תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חווה לאחרונה הרבה קריסות ובעיות לכן התחלתי להסיר דרייברים ולהתקינם מחדש. מכיוון שראיתי כי אני מקבל שגיאה קריטית במצג האירועים בבדיקה שגרתית לאחר כמה ימים פתאום האנטי וירוס הפסיק לעלות (NOD 32) הסרתי אותו וניסיתי להתקין מחדש אבל נתקלתי בשגיאות רבות. הורדתי אנטיוירוס חדש וכאשר אני מנסה להתקין אותו המחשב קורס ומופיע מסך כחול או שהמחשב קופא ועושה ריסטרט. לא יודע מתי עוד זה קורה בדיוק כי רק זה לאחרונה גורם לקריסה אבל לפי הרישומים בחשב כבר פברואר השגיאה מופיעה לעיתים רחוקות ולאחרונה יותר. אז ככה המסך הכחול לא תמיד מופיע אבל השגיאה תמיד מופיעה במציג האירועים: מקור Kernel-Power מזהה אירוע 41 קטגורית משימה (63) כמובן חיפשתי פתרנות באינטרט אמרו למחוק דרייברים של כרטיס קו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם מישהו הצליח להתקין (ספציפית - SB LIVE או VORTEX 2) בבקשה לספר באיזו תצורה הכרטיסים - איזה כרטיסים אחרים מותקנים על הלוח, באיזה סלוט יושב כרטיס הקול, הגדרות ביוס, וכל דבר אחר שיכול לסייע. תודה מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אתמול שידרגתי את הלוח אם מעבד והזיכרון לAMD עד אז עבדתי על אינטל הכל מחובר וטוב ויפה אבל כשאני מעלה את המחשב הוא נותן לי את השגיאה של החלונות שיכול להיות שמשהו השתנה בחומרה והוא נותן לי לעלות על מצב בטוח או נורמלי ועוד כמה אפשרויות.. אתם מכירים את זה. ואז לא משנה מה אני בוחר הוא מחכה 2-3 שניות ומאתחל את עצמו. אז אני מתאר לעצמי שצריך להגדיר משהו בביוס אבל אין לי מושג איך להיכנס אליו בAMD וגם המערכת עולה ממש מהר כך שאין לי הזדמנות להגיב תודה רבה נ.ב שכחתי לציין עובדה חשובה שאני לא החלפתי דיסק קשיח ואת החלונות והם עדיין המשיכו כמו שהם ממעבד האינטל
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם החלפתי אותו לGIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q חיברתי הכול חוץ מכרטיס מסך ואין שום דבר חריג נראה שמתפקד אחלה. ניתקתי הכול חיברתי רק כ.מסך כול העסק מתחיל לצפצף כמו מטורף. הכרטיס מסך ז"ל? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום ההארד דיסק שלי (MAXTOR 40 GB 7200RPM ) בזמן האחרון (חודשיים בערך) הוא התחיל לעשות רעשים כאלה של רעידות.. אין שום שינוי בזמני טעינה של דברים, רק הוא עושה רעש מעצבן... לפעמים אני מרים קצת תמארז ודופק אותו קצת בעץ של השולחן בדרך כלל זה עוזר לכמה שניות ואז הוא ממשיך ולפעמים זה עוזר עד לפעם הבאה שזה בערך כמה שעות או לפעמים יותר... מה הבעיה?? לדעתכם.?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לחבר הארד דיסק קצת ישן (שעובד) למחשב שלי. מה שקרה זה שבחיבור ללוח אם נגעתי בחיבור אחר (שלדעתי שייך לכונני דיסקים), SATA שחור, והפינים התעקמו... אח"כ חיברתי לחיבור המתאים בלוח-אם (SATA אדום), ולחיבור של הספק. בכל מקרה הווינדווס XP מתרסט עכשיו אחרי שהוא נטען. ניסיתי סייפ-מוד, גם לא הולך. ניסיתי LOAD DEFAULT בהגדרות של הביוס למרות שזה לא משנה, ניסיתי גם START LAST KNOWN CONFIGURATION. ההארד-דיסק שניסיתי לחבר עכשיו מנותק, אבל עדיין יש לי ריסט אחרי הטעינה של הווינדווס. פתחתי בפורום חומרה ולא בתוכנה. יש לדעתכם צורך לחבר אותו במחשב אחר, לגבות את המידע ולפרמט? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי מחשב סביר , שקניתי לפני שנתיים , והוא : Intel Petnium 4 2.4 512mB 400Mhz DDR Gigabyte 8SQ800 GeForce v9520 Magic-FX5200 WD 80G וספק ג'נרי . עכשיו אני מעוניין לעשות שידרוג לכרטיס מסך ל 6800NU ואני צריך ספק חדש שיחזיק את כל הסיפור . אני יודע ש HEC 300ARTF הוא ספק טוב , אבל האם הוא יחזיק לי את הכרטיס מסך הזה ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש עם כונן cdrw של liteon ואין לו דרייברים אז הוא לא יכול לצרוב אז מישהו בבקשה יכול לתת לי לינק לדרייבר או להגיד לי איפו לחפש
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרטיס קול Creative Vibra 128 התקנתי את הדרייברים שבדיסק, אבל יש בעיה: אני לא יכול לשמוע שני קולות בו זמנית. כלומר, אני לא יכול לשחק ut ולשמו mp3 באותו זמן. הורדתי דריברים חדשים בתקווה שהבעיה תפתר, והיא אכן נפתרה, אבל הדריברים החדשים גורמים לסאונד ב enemy territory להדפק, כלומר הסאונד במשחק נשמע מקוטע ומחורבש, כמו קלטת שנדפקה 8) לפעמים בכלל לא שומעים סאונד ופתאום יש רעש אדיר :-\ התקנתי בחזרה את הדרייברים מהדיסק, והמצב חזר למצב הראשוני. מה אני עושה? נ.ב. בדרייברים החדשים הבעיה היא רק ב enemy territory, וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות של הסאונד ואפילו להתקין מחדש תמשחק, אבל זה לא עזר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה תסכול העניין הוא כזה: בנייד שבכותרת (1015P למען הדיוק) אין פוסט. סברתי שמדובר בהרדיסק תקול ולאחר שכמעט שעה לקח לי לפרק את הנייד הזה (ממש מסובך) מתברר שההרדיסק תקין (חיברתי למחשב חיצוני). ניסיתי להדליק את הנייד בלי ההרדיסק אבל עדיין אין פוסט, כנ"ל גם בלי הזיכרון. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היום הלכתי למעבדה לסדר את המחשב בעקבות הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331107.0;topicseen הבעיה הייתה לפי מה שאמרו לי שכרטיסי זיכרון של OCZ צריך להגדיר להם קלוקינג בBIOS ממה שאני ראיתי פחות או יותר שהוא עשה זה שידרג את הBIOS (הוא הפעיל את המחשב ע"י חיבור זיכרון אחר שהיה לו שם) והגדיר שם דברים (ורק אחרי זה הוא החזיר את הOCZ) האם יש קשר בין ההחלפה של הזיכרונות? או שגם אני הייתי יכול להגדיר את הBIOS בלי להחליף? מישהו יכול להגיד מה בדיוק הוא הגדיר?, כי אני רוצה אם זה יקרה לי שוב, ולמה זה קרה? הBIOS הוא של AMI אני לא ממש יודע איזה גירסא נ"ב בניקיונות אני פירקתי את הזיכרון ולא איפסתי את הביוס ולא הוצאתי את הסוללה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שמעו אנשים עכשיו אחרי הכל הארד דיסק עובד חלק אבל זה עדיין משמיע ציפצופים מהארד דיסק ועכשיו הסידי רום עובד תודה לכם .. הבעיה עכשיו היא שאני מנסה להפעיל את המחשב הוא פועל ואז הווינדוס לא מצליח לעלות רשום לי DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER עכשיו אני לא יודע מה לעשות אחים שלי ..תעזרו לי בבקשה..?????
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפענח מה אומרת השגיאה הזו .. ( לינק מצורף ) רצוי לציין שזה קורה לי רק במשחקים מסוימים ולא בכולם. יש לי גירסת דריוורים 3.7 . ניסיתי לחזור ל 3.6 וגם ל 3.5 וזה לא שינה כלום. מה אתם אומרים ? מה זה יכול להיות ? טמפ' גבוהה מידיי של כ. המסך אולי ?? תודה לכל העוזרים... נ.ב - עוד בעייה שאולי ניתקלם בה שקיימת אצלי היא כאשר אני משחק משחק מסויים תמיד בדקות הראשונות הוא רץ חלק עם ביצועים מעולים גם עם פילטרים .. אבל אחרי איזה 10-20 דקות של משחק כבד הביצועים לאט לאט דואכים ואני מרגיש כאילו המערכת מתאמצת יותר מידי כמו תקיעות קצרות כאלה של חצי שנייה מדי פעם. זה לא אמור להיות עם כרטיס כמו שלי נכון ?! בגלל זה אני משער שאולי טמפ' גבוהה של הכרטיס גורמת לירידה …
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס xp וכרטיס רשת מבית micronet. בהתחלה המחשב לא זיהה את הכרטיס ועשה עליו סימן שאלה ניסיתי להתקין דרייברים והכל. לבסוף איכשהו התקנתי דרייבר של כרטיס רשת אחר מבית realtek ומשום מה פתאום המחשב זיהה אותו . האם זה היגיוני? האם זה יכול לעשות לי בעיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה: MJ105 Hasee. אני חושב שיש בעיה בחריץ של הזיכרון ראם. הזיכרון המקורי שהמחשב בא איתו היה 2 גיגה , החלפתי אותו למרות שהוא תקין - הוא עובד במחשב אחר , ושמתי במקומו זיכרון 1 גיגה שעבד בהתחלה ואז הפסיק לעבוד. המחשב נדלק (המסך לא נדלק) ואחרי כמה שניות יש מין כיבוי חלקי כזה - המאוורר נכבה. האם מישהו מכיר את הבעיה? כמו כן , יש בעיה נוספת : הכבל שמחבר את המקלדת ללוח התנתק , פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכבל מאד קצר - אני לא רואה דרך לחבר אותו.באופן כללי המחשב הזה מורכב מבפנים בצורה הזויה , לא הגיונית ולא נוחה בעליל (וראיתי הרבה מחשבים מבפנים).זה נראה שהסינים האלה לא ממש טובים בתכנון , או שהם בונים על זה שבמקרה של תקלה פשוט תזרוק את המחשב. מישהו יודע איך אפשר בכל זאת…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. יש לי מחשב עם הארד דיסק 160 GB SATA של WD מותקן עליו XP הכל עובד יופי הבאתי אתמול הארד דיסק נוסף של 320 GB וכל השאר אותו יצרן ושהדלקתי היה כתוב DISK BOOT FAILURE אז הייתי צריך לפרמט אבל ידעתי שיש קבצים בC בהארד דיסק הישן שאני לא גיביתי לכן התקנתי את המערכת הפעלה על ההארד דיסק חדש חלקתי למחיצות כמובן והכל.. שסיימתי ובאתי להכנס לקבצים שבכונן C נכנסתי לתיקיה על שם החשבון המשתמש שלי במערכת ההפעלה והיה רשום לי "הגישה נדחתה" ונזכרתי שעשיתי את הקבצים שם לפרטיים..עכשיו זאת בעיה ורציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה כי יש לי שם קבצים שאני ממש חייבב תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה ליצירת קליפ קצר ??? (להציג כל מיני תמונות וברקע שיהיה שיר)??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כרגיל, המחשב שלי ממשיך לעשות בעיות. הפעם, הלכתי לישון כשהמחשב דלוק ועסוק בהורדות, וכשקמתי בבוקר, המחשב עבד אבל היה מסך שחור וריק. מאז, הוא לא מצליח לעשות פוסט אפילו, הכל מסך שחור וגם בלי צפצופים. הצפצוף היחיד שאני מקבל הוא כשאני מוציא את הזכרון. בדקתי זכרונות נוספים ואותה הבעיה - מסך שחור. ניסיתי לנתק הכל מהלוח ולחבר בהדרגה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי לפרק את המאוורר של המעבד ולחבר בחזרה, גם לא. המחשב פשוט משותק. מצפה לתגובות, תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תצורה: gigabyte 8knxp , p2.4/512/800 , twinmoss 2*256 ddr466 , raid 0 2*40giga , yamaha F1 interenal 44*24*44 כשאני מנסה לצרוב אפילו כפול 16 יש buffer under run ללא הפסקה ואני גם שם לב שהמעבד מתאמץ 50% למרות ש nero לוקח לו רק 3% זה משגע אותי, למה שידרגתי ב6000 ש"ח ? על הceleron 433 צרבתי בכפול 44 בלי שום בעיה. בנוסף שני הכוננים הקשיחים מחוברים דרך הgigaraid בraid 0 והצורב והסידי כל אחד master על ide משלו. קיבינימט מה לא בסדר פה ??? (מקווה שהעורכים לא יתייחסו לזה כקללה). ??? ???
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במקצת: מדפסת CITIZEN 90 החלה לעשות חוכמות ובמקום להדפיס מזיזה דפים קדימה ואחורה ללא הפסקה ומשגרת הודעות טעות שאינן רלבנטיות כמו מחסור בנייר או צורך בשינוי פסק זמן (מה שבוצע). המוזרות מתבטאת בכך שאותה מדפסת עובדת כהלכה עם מחשב אחר (אפשר להסיק שמדפסת תקינה?) ואותו מחשב עובד כהלכה עם מדפסת סיכות אחרת (מחשב תקין?). רק שניהם ביחד עושים סמטוכה. ד"א, גם הכבל הוחלף וזאת לא הבעיה וגם בביוס נוסו כל האופציות של החיבור הפרללי, ללא הועיל. מישהו יכול לזרוק רעיון, מה קורה כאן? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. העברתי אתמול את הספרייה שבא עומד המחשב לקצה השני של החדר (בלי לנתק כלום רק כיביתי את המחשב) עכשיו כשאני מדליק אותו לא רואים כלום, המקלדת, העכבר והמסך לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אבל בכרום הוא עובד מצויין תמונה מצורפת מה אני רואה בכניסה לאתר זה קורה לי רק באתר הזה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תמיד היה לי בשורת משימות של ווינדוס 7 את האנטי וירוס ואת הכרטיס מסך היום זה נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר זה עשיתי התאמה אישית ועשיתי הצג סמל והודעות ואז יוצא לי סמל הודעה זה אינו פעיל הוא יוצג בפעם הבאה שיהפוך לפעיל אני צריך תדברים האלה שיהיו לי בשורת משימות ואני חייב שתעזרו לי להחזיר אותם איך אני עושה את זה ניסתי כבר הכל תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את ה NF7-SL באתי הבייתה שמח ומאושר התקנתי אותו התקנתי מחדש WINDOWS באתי להתחבר לאינטרנט דרך ICS (השרת זה המחשב של השותפה שלי שאני גם כותב ממנו עכשיו) ואני לא רואה את הכרטיס רשת זה לא רק זה אין שום דבר לא מזוהה בסגנון של כרטיס רשת כל מה שיש במקום של הכרטיסים זה 1394connection שניסיתי בכל זאת לתת לו כתובת IP וזה לא עובד באתר של ABIT אין דרייברים לכרטיס רשת באתר של REALTEK כתוב שהצ'יפ שלהם לא צריך דרייבר אבל הוא חייב להיות יחד עם עוד צ'יפ שכן צריך דרייבר ולבדוק באתר של החברה של הלוח... אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נפלא... נ.ב. NF7-SL זה בעצם זהה ל NF7-S חוץ מהבאנדל נכון? כי לא מצאתי בכלל את ה SL באתר של ABIT וגם כתוב על הלוח S נ.ב.ב. עשיתי כבר חיפוש בפורום …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נעלו לי את האשכול הקודם על הקפצה ולא ידעתי שאסור על שיהיה עכשיו על תינעלו לי אני לא יקפיץ .. זה חשוב!!! האתר הזה: http://spongewars.com/ לא פועל לי גם בIE וגם ניסיתי דרך firefox וזה לא גם נכנס לאתר .. עד לפני כימעט שבועיים האתר עבד לי מצויין רק פעם הוא היה עושה לי בעיות(קריסות וכאלה של האתר וזה היה רק לי ) אבל זה עבר והתחיל לעבוד טוב ועכשיו זה לא נכנס בכלל... הדרך היחידה שאני מצליח להכנס לאתר זה דרך הפרוקסי כאן: http://www.freetorproxy.com/ אבל זה מלא בפופ אפים ועושה בעיות וזה ממש לא נוח .. ניסיתי למחוק קוקיז,קבצים זמניים ,לעשות ריסטרט ולשנות קידוד והכל אבל זה לא עזר.. מה עושים??ולמה זה לא נכנס לי לאתר?? בקשה תעזרו זה חשוב
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-