תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי דיסק חיצוני בנפח 1TB של חברת IOMEGA. בתחילה, הדיסק פעל בצורה תקינה וללא בעיות. לאחר מספר שבועות, הדיסק החל להשמיע קולות מכניים לא בריאים, אך די מהר הרעש פסק. החל מלפני מספר ימים, ללא סיבה נראית לעין, הדיסק מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אך אין גישה לנתונים, ואני מקבל הודעה "would you like to format?". ניסיתי להשתמש במספר תוכנות לזיהוי (ותיקון) הבעיה, כגון EASEUS Data Recovery, TestDisk, וכו', אך שום דבר לא עזר. האם יתכן שמדובר בבקר תקול? יש למישהו הצעה? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה של CPU גבוה (בסביבות 40-50%) שנגרם בעקבות hardware interrupts. (את זה אני רואה דרך ה PROCESS EXPLORER). אני מחפש דרך לאתר את החומרה (או את הדרייבר שלה) שגורמת לבעיה. אבל אין לי מושג איך, וחיפוש ברשת לא עזר לי.. מישהו יכול לעזור לי? המחשב אגב זה LENOVO X200 עם VISTA 32.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב ומפייר מאסטר עזר לי בפעם שעברה אבל התקלה חזרה אני לא יודע אם זה חומרה או תוכנה אני יודע בוודאות שאין וירוסים או רוגלות כי סרקתי עם כל תוכנה אפשרית\ לגבי חומרה אני יודע שדיסק 160 הוחלף כבר ודיסק משני 500 חדש זכרונות נבדקו בGOLD MEM וגם בממטסט 21 סייקלים תקין לוח הוחלף וכרטיס מסך תקין על פניו המיני דאמפ טוען שהקובץ CSRSS.EXE הוא הבעיה נכנסתי למלא פורומים והתקנתי 2 טלאי אבטחה של מייקרוסופט ועדיין אותה שגיאה 0X000000F4 אנא אם מישהוא יודע משהו בנושא אשמח לכל עזרה כל שהיא
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב לא מצליח לאפס את הביוס בעת הפעלה ואני לא מקבל את האיתות של האיפוס - פייפ בודד המחשב תקוע במצב כזה: בפינה השמאלית מלמעלה יש מקף-תחתות _מהבהב, ממצב הזה המחשב לא מתקדם. הבעיה נפתרת באקראיות והמחשב נפתח כרגיל. במחשב נוסף יש בעיה דומה אך כ.המסך לא מציג פלט ולא מפעיל את המסך,חשדתי בכ.מסך אבל במחשב הזה אין רמקול פנימי, לכן החלפתי בין הכרטיסים ובמחשב ה"עובד" קבלתי איתות מהרמקול שאין כרטיס מסך והמסך לא נדלק. שלחתי את הכ.מסך התקול לחברה ולפי דבריה הכרטיס פועל. שאלה מה יכול לגרום לבעיות הדומות האילו. מחשב א: E8500 asus p5e deluxe corsair cm2x2048-6500c4dhx *2 gigabyte 5850 625w enermax [glow=red,2,300]משהו לציין בחוברת של לוח האם כתוב :[/glow] הזיכרון שלי פועל ב800MHZ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 עכשיו.. ביטלתי את הEIST והמכפלות עדיין משתנות לפי הצריכה.. וגם הbus speed הוא 170.5mhz בקום 266 תמונה: איך לסדר את הקטע של הeist והבאס ספיד? תודה mz155
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן הכותרת כן clickbait אבל הכוונה היא לא פיקסלים מתים(מסך די חדש) אלה כשאני מפעיל את המחשב באזור אמצע יש איזה ריבוע(שסימנתי עם צייר) מסויים שבו הוא לא רואה את העכבר שלי בכלל. אם אני לוחץ על משהו או מעביר מעליו או מנסה גררור משהו ממנו (אם ממשיך להחזיק כשאני גורר מחוץ לו אז עדיין קולט. ווירוס? מישהו נתקל בזה פעם בחלונות 7? note: אני כרגע עם דואל בוט עם לינוקס (Arch) שזה המערכת הקבוע שלי אבל אני עם ווינדוס לצורך גיימינג. כשאני בלינוקס זה לא קורה. עוד משהו שאפשר להגיד זה שממש בהתחלה המקום עובד ואז אחרי דקה בערך הוא מפסיק כאילו יש שם חלון בלתי נראה שמופיע. אשמח לעזרה , רון.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, לפני משהוא כמו חצי שנה עדכנתי את המחשב לwindows 10. זה מחשב נייד של Lenovo בן שנה-שנתיים בערך. המחשב עבד סבבה עד לפני כחודש. הקריסה הראשונה הגיע עם הודעת CRITICAL_SERVICE_FAILED והמחשב לא נתן לעלות יותר. גם הניסיונות לתקן את המערכת דרך התיקון שwindows מציע לא עזרו. חילצתי את המידע עם מערכת הפעלה שהעלתי מדיסק און קיי ועשיתי התקנה מחדש, מחקתי הכל והתקנתי מאפס. המחשב קרס כמה שעות אחרי שההתקנה הסתיימה אבל הצליח לעלות. עשיתי בדיקת chkdsk שעזרה ובאמת שבוע שלם לא הייתה קריסה. קיוותי שבזה פתרתי את הבעיה אבל עכשיו הוא שוב קורס עם ההודעה, MEMORY_MANAGEMENT. אני חושד שמשהו נדפק פיזית באחד הרכיבים, האם זה נכון? האם התקנה של windows 8 תפתור את הבעיה?…
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מידי פעם שיהיו שינויים בסטיקי, בצוות, בחוקים, אשתדל לעדכן לנוחיותכם. התארד לא פתוח לתגובות ולכן במידה ויש הערות\המלצות, כולם יתקבלו בברכה במסרים האישיים. חשוב להזכיר שכל מי שרוצה לתרום מדריך רציני ומועיל לסטיקי מוזמן לכתוב בפורום ובמידה והוא יתאים הוא יוכנס - הסטיקי הוא לא רק לצוות האתר. שינויים אחרונים בסטיקי: עודכנו\תוקנו הלינקים שבמדריך לניתוח מסכים כחולים - תגובה 1 נוסף לינק לטבלת טמפ' מעבד מקסימליות (הטבלה גם מכילה פרטי צריכות חשמל סטוק ומתעדכנת דיי מהר שיוצאות סדרות חדשות) - תגובה 10 עודכנה רשימת התוכנות המומלצות - תגובה 12 נוסף אזכור לנושא ה-137 גיגה ללא SP במדריך יצירת מחיצות - תגובה 13 כאן גם המקום לציין (באיחור מטורף) ש-bezangeloo (בוז'י) הוא חלק מצוות פורום תמי…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום מחיצה D אצלי היא 146GB וכל הקבצים והתיקיות במחיצה (כולל נסתרים) שוקלים 64GB אבל ב'מחשב שלי' זה מראה לי שיש רק 2GB פנוי. מה לעשות? בנוגע לוירוסים הAVG מזהה רק קראק אחד שלא נראה לי שהוא הבעיה תודה עידכון: גודל השימוש בגיבוי מערכת בD הוא 77GB (השטח שחסר) איך אני משנה את ההגדרות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעייה במערכת של האוטו פעם הייתי יכול לצרוב שירים והיה מופיע לי אוטומט השמות של השירים במערכת ועכשיו משום מה השמות כבר לא מופיעים הוא מציק לי את זה כ NO TITLE אולי זה משהו פה לפני ההוספת שירים? תמיד הייתי משנה פה בהגדרות: את השמות והיה מופיע כרגע שאני משנה וצורב לא מופיע כלום במערכת מה עושים? צריך לשנות משהו בהגדרות? יש לי את הגירסה 7 נרו פרמיום אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי גיא
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לפני כחודשים התחילה לי בעיה במחשב בהתחלה ניסיתי לתקן את הבעיה ע"י פירמוט אך כשהתחלתי לפרמט אחרי זמן מסוים הוא הוציא לי הודעה שהוא לא מצליח לפרמט, ניסיתי מספר פעמים אך כל פעם הוא הוציא אותה בעיה אז יצאתי מנקודת הנחה שזה הדיסק קשיח אז קניתי RAPTOR 32GB ניסיתי שוב פעם והיתה אותה הבעיה אבל הפעם השניה זה הצליח המשחתי להשתמש ולאחר שבועה היתה אותה הבעיה אז החלפתי זיכרות אך היתה אותה הבעיה אטיות וחלונות כחולים,ואז החלפתי חלקים בין שתי מחשבים שיש לי שמתי את כל החלקים שיש במחשב החדש על הלוח אם,המעבד והספק שבמחשב הבעיתי. אך הבעיה עדין חוזרת על עצמה בשבועה הראשון המחשב עבד בסדר אך לאחר מכאן המחשב התחיל לעבוד באטיות ולהוציא מדי פעם מסכים כחולים עם ההודעה power error אני חושב שהבעיה בל…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם. האם כל מעבד 64 סיביות יכול לתמוך ביותר מ-4 ג'יגה ראם??? יש לי מחשב עם מעבד intel core 2 מרובע ליבות משנת 2008 (קצת ישן אבל קיבלתי את המחשב בחינם ). אני רוצה שיהיה לו 8 ג'יגה ראם. כאמור הוא 64 סיביות אבל בכל זאת קצת ישן. האם יוכל להכיל 8 ג'יגה ראם??? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2000 מגה הרץ , 512 RDR קניתי אותו לפני שנה בערך והוא לא היה עושה רעש , עכשיו המחשב עושה רעש יותר משל טרקטור!! מה אני אמור לעשות לו???
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3 ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון... הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיק אני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק... מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לצילום, ואני עובד עם קבצי תמונות גדולים, שברמה יומיומית מגיעים לגדלים של ג'יגה בייט. הבעיה שלי היא כשאני פותח תיקיות בווינדוס 7, שמכילות קבצים גדולים. הפעלתי את הגאג'ט של מודד הפעילות של הראם והמעבד, וכשאני פותח תיקיות כאלה הראם עולה ל100% והמחשב לרוב נתקע וזקוק לאיתחול. גם כשאני עובד בפוטושופ על קבצים גדולים המחשב עלול להתקע. יש לי מעבד 8400, עם 4 GB של זכרון ראם. כרטיס מסך 4770, ולוח אם של GIGABYTE. ראיתי שבמחשבים עם רכיבים פחות איכותיים הבעיה לא מופיעה, ואני בטוח שיש משהו שאפשר לעשות כדי להתגבר עליה. תודה לכל העזרה, יואב
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב והתקנתי XP SP2 אם העדכונים עד לאחרונה עד פה הכול טוב ויפה אבל לאחר התקנת הדרייברים של הלוח האם הכול פעל חלק שעברתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך נתקלתי במספר בעיות 1)הXP אמר שהוא לא מתקין את הדרייבר כי הוא לא קיבל תו תקן(משהו בסיגנון) ואם ממשיכים המסך נהיה שחור וצריך להבטל את זה במצב בטוח 2)הוא נותן להתקין ישנים אבל לא מגדיר את המערכת ומערכת נשארת על VGA 3)ניסתי להוריד דרייברים העדכנים והוא ממשיך אם אותה בעיה ניסיתי לחפש משהו בביאוס אבל לא ראיתי שום דבר מוזר עדין אין לי מושג מה לעשות בבקשה מימכם נסו לעזור לי להפעיל את הכרטיס יש לי לוח אם של GIABYTIE P45-DS3 תודה מראש אבירם
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם לפני כמה ימים ומאז אני לא יכול להכנס ל safe mode אני לוחץ על האפשרות הזאת וזה מראה הרצת קבצים כאלה ועושה ריסט מחדש מה לעשות? הבעיה השניה היא בהתחממות של המעבד לפני שהחלפתי לוח הטמפרטורה הייתה 40 במנוחה ועכשיו היא 51 במנוחה מה גרם לשינוי כזה גדול?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה דחוף יש לי לוח אם אסוס STRIKER EXTREME עכשיו כאשר אני רוצה להתקין את ה וינדוס מהכונן CD הוא אומר לי שאין בוט בדיסק אבל כאשר אני מנתק דרך הביוס את הSATA )ונשאר רק עם ה CD אני מצליח לעלות את הוינדוס אבל אין אפשרות להתקין כי ה HD לא נמצאים וכן ניסיתי להוציא את ה HD וזה גם לא עוזר יש למישהוא פיתרון בשבילי ?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן 3 וחצי 4 שנים בערך.. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק של 150 GB (לפני זה היה לי 120) הוספתי אותו לקודם שהיה לי והוא לא עשה בעיות השנה רציתי להגדילל את המקום של המחשב אז במקום ה150 קניתי אחד חדש של 500 עכשיו ההארד דיסק היה חדש יחסית ועכשיו מאז שהחלפתי ל500 המחשב מתכבה לי מדיי פעם (עם המסך הכחול ) והוא עובד גם קצת לאט.. עכשיו חשבתי אולי עוד הארד דיסק מעמיס אבל לא נראלי הגיוני כי לפני זה הכל היה בסדר גמור.. עלה לי רעיון שזה אולי בגלל הספק.. יכול להיות שהוא חלש מדיי ?! ובגלל שהארד דיסק חדש אז הוא צורך יותר חשמל ובגלל זה המחשב מתכבה ועובד לאט.. יש מצב כזה? אם לא יש למישו עוד רעיון ?! תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב מסוג: Acer Aspire AM3970G-UW10P במחשב יש 3 יציאות למסכים (כרטיס מסך) ובנוסף יש עוד 2 יציאות בלוח אם מובנה (HDMI וגם VGA). אני רוצה לחבר מסכים אך החיבור שמובנה בלוח אם לא פעיל ואני לא יודע למה. רק החיבור בכרטיס מסך עובד. אשמח שתעזרו לי בבקשה. אני רוצה סה"כ לחבר 3 מסכים למחשב. תודה לעוזרים בברכה איתי
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משאיר בפורום הודעות על בעיה בצורב שלי ואף אחד לא עונה!!!! או שהוא עונה תשובה של מהנדסים למחשבים. (ואני לא מבין כל כך הרבה במחשבים). יש לי בעיה בצורב פיליפס בן שנה שפעל מצוין לפני שעברתי לווינדווס אקס פי. כאשר אני רוצה לצרוב משהו זה לא נותן לי לבחור את המהירות, זה כאילו על ברירת מחדל X2 , ובכל זאת כשאני מתחיל את הצריבה זה מודיע לי תוך 2 שניות:power calibration error אני לא יודע מה לעשות, ואם אתם חושבים שאני צריך לעדכן משהו אז תפרטו לי בבקשה כי אני לא מבין כל כך ואם אפשר גם תתנו לי לינק להורדה. אני משתמש בתוכנת נרו, והחלפתי גם כמה תוכנות, זה לא עזר, אני גם יודע שהבעיה היא לא בספק כי הוא מספיק חזק ואני בטוח בזה. ואני התקנתי את הדרייבר פעמיים כבר. בתודה גדולה ורבה למי שי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.זיכרון ראם במחשב יש לי 4GB אך רשום ניתן לשימוש 3.75GB מערכת חלון 7 64 סיביות אם אפשר הסבר למה פחות ואיך משנים .מצ"ב תמונה ! 2.אם הנתונים מצינים שיש יכול לזיכרון ראם עד 16GB מהירות 2200 האם יש נתון נוסף שצריך לקחת בחשבון ברכישת הזיכרון בהקשר ליכול מעבד ? מענה במייל רק מידע ברור חד משמעית תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים על הבעיה קניתי כונן רשת של סיגייט, דגם NAS 400 התקנתי 4 כוננים של 1TB כל אחד, במערך JBOD, בעיקר להגדלת נפח איחסון הכונן מחובר לראוטר, NETGEAR VVG2000 בהעברת כמויות מידע גדולות, מהירות ההעברה יורדת לאפס לאחר כמה זמן (משתנה כל פעם) החלון של ההעברה פשוט נתקע, כשאני מנסה לעשות END PROCESS, כל האקספלורר של הווינדוס נתקע, הדרך היחידה לחזור לצורת עבודה נורמלית היא להפעיל את המחשב מחדש במקרים נדירים יותר אני מקבל הודעת מערכת שאי אפשר לגשת לתיקיה בכונן אליה אני מעביר את הנתונים (X folder cannot be accessed) אני עם ווינדוס 7 ULTIMATE תודה מראש על העזרה :-\
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום...איני יכול לחבר את הטלפון למחשב, הכבל USB אינו מזהה, ניסיתי גם נוט 2 וגם אייפון, בבדיקה במחשבים אחרים נמצא כי הטלפונים תקינים, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ואני מזהה שיש כשל בהתקנה של ה MTP...כנראה צריך למחוק או לפרמט את הנושא הזה... יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-