עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shay33,

שבת שלום מחשב ישן שמצאתי חיברתי הדלקתי עבד אחרי זה הדלקתי היה צלצולים ארוכים לא מפסיקים עד שכיביתי.. עכשיו שאני מחבר את החשמל אחת המנורות דולקת ואז מפסיקה אחרי כמה זמן והמחשב לא נידלק :s05: :s05: אני חושב שדפקתי תלוח כי משכתי אותו קצת חזק והוא התעקם למרות שלא נראה לי שזה בגלל זה... אז... מה הבעיה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by maleona2,

1.קניתי כרטיס מסך R9 290 וברצוני לחבר למחשב 2 מסכים : מסך אחד של המחשב ועוד מסך טלוויזיה. היציאות של כרטיס המסך הם : DISPLAY PORT, HDMI, DVI רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה לעשות את את הפיצול הזה ולקבל את התוצאה הכי איכותית? ובאיזה יציאות להשתמש? האם כדאי לפצל את אחת היציאות עם מפצל? (למשל לקנות מפצל HDMI וממנו להוציא שני כבלים של HDMI אחד למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה - בהנחה שזה לא יפגע באיכות העברת הנתונים). אשמח להכוונה! 2. עד היום היה לי מחשב אחד בבית. בעוד כמה ימים יהיו שניים. מה אני צריך לעשות על מנת לחבר את שניהם לאינטרנט? אחד מהם מבחינתי יכול להיות רק על WI-FI (כלומר, אם ניתן לוותר על כבל רשת מטעמים לוגיסטיים אז עדיף לי). אציין כי יש לי כיום ראוטר בחדר. השאלה היא מה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את ה-driver החדש של geforce אצלי במחשב ולהפתעתי ראיתי שאני מפעיל סרט כל שהוא ורק במסך של המחשב אני רואה אותו. במסך של הטלויזיה אני רק רואה את Media Player רץ אבל לא מראה שום תמונה האם זה יכול להיות בגלל driver החדש שהתקנתי ??? האם גם כן לכם זה קרה ??? מה לעשות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Proww,

אהלן, לפי מה שהבנתי אינני יכול להכניס תקליטור DVD, אלא אם כן ארכוש כונן חדש. השאלה שלי במידה ואני רוצה להתקין WIN7 דרך דיסק און קי, האם יש דרך לעשות זאת? האם זה פשוט? אשמח לתשובה , תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by NirAvraham4686,

שלום חברים יקרים ברשותי כרטיס מסך gigabyte rtx 3060ti מעבד i7 8700k לוח z370 זכרונות 32g 3000mhz מאחר וקרס לי בזמן משחק לראשונה מאז הרכבתי את המחשב לפני מספר ימים התחלתי לבדוק הרצתי תוכנה benchmark4.0 על המקסימום וקרס שוב לאחר 2 בדיקות ולאחר 3 בדיקות בפעם השניה מחקתי דרייברים ועדכנתי שוב ולא עוזר יש לציין הכרטיס עובד קבוע על 80-81 מעלות בזמן בדיקה והמאוררים על פול עוצמה הקריסה מגיע בפתאומיות מסך שחור מאווררים נתקעים על פול עוצמה המחשב עושה ריסט לאחר דקה או שתיים חשוב לי לציין מספר דברים המחשב לא באוברקלוק והמעבד לא מתחמם . החומרה לא חדשה. הקריסות עד כה שמתי לב מגיעות במשחקים שדורשים מאמץ גבוהה מהכרטיס האם למישהו יש פיתרון א…

6. תישמעו תמיד היה לי רעש של חריקות במחשב כאלה ונורה אדומה כזאת מהבהבת אבל זה היה רק בהפעלת המחשב ואחרי 5 דקות זה היה הולך. היום אני קם מפעיל תמחשב וזה פשוט לא מפסיק אז כמובן שהלכתי ליראות מאיפה נובע הרעש והוא נובע מהדיסק הקשיח דרך אגב בדקתי הדגם הוא SATA 500GB מימה זה יכול לינבוע ?

7. Started by lhadad,

חברי חייב את עזרתכם דחוף, אז ככה קניתי מחשב חדש P4 (775( לוח MSI neo3 הרד דיסק SATA וכרטיס מסך 9600SE ביצעתי שני מחיצות (MTFS) לא היה FAT32 התחברתי לאינטרנט והתקנתי את הכל כולל עידכון ה-WIN XP אני מנסה להתקין משחקים הוא נותן לי error 1603 כמו כן ניתקלתי בעוד בעיה ניסיתי להעתיק קובץ RAR מדיסק לכונן וגם קיבלתי error / what to do next ??????????? תודה !

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

לפי המינידאמפ: Probably caused by : ati2dvag.dll ( ati2dvag!DrvBitBlt+2a3a ) אבל הסרתי את הדרייבר (לחלוטין, עם DRIVER CLEANER), והתקנתי דרייבר עדכני יותר הסרתי גם את ה ACDSEE והתקנתי מחדש הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, לפני זה הכל היה בסדר עם ה-ACDSEE חשוב לציין שבכלל ה ACDSEE המקולל הזה עושה לי בעיות בזמן האחרון, לוקח לו מאה שנה לטעון תיקיות, לפעמים הוא תופס עשרות משאבים מהמעבד ונתקע לגמרי לא יודע מה הולך איתו... איך אני יכול לחזור למצב הקודם? הACDSEE עד לפני כמה שבועות עבד לי פיקס! תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  9. אוקיי אז יש לי במחשב שני כרטיסי רשת. אני רוצה שאחד יהיה בשביל האקס-בוקס ואחד בשביל האינטרנט אבל מה שקורה זה, שרק כרטיס אחד פועל. למרות שבמחשב הוא מזהה את שניהם, אבל משתמש רק באחד גם לאינטרנט וגם לאקס בוקס והכרטיס השני כאילו לא נמצא, למרות שהוא מופיע. מה אני עושה כדי שהכרטיס השני גם יפעל?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by adamcoh,

שלום יש לי מחשב נייח שהרכבתי מחלקים שהיו לי (יש תמונה של המפרט ) המחשב לשימוש בסיסי. אחרי שעשיתי עידכונים אוטומטים ועדכוני דרייברים (לא יודע אם זה קשור) המחשב התחיל לעשות ריסטרטים, בהתחלה המחשב היה נכבה ואז ישר נכנס לביוס ובצד באדום היתה לי הודעה שמתחילה כך :cpu external frequency MHZ. during the last boot up your system hung for improper frequency combination עכשו עדין יש את הבעיה מידי פעם (גם אם אני לא עושה שום דבר במחשב) אבל לא עולה לי הביוס תודה לעוזרים מצורפת תמונה של המפרט (למטה מימין יש את הטמפרטורות הממוצעות לפעמים ה cpu על 47) [attachment deleted by admin]

11. ברגע שאני מוריד קבצי txt למחשב שהם בעברית כשאני פותח אותם כל המילים בעברית מופיעות לי כאילו הם נרשמו כך: .äòéîåú ùäéä ìê òí àéùúê áìéìä ùðøöçä יש לי ווינדוס 7.. ניסיתי להוריד את כל הגרסאות של העברית דרך windows update.. יש לכם אולי איזה רעיון או פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tuso,

שלום חברה, בעיה במחשב נייד של HP DV4-1190EJ במבצע של אורנג', התקנתי עליו מע' הפעלה ויסטה הבעיה היא שאני התקנתי אליו את הכטיס קול שלו הוא עובד בסדר שאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו הוא כאילו מכבה את הכרטיס קול, הדרייבר מותקן כמו שצריך בלי התנגשויות, כשאני מתקין את הדריבר שוב זה מסתדר אבל עד שאני מכבה את המחשב, ניסיתי כבר הכל הסרתי את הדריבר גם מהמהל התקנים וגם מהוספה והסרה של תוכניות וכלום, לא מצליח לעלות עך הבעיה? מישהו יודע משהו? ניסיתי גם להוריד את הדריבר החדש ביותר של הכרטיס קול וגם לא עזר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. אני לא מצליח לעשות את זה יותר בוינדוס 7 כי הוא תמיד כותב שהסמלים (שהורדתי בשביל 7) לא נכונים אז אני לא יודע מאיפה נובעת הבעיה צורף קובץ dmp בתוך RAR תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by jj516,

לפני יומיים קניתי HARD DRIVE חדש של WD 60 GB (לא 8 מגה) חיברתי אותו למחשב והכול עבוד בסדר, אחרי כ 2-3-4 שעות של עבודה רצוף פתאום שמעתי צליל התנתקות והתחברות מהמחשב, כמו משהוא שנדלק ונכבה. בפעם השנייה שזה קרה פתחתי את המחשב ובפעם השלישית כבר שמתי לב שההתחברות וההתנתקות באה מה HARD DRIVE החדש. זה לא הפריעה לביצועים עד מאוחר יותר כשניתוקים והחיבורים היו מקצב ממש ממש וכול ה WINDOWS נתקה, עשיתי RESET ידני ואחרי שהמערכת ההפעלה עלתה (לאחר בדיקת מערכת בגלל ה RESET הידיני, בדיקה שערכה 10 דקות כשהיא אמורה לקחת 40 שניות!!!) היא חזרה להגדרות המקור שלה, ה START MENU נהיה כמו שמקבלים אותו עם התקנת המערכת, כול הדרייברים נמחקו, בקיצור הכול הלך. וגם SYSTEM RESTOR לא עבד! עשיתי FORMAT ושיח…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Freaky Styley,

אתמול אני תיקנתי את המחשב הישן ישן שלי. עכשיו הוא עבד מעולה והכל, העברתי אותו לחדר שלי, הוא עדיין עבר מעולה והכל. ואז היום שחזרתי מבי"ס באתי להדליק אותו, והכל נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. המנורות של המסך דלוקות, אבל לא רואים כלום על המסך עצמו, וגם אי אפשר לשנות את הבהירות של המסך וכל זה.. מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by crovei,

כבר כמה זמן יש לי בעיה די מעיקה עם המחשב. כמה שניות אחרי שווינדוס עולה, אני מקבל מסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ http.sys. והוא אומר שאם זו פעם ראשונה שאני ארסט ואם לא אז שאני אפנה למנהל המערכת שלי ובלה בלה. הדרך היחידה שלי למנוע ממנו להתקע ככה זה מיד איך שהמחשב עולה אני מתחיל להכנס לסתם תיקיות ולעבוד איתו.. כנראה שאם הוא לא עושה כלום איך שהוא עולה הוא מקבל איזה ארור ונתקע.. זה די מוזר. עכשיו גם התקנתי דריוורים חדשים לכ. מסך שלי, ושוב קיבלתי מסך כחול אחרי שהמחשב עלה, אבל שם היה כתוב שיש בעיה באיזה דרייור. עשיתי ריסט ואני מקווה שזה הסתדר. צירפתי פה 2 קבצי מינידאמפ, הראשון של ה-HTTP.SYS הזה והשני של הבעיית דריוור. אם מישהו יוכל לפענח אותם ולעזור אני מאוד אודה לו.. תודה! [atta…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. שלום, שדרגתי לאחרונה את המחשב (החלפתי לוח, מעבד וקירור) ולאחר שהתקנתי Windows 8.1 על כונן ה-SSD, שמתי לב שהמחשב נתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום). כשאני עושה ריסט המחשב מעלה את ה-BIOS ולא מראה את ה-SSD. אני צריך לעשות כיבוי מלא של המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יזהה את ה-SSD. מה לדעתכם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by מחשב חמוד,

יש לי את המחשב חצי שנה בערך וכל יום אני מדליק אותו והכל עובד טוב ויפה הפעם האחרונה שהשתמשתי בו לפני הרעש זה היה אתמול בערך והוא עבד יפה בלי רעש בלי כלום היום אני בא להדליק אותו ופתאום יש רעשים מוזרים כמו רעש של מקרר (למי שמכיר) אז הוא השמיע רעש כזה כמו של מקרר והמערכת הפעלה עלתה והכל היה תקין אבל לא לקחתי סיכונים כי קצת פחדתי שלא יקרה לו משהו(שלא ישרף פתאום או יהיה קצר) כי זה מחשב של 2000 שקל.. קיצור אני פונה אליכם שתגידו לי ממה הבעיה יכולה לנבוע פתחתי את המארז ניקיתי לכלוך ואבק סגרתי אותו טוב כמו שצריך ועדיין שהפעלתי עדייו הרעש הזה היה...מישהו אולי יודע ממה זה נובע?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. הייתה נפילה של כל מערכת ההפעלה אבל עכשיו המחשב לא מזהה את הצורב והדיוידי מה עושים בביוס הם כן מוגדרים... יש קבצים להוריד מה הפתרון הכל מחובר הכוננים פעלים (נפתחים) ששמים דיסק נדלקת המנורה.. מערכת הפעלה 98

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לאחרונה החלפתי כרטיס מסך ל- ATI RADEON HD4650 בפורמט AGP. בהוראות ההפעלה של הכרטיס נאמר שהוא תומך בהעברת וידאו וגם שמע במוצא DVI שמועבר דרך HDMI. יש הערה שעל-מנת לתמוך ב HDMI מלא יש צורך לרכוש מתאם אורגינאלי של ATI DVI-HDMI. במקום זאת חיברתי כבל DVI-HDMI והתקנתי גם את הדרייבר ATI HD AUDIO DRIVER (משהו כזה). עכשיו לבעיה: כמובן שאני לא מקבל שמע בטלוויזיה. כמו-כן אני לא רואה את הדרייבר שהתקנתי במנהל התקנים. חשוב לציין גם שאני משתמש בכרטיס קול sound blaster. מה שאומר שרכיבי השמע realtek לא פעילים על לוח האם. על-אף שהתקנתי את הדרייברים של realtek ac 97 אני לא רואה אותם במנהל ההתקנים. יתרה מזאת אני רואה שהוא לא מצא (בצהוב) התקן מולטימדיה. איך מכל הבלגן שתיארתי אני יכול, אם בכלל…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by assaf972,

שלום לכולם קניתי מחשב נייד אם ווינדוס 7 מקורי בלי דיסק ואני מעוניין לפרמט את המחשב הנייח לאותה מערכת הפעלה כמו שיש לי אל המחשב בנייד האם יש אפשרות של לצרוב מערכת הפעלה מהנייד ולהעתיק אותה לנייח?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. Started by SEangel,

מדובר בלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3010&ProductName=GA-MA790XT-UD4P עם הזכרונות האלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=18&prodgroupid=107&id=669&type=1 המחשב היה קורס. בבדיקה עם MEMTEST86+ התקלה כי הזכרונות (שפעלו במהירות 1600MHZ) תקולים. הורדנו את מהירותם ל1066 והם עבדו טוב. בדקנו כ"א מהם כ3 שעות על סלוט זכרון אחר (בנפרד) במהירות 1600 והם עבדו, כ"א בתורו (כ3 שעות לכל אחד) ללא תקלות. למערכת ספק כח של Silver Power המספק 500W (מיוצר ע"י סיסוניק ובעל תג +80 לבן) וכרטיס מסך רדאון 4870. לדעתי הבעיה היא בלוח. האם הבעיה המתוארת לעיל היא עילה …

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by Make_Party,

לפני כמה ימים ראיתי שהמהירות של המחשב שלי הרבה פחות מהירה אז גילי ש System Idle Process תופס לי בין 80 ל 95 מהCPU עשיו אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול וכלום עם יש לכם רעיונות???? תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  24. Started by kokofiko,

שלום, מבקש את עזרתכם: כאשר אני מפעיל את ה WINDOWS XP לאחר ה LOGGING, אני מקבל הודעה The system has recovered from a serious error. ב ERROR SIGNATURE רשום: BCCode : 1000008e BCP1 : C000001D BCP2 : 804DC126 BCP3 : 80550864 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 א. מה זה אומר והאם בעיית חומרה/תוכנה? ב. איך פותרים את הבעיה? *לאחר ההודעה המחשב מתפקד כרגיל (אין בעיית התנגשות חומרה)מלעט הבעיה בסעיף הבא. * קיימת בעיה שפתאום באמצע עבודה המחשב מבצע RESTART לבד... *אין וירוסים -סרק באמצעות NAV 2005 ולא נמצאו וירוסים * מדו"ח MICROSOFT חוזר לתקלה נכתב כי נראה שמקור הבעיה ב RAM - איך אני מוודא את הבעיה והאם זה בזכרון עצמו או שה SLOT של ה MOTHERBOARD נדפק? בברכה גב…

• 11 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.