תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מסוג LG E-500 אשר הגיע עם Windows Vista ולאחרונה שדרגתי ל- Windows 8. התקנת הווינדוס עברה חלק ללא תקלות אך בסוף ההתקנה גיליתי כי כאשר אני נכנס למחשב שלי זה לא מזהה לי את כונן הדיסקים!! אשמח לעזרה - המחשב הוא של העבודה ולכן הנושא דחוף! בתודה מראש לכולם, Romano
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב , ברשותי לפטופ של dell - inspiron n4010 לפני כמה ימים , כשניסיתי לחבר מדפסת, המחשב קפא ונאלצתי לבצע hard reset. לאחר מכן המחשב נתקע במסך הלוגו של וינדוס 7. הצלחתי להגיע למסך המאפשר לי לבחור startup repair או להעלות את וינדוס בצורה רגילה, בחרתי בתיקון והמתנתי מעל 12 שעות מבלי התקדמות ממשית. ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס, אבל כאשר התחלתי את ההתקנה ונתבקשתי לבחור כונן עליו ארצה להתקין את וינדוס, ראיתי רק את מחיצת הריקאברי (14 גיגה) ולא את הדיסק הקשיח עצמו (דיסק של 320 גיגה). השתמשתי ב hiren's boot cd ובכלי acronis disk director בכדי לנסות ולהעריך את המצב. אני רואה את הדיסק הקשיח שם , יחד עם שגיאת unallocated table (או משהו בסגנון). אני יכול לראות את התיקיות הקיימות …
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי כרטיס מסךGeForce FX5700 עם צג כזה .. וכול כמה דקות הכרטיס מסך שלי מצפצף לי כמו שעון כזה מרגיזזז.. זה מטרףף בהתחלה חשבתי שזה שעון שאני לא מוצא אותו או משהו כזה.. עד שגיליתי שאני סוגר את המחשב שאין ציפצופים שזה מצפצף אז על הכרטיס מסך עצמו יש צג כזה קטן שמראה את הטמפרטורה ועוד משהו והוא מהוווב.. כזה אז הבנתי שזה מהכרטיס מסך .. עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להשתיק את זה.. זה משגע אותי ומה הצפצוף הזה אומר ?? תודה רבה לכול העוזריםםם
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי P3 ולוח של אסוס CUV4X-C ואחרי שהתקנתי את הדרייבר של הלוח (דרך היה לי WIN 2000 ועכשיו שמתי XP PRO) מופיעה לי בעיה ואני לא מוצא לזה דרייבר. גם כשאני בודק מה שמותקן אצלי במנהל ההתקנים מופיעים לי סימני שאלה צהובים ב-MOLTIMADID AUDIO CONTROLLER וגם ב-PCI IMPUR DEVICE וגם ב-VIA BUS MASTER IDE DRIVERS(מה שיש בקובץ שצירפתי,זה לא מוצא את זה) מישהו אולי יכול לעזור לי כי כבר ניסיתי הכל ואין לי מושג מה זה. דרך אגב יש לי כרטיס קול ולו מצאתי דרייבר ל-XP אבל עדיין אין קול.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן וינדוז XP ואני מעוניינת להתקין וינדוז 8 או 10. האם אוכל להתקין על המחשב עם הנתונים הבאי: AMD ATHLON ׂTMׁ64X2 DUAL+CORE PROCESSOR 4000 RAM של 1.87 GB 2.09 GHZ פשוט חבל לי לקנות סתם, אולי פשוט אעדיף להחליף מחשב. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב AMD 1800 עם 215 זכרון DDR, כשאני בא להפעיל את המחשב אז הוא עושה רעש כמורברס של משאית...טי טי טי..ואז אחרי 10 שניות בערך הוא נכבה.. יש הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שוב שלום, לא בפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת וזה קרה לי בשני פלאפונים ושני כרטיסי זיכרון (עם מוזיקה גם קורה) כרגע מדובר על מכשיר samsung f480 הבעיה הנוכחית היא כזאת צלמתי בערך 100 תמונות בפלאפון והם נשמרו על הכרטיס זיכרון, אחרי כמה חיבורים למחשב כדי להעביר קבצים מהטלפון עצמו (שגם עושה בעיות), התמונות שבכרטיס הזיכרון נמחקו ובמקום התמונות נוצרו קבצים ותיקיות לא מובנות בג'יבריש, המשקל של הקבצים לא הגיוני (כרטיס של 1 ג'יגה) ורק התיקיה של התמונות שוקלת 11.5 ג'יגה אין זכר ל100 התמונות החדשות (נשארו רק מספר תמונות ישנות יותר) מצורף צילום מסך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם לוח-אם Abit SG-80 תואם את המעבד Intel Celeron D 346????? ואם כן אז איך מרכיבים אותו ??? בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לאחר מסך כחול בXP SP2 המערכת לא עלתה יותר, ולאחר מספר אתחולים שהסתיימו במסך כחול אחרי מסך הטעינה הוא התחיל לעלות, אבל הודיע לי שאינו יכול לטעון את פרופיל המשתמש שלי (לא היה מוכן גם לעלות למצב בטוח). כיצד אפשר לבדוק כי הדיסק הקשיח תקין (מדובר בדיסק חדש בגיל שבוע) ואני חושש שמדובר בסקטורים פגומים. כיצד בודקים ועם אילו כלים? עריכה: ביצעתי סריקה של הדיסק הקשיח עם הכלי של SEAGATE, מדובר בדיסק 250GB 16MB SATA2 של כמובן סיגייט, וזה מצא 10 שגיאות ואמר שהן סקטורים פגומים, ואז התוכנה שאלה: האם לתקן את אותם? לחצתי אישור והתוכנה ביצעה איזשהו תהליך והודיעה שהסתיים בהצלחה. האם זה אומר שבאמת אין יותר סקטורים פגומים בדיסק? הרי סקטורים פגומים זה בעעית חומרה לא? מדובר בדיסק בן כשבוע. (באחר…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, אחרי החלפת זיכרון בלפטופ מסוג R51 (עתיק, אני יודע) , הוא התחיל לעבוד רק לפעמים. כלומר הנורית של החשמל כלל לא דולקת ופעמים כן (ואז המחשב עובד סבבה). היום גם התחילו רעשים משונים מכיוון הספק בזמן שהמחשב כן עובד. כרגע הוא הפסיק לעבוד ואני חושב שהספק נדפק. יכול להיות שנדפק כתוצאה מהזיכרון החדש? (החלפתי 256MB ב- 1G שניהם PC2700). אפשר לתקן את זה איך שהוא או שהמחשב ז"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לפרמט את המחשב (win 2000), אבל כאשר אני מגדירה לו בביוס שיעלה מהדיסק הוא לא עושה את זה: Advanced bios features First boot device CD rom. האם אני עושה משהו לא בסדר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והבנתי שאם אני עושה את זה אז אני גם צריך להגדיר בביוס מחדש את התזמונים והמתחים של הזיכרונות וגם את זה אני לא יודע לעשות...
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
יש לי חומרה לא מזוהת במחשב ושמה "בקר אפיק SM" אם מישהו יודע מזה הוא יכול בבקשה להביא דרייבר לזה, חיפשתי באינטרנט לא מצא לי כלום! תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 25.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ ומחשב שולחני עם ווינדוס 7, ואני מעוניין להעביר קבצים בין שניהם ולא מצליח כשאני מנסה להיכנס למחשב השולחני מהלפטופ - המחשב מבקש סיסמא (ואין לי משוג מה היא) כשאני מנסה להיכנס מהמחשב השולחני ללפטופ - אני מקבל הודעה שלא ניתן מי יכול לעזור לי עם זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ישן של Maxtor בחיבור IDE, חבר שלי נתן לי אותו עקב מעבר למחשב חדש.. הקיצר, לפעמים ההארד דיסק עובד מעולה.. מילאתי 95% מתכולתו, אפילו התקנתי עליו מערכת הפעלה.. אבל לפעמים אין לו חשק לעבוד! בזמן פעילות המחשב קופא, או מופיע מסך כחול, או שמערכת ההפעלה שעליו לא עולה.. האינדיקציה שלי שההארד דיסק בעייתי זה שהמחשב שלי עובד חלק בלעדיו! מה הבעייה שלו? אפשר לתקן איכשהו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ניסיתי בפעם הראשונה לפרמט כונן במחשב....(לאחר מכן כמובן לפרמט את כול המשחב) ולאחר שפירמטתי את הכנון הזה הוא נעלם לי מהתצוגה ב"מחשב שלי" אך המנהל התקן שלו נשאר ,אך בשם אחר. בקיצור אין לי דרך להשתמש בכונן.... אין לי יותר מידי ידע בנושא..אז עם תוכלו לפרט קצת זה יהיה נחמךד....תודה... נ.ב כדיי לפרמט השתמשתי בתוכנה drive scrubber אך עד כמה שנראה לי הבעיה לא נבעה מהתוכנה. יכול להיות שזה מיגלל שלא עשיתי FDISK? עם כן איך אני עושה? זה דחוף!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני 3.5 של WD וכנראה הקופסא שלו לא טובה והמחשב לא מזהה בחיבור USB הוצאתי את הדיסק מתוך הקופסא וחיברתי למחשב עם מפצל סאטא USB המחשב לא מזהה את הדיסק למרות שבביוס הוא כן מזהה חיברתי אותו ללוח האם וגם לא מזוהה במערכת אבל בביוס כן חשבתי משהו דפוק בדיסק אז עשיתי בדיקת סקטורים יצא תקין עכשיו אני מחשב אותו למערכת אחרת עם ווינדוס 7 וגם לא מזהה רעיון למישהו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל לחשוד בספק כח שלי שלא מסוגל להריץ SLI של 1080ti (מסך כחול וריסט במבחני מאמץ) האם אתם חושבים שהספק Platimax D.F.1050W יכול להחזיק את המפרט הבא: i9 7900X ASUS ROG STRIX GeForce® GTX 1080 TI 11GB OC Edition (SLI) Samsung 960 Pro NVMe SSD H115i
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה מוזרה, אני מנסה לפרמט את המחשב כי הוא עושה קצת בעיות אבל הדיסק של ווינדוס 7 לא עושה BOOT כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ההגדרות בBIOS מסודרות כראוי שהמכשיר הראשון שהמחשב יעשה ממנו BOOT הוא הCDROM, וגם בדקתי את הדיסק במחשב אחר הוא עושה שם BOOT, וגם ניסיתי איזה דיסק ישן של XP וגם הוא לא עושה לי BOOT במחשב.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אני מסדר אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה בכניסה ויציאה ממשחקים. כשאני נכנס ל BF3 עם הרזולוציה הרגילה בDESKTOP 1280X800 המסך נהיה כחול וכותב No signal , אך אני שומע את המשחק רץ, לחיצה על ALT+F4 מחזירה אותי לדסקטופ , גיליתי שכאשר אני משנה רזולוצית דסקטופ לNATIVE זה עובד והמשחק רץ. או לחילופין אם אני מעלה את המשחק כחלון ( ALT+ENTER) יש לציין שאני יכול להריץ רזולוציות גבוהות כמו 1900 + אבל קורה שאני שם רזולוציות נמוכות ממנה ושוב הבעיה חוזרת..המשחק נעצר ,מסך כחול NO SIGNAL הדבר קורה ברזולוציות מסויימות.. קורה גם ב far cry 3 וב FSX , המשחק פועל ואז כשאני יוצא לדסקטופ אני שוב מקבל את המסך ואז חייב לעשות RESTART למחשב דרך הכפתור. הבעיה ביציאה יותר מטרידה אותי.. פירוט מחשב: I5 GTX660 OC מחוב…
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עוד מישהו שם לב לתופעה? לפני העדכון זה היה כמעט מיידי, עכשיו התווספו עוד כמה שניות.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי מחשב מרכיבים חדשים לגמרי: Intel Conroe E6400 Asus P5B Deluxe Mainboard Super Talent DDR2 2GB 800MHz Dual-Channel Seagate Barracuda 7200.9 (250GB Western Digital WD4000KD (400GB XFX GeForce 7600GS 256MB PCI-E Aurora 3D Case Enermax Liberty 400W Scythe Ninja CPU Heatsink Zalman ZM-NBF47 as Southbridge Cooler מדי פעם המחשב נתקע ב-BIOS - המקלדת לא מגיבה והדרך היחידה לצאת היא עם RESET. יש לציין שב-BIOS הזה (של AMI) יש למעלה צבעים זזים, והם ממשיכים לזוז גם בזמן התקיעה. כמו כן מדי פעם ה-BIOS נתקע כאשר אני מנסה להיכנס ל-Hardware Monitor (צפיה על טמפרטורות, מאווררים וכו'). לא נתקלתי בתקיעה מחוץ ל-BIOS אף פעם. אין בעיה של התחממות. לא שמתי לב למתחים חריגים מספק הכוח (Enermax …
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה להתקין office חוקי לwindows 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות עם הoffice במקרה זה או תהיה בעיית התקנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היי. אני נמצא כעת מחוץ לבית, והמחשב שאני כותב ממנו מרעיש בצורה מטורפת. פתחתי את המחשב וניקיתי את המאוורר+היטסינק (שהיו מפוצצים באבק). אחרי הניקוי, טמפ' המעבד נותרה גבוהה (68-71), והמחשב עדיין מרעיש מאוד. מה לעשות? נ.ב המעבד הוא פנטיום 4 2.8 (סוקט 478, פרסקוט).
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנה שמנטרת ומתריאה על טמפרטורת ה CPU , סיבובי מאוורר, מתח וכדומה. הטמפרטורה "הרגילה" , כשהמחשב נמצא במצב רגיל, מגיעה ל40 עד 45 מעלות. לעתים כשאני מריץ משחק מסויים (far cry, thief3 ) , הטמפרטורה עולה ל 60 עד 63 מעלות והתראת הטמפרטורה מצפצפת ומאלצת אותי להפסיק לשחק מחשש להתחממות יתר. יש לי מאוורר אחד כעת במחשב וחשבתי להוסיף עוד אחד אך נאמר לי ש60 עד 65 מעלות זה נורמלי לפעמים. האם זה נכון? האם אני צריך עוד מאוורר? אנא הציצו במפרט המחשב בשביל פרטים נוספים על המערכת שלי. תודה
-
- 9 תגובות
- 22.8k צפיות
-