תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אתמול סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש. החלקים הרלוונטים - דיסק קשיח של WD 80GB 8MB ולוח אם (Asus A7N8X (non delux כאשר התחלתי את ההתקנה של חלונות XP חילקת את הדיסק ל2 והתקנתי את החלונות בכונן C. שני הכוננים הם במערכת FAT32. כאשר הוא גמר להעתיק את הקבצים ועשה ריסיט קיבלתי הודעת שיגאה: E:\i386\asms Invalid Function ואמר שבלי זה אין אפשרות להמשיך את ההתקנה, פירמטתי את C וניסתי להתקין מחדש אך גם הפעם ההתקנה נכשלה מאותה סיבה אמרתי שכנראה הדיסק דפוק ועברתי לנסות ולהתקין את Win 98. לאחר שהוא גמר להעתיק את כל הקבצים ועשה ריסיט המחשב אמר שהוא בכלל לא מוצא את כונן C ! נאצלתי להכנס ל FDisk למחוק את הכונן ולהחזיר אותו רק כדי שאוכל לפרמט אותו שוב. ניסתי להתקין שוב אך הבעיה שוב …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי היום סטיק 512 PC3200 טווינמוס, שמתי אותו (יש לי לוח a7v333) פועל, המחשב עולה בכל בסדר, הוא מגיע לויינדוז ואז מתחילות הצרות, כל תוכנה (או משחק)שאני מפעיל מתרסקת עד שהאקפלורר מתרסק. שאני מנסה לכבות את המחשב מופיע לי מסך כחול שWINDOWS HAS SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE FOR YOUR SYSTEM יש לי סטיק של samsung 2700 256Mb והוא עובד טוב, אין שום בעיה שאני מחזיר אותו. איפה הבעיה ומה לעשות עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה והתקנתי דרייברים אחרונים של ויה שיצאו למחשב שלי וזה לא עזר. מה לעשות? לחבר שלי יש אותו זיכרון ואותו לוח ועובר לו בסדר גמור...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אחרי שהווינדוס עולה אני מגיע למצב שאני צריך לכתוב את הקוד של המחשב אבל לא העכבר ולא המקלדת לא מגיבים..בדקתי סוללות וחיבורים והכול נראה בסדר יש לציין להמקלדת והעכבר אלחוטיים..
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי , לאחרונה התחיל להטריד אותי מאוד נושא המהירות במחשב . אני מאוד מקפיד לשמור עליו (לפחות נראה לי ) ואין עליו משחקים . הבעיה היא שכאשר אני משתמש למשל בwinrar או מעתיק קבצים לHD חיצוני המחשב כמעט מושבת לגמרי ובקושי זז למרות שבperformance screen המעבד אפילו לא מגיע ל25% וצריכת הזיכרון לא עוברת את ה2.3 GB . . . התוכנות היחידות שרצות ברגע הן JDOWNLOADER , AVAST וSPYBOT . . בדר"כ גם דפדפן ,כל השאר הם היישומים הרגילים של מערכת ההפעלה (פייירוול , win update ,task manager וכו'. . . ) אני לא מבין למה זה ככה ותוהה אם זו בעיית חומרה או לחילופין יש שינויים כמו שינויים בהגדרות שאני צריך לבצע שאולי לא ביצעתי. בנוסף אף רכיב במערכת לא עבר המהרה אף פעם . מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. מע…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב נייד (כנראה שאת הlenovo ideapad flex 2) שמעתי על בעיה שאני עדיין לא יודע אם לשייך אותה ספציפית למחשב הזה, למחשבים של לנובו או בכלל למערכת ההפעלה (8.1). ברגע שהמחשב מכניס את עצמו למצב שינה, הוא נתקע ולא יעלה מחדש עד שעושים לו כיבוי דרך הכפתור והפעלה מחדש ולעיתים אפילו לא נדלק כלל. חיפשתי המון בגוגל על הבעיה, אכן ישנם המון אנשים שזה קרה להם ולאף אחד אין תשובה מעשית בכדי לפתור את זה באם זה קורה. מישהו פה שמע או נתקל בעצמו בבעיה? יודע אולי איך לפתור אותה? ברור לי שהמקרה לא נפוץ מאוד מאוד וקורה אחת ל.. אבל אני בעיקר מוטרד כי חבר שקנה את אותו המחשב נתקל בבעיה הזאת והיה צריך להחליף אותו לגמרי ובמקרים שקראתי עליהם זה קורה לרוב במח…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי: primary IDE channel no 80 conductor cable instaled CMOS checksum error-defults loadad מישהו יודע איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חדש ! (בערך שבוע ) קיצר העתקתי עליו איזה 20 ג'גה ואחרי שעשיתי ריסט הוא לא נותן לי גישה אליו ?! ההרדיס מחובר בתור CS והוא המישני ... מישהו יכול להגיד לי מה הקטע שלו ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי זיכרון וירטואלי: יש לי 3072MB RAM) 3GB RAM) אך יש לי כונן מפוצל שזה אומר כונן C וכונן D ובזיכרון הוירטאולי יש אפשרות לשים בשניהם זיכרון.. אז כמה לשים בכל אחד? כי אני יודע שצריך לשים כפול 1.5 ממה שיש אבל כשאני עושה את זה בשניהם כתוב שיש לי 5000 ומשהו " Currectly Allocated" אז כמה זיכרון וירטואלי לשים בכל כונן?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם יכולים לראות פוסט שלי בפורום של WINDOWS. אני מחזיק בVISTA חוקי, הלכתי לישון, התעוררתי בבוקר והמחשב כותב לי "DISK BOOT FAILURE". חיפשתי אחרי תשובות, אפילו דיברתי עם נציג MICROSOFT בסביבות החצי שעה - "בעיית חומרה". 2 בעיות שמופיעות בהתקנה של VISTA: 1. בהתקנה של VISTA, תחת "תקן את מחשבך", אני לא רואה שום מע' הפעלה מותקנת. 2. בהתקנה של VISTA, תחת "התקן כעת" ולאחר השמת הסריאל, ההתקנה נתקעת. בתוכנה של SEAGATE שנועדה למצוא בעיות בכונן הקשיח: 1. לפעמים הוא כותב לי שהכונן הקשיח לא מגיב לפקודות ושאנסה לחבר אותו מדש. 2. פעם אחת הוא דווקא עשה את 2 המבחנים (גם הSHORT וגם הLONG) אבל אז הוביל אותי לרשימה שלמה של שגיאות. מה ניסיתי עד עכשיו: 1. ניסיתי להעביר את הכונן בין …
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה כזאת, בהתחלה זה קרה לעיתים רחוקות ועכשיו נראה שהמחשב בכלל לא מצליח לחשב CRC טוב כך שתמיד אני מקבל CRC FAIL, למשל כשאני פותח ZIP, RAR או שאני מנסה להתחבר ב-CounterStrike לשרת כלשהו הוא חושב שהקבצים שלי שונו ולכן לא נותן לי להתחבר, אפילו התקנתי מחדש את ה-Windows ועוד בהתקנה (!!) ז"א כשהעלתי את המחשב מה-CD במסך הכחול קרה שהוא חשב שהקבצים דפוקים כנראה מאותה סיבה. (עשיתי RETRY וההתקנה המשיכה בהצלחה, ז"א זה לא עקבי) מדובר במחשב חדש שקניתי לפני פחות משבועיים, בהתחלה זה היה נדיר ועכשיו זה חמור מאד, כמו מה זה נראה? עשיתי SCANDISK יסודי לכל הכוננום, החלפתי זיכרון (גם SLOTS), הוצאתי את כל הכרטיסים שלא צריך במחשב שלי חוץ מהכרטיס מסך וזה עדיין קורה. זה מריח כמו בעיה ב-C…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשמחה ;D רבה קיבלתי מחשב ישן ( P3 750 או קרוב . . . ) וברצוני להפוך אותו לשרת אינטרנט לינוקס (ע"פ המלצות של רבים וטובים ). הבעיה היא שאין לו כונן אופטי (הבעיה נפתרה . . . קניתי לו צורב DVD) אך לאחר החיבור וההפעלה התברר כי הביוס נעול ע"י ססמא של תומך המחשבים של המשרד. :s05: מה עושים כדי ל"פרוץ" את הביוס כדי להגדיר את הכונן האופטי לאיתחול המערכת? תודה מראש אבואפיק
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח לכולם, קניתי לפני חודש ושלושה ימים קשיח חדש של 500GB מבית SeaGate. עכשיו, העתקתי אליו קצת מהמידע על הקשיח הקודם שלי, בשביל לפנות אותו, ואז ראיתי כמה מקבצי הוידאו שהיו קודם על הישן. שמתי לב שמדי פעם יש תקיעות קלות בוידאו, מה שלא הגיוני כי זה XVID. מצד אחד, יכול להיות שזה בגלל שעברתי מ-WINAMP חזרה ל-WMP, מצד שני, יכול להיות שהקשיח בעל ביצועים נחותים מהקודם (אפילו שעל הנייר הוא חזק יותר טכנית), מצד שלישי, ייתכן והוא תקול... הכנסתי לכונן Hirens boot CD, ויש שם תוכנת דיאגנוסטיקה ייעודית ל-SeaGate בשם SeaTools, הרצתי מבחנים מורחבים על הכונן, ויצא שם Faild. אני מגבה ברגע זה את כל המידע שיש לי על הקשיח הזה, ככה שגם אם הוא ייפול מחר לא איבדתי כלום. עכשיו השאלה שלי היא…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והאם אפשר להחליף אותו באחד אחר? או שיש צורך לקנות ספק חדש?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי לפני יומים מכונה ורטואלית בשם ורטואל בוקס שיש לי בו שרת אחד וwin אחד שאני לא מצליח לצור בין שני המכונות חיבור שאני יכול ללמוד על שרתים עכשיו מה שאני עשיתי ב IPV4 שנתי את ההגדרות ל ip 10.0.0.10 sudnet 255.255.255.0 default Kא רשמתי כלום בdns 10.0.0.10 ובwin רשמתי ip 10.0.0.11 sbnet 255.255.255.0 dns רשמתי את השרת שלי שזה 10.0.0.10 תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, הסיפור המפורט של התקלה: יש לי מעבד Athlon XP 2600+ שהמהירות הרגילו שלו היא באיזור 2.0GHz ( ככה המחשב עבד יותר מ4 שנים ). לפני חודש רציתי להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (שמסתבר שלא תמך בsata 1), אבל תוך כדאי נסיונות להתקין אותו, עשיתי עדכון של bios וגם שיניתי מס' הגדרות של bios וכו'. בסוף החלפתי להרדיסק אחר שכן עבד. אחר כך ראיתי שהמחשב עובד בהגדרות default של bios 1.1GHz . ניסיתי לשנות הגדרות ובסוף הגעתי למצב שהמחשב בכלל לא עולה. לקחתי אותו למעבדת אייבורי שם עשו איפוס של Bios (לא הכרתי את זה בעצמי לפני זה), הטכנאי ניסה לעלות את המהירות של СPU וגם לא הצליח והציע לי להחליף את הספק כוח במחשב, בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל גם זה לא עזר... כרגע המהירות המקסימלית שהצלחתי להגיע…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא מורכב ואני לא בטוח בכיוון של המאוורר בתמונה שצירפתי המאוורר עובד לכיוון חץ 2 . תקין או לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ניקיתי יסודי את המחשב ואני בא להדליק אותו הוא לא נדלק עושה 3 ציפצופים ונכבה מה מקור הבעיה? בבקשה דחוף יש לי בו מסמכים חשובים שאני חייב להדפיס עד מחר (((((((
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בזמן האחרון עולה לי ההודעה הזאת http://img179.imageshack.us/img179/7383/ergfta2ud2.jpg ובמשחקים (CSS?) יש קירטועים מוזרים כאלה אולי משהו לא בסדר במתחים ? http://img179.imageshack.us/img179/1310/sxzvfdxy1.jpg
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בקר IDE שלי עושה לי צרות צרורות אני לא מצליח להתקין אותו בוינדוס 64 ביט לא עם דרייברים מקוריים ולא עם דייברים שאני "מוצר" באינטרנט (לא ממש אפשר למצא לזה דרייברים חדשים כמו המקורים בדיסק) אבל שום דבר לא עובד - די בגלל שאף דרייבר הוא לא מתאים למערכת 64 ביט אבל עדיין אני מאמין שיש איזה פתרון כלשהו :\ HELP !!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות: בעיה 1: במחשב הראשי כשאני מפעיל משחק כלשהוא לא משנה איזה המחשב נתקע אחרי דקה שתיים שהמשחק רץ והמסך מראה שחור! רק ריסטרט מוציא אותו מזה! וזה לא טמפרטורה! הטמפרטורות בסדר גמור לא עובר את 40 מעלות C. זה רק משחקים! תוכנות עובדות חלק בלי שום בעיות. בעיה 2: במחשב השני שלי באמצע משחק קרה דבר מאוד דומה! המשחק נתקע, המסך שחור וכשעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר! ואין את הפיפ הזה שיש בדר"כ כשמחשב עולה. גם פה זה לא טמפרטורות לפי דעתי! הלוח אם חדש לגמרי! אפילו שבוע אין לו!! אם זה חשוב יש לי רשת בין 2 המחשבים והדבר קרה קוד ם במחשב הראשי עם האינטרנט ורק אחרי זה במחשב האחר באמצע משחק Underground 2 ברשת אחד כנגד השני. כמו כן התקנתי במחשב הזה אנטי וירוס נוסף והוא לא מ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב עשיתי ריסט למחשב והוא החליט פתאום שלא בא לו לעלות .... אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והחזרה של הבטריה של לוח האם הוא עולה ועובד אבל על מהירות של 1.9 (2.5 BARTON ) וכל פעם שאני מעלה אותו ל3.2 המחשב לא עולה עד שאני מנתק אותו מהחשמל מוציא ומחזיר את הבטריה .... נ"ב שאני עושה לו OC אחרי ההודעה שאומרת לי לא לכבות את המחשב הוא ממשיך לעבוד זמן רב ולא עולה כלום אפילו המסך לא נידלק ..........
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ליפני שבועיים זה המפרט E6600 asus P5B ASUS 8800GTX 2GB RAM DDR2 667 250GB WD ואני מנסה לשחק ב Arma על הגרפיקה הכי טובה והמחשב מריץ לי אותו על 5 fps ואני שאלתי בעוד פורומים והיה ילד שהיה לו מפרט כמו שלי וזה רץ לו על 100 fps השאלה מה אני עושה יש לי דרייברים מעודכנים תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בהמשך לת'רד הקודם, שבו כתבתי שלא הצלחתי להתקין ווינדוס אקס פי על מחשב מסויים... אני מנסה עכשיו להתקין על אותו מחשב ווינדוס 98, כשההתקנה מסתיימת והווינדוס עולה, אני לא יכול לשנות את הרזולוציה מ640X480X16 כי הכרטיס מסך לא מותקן כמו כן הכרטיס קול לא מותקן היו אס בי קונטרולר והכרטיס רשת לא מותקנים אף הם חשוב לציין שכל אלה הם מובנים על לוח אם, לא יודע איזה דגם בדיוק, רק יודע שהוא של VIA ושבחלק התחתון שלו כתוב איפשהו VIA - VT8235 אין לי את המפרט של המחשב כדי לדעת בדיוק איזה לוח אם וכרטיס מסך וכו' וגם אין לי את הדיסקים של הדרייברים שאמורים לקבל בקנייה של המחשב. איך אני יכול לדעת בדיוק איזה דרייברים להוריד ולהתקין?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את ממיר ה-YesTotalMax שלי עם כבל HDMI ישירות למסך-מחשב הגדול שלי DELL-U3011 - אינצ'30 -- אבל למסך היקר הזה עצמו, אין רמקולים מובנים ואני צריך להעביר את השקע של הרמקולים של המחשב ליציאת-האאודיו של המסך עצמו, כדי לישמוע את מה שאני צופה בו בממירYesTotalMax...הבעייה היא, שזה קורה בליילה לפני השינה ואין לי כוח לקום מהמיטה וכול פעם להעביר את השקע של הרמקולים מכרטיס-הקול של המחשב, ליציאה של המסך עצמו וחוזר-חלילה...זו היתעמלות לא בריאה לפני השינה....האם יש איזה מפצל עם בחירה של AאוB ואולי יש עם זה גם שלט-רחוק, שאפשר מהמיטה ליבחור אחת משתי היציאות?...אני מתאר לעצמי שאני לא הראשון שניתקל בבעייה הזאת...אז אנא אם שמעתם על משהו כזה, בבקשה תעזרו, כי ירדתי בשבוע האחרון 3קיל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-