תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, לפני כשבוע המחשב שלי הפסיק לעבוד. כלומר כשמשדליקים אותו הספק עובד ונראה שעוד מס' רכיבים עובדים אך על המסך לא רואים דבר. ואני מתכוון- שום דבר, מסך מושחר לגמרי (אך שומעים את מאווררי המחשב עובדים) שלחתי את המחשב למעבדת תיקון ולאחר יום זוהי אבחנתם: הדיסק הקשיח נדפק. את מבינים איפה הלב שלי יושב עכשיו? בכל מקרה, בתור אחד שמבין רק קצת, קיבלתי את אבחנתו אך יש לי תחושה לא נוחה לגביה. האם כך נראים תסמינים של הארדיסק דפוק? אפילו המסך של הביוס בהתחלה לא עולה. ממש לא רואים כלום בשום שלב. בבקשה עזרה! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני חושב שזה גם גורם לי ללאגים בעכבר או לפחות בתצוגה של העכבר על המסך... כמו שאתם רואים בתמונה השניה ה-AGP מסומן על 0 ניסיתי כמובן להזיז אותו ל-8 אבל לאחר ריסטרט הוא חוזר למצב הנ"ל. אה כן..בביוס ה-AGP על X8 . מה לעשות??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם.יש לי ווינדוס 10מסך: 144HZ benq 27" xl2720כרטיס מסך: GeForce GTX 970\הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך בחיבור DVI, אני רואה מסך קטן ומכווץ הבעיה היא שדרך חיבור זה (DVI) הוא אפילו לא מזהה לי את המסך (את הדגם) בהגדרות.זה פתאום קרה זה עבד תמיד בסדר. שאני מחבר את המסך בכבל HDMI הכל עובד רגיל הוא מזהה את המסך והמסך גדול ורואים בסדר.נסיתי למחוק את הדרייברים להתקין (גם לכרטיס מסך וגם למסך עצמו)תודה רבה חייב את עזרתכם!!!
-
- 4 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום היום הדלקתי את המחשב והוא לא מגיע למסך בחירה בין windows 7 לvista הוא פשוט רושם boot from cd/dvd ואז נתקע... אז הלכתי לביוס ועשיתי שהדבר היחיד שיעלה יהיה הכונן הקשיח...וזה עדיין נתקע... זה מאוד ירגיע אותי אם תגידו לי שאין צורך לפרמט כי יש לי על המחשב עבודת גמר...שעוד לא גמורה בבקשה תעזרו לי.. תודה! עריכה: הוא עלה...אבל עכשיו הכונן האופטי לא עובד..וגם אחד המאווררים בנוסף אני לא יודע יודע אם זה קשור לחומה כשאני בחרתי windows 7 הוא לא יכל לעלות אותו עשיתי ריסטרט בחרתי ויסטה וזה עובד אבל כמו שאמרתי הכונן האופטי ומאוורר לא עובד
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אחד במחשב והוא עובד והכל בסדר איתו.. ועכשיו שמתי עוד כרטיס (מי שרוצה לדעת למה שייכנס לפה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=51817) והווינוודס לא מזהה אותו (יש לי אקס פי פרו).. אין לי את הדרייברים של הכרטיס הזה אבל סמכתי על הווינדווס שיזהה אותו (זה כרטיס ישן וכנראה בגלל זה זה לא הצליח..) אני לא יודע של איזו חברה ובטח שלא איזה דגם הכרטיס הזה אבל Aida32 אומרת לי שזה Dynalink IS64PH ISDN Adapter אז מי שיכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס הזה בבקשה שירשום 10X
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצורב שלי הוא Ricoh RW7120A ומערכת ההפעלה היא XP PRO. יש לי שני דיסקים קשיחים על IDE 0. על IDE 1 ה-CD הוא MASTER והצורב הוא SLAVE. כולם מוגדרים על DMA if available. בשבועיים האחרונים התופעה היא זו: אני מכניס לצורב דיסק, מקורי/צרוב/ריק מתוכן (לפני צריבה) לא משנה איזה סוג, והוא לא קורא אותו. הנורה נדלקת לשניה שתיים, נכבית וכלום. עצה למישהו?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש כמה בעייות: 1) אחרי זמן מסויים נורת הסי די רום מתחילה להבהב והסידירום לא נפתח והמחשב לא מזהה אותו (לא רואים אותו ב"מחשב שלי") לאחר ריסטרט הוא פועל כרגיל והבעייה נוצרת עוד פעם לאחר כמה זמן. 2) נורת האהארד דיסק תמיד דלוקה (מארז SIMBADDA) - כאילו שהוא תמיד במאמץ לאחר ריסטרט הכל גם מסתדר וגם הבעייה נוצרת עוד פעם אחריי זמן מסוים. פרטים על המחשב: PENTIUM 4 2.4 256MB DDR ASUS P4S333-M האם זה אומר שהסידי רום הולך להישרף או שהוא כבר נשרף? לדעתי הבעייה בספק (ג'נרי) ומה בקשר להארד דיסק? אותו סיפור כמו של סי די רום או שפשוט נורת המארז התקלקלה? עריכה: הספק הוחלף לפניי כמה זמן (עדיין נשאר ספק ג'נרי). תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, אז אני אפרט אותה בקצרה: כשאני מדליק את המחשב- המאווררים עובדים, הנורה של המחשב (זאתי שדולקת כשמדליקים את המחשב) עובדת. מה שלא עובד: - המסך לא מזהה שום דבר - העכבר לא עובד - המקלדת לא עובדת חיזקתי הכנסתי והוצאתי את כל הכרטיסים והחוטים כך שהבעיה היא לא בחוטים, הבעיה גם לא בכרטיס מסך, כי ניסיתי להדליק עם שני כרטיסי מסך שונים. מי שיכל להגיד (או לשער) מה הבעיה אני אודה לו מאוד! [אני חשבתי שאולי הבעיה היא בספק כוח- מה דעתכם?] תודה מראש לכל מי שידו בעניין.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קפץ לי החשמל בבית וההארד דיסק שלי שמחולק ל 3 (80 גיגה) של ווסטרן דיגיטל נידפק חלקית שכונן c נמחק עכשיו הבעיה שלי שאני יודע שיש את הדברים בפנים אבל אני לא יכול להכנס לכונן הוא רושם לי : "הדיסק בכונן c אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" יש איזו שהי תוכנה שיכולה לעזור לי?? יש לי שם תמונות שבעלות ערך נורא גדול בישבילי ! אז בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי "בעיה" מוזרה במחשב. ב"המחשב שלי" מופיע כונן תקליטונים (דיסקטים) ואין לי אחד כזה עד כמה שאני רואה. ניסיתי להסיר אותו והוא חוזר ומופיע שוב.. זה לא הכי מפריע לי אבל זה נראה לי מוזר. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? XP PRO SP3.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כשאני משחק סתם בכול מיני משחקים אז המחשב פתאום נכבה זה לא תמיד קורה זה מידי פעם ואין לי מושג למה זה וזה לא בגלל המשחק או משהו כזה ועוד בעיה גם שאני משחק אז שאני יוצא מהמשחק או שאני באמצע ואני לוחץ במקלדת על הכפתור חלונות אז ניהיה מסך שחור וחוזר וככה בלי הפסקה עד שאני מתחיל אותו מהתחלה מה הבעיה.? יכול להיות משהו בכרטיס מסך?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמערכת הפעלה עולה היא קופאת לשניה ויש ציפצופים מהלוח רצופים 2 - 3 שניות ואז המחשב עולה רגיל ועובד רגיל למה זה ? למה יש ציפצופים מהלוח ??? איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אספר את הסיפור כדי שנבין אולי מהיכן מגיעה הבעיה. יש לי מחשב ניד DELL דגם Inspiron 15 7000 Series 7559 מחשב דיי איכותי , בעל מעבד I7 הסדרה 6700HQ , זיכרון 16GB RAM ואפילו כרטיס מסך GEFORCE GTX NVIDIA. מסך טאצ' מסך 4K מחשב ממש איכותי ונדיר המחשב אצלי כחצי שנה (אין אחריות נקנה מחו"ל) את המחשב קיבלתי עם כונן קשיח רגיל HDD 1TB. רכשתי SSD EVO 500GB של סמסונג התקנתי עליו WINDOWS והכל המחשב עבד פיקס חצי שנה! שבוע שעבר המחשב היה קצת תקוע וכפתורים לא עבדו , הפעלתי את המחשב מחדש והמחשב פשוט לא עלה היה טוען את המחשב DELL הדלקתי שוב ושוב ולא עזר! פשוט נכבה ולא עולה! דרך ה-SAFE MODE כן המחשב היה עולה. עשיתי איפוס WINDOWS (ללא מחיקת הקבצים) בסיום …
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
עקב תקלת מחשב פתאומית קובץ טקסט חשוב בנוטפאד התאפס וכל תוכנו אבד. חיפוש מהיר העלה שאני בצרה צרורה אבל ניסיתי בכל זאת עם תוכנת שחזור מומלצת, recuva, ואמנם הקובץ הופיע ברשימה, וגם הופיע בצידו ציון הגודל הנכון, 72 ק"ב, וגם זמן העדכון האחרון שלו אבל כשניסיתי לשחזר התקבל קובץ מאופס, 0 ק"ב. אני מניח שתאריך העדכון האחרון התייחס לשעת תקלת המחשב? האם מישהו יכול להושיע אותי או שאני טוסט ורק שחזור יקר אולי יוכל להועיל? תודה מראש, זה ממש חשוב לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שעדכנתי את הדרייברים מלבד כאלה שלא ידעתי אם כלל הם צריכים דרייבר כמו הHD והמודם כבלים, שוב חוזרות הריסטרטים והמסכים הכחולים. אני מצרף לוג של המינידאמפ. מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ואחרי שהדלקתי את החשמל בחזרה ניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק לכמה שניות זאת אומרת המאווררים הסתובבו כמה שניות והפסיקו ומאז המחשב לא נדלק פשוט לא מגיב ללחיצה על כפתור ה ON איך אני מאתר מה הבעיה ? חשוב לי לציין שהמחשב שלי די חדש על הכל יש לי עדיין אחריות (המפרט בצד) אני די מתבאס לשלוח אותו לבדיקה מפני שאתמול הזמנתי כרטיס מסך חדש (6870) וזה הורס לי את המצב רוח כל המצב הזה תודה
-
- 12 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אני מחליף לכונן SSD במחשב ומעוניין להתקין מחדש את הווינדוס. השתמשתי בתוכנה של מייקרוסופט, Media creation tool, ושמתי לב שכאשר אני מסמן את Use recommended settings הוא נותן לי את הבחירה של ה-Windows הרגיל (Pro?) ולא Home. הבעיה שלי עם זה שלפי מה שאני רואה כן מותקן לי Windows 10 Home במחשב. השאלה שלי היא האם לא לסמן את ה-Checkbox הזה ולבחור ב-Home או כן לסמן את ה-Checkbox. האם יהיו לי בעיות בהתקנה? עוד שתי שאלות: 1. ה-Windows home הוא למעשה Windows home single language. מה הכוונה? יהיו בעיות עם כתיבה בעברית? (לא מעוניין בממשק עברי) 2. האם יש סיכוי לבעיה עם ה-Product key? האם כדאי למצוא תוכנות שיגידו לי מה הוא ולא להיתקל בתקלות? (הבנתי שמה שאנ…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של המדפסת המשולבת עם פקס , וכשאני שולח פקסים מעביר את הניירת ולא משגר את המכתבים, אבל מקבל וגם משמיע קול צילצול . דגם המדפסת הוא ברדר MFC - 5440CN אם אפשר לעזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח של SAMSUNG 500G HD502HJ . חיברתי אותו למחשב והמחשב כתב "תוכנית מנהל התקן הותקנה בהצלחה" . אבל הבעייה היא שהוא לא מופיע ב"מחשב שלי", אבל הוא כן מופיע ב"מנהל ההתקנים" מה אפשר לעשות בנידון ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי handwriter של CIС ואני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים שלו ואני צריך דרייברים ונראה לי כבר אין את החברה הזו שעשתה אותו ואני לא מוצא את האתר שלה אז שמישהו יביא לי בבקשכ דרייברים לחלונות 2000
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 3 (סלרון) ואני חושב שיש לו בעית מעבד, אולי הגישות r/w לרגיסטרים שלו. האם למישהו יש איזה טסט שעושה גישות כאלה ובודק את BS,DS,SS ושאר מריעין בישין? בתודה עופר
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
קניתי GeForce FX 5600 XT והמשחקים לא עובדים עליו ואת הווינדוס רואים רגיל.... הוא לא פגום כי החלפתי אותו פעמיים.... עזרה בבקשה!!!! ???
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם , כפי שאומרת הכותרת יש לי שתי יציאות usb מקדימה במארז והם לא פועלים לי חיברתי עכבר(שעובד) וזה עדיין לא פועל חיברתי מצלמה אינטרנט ועדיין לא פועל למישהו יש מושג מה הבעיה?תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותר הוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיו שנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאט לא הבנתי למה עשיתי ריסט המחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו.. עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוק אני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95 הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות. אז מה לדעתכם יכול להיות דרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגיל אבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאט מה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיות יש סיבה לחשוש? יש אי…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אז ככה מיפרט: מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram wd 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז ככה אני משחק ב overlord2 החדש יש מידי פעם תקיעות נניח אני הולך ופעם ב השחקן כזה מקרטע המשחק מקרטע לכמה שניות וממשיך,גם ב god fuather 2 זה קרה מתי שהיסתובבתי המכונית היה כמו קירטוע והמשיך,אותו דבר ב x men מידי פעם היו קירטועים ואז המשחק המשיך כרגיל,גם crysis שאני משחק על high עם הרזולוצייה שציינתי יש תקיעה לשנייה מתי שמיסתובבים וממשיך! גם ב וורהד אותו דבר כרטיס מסך במאמץ על 68 מעבד במאמץ על 50 שתי הליבות הארד דיסק על 43 לוח על 36 aux 42 מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-