עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mashas,

שלום לאחרונה התחילה לי בעיה של ריסטים עצמיים של המחשב. יש לציין שהמחשב לא חדש 4-5 שנים, הייתה בעבר בעיית חימום יתר שנפתרה בעבר וכרגע המחשב עומד פתוח ועדיין יש ריסטים. האם עדיין זו יכולה להיות בעיה של חימום יתר? המאוורים נראים נקיים ועובדים. חשבתי על כמה כיוונים: 1.חימום יתר - למרות שהמחשב עומד פתוח? 2.יכול להיות שיש בעיה עם ההארד דיסק? 3. אפשרות של בעיית תוכנה אולי- להתקין ווידוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by גלי,

היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. שלום לכולם.. יש לי לוח של אינטל D975XBX BAD AXE REV 304 חיברתי היום מאוורר של מארז עם חיבור של 2 פינים(קומבינה שלא עלתה טוב) לחיבור של 3 פינים ללוח אם...הכל עבד יפה .. עכשיו הבעיה שחיברתי אותו פעם שניה הפוך.. המאוורר לא עבד.. ואז שהפכתי את החיבור הוא גם לא עבד.. חשבתי שהמאוורר נשרף החזרתי את המאוורר שהיה מחובר מקודם וגם הוא לא עבד אז הבנתי שהחיבור הלך.. החיבור בלוח לא נותן מתח יותר, נכנסתי לביוס ל HARDWARE MONITOR והכל נמצא על 0000 החיישנים של הטמפ".. המתח .. ומהירות מאווררים מתו לי.. גם ב EVEREST הוא לא מראה כלום יותר בחיישנים שאר החיבורים עובדים חוץ מזה שהרסתי.. האם מרוב חוכמתי שרפתי את החיישנים ואת החיבור של המאוורר שלוח???? ואין מה לעשות צריכים לממש אחריות?? מישהו נתק…

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום יש לי שני יציאות קדמיות 2 Usb יציאה לאוזניות ולמיקרופון ושאני מנסה לחבר מיקרופון או אזניות לא שומעים באוזניות ואי אפשר להקליט עם המיקרופון . שאני מנסה לחבר משהו ל USB ( למשל עכבר ) העכבר לא עובד ורשום לי בווינדוס ( XP ) שזוהתתה חומר חדשה ( לא ניסיתי להתקין ) איך אני יכול לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ששלום יש לי מחשב די חדש מחובר עם כבר RGB לפלזמה ויש לי עוד פלזה של LG קניתי כבל HD 10 מטר כדי לחבר אותו לפלזמה LG חיברתי את שני הכבלים למחשב ונכנסתי להגדרות לשכפל מסך זה עושה לי את שני המסכים בצבע שחור איזה פתרון יש כדי שזה יעבוד ליי

6. Started by godis,

אהלן, המחשב שלי עכשיו חזר מתיקון והחליפו לי לוח אם ל - G41M-ES2L. יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים: 1. wd 250g שהוא המאסטר. 2. seagate 500g שהוא המשני. המחשב מזהה את שני הדיסקים הקשיחים בביוס וגם במנהל ההתקנים אך הכונן של הדיסק המשני לא מופיע לי במחשב שלי ואין לי איך לגשת אליו. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  7. שלום רכשתי מחדש חדש, התקנתי את כל הדרייברים עם WIN 7. הפריטים העיקרים: מעבד I7 3770, עם קירור Scythe Katana 4 scktn-4000 לוח אם ASUS Z77 VLE-P8 כונן SSD INTEL 180GB 16GB זיכרון ספק כוח: Seasonic s12ii 520w אני לא משחק במשחקים כבדים אז הרשתי לעצמי לא לקנות כרטיס מסך ובחרתי ללכת עם Intel® HD Graphics 4000 המובנה שהציג ביצועים לא רעים בכלל למה שאני צריך. בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: ברגע שאני מחבר את המחשב למסך טלויזיה עם כבל HDMI, ועובד מסך מורחב יש הרגשה של איטיות ממש קטנה וכמעט לא מורגשת שלא מפריע לי. אבל ברגע שאני מפעיל סרט HD 1080P המחשב נעשה ממש כבד (עכבר נתקע, הקלדה עם Delay וכד'). בנוסף: נצילות מעבד 5-15% ; זיכרון 3.5-4.5 מתוך 16. *כל ההצעות להתקנת דריי…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by TheRedEye,

יש לי בעיה קיבלתי מחשב שברגע שהוא מגיע למצב של טעינת הוינדוס רואים מסך כחול לשניה אחת ואז הוא עושה ריסט ומתחיל מהתחלה את המחשב ניסיתי להפעיל לינוקס מדיסק אבל על ההתחלה הוא כבר מפסיק את העליה של הלינוקס ועושה ריסט, ניסיתי להתקין את הוינדוס מההתחלה אבל ברגע שהמחשב מסיים לטעון את קבצי התקנת הווינדוס [המסך הכחול שיש בהתחלה עם הדיסק של ההתקנה] אז הוא מראה מסך כחול והשגיאה היא 0000000050 משהו כזה.. אז הרצתי את Mem Test והוא מצא ישר על ההתחלה 3500 ומשהו שגיאות עם הזיכרון הנוכחי אז לקחתי זיכרון תקין ממחשב ישן: SDRAM - KVR100X64C2/128 והחלפתי את הזיכרון [הזיכרון שהיה: SDRAM - KVR133X64C3/256] ואז ברגע שהפעלתי את המחשב עם הזיכרון התקין מהמחשב הישן המחשב נדלק אבל לא רואים מסך - החלפ…

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  9. זה דבר שמשגע אותי פירסמתי נושא כבר אבל בגלל שעבר שבוע בלי שאף אחד הגיב פתחי נושא חדש ואני צריך ב עזרה !! http://www.2send.us/uploads/72726bbe97.JPG שמישהו יגיד לי איך מסדרים הורדתי דרייבר של הכרטיס מסך חדש! פירמטתי זה לא עזר לי ניסיתי לנקות תסלוט של הכרטיס מסך וגם את הכרטיס מסך מאבק וזה גם לא עזרר יש למישהו פיתרון??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אנשים.....בבקשה תעזרו לי....שמעו מה קרה לי... תראו...היום משום מה האנטי וירוס נכבה לי ( אני מתכוון ל - Auto Protect ) וכשאני נכנס לאנטי וירוס להפעיל אותו מחדש - אי אפשר ! הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי מחדש...מאותה התקנה שהתקנתי פעם שעברה את האנטי וירוס אבל זה לא עזר...הבעיה חזרה ! הסרתי שוב את האנטי וירוס ושוב פעם התקנתי...ועדיין זה חזר ! ואז...הורדתי אנטי וירוס אחר ( ס'תומרת התקנה חדשה ) אבל זה לא עזר אחים שלי...עדיין הבעיה חזרה ! אין לי מושג מה גורם לזה....ולמה זה קורה....אבל זה גרם אני חושב לעוד בעיה...כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לי למקום של הפס הירוק ( מתי שהמחשב חושב ומעלה את הוינדוס ) בקיצור...אני מגיע לשם ואז זה מראה לי מסך כחול עם הודעות בצבע לבן ואחרי שניה זה…

11. Started by Rule The Pc,

אהלן. תראו חברה אין פה פורום לפאלמים אבל עדיין אני אשאל בפורום זה כי זה באמת תמיכה טכנית... אז ככה... יש לי חבר שיש לו פלאפון NOKIA 3650 אבל אין לו איך להעביר את התמונות שיש לו בפלאפון למחשב כי אין כבל שתומך בזה... אבל לי יש פאלם M515 אבל הוא לא תומך בתמונות אז החלטנו לקנות כרטיס הרחבה SD 64 מגה לפאלם כדי שהוא יוכל להעביר לי תמונות לפאלם ואני משם למחשב ואז לדיסק... אבל מתי שניסינו להעיבר את התמונה זה מעביר ואז מקפיץ הודעה "Data recieved in an unknown format" יעני זה לא מבין את סוג הקובץ שהתקבל וזה סוג הודעה שהוא יקפיץ אם אין כרטיס הרחבה שתומך בתמונות... אפשר לשים תמונות על הכרטיס דרך המחשב כבר ניסיתי אז כנראה הבעיה היא שהפאלם קורא את המידע לפאלם עצמו שהוא לא יודע לקרוא תמ…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by idan577,

שלום לכולם! הוירוס מחק לי את כל כונן D הרצתי סריקה בעזרת האנטי וירוס וחשבתי שהצלחתי להיפטר ממנו, אבל הוא חזר הנה תמונה של הקבצים שהוא יצר בכונן D מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הוא נתקע לי בביוס אחרי כמה דקות של עבודה שם רוצה להריץ בדיקה מקיפה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by gif,

שלום ,המחשב שלי עושה ריסט לבד ללא כל הודעה מוקדמת בהפרשים לא קבועים. ניתחתי את קבצי המינידאמף שהיו לי בתקיה וגיליתי שהדרייבר של הכרטיס קול עושה את הבעיות (Rtlnicxp.sys) מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב בדקתי טמפ' וכול נראה תקין. ועשיתי את כל מה שכתוב בסטיקי.ועדיין הבעיה חוזרת והסרתי את הדרייבר של הכרטיס קול והבעיה עדיין נשארת הבעיה תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by eyal00,

לפני המסך של הווינדוס מופיע לי השגיאה הבאה: windows could not start because of an error in the software please report this problem as: load needed dlls for kernel

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  16. מדובר במחשב נייד Compaq בן 4 שנים במפרט הבא: מעבד: Celeron 700Mhz זיכרון: 128MB 100Mhz כרטיס מסך: Trident CyberBlade 8MB דיסק קשיח: IBM 15GB 4200rpm 1MB Cache כונן אופטי: DVDx8 (תוצרת Toshiba) כרטיס רשת: Intel Mobile Pro 100 מערכת הפעלה: Windows 2000 עם Service Pack 4 (המחשב בא במקור עם Windows 2000) המחשב בזמן האחרון איטי להחריד, למשל: לוקח כ-7 דקות מהדלקה עד שאפשר לעבוד. לוקח כ-4 דקוץ לכבות את המחשב. אפילו להדליק את המחשב מ-Hibernate לוקח כ-3 דקות (לעומת זאת, לכבות את המחשב עם Hibernate לוקח כ-15 שניות). כל פעולה אפילו פשוטה ביותר יוצרת פעילות דיסק קשיח מסיבית ואיטיות מוגזמת. למשל קובץ PDF פשוט שמחשב שולחני יותר ישן (פנטיום 3 450Mhz) פותח ב-3-4 שניות - לוקח לו לפתוח בין…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by tood,

היי, 1. לוח האם הוא :p4i45gv 2. מערכת הפעלה : win home 3. אין לי כונן a 4. בזמן העליה של המחשב זו השגיאה שהוא נותן:DISK BOOT FAILURE , INSERT DISK AND PRESS ENTER,וכן הוא מבקש להכניס דיסקט לכונן a שאין לי. 5. נכנסתי לאתר הבית והורדתי את הדרייברים של הביוס ,במחשב אחר. 6. יש לי אפשרות לצרוב את זה על cd ,אם כן איך אני צורב את זה בכדי שזה יעלה עם הפעלת המחשב ואוכל לעדכן את הביוס. 7. האם יש פתרון לבעיה מבלי שאשנה ואו אעדכן את הביוס. תודה אהוד

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by dor21600,

יש לי geforce 9500gt וברגע שאני מתקין את הדרייבר בגירסת 64 ביט יש לי מסך כחול בצד השמאלי של המסך הוא מופיע בשולחן עבודה במשחקים סרטים בהכול אי אפשר ליהפטר ממנו עזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by azaz,

איך לדעת שיש צורב במחשב נייד?? כשאני פותח את "המחשב שלי" שבו את רואים את כל הכוננים מופיע 2...אחד כונן C והשני מתחתיו רשום כונן (DVD RW (D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  21. שלום. קניתי מחשב חדש, והכונן הקשיח שלי הוא של ווסטון דיגיטל, 250 ג'יגה. ביקשתי מהחנות שייעשו לי מחיצה בכונןף והם אמרו לי "אין בעיה", אבל אחרי שהתקנתי win xp הבחנתי רק בכונן אחד, c. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות מחיצה בכונן הקשיח במצב הקיים, אחרי שכבר העליתי מערכת הפעלה, וכבר התקנתי מספר תוכנות. תודה. MORIEL

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by moshe1980@gmail.com,

היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  23. ברשותי נייד lenovo g510 בן 3. לאחרונה (3 חודשים) הוא עושה לי בעיות בכיבוי ובהדלקה. לדוג' לפעמים בהדלקה מופיע הסמל של לנובו וככה הוא נתקע ורק אחרי כמה כיבויים והדלקות הוא מתעשת ועובד. כמו כן, כאשר אני סוגר את המכסה והוא מוגדר לעבור למצב שינה, לפעמים הוא לא עובר אלא נשאר תקוע כך עם מסך מוחשך (שאין דרך להעירו ולהאירו לחיים גם בפתיחת המחשב מחדש ולחיצה על לחצן הפעלה או מקשים אחרים). כמו כן לפעמים הוא כאילו בהילוך איטי בקליטת מצבו, כמו איחור רב ברענון הסייר להוצאת או הכנסת USB / כונן גיבוי חיצוני וכו'... פירמטתי את המחשב בתקוה שזה יפתור את הבעייה אבל זה לא עזר. יש לציין שאת הפעילות הרגילה שלו הוא עושה מצויין בהתאם לנתונים שלו (i5 4210m 4 ram) אני חושד שזה קו…

24. כשאני מעלה את המחשב כשהוא מגיע לטעינה באקס פי הוא נתקע בפסים הכחולים,פירמטתי ולא עזר ניסיתי בביוס שיחזור ברירת מחדל גם לא עזר אם משהוא יודע ויכול לעזור אודה לו מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים שאני לא מצליח לחבר את הלפטופ למסך דרך hdmi ל dvi. הכל עבד בסדר עד שבפתאומיות בלי שעשיתי משהו ראוי לציון המסך הפסיק לקלוט את המחשב, אבל מופיע אור במסך שאומר שהמחשב מחובר.עכשיו, הבעייה היא לא בכבל, כי לפטופ אחר עם אותו כבל כן מתחבר למסך, ומצד שני שניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי לטלוויזיה עםHdmi-hdmi הכל היה תקין.ניסיתי לשחק בלוח הבקרה ובלוח הבקרה של nvidia( הנייד מסוג gt62vr msi) ואפילו פעם אחת אחרי ששיניתי הגדרות הצלחתי לגרום למסך לקלוט את המחשב, אבל רק ברזולוצייה מאוד נמוכה, והיו כל מיני ריצודים וכתמים כחולים על המסך. מישהו יודע מה מקור הבעייה? עדכון***מחקתי לגמרי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ועדיין אותו תוצאה.יש לציין שכבר הצלחתי פעם א…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.