תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
הנה תמונה של מנהל ההתקנים שלי במחשב.. אני מנסה להוסיף אותם דרך אשף ההוספה לחומרה של וינדוס אבל האשף לא מוצא שום דבר...למרות שפעם זה היה מוצא... אין לי תדיסקים של הדרייברים של ההתקנים האלה. מה אני עושה עכשיו? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להיתקע, פשוט להיתקע. זאת לא בעיית תוכנה כי פשוט לא יכלתי לעשות כלום, לא ctrl alt del ולא כלום, רק ריסט. אח"כ זה התחיל להיתקע גם באמצע אתחול המחשב, למשל הייתי יכול להיתקע במסך שרואים את הלוגו של אקספי. עשיתי הכל, הרצתי סריקת וירוסים, סריקת דיסק (scandisk), איחוי דיסק ואפילו סיסטם רקוברי, ושוב הכל מהתחלה ועדיין, המחשב מסרב לעבוד. כל הנסיונות האלה הביאו אותי למסקנה שזו בעיית חומרה. פתחתי היום את המחשב (המארז) וגליתי שהמאוורר על המעבד לא עובד, נגעתי במעבד והוא היה רותח, כנ"ל הזכרון הפנימי. ובקיצור.. המחשב פשוט לא עובר את השלב הראשון שהוא מראה איזה כרטיס מסך יש לו ולא עולה. מי שיכול להגיד לי, או לנסות לחשוב מה הבעיה אני ממש אודה לו ! נ.ב המחשב הוא פ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 91.45 וכשהוא עובר למסך השחור הגדול בהתקנה הוא רושם לי ככה - ד"א אני לא ידעתי איפה לסים את זה אבל זה נירא לי המקום הכי מתאים
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קניתי את הכרטיס Gforce 6600GT אחרי המלצות רבות. של XFX. הלכתי לפי החוברת, ע"מ לא להתקע בבעיה בדריברים אחר"כ. אז כפי שהיה רשום מחקתי את הדריברים של ה-Nvidia של הגיפורס 4 MX הקודם שלי. אחר"כ הפעלתי מחדש את המחשב, המחשב הכניס דריבר של כרטיס מסך פשוט (ולא יכולתי לעלות רזולוציה וכדומה) אחלה! אז נתקתי את המחשב והכל, חברתי את הכרטיס החדש, הפעלתי את המחשב. ו..הכל ירוק! אין צבעים נורמליים, הכל בצבע ירוק כזה מגעיל. עכשיו לכרטיס מסך הזה, כפי שבטח אתם יודעים, אין יציאה למסך רגילה, יש 2 יציאות DVI. מכיוון שהמסך LG 775FT הישן ישן שלי אין לו חיבור DVI, הם מביאים 2 מפצלים. לכן חברתי את המפצל לכרטיס את המסך למפצל. אחלה הכל עובד אבל בירוק! יש למישהו פתרון איך אנ…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אחים שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ATI RX1550 והיתי רוצה לדעת כמה הוא עולה ? ועם הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי . לא יודע קרה לי משהו מוזר במחשב. חח אולי ישמע מצחיק. כבר פעמיים שאני פתאום רואה במחשב תוכנה שלא התקנתי מעולם . היא נקראת Norton Security Scan . תוכנת סריקה. אבל לא הורדתי ולא התקנתי אני לא מבין מאיפה היא באה. מה יכול להיות כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס Palit Ati Radeon X800GTO 256MB DDR3 AGPX8 ויש לי בעיה, המחשב פעם נדלק איתו ופעם לא (לרוב לא). מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שבועיים שלוש אני סובל מקריסות רנדומליות של המחשב ללא אזהרה מוקדמת לפי דעתי זה הספק (שהוא גם די זול) וגם שמתי לב שהמאוורר שלו לא עובד (מי יודע כמה זמן) ולכן החלפתי לו את המאוורר - אומנם התדירות של הקריסות ירדה אבל עכשיו הבעיה מעט שונה - אני שומע כמו רעש כזה של נפילת מתח (כמו נקישה כזאת) מקידמת המארז לפעמים המחשב קרוס אבל לרוב הוא נתקע כמה פעמים כאילו הכל קופא ואז ממשיך. מה דעתכם, האם הבעיה בספק? האם עליי להחליף? ואם כן אז ספקי כוח זה תחום שאני לא כל כך מבין בו (מבחינת שמות של חברות), אתם יכולים אולי להמליץ לי על ספק לא יקר אבל שישרת אותי לזמן רב?
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
ללוח אם המחשב מפסיק לעבוד שאני מוציא אותו המחשב עובד אבל לא עולה מה יכולה להיות הסיבה? מה התפקיד של השקע הקטן? (השקע הקטן השמאלי בתמונה )
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת הפעלה לאנגלית (WIN10) אבל כשאני מנסה להוריד את הערכת שפה זה מתחיל את ההורדה ואחר כך מפסיק יש דרך להוריד את זה ישירות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... בעקבות החום העז השבוע קרס החשמל בבית שלי ומאז אני חווה בעיה מעיקה עד מאוד... על המחשב שלי מותקנים שני כוננים... אחד 160GB על כבל IDE ואחד 320GB על כבל SATA... מאז נפילת החשמל המחשב מזהה רק את הכונן של ה160... בשלב הזה כמובן שחשבתי שהלך הכונן בכלל נפילת החשמל אבל! הדבר המוזר הוא שבביוס מופיע הכונן של ה160 ובמקום בו אמור להופיע הכונן של ה320 מופיע חלל ריק (ומסתורי יש לציין)... ניסיתי לא מעט דברים, להחליף את הכבל חשמל שמתחבר לכונן, לחבר את הכונן לחיבור SATA אחר, להתעצבן על המחשב ולהגיד לו שלא נהיה חברים יותר לעולם... אך לשווא! מה אתם אומרים? הלך הכונן או שיש פתרון אחר? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בס"ד ערב טוב, מדובר בנייד dell latitude e5430, הוא בא במקור עם לינוקס, פורמט והותקן עליו ווינדוס דרך CD. בנסיון להתקין עליו ווינדוס מDOK, לאחר בחירת usb device ב boot menu, מתקבלת הודעת השגיאה שבכותרת. הDOK נבדק על מחשבים אחרים ומזוהה כהתקנת ווינדוס (מפורמט לNTFS, שום דבר עליו מלבד הווינדוס). המחשב מעלה את הווינדוס המותקן על הHDD. זה רלוונטי כי אני שוקל להחליף את כונן הדיסקים בHDD נוסף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היה ברק ביום חמישי בערב ומאז המודם של הוט לא עבד החליפו לי אותו כרגע ובמחשב הנייד שהיה מכובה באותו יום יש גלישה באינטרנט אבל במחשב הנייח שהיה עובד באותו יום והיה מחובר למודם לא עובד מה עושים?(הוא רושם שהכבל לא מחובר )
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי טוב שקניתי לפני שנתיים וכרטיס מסך של Sapphire X1900GT , עכשיו יש כמה משחקים שאני משחק והכרטיס מפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים עד שנתקע המחשב ולפעמים עושה ריסט. המשחקים העיקריים הם : Pro Evolution Soccer 2009 ו -Need For Speed Undercover 2 אולי חסר משהו בכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מאז חיברתי 2 מחשבים לראוטר ה ICQ אצלי נכשל בלשלוח הודעה מיידית לעיתים קרובות והמסנג'ר מתנתק לפעמים. חוץ מזה הגלישה באתרים וכאלה הכל בסדר שם, התנתקות טוטאלית קורת לעיתים רחוקות. איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב ככה שאני יוכל לעבוד על שניהם מקביל (לגרור חלונות בין המסכים וכאלה...) הבעיה שלי היא שיש לי רק חיבור אחד על הכרטיס מסך החיצוני שלי. חיברתי את המסך השני לחיבור שמובנה על הלוח אם והתברר לי שזה לא כמו במחשב הקום שלי שהיו לי שני חיבורים על הכרטיס מסך ... יש אפשרות לעבוד ככה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם.. כאשר אני מנסה לנטרל איזה כבל מאחור.. אני מרגיש ממש זרם.. מה יכול להיות הבעיה? ועוד שאלה.. לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי עובד לאט יחסית.. ואין שום וירוס או רוגלות על המחשב.. יש מצב שזה בגלל החום של המחשב? ואם כן, איך אפשר לבדוק את זה שהכל תקין שמה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. בזמן האחרון כשאני מעלה את הוינדוס אז עולה לי הודעה כזאת: THE NTVDM CPU HAS encountered an illegal instruction cs:... ip:..... choose 'close' to terminate the aplication זה עולה בכזה חלון...אני לא יודע מה זה אומר..אבל אני יודע שזה קשור למעבד בבקשה תעזרו לי... :-\ אני לא יודע להעלות תמונה...אם הייתי יודע הייתי מעלה!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
The reason i writing in english is that i dont know how to install the hebrew language on my Windows XP Home Edition. please tell me how to install it and where to download it... thx
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני צריך בבקשה שתביאו לי לינק לביוס עדכני של הלוח-אם הזה: ASUS P4SGX-MX-UAYZ תודה ענקית לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הייי היה לי הארד דיסק של החברה MAXTOR שהלך ושמעתי שזו חברה גרועה והטכנאי החליף לי לחדש כי לא נגמר האחריות אבל שוב פעם נהרס לי בגלל שיש תקיעות האם כדאי להחליף ל WESTERN DIGITAL ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מצרץ תצלומים של חיבור ה USB שנמצא בגג המארז, ושל החיבור ללוח האם גם כן. משום מה, סלוטים אלה לא עובדים (יכול להיות שהם בכלל לא מחוברים כראוי ) תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול בערב אבא שלי כיבה את האור אצלי בחדר ומיד כבר המחשה ועשה ריסט (לא פעם ראשונה שזה קורה) אחרי זה המסך לא מגיב שמדליקים תמחשב הוא כאילו לא מזהה שהמחשב נידלק אבל אם אני מחבר אותו ללוח אם הוא מדליק תמסך יכול להיות שהכטיס מסך נשרף? או מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-