עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bykeking,

אחרי שפתחתי את המחשב בשביל לעשות קצת סליבינג, החלטתי שאיך שהכבלים של הפאנל העליון (tt soprano) עוברים באמצע המארז זה לא יפה וצריך להצמיד אותם לקצוות. בגלל שהכל שם היה עירבוב של כבלים, החלטתי לנתק את הכבל של הסאונד בפאנל העליון מהלוח אם ולסדר את הכבל. אחרי שנתקתי את זה, הבנתי שזה לא היה חיבור אלא הרבה חוטים עם חיבור בקצה. עכשיו, אני לא יכול לחבר את זה בחזרה כי מה שכתוב בmanual של הלוח זה לא מה שכתוב על כל חיבור כזה. הבעייה האמיתית היא שאין לי עכשיו סאונד בכלל. לא רק מהפאנל העליון (שאני בכלל לא משתמש בו לסאונד אלא רק לUSB) אלא מהחיבור של הלוח אם מאחורה. הלוח מחובר למגבר ולאוזניות במפצל. אני יודע שהרמקולים והמגבר בסדר, ושהאוזניות בסדר. אני גם לא מקבל סאונד אם אני מוציא את …

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  2. היי, שמתי לב שהעכבר שלי יוצא מגבולות המסך, וכשניסיתי לבדוק מה הסיפור בהגדרות הרזולוציה של ווינדוס, גם ההגדרות עצמן נפתחות מחוץ למסך ואני לא יכול לגשת אליהן בכלל בגלל זה. גם אם אני מחבר את המחשב ב-HDMI למסך נוסף, והתצוגה בו כאילו מורחבת, עדיין לא רואים את ההגדרות. מכירים את הבעיה? אשמח לתשובה ממי שיודע חג שמח

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by siin,

מה משמעות ההודעה הנ"ל? WIN98 פנטיום 2 Verifying DMA Pool data "הקש מקש כלשהו.." והמחשב מאתחל בכל פעם מחדש כמו לופ אינסופי. ממה נובעת ההודעה הנ"ל ואיך ניתן לפתור אותה? אגב, קראתי איפשהו שאחת הסיבות האפשריות הוא תוכנת אנטי וירוס כמו נורטון שאם היא לא מתעדכנת יכול לגרום לתופעה הנ"ל, וממש במקרה יש במחשב הזה נורטון לא מעודכן מיום התקנתו מתישהו ב-2003. אבקש התייחסות גם לאפשרות הזאת ומה הוא הפתרון. אגב2, פירמוט לא בא בחשבון בשלב זה!

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  4. Started by AdiR^SiNaI,

המחשב הישן שלי לא עולה בכלל יש לי כמה שאלות לא ידעתי איפה לשאול אבל פה אני ירכז את כולם האם זה יכול להיות שהספק לא פועל? יכול להיות שהלוח נשרף? יש מצב שהמעבד או הזיכרונות לא פועלים ולכן המחשב לא עולה ? מה יכולה להיות הבעיה? ושאלה אחרונה במקום שאני יפתח עוד ת'דר במידה ואני רוצה לבדוק אם הספק שלי נשרף אני יכול להוציא את הספק שלי מהלוח להשאיר אותו מחובר להתקני החומרה לחבר ספק אחר רק ללוח ולהפעיל את המחשב זה יהרוס את שאר החומרה? ואם אני עושה את זה איך אני ידע אם הספק הזה פועל? אם המאורר של הספק פועל אז הספק טוב ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by moranbra,

שלום לכולם! לפני יומיים ניקיתי את המחשב מבפנים: 1. ניקוי אבק כללי מהמארז 2. הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקוי. ניקיתי את הכל בנשיפה סגרתי והמחשב לא עובד מאז: הוא נדלק (נורית ירוקה ואדומה עובדות) אבל המסך לא נדלק יחד איתו ונשאר כבוי(נורית כתומה) פתחתי שוב בדקתי שכל החיבורים מחוברים ללוח וכל הכרטיסים במקום. בעצת טכנאי אתחלתי את הלוח אם: ניתוק מהספק הוצאת בטריה, קיצור המגעים של הבטריה והחזרת החיבורים. ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש, הכרטיס הקיים הוא ON-BOARD. לדעתי הספק עובד יש חשמל בלוח המאוורר של המעבד עובד הסי די עובד וגם הHD נראה עובד. הוצאת הזכרון כן גורמת לצפצוף. אבל בהדלקה המסך המקלדת והעכבר לא מופעלים. לוח אם: INTEL D845BGEV2 מעבד: INTEL P4 2.4 כרטיס מסך ON-BOARD כרטיס נ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by asichen,

שלום. יש לי מחשב: p-4, 2.66 אינטל 478 לוח אם ECS P4VXASD2+ זכרון ddr256. לפני מספר ימים הוספתי למחשב סלוט נוסף של זכרון Kingston 512 ובהתחלה עבד בסדר והופיע שיש לי 768 או 786 זכרון (לא זוכר מדויק). אבל אחרי יום התחילו הבעיות: לפעמים שאני עושה רסטרט והמחשב עולה מופיע שיש לי רק 512 MB ולפעמים מופיע שיש לי 768/786 MB - סתם ככה משתנה. לפעמים שאני עושה רסט שמצריך בדיקת זכרון לפני שהכל עולה הוא כותב לי להכנס להגדרות ביוס ואם לא אז הוא מאפס לי את השעון והתאריך שאני נכנס לווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לפתור אותה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lironshamir,

שלום, לא מזמן החלפתי גוף קירור למעבד + מאורר. אולי יש קשר ואולי לא, אבל אחרי שקיבלתי את המחשב בחזרה, שמתי לב שהתחילו רעשים כאלה , אתם בטח מכירים אותם, פעם שהיתה בעיית זיכרון והכבדנו על המחשב אז אם הפעלת קובץ סאונד מסויים או הרצת משחק, אז הסאונד נשמע כמשובש ואיטי. מה שמוזר זה שלמשל במשחקים ליתר דיוק משחקים כמו company of heroes או world in conflict , הפתיח עם כל הפרסומות נשמע רעוע ואחרי זה במהלך המשחק זה מסתדר. החמו?ר הוא שאם אני במצב של multi tasking אז כבר זה מתחיל להציק והכל איטי והסאונד הוא כאילו מצב משקף של העומס על המחשב. מעבד: P4 3.0 presscot זיכרון: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 8800GTS 320 MB שני הארדיסקים 80 ג'יגה WD אחד sata אחד IDE. זיכרון וירטואלי: 2.3 ג'יגה (היה 1.5 …

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  8. באיזור השרון/מרכז תודה מראש..

• 72 תגובות
    • 74k צפיות
  9. Started by Gimel,

המחשב בעבודה הפסיק לעבוד. יש לו SSD ככונן מערכת. כנראה משהו נדפק במהלך הסופ"ש. אולי המחשב ניסה להתקין עדכון או משהו. ניסיתי לגשת דרך שורת הפקודות ולהריץ FIXBOOT וגם SFC וזה לא עזר. הכונן תקין. אין שגיאות במערכת הקבצים. מה עושים?

10. Started by BOMBER,

שלום, לאחרונה ניקיתי את המחשב שלי מאבק וחשבתי לעשות לו אוברקלוק, התקנתי תוכנה מקורית של לוח אם והוא הראה לי את נתוני המחשב בזמן אמת, ואז ראיתי שיש לי בעיה עם מאוור. התוכנה רושמתWARN. SYSTEM FAN ורושמת את הRPM שלו שהוא עומד בסביבות ב2200, שימנתי אותו מחדש וזה לא עזר. ערכתי ניסוי,לקחתי שניי דפי ניר ושמתי אותם משני צדי המאוורר ("חנקתי אותו"), אז התוכנה הראתה 3000 סיבובים לדקה וההזהרה נפסקה. המאורר ממוקם מקדימה של המחשב והוא מחובר ללוח אם מאוורר 80 מ"מ. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ובמיוחד הפתרון לה אז הודה מאוד תודה.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by Nir Sadi,

מישהוא מבין בדיויארים שיכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by odedi80,

בת'רד שפתחתי לפני כמה שבועות קיבלתי המלצה להחליף את הספק, אבל חוץ מהידיעה האישית שעכשיו המחשב מקבל את התמיכה החשמלית הראויה לו, לא השתנה דבר... אז הסיפור בקצרה הוא שיש לי מחשב עם המפרט הבא שאמור להריץ ללא בעיה תלת מימד ופוטושופ כבדים: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS אבל הוא זוחל ונתקע וקורס... - האם כדאי לי לשלוח למעבדה ע"מ שיעשו בדיקה מקפה לתיפקודי הרכיבים? אם כן, יש למישהו המלצות? - האם יש תוכנות מקצועיות לזיהוי בעיית החומרה (כבר בדקתי עם 3DMARK ולא נמצאה בעייה מיוחדת...) לינק לת'רד: http://hwzone.co.il/comm…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. שלום חברים, לאחרונה רכשתי מחדש חדש מדגם - ASUS ZenBook 14 UX433FN המחשב מגיע עם יציאת HDMI אחת ויציאת TYPE C. רכשתי מתאמים של TYPE C ל HDMI על-מנת לחבר 2 מסכים במקביל למחשב. נכון לעכשיו 2 המתאמים לא עובדים. מתאם אחד מהחשב בכלל לא מזהה, לא קורה כלום שאני מחבר אותו את המתאם השני המחשב מזהה, אבל נותן עליו שגיאה (מצורפת תמונה) אני לא יודע האם מדובר על בעיה במתאמים עצמם, או שהחיבור TYPE C של המחשב הזה לא יודע לעביר חיבור למסך חיצוני?

14. קניתי מחשב מקיי אס פי והיו לו המון מסכים כחולים. אחרי שבוע במעבדה שלהם אמר לי הטכנאי בסוף שהוא שכח לשים גמפר בהרד דיסק וזה גרם לכל הבעיות... הקטע הוא שההרד דיסק הוא בכלל SATA ועד כמה שידוע לי אין גמפרים לסטא..... הגיוני???? מה אתם ממליצים לעשות?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by eyal00,

לחבר שלי יש לו בעיה כשהוא מתחבר לאינטרנט קופץ לו חלון DOS בשם C:\WINDOWS\system32\ipconfig ואז נתקעת לו שורת המשימות. הוא ניסה למחוק קבצי ריגול בעזרת AD AWARE SE וזה לא עזר. תודה לעוזרים. תעזרו לו זה דחוף. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שמעו יש לי בעיות עם הזכרונות האלה השתמשת בתוכנה s&m ומצא לי שגיאה עכשיו בחנות מחשבים KSP בדקו תזכרונות ואמרו שהם בסדר גמור היום אני מתקשר להגיד להם שהחלפתי לזכרונות אחרים והבעיות במחשב נפתרו.. התשובה היתה שאולי הזכרונות לא מתאימים ללוח אם איך יכול להיות הדבר???

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. זוכרים את הת'רד שלי שאמרתי שאני רוצה עכבר חדש והמלצתם לי עליו.... אז ככה... הזמנתי מהדובים... היום הוא הגיע... עכשיו יש לי איתו בעיה מוזרה... (הדרייברים מותקנים) העכבר זז (מגיב) רק על משטחי בד (חולצה למשל...) וקרטון... הוא לא עובד על הפד הטוב שיש לי (זה שעכבר מייקרוסופט הלייזר הקודם עבד איתו בלי בעיה....) ועל כל משטח אחר.... מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  18. יש לי סרגל מהאתר ourtoolbar או ליתר דיוק של conduit הוא מותקן אבל מסרב להופיע כאשר אני מנסה לפתוח את ההרחה אני לא רואה אותה לוחץ שוב לפתוח הוא אומר לי ביקשת להסתיר את הסרגל ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך עדיין לא עובד. סרגלי כלים אחרים עובדים כמו שצריך הספציפי הזה הפסיק להופיע פתאום ככה ניסיתי לעשות שחזור מערכת ואיפוס דפדפן לא עזרו בכלל. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים חייב לציין שמדובר בדפדפן ie8

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by bamba10,

יש לי פנטיום 3 866 לוח M של OCTEK. ביום בהיר אחד ניסיתי להדליק את המחשב ופתאום מופיע לי שורה שיש בעייה בביום וצריך להכניס דיסקט. מה עושים? לוח M של OCTEK דגם VAP 133 -ACP עזרה?????? ???

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. שלום לכולם קניתי מעבד חדש למחשב שלי T7500 (מחשב נייד) ולפני שאני מחליף, הייתי רוצה לדעת אם הגרסה של הביוס שלי מתאימה או שאצטרך לעדכן אותה לפני כן (פשוט לא בא לי להחליף מעבד ולגלות שזה לא עובד ואחר כך כל הבלאגן...אתם יודעים איך זה) קצת פרטים על המחשב שלי, למקרה שזה יעזור : [TABLE] [TR] [TD=colspan: 3]Computer: [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Computer Type [/TD] [TD]ACPI x86-based PC (Mobile) [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Operating System [/TD] [TD]Microsoft Windows 7 Ultimate [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]OS Service Pack [/TD] [TD][ TRIAL VERSION ] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Internet Ex…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by 11GnR,

היה לי 2 פרטיציות , מחקתי אחת מהן, עשיתי לשניה EXTEND והוספתי לה את המקום שהיה בפרטיציה השניה. זאת התוצאה : http://up401.siz.co.il/up2/zdkkjwytznmz.png גם התוכנה שבודקת מהירות SSD מראה לי את הפרטיציה ההיא פעמיים. הכונן D הוא בגודל המלא של שני החלקים ביחד, אבל למה זה מפוצל ככה? בסוף ניסיתי לכווץ שוב ולהרחיב ואז נהיה לי 3 חלקים כאלה ... ואז הסתבר שהבעיה בגלל שהדיסק מוגדר כDYNMAIC ולא BASIC , המרתי עם EASEUS לBASIC והגדלתי שוב והסתדר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Vent,

אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהמעבד שלי משתמש רק בליבה אחת מכל הליבות.(ארבע ליבות כיש לי-I5) ראיתי שהוא משתמש רק בליבה אחת דרך ה-task manager,וה-msconfig שראיתי שבבוט אני יכול להשתמש רק בליבה אחת מקסימום. תודה מראש! Intel Core i5 4570 Gigabyte GTX 770 OC (8GB Ram 1600mhz(4x2 - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה,פתרתי את הבעיה בעצמי.(אחרי כמה ימים קשים)

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  23. עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה במחשב שצצה רק היום. המחשב טוען את הווינדוס ואחרי שהוא מסיים לטעון אותו המסך ניהיה שחור והמחשב לא עולה. המפרט הוא: לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ ספק: antec smart power 450w תודה רבה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  25. שומדבר לא מספיק לעלות.. אין רעש מהלוח אם מה יכולה להיות הבעי'ה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.