עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב P3-1000, לוח cuvc-4x ומע' הפעלה XP. הורדתי את הקובץ החדש (viahyperion4in1446vp6) וכשאני מנסה להפעילו מופיעה ההודעה: "אין אפשרות להפעיל תוכנית windows של 16 סיביות". האם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  2. שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  3. איך אני מתקין דרייברים למחשב נייד ibm thinkpad? איך עושים התקנה נכונה של כל הדרייברים שאמורים להיות למחשב? האם זה יכול לגרום לנזק למחשב אם לא מתקינים את הדרייברים? התקנתי windwos מדיסק וזוהי התקנה שלא כוללת דרייברים. למשל חסר החלק שמציג כמה בטרייה נשארה מלאה.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  4. אז ככה, התקנתי כרטיס רשת חדש במחשב, ומא הכרטיס קול והכרטיס רשת המובנה על הלוח הפסיקו לעבוד, והכרטיס שהתקנתי גם הוא לא ממש עבד. הוצאתי את הכרטיס החדש, ועדיין הכל היה מחורבש. איפסתי את הביוס, וזה לא עזר. הכרטיסים שמחוברים מקבלים מתח ונדלקים כאני מחבר להם כבל... פירמטתי והתקנתי מחדש (הכרטיס היה מחובר בזמן ההתקנה ), ושום דבר לא עזר. הכרטיס רשת מוצג כלא עובד עקב CODE 12, בטענה שאין מספיק משאבים. הכרטיס קול מוצג כלא עובד עקב CODE 10, THIS DEVICE CANNOT START. חיפוש קליל העלה משהו על IRQ חופפים בין התקנים, אין לי שמץ מה לעשות עם זה. לפני שאני מפרמט שוב עם הכרטיס רשת מחוץ למערכת, יש לכם הצעות למה לנסות? המערכת: P4 williamette 1.5ghz ASUS p4t-m sound card: terratec dmx…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזת LCD,בחיבור VGA.זה עבר יחסית ללא תקלות,חוץ מן העובדה שאני לא מצליחה לשמוע סאונד.ניסיתי דרך ההגדרות ללא הועיל,ורק רציתי לדעת היכן בדיוק הבעיה,האם זה בכבל?בעיית חומרה?וכו'.לפי הבנתי מפשפוש באינטרנט,זה קשור לחיבור HDMI שאמור להיות במחשב בכל מה שקשור לLCD.מה אני בדיוק אמורה לעשות...?אשמח ל-כ-ל עצה,טיפ וכו'. המשך יום נעים לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. למה כשאנ פותח את המחשב יש רעש של מטחנה? ואיך אני פותר את הבעיה? *הרעש מזכיר את הרעש שעושה חתיכת פלסטיק ששמים בגלגל של האופניים...

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  7. המערכת היא Logitech x-530 הסנטר, הסאב והאחוריים עובדים יופי אבל הקידמיים לא מוציאים קול בכלל, לא בסרטים לט במוזיקה לא קולת של וינדוס, כלום. תודה

8. Started by Hitman_47,

המודם של חברת issi וזה מה שכתוב אליו issi is61lv256

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by domuzy,

יש לי פנטיום 3 800 עם כונן SCSI. הHDהיה NTFS אך המרתי אותו ל- fat 32 ופירמטתי את כונן C. עכשיו, כשאני בא להעלות את הכונן ע"י דיסקט איתחול של WIN98 הוא לא מזהה בכלל את כונן התקליטורים. ניתקתי את הHD וחיברתי אותו למחשב שני (פנט' 4 1500 ). ממנו יצרתי בHD המפורמט תיקיית WIN98ו תיקיית WINXP כהכנה לבאות. העתקתי את הקבצים מתוך הCD של WIN98 לתיקייה החדשה וכנ"ל עם דיסק של XP. כשאני בא להתקין את 98' בHD המפורמט ע"י דיסקט האתחול במחשב הראשון (דרך הדוס) אני רושם: CD WIN98 . אח"כ, כשאני בתוך התיקייה, אני לוחץ SETUP אך כלום לא קורה. הוא פשוט קופץ שורה ושוב רשום C:\ CD WIN98 כאילו כלום לא נכתב. ניסיתי כמה פעמים וגם ניסיתי לבצע את ההתקנה מהמחשב היותר חדיש כHD נוסף, אך הוא לא נתן כי כב…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by extreme2611,

אז ככה יש לי בעיה בהרד דיסק יש לי 2 הרדיסקים מחוברים למחשב אחד שכולו מלא במידע שלי ואחד ריק שתכננתי לעשות ממנו דיסק גיבוי.. אבל יש בעיה איך שאני נכנס אליו כל המחשב נתקע.. וזה מחייב ריסטארט.. האם יש דרך לסדר אותו? נסיתי את התוכנה HDD Regenerator אבל ברגע שאני מפעיל אותה המחשב נתקע נסיתי פירמוט ב-58 אחוז נתקע.. מקווה שלא קרה לו כלום

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  11. לחבר שלי מפורום אחר יש בעיה...אף אחד לא ממש הצליח לעזור לו אז אני מקווה שאתם תוכלו... הנה מה שהוא רשם: "אהלן... לפני כמה ימים שלפתי את הכרטיס מסך שלי (GeForce 2 MX 400) מהמקום שלו בלוח האם... והחזרתי. הכל עבד חלק, התצוגה בסדר..עד שבאתי לשחק במשחק ואז לא רואים טוב.. פרינט סקרין: http://img.photobucket.com/albums/v390/Exit/1489150614971492.jpg עכשיו חשוב לציין שמופיעה תצוגה כזאת רק כאשר אני נכנס למשחקים ... בשולחן עבודה אין את התקלה הזו." מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? מקווה שתוכלו לעזור לו...

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by arkadur,

טוב אז ככה הלוח שלי נדפק לפני כמה זמן (לא מזהה התקני IDE - חוץ מאחד(HDD), לא USB, לא LPT כו'..) לפני יומיים הלוח שבק חיים אני מפעיל את המחשב - עושה פוסט - מגיע למעבד ומציג רק אחד (יש לי HT) הוא מציג אותו כ1.3 GHZ - שיש לי 2.6 ונתקע - רק הנורית של הHDD דולקת שוב - עשיתי איפוסים וכו' לביוס הלוח גמור? יש מצב שעוד משהו הלך? אני כבר התייאשתי - נסו אתם לחיות חודשיים בלי CD..

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  13. כשאני מדליק את המחשב מיד בהתחלת הבוט רשום לי שם מתחת לכל הכוננים שהוא מזהה פרימי סקנדרי וכ"ו הודעת שגיאה שהיא cmos checksum error -defalt loaded והוא ממשיך לעלות את המחשב עד חלונות מסך ראשי אחרי שניה כשהמסך הראשי ברקע אם האיקונים המחשב נכבה מיד ומופיע מסך כחול לשניה ומיד נכבה ואז המחשב עושה ריסטארט ושוב אותו דבר . מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by amit_tour,

כאשר אני מתקין win xp/98, לאחר העתקת קבצי המערכת לכונן, ההתכנה נכנסת למסך ההתקנה בסביבת windows, אולם מיד המחשב מאתחל את עצמו, כאילו נעשה ריסטרט. כך למעשה עד אין סוף מפני שכאשר המחשב מאותחל הוא מגיע אוטומטית לתוכנת ההתקנה. מה לעשות? בתודה מראש, עמית ר

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by atm972,

שלום לכם ! שמי טל ואני חדש כאן... אשמח לקבל קישור למדריך שיכול לעזור לי בהתקנת הארד דיסק חדש למחשב נייח. בתודה מראש, טל

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  16. Started by rorshach,

ה-LCD PROVIEW שלי עושה בעיות 3 חודשים אחרי האחריות ((((( המסך הוא טלוויזיה שמשמשת גם כמסך מחשב. כל הוידאו, מכל האינפוטים מטושטש, כולל התפריט. כאשר אין וידאו, התפריט בסדר. נראה שמשהו לא בסדר עם איזשהו רכיב שאחראי על סנכרון התמונה... תמונות מצורפות: https://www.dropbox.com/s/iqbhrmvc5x0zgx0/2012-05-27%2020.10.57.jpg https://www.dropbox.com/s/ukvf3846t3hrzsr/2012-05-27%2020.11.17.jpg https://www.dropbox.com/s/wmo191su1nm5slg/2012-05-27%2020.11.47.jpg https://www.dropbox.com/s/gjbd1fnvyx80e9p/2012-05-27%2020.12.09.jpg יש רעיונות מה לא בסדר ואיך ניתן לתקן את זה? תודה רבה, שחר

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  17. הי. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם העכבר הזה. העכבר עובד לפי הרצון שלו. והיום בכלל הוא לא רוצה לעבוד. העכבר עובד לפעמיים ואז לפעמים באמצע התקנה או עבודה בWindows העכבר לא מגיב ועושים ריסט והוא חוזר להגיב. אבל היום לאחר הריסט הוא בכלל לא רוצה להגיב. נסיתי לחבר את העכבר בPS2 עם המתאם שקיבלתי איתו וגם בכל יציאות הUSB. העכבר מראה נורה אדומה אבל הנורה ניכבת. שהעכבר עובד בצורה נורמלית הנורה לא ניכבת אלא נהיית אדום חלש מאוד. ושנוגעים בעכבר הנורה האדומה נידלקת חזק. הפעם יש נורה חזקה שנדלקת פעם אחת וזהו אין יותר תגובה מהעכבר. נסיתי את העכבר על לוחות אחרים אותה בעיה. יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת? אני זוכר שמשיהו כתב על גירסאת Rev 1.0 שיש לה הרבה בעיות אבל אני לא זוכר אם זה העכבר הזה או הM…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כל שעה קבוע במדויק מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. מי יכול להסביר לי איך מוסיפים עוד האריסק למחשב מסתומרת????? יענו יש לי עכשיו הארדיסק אחד איך אני מוסיף עוד אחד תסבירו לי בבקשה מ א-ת הכל פשוט הכל גם אחרי שאני מדליק את המחשב מה אני עושה בשביל להפעיל את האריסק הזה?????? תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  20. שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  21. היי אתמול הרמקולים שלי עבדו והיום הדלקתי את המחשב והרמקולים לא עובדים הדלקתי את הכפתור וזה מראה אור ירוק כמו תמיד איך אין סאונד הוצאתי וחיברתי את הכבל הירוק והוינדוס מראה שהרמקולים לא מחוברים מדובר על רמקולים 2.1 של לוג'יטק תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Idan06,

כשאני משחק במשחקים כבדים, בזמן האחרון כמו: Rainbow6 vegas2 או בportal, המחשב שלי קורס. קריסה קצת מוזרה, כי אין מסך כחול, והמסך פשוט נהיה שחור/ רשום NO SIGNAL במסך, ואז המחשב דומם. כשאני עושה ריסטרט לעיתים יש 3 צפצופים מהמחשב והמסך עדיין נשאר שחור אז אני צריך לסגור את המחשב ולהדליק מחדש ואז זה מסתדר. כשהמחשב נדלק אני מקבל הודעה כזאת: The system has recovered from a serious error וכשאני מרחיב זה נראה כך: http://img205.imageshack.us/img205/1474/61439773rq8.jpg כשאני לוחץ על send error report, מפנים אותי לעמוד הבא: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/10/en-us/5.1.2600.2.00010100.3.0?SGD=1d2df08d-00c7-43ce-8509-f194aed0e484 איך אני פותר את הבעיה הזאת? המח…

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, ביצעתי עדכון Bios ללוח Asus P5B - הגרסה שהגיעה עם דיסק ההתקנה של המחשב היתה 0806, ואני התקנתי את גרסה 1202 (בעזרת תוכנת AsusUpdate) - ההתקנה עברה בהצלחה לדבריי התוכנה, אבל כאשר בוצע Restart למחשב, אחרי הופעת לוגו הלוח, הופיעה הודעה שה-Overclocking נכשל (באנגלית כמובן...) וניתנו לי 2 אפשרויות - ללחוץ F1 כדי "לשחק" עם ההגדרות, או ללחוץ F2 כדי לעבוד עם הגדרות Default - לחצתי F2 והמחשב עלה בצורה תקינה - בבדיקה של גרסת ה-Bios אכן רשום 1202. מישהו נתקל בדבר שכזה, והאם יש סיבה לדאגה ? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by haim652,

תקשיבו. המחשב שלי די חדש... אניעשיתי OC קטן אבל כבר הורדתי את הOC יש לי כרטיס מסך HD3870 ומעבד E4500 עם קירור של ULTIMA 90 והמחשב במשחקים נופל. נתקע כמה פעמים בפעם השלישית שהוא ניתקע הוא כבר עושה ריסט (כל פעם שהוא נתקע זה לבערך 10 שניות) וזה קורה אפילו במשחקים ישנים קצת, כמו Prince Of Persia The Two Thrones. ניקיתי אבק ניסיתי לעשות הכל. הבעיה התחילה בימים האחרונים. נראה לי התחיל בערך מאתמול או לפני יומיים. אני משחק במשחק משהו כמו 10 דק' ונקתע ונופל... ואז שאני מנסה שוב, אחרי רחרי ריסט אחרי 3 דק' של משחק נופל. אם אני באינטרנט אין שום בעיה. רק שאני משחק. באמת הכרטיס מסך מתחמם ומגיע אפילו ל 70 מעלות אבל שאני מפעיל את המאוור ל 100% בREVIA TUNER אני מגיע במעמץ ל 50 מעלות ועדיי…

25. Started by MDK,

במשחק עצמו המשחק קופא לאיזה חצי דקה ואז ממשיך ואז כשלחצתי ESC הוא פשוט יצא ועכשיו הוא מסרב לעבוד שוב אני לוחץ כדי להפעיל וזה כאילו נכנס ואז מיד יוצא לWINDOWS

• 9 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.