תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
- 

עד אתמול הכל היה טוב ויפה צפיתי באיזה סרטון ביוטיוב ובטעות לחצתי על מקש כלשהו והסרטון עצמו נהיה קטן מהרוחב שלו,הכוונה במקום שאני יראה את הסרטון פרוס כמו שתריך אני רואה רק על חלק מהמסך.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? (וזה לא קשור לCtrl +) וגם לא באתר רק בסרטון עצמו..
- 

- 19 תגובות
 - 2.4k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום לכולם, לפני שלושה ימים בערך המחשב של אחי סירב לעלות, הוא נדלק, המאווררים פועלים והכל, אך אין תצוגה ויש צפצופים, בקיצור, המחשב לא עולה. קראתי את הנעוץ בכל הקטע של מה שקשור לתקלות חומרה כאשר המחשב לא עולה, כמובן שהגעתי לטרד המעולה של איך מפענחים צפצופים כאשר המחשב לא עולה, מצאתי את הצ'יפסט על הלוח אם, ה-BIOS הוא Phoenix, פתחתי את המחשב, וכל מה שהוא עושה זה ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף וכך חוזר חלילה, פשוט לא נפסק עד שמכבים את המחשב. ה "-" בין כל צפצוף מסמל הפסקה ביניהם. הסתכלתי על כל הטבלאות הקיימות על בעיות הצפצופים ב-BIOS של PHOENIX ובאף אחד מהם אין מצב כזה שזה לא מפסיק לצפצף ועושה רק אחד כל הזמן בין כל הפסקה, במקרים השונים יש שלושה צפצופים - [הפסקה] - …
- 

- 12 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

לאחר הדלקת מחשב- מחשב נתקע במסך ראשוני של לוח האם, ולא ניתן לעשות כלום (כולל הפעלת מחשב מתקליטור מ"ה) מה ניתן לבדוק בחומרת המחשב?
- 

- 2 תגובות
 - 710 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב AMD 64 ביט 3000 עם ATI 9600P ולוח ג'יגהבייט K8NS (סוקט 754) אני לא מצליח להפעיל שום משחק או יישום 3D בAGPX8 תמיד המחשב נתקע למען האמת, שאלתי את זה פה בפורום לפני כ 3-4 חודשים ולאף אחד לא היה פתרון שבאמת עבד ניסיתי מס' דרייברים דאז 4.9 ו 5 ולא רשמיים - כלום לא עבד המחשב היה נתקע באופן די מיידי
- 

- 8 תגובות
 - 710 צפיות

- 

- 

הי יש לי בעיה משונה, המחשב נדלק ומיד נתקע על המסך הראשון זה שמתאר את מה לעשות כדי להכנס לBIOS . המחשב לא מצליח לעבור הלאה ולא מגיב למקלדת. עזרה בבקשה ???
- 

- 1 תגובה
 - 622 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה כבר כמה זמן במחשב. בהתחלה שמתי לב שאחרי שהרבה זמן שלא נגעתי במחשב והמסך "נכבה" הוא לא חזר לדלוק אחרי שהוזזתי תעכבר רק אחרי ריסט. עכשיו לפני כמה ימים זה הגיע למצב שזה עבד לאיזה כמה שניות-דקה, הפסיק לעבוד (העכבר והמקלדת), ואם הייתי מחבר ומוציא לUSB זה שוב היה עובד לכמה שניות ושוב הפסיק. ועכשיו זה בכלל לא עובד, גם לא עם עכברים ומקלדות אחרים שניסיתי. (אני כותב מהמחשב של אחי עכשיו) דיברתי עם הטכנאי שלי הוא אמר לי שזה בעיה בספק כוח של המחשב, שאני יקנה חדש והוא יבוא להרכיב לי. אבל בגלל שהוא הניח שזה ככה מהטלפון ולא בא לבדוק רציתי לוודא שזה באמת הבעיה ולא משו אחר שאני לא סתם יוציא כמה מאות שקלים עכשיו סתם. תודה מראש למי שעוזר
- 

- 1 תגובה
 - 707 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. בדקתי מערכת עם הרכיבים הבאים: Asus P8Z77-M Intel Core i3 2120 Kingaston 4GB DDR3 1333MHZ Antec Earthwatts 500W PSU הלוח לא נדלק, החלפתי את הלוח הנ"ל 3 פעמים אצל היבואן. בפעם הרביעית שבאתי אליו הוא בדק את הלוח עם הרכיבים הבאים: Intel G620 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ Corsair 750W PSU הלוח עבד אצלו והוא גם ביצע עדכון ביוס, ראיתי במו עיניי, הוא כיבה והדליק את הלוח מס' פעמים נראה כי הלוח תקין לחלוטין. כשחזרתי עם הלוח לקחתי את המעבד שבידי עם הספק והזיכרון וחיברתי ללוח אם אחר של Intel. הכל עובד מצויין. כשניסיתי להפעיל את הלוח של ASUS גיליתי שהבעיה עדיין קיימת. בדקתי באתר של אסוס והמעבד שציינתי מתאים ללוח. החלפתי זיכרון…
- 

- 13 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

הי, ברשותי מחשב נייח בבית שעליו יש כרטיס מסך on board עם יציאת vga אחת. ברצוני להתחיל לעבוד על 2 מסכים במקביל, כלומר, לא לשכםל את התצוגה אלא להוסיף עוד מסך על מנת שאוכל לראות יותר חלונות. 1. אופציה ראשונה שמצאתי היא לקנות קופסא שמפצלת את יציאת הvga לשתי יציאות, האם היא תיתן לי מענה לדרישה? על פניו נראה לי שקופסא כזו רק תשכפל את התצוגה, האם אני טועה? 2. קניית כרטיס מסך שמכיל 2 יציאות וכך אוכל לנצל vga ו dvi במקביל. מה העלות של אחד בסיסי כזה ששווה בכוחו בערך לזה שנמצא במעבדי אינטל פנטיום g שיתן לי את המענה? אשמח להמלצות תודה
- 

- 6 תגובות
 - 999 צפיות

- 

- 

חג שמח יש לי בעיה -כל הפעלה מחדש מערכת ההפעלה בודקת לי את הכונן הקשיח . במקרה הזה היא בודקת לי את הכונן e . מערכת ההפעלה יושבת על כונן C ביצעתי בדיקה סקטורים מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה בעיה שניה האם ניתן לשמן את המאוור ל הספק . מהיציאה מהספק יש יציאה של 4 פינים יש פין אחד שרוף המחשב עובד . הבעיה שאני מחליף את הספק אנני מצליח לשים את ה-4פינים ליציאות שבלוח האמ . כלומר -אם אני מחזיר את הסםק הראשון המחשב עולה -אם אני מחליף לספק חדש אנני מצליח לחבר את ה-4 פינים על הלוח מקווה שהסהרתי את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 719 צפיות

- 

- 

בבקשה תראו יש לי פנטיום 3 במחשב של אחי ושמה הוא נגע הוא את הזיכרון את הכבלים של הדיסק קשיח עכשיו אני חיברתי כל דבר כמעט מה שאני יודע הכול עובד אבל המסך לא נדלק ניסתי לשים כרטיס מסך אחר זה לא זה. אני פשוט לא חיברתי טוב אולי את הכרטיסי זיכרון יש שלוש מקומות שמתי בראשון או שהכבל של הדיסק קשיח שמתי בשני ב cd אז אולי משיהו יכול לעזור ? תודה
- 

- 2 תגובות
 - 563 צפיות

- 

- 

שלום וצהריים טובים, בקרוב מאוד אני מקבל לוח אם חדש מסוג MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 ,בעיקרון רציתי לשאול אם הלוח אם קל להרכבה?, אני מאוד אוהב להרכיב את החלקים בעצמי, יש לי ידע בסיסי בכל מה שקשור לחיבור הברגים והחוטים למארז , אך האם יש עוד משהו שעליי לעשות חוץ מהקטע הפיזי? כמו עדכון ביוס לדוגמא.. שבקטע הזה אני לא מתמצא במיוחד.., אני מודה לכם
- 

- 4 תגובות
 - 599 צפיות

- 

- 

היי לכולם, ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי כרגע הוא להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה מצליח, אבל זה די מייאש לעשות את זה בכל פעם מחדש... עצה? פיתרון? או שמא לקחת את המסך לבדיקה? תודה רבה, אורנית.
- 

- 7 תגובות
 - 748 צפיות

- 

- 

ברשותי מחשב פנטיום 4 . 3 ג'יגה הרץ. כרטיס מסך ATI 128 מגה. מחשב של 3 שנים. כשאני מריץ סרטי HD יש תקיעות וחוסר סנכרון בין הקול לתמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
- 

- 3 תגובות
 - 553 צפיות

- 

- 

היי לכולם בשבוע האחרון אני רציתי להתחיל לעשות סטרימינג לערוץ היוטיוב שלי וגיליתי שאני צריך תוכנה מיוחדת המבצעת את זה, אני מצאתי את תוכנת OBS ששמעתי שהיא קלה ונוחה, לאחר שהתקנתי אותה, מופיעה לי ההודעה הזו: (ההודעה נמצאת בתמונה) מה עושים? אני צריך לטפל הזה כמה שיותר מהר.
- 

- 4 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי בבית מחשב ישן: P3 450 mhz לוח אם אני לא זוכר אבל אני חושב של אסוס HD 15 giga creative sound blaster 128 geforce 4 mx 440 tvcard flyvideo המחשב הזה לא היה שלי אבל הרקע של המחשב הזה הוא שמי ששיחק בו הפיל אותו בטעות והמחשב לא עבד לו אחר כך אז לקחתי אלי את המחשב ולא נגעתי בו מאז... היום החלטתי לבדוק את המחשב וניקיתי את הספק כח ולמרבה הפלא המחשב התחיל לעבוד אחרי שנתיים שלא עבד בכלל... אחרי כמה זמן שקצת מעמיסים על המחשב הישן הזה הוא מתכבה או עושה לעצמו רסטארט... עכשיו ניסיתי להחליף לו ספק כח והוא נדלק אבל אין פוסט, לא שומעים את ההארדיסק נדלק, הסידירום לא עובד והנורות בקרה שעל המארז נדלקות וגם אין צפצופים מהספיקר הפנימי למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה או מה אפשר להתחיל לבד…
- 

- 10 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

כאשר באקס פי אני מבצע כיבוי הוא לא נכבה אלא עושה ריסטר לעצמו האם למישהו יש פיתרון אני משתמש באקס פי פרופישונאל SP1
- 

- 10 תגובות
 - 905 צפיות

- 

- 

שלום, כל פעם שאני מחבר מכשיר כלשהוא לאחת מהיציאות במחשב הוא כותב לי שהתקן זה יכול להשתמש בusb 2.0 לביצועים גבוהים יותר איך לפתור את זה?? אלה פרטי המערכת שלי Operating System: Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz 38 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI G41TM-E43 (MS-7592) (CPU 1) 32 °C Graphics DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI Radeon HD 5600 Series (Gigabyte) 42 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI (SATA) 30 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 Audio ATI High Definition Audio …
- 

- 17 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

היה לי מפצל חיצוני לכרטיס קול והמפצל נשבר וחלק ממנו נישאר בתוך החיבור של הכרטיס וכשאני מנסה להכניס כל חיבור לקול נשמעים צלילים רק בצד שמאל של הרמקולים וזה גם בקושי עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור של הקול (3 חיבורים, 1 כחול 1 ירוק שבו נתקע החלק , ו-1 אדום) נראה כמין קופסא קטנה כסופה שמרותכת על הלוח , איך אפשר לסדר את זה ?
- 

- 2 תגובות
 - 563 צפיות

- 

- 

היה לי בדיסק און קי התקנה של כמה דברים, עכשיו חיברתי את הדיסק און קי למחשב ודרכו התקנתי תוכנה מסויימת, המחשב נתקע באמצע לא יודע והוצאתי את הדיסק און קי.. מאז הוא נדפק לי ואני לא יכול להיכנס אליו וגם אני לא יכול לפרמט אותו הוא לא מגיב לי והוא פשוט תוקע את המחשב הוא מראה במחשב שלי שיש כונן f אבל בלי נתונים ובלי כלום, וכל כניסה אליו או מקש ימני הוא שנה טוען ולא עושה כלום דיסק און קי של silicon power 16 gb usb 3
- 

- 2 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אני בטוח שטחנו את השאלה הזו, אבל אני לא מסתדר עם החיפוש באתר לוח עם חיבור 24 פינים וגם חיבור 4 פינים משני, אני יודע שהלוח עובד בצורה של 20+4. אם אני מחבר לו ספק 24 פינים, האם עדיין צריך לחבר את החיבור 4 פינים הנוסף? (24+4)
- 

- 8 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

לינק: http://rapidshare.de/files/30365021/Mini082206-01.dmp.html תודה מראש על העזרה
- 

- 1 תגובה
 - 565 צפיות

- 

- 

היי המחשב שלי כל הזמן (למעשה לא כל הזמן רק כשרואים סרטים וסדרות רוב הפעמים ביוטיוב אבל גם באתרים אחרים פתאום נתקע לשניה מתכבה ונדלק מעצמו. ני'יתי את המחשב אבק הכל וכלום לא עוזר הורדתי בדיקת חום והמצב נראה תקין . בזמן "עומס" (ממש לא עומס...) קשה לבדוק כי הוא מיד נכבה המחשב: WIN 10 INTEL CORE I5 CPU 650 3.2 GHZ . 4.0RAM. NVIDIA GEFORCE GT-420 איך אני פותר את הבעיה המציקה הזו?
- 

- 4 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום, אני מניח שאיזה מנהל פה קפץ כשהוא ראה בעית עכבר בפורום חומרה, אבל אני חושש שזו באמת בעיית חומרה. העכבר במחשב שלי בבית הפסיק לעבוד אתמול. הנחתי שהוא סתם נדפק ושפשוט צריך לקנות חדש אז זרקתי אותו. היום לפני שהלכתי לקנות עכבר חדש חשבתי קודם לנסות ולבדוק עכבר ממחשב אחר על המחשב השני. בדקתי שהעכבר תקין על מחשב אחר והעברתי אותו למחשב הבעייתי, ומשום מה גם בחיבור PS/2 וגם USB המחשב מזהה את העכבר ואף מתקין אותו (של MICROSOFT..), אך משום מה העכבר לא מגיב לתנועות. יכול להיות בעייה בלוח אם? אין לי שום רעיונות, מקווה שתעזרו לי. יום נעים!
- 

- 1 תגובה
 - 652 צפיות

- 

- 

המחשב שלי הוא יחסית חדש,קניתי אותו לפני חצי שנה ועד עכשיו הוא עבד בלי בעיות לאחרונה כמעט בכל פעם שאני מדליקה את המחשב,הווינדוס מסרב לעלות ובמקומו כתובה הודעה על מסך שחור שהמחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק הקשיח,משהו על זה שהקריאה "נפלה" או שהווינדוס כן עולה ואחרי חצי שעה-שעה הוא מתחיל לעבוד לאט ונתקע וכשאני עושה ריסט הוא שוב כותב לי את אותה הודעה מיותר לציין שכשאני מנסה לפרמט אותו תוכנת ההתקנה של הווינדוס נתקעת כשהיא מגיעה לחלק שהמחשב סורק את הדיסק הקשיח מה עושים? לקחת את המחשב למעבדה או שיש דרך לסדר את זה? יש לי ווינדוס XP עם SP2 תודה מראש
- 

- 7 תגובות
 - 674 צפיות

- 

- 

טוב אז ככה, חיברתי דיסק קשיח למחשב שהיה בוא כבר אחד , עכשיו הדיסק הקשיח שחיברתי , התקנתי עליו ווינדוס והכל, עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה רושם לי את ההודעה Searching for boot record frim IDE-0....OK NTLDR is missing press alt+ctrl+del to restart מה זה אומר NTLDR is missing? תודה.
- 

- 6 תגובות
 - 611 צפיות

-