תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
wheneever i reboot i get a blue screen like 5 sec. after i log in. i'm havng some spyware problems [look in ''user last messges'' 2 C some detles] where can i upload the minidump files 2? 10X and sry 4 the english עריכה: עכשיו אני על המחשב שלי עם סייף מווד. הנה קישור לקבצים http://rapidshare.de/files/28456185/Minidump.rar.html בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי קופא - לפעמים בboot עצמו,לפעמים לאחר שכל המערכת עובדת. לפעמים כמה לאחר כמה דקות פעולה ולפעמים יותר. לא רק זה, אלא שיש לי שני כרטיסי רשת בלוח אם והציון של אחד מהם בוינדוס נעלם. בדקתי עם מקאפי ואין וירוסים. לפי everst אין בעיה של טמפרטורה, מה גם שניקיתי את המחשב לפני זמן לא רב. למישהו יש השערה?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה חודשים טובים שאני חווה בעיה מעצבנת והיא שהמחשב פשוט לא מצליח לשמור על התאריך והשעה. הדבר הראשון שקופץ לראש הוא שסוללת ה-CMOS התרוקנה או התקלקלה. העניין הוא שהמחשב חדש יחסית (כמעט שנתיים) ואני לא רואה סיבה שסוללת CMOS תתרוקן תוך פרק זמן קצר יחסית, מה גם שהגדרות הBIOS נשמרות, לכן לא כל כך סביר לי שהיא התרוקנה או התקלקלה. עד לפני חודש הייתי יכול פשוט לעדכן ידנית את השעה לשעה העדכנית ואז המחשב היה מצליח לשמור על הזמן, אך לאחרונה השעה הולכת אחורה בזמן שימוש במחשב. הבעיה היא שהמחשב עם OC ואני לא רוצה לעשות OC מחדש אם אצטרך להחליף סוללת CMOS. האם ישנה דרך להחליף את הסוללה ללא איפוס הBIOS? אשמח לשמוע …
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
- 2 followers
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב , או דברים מסויימים הוא מראה לי חלון כזה בצורת מלבן שכתוב: The instruction at "0x77128c0" referenced memory at "0x771248c0" . The Memory could not be "read". Click on OK to terminate the program. מה זה? בעיה עם הזיכרון או משו?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי GA-965P-DQ6 מארז Soprano VB1000SNS ספק Thermaltake 470W PFC יש בעיה עם החיבור של ה24 שרק כשהוא קצת בחוץ המחשב נדלק (ישר בלי הכפתור ) גם כשאני מחבר רק את 20 זה ככה זה עובד ככה שצד אחד בפנים ובאמצע יותר בחוץ איפה שהחץ בחוץ פינים 1 2 3 4 13 15 16 17 בפנים בערך ו11 12 23 24 גם http://files.tmp.co.il/2_t0l21197t.JPG והמסך ביינתים לא נדלק
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי צורב LG X 16 GSA-4167B הבעיה איתו היא שכשאני מכניס דיסק הוא הוא לא מגיב, (אמנם המנורה על הצורב מהבהבת כשמכניסים אבל לא יותר מזה) וכשאני לוחץ על האייקון של ה-DVD כדי להפעיל אותו בעצמי הוא אומר לי להכניס דיסק , מה קרה לו?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, ב BOOT ה BIOS מראה שה +5 שלי נמוך מדי, ועומד בין 4.27 ל 4.85 במקרה הטוב. שאני אומר מקרה טוב זה אומר שאני מנתק מחשמל רכיבים כמו סידירום ומאוררים נוספים, ושהלוח רץ על 200MHz במקום על 266MHz. פעם הכל עבד טוב אבל לפני תקופה זה התחיל לעשות בעיות, והיות ממש הוא מסרב לעבור BOOT בגלל זה. המערכת שלי : AthlonXP 2100 Asus A7M266 256MB + 512MB DDR 120GB HD 60GB HD Gigabyte Nvidia Geforce 5900fx DVDRW 5.1 Creative Live TV Card 5 FANS not including north bridge fan, PSU and Geforce
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מאז שפירמטתי אותו- אף משחק לא עובד לי. יש לי כרטיס מסך RADEON X550 פנטיום 4, ואני מדבר על משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 09 או אפילו CM 01/02 שבעבר שניהם היו עובדים לי חלק על המחשב ופתאום אני מקבל הודעה שגיעה "CM0102 נתקל בבעיה ועליו להיסגר" המעצבנת של ווינדוס עם השליחת דו"ח. מה לא עשיתי- התקנתי ווינדוס מחדש, חיפשתי את הדיסק של הכרטיס מסך והתקנתי דרייברים מחדש, אני חייב עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש על הלוח אם חיבור 4 פינים כזה שנועד לתת כח נוסף לכטיס מסך ...האם אני צריך לחבר אותו בנוסף לחיבור הנוסף שכבר מחובר מי ספק כח לכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אנשים עזרה בבקשה אני לא מצליח להכנס לביוס המחשב מתחיל עם צפצוף פנימי ואחרי כמה שניות עובר להתחלת הוינדווס אין שום אופציה להכנס לביוס ניסיתי ללחוץ על DEL אבל שום דבר לא עוזר חשוב לציין שאין בכלל מסך עם נתונים כגון זכרון כוננים וכו' כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ואחריו מתחיל הוינדווס מה עושים?????
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכטלם , לפני כמה ימים אחותי ראתה חלון שקפץ לה בזמן שראתה סרט ב-Windows Media Player 10 והיא אישרה שיוריד לה עידכונים. הוא עידכן לה לגירסא Windows Media Player 11. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלה גרוטאה ובקושי סוחב דברים אז החזרתי לה את הגירסא הקודמת ע"י תהליך Rollback. כשהיא פותחת עכשיו סירטון הוא הראה לה את האשף הגדרות כשמתקינים את התוכנה הזו עוד פעם. הוא מראה שם Windows Media Player 10 וכשהוא עולה הוא מראה את גירסא 11 ואז ישר קורס. אני ווידאתי שמחקתי לה גם את ה-Runtime של הגירסא החדשה יותר ואיתחלתי את המחשב מחדש. אני הורדתי את Windows Media Player 10 מהאתר של מייקרוסופט כדי לתקן את הגירסא וכשאני פותח אותו הוא נותן לי שגיאה כזו: עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול ביקשתי את עזרתכם לגבי איך לספק לכרטיס מסך שלי יותר חשמל.. אמרתם לי לחבר את ה6 פינים הזה..והראתם לי תמונה.. אחר כך פתחתי תמחשב וראיתי שמחובר לכרטיס מסך שלי חיבור חשמל...אך הוא מפוצל לעוד מקומות.. מה אני צריך לעשות...? אני מקווה שהבנתם אותי- אם לא תגידי לי ואני יסביר
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול. הבעיה היא כזאת: הוא פשוט לא מוציא לי סאונד. ניסיתי לשים לו דרייבר מחדש ניסיתי להתקין מחדש מערכת הפעלה (שונה ממה שהיתה אפילו) ניסיתי לבדוק אם לאוזניות הוא כן מוציא סאונד (במקור המחשב מחובר למערכת סטריאו ומשם לרמקולים) ניסיתי לשים את הכרטיס בסלוט אחר. ולאחר ששמתי אותו שם הווינדוס זיהתה לי אותו והתקינה אותו, זאת אומרת שהיא מצאה אותו והוא תקין. כשאני מפעיל קובץ מוזיקה במחשב, הוא מראה לי שהוא מנגן אותו ואפילו מציג לי את הגרף אקולייזר הזה שהוא קופץ. ניסיתי בכמה שירים ולא רק באחד. תהיו בטוחים בכך. ב-Device Manager כתוב שאין בעיות איתו. וכן, בדקתי שהמערכת על AUX. וכן, ניסיתי לשים את הבננה גם בחורים אחרים. וכן, בדקתי את הווליום של המערכת. כמוב שהגברתי את הוו…
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה הסימנים האם המחשב נדלק בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל אני אשאל בכל זאת, ואם מישהו מהמנהלים ימצא לנכון, הוא יוכל להפנות את זה לפורום מתאים יותר. ככה: קניתי 7950 עם 1 ג'יגה. הביצועים במשחקים כמו FEAR וCOD2 דיי סבבה ומתאימים לצפיות שלי מהכרטיס. אבל הביצועים בQUAKE 4 (!) וCOMPANY OF HEROES למשל פשוט מזעזעים. יש לי פאצ'ים והכל בשביל המשחקים אבל כנראה שפיספסתי משהו, בדרייבר אולי, אני באמת לא יודע. איך יכול להיות שכרטיס כמו 7950 לא "מטיס" את QUAKE 4 באולטרא-היי? אני פשוט משתגע מהעסק הזה... אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור אודה לו מאוד...
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול להיות שעה יכול להיות כמה דקות כרטיס מסך חדש בן שבועיים, אז לפני שפתחתי תאשכול חיפשתי קצת מידע באינטרנט, ניתקתי את הכבל מהספק כוח לחצתי והדלקתי 5 פעמים + לחציה ממושכת על הדלקת המחשב 15 שניות המסך גם חדש בן שבועיים - שלילת אפשרות אבק ? המחשב אחרי נקיון לפני שבועיים נקי מאבק. המפרט של המחשב שלי כול המאוורים עובדים מערכת קירור טובה.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
לאחר צריבה של דיסק , והוצאת הדיסק מהכונן , הצורב בפעם הבאה שאני מכניס את הדיסק לא קורא אותו , לא ניתן לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי , התוכנה היחידה שניתן לפתוח דרכה את הסידי היא ISOBUSTER , כמו כן הדיוידי מריץ את כל הסרטים שנצרבו על הדיסק , למרות שדרך "המחשב שלי" אני לא מצליח לפתוח אותו .
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים אחד ההרדיסקים (WD 160GB Sata) נדלק ונכבה בלי הפסקה עד שהוא מגיע ל- Blue Screen of Death. זה לא קורה כל הזמן, אבל קורה פעם ביום-יומיים. בנתיים החלפתי את חיבור החשמל מהמולקס לחיבור שנראה כמו חיבור Sata רחב. נראה לכם שזה יעזור? זה אומר שההארדיסק הולך להתפגר? אם אני אשלח אותו לנועה למימוש אחריות נראה לכם שהם יסכימו להחליף? (זה לא קורה כל הזמן לכן אני לא בטוח שהם ישקיעו מספיק מאמץ בשביל למצוא את הבעיה) תודה!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי לוח מעט ישן Gigabyte K8NF-9RH כמדומני עד לאחרונה היו בו 4 זיכרונות של 512 והמחשב זיהה יפה 2 ג'יגה התחילו קריסות מוזרות, הוצאתי את הזכרונות כדי לוודא, ואז הוא התחיל פתאום לצפצף כשהזכרונות הוכנסו, כאילו הוא לא הצליח לעבוד איתם לפני כמה דקות. (כמובן כל ההוצאות וההכנסות בוצעו כשהמחשב כבוי ומנותק). בודדתי את הבעיה שיש סלוט אחד שבו סיכויי העבודה טובים יותר עם הזכרונות, בעוד שיש סלוט בו לפעמים הוא פשוט מתעלם מהזיכרון שהוכנס אליו, ויש אחד בו בדרך כלל יהיה צפצוף אם יהיה בו משהו. בעקבות הגיל של הלוח אני מודע לזה שיתכן שהבעיה היא אבק, אין לי בנמצא ספריי קונטקט או ספריי לחץ אוויר, יש לי מברשת שיניים ואלכוהול 96% או בנזין רפואי שהשתמשתי פעם לניקוי קורוזיה, אך עולה השאלה, אם באמת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל פעם שאני גולש עם גוגל כרום נפתחות לי למטה עוד ועוד חלוניות חדשות לבד ! חלוניות עם עמוד לבן סרקתי את המחשב עם שתיי תוכנות אני וירוס שונות והוא לא מוצא כלום למה זה קורה ? הינה צילום המסך
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מדבר מתוך היוזר הזה כי אין לי יוזר בHW וקיוויתי שתוכלו לעזור: קניתי מחשב חדש דנדש ( ;D ) INTEL P4E 2.8 (זה לא אמור להיות פרסקוט המוכר התבלבל והוא מביא לי חדש {2.8C} רק ביום שני...) ASUS P4P 675 KINGSTON 256MB 400MHZ X2 GIGABYTE R9800PRO WD 80 GB SATA ASUS 52X32X52 HEC 300W RAIDMAX SCORPIO נתונים: אני לא בOC, הטמפ' בסדר גמור, הכל הותקן כראוי. אחרי ההתקנה של הWIN נכנסתי לאינטרנט והמחשב עשה ריסטרט וכשהוא נפת הופיעה לי הודעת שגיאה: WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR וזה אומר לי שזה קשור לקובץ: C:\WINDOWS\MINIDUMP\*****.DMP (אין לי מושג מה יש במקום הכוכביות...) וזהו....מייקרוסופט אמרו לי להתקין מין תוכנה שבודקת זכרונות והיא הלכה חלק.... אחרי כמה ריסטים הופיע…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבעיה בחומרה אבל ככה יש לי שני ארדיסקים במחשב וזה שמערכת ההפעלה מותקנת בו מחולק ל2 מחיצות אחת המחיצות נעלמה! היא מופיעה בתהקנים אך ללא אות ולא ניתן להוסיף לה אות וניסתי עם תוכנת צד שלישי (EASEUS Partition Master) גם היא מזהה את הכונן אך לא ניתן לעשות איתו כלום בעזרת התוכנה אני יכול לראות את הקבצים אך לא לגשת אליהם. בבקשה זה ממש חשוב מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-