי על הבעיה הזאת לפני שבועיים בערך הבעיה שלי היא שהמחשב כל הזמן נתקע ואני לא מבין למה זה לא בעיה של קירור המעבד וההארד דיסק בטמפרטורה טובה (40 גג) עכשיו אני לא יודע מה כבר יכולה להיות הבעיה כי המחשב נתקע רק שהווינדוס עולה אז אני חושב שזאת בעיה עם ההארד דיסק, ואם גם אתם חושבים ככה אז רציתי לדעת כייצד אני מממש את האחריות על ההארד דיסק (הוא אצלי שנה וחצי ויש עליו שלוש שנות אחריות) אבל אם לא אשמח לקבל הצעות לפתרונות תודה מראש (אגב זאת לא בעיה בווינדוס כי שניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל על כונן אחר אז בהתחלה לא היו תקיעות אבל אחרי שזה כבר סיים להעתיק את הקבצים מהדיסק אז זה התחיל להתקע שוב)

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. שלום לכולם אני כל הזמן מקבל את ההודעה הזאת: מתי שאני נכנס למחשב, מעתיק קבצים, משחק במחשב או סתם גולש לי בנט! ניסיתי לעשות פירמוט והתקנה של הווינדוס מחדש וקיבלתי את ההודעות האלה כל הזמן גם בהתקנת הווינדוס עצמו! בנוסף לזה המחשב שלי כל הזמן עושה ריסטים. לפעמים נוצר מצב שהוא עושה שלושה-ארבעה ריסטים אחד אחרי השני בחלון שאפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס..ממש בהתחלה, אני מפחד שישרפו לי דברים במחשב מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  23. אני מחפש דרייבר לקול ואין!! פשוט אין השתגעתי כבר אין באתר של אינטל אין בשל קראיטיב באתר של אינטל בכלל רשום שזה Integrated, Analog Devices* AD1885 Integrated, Analog Devices AD1885 Creative 1373 בבקשה עזרו

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  24. כהרגלי הורדתי ספאם מהרשת ונפלתי על וירוס הצלחתי להתמודד איתו כמעט עד ליסוד וכעת נותרו פה רק כמה ריקושטים קטנים כל כמה דקות (רנדומלי) נפתח לי אתר פרסומת אפילו שהדפדפן סגור קיצור הדרך בשולחן העבודה לכרום מקבל נתיב להתחבר לאתר ספאם כל פעם מחדש: C:\chrome.exe --load-extension="C:\Users\51D6~1\AppData\Local\kemgadeojglibflomicgnfeopkdfflnk" http://fanli90.cn/ (מדובר ב2 וירוסים שונים שהגיעו ממקורות שונים בזמנים שונים) מחקתי את מה שהנתיב מחיל וכאשר הוא לובש את הנתיב הזה, אני מקבל ERROR בעת פתיחת הדפדפן. ניסיתי NOD32 וגם malwarebytes אך ללא הועיל. הסרתי כרום מחקתי את התיקייה המחילה מחקתי USER LOCAL ווידאתי שאין ל…

25. היי, אני מנסה להדליק את המחשב שלי, המחשב נדלק,אך המסך לא נדלק,אין ציפצופים(שבד''כ יש אחד קצר) ואי אפשר לכבות דרך הכפתור כיבוי/הדלקה,רק דרך הספק/כבל... אני מתחיל לאבד את זה.... ניסיתי עם הכרטיס מסך,בלי הכרטיס מסך,איפסתי את הלוח אם מי יודע כמה פעמים והמחשב עדיין באותו מצב. מפרט: MotherBoard Gigabyte GA-MA69VN-S2 כרטיס מסך9800gt xxt oc edition מעבד amd athlon 64x 3500 ספק seasonic 530w מה לעשות? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.