תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
נניח ויש לי בעיה בספק, איך אני אוכל לבדוק שבאמת יש בעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם עשייה של מחיצה נוספת להרד דיסק מאטה את המחשב כי לחבר שלי היה את הוירוס אז קודם אמרתי לו שאני העשה לו מחיצה נוספת עם Partition Magic ואז הוא יוכל לגבות את המידע שלו למיקרה שווירוס יתקיף את המחשב שלו ויפרמט לו את ההרד דיסק. ואחרי זה שמתי את הפאצ' והוא אומר שהמחשב מזה איטי. מקווה שתעזרו דניאל נורמן
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הצורב החדש - LITEON 52X32X52 אחרי ההתקנה הוא פעל מצוין (צרבתי דיסק אחד ולא היו שום בעיות) היום אני פותח את המחשב... והכונן לא נפתח, לא משנה מה אני עושה הוא נשאר סגור. הכונן מזוהה כמו שצריך ולכן לא נראה לי שזאת בעית תוכנה - אבל באמת שאני לא בטוח. מה יכולות להיות הסיבות? מה אפשר לבדוק כדי לוודא שזו באמת בעיה בצורב פיסית ולא משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Trusted Platform Module (TPM) מה בדיוק השימוש של הדייבר הזה מה הוא אומר מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אז רציתי לבדוק אם אתם יכולים לעזור לי פה. אז ככה קניתי טלויזיה לחדר 26" של LG וקניתי כבל HDMI לHDMI 15 מטר עם מתאם לDVI חיברתי והגדרתי במחשב צפייה כפולה וזה לא מראה כלום בטלויזיה חוץ מNO SIGNAL בבקשה תעזרו אני עובד על זה כבר שלושה ימים
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות בזמן האחרון, כשאני משחק משחקים לא כבדים במיוחד, כמו קוד4 וL4D בהתחלה יש לי כמה דקות של משחק, ואחרי משהו כמו 10 דקות המשחק מתחיל לזוז בתקיעות עד שהוא לא קופא לחלוטין ואני צריך לעשות ריסטרט. גם אם אני מספיק להכנס למנהל משימות ולסגור את המשחק, כל המחשב ממשיך להיות תקוע ואני צריך לעשות ריסטרט. חשבתי אולי שזה קשור לעובדה שהמחשב מלא אבק, אבל גם אחרי שניקיתי את האבק והמחשב נקי לחלוטין עדיין יש לי את הבעיה.. המפרט שלי הוא: E8400 - בלי OC 4GB RAM HD4870 - חשבתי שזה קשור לטמפ' של הכרטיס, הוא על 55-60 במאמץ, אז זה לא קשור. CM Elite 334 550W PSU לא ג'נרי שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 47 מעלות, זה לא יותר מדי? אני עם ווינדוס XP ועם 32ביט. צילמת…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי לוח של שפיר - ספיר משהו בסגנון עם צי'פסט של ATI RAEDON IGP 340 - לוח דגם AXION A4 ומעבד סלרון 2000 עם באס 400 הישן ורציתי שדרוג לא יקר קניתי לוח של עלית עם שבב 865 PE ומעבד סלרון D 2800 וזכרון A-DATA 512 מ"ב והמחשב איטי לא זז משהו. אכזבה חשבתי שעם הלוח הזכרון והמעבד מבוסס פרסקוט יהיו שיפורים בבצועים דרך אגב הלוח האחרון היה עם באס 400.
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול יעודי מסוג ASUS Xonar Essence STX, ומאז שהוא הגיע בערך אני חווה איתו כמה וכמה בעיות. אשתדל לפרט. הבעיה הבולטת והמציקה ביותר כרגע היא שלפעמים (אוקיי, אנסח זו אחרת- לפחות פעמיים ביום) הסאונד פשוט נתקע על קטע מסויים ואין אפשרות לסדר את זה בשום אופן אלא על ידי ריסט (אפילו ניתוק לא עוזר, כל הווינדוס DOWN ורק חלון ההתחברות ברקע והסאונד המקוטע עדיין ברקע, מה ששולל בעיית דרייברים כלשהי)- או מעבר לכרטיס קול האוןבורד כמקור ואז לא שומעים דבר. בדרך כלל כשזה קורה זה גורם לכל מיני קראשים בתוכניות, לא ברור למה. (עבודה עם הכרטיס האון-בורד לא גורמת בעיות כאלו) זה קורה הרבה (אבל לא רק) כשאני מעביר בהגדרות כרטיס הקול בדרייבר שיקלוט את היציאה של מגבר האוזניות (מקור אוזניות) …
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חיברתי את הצורב למחשב שלי,חיברתי את הכבל שמתפצל והולך גם לסי די רום(שכחתי איך הוא נקרא אבל לי יש כבלים עגולים) וגם חיבור מהספק אבל אני לא רואה את הצורב במחשב. מה יכול להיות ששכחתי?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
נתקתי כונן קשיח אחד וזכרונות והחזרתי את הזכרונות כמו שצריך. כרגע המחשב נדלק טוען את ההתחלה, מזהה את הלוח של ג'יגה בייט ומגיע לשלב אחרי עם הטבלה בשחור ופשוט נתקע. לא מעלה BOOT מCD ולא מכונן קשיח. הוצאתי את הסוללה כמה דקות ועשיתי פריקת חשמל למחשב ועדין אותה תקלה. מה יכולה להיות הבעיה? הלך הלוח? מה אפשר לעשות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי יש לי לוח asus p4p800 delux ומארז עם שני חיבורי usb מקדימה, בתוך המארז לכל חיבור usb יש 4 חוטים דקים שכתוב עלייהם: - + ground v5 מצורפים תמונות מהספר איזה כבל מחברים לאן?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בטעות השתמשתי באופציית DISKPART של ה-CMD ועשיתי CLEAN לכונן הלא נכון. הלך לי 1TB של חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. כרגע אין כונן כל המידע נמצא ב- unallocated בניהול הכוננים. האם ליצור כונן חדש? האם ניתן לשחזר את המידע? מה עלי לעשות ובאיזה תוכנות בבקשה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
היי אתמול בזמן מאמץ(משחק) המחשב נכבה באופן פתאומי ומאז לא נדלק בכלל מה כבר ניסיתי: להחליף לשקע אחר בקיר, להחליף כבל חשמל אחר, לנתק את הכבל חשמל וללחוץ על הכפתור הדלקה מספר פעמים ולחבר שוב ולנסות להדליק כלום לא עזר הכפתור פשוט לא עושה טריגר לכלום אין אורות אין צפצופים רוב הרכיבים עדיין באחריות
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קמתי היום בבוקר (יום שישי) והמחשב היה דלוק כי תוכנות שיתוף הקבצים פעלו. שמתי לב שהעכבר לא דולק, וניסיתי להזיז אותו והוא לא זז! חשבתי שהלך העכבר אבל גם הסורק, והGamepad מחוברים למסך וגם הם לא פועלים. ניסתי לחבר את הדברים האלה לUSB שבמחשב וזה עובד. למישהו זה קרה פעם? ניתן לתקן את זה? (מדובר במסך LG Flatron 995FT בן שנתיים וקצת) אודה לעוזרים :'( שבת שלום!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה בטעות כשרציתי לסדר הגדרה בכרטיס המסך שלי - לחצתי על disable ואחרי הריסטרט כשהמחשב עולה - הוא מגיע לחלק של הXP אבל באותו רגע אני רואה מסך שחור. המחשב לא מצליח לעלות לי ב"מצב בטוח" האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום רציתי לספר לכם על מקרה שקרה לי אם המחשבים אני חיי בארה"ב בניויורק קניתי עד היום 2 מחשבים הכי טובים שיש ואחזרתי אותם לחברות בגלל בעיות המחשב הראשון קניתי בניויורק בחנות לא יאומן כול המוכרים הם סינים הבעיות שהיו לי אם המחשב הראשון הלוח אם היה דפוק פעם ראשונה הייה לי בעיות אם כרטיס מסך פעמים הם נשרפו ובעיות אם משחקים כמו ריצודים של התמונה ASUS 5900 U MSI 5900 U שתי הדגמים הם 256 מגה בייט ULTRA ביטלתי את העיסקה והחזרתי את המחשב לחנות המחיר של המחשב היה 2650$ המחשב השני קניתי מחברת מקלפורניה IBUYPOWER הבעיות שהיו לי אם זה שהלוח לא רצה לקבל את ITNETCEBAL הם שמו לי צורב די וי די שונה ממה שביקשתי (יותר זול) ואחר כך הלוח התחיל לזייף אם אמרו שישלחו טכנאי אם לוח חדש ואח…
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כשאני רואה סרט או סרטון מהאינטרנט אני רואה משהו אפור מכסה את התצוגה והסרט ממשיך לעבוד, יש לי כרטיס טלוויזיה ויש בטלוויזיה אותה בעיה, הבעיה התחילה לפני 3 ימים, בדקתי שזה לא איכות הסרט! מה לעשות? תודה מראש, שקד
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
באמצע העבודה החליט המחשב שלי שהוא לא מזהה את הUSB שלי, תיקנתי את הווינוס בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס ועשיתי סריקת וירוסים לקראת סוף הסריקה נכבה לי המחשב ועכשיו הוא לא מוכן לעלות! הוא אפילו לא נפתח, המאוורים לא מסתובבים הדבר היחיד שמסגיר שהבעיה היא לאו דווקא בספק כוח היא שהלד של העבר שהוא בחיבור סירייל דולק וכן שהלוח אם חם למגע. מה לעשות? האם נשרף לי הלוח? נסיתי לבדוק את המגעים של הלוח והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום וברכה, מדובר במחשב די חדש אשר לפתע החל להתפרק ממסכו. אני חושב שזה אולי בגלל שפתחתי את המסך עד הסוף לאורך זמן (בגלל שימוש במסך חיצוני) והחיבור של הצירים התעייף עד להתפרקות איטית של הציר מפלסטיק המסגרת, ובהמשך של חברו השני. עכשיו המסך מנותק לגמרי מציריו, חוץ מהכבלים באחד מהם שעדיין מחוברים. האחריות חלה רק על החומרה, מסתבר. השאלה היא עכשיו אם יש למישהו רעיון איך אוכל לקבע את הפלסטיק בחזרה לציר? תודה 10 נקודות לפותר שאלת הבונוס: של איזו חברה המחשב?...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח פנימי 500 גיגה שפעם פירמטתי וחילקתי אותו לכמה PARTITIONS עכשיו אני הופך אותו לחיצוני ורוצה לשים אותו בתוך קופסאת SATA TO USB אבל בשום אופן מחשב לא מזהה אותו עם חיבור USB רק אם אני מחשב אותו סאטא לתוך מערכת הפעלה קיימת. אז ניסיתי למחוק את כל הPARTITIONS ע"י פירמוט עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 אבל ברשימת הדיסקים אין לי את כפתור מחיקה אלא רק אתחול. בקיצור אני רוצה להשמיד את כל הPARTITIONS ולהפוך את הדיסק לאחד בלבד אולי ככה הוא יזדהה עם USB אז אני צריך תוכנה שעושה את זה מישהו מכיר? אגב איך אומרים PRATITION בעברית?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני מנסה להפעיל את גוגל כרום הוא רושם this application was unable to start correctly 0xc00007b ובנוסף לכך יש נגיד משחקים שאני מנסה לפתוח והם פשוט לא עושים כלום ( מופיעים כפעילים במנהל המשימות ולא באמת מופעלים) . אודה לעזרה .
-
שלום אני רוצה לעשות איתחול למחשב אבל אין BOOT לדיסק וגם לא מצליח להיכנס ל BIOS אין לי כונן דיסקטים כדי ליצור BOOT. מה אפשר לעשות בנוגע לזה? אני חייב לעשות איתחול למחשב. תודה לעוזרים נ.ב. אני יודע איך להיכנס לBIOS אבל מישום מה זה לא ניכנס, אני לוחץ DEL כל הזמן אבל לא קורה שום דבר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח IDE 20G IBM DESKSTAR, וברצוני לחבר אותו למחשב החדש שלי בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה. חיברתי את כל הכבלים, הברגים וכו' (אגב, הוא מחובר בIDE עם צורב DVD) ועכשיו נשאר לי רק לג'מפר את הדיסק. הגמפרים שלו הם 8 פנים מסודרים ככה: .... .... יש לי הוראת מדויקות על איזה ג'מפר עושה מה, אבל אני לא יודע איך אני אמור לבחור אותם. (אם הג'מפר הראשון הופך את הדיסק למאסטר, איך אני בוחר בג'אמפר הראשון וכו'). אשמח לקבל מעט עזרה. תודה, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
המפרט : E6600 ASUS P5W DH 2 סטיקים של 1 GB 6400C4 PRO של CROASIAR X1900XT Segate 320gb 7200.10 creative X-FI ועדיין משחקים לא רצים על FPSים גבוההים... למשל CALL OF JUAREZ רץ לי על חרא של FPS ... בין 40-60 ולפעמיים יורד ל- 19... למה אני לא מבין למה זה קורה לי למה למה למה למה למה למה
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-