עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום כבר כמה חודשים שלאחר שווינדוס 10 מעדכן את המחשב אני לא מצליח להתחבר לצג הנוסף. אני לוחץ על על שכפול המסך בהודעות בצד שמאל למטה ומאתחל את המחשב אך זה לא עוזר. בפעמים האחרונות מצאתי את העדכון האחרון, מחקתי אותו והצלחתי כעת זה כבר לא מצליח, היום ביטלתי את העדכון האוטמטי של ווינדוס אבל הוא לא נותן לבטל לגמרי את העדכונים. איך לגרום למחשב לזהות את המסך הנוסף? תודה

2. אהלן, יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ לוח אם של ASUS P4S800D זיכרון DDR 256 X 2 כרטיס מסך GEFORCE 6200 הבעיה שלי כשאני מנסה להפעיל סרטי Blu-Ray הם הולכים בדי תקיעות רוב הזמן. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD בחיבור HDMI. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד X זיכרון ואחליף לכרטיס מסך Y. האם אני אוכל לצפות בסרטי Blu-Ray בצורה חלקה או שאין מנוס מלהחליף מעבד והוא בעצם צוואר הבקבוק? מכיוון שאני לא משחק במחשב, אני לא רוצה כל כך להשקיע ולקנות מחשב חדש. הייתי מעדיף אם אפשר להסתפק רק בהחלפת כרטיס מסך והוספת זיכרון. אגב החיבור של הכרטיס מסך הוא AGPX8. תודה.

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  3. המחשב שלי התחיל לעבוד לאט בצורה בטורפת (יותר משתי דקות עד לעליית הווינדוס) מפרט מחשב : 2.8 ghz 512 ram מישהו יכול להגיד לי אם הארד דיסק הלך או שאפשר להצילו? הבעיה היא כזאת : סמן עכבר נתקע כל כמה שניות סמן חיווי הקלדה נתקע כל כמה שניות העתקה ומחיקה כנ"ל עד לפני שבוע הייתי מריץ את disk kipper ומבצע איחוי קבוע אז לא איחוי, הרצתי גם סריקת דיסק שגם היא (לא תחת ווינדוס) וגם היא במהלך הבדיקה נתקעה כל כמה שניות אבל לא מצאה סקטורים פגומים פרט לקובץ שהעבירה למקום אחר בהצלחה הציעו לי להתקין מחדש מערכת הפעלה xp יש לי על ההארד דיסק עוד שבועיים אחריות אז חייב עזרה דחחחחוווווףףףףף!!!!! מי שנתקל בבעיה דומה או שמכיר את הבעיה שיגיב thx

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  4. תמיד כשאני משחק במחשב או מפעיל את 3dmark אז המחשב חוזר לי בחזרה לחלונות אחרי משהו כמו5-15 דקות או נותן לי מסך כחול האם הארדיסק שלי דפוק או שזה בעיה אחרת.בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחב מתחמם יותר מדי אז הורדתי את התוכנה speedfanוהיא אמרה לי שהטמפרטורה שלי בין 38-45 מעלות הכי גבוה. אחר כך חשבתי שזה בגלל הכרטיס מסך אז החלפתי אותו מ- rive tnt2 32mb ל- geforce4 mx440 64ddr tv-out אבל זה עדיין קורה לי. עד לפני חודש בערך זה אף-פעם לא קרה ועכשיו זה קורה לי כל פעם שאני משחק (משחקים כמו: red factian או stuntgp ו-warcraft 3 יש לי windows xp ניסיתי לפרמט את המחשב אבל זה עדיין קורה האם הארד דיסק שלי דפוק ואני צריך להחילף אותו או שיש לי בעיה אחרת. intel pantiom 3 866mhz 196sdr 30gb via ma…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by omrit,

היי, ברשותי מחשב HTPC חדש- לוח GA-MA78GM-2SH Gigabyte. המחשב עבד מספר שעות עד אשר החלפתי לו זכרונות ומאז הוא נדלק אך לא מגיע לפוסט (גם לאחר שהחזרתי לו את הזכרונות המקוריים). מיותר לציין שהזכרונות שלו תקינים וגם הזכרונות החדשים ששמתי לו תקינים ועבדים על מחשב אחר. כיוון שהלוח קטן ולא מכיל SPEAKER אין צפצופים שיעזרו לי לדעת היכן הבעיה. כל המאווררים עובדים לאחר ההפעלה. איפוס ביוס ניסיתי- ולא עוזר. ניתקתי גם את ההארד דיסק והסידי וגם זה לא עוזר. אני אשמח לעצה לפני שאני מטרטר את עצמי בחזרה לחנות. תודה...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. שלום, אני מעביר הרצאות דרך הזום. מעוניין במחשב נייד עם הדרישות הבאות: 1. מסך 15.6 ומעלה 2. מסך מגע כך שבזמן זום אוכל לעשות share screen לתוכנה שאוכל לכתוב דרכה הסברים באופן ידני (יש חיה כזו?) אופציונלי: 1. משקל קל 2. סוללה שמחזיקה זמן תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Big_White,

Dfi lp nf4 ut D סלוט פי סיאי אקספרס עליון לא עובד המחשב לא מעלה פוסט והמנורות מראות שהוא לא מזהה כרטיס מסך. מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע איך לפתור אותה? באינטרנט מצאתי רק תוצאה אחת עם בעיה דומה לשלי וגם שם אין פתרון. מעבד 4800+ (939) זכרונ או סי זד פלאטינום .1024*2 כ.מסך ‏6600‏ אל אי ‏

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by visitor,

שלום, רציתי לשאול לאן אני מחבר את שני ההרדיסקים בשביל לעשות רייד 0 על לוח P5B DLX? יש חיבור שנקרא JMicron JMB636 Serial ATA RAID connector שנמצא בנפרד מחיבורים המסטר והסלייב הרגילים, מי שמכיר את הלוח כנראה יודע איפה. השאלה שלי היא לאן אני מחבר את שני הדיסקים? אחד לשם? שניהם על מסטר רגיל? תודה, קראתי על זה בחוברת של הלוח אבל לא הבנתי חד משמעית מה אני אמור לעשות. תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  9. שלום, קניתי לחבר שלי הארד דיסק 40 ג'יגה של מאקסטור... ויש לו לוח 440bx מעבד p - 2 500 הלוח לא מזהה לי את ההארד דיסק... מה הבעיה? נ.ב. הארדיסק ישן שלו בעל קיבולת של 10 ג'יגה הוא מזהה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ItachiSan,

המחשב מבקש ממני סיסמה כשאני מנסה להיכנס לביוס (למרות שלא יצרתי אחת). איך ניתן לאפס אותה? עריכה- לא משנה, מצאתי את התשובה כמה עמודים לפני... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437207.0

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zeropaid,

בוקר טוב לכולם. לגיסי יש מחשב (בן 3) פנטיום 4 1.6GH. אתמול המחשב נתן הודעת שגיאה בסגנון: System I/O Error Press CTRL+ALT+DEL שיחקתי קצת עם כבלי ה-IDE ובדקתי דרך הגדרות ה-BIOS. המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואת כונן ה-DVD אבל לא מצליח לקרוא כלום מההתקנים הללו. מה שנראה לי זה שנדפק בקר ה-IDE. האם אני צודק? אם כן האם ניתן להשתמש במארז הקיים והספק ולהחליף רק את לוח האם והמעבד? תודה מראש, אמיר

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by idoleff,

שלום, מזה 3 ימים כל פעם שאני חוזר מהעבודה, וכשאני מנסה להזיז את העכבר על מנת "להעיר" את המחשב, אני רואה תמונה לפחות משנייה, ומייד לאחריה מסך שחור. כשאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק, קורה אותו דבר, רק עם תמונת הביוס. רואה אותה למספר רגעים, ומייד לאחר מכן מסך שחור קבוע. חשוב לציין שאחרי כמה הדלקות (4-5) המחשב נדלק כרגיל ועובד בצורה חלקה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? המון תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yairbergel,

שלום רב, אני מחבר את המחשב שלי לטלווזיה והוא משדר את כל המסך לטלווזיה אבל מגיעים למצב שהצדדים והתחתית כמעט לא נראים, הם נבלעים במסך בגלל גודל המסך כנראה. שיחקתי עם הרזולוציה, עם ההגדרות של INTEL והטלווזיה עצמה ועד עכשיו לא מצאתי איך אני יכול לעשות שהמחשב ישדר לטלווזיה מיציאת ה HD של המחשב לטלווזית DANTAX בצורה כזאת שיראו את כל המסך ולא חלק ממנו. אשמח לעצות, תודה.

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by TheDiesel,

כל פעם שאני מפעיל את הדפדפן קפצות לי פרסומות בצד שמאל של המסך. איך אפשר לסלק אותם?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by idanshir,

כשאני פותח את התוכנה מופיעה הודעת שגיאה- "ההוראה ב 0x0be88cf4 ב ביצעה הפניה לזיכרון ב- 0x7ffdefff . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לא מצליח לעלות אותה.ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא עזר. מה יכול להיות הפתרון?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by zvkel,

לא כל כך ידעתי לאן לשייך את הבעיה הזו מקווה שזה הפורום הנכון כל פעם שאני מחבר אוזניות אני שומע רעש סטטי (אווומממממממחחחחחחח ) רצוף (כל הזמן) (האוזניות תקינות מאה אחוז) הדבר מפסיק כשאני מנתק את העכבר (עכבר usb אופטי הכי פשוט) כרגע יש לי nf7 (בלי הסאונד סטורם) והבעיה היתה קימת גם בלוח הקודם שלי (nforce של leadteak) הפעמים היחידות שאין לי את הרעש הזה זה כשהמחשב אחרי ריסטרט ואז הרעש מתחיל ברגע שאני מפעיל את הגלילה חוץ מזה הרעש נעלם ברגע שאני שומע מוזיקה או משחק משהו (ברגע שתוכנה אחרת שולחת משהו לכרטיס קול כנראה) והרעש לא קיים אם אני מחבר את המחשב למערכת איך אני נפטר מהרעש המעצבן הזה?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  17. שלום יש לי מסך Mag TFT 17 אינ'ץ חדש.בקרטון לא היה דיסק כלום. אני מחפש תוכנה קטנה שבודקת מיפרט על המסך שלי. כדי לדעת איזה דגם מסך? מה מהירות? כמה MHZ? כמה רוצולוזייה יש במסך, עד כמה מוגבל? אני לא מתכוון לכרטיס מסך AGP או PCI EXPRESS. או לוח אם. אני רוצה לדעת מה התכונות במסך שקיבלתי. איפה אפשר לימצוא תוכנה כזאת לבדיקה? בתודה מראש מייקל

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by MK007,

יש לי 2 מחשבים שהם ברשת כשאני מעביר קבצים מהמחשב הראשון לשני ברשת(לא אלחוטית) מערכת ההפעלה קורסת ומופיע לי מסך כחול מה הסיבה לכך?

19. שאני מפעילה אותו במצב בטוח הוא לא עושה ריסטרט-מצביע על בעיה במערכת ההפעלה? ביטלתי תאפשרות של הפעלה מחדש אוטומטית, אבל מופיע לי מסך כחול עם כיתוב... פתחתי תמארז, אולי יש משהו בולט, והדבר היחיד שחשבתי עליו אולי שזה שהמאוורר של המארז לא מחובר, אבל זה לא נראה לי הגיוני, איך הוא ניתק את עצמו? מצורפת תמונה של המאוורר הלא מחובר. יכול להיות שיש לי מאוורר נוסף למארז ואני לא יודעת ולא מבינה שזה הוא(לא אני בניתי תמחשב)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן קיבלתי מחשב חדש, עומד להתקין אותו עוד מספר שעות. דיסק קשיח של 250GB - איך מומלץ לחלק אותו למחיצות? C,D,E ? באיזה גדלים כל אחד? תודה !

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  21. לאחרונה שידרגתי את המחשב: מ E6600 ל Q9550 והחלפתי כרטיס מסך. המהרתי את המחשב בקלות ל 3.4MHZ והכל זרם טוב. לאחר מס' שבועות התחילה תופעה מטרידה שהמחשב קופא ואז לאחר ריסטרט המסך נשאר שחור. לאחר כיבוי.הדלקת המחשב מאחור התופעה נעלמת ולאחר זמן מה שוב חוזרת. למיטב זכרוני זה לא קרה לי לפני השידרוג. אני חושד או בכרטיס המסך או בספק שיתכן שאינו עומד בעומס! (ראו מיפרט בצד) משתמש בחלונות XP תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by a-gold,

שלום יש לי בעיה קטנה יש לי מחשב עם לוח של Gigabyte EP43-DS3L ומעבד Q8200 שעובדים עליו עם תוכנות לעריכת וידאו ... והוא עובד ממש לאט בהשוואה למחשב עם מעבד E6550 ....( שניהם עושים את אותם פעולות לצורך העניין ) קיצור עשיתי עדכון ביוס ועכשיו הוא עובד אפילו יותר לאט ממש שהיה קודם.... האם זה מומלץ לעשות Dwondrade לביוס ולהחזיר את הגרסא שהייתה? או שזה לא מומלץ ? תודה.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי תקלה שיש לי. מדובר על מחשב בן 3 בערך, עם לוח אם עם צ'יפסט 945 ומעבד Pentium D. מערכת ההפעלה היא חלונות XP. בכל פעם שמדליקים את המחשב, צריך לבחור איך להתחיל את חלונות, safe mode או התצורה האחרונה שעבדה, ... (כי הוא לא נכבה כמו שצריך, אז הוא שואל כל פעם). אם בוחרים safe mode, הוא נתקע. אם בוחרים להעולת את חלונות רגיל, הוא עושה לעצמו ריסטרט מיד עם הגעתו למסך השחור עם הלוגו של חלונות. החלפתי את ההארד דיסק לדיסק של מחשב אחר, שאני יודע בוודאות שעובד (כלומר שההתקנה של חלונות תקינה), והמחשב עושה ריסטרט פחות או יותר באותו שלב, כלומר עם הגעת המסך השחור עם הלוגו של חלונות. איזה רכיב אינו תקין ? האם ההימור שלי כי מדובר בלוח האם נכון ? אופציה נוספת היא הז…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gigabot,

שלום יש לי בעיה מעוד מעצבנת : אז ככה קניתי לוח אם חדש : gigabyte GA-8S655FX-L התקנתי וינדוס והכל טוב, עכשיו פתאום אני מתחיל לקבל BSOD לאחד שניסיתי למצוא את מקור הבעיה גיליתי שזה הזיכרון עושה בעיות, על הלוח הזה יש dual channal ddr : כשאר הזכרון פועל על שני ערוצים הוא כל הזמן עושה לי BSOD כאשר פועל על ערוץ אחד הכל בסדר. מה לעשות עיזרו בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by haimed,

יש לי מחשב עם לוח אם 8rda+ epox מעבד amd2000 ולאחר שעה + של עבודה המחשב לא מבצע RESTART לא דרך WINXP ולא מכפתור מה שקורה הוא שהוא יוצא מווינדוס מכבה את המסך אבל לא נדלק מחדש וגם לא ממש כבוי ומכפתור RESET אותו הדבר רק דילוג על יציאה מווינדוס חברה אם משהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון כלשהו אודה לא מאד על כל עצה יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 440 MX זה לא קורה ב20 דקות הראשות לאחר זמן ממושך שהוא היה כבוי תודה חיים :-[

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.