עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nikita,

פתאום הצורב לא קורא לי דיסקים. ניסיתי לצרוב, והNERO אמר לי שאין דיסק (ויש). ניסיתי כמה דיסקים לשים ובכל מקרה הוא לא זיהה לי. ניסיתי אח"כ סתם לשים דיסק שיש בו משהו לראות אם בכלל הוא מזהה שיש משהו בדיסק - והוא לא זיהה!! אני לא בטוחה איזה חברה הצורב הזה... אבל רשום לי: 40x12x48 seamless Link ובפירוט שבקבלה רשום שזה בכלל benq 40x10x48 מוזר... יכול להיות שבסופו של דבר שמו לי משהו אחר? ... טוב זה לא מה שמפריע לי כרגע.. אני פשוט ממש צריכה את הצורב שיעבוד לי דחוף!!! :'( אני מאוד מאוד אודה על כל עזרה. ואם לא פה המקום לשאול את זה - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ad112,

שלום. חיברתי כרטיס רשת חדש שקניתי. והוא לא מזוהה! כשאני מחבר כבל רשת אליו נדלקת נורה כתומה, אך הוא לא מזוהה ואין לי אפשרות להתקין את הדרייבר שבא עם הדיסק. מה אני עושה? ניתקתי אותו וחיברתי אותו מספר פעמים כדי לבדוק אם החיבור חזק מספיק. הכרטיס: linksys 10\100\1000 EG1032

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  3. לאחרונה כשאני משחק במשחקים או סרטים, לפעמים אני מקבל מסך כחול והמחשב מרסטרט את עצמו. כשהסתכלתי על הminidum כתוב שזה כנראה נגרם בגלל RTKVHD64.sys. גיגול קצר העלה שמדובר בכרטיס קול שלי. הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי את הדרייבר הכי חדש, אבל אני מקבל מסכים כחולים. מה יכולה להיות הבעיה? מצ"ב קובץ ה dmp http://www.megafileupload.com/en/file/227352/042510-24117-01-dmp.html

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by iidoido,

לא יודע מה קורה לי בשבוע האחרון עם מחשבים, אבל כל הזמן יש בעיות. המצב כרגע, זה שמחקתי את הדרייבר הישן שלי והורדתי את הדרייבר החדש של Nvidia, לכרטיס מסך שלי - 8800GT. ואז מה שקרה הוא ככה: באתי להכנס למשחק דיאבלו 3 בטא, ופתאום אני קולט שהמסך כולו נהיה כחול ומרצד. ניסיתי לצאת כרגיל בכל מיני אפשרויות אבל לא התאפשר לי, כאילו המחשב נתקע. סגרתי את המחשב בלחיצה ארוכה על הכפתור והדלקתי שוב. אבל מאז שהדלקתי הכל השתנה: פתאום במסך הביוס בהתחלה אני רואה את המספר "0" בכל מיני מקומות, משהו מוזר לגמרי. המסך נהיה כחול מדי פעם, אבל כשהוא נכנס לווינדוס, הרזולוציה צונחת ל- 640X400 או משהו בסגנון ויש מלא פסים צהובים וירוקים על אורך המסך. אי אפשר גם לשנות רזולוציה ואי אפשר כלום. זה נוראי ככה. …

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by ofeky1,

יש לי צורב דיוידי של סמסונג שאני לא יכול לצרוב על דיסק של X8 במהירות X8!! יש לי את הדרייברים ואני לא כל כך יודע להשתמש בהם זה מתקין לי משהו בדוס ואחר כך כאילו לא קרה כלום!! יש פה את הקובץ readme אולי תעזרו לי ותתרגמו לי כי אני לא מבין אנגלית מי יודע מה! תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by shuky123,

יש לי מחשב עם דיסק קשיח של 250 גיגה WD sata המחשב משמש להורדות מהאינטרנט. באחרונה הדיסק הקשיח נופל באופן די תדיר. הרצתי עליו כמה פעמים סריקת דיסק והוא לוקח זמן מאוד ארוך של כשעתיים עד 4 שעות ובהם הוא מוצא קלאסטרים רבים פגומים. בנסיונות לאריץ את disk defragment הוא מפיל את מערכת ההפעלה ולא מצליח להתאושש אלא על ידי כיבוי חשמלי והדלקה. האם זו סיבה שאפשר בגללה לדרוש החלפת דיסק? האם יש דרכים/תוכנות שיכולות לפתור את זה? האם כדאי לפרמט את הדיסק?

7. יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם גיפורס 210 חלונות 7 אולטימט אני די בטוח שהכרטיס לא מתפקד כיאות, יש משחקים שהייתי צריך לשנות הגדרות בשביל שיפעל, למשל WOW העכבר נתקע ומבירור ברשת זאת בעית מתאם גרפי, שינוי הגדרה קטנה במשחק סידר את הבעיה אבל עדיין נראה לי שאם המתאם היה מותקן כיאות זה לא היה עושה בעיות. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס והבנתי שהוא לא מעודכן אז הסרתי והתקנתי דרייבר מקורי מאנווידיה המעודכן שלהם, עדיין יש הרגשה שיש תמיכה לא תקינה. האם יש דרך לוודא זאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כולם אומרים פה שזה עוזר לביצועים של המחשב אולי אני יעדכן גם

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  9. יש לי שתי מסכים בחיבור HDMI אחד 24 1920 1200 והשני 37 1920 1080 . שניהם הוציאו סאונד דרך הATI לא ביחד כמובן כשרציתי לשמוע במסך 37 אינץ פשוט חיביתי והדלקתי את מסך ה24 ואז ה37 קיבל סאונד. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדוט נט והקטאליסט לא העביר לי סאונד יותר ל37 אינץ. בעיה נוספת שהיתה גם לפני המסך ב 37 לא מופיע על כל המסך למה ? 1 שאלה יש דרך לשלוט בסאונד בשניהם ולמה הוא לא עובר יותר? 2 איך פותרים את בעית הרזולוציה כך שבמסך 37 החלון יהיה על כל המסך?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by Baruh92,

היי! אז ככה, המחשב נכבה לי כל כמה זמן וכשאני מדליק מחדש הביוס נפתח לי ורשום לי בצד באדום משהו על המעבד, אני כמעט בטוח שזה קשור בקירור. אז אני קצת בפחד שהידפק לי משהו עד שאני יקרא לטכנאי אז השאלה היא אם יש משהו לעשות בנתיים, הורדתי את התוכנה speedfun וזה מה שזה מראה לי: כמו שאתם רואים יש סימן של אש בtemp1 שאין לי מושג מזה. מישהו הבין מה הבעיה? אם כן יש משהו שאני יוכל לעשות עד שאני יקרא לטכנאי או משהו.. אם אתם צריכים לדעת עוד פרטים תגידו איזה ואני יגיד תודה !

11. שלום לכם, 1) אני לא מצליח לגשת להודעה שלי. אני שוב פעם חוזר אליכם בקשר לבעיה עיקרית שמטרידה אותי עכשיו: כאשר אני לפעמים (בעיקר בג'מייל) מקליד טקסט סימן מקלדת קופץ כל הזמן. בדרך כלל זה קורה גם כאשר אני נכנס לאתרים אחרים, אבל בעיקרון זה קורה בג'מייל. אני לא כ"כ הבנתי מה צריך לעשות. האם הבעיה קשורה לבעיה של בקר מקלדת או אולי הגדרות מקלדת לא נכונות? 2) אני רוצה לחבר את מחשב הנייד הזה לאל-פסק? זה בדרך כלל דבר מומלץ לעשות, לא? רק אם אפשר הסבר פשוט איך לעשות. יש לי אל-פסק ADVICE. תודה מראש, אדוארד.

12. Started by Tommy,

טוב אז ככה : אתמול שיחקתי בהיטמן blood money ופתאום הרגשתי שהFPS ירד משמעותית אז מיזערתי את המשחק פתאום אני רואה הודעה על הטמפרטורה 117 מעלות !!!!!!!!!!!!! ישר כיביתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס נגיעה בו אפשר לקבל כוויה בקיצור חיכיתי שיתקרר החזרתי אותו...חזר לטמפרטורה של 52... מאתמול שחיברתי אותו אני משחק והכרטיס מגיע ל79 מעלות !!!! וגם קרה כבר 4 פעמים שהמחשב נתקע באמצע היטמן ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך, דבר שהצריך ריסטרטים. אני רוצה להתקשר ל NOACOMP מחר ולראות מה אפשר לעשות, יש לי עדיין אחריות... בכל זאת מה הבעיה? 79 זה טמפרטורה מאוד גבוהה במאמץ וקירור של LEADTEK אמור להיות טוב... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  13. הכל התחיל אתמול כשעברתי לאינטרנט במהירות של 3 מגה (אין לזה קשר לתקלה), לא הרגשתי במהירות ולכן הפעלתי מחדש את המחשב. לפתע, המחשב קפא במסך ה-BIOS, כפתור ה-NumLock לא עבד (ככה אני בודק בד"כ אם נתקע המחשב). התקשרתי לחבר והוא אמר לי להוציא ולהכניס את הסוללה שיש בלוח אם וכך עשיתי, הבעיה התסדרה. היום, באמצע גלישה באינטרנט המחשב שוב קפא (ב-Windows) ולחצתי על כפתור ה-Reset במארז. שוב שמתי לב שהמחשב קופא ב-BIOS. הוצאתי והכנסתי שוב פעם את הסוללה, אבל הפעם זה לא עזר. הוצאתי שוב וחיכיתי בפרק זמן ארוך יותר (כחצי שעה) וכשהכנסתי הבעיה הסתדרה. איך אפשר לפתור את הבעיה אחת ולתמיד? האם הבעיה אולי בסוללה, אולי צריך לקנות אחת חדשה (סוללה בת כ-6 שנים)? יכול להיות שהבעיה היא בלוח אם עצמו (לוח של…

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  14. תופעה שקרתה לי כבר פעמים אני חושד בכרטיס מסך אך לא בטוח. כשהמחשב נמצא לדוגמא לא פעיל (דלוק כל הלילה אך המסך כבה לאחר 10 דק') למחרת בבוקר כשמזיזים את העכבר ואו מקלדת המסך לא מתעורר למרות שהמחשב דלוק. התופעה לא קורת כל הזמן אלא נראה לי כל כמה ימים. אני חושד בכרטיס המסך אך אני לא בטוח. בכרטיס הקודם שלי זה לא קרה. דרייבר מעודכן. מע' עברה פירמוט והתקנה מחדש. (ויסטה) ספק כוח הוחלף. התופעה חוזרת גם עכשיו.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. Started by DrSuzuki,

הי, לאחרונה ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי משחה טרמית חדשה. שמתי לב שמאז המאוורר עובד תמיד, אולי זה בגלל הקיץ? לפני זה אף פעם לא מדדתי חום אבל אחרי התקנתי PCWIZARD ויש שם משהו לא ברור שמגיע לכמעט 80 מעלות. מישהו יודע לומר לי מה העיניינים שם בבקשה? תודה - יורי

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS ולא רק סטריאו ב PCM?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. שלום , יש לי את הלוח asus striker extreme ואני רוצה לעשות לביוס אפדייט , עכשיו אני מוריד מהאתר שלהם קובץ עם סיומת .BIN ואני לא ממש יודע מה לעשות איתו. מישהו יש לו ניסיון בעדכון ביוס של אסוס , אשמח לעזרה בקשר לעדכון , תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by mkx,

שלום לכולם! יש לי מחשב בן 4 שהחל להיתקע לעיתים קרובות, עד אשר היה נתקע 2 ד' ישר אחרי שהייתי מדליק אותו. לאחר פורמט הבעייה לא נעלמה. (אני חייב לציין כי לאחרונה קניתי דיסק קשיח חדש שהוספתי למחשב.) לאחר שהוצאתי את הדיסק קשיח (החדש) המחשב הפסיק להיתקע. אבל הוא עובד לאט (לאחר פורמט!). המליצו לי לבדוק את הטמפרטורות במחשב, ומסתבר שהן מגיעות עד ל50 מעלות בלוח אם, ול60 מעלות ב CPU. מה לעשות? האם כדאי להשקיע בתיקונים? או שכדאי לקנות כבר מחשב חדש?

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by moshe20,

שלום המחשב שלי זז קצת איטי והוא לאחר פירמוט לדוגמא אני פעיל תוכנות הורדה ומפעיל עוד יישום וממש זוחל מה יכול להיות הבעיה? האם אני צריך להוסיף עןד זכרון? המפרט: מעבד:6300E זכרון:1GB 800 צHZ כ.מסך גיגה בייט X1950 PRO דיסק קשיח" WD 250 GB לוח אם ASUS P5B DLX מארז: אחד רגיל+ספק רגיל תודה לעוזרים כי חשבי לקנות עוד זכרון האם זאת התשובה?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by papapolo,

:pissed: :nixweiss: לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש, התקנתי לו XP , Office ודרייברים. כעבור כשבוע הופיע לי מסך כחול ראשון. ומאז בכל יום לאחר שעות שהמחשב דולק אני מקבל מסך כחול עם ההודעה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUL או DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUL Stop 0000000A (0x9cb7640C,00000002,0x00000000,0x804EE021 ללא קשר לתקלה התקנתי Vista64 וכעת המחשב פשוט נכבה לאחר שעות עבודה רבות. מה עושים תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by dj_horse,

שלום, מעוניין לדעת, מה הפיתרון למחשב שבעקבות ניצוצות חשמל נפל, ואחרי הדלקה הוא נינעל על מצב בטוח גם שמנסים להפעיל את המערכת במצב נורמלי? האם חייב לפרמט? יש דרך ללא? ואם לפרמט האם אפשר רק את אחד הכוננים ללא איבוד המידע בשני? זה מחשב נייח דרך אגב.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by PuMa17,

שלום .. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזאת: מישהו יודע מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי, אני שומע את ההרד דיסק שלי מתכבה ונדלק ואז כל המערכת קופאת, ואני חייב ללחוץ על כפתור ה RESET. לא שזה מפריע לי אבל כש WINDOWS חוזר הוא חוזר להגדרות המקור שלו עם כל התוכנות מותקנות אבל שום הגדרה לא נשמרת. והוא מציג שגיעה שהוא לא יכול לחזור להגדרות ה USER ולכן הוא חוזר להגדרות המקור, שזה גם פוגע בביצועים של ה WINDOWS ולכן נשאר רק פרמוט. יש לכם פתרון לבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

שלום, לפני מספר ימים קניתי מחשב איך אני יכול לבדוק שכל הרכיבים שקניתי הם אלה שבאמת נמצאים במחשב שלי( חוץ מהתוכנה cpu-z כי אין בה מספיק נתונים) *אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל לא ידעתי לאיזה פורום לפנות תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. שלום לכולם, לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך מאחר ולא הצלחתי לאתר את מקור הבעיה... אז ככה: המחשב פועל בסדר גמור ללא איטיות או כל בעיה אחרת, אך כאשר מנסים להכניס אותו למצב שינה או לכבות אותו, זה נראה כאילו מתבצע תהליך כלשהו המסך כבה אך המחשב ממשיך לעבוד(הארדיסקים מאווררים וכ'ו..) כאשר מנסים להוציא אותו ממצב שינה כלום לא עוזר עד שלא מנתקים את החשמל מהספק.. הנה פעולות שביצעתי על מנת לבדוק את מקור התקלה: *החלפתי ספק עם ספק אחר *ניסיתי לשלול בעיית תוכנה הרצתי UBUNTU LIVE וניסיתי להכניס למצב שינה(אותה בעיה...) *עידכנתי ביוס לגירסא אחרונה, ניסיתי גם לבצע לו איפוס(דרך התפריט וגם הוצאתי את הבטריה) למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש! מפרט המחשב:

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.