תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני אתחיל מההתחלה. בעבר היו לי קריסות של המחשב עם מסכים כחולים לאחר בדיקה ראיתי שזאת בעיית תוכנית עם הDRIVER של הכרטיס מסך אז כשביצעתי שדרוג ל-windows 10 ביצעתי התקנה נקיה לכול המחשב. עכשיו קימות לי קריסות במהלך משחקים, אבל אני לא מקבל שם מסך כחול או הודעה אחרת פשוט המחשב מאתחל את עצמו ככה סתם. בדקתי טמפרטורות בזמן המשחק מעבד על 55 בערך וכרטיס מסך על 77(מפרט בהמשך). מה שמעצבן עוד יותר אני יכול לשחק שעה והמחשב מבצע ריסט או לשחק חמש דקות או שזה לא יהיה בכלל, זה לא משהו קבוע. המפרט שלי מעבד AMD Phenom II X4 955 כרטיס מסך ATI AMD Radeon HD 7870 לוח אם GA-MA78LMT-US2H זיכרון 8G ספק כוח SeaSonic 500W DRIVER ים מעודכנים. משהו יכול להצביע על הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to repair this file by starting windows setup CD-ROM. select `r` at the first screen to start repair. אבל כשאני מכניס את הדיסק של ה windows ורוצה ללחוץ על "R" הוא מעלה לי מסך כחול עם ההודעה : setup did not find any hard disk drives installed in your computer make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagnosic …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר במפרט השני שלי(<----ראה מפרט משני) המחשב עבד בסדר גמור במשך חודשיים, ובזמן האחרון הוא מאתחל את עצמו באופן רנדומאלי(יכול להיות 5 דקות אחרי ההפעלה ויכול להיות גם יומיים :-\) ואחרי כמה איתחולים משהו נדפק אצלי בביוס ואז אני צריך לשחזר אותו עם דיסקט. עוד תופעה מוזרה זה כשאני מפעיל את המחשב, המסך לא עולה בכלל, ואחרי מספר הפעלות מחדש, הוא עולה רגיל, ו שעולה המסך שמבקש דיסקט ביוס... המאוורר של המעבד עובד בסדר, הכרטיס המסך והזיכרונות תקינים(נבדקו על המחשב הישן שלי) שללתי את כרטיס הקול והרשת, כי הבעיה חוזרת על עצמה בלעדיהם אני חושד בלוח או ספק. מה לדעתכם הבעיה? ואם משהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב מדיה סנטר שיש בו HDMI מובנה וחיברתי כרטיס PCI-E במקום וביטלתי את המובנה אבל לא מצליח לשמוע קול התקנתי את הדרייבר של NVIDIA
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מאתחל את הדיסקט באתחול מהיר וזה מצליח אבל שאני עושה אתחול מלא הוא רושם שהמגירה של הדיסקט פתוחה או שאין דיסקט מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של ASUS P5GD1 כרטיס מסך GEFORCE 6600GT זיכרון DDR1 443MGHZ 1G כרגע יש לי תקלה עוד לפני שעולה המערכת הפעלה אני רואה גרשיים על כל מילה ולפעמים רואה מסכים שלמים של ג'יבריש עד שהמערכת הפעלה ניטענת עכשיו שאני בסביבת WINDOWS הכל עובד תקין עד שאני מנסה לשחק חלק מהמשחקים כמו PRO EVULTION 2008 עובד ומופיעים ארטיפקטים ויש משחקים שפשוט המחשב ניתקע ועושה ריסטארט. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס לדרייבר הכי עדכני החלפתי את הכרטיס הזה בכרטיס אחר 7100GS ואז לא הופיעו התופעות ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח אם והכרטיס מסך חוץ מלהחליף את הכרטיס מסך לא מצאתי פיתרון אחר. אם יש איזשהו דרך להציל את הכרטיס מסך שלי אשמח לקבל כל הצעה תודה לכל מי שטרח ליקרוא את ה…
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצדץ הסיפור מקרה פשוט -- השארתי את המחשב דולק, כשאני חוזר המסך מכובה ושום דבר לא מגיב..אין ריח של שרוף או משהו ואף אחד לא שמע ציפצופים... פתחתי לראות מה הסיפור -1. כרטיס מסך זה לא, בדקתי והוא עובד. 2.המעבד לא נראה שרוף או משהו אבל ה-4 נורות PHASE_LED דולקות כל הזמן, אין ציפצופים שאני מדליק אבל לא רואים כלום במסך. 3. אין קבלים שרופים על הלוח אם והוא נראה בסדר 4. ניקוי CMOS לא עוזר מישהו יכול להגיד לי מה עוד לבדוק???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אני בלחץ היסטרי, הדלקתי את המחשב, והוא נתקע ולא טען את עצמו ורשם את ההודעה הבאה: DRAM Frequency has been downgraded, cause 50 Ohm ODT Unsupported לוח אם של ABIT, זכרון אני מניח ג'נרי, DDR2667Mhz . כיוון שחיפשתי קצת בגוגל ולא הבנתי כלום, אז אני אצרף לפה משהו שלקחתי מ Everest : Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM:FSB Ratio 8:6 Real Clock 273 MHz (DDR) Effective Clock 546 MHz Bandwidth 8734 MB/s מה זה אומר? שימו לב לEFFECTIVE CLOCK ולREAL CLOCK . האם הזכרון במציאות איטי הרבה יורת ממה שהוא אמור להיות? ולמה המהירות האפקטיבית נמוכה יותר? בתודה, אייל
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב בהעלאת ווינדואס אני מקבל הודעת "missing or corrupt HAL.dll". זה קרה לי בשבוע שעבר והתקנתי מחדש את ווינדואס, וזה קרה לי שוב השבוע. מה יכול לגרום לזה לחזור על עצמו? ואיך אפשר לתקן את זה בצורה אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו לבד לוח ABIT-NF7-S VER.2 מעבד AMD XP 2500 וזיכרון KINGSTON 2X256 עכשיו אני רוצה להפעיל את הDUAL אבל יש רק 3 סלוטים DIMM אז אייך צריך לשים את הזיכרון[ תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין במחשב ווינדוס אז רציתי להפוך אותו ל fat32 אבל מה זה ה bad הזה שלא נותן לי לגעת בכונן מלבד לפרמט אותו? (אין סיכוי! ) אין דרך להפוך אותו ל fat32 מבלי לפרמט?? תודה על ההקשבה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי את הדיסק עם תוכנת HD Tune וקיבלתי את התוצאה המופיעה בצילום המצורף האם יש אפשרות לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק את הדיסק? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לסרטון ולא הבנתי איך זה עובד אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד - על התצוגה במסך מופיעים מלבנים (ניתן לראות בתמונות המצורפות). יש לציין כי המלבנים מופיעים, אם כי במיקום וצבע אחר, עוד לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות, כך שזו כנראה לא בעיה של דרייברים. יש לציין כי כאשר גוללים את התצוגה המלבנים נמרחים (כמו שניתן לראות בתמונה השניה). אבקש עזרתכם בפתרון הבעיה. כרטיס המסך הוא: 7600gs המסך הוא: LG F900B (מסך CRT) בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
היה לי הום לפני חצי שעה 12 גיגה פנויים בכונן D. נכנסתי למשחק. יצאתי פתאום יש לי 48 מגה פנויים!!! (WTF?!) אני עוד מעט עושה ניקוי עם TUNE UP. מקווה שזה יעזור. בין אם זה יעזור ובין אם לא מה יכול לגרום לזה?! ואם זה לא יעזור (אני יערוך שזה יסיים) מה אפשר לעשות? תודה עריכה: זה סיים ומחק כולה 300 ומשהו מגה.... יש לי עכשיו 400 פנוי... מה אפשר לעשות? איחוי דיסק יעזור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי טורנט מאיזשהו אתר רוסי, ועל הדרך הותקן לי טולבר של mail.ru בדפדפן ועוד 3 תוכנות (תמונה מצורפת). חיפשתי את תיקיית המקור של התוכנות, והווינדוס הפנה אותי ל-explorer.exe בתיקייה של הווינדואוס. האנטיוירוס כל הזמצן מקפיץ לי הודעה על איום, אבל לא הצלחתי להסיר אותו. יש איזשהו כלי להסרת הדבר הזה? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי ל-AMD והשארתי רם את הדיסקים, אבל windows לא רוצה לעלות (windows xp pro). זה מתחיל לעלות ועושה ריסטרט, גם ב- safe mode. אני צריך להתקין מחדש אחרי שאני מתקין לוח חדש? יש דרך לעשות את זה בלי לאבד את כל ההתקנה של windows?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להרכיב מחשב איך אני עושה את זה ואם זה לא קשור לפה תעבירו תודה מראש L:P
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי בשילוש חדש דנש, הלוח הוא Gigabyte B75M-D3H שכולל 2 יציאות USB מאחורה. http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#ov לצערי, כאשר אני מחבר מכשיר USB 3 לפורט USB 3 אני מקבל את ההודעה המרנינה "This Device can perofrm faster if you plug it into a Super Speed USB 3 Port". הורדתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של גיגהבייט(בקישור למעלה) והבעיה נמשכת. גירסת הביוס היא F7 - לנסות לעדכן אותו? ואם כן, האם לעדכן ישירות לגירסא הגבוה ביותר שיש או קודם לF8, ואז F9 וכו' וכו'?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקי זה כבר בעיה מאוד קשה הורדתי את המשחק הזה ! כבר 4 פעמים רצוף ! ואותה הודעת שגיאה ..שיחקתי ב1.5 אני רוצה לנסות את 1.6 אבל אותה הודעת שגיאה מעצבנת באמצע ההתקנה מישהו יודע מה לעשות ?! בגיימר לא הצליחו להגיד לי מה הבעיה מה לא ניסיתי ! אני בטוח שפה יכולו לעזור לי . http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/11.JPG
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממ מצאתי הכי מתאים לפרסם את זה פה, אם זה לא מתאים אז אשמח אם תעבירו. יום בהיר אחד המחשב החליט לקרוס באמצע עבודה איתו. המחשב עולה ולאחר זמן מה המסך הופך שחור והמחשב עושה ריסטרט. נראה שכאשר דורשים מאמץ רב יותר מהמחשב אז הוא נוטה לקרוס מהר יותר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה(הכל חדש חוץ משני הארד דיסקים), לאחר זמן מה פתאום נהיו שגיאות לעיתים רחוקות, פתרתי את הבעיה בכך שנתקתי את אחד הארד דיסקים והבעיה נפתרה אך השגיאה המשיכה לחזור. האם יש דרכים לפתור את הבעיה או שכדאי לשלוח את המחשב לבדיקה בחנות? דבר נוסף ששמתי לב לאחרונה זה כשנכנסתי לביוס לBOOT DEVICE לא ראו את הכונן ה SSD(שנרכש יחד עם המחשב) בו מותקן הווינדוס. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ביום שבת הלך לי הכרטיס מסך, היום קניתי אחד חדש, חיברתי אותו וזהו... כשאני מדליק את המחשב, אין את הציפצוף בהתחלה, המסך נשאר במצב "חיסכון חשמל ", כל המאווררים עובדים, המקלדת והעכבר גם נדלקים. ניסיתי לנתק את הכרטיס החדש ואז להדליק... שום דבר. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התחילה לי עכשיו בעיה שפשוט אחרי כמה שניות שאני סתם עושה דברים רגילים במחשב הוא פתאום עושה מן כזה "ריפרש" למסך ואז זה חוזר לתמונה הרגילה, אבל אחרי שזה חוזר כל המחשב תקוע, אני לוחץ כמה פעמים על העכבר ואז אני שומע כזה "ביייייפ" מהרמקול של המחשב ואז הוא פשוט כל כמה שניות עושה מן כאלו "ריפרשים" ואחרי כמה כאלו הוא חוזר לעבוד רגיל, אבל אחרי דקה זה פשוט ממשיך כל פעם מחדש. אני משתמש ב OpenGL הכי חדש לכרטיס שלי GeForce4 Ti 4800SE מה שאני שואל זה אם אני יכול להשתמש בדרייבר אחר חוץ מה OpenGL והוא עדיין יתמוך בכל הדברים הקשורים ובעיקר במשחקים?... תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-