תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי IBM TP T30, מ"ה WIN XP PRO. הבעיה: כרטיס המסך לא זוהה על ידי מערכת ההפעלה, הורדתי דרייבר מהאתר של LENOVO למחשב לפי הדגם הרלוונטי, אבל כשאני מאתחל את המחשב המסך מציג הכל, אלא שאם אני מנסה לגעת הרזולוציה או לבצע איזו פעולה - המסך מתבהר לאט לאט - פסים לא ברורים של לבן כחול מרוח ולא בפוקוס, ונראה כאילו כלום לא מגיב יותר. אם אני מאתחל את המחשב בSAFE MODE הוא עובד רגיל. מה הבעיה? ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש - לא עזר. למישהו יש פתרון אחר? רון.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה נשרף לי המעבד עקב אי-תפקוד של אחד המאווררים... נסעתי לחנות בה קניתי את המעבד ושם החליפו לי אותו מאז הכרטיס מסך שלי לא מתפקד כראוי... לדוגמא: אם מותקנת אצלי על המחשב מערכת הפעלה Windows Xp Service Pack 3/2 אז כשאני אפילו משנה רזולוציה המחשב עושה הפעלה מחדש... וב SP 1 זה לא ככה... הנה המפרט של המחשב שלי: ------------------------------ מעבד: AMD Athlon 64 3000+ לוח אם: Gigabyte-K8NSC-939 זיכרון ראם: Major 512 Mb DDR400 כרטיס מסך בעייתי(כרגע מנותק): ATI Radeon 9200 128Mb או ש 64 MB כרטיס מסך נוכחי: nVidia Riva TNT2 32 Mb איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפני שבועיים הגיע אלי מחשב חדש. בשישי בלילה הכל היה בסדר. בשבת קמתי בבוקר (המחשב היה דלוק בלילה) והמחשב לא הגיב. עשיתי ריסטט . לא עזר. בראשון נשלח למעבדות החברה בה קניתי. נמסר לי שגם כרטיס המסך (ג'י פורס 8600) וגם ההארד דיסק (של WD) לא מגיבים. אמרו לי שזה נדיר שזה קורה ביחד, והם חושדים שאולי הייתי איזו בעיה בחשמל אצלי, אולי משהו בשקעים פגום. המסך שהיה מחובר כל זמן לא נפגם, והם אמרו שזה הגיוני, לפעמים יש מכות קטנות, זיק קטן שפוגם, ולא בהכרח המסך צריך להינזק. הם יחליפו לי הכל ברכיבים חדשים ואף הבטיחו לי שישדרגו לי כרטיס מסך ללא עלות שאלתי היא , האם התיאורה שלהם יכולה להיות נכונה? המליצו לי לקנות אל -פסק כדי שהבעיה לא תחזור האם זה יכול להגרם מסיבה אחרת? אולי משהו בהרכבת המחש…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מקרה מצער של ישיבה על הארד דיסק חיצוני נגמר בשבירה של חיבור ה-USB. ניסיון נואש בחיבור למחשב נתן את ההודעה שההתקן לא מזוהה... האם ניתן במעבדה לתקן? ואם כן מישהו מכיר מעבדה באיזור רחובות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בד"כ הסיבה לבעיה הזו הייתה, מנסיוני, בגלל חוסר תמיכה בהרץ גבוה (100 הרץ) של אותו מסך שאיתו הרצתי את המחשב. מה שהייתי עושה זה פשוט מחבר את המחשב למסך אחר שתומך ב-100 הרץ ברזולוציה של 1024X768 משנה את ההרצים להכי נמוך (60 הרץ) ואז הבעיה הייתה נפתרת. עכשיו עשיתי את אותו דבר וחיברתי את המחשב למסך שלפי ההגדרות שלו אמור להריץ 60 הרץ על 1024X768 (הדגם שלו למי שמכיר זה 753DF SAMSUNG) ועדיין, עם עליית הווינדוס התמונה נעלמת לי ורשום על המסך שההגדרות כאילו מחוץ לטווח שלו. כאשר אני מפעיל את המחשב על "מצב בטוח" כן מוצגת לי התמונה ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? ועוד שאלה שלא ממש קשורה, אני מעביר הרבה בין המחשבים בבית שלי והרבה פעמים אני שוכח להוריד …
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
נכון ששיגעתי אותכם עם זה..אבל הפעם יש לי את הפרטים של הלוח אם שלי וכל הפרטים האחרים שהיינו צריכים כדי לדעת איזה דריבר צריך להתקין למחשב שלי.. נזכיר את הבעיה: התקנתי ווינדוס ויסטה לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח לצפות בשום סרט במחשב.אני רק שומע מוזיקה ולא רואה ווידאו..וכרגע הדריבר שמותקן לי הוא : NVIDIA Geforce 6200 LE אני לא יודע בכלל אם זה תואם לכרטיס מסך שלי וכדומה.. הפעם אני יביא לכם תצלומים של פרטי הלוח אם שלי וכל השאר כדי שאולי תוכלו למצוא לי דריבר טוב שיעבוד לי.. http://www.silvup.net/up/8w94ufrqp1esu0a.jpg http://www.silvup.net/up/lo8tx78mopu48a2.jpg אשמח מאוד אם תעזרו לי..))
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום קניתי והרכבתי לפני כחודש, מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד i7-5820k, כרטיס מסך gtx-970, לוח אם asus x-99/a, זכרון 16GB ddr4. מארז fractal design r5 וספק כח seasonic 650w x-seriers gold. הבעיה/תופעה שיש לי היא שכל 2 או 3 הדלקות אני מקבל מסך של הביוס שבו הביוס מתריע לי שהיו power surges (ספייק מתח או זרם) מספק הכח. צירפתי תמונת מסך של ההודעה. האם המשמעות היא שספק הכח בעייתי ועלי להחליפו במסגרת האחריות ? נ.ב לא שמתי לב לחוקיות בהופעת ההתראות הללו לשימוש שלי במחשב (משחק או רק גלישה באינטרנט).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב לא מתכבה דרך תפריט התחל (Start- Shut down - Shut down). המחשב מגיע למצב שכל התוכניות ניסגרות, צליל ההתנתקות הזה של Windows נשמע ברקע, ואז המסך הופך חלק וכלום לא קורה. חבר אמר לי שזה יכול להיות בעיה עם העידכונים של SP2 אבל בדקתי את זה לעומק והבעיה לא שם. אם למישהו יש איזה שהוא רעיון שיעלה אותו פה. (כן, המחשב מתכבה בלי בעיה אם לוחצים על הכפתור כיבוי). תודה שי אלמועלם.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! נשרף לי הלוח אם במחשב, הלכתי לחנות ,החליפו בחדש, הכל טוב ויפה, אני מגיע הביתה ועדיין לא עובד, ז"א אין פוסט בכלל, הזכרונות תקינים, הכרטיס מסך תקין, הכל נבדק בחנות ,גם אני בדקתי אותם אצל חבר שיש לו מערכת מבוססת INTEL ככה שחוץ מהמעבד בדקתי הכל, הלוח הקודם נשרף בוודאות כי זה קרה כתוצאה משקל שנכנס לי לכונן בצורה הזוייה, לא משנה, מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
כשאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעה הבאה: מצורפת תמונה. מה זה אומר.?????? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הודעה :הדיסק בכונן אינו מאותחל יש צורך לאתחל אותו קיימת רק במחשב מסויים עבור כל דיסק און קי שאני מכניס לו בדקתי את הדיסק און קי במחשבים אחרים הם עובדים מצויין בלי בעיות כיצד מתקנים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לגלוש ואז אחרי 2 דק' של הפעלה של המחשב הוא נכבה ועשה ריסרט פתאומי לבד . מישהו יודע למה הבעיה הזאת ? :s05: תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לאחר שספק הכוח במחשב של אמא שלי הפסיק לעבוד (עודף אבק וכו') והוחלף בחדש, הכל הסתדר, אך לפתע הכונן החיצוני (SEAGATE 1TB) לא נקלט במחשב, הודעת התקן USB לא מזוהה, הודעה די מוכרת...באיזה הליכים כדאי לנקוט? (עוד לא הגעתי אליו לראות אם יש מה לעשות) אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך לפנות אליו בלי לגרום לנזק נוסף... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
טוב... אז ככה כל פעם שאני משחק במשחק רשת נגיד אז המחשב מקרטע למשך 30-40 שניות ואז חוזר לעבוד כמו שצריך ... מדי פעם הוא גם עושה לי ריסטרטים. אין לי מושג מה הבעיה זה התחיל מאז שניקיתי את המחשב מאבק... באמת שאני מיואש מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הסימפטומים: - המחשב נתקע באופן אקראי. - לפעמים נתקע לפני ההתחלה של וינדוס. - המסך נשאר על אותה תמונה, אי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת. עשיתי חיפוש לוירוסים ולא מצאתי כלום. עזרה בבקשה! תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וואלה פתחתי תדיון הזה רק להגיד תודה. כולם פה מבקשים עזרה ותמיד מקבלים עזרה. רציתי פעם אחת להגיד תודה רבה לכל מי שעוזר פה. היה לי בעיה ואיכשהו היא ניפתרה ואני רוצה להגיד לכל מי שתמך ועזר תודה רבה!!!. ובאמת מגיע לכל מי שעוזר כאן תודה רבה. אני יודע שזה ממש לא קשור לפורום הזה אבל אני חושב שמגיע לכם תודה מכל הלב!.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המערכת Microlab X13 לפני כ-9 וחצי חודשים, ב-1/1/12. מסתבר, שכשניתקתי או חיברתי את אחד הרמקולים, משהו בחיבור שם נשבר והוא לא עובד. האם יש דרך פשוטה לשלוף את מה שנשאר בתוך החיבור ולתקן את הרמקול בדרך זולה, או שעליי להפעיל אחריות? מצורפות תמונות.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן חברים, בעיה מרגיזה. קיבלתי SSD של אינטל מדגם 330, 120GB. הלוח מזהה את הכונן, אבל מיד כשהתחלתי להתקין ווינדוס מחדש שמתי לב שיש איטיות רצינית בהתקנה. אחרי שההתקנה הסתיימה, שמתי לב שיש פריזים כל כמה שניות, דבר שלא מאפשר עבודה רצופה. החזרתי את הדיסק המכאני הקודם עם המערכת הפעלה הקודמת אך הפעם חיברתי את ה-SSD כי רציתי לראות האם הוא יעבוד ווינדוס יזהה את הכונן. ווינדוס זיהה את הכונן אך העברת הקבצים ממנו מתרחשת בצורה מאוד איטית, פחות ממגה לשניה. כמו כן, כשניסיתי לפרמט אותו מהמערכת הקודמת, הכונן פשוט נעלם וריסטרט לא זיהה אותו ב-BIOS. מה דעתכם ? האם הכונן דפוק או שהלוח לא מתאים לו ? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול (וסליחה אם זה לא), אבל איזה חלק כדי לי להוסיף למחשב שלי (מפרט בצד) בתקציב של עד 500 שקל (עדיף פחות) כדי שהוא יריץ לי משחקים יותר מהר? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-