עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס, ולא XP מה אני יכול לעשות??? :s05: תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by yoel11,

ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. התקנתי XP SP3 מחדש אחרי שנימאס לי מהויסטה והכל זוהה והכל בסדר גמור חוץ מדרייבר אחד שאני לא הצלחתי לעדכן/להתקין לא דרך הדיסק של הלוח אם ולא דרך חיפוש בנט ולא דרך הורדות של האתר הרשמי פשוט לא יודע איך לעדכן אותו ומדוע זה ככה , ראו תמונה מצורפת מדובר על רכיב קול: Audio Device on High Definition Audio Bus רק לציין שהויסטה זיהה אותו ולא עשה לי שום בעיות איתו וה XP לא וכל מה שניסתי למצוא ידני כשל. כמו כן מדובר בכרטיס קןל מובנה Realtek HD Audio על לוח GA-73PVM-S2H של Gigabyte חשוב לציין עוד כי יש לי קול והכל בסדר רק משגעת אותי הסיבה למה הוא ככה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

שלום, אני שומע במחשב מין טיקים כאלו מעצבנים כל איזה 15 שניות הבעיה היא שזה גם באוזניות וגם ברמקולים אז סימן שהבעיה היא במחשב.. תעזרו לי =(

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by Big_Guy7,

אני בודק במנהל המשימות, והמעבד שלי עומד על 100% כל הזמן. הפיירפוקס לוקח כ 30, ואין לי מושג מאיפה השאר. הוא פשוט לא יורד מ 100, והמחשב לא זז ככה. למה זה, ומה עושים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by udi,

האם יש דרך שאני יכול לדעת באיזו מירות אני יכול להוריד קבצים אינטרנט ולא לפי מה שספק האינטרנט אומר אלא ממש בפועל ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by שיבומי,

שלום רב, אני חדש כאן אז תהיו סבלניים. אתמול פתחתי את המחשב כדי להוסיף עוד סטיק זכרון, ועל הדרך החלטתי גם לנקות את המאוורר של המעבד. לקחתי שואב אבק עוצמתי מאוד,קירבי,הנחתי את הפיה שלו על המאוורר והפעלתי אותו. המאוורר החל להסתובב מהר מאוד מהשאיבה והאבק נשאב... אבל המחשב מאז לא עולה . כלומר ההארד דיסק עובד המאוורר האומלל גם עובד אבל אין מסך,אין עכבר(אופטי האור לא נדלק ) שאלתי האם קרה משהו למעבד ? ללוח ? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Or ei,

אני די בטוח שה98 אשמה בזה איכשהו ... איך מסדרים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kokoki,

שלום, אני רוצה לעדכן את ה- directx שלי ואני לא יודע איך, אשמח להסבר בעניין, תודה.

10. Started by snekos,

שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש לפני כחודש. עבדתי איתו במשך הזמן הזה ללא הכנסת משהו לפורט הקידמי של ה USB. החלטתי סוף סוף שכדאי אולי לסנכרן את האייפון למחשב, חיברתי רק את הכבל USB, והמחשב נכבה ישר, ולא נדלק. אחרי כמה זמן ניסיתי להדליק מחדש והוא הצליח, כנראה הגנה של הספק כח מפני קצר. בהיותי סקרן. החלטתי לבדוק האם, החיבור של ה USB מוארק ובכלל מורכב נכון. הבדיקה הייתה קצרה, כי ע"י התבוננות ישירה בפורט, שמתי לב שהוא שונה מידידו מימין, חסר שם הכיסוי השחור שיש בדר"כ על ה USB, שמכסה את ה 4 פינים.. כל מגע באחד מהפינים כדי לבדוק קצר וכו' ישר מכבה את המחשב. השאלה שלי היא, האם ניתן לקנות כיסוי כזה? או שצריך להחליף את כל הפורט? כמובן שאני אתקשר לחברה שנתנה ובנתה את המחשב,.. רק מנסה לחסוך d…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by adfx166,

שלום חברים, לא מזמן, התקנתי שוב את המערכת ההפעלה שברשותי (win xp sp2) משום שהמחשב לא עלה עד הסוף (כלומר: לא להגיע לשלב שולחן העבודה). היום, אותה בעיה קרתה לי שוב וכל דבר שניסתי לעשות לא הציל את המצב. חשוב לציין שמדובר בבעייה כרונית שחוזרת על עצמה בתדירות של פעם ב- 4 חוד'. האם יכול להיות שה- HD מהווה מקור לבעייה זו? תודה.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by pC gUy,

אין לי SOUND ב WINDOWS ואני מדבר על זה שכאשר הWINDOWS מתכבה או עולה אין תמוסיקהוגם ב YOUTUBE וכאלו אין SOUND :-[ אבל במשחקים יש SO WTF? :s05:

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by pakariel,

יש לי מחשב עם WIN XP ואני רוצה לשדרג אותו לWIN 7, כאשר הכנסתי את הCD התקנה של WIN7 המחשב לא הצליח לקרוא אותו (לא שלא פתח אותו אלא בכלל לא קרא אותו) ניסיתי להיכנס למחשב שלי והכונן CD היה ריק. * אין בעיה בכונן כי הוא קורא דיסקים אחרים בלי בעיה (כולל דיסקים צרובים) * אין בעיה בדיסק כי במחשב אחר הכנסתי והוא קרה אותו בלי בעיה ** אותה תופעה הייתה לי עם 2 דיסקים שונים של התקנה של WIN7 למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by liav123,

היי, אז ככה. בגלל הברקים והגשם שהיו, כיביתי את המתג של הספק כדי שלא יקרה כלום למחשב. היום, אחרי יומיים, הפעלתי את המתג, הדלקתי את המחשב, אך המסך לא עולה בכלל. המסך עצמו פועל, והמחשב עולה. לא מבין מה הבעיה... ניסיתי לעשות ריסט ולהפעיל מחדש שוב את המחשב, כלום...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

כל הכונני ה cd-rom שלי נעלמו (כשפותחים את "המחשב שלי"הם לא מופיעים) כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא אומר שהדרייברים שלהם "הושחתו" הקטע המוזר זה שגם הכוננים הוירטואלים(ליצירת IMAGE) נעלמו גם ובמנהל התקנים כתוב אותו דבר כמו שכתוב על הרגילים... וכשאני מנסה להתקין חדשים הוא לא מצליח.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד תודה...

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by robicon,

בזמן שאני שם סרט,מוסיקה, כל דבר עם סאונד אז אני שומע סאונד ממוגנט כזה וקופץ.... שמתי לב שכל פעם שהמחשב ''חושב'' זה מקפיץ את הסאונד יש לי כרטיס קול חיצוני ומקצועי והוא לא הבעיה כי בדקתי את זה גם בכרטיס הפנימי.... עידכנתי דרייברים בדקתי חיבורים וכלום לא עוזר.... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כי אני כבר משתגע מזה תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by _Gena_,

שלום לכולם , רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. האם הספק הבא אשר מציאים לי בחנות הוא טוב מספיק : http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk אשמח לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Coldmetal,

קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום לכולם קבלתי הרגע את המחשב שלי החדש מTMS { כמו שאפשר לראות בפרטים שלי } אני הוספתי לו SSD של CRUCIAL M4 64 GB SATA3 והוספתי את הדיסק הקשיח שלי של כל ההורדות ,שירים, משחקים וכו' מהמחשב הקודם הדגם שלו הוא SEAGAGE BARACUDA 2TB SATA 2 ניסתי לנתק את ההארד דיסק הקודם מהמחשב הקודם ולא עזר עשיתי ריסטור לדיפולט של ה ביוס לא עזר *חשוב להדגיש שעוד לפני שבאתי להתקין את הוינדוס הוא עשה לי LOADING WINDWS SYSTEM וגם שאני בא להתקין את הוינדוס מחדש אז הוא נותן מספר הודעות כמו בתמונות הבאות: http://imageshack.us/photo/my-images/535/img0233uf.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/16/img0234yn.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/163/img0235yh.jpg/ תודה רבה לעוזרים מראש !

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by NerVo,

שלום. קניתי מסל מאג חדש לפנייומיים. לאחר שימוש קצר, הוא התחיל להשמיעביפ רציף. הלכתי לחנות והביאו לי חדש. אך גם זה לאחר זמן קצר התחיל להשמיע ביפ רציף. חשבתי אולי הרמקולים המובנים אבל שמתי אותם על 0 אז הם לא עובדים. כשאנימחבר מסךישן הכל בסדר. עוד לא יצא לי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לבדוק. האם מישהומכיר את הבעיה או איךלפתור אותה ? קשה להאמין שזה המחשב שלי כי המסך הישןעובד בלי ביפים. האם זה בעיה בדגם הזה ספציפי או שזה אמור להיות ככה ? הדגם mag h2404. תודה לכלהעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב, אז ככה: המחשב הוא AMD athlon xp 2000 radeon 9700 pro mobo: Abit NF7-S2 512mb ddr windows xp sp2 80GB WD לא מזמן הלוח אם הישן שלי (gigabyte 7vrxp) הלך, אז החלפתי לABIT, וגם ההרדיסק נשרף, וקיבלתי אחד חדש כי הוא היה באחריות.. והכל בעצם התחיל אחרי שהחלפתי את הלוח אם (שהשתמשתי בהארדיסק ישן חלופי על הלוח אם החדש גם היו תקיעות) ומה בעצם הבעיה? המחשב כל הזמן נתקע, בדרך כלל פשוט קופא וגם לא מכבה את עצמו, בעבודה בחלונות, במשחקים, אפילו שאין פעילות ואני משאיר את המחשב דולק בלילה הוא נתקע מהר מאוד (עניין של כמה שעות במקרה הטוב בחוסר פעילו, בזמן עבודה יכול להיות פחות משעה) בקיצור, אין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. יש לי את כל הדרייברים החדשים אם זה קשור בכלל, אין התנגשויות חומרה שא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אחרי איטיות והרבה זמן שלא רעננתי את המחשב - פרמטתי לפני שבועיים את המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהקטע של הכיבוי מסך. אני לא רוצה שומר מסך ואני לא רוצה שהוא ייכבה לעולם. אם אני רוצה לכבות אני לוחץ על הכפתור של המסך. הבעיה שאחרי 20 דקות הוא נכבה, נכנסתי לאפשרויות צריכת חשמל מתקדמות שיניתי בכל התוכניות הקבועות את הכיבוי צג וגרום למחשב לישון ל- "אף פעם" וגם במתקדמות על שינה היברנטית וכיבוי דיסק קשיח הכל ל"אף פעם לא". הכל בסדר עד שאחרי כמה זמן פתאום הוא מתאפס וחוזר ל-20 דקות בחזרה. גם אם אני שם כיבוי אחרי 5 שעות הוא חוזר ל - 20 דקות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי לפתור את זה וממש לא בא לי לפרמט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by godisme171,

שלום כל דיסק שאני צורב בצורב הזה אז הסידי רום לא מצליח לקרוא את הדיסק בדקתי את זה בכמה סידי רומים אחרים ואותו דבר פשוט הדיסק לא נקרא אני נאלץ לשים כל פעם את הדיסק שצרבתי בצורב כדי להפעיל. הערה: כשאני צורב למערכת או לדיוידי אז הם קוראים את הדיסקים. הערה: הדיסקים שאני צורב איתם קבוע הם SILVER LINE ולא נראה לי שהם הבעיה. מה אתם אומרים????

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by 3emi,

טוב כבר כתבתי פה לפני כמה זמן על הבעיה הזאת היא פשוט לא עוזבת פעם ביום או פעמיים ביום אני צריך להדליק מחדש את המחשב כי הזכרון מגיע למקסימום זה גורם למשחק לקרוס באמצע להעלאות ליוטיוב להכשל וכל מיני דברים לא נעימים רק כרגע אני מעלה כמה סרטונים ליוטיב כבר כל הלילה ועכשיו נשארה לי עוד שעה ואני לא יכול להפעיל שום משחק בזמן שזה מעלה מפחד שהכל יקרוס וההעלאה תכשל ניסיתי בכל זאת להפעיל WITCHER 3 וברגע שאני מעלה שמירה המשחק קורס לדסקטופ כי אין לו מספיק זכרון לטעון את העולם משחק אז כרגע פשוט צריך להמתין לוידאו שיעלה ואז סוףסוף נוכל לעשות ריסטרט למחשב וזה יפתור לי את הבעיה לכמה שעות עד שהזכרון יתמלא שוב הנה פה רואים איך משחק קורס בזמן אמת בגלל הבעית זכרון בדקה 6:36 https://yout…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, ראשית כל אני מתנצל אם הדיון שפתחתי אינו באיזור המתאים. קניתי לאחרונה מאיביי שלט doubleshock 4 (זיוף של שלט PS4). השלט מרגיש ממש נוח באופן כללי ובהחלט מבחינת תחושה הוא תחליף ראוי וזול. יש ברשותי ווינדוס 10 פרו, כאשר אני מחבר את השלט הוא מזוהה לי וגם אני רואה שהוא מגיב דרך לוח בקרה. הבעיה היא שאני נכנס לפיפה או לפרו אבולושיין, שום כפתור אינו מגיב לי. למישהו יש ניסיון עם זה? או יכול להנחות אותי או לייעץ לי מה כדאי לעשות?

• 5 תגובות
    • 7.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.