עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לפני כמה ימים התחילה אצלי בעיה במחשב שהוא קופא כל כמה שניות ואז חוזר לפעולה. לדוגמה כשאני כותב שורות אלו לכמה רגעים פתאום שום דבר במסך לא זז, למרות זאת אני ממשיך להקליד ואז כל מה שכתבתי כשהמחשב לא זז מופיע כאילו הכל היה בסדר וחוזר חלילה.. זה קורה בכל מצב. מעבד 9300 9800GT 512MB לוח אם ASUS P5QE 4G זיכרון ומערכת הפעלה XP (מחשב אחר לא זה) אם למישהו יש רעיון מה הבעיה אשמח לשמוע.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by *Gal,

אתמול, כאשר חיברתי את ספק הכוח החדש שהזמנתי, Hec 300Watt, גיליתי, לצערי, שמשך זמן עליית מערכת ההפעלה "Windows Xp" הפך מ-10 שניות ליותר מדקה. השלב שבדר"כ מתארך הוא הקטע שבוא הפסים הכחולים שמופיעים לפני עליית ווינדוס מתארכים לדקה. רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיה, אם היא נפוצה, והאם יש בכלל פיתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  3. יש לי 8800GT ואני מנסה להתקין את הדרייבר שNVIDIA מציעה: 190.62_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql אחרי ההתקנה לפי האתר של NVIDIA אני נשאר עם אותה גרסא ישנה ושום דבר לא מתעדכן. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

4. יש לי הרד דיסק שהוא מחולק לשני כוננים ואני רוצה להפוך אותו לכונן אחד איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by galedri,

יש לי תיקייה מסוימת כשאני ניכנס אלייה אז לוקח לה איזה 5-6 שניות להיכנס וכשאני יוצא גם אותו דבר ממה זה יכול להיות??

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by esaly,

רציתי לשאול אם במידה והמחשב מרסט ולא מייצר קובץ MINI DUMP, האם הדבר אומר שהמעבד מתחמם בוודאות? מדובר על פרסקוט שמגיע ל73 מעלות במאמץ. עבר ריענון משחה טרמית + ניקיון אבק יסודי. תודה מראש, סופ"ש נעים.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by albxox,

קניתי כרטיס מסך RADEON 7000 64MB שמתי אותו על הלוח A7V עליו הייה מקודם GForce 2 . נראה לי הלוח מתאים, AGP4 וכו' אבל הכרטיס לא עובד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיר את הישן- הכל עובד. אולי הכרטיס לא מתאים ללוח איכשהו??????? מפרט של המחשב: לוח: A7V ,bios 1011 256MB ram AMD900מעבד:

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by gforce,

קניתי את המסך וחיברתי לו עכבר ל usb אבל הוא לא מזהה אותו ולא פועל איך אפשר לפתור זאת ??? חיפשתי באתר של lg ולא מצאתי דריבר או משהו כזה תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כשקודק מסוים אצלי מנסה לרדת אוטומטי מהווינדווס מדיה פלייר אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת (תמונה שלמעלה) מה היא אומרת? ולאחר מכן מגיעה לי ההודעה הבאה (תמונה שלמטה) אני חושב שזה ביגלל הפירוול שלי או משהו אבל ביטלתי את הפיירוול וזה לא עוזר... יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by roei86,

שלום חברים, אני מנסה להתקין WIN7 אך הוא נתקע במן לולאה אין סופית של "ההגדרות יתחילו אחרי הפעלה מחדש של המחשב"... בכל מקרה, התקנתי XP, עובד! מה שאני יכוך לומר לכם: מעבד: intel core 2 quad q9450 לוח אם: Gigabyte GA-EP35C-DS3R זכרון: 2GB מישהו יכול להדריך? לתת עצות? לעזור? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by LiraNet,

פירמטי את המחשב, ונעלם לי הדיסק של הדרייברים... חיפשתי באתר של החברה, אבל כל דבר הוביל אותי למשהו אחר ולא כל כך קשור.. האתר מאוד מסובך לטעמי ולא מסביר מה המשתמש צריך בדיוק להוריד, יותר מדי קבצים ויותר מדי קטגוריות חיפוש, אשמח מאוד לעזרה ממכם, המומחים דרייברים לכרטיס קול/רשת/מסך בבקשה בבקשה, אל תעבירו אותי לאתר AMD לעמוד הדרייברים כי שם בעצם אני כבר לא מבין מה אני צריך להוריד, אז אשמח להכוונה יותר מדוייקת, מה בדיוק אני צריך להוריד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Buffer 2 MB כי אני מעוניין להוסיף עוד 80g האים יש דבר כזה בה ksp?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי לוח אם של חברת ECS P4VAX+ עם כרטיס קול מובנה AC97' התקנתי את הדריברים מהאתר והוא אומר שלא קיים כרטיס קול גם אחרי התקנה. מה לעשות????

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי כבר הרבה שמן את הבעיה הזו. כל פעם שיש הפסקת חשמל, המחשב לא מזהה את SSD M4 CRUCIAL 128 GB שעליו מותקן הווינדוס והווינדוס לא עולה... כשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועולה הדיסק אז זה מסתדר. השאלה היא למה זה קורה? זה מה שזה רושם: Windows failed to to start... Status 0xc000000f The boot selection failed becouse a required device is inaccissible זו לא ההודעה בדיוק, אבל זה נראה בדיוק כך רק במקום F אחרי כל האפסים בסוף יש C אני חושב. אולי זה הכבל SATA, או כבל החשמל?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by X-BLADE,

היי, יש לי במחשב שתי יחידות של Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אך משום מה בTASK MANAGER רשום שסך הזיכרון שיש לי הוא 3471MB (אותו דבר רשום גם בEVEREST). כמו כן, בDXDIAG רשום שיש 8GB זכרון.מה עושים?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  16. שלום לכולם. הזמנתי מחשב חדש לפי מפרט שהכנתי בעזרתכם, אני מקווה כי המחשב יהיה מוכן בסוף השבוע. שאלתי היא : כיצד אפשר לבדוק בדיוק את סוג החומרה כולל יצרן דגם מסויים וכו' לגבי כל רכיבי המחשב, לדוגמא : שיזהה כי מדובר בכרטיס מסך LEADTEC דגם 7600GTO2 וכו' וכך לגבי שאר החומרה ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  17. שלום, איזה דרייבר צריך למחשב עם מערכת הפעלה Windows XP Pro SP3 כדי שיכיר את הטלפון Samsung Galaxy Nexus כשמחברים אותו לחיבור USB של המחשב? בעבודה עם Windows 7 אין לי שום בעיה לראות את הספריות של הטלפון אבל בבית עם המערכת ההפעלה הישנה הטלפון לא נראה בין התיקיות של המחשב ויש הודעה שהתקן USB אינו מוכר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מחבר H.D עם חיבור EASY IDE ליציאת ה- USB במחשב הנייד שלי. לצערי 2 חיבורי USB במחשב הינם USB 1 וחיבור החיצוני ( easy -ide ) הוא חיבור המותאם ל- USB 2 . העברת חומר בשל כך היא איטית ומעצבת , אני מעביר נפחים גדולים וזה אורך זמן רב. יש מה לעשות ? או שבגלל שלוח המחשב נייד לא תומך , אז אין מה לעשות....

19. Started by Eylon,

מה יכול להיום הגורם למסך שחור פתאומי לאחר בוא נגיד חצי יום של עבודה? יש לציין שאני לא יודע מה קרה ממש כי ישנתי באותו זמן... יש לי amd t-bird 1.4 ghrz , 512 ddr , asus a7m , מערכת הפעלה win 2k sp3. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by theboutch,

אז כך קניתי קונן חדש WD 200 G SATA אני לא מצליח לחבר אותו כאילו אני מחבר את הכבל האדום ו.... מה עכשיו . שמתי לב שיש שני סוגים של חיבורי חשמל מה אני אמור לעשות בבקשה תשובה דחוף אני על קוצים

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by caikmh,

אז ככה בהמשך לבעייה שהצגתי לפני מספר ימים: גיליתי שהצפצוף מכרטיס המסך:8800 gts calibre בדקתי החיבורים וכו. הכל תקין, המאווררים שעל הכרטיס עובדים והמחשב עובד היטב, הצפצוף מופיע רק שהמחשב קר, 10-15 שניות ומפסיק מה יכולה להיות הבעייה? מתחים? ספק או כרטיס דפוק? תודה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by bartes,

שלום רב! רציתי לדעת איך מעתיקים מידע מתוך דיסק קשיח, לדיסק קשיח אחר.. ואם אפשר פירוט ואפילו תוכנות וקישורים... כל דבר יעזור. תודה מראש בר!

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by שיום,

כיצד מתקינים CD-ROM ו DVD למחשב (האם מדובר באותה התקנה)? ואיך הם עובדים עם המחשב?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by avirangu,

שלום אני חדש פה בפורום ואני מקווה שאני לא עובר על אחד החוקים לאחר שלא מצאתי פיתרון לבעייה שלי בהרבה פורומים אחרים באתי לנסות פה ואני מקווה שסוףסוף אני יפתור את הבעייה. טוב לפני כחצי שנה קניתי מחשב והייתה בו בעיה שכאשר אני מתקין משהו (בעיקר דרך דמון טולס)הוא קופא לגמרי ולא מגיב כלל והפיתרון היחידי הוא ריסטרט לקחתי אותו אל החנות (IVORY) לא יודע מה הם עשו בדיוק והם פירמטו גם (למרות שהוא היה חדש)וסידרו את הבעיה אך כבר כ3.5 חודשים המחשב קופא וזה משגע אותי אני כבר לא יודע מה לעשות לפעמים זה במהלך עבודה ולפעמים לא בנוסף כאשר הוא נתקע שומעים לפעמים! את אותו הצליל שהיו אמורים לשמוע כמה פעמים וזה מפסיק ועוד משהו במצב קיפאון אפילו הNUM LOOK או הCAPS LOCK לא עובדים! בבקשה תעזרו לי ת…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by Shino,

כונן ה DVD שלי הפסיק לקרא דיסקים של DVD הוא עדיין צורב דיסקים רגילים אבל כשאני מכניס DVD הוא מתחיל לקרא אותו שעות ועושה רעשים מוזרים, רק כשאני מוציא את הדיסק הוא מפסיק משהו יודע מה הבעייה או פשוט כדי ללכת ולקנות חדש?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.