עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ToMeRiK,

כשאני נכנס למשחקים, המחשב נתקע, כבר בתפריט הראשי, לכמה שניות וחוזר לשניה ואז שוב נתקע לכמה שניות. במשך הזמן שהוא נתקע אני שומע את השניה האחרונה של הסאונד חוזרת על עצמה. פעם עוד יכולתי להפעיל את המשחקים דרך התפריט הראשי, אך מיד לאחר שהמחשב התחיל להציג משהו תלת מימדי התקיעות החלו. חשוב לציין שהתקיעות מתרחשות רק במשחקים. באינטרנט (חוץ ממשחקים תלת מימדיים) ובשאר הדברים אני יכול לעסוק בלי הפרעות. גם החלפת הכרטיס מסך לא עזרה. יכול להיות שזו בעיית חומרה, ואם כן איזו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

פתאום זה התחיל, קרה לי לפני הרבה חודשים ונפסק לבד ועכשיו שוב חזר המקרה.. סרקתי וירוסים וגם עשיתי ריסט למחשב וזה ממשיך. ניסיתי גם לנתק את הכבל SATA וזה שוב ממשיך מה עושים?

• 14 תגובות
    • 7.8k צפיות
  3. Started by elibugi12,

היי חברה! היום רציתי לעשות clean install לווינדוס אז מחקתי את כל מה שי על המחשב ורציתי להתקין מחדש את ווינדוס 8.1 אבל במהלך ההתקנה כשהגעתי לבחירה איפה להתקין את מערכת ההפעלה מופיעה הודעה שאי אפשר להתקין כי המחיצות הם gpt ואני צריך mbr או משהו כזה.. בנתיים אני לא יכול להפעיל את המחשב בלי מערכת ההפעלה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום מאז שנפגעתי מהתולעת הזו המדפסת לא עובדת (הוא רושם שהיא לא מקוונת, למרות שממחשב אחר עם אותו כבל היא מדפיסה מצוין) ותוכנות שעובדות עם פלאגים לא עובדות. הורדתי את הכלי להסרת התולעת מהאתר של סינמטק והוא מצא מספר וירוסים בתקייה system32 כרגע אין לי וירוסים במחשב (הרצתי סריקת וירוסים מלאה של מקאפי + אד אוואר של lavasoft) אבל עדיין הבעיה לא נפתרה... מחקתי מספר פעמים את היציאת תקשורת ממנהלי ההתקנים והיא הותקנה לאחר האתחול של המחשב ושום דבר לא עוזר (ניסיתי גם למחוק את כל התוכן של התקייה inf) במנהל ההתקנים יציאת הlpt מופיעה כעובדת אבל היא לא... מה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  5. יש לי מדפסת ליזר 1200 HP אחד הגלילים הפנימיים שמעבירים את הדף התקלף מציפוי הפלסטיק שלו, המדפסת עובדת אבל הדף יוצא עם הטבעה של הגליל המקולף האם ניתן לקנות חלקי חילוף ולתקן לבד? כמה צריך כזה תיקון לעלות? האם מישהו מוכר ציוד יד שניה כזה? תודה

6. שלום, איכשהו ה heatsink התנתק מהמעבד, חיברתי אותו חזרה ללוח אם לא בצורה מושלמת אבל זה נראה לי בסדר פחות או יותר. אבל - אין לי משחה טרמית והמעבד מגיע ל 86 מעלות, זה מעבד Intel Core 2 Duo E6300(Conroe) והתוכנה Core Temp צועקת עלי שהטמפ' גבוהה מידי. אפשר לעבוד על טמפ' כאלו עד שאני אשים משחה? להוסיף משחה יספיק או שצריך לקנות heatsink חדש? תודה עריכה: יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפ' ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש דבר כזה זיכרון TURBO ? קניתי זיכרון TURBO PQ1/I ויש לי הרגשה שזה סתם גימיק שיווקי .. יש הבדל בין זיכרון רגיל לטורבו ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by yossidaga,

תודה לעוזרים, אז ככה יש ברשותי מחשב של לנובו מדגם G550, הבעיה היא שכונן סי אצלי יש לו 190GB והכל מלא, הקטע הוא שאין לי כלום על המחשב מלבד קבצי וורד מכיוון שמדובר במחשב לנטו צורכי עבודה ולימודים, מימה יכולה הבעיה הזאת לנבוע????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ronensharf,

שלום, אני זקוק לדרייבר של Widcomm עבור עכבר ומקלדת של Logitech MX900. לא נתן להוריד מאתר Logitech ? האם מישהו יכול לעזור? תודה, רונן

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by EasyPooper,

לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש מבית ASUS המודל היא AH2600PRO הוא בנוי על צ'יפסט RADEON HD 2600 PRO תומך ב DIRECTX 10. בהתחלה הכל היה בסדר גמור. הייתי מריץ COD 2 על המקסימום עם 50 FPS בלי בעיות.... לא מזמן התחילה כזאת בעייה. בCOD4 למשל. כשאני מכוון דרך הכוונת של הרובה (מקש ימני בעכבר) אני רואה שני פסים צבעוניים מרוחים בצד ימין (לכל אורכו) ולמטה (כנ"ל) הרוחב נע בין חצי סנטים לסנטים. הבנתי שיש איזושהי בעייה עם הטישטוש..... מה יכולה ליהיות הבעייה? האם זה המסך (מסך LCD ישן יחסית... בן שנתיים....) הכרטיס מסך או אולי בעייה בחיבור ה AGP?

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by arik_bulldog,

פעם המסך היה נכסה אחרי כמה זמן שלא הייתי עושה כלום, היום הוא כבר לא נכבה- ממה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by extremex,

שלום , יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר זמן היא התחילה בזה שהאנטרנט שלי לא עבד היטב ומהירות ההורדה כל הזמן הייתה יורדת מ 1.3MB [ יש לי 10MB אנטרנט ] ל 200-300KB אחרי כמה דקות של הורדה ואז המהירות הייתה נישארת ככה , אם הייתי עושה ריסט לאנטרנט זה היה שוב עובד ואחרי כמה דקות חוזר על עצמו שוב עם מהירות הורדה נמוכה . החלטתי לפרמט את המחשב ושמתי WINDOWS מחדש עשיתי פירמוט כללי . ועכשיו כשאני מנסה להוריד אני מצליח להוריד על המקסימום מהירות אבל ברגע שאני מוריד קובץ גדול לדוגמא 10GB על מהירות של 1.1MB המהירות מתחילה לרדת ל 0 לפי דעתי הבעיה אני חושב היא בהארדדיסק כי ברגע שאני שומר לכונן C זה מוריד על מקסימום מהירות בלי לרדת וברגע שאני שומר נניח לכונן D אז המהירות מתחילה לרדת ולהידפק , …

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

הצורב שלי מתחיל לצרוב פעם כן (מצליח) , פעמיים לא (נכשל) , שלוש פעמים כן , פעם לא. לפני שאני מגיע למסקנה שהצורב פשוט גמר את הסוס (שנתיים וחצי) , אני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את זה בודאות שאכן מדובר בתקלה הקשורה אך ורק לצורב , אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה צורב חדש , ומגלה שהבעיה נמשכת גם עם הצורב החדש. השגיאה מתרחשת בשלב ה fixation תוכנת הצריבה היא נרו. אני מצרף את הלוג של הצריבה שנכשלה אולי זה ישפוך אור לוג: 1:32:03 AM #9 Text 0 File DlgWaitCD.cpp, Line 2137 Recorder: HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B; CDR code: 00 97 15 17; OSJ entry from: Ritek Co. ATIP Data: Special Info [hex] 1: C0 00 90, 2: 61 0F 11 (LI 97:15.17), 3: 4F 3B 46 (LO 79:59.70) Additional Info […

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by orrans,

היי קניתי מחשב חדש רציתי לדעת אם אני יוכל לעשות איתו סטרים בצורה חלקה במחשב הישן שהיה גם ממש חזק משום מה היה לי הרבה FPS DROPS כל פעם שהסטרמתי ואני מתכוון שזה ירד ביותר מחצי מהירות האינטרנט שלי זה 40 מגה (בבדיקות מראה 60) עם מסלול גיימינג העלאה בין 1 ל3 לא זוכר בדיוק תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אציין כי היום התקינו לי תשתית של הוט, ברור לי כי לא כל הזמן (או אף פעם) גולשים במהירות המקסימלית, אבל נראה כי יש משהו שמגביל את המהירות ל-50M מאחר ואני לא עובר את זה באף בדיקה באף אתר בדיקת מהירויות. בכל מקרה, שמתי לב כי כשאני מחבר את המודם שלהם ישירות למחשב, הנורית ליד הכ.רשת (מאחורי המחשב) היא ירוקה. כשאני מחבר את המחשב לראוטר (WRT54GL) היא הופכת לכתומה. החיבור אותו אמרו לי להגדיר בראוטר הוא DHCP. מדובר בכ.רשת שמובנה בלוח H81M-plus של אסוס אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. מפרט: Core 2 Duo E6550 OC'd @ 3.01GHz 2GB DDR2 GTS450 WD SATA2 HDD x2 מערכת ההתקנה על דיסק ראשון, כל שאר המדיה על דיסק שני. פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה ותכנות עזרה במידה מסוימת לפני חודשיים, אבל בחודש האחרון המצב חזר לקדמותו והמחשב פשוט "טוחן" ולא זז. ראו תצלום מסך מצורף. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by 4xtos,

המפרט שלי הוא: INTEL I5 2500 FSP 600W GIGABYTE GTX570 BIOSTAR TH67+ והבעיה היא שאני מקבל ארטיפקטים אחרי כמה שעות(20-50 שעות רצוף דלוק אף פעם לא מכבה אותו) סתם ככה בדרך כלל אני משאיר את ה PES 2012 דלוק תמיד וכשאני יוצא ממנו כשאני מקבל ארטיפקטים אז יש לי על המסך מין פיקסלים שרופים כאלו אז אני מכבה את המחשב לכמה דקות ואחרי זה מדליק מחדש והכל עובד טוב מאוד. שלחתי את הכרטיס לTMS לבדיקה הם אמרו שהכרטיס בסדר. מה מקור התקלה?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  18. יש לי כונן קשיח של SEAGATE 1.5TB שאני שמתי לב שעובד לפחות 50% לאט. אילו תוכנות טובות יכולות לעשות לי דיאגנוסטיקה כמו למשל איזה מהירות כתיבה/ קריאה הוא מציג...ובכללי לתקלות (בעיקר לביצועי עבודה ולא בהכרח BAD SECTORS)

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by vAnN,

תראו תAUX ותראו ל-GPU הAUX יושב על ממוצע 97~99 איך אני פאקינג מתקן את זה? (כן עשיתי עם שואב אבק והכל בלאט..) וכן!! המאוורר עובד!! מה שנגרם מיזה - המחשב מתחיל לעבוד לאט לאחר ככמה דקות לאחר זמן ההלדקה כשאתה עושה ריסטרט הוא נכבה, וכשאתה מנסה להדליק צריך לחכות 5 דקות עד שיידלק .. WTF למי יש הצעות!?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  20. שלום רב לאחרונה אני שומע טיקים מכיוון הHD ובדר"כ לאחר מכן המחשב נתקע היום בבוקר הוא סירב לעלות ונתקע בדוס ונשמעו שוב אותם רעשים עכשיו הוא בינתיים עובד ואני כותב ממנו, אבל לא נותן לי להכנס לכוננים ורושם שצריך לפרמט אותם. מה זה יכול להיות ? תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. היי, אתמול חלונות החליטה להידפק לי. לא יודע למה. פרטי המקרה: עשיתי ריסט (לא צפוי). לאחר מכן היה כתוב NTLDR is missing. ניסיתי לעשות fixboot ו fixmbr וזה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכונן למחשב אחר ומשום מה לא ראו את הקבצים אלא מס' קבצים ששמותיהם היו בג'יבריש. בנוסף גודל הכונן וסוגו לא זוהו כראוי. בכל מקרה התמשתי ב Partition Doctor (של PTDD) וזו שיחזרה את ה Header וכו' (עשיתי FIXBOOT). במחשב בנ"ל רואים טת הכונן כמו שצריך כולל כל הקבצים שהיו בו וכו'. חיברתי את הכונן למחשב שלי- והוא כותב " A disk error occurred"???? מתי שאני מנסה לעשות לו Fixboot וכו' הוא כותב לי " An error occurred during directory enumertion". WTF?? מה לעשות? ??? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by talaus,

עידכנתי את הBIOS בתוכנה Asus Online שיש במדור הורדות לגרסה הכי חדשה וכשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לי לBIOS וכותב ERROR שכנראה נובע מכך שגרסאת הBIOS לא תומכת בזכרונות שליץ איך אני חוזר לBIOS הישן? דרך אגב אני ממחשב אחר כי אי אפשר לעשות במחשב השני שום דבר חוץ מלהכנס לBIOS, כשיוצאים ממנו הוא מראה מסך שחור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shortboarder,

מישהו יכול לתת לי מידע על החוטי חשמל שיש במולקס ,כל צבע כמה וולט הוא ??? (היה כתוב לי את זה איפהשהו,אבל זה אבד לי... :'( )

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  24. אני מחובר לאינטרנט עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל לפני שבוע התחילו לי ניתוקים, כשבדקתי את הבעיה לעומק הסתבר כשזה קורה רק כשתוכנת ה- UTORRENT מופעלת ומורידה קבצים. הורדות מהאינטרנט לא גורמות לניתוקים (בניתוקים האורות על המודם נכבים ונדלקים מחדש). יש לי בבית מחשב נוסף, בחיבור נפרד לאינטרנט (גם עם הוט ובזקבינ"ל), ושם זה קורה בתדירות יותר נמוכה, רק אחרי כחצי שעה של הורדה. אצלי זה יכול לקרות כל 2 דקות או כל 10-15 דקות. התקשרתי כמה פעמים לתמיכה הטכנית, של הוט ושל בזק. ניסיתי להוריד טורנטים בעוד 3 תוכנות שונות והתקלה חזרה על עצמה. שלחו אותי להחליף מודם וזה לא עזר. הציעו לי להגדיר חייגן וגם זה לא עזר. לאף אחד אין מושג שם ממה נובעת התקלה. אני אובד עצות, למישהו יש רעיון מה יכול לגרו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by arik_bulldog,

משהו מוזר קורה לאחרונה במחשב. אני לא יכול לצלם תמונה אז אנסה להסביר כמה שיותר ברור. כשמפעילים את המחשב, לפני הלוגו של הווינדוס יש שני דברים, בהתחלה תמונה מסויימת ואחרי זה מפרט של הנתונים הכתובים בלבן על מסך שחור. לאחרונה קורה משהו מוזר, באותה תמונה ראשונה יש כל מיני נקודות צבעוניות על המסך, והמפרט מחשב כתוב באותה צורה, רק יש אותיות שכתובות פתאום בצבעים שונים. אני חושב שגם בלוגו של הווינדוס בהפעלתו יש נקודות צבעוניות על המסך שלא אמורות להיות. תחילה לא התייחסתי, אבל עכשיו אני רואה שזה נהיה יותר צבעוני. אז מה זה יכול להיות? LSD? המחשב בטריפ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.