תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי אני לא ממש מבינה במחשבים אז אשמח להסברים בשפה פשוטה.... המחשב שלי כל הזמן נתקע, הזיכרון במנהל המשימות כל הזמו נע בין 75%-95%. יש לי רק 4 חלונות פתוחים עכשיו בגוגל אבל במנהל המשימות זה מראה בסוגריים את המספר 18, מה זה אומר? כאילו 18 חלונות פתוחים?? עשיתי ניקוי של המחשב מהסטוריה וקוקיס וכל ההצעות באינטרנט- לא עזר. צירפתי כאן צילומי מסך של המנהל משימות (צילמצי הכל) - בבקשה אם מישהו מבין אולי יש משהו שתוקע את המחשב. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! לפני חודש , אולי יותר התחילה לי בעיה מעצבנת מאוד במחשב... כשאני מדליק אותו המחשב נדלק ואני אפילו שומע צלילים של המערכת הפעלה אבל המסך לא נדלק , נשארת נורה כתומה , אני צריך לכבות ולהדליק אותו 3-4 פעמים עד שהמסך גם נדלק ולפני שבוע ככה התחילה לי עוד בעיה כשהמחשב עולה המסך לא מפסיק להבהב , מן ריצוד כזה גם כשאני נכנס לביוס , עושה בוט מסידי , לא משנה מה המסך לא מפסיק להבהב עד שהווינדוס עולה וכשהווינדוס עולה אין הבהוב ,הבנתי שהבעיה הזאת קשורה לקצב רענון... בדקתי את המסך והוא תקין , ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכרטיס מסך , החלפתי את הכרטיס עם הכרטיס במחשב של אחי והופ.. המחשב עבד חלק , מה גם שכשבדקתי את הכרטיס מסך שלי על המחשב של אחי הוא עשה את הבעיות שתיארתי למעלה , אז הבנ…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכוונה שלי.. נגיד אני לוקח כונן קשיח ממחשב מסויים ורוצה לחבר אותו למחשב אחר בשביל להעביר את המידע.. צריך רק לחבר במחשב?..
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי דל-ווסטרו כבר שנים ואני מאד מרוצה. מרוב פתיחה וסגירת המכסה (LID) מסגרת הפלסטיק סביב שקע HDMI נפתחה. איך ועם מה כדאי להדביק?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
במנהל המשימות הוא מראה שיש 100 אחוז שימוש במעבד והמחשב לא זז!!! הנורה של המעבד בכלל לא דולקת!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי ככה.. טמפרטורות-זה לא! זכרון ראם=לא(הרצתי בדיקה עם memtest) מעבד=לא הוא לא קורס במצבי עומס או משהו דרייברים-לא-הורדתי דרייברים חדשים עם חתימת whql ועדיין יש בעיות. ובכל זאת אחרי ניתוח קבצי מינידאמפ הבעיה נובעת מהקבצים הבאים: ntoskernel.exe - בעקיפין מדרייבר. win32k.sys-ישירות מדרייבר. מה שעשיתי הוא פשוט אני מנסה נניח לבטל את הכ.קול ובודק אם המחשב קורס וכן הלאה לכ.קול .. חשוב לציין שכל ההתקנים הם מובנים על הלוח.. איזה עוד אפשרויות לקריסה יש? נ.ב פירמטתי את המחשב כמה פעמים מדיסקים שונים ולא הצליח.. אני מייואש ושלא תחשבו שאני לא מבין מהחיים שלי אני מבין אבל פשוט אני לא מוצא אפשרות מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב לוקח לביוס משהו כמו חצי דקה לזהות את הכוננים, שהם: WD 80GB as Primary Master and LiteOn DVD as Secondary Master, אחרי שהוא מזהה את הכוננים לוקח לו עוד חצי דקה כדי לעבור למסך הבא שבו הוא אמור להפעיל את המערכת הפעלה(Windows2000Pro SP2), כל פעם הוא דורש ממני להכניס את דיסק(כלומר CD) ההתקנה(אשר משמש גם כדיסק איתחול, Bootable CD) כדי שהמערכת הפעלה תעלה, אחרי זה היא עולה בלי בעיות, הבעיה הזאת דיי מטרידה ומעצבנת, יש למישהו רעיונות למה זה ככה? שניסיתי להתקין את Windows 98 עם דיסקט איתחול(כלומר דרך ה-Floppy) הוא לא נתן לי ואמר שיש בעיה. פעם ניסתי שה-Boot Device הראשון יהיה הדיסק הקשיח אבל זה לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב : SONY DVD RW DW-D23A הוא לא מזהה שופ דיסק, כלום מה עליי לעשות מה הבעיה מה לבדוק. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אי רוצה לפרמט את המחשב שלי יש לי חלונות xp ואני לא יודע איך לעשות את זה וגם אני רוצה שהמחשב יזהה את הדיסק של xp ויתקין אותו איך אפשר לעשות את זה
-
יש לי מארז חיצוני לדיסק קשיח ATA שקניתי לפני יותר מ- 5 שנים. בקושי השתמשתי בו אבל לפני כשנתיים השתמשתי בו זמן קצר והוא היה תקין לכאורה. הבעיה שלי היא שבמסמכים המצורפים למארז (בקופסת הקרטון שלו) אין שום הסבר טככני על החומרה. גם אין רישום על הכרטיס המובנה של המארז של פרטים טכניים (כגון מתח נידרש). החלקים המקוריים שצורפו למארז, הם כנראה כבל USB וספק כוח חיצוני אינם בקרטון, לכן עלי לגרד מפה ומשם כבל USB מתאים וספק כוח מתאים. מצאתי אצלי בבית כבל USB מתאים מבחינת החיבור למכשיר. מצאתי גם ספק זרם ישר חיצוני שמתאים מבחינהת החיבורים והוא מספק מתח בשיעור של 12 וולט (כנראה -12 וולט). במתח זה הוא מספק עד 1.5 אמפר. השאלה שלי היא אם המתח של מינוס 12 וולט הוא המתח הנכון (לספק זרם ישר…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי ואני עדין סובל מהתופעה שהוא עושה ריסט לעצמו אפילו אחרי שהורדתי את הוי שיעשה ריסט. מה עושים? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד אסוס בן 3 וקצת שנים (כן נגמרה האחריות). המחשב התחיל ליות איטי במשחקים ואחרי כמה bsod ניצלתי את ההזדמנות להוספת זכרון והחלפת דיסק קשיח. ביצעתי התקנה נקיה של win התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia אבל יש לי אחרי שימוש רגיל תקלת bsod כשהמחשב מציף כי מקור הבעיה בnvlddmkm.sys. ביטול כרטיס המסך באמצעות מנהל ההתקנים מונע קריסה של המחשב אבל מצד שני אי אפשר לשחק. מה הפתרונות?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי, כשאני מדליק את המשחב כל המאווררים והרכיבים פועלים בסדר גמור כרגיל, פשוט אין סיגנל על המסך. בלוח אם נדקלת נורה אדומה של ה CPU. שבוע שעבר לקחתי את המחשב לטכנאי מעבדה ומשום מה המחשב נדלק ועושה בוט כרגיל לווינדוס. היום שוב אותה בעייה. ניסיתי לחבר בכבלים שונים למסך ולמסך אחר בעזרת HDMI, DVI ו DP ללא הצלחה. בנוסף החלפתי למארז אחר כי המארז שמופיע ברשימה הכפתור הדלקה נטה להתקע ולא גרם למחשב להדלק, כרגע הכל יושב בקורסאייר 220T שכאמור עבד כשבוע בלי בעיות. צירפתי תמונות של הנורה בלוח ושל המפרט. איך אפשר לתקן לפני שאני שולח שוב למעבדה? תודה
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני די הרבה זמן שדרגנו מהירות אינטרנט מ2.5 מגה ל10 ואח"כ ל-15 והיום 40 כשהממוצע הוא 30. אני משחק בTribes Ascend ומקבל בסביבות 90 פינג בד"כ בשרת של אמסטרדם. הפינג לא השתנה לפחות כששדרגנו מ15 ל40 ואם אני זוכר נכון גם לא כששדרגנו מ2.5 ל10. אני רואה שחקנים שיש להם פינג 30, מה צריך לעשות בשביל לקבל כזה פינג?! נ.ב.:1. לאחרונה הפינג קופץ לפעמים הרבה יותר מה-90 הממוצע, זה לא היה בעבר. 2.במשחק הזה מאוד חשוב הדיוק והזריזות למי שמכיר, קשה לי לשחק עם לאגים וחוסר אפשרות לכוון. תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ASUS 8800GT 512MB חיברתי אותו ללוח אם ל PCE-E X16 הכחול העליון בלוח אם וכשהפעלתי תמחשב המאווררים והכל נדלק העכבר והמקלדת הופעלו אבל המסך נשאר שחור וכתוב בו NO SIGNAL ( הלוח אם שלי זה STRIKER EXTREME ) ניסיתי גם עם מסך CRT וגם עם מסך LCD וכלום לא עזר ניסיתי לחבר גם לPCI-E X16 האמצעי ( צבע לבן ) וגם לא עזר אפילו חיברתי תשקע 12V/5V מאחורי הכרטיס מסך בכבל עצמאי לספק ( בלי מאווררים או משהו ) וגם לא עזר למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? :-( יוגב
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריסט למחשב הוא מציג מסך כחול ועושה סריקת קבצים כללית ל-D ואז עולה הווינדוס מה עושים? האם זיכרונות של g.skill ו crosair יכולים לעבוד ביחד ?! לוח אם-Gigabyte 965sp-3 כאשר ה-ג'י סקיל 2 ג'יגה(2 סטיקים של ג'יגה) והקרוסאיר כל אחד 512 ועוד שאלה המחשב עושה ריסט לעצמו סתם וזה לא מוירוס מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית מראש
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ וקורה אצלו כמה דקות אחרי הפעלת המחשב, שהמחשב מתחיל לצפצץ ציפצופים ארוכים, ואחרי כמה דקות מפסיק. אז הורדתי את תוכנה SPEEDFAN והיה כתוב שם שחום המעבד כמעט 70 מעלות פלוס מינוס לפעמיים יותר( לא בדקתי בזמן הציפצופים) ומשהו שהיה כתוב שם PWM עם סמל של אש בצד כמו במעבד 50C. אז פתחתי תמחשב וראיתי 5 מאווררים אחד על המעבד אחד על הלוח אם אחד ליד הדיסק קשיח אחד שמוציא אוויר מהמחשב ועל הכרטיס מסך ומכולם יוצא חום מהמאוורים.אז החלטתי לנקות את כל האבק מהמחשב כולל המאווררים והורדתי את פלטת הקירור של המעבד (כדאי לנקות את האבק)ראיתי שהמשחה הטרמית כמעט ולא מדביקה את פלטת הקירור למעבד ושמכעט אין בכלל משחה. אז עכשיו השאלה שלי היא כזאת החום מהמהחשב לא יוצ…
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התחיל להיות רעש משונה(מזכיר איכשהו ניסור או חיכוך), רעש זה מופיע רק כשאני מדליק את המחשב ומסתדר אחרי זה... לפעמים אם אני מזיז את המחשב זה גם מסתדר... מה זה יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה זמן המחשב שלי ניהיה איטי בצורה די כבדה, לוקח לו זמן לפעמים לפתוח חלונות פשוטים כמו explorer ודברים אחרים. בצעתי איחוי למחשב, סרקתי וירוסים ואנטי ספייוורים, בקיצור עשיתי הכל אבל עדיין ללא תוצאות. מפרט המחשב בצד ימין. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי. 1.יש לי בעיה בלוח אם שלא הצלחתי לפתור. אז ככה,פירמטתי אתמול את המחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: http://img291.imageshack.us/img291/2372/70691153uz6.jpg הבעיה הזאת מתלווה בכמה דברים,שאני מנסה להפעיל שיחת קול או וידאו המחשב עושה ריסט. 2. שאני גולש באינטרנט יש תמונות שלא עולות לי באופן כמעט קבוע וזה די מציק,לא הצלחתי לפתור את זה גם. מקווה שתוכלו לעזור לי,תודה.
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי רמקולים בחיבור אודיו 3.5 ירוק וכך גם אוזניות (SS V2). ואני חייב לחבר את שניהם ויש לי רק יציאה אחת.. יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איך נראת יציא וכניסה דיגיטלית של אודיו?(כרטיס כל)
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-