תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכונן DVD הנ"ל שכך לפתע הפסיק לקרוא דיסקים. המחשב עדיין מזהה את הכונן ומאחר וניסיתי לחפש פיתרון ברשת, גיליתי שמסונג גרועים לא רק בפלאפונים ויש ל-DVD שלהם בעיות... אני משער שיש סיכוי שהחומרה עצמה עדיין לא נדפקה, אלא זה עניין של קינפוג מחדש. האם מישהו יכול לעזור??
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מחשב מיני נייח בזמן (ריסטרט) הפעל מחדש מופיע מסך כחול עם כתובית Stop code: WDF VIOLATION בנוסף מופיע ספירה ושזה מתקרב ל 100% אז המחשב נכבה לבד. זה קורה רק שאני מבצע ריסטרט למחשב. אחרי כיבוי מחשב לוחץ אני על כפתור הפעלה של המחשב והכל עולה רגיל. לפני שבועיים עשיתי איפוס למחשב עם שמירת קבצים ומאז זה קורה. (מצרף תמונת מסך) אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון קורא לי שהוינדוס נתקע לפני שהוא עולה הרבה פעמים (זה קרה לי פעם הפסיק ושוב פעם חזר) אז יוצא לי לעשות הרבה רסטרטים האם זה יכול לגרום נזק?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום. היום הדלקתי את המחשב ופתאום אני מגלה שכל הקבצים שהיו לי בכונן D נמחקו. הכונן מופיע במחשב אבל הוא ריק לגמרי 400 GB של משחקים נעלמו פתאום בלי שעשיתי כלום. האם אני יכול לשחזר איכשהו? אשמח לעזרה.
-
- 28 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שבמפרט שלי עם אוברקלוקל מעבד 3X375=3GHZ ואובר לכרטיס מסך מ XT ל XTX קירור למעבד יש לי BT ולכרטיס מסך ZALMAN עכשיו הכול יציב בכול התוכנות בדיקה אפשריות..הקטע שבמשחק TOM CLANCY VEGAS אחרי כמה זמן של משחק הוא מכבה לי את כול המחשב! פשוט מכבה...חייב להדליק עם כפתור כדי להפעיל בחזרה את המחשב...עכשיו חשבתי של זה אולי בגלל אוברקלוק...אבל אין מצב.. הכול יציב.. וזה קורה רק במשחק הזה... יש מצב זה ביגלל עומס גרפי מסויים שפשוט מכבה את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מSKYPC לפני שבוע, המפרט : ומהרגע שקיבלתי אותו יש לי בעיות איתו. המחשב נתקע המון, חלק מהפעמים אני רואה מסך שחור ויכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום וחלק מהפעמים המסך נתקע על התמונת מסך ולא זז משם (לא רואה את העכבר) העכבר שמופיע על המסך בגודל ענקי! כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה לעשות CHECK DISK FOR CONSISTANCY או משהו התקנתי את כל הדריברים של הלוח אם + ATI.. מה יכולה להיות הבעיה? הייתי שולח את המחשב לתיקון אם החנות היתה קרובה אליי, אני גר בהרצליה וקניתי מSKPYC(ראשון לציון) יש הצעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניתי SAMPERON 2600 64BIT לוח WINFAST משולב זיכרון DDR400 256 חיברתי תהרדיסק הכל טוב ויפה התקנתי מערכת הפעלה בסוף חברתי כונן דיסקטים הוא כל פעם בהתחלה של הפעלת המחשב רושם לי את זה פירקתי תקבלים מהלוח וגם הוא רושם נכסתי לביוס שינתי שם שלא יזהה תכונן והוא לא עושה את זה אבל אני רוצה שהכונן יעבוד ושלא יעשה לי תהודעה הזאת למטההההה רושם לי למטה FLOOPY DISK(S) EROR (40) A\\ ואז יש אפשרות F1 להמשיך DEL להיכנס לביוס
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכל, יש לי מחשב בן 3, מפרט סביר ובכל מקרה לא נעשה בו שימוש מאמץ, שבשבועות האחרונים החל להכבות באופן ספונטני, וכרגע זה הגיע למצב שהוא מכבה את עצמו שתי שניות לאחר ההדלקה. פתחתי, ניקיתי מאבק - ועדיין. ניתקתי את ההרדיסק / סי די - ועדיין. הוא לא משחרר צפצופים כך שאיני יכול לאבחן את מקור הבעיה ולכן אני פונה אליכם לרעיונות. בתודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעבר פירמוט והוא ללא מערכת הפעלה ויש לי גם כן דיסק קשיח ממחשב שהתקלקל עם מערכת הפעלה באם אוסיף את הדיסק עם ההפעלה זה ייתר לי להתקין מערכת חדשה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פוג'יטסו סימנס וקניתי אותו לפני חצי שנה בגרמניה ועכשיו הוא התקלקל לי המחשב עצמו עובד פיקססס אבל המסךך נהיה שחור כאילו הנורה נשרפה בתוך המסך אממ לא יודע איך להסביר את זה רואים ת'וינדוס חלשששש מאודד פליזזזזזז שמישו יעזור לי מהר כי דוד שלי מחר חוזר לגרמניה ואני יכול לתת לו אותה איתו והוא יתקן בחברה או שאני יתקן אותו פה בארץ אולי למישו הייתה הבעיה או מוכרת לו ויודע כמה תעלה התיקון בארץץץ
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
הרצתי תבנצ' של הAquamark 03 קיבלתי תוצאה של 33k עכשיו זה היה ניראה לי מוזר וקראתי לחבר שיבדוק מה הולך המערת שלי AMD 2500xp 6600gt agp 128m 512 400mhz ddr gigbyte nforce 2 k7 triton עכשיו הואצ בא בדק באיזו תוכנה cpuz וראה שהמעבד רץ על 1100 מגהרץ הוא אמר שזה לא הגיוני ולא הצליח לפתור תבעיה =[ מישו יכול לעזור דחוףף... תודה =]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן חברים, דגם: dell inspiron 5323 ידידה שעברה לחול לפני חצי שנה השאירה לי את הלפטופ שלה כדי שאמכור אותו. עד שהיא נסעה הכל עבד סבבה עם הלפטופ. עכשיו אני בא להדליק את הלפטופ לאחר חצי שנה שלא הדליקו אותו ואני מקבל מסך עם הלוגו של Dell בו רשום: F2-Setup F12-Boot Options כשאני לוחץ על שני המקשים כלום לא קורה! והמחשב יכול להיות תקוע על הלוגו בלי סוף. השארתי את הלפטופ מחובר לחשמל במשך לילה שלם אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מצליח להפעיל אותו רק עם המטען מחובר לחשמל (אולי הלכה הסוללה גם ... ) חשבתי לפרמט את המחשב, הבעיה היא שאין כונן תקליטורים. שתי שאלות: 1) איך אני מפרמט ומתקין וינדוס בלי כונן תקליטורים? 2) מה נראה לכם הבעיה בלפטופ והאם זה פתיר? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מחשב מפרט סטנדרט משרדי משמש לזום של הילדים. סייר הקבצים לא נפתח, יש מסך שחור ואחרי זמן רב נפתח ואז כל פעולה תוקעת אותו שוב. אין בעיית זכרון בכונן ה ssd אין התראת וירוסים אחרי סריקה מלאה. אין בעיית עם הפעלת המחשב או גלישה באינטרנט. יש מספיק זכרון ram פנוי ומעבד לא מראה שהוא בקצה היכולת. איך פותרים?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מקווה שעזרתי למישהו...
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולאחר 10 דקות של משחק, טמפ המעבד (amd 64 3000+) מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות יחסית - אזור ה60+. כאשר המעבד מגיע לטמפרטורות אלו המחשב נקפא ולא מגיב. אני לא מבין למה בכלל המעבד מגיע לטמפרטורות כאלו גבוההות כשהוא עם קירור. הקירור בסיסי, אבל בכל זאת. מה לדעתכם גורם הבעיה ואיך אוכל לפתור בעיה זו?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני. כל פעם שאני מדליק את המחשב אז המסך לא עובד המסך דלוק אבל לא רשום (no single) אני מדליק ומכבה מהכפתור כמה פעמים עד שזה עובד או שכל פעם אני פותח את המארז מנתק את החשמל מהכרטיס מסך מחבר בחזרה ואז זה עובד מה יכולה להיות הבעיה כרטיס מסך: 6970 ראדון מסך: lg e2350t כבל של hd מתחבר למחארז ולמסך dvi
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד i7 9700k, לוח z390 aorus pro ו rtx 3080 aorus extreme. יצאו עדכוני ביוס שמאפשרים הפעלה של resizable bar, הורדתי אותם והתקנתי עפ ההוראות..הכל עבר חלק..אבל ראיתי שהאופציה עדיין לא פעילה בלוח בקרה של nvidia. הבנתי שאני צריך להפעיל באפשרויות בביוס את האופציות above 4g decoding ו enable resizable bar. עשיתי את זה והפעלתי מחדש..אבל מאז המחשב לא עולה (יש לי רכיב כזה שמצפצף בכל פעם שיש boot, ועכשיו הצפצוף שלו שונה..צפצוף כזה של טעות. ניסיתי לנתק את כבל החשמל ולחבר שוב אחרי זמן..כלום לא עוזר. אשמח לעצה דחופה..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול בעבודה בטעות הורדתי קובץ שהתברר כווירוס כופר ונעל גישה למספר קבצים (פרמטתי את המחשב). מאוחר יותר באותו יום, קיבלתי מייל ממייקרוסופט שזוהתה תוכנת כופר בקבצים שלי בענן One Drive, מסתבר שהייתי מחובר במחשב של העבודה לחשבון מייקרוסופט שלי. ובאמת היו כמה קבצים בענן שניזוקו באותו מצב כמו במחשב של העבודה. השאלה שלי האם וירוס יכול לעבור ממחשב בעבודה למחשב בבית דרך הענן ולגרום להדבקה במחשבים בבית ולהאט אותם או שזה לא הגיוני? תודה
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בזמן האחרון אני מסוגל להשבע שהוא אחוז דיבוק או משהו זה מוזר קבצים נמחקים לי דרייברים מוסרים בפתאומיות, המחשב לא מזהה כרטיסים שמותקנים כבר יש לי בעיות בזכרונות פתאום המחשב נותן הודעת שגיאה בזמן שאני מעלה את himem.sys ואומר שגיאה ב- A20 או משהו כזה וזה עוד כלום הרבה פעמים המחשב נדלק אבל הביוס של הכרטיס מסך לא נטען, כלומר המחשב לא מזהה כרטיס מסך ואני לא מגיע אפילו למסך של ה POST איפה שהזכרונות וכל הכוננים מזוהים שלא לדבר על זה שפתאום הפלופי דיסק שלי גם לא מוזהה על ידיי המחשב ולפעמים גם הכוננים לא פועלים לי והמחשב לא מזהה אותם בקיצור בלאגן אחד שלם, וכל מה שיש לי לומר זה... הצילו !!! מפרט מחשב: לוח אם asus p3b-f bios revision 1005 מעבד פנטיום 3 45…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, היום הופיע לי בעיה עם קבצי mp4, אני לא רואה את התמונות הממוזערות/תצוגה של קבצי mp4, בלבד. כל קובץ אחר כן מראה לי תמונות ממוזערות, כולל קבצי וידיאו אחרים כמו mkv. הבעיה התחילה אחרי שעשיתי ניקוי עם cleaner. בדקתי בהגדרות של ווינדוס שזה מראה תמונות ממוזערות ואכן מסומן גם בתיקייה וגם בלוח הבקרה, אבל זה לא משפיע עך קבצי mp4. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה הכרטיס מסך עושה לי בעיות.. המחשב נדלק וגם הווינדוס (שומע סאונד) אבל אני לא רואה כלום על המסך.. בעת העלייה של המחשב יש צפצוף קטן של איזה 2 שניות ואז הוא מפסיק. בנוסף הכרטיס מסך מסתובב בעוצמה חזקה מאד = עושה הרושם כאילו הוא במאמץ מלא. אין OC. כרטיס מסך HD5850. מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב נייד והתקציב שלי הוא 4000 עד 4500... אני רוצה מחשב טוב מהיר שיתאים למשחקים וכאלה שיהיה בו מקום 80 ג'גה שיהיה ג'יגה ראם בקיצור שיהיה מחשב מהיר ומתאים למשחקים תוכנות וכ'ו...רק מהאתרים האלה... http://www.wallashops.co.il/mall/cat...40-7-2-0-1-0-0 http://p1000.co.il/hot_sale_cat.asp?cat_id=1555&d_link=Cat_מחשבים%20ניידים%20ואביזרים תודה מראש.!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-