תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
הלוח הוא Gigabyte GA8i945P pro . צירפתי תמונה של המיקסר שבוחר את הכניסות והיציאות. כל הכניסות במיקסר תחת RECORD - אינן מאופשרות ואין אפשרות לבצע הקלטה ממיקרופון. למישהו יש מושג מה לא תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאותי : אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל עם מסך שחור וכלום לא קורה, אחרי כיבוי והדלקה נוספת המחשב עולה עם מהיריות באס רגילות, אז אני צריך להכנס לביוס ולשמור מחדש את המהירויות... הדבר קורה פעם בשבועיים או פעם ביומיים, מתי שבא לו... האם הבעייה היא בלוח ? 4BDA או אולי במשהו אחר כמו הספק למשל ? עזרה מהירה בבקשה...
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מכשיר GPS יש פה מישו שמבין ויכול לייעץ על מכשיר טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של nvidia עם כבל חשמל שמתחבר לכרטיס מהספק כוח בנוסף לחשמל שהכרטיס מקבל מהלוח אם. לפני כחודשיים כשקניתי את המחשב שלי - בעת הפעלת המחשב קפץ חלון שמודיע לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל - זה היה כי בהתחלה כבל החשמל הנוסף לא היה מחובר. אחרי שחיברתי הבעיה הסתדרה והמחשב עבד בלי בעיות עד היום. היום בזמן שהשתמשתי במחשב קפץ לי שוב אותו חלון מלפני חודשיים שהכרטיס לא מקבל מספיק חשמל. סגרתי את המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שכבלי החשמל מחוברים כמו שצריך. הדלקתי את המחשב וההודעה לא הופיעה. בסך הכל ההודעה הזאת הופיעה לי פעם אחת מאז שחיברתי את הכבל חשמל. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי או שמא זאת יכולה להיות סתם "קפיצה" בחשמל בבית שגרמה לכך? תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמוגדר במחשב. לפעמים הוא נעלם וחולנות מוצא אותו מחדש כאשר אני נכנס מחדש לחלונות מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום חברים בעיה מוזרה ומעצבנת!!! כל פעם שאני מנסה לפתוח את החלון של החיפוש השימוש במעבד עולה ל100% והאקספלורר משום מה תופס לי 22000 קילו בייט מהזיכרון והחלון של החיפוש בכלל לא נפתח!! למישהוא יש פיתרון??
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי פה יש תארד של בעיית זיכרון מאוד דומה לשלי, רק יש כמה דברים שונים ובכל זאת אצלי זה נראה לי קצת חמור יותר. יש לי סטיק של SDRAM 256 MB ואני שם אותו במחשב פנטיום 3 שיש לי אני מפעיל את המחשב והוא קורא בBOOT, מתי שיש את הMEM TEST הזה שהזיכרון רץ כזה..הוא קורה 128 מגה! וסטיק הוא 256, אני בטוח! רשום על המדבקה והכל! וכדאי לאמת את העניין ניסתי להכניס את הכרטיס הזה למחשב אחר (פנטיום 4, די ישן אז יש אפשרות גם לDDR וגם לSDR), והמחשב P4 קרא את זה כ256 מגה! אז מה הבעיה? למה זה קורא לי את זה בP3 כ128?! תודה, רן.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה הנ"ל, ואחרי כ5 דקות היא נעצרה ובישרה לי שהתגלתה תקלה. איך אני מוצא איפה בדיוק התקלה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן שוב מאז שקיבלתי את המחשב, התצוגה לא פועלת במיטבה. לדוגמא - כאן בפורומים, הצבע בהיר הרבה יותר מאשר הוא היה במחשב הישן. בנוסף, כשאני מדפדף באתרים - הגלילה של האתר איטית מאוד, וכשאני מנסה לגלול זה לא יורד "חלק" כמו שזה צריך להיות... ניסיתי להיכנס לאתר של הכרטיס מסך ולהוריד דרייבר, אבל אין שם דרייברים. הכרטיס מסך - leadtek px7300gs. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לעשות עם SAMSUMG MAGICIAN אבל זה לא עבד ולא נתן אפשרות בכלל. אציין שניסיתי את זה מתוך חלונות 11 בכונן שהוא מורץ. הכוונה שעל הכונן הזה רץ חלונות בעצמו.. מה עשיתי לא נכון? ה FIRMWARE מעודכן הוא אומר.. מדובר בסדרת 980.. תודה
-
- 0 תגובות
- 290 צפיות
-
-
שלום מישהוא יודע אולי איך לסדר את הבעיה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לשדרג את אחסון השרת שלי ואני בוחן את הכונן SAS 6GBPS HDD/600GB-15K RPM-3.5Inch. אשמח לשמוע מחברים שיש להם ניסיון עם הכונן הזה: איזה סוג של שיפורי ביצועים אפשר לצפות בהשוואה למערכת הנוכחית שלי? האם יש בעיות תאימות שעלי לדעת עליהן? יש עצות לגבי התקנה או הגדרות? תודה מראש על התובנות שלכם!
-
- 0 תגובות
- 186 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב חדש את חלונות 7. ההתקנה עברה ללא בעיות וכל ההתקנים בסדר. הבעייה היא שלאחר כיבוי והדלקה מחדש של המחשב, חלונות לא עולה - מיד לאחר מסך ה- BIOS אני מקבל מסך שחור, מבלי שחלונות אפילו התחיל את הטעינה. אין שום הודעה בדרך, והכיתוב היחיד על המסך הנו האותיות EB בפינה הימנית התחתונה של המסך. לעומת זאת כאשר אני מדליק את המחשב כאשר דיסק ההתקנה בכונן, חלונות עולה ללא שום בעייה. חשבתי שאולי משהו בהתקנה לא היה בסדר, פירמטתי את הכונן והתקנתי את חלונות שוב. הבעייה חזרה. ניתקתי את הכבל האדום של הכונן וחיברתי אותו ליציאה אחרת (במחשבה שאולי הבעייה עם הכונן, SAMSONS F3 1TB SATA2), ללא הצלחה. פירמטתי שוב את הכונן והתקנתי את חלונות על הכונן הקשיח השני (SEAGATE BARRACUDA SATA2), לא…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. כאשר אני מוריד או מעלה את הוואליום שבמחשב הנייד(ידנית,לא בתוך המחשב),המודם האלחוטי פשוט מתנתק,והאינטרנט מפסיק לפעול לשניה,ואז הוא מתחבר שוב. אשמח אם יהיה למישהו הצעה לפיתרון.(להוריד ולעלות ת'וואליום ידנית בתוך המחשב,לא בא בחשבון) אם כבר אני כותב,אז כבר. ההארדיסק כנראה שובק פעולה,והמחשב נתקע. אני נותן דפיקה קטנה על המקלדת\אזור הרמקולים במחשב הנייד,והמחשב ממשיך לפעול כשהיה. מה קורה עם זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם זה אמור להיות ככה ? אני ממש לא חושב אני יודע שכשהכרטיס מגיע ל70 הוא עושה כיבוי או משהו ואז התמונה במסך יעני נתקעת ואני חייב לעשות ריסט הבעיה היא מה אני עושה? למה זה עולה לטמפ' כזו גבוהה כששא המערכת לא עולה על 31? ???
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המחשב עבד בלי בעיות עד אתמול כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע למסך הזה של Welcome ונכבה אני יכול להיכנס בSafe Mode וניסיתי לעשות Repair אבל הוא נכבה באמצע... יש פתרון לבעיה??
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מדפסות אפסון סטייל 62 חדשה שחיברתי אותה למחשב פנטיום 3 עכשיו שאני מפעיל את הXP ומחבר את המדפסת הXP לא מודיע לי אפילו שחיברתי מדפסת מתקין דריבר[דרך אגב זה דריבר של 2000WIN] הוא כאילו לא מוצא אותה ורושם הודעת ארור שאני מנסה להדפיס גם דרך ההתקנה של הדיסק הוא אומר שהוא לא מוצא מדפסת ניסיתי במאפיינים לשנות את ההגדרה של הLPT1 או 2 או 3 לא עוזר! החלפתי חוט לא עוזר! עכשיו שמדליקים את המחשב מהתחלה המדפסת כאילו מאתחלת את עצמה מה שמראה שהיא מחוברת אולי בגלל שזה היה מחשב משרדי שעבד ברשת ובטח היה שם חדר הדפסה אולי עשו איזה הגדרה שזה יבטל את הLPT ??? אולי יש איזה שיטה לג'מפר את הלוח שיחזור לזהות מהLPt עכשיו רציתי אולי להכנס לביוס אבל שאני לוחץ DELETE זה לא נכנס אולי בלוחות של אינטל …
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
זה כבר קרה לי 3 פעמים ביומים! פתאום בלי קשר לחיים המחשב מחליט לעשות ריסט (והוא לא מציג מסך כחול, כלום!) ואחרי שהוא עולה כתוב שהוינדוס שוחזר מבעיה חמורה. עשיתי סריקה עם nod32 ועם Ad-Aware מצא לי כמה "מרגלים" אך לא יותר מזה! אחרי הסריקה הבעיה המשיכה אז חשבתי שזו בעיה של חום, המעבד עובד בסביבות ה 40 (החישן מזייף אבל המחשב כבר כמה שנים ככה שזה אומר שאין יותר מדי בעיה) כרטיס מסך, 2 מאוררים אחד על הזכרונות למעלה ואחד על הליבה + זיכרונות למטה, בלי OC. הארד דיסק בערך 30 מעלות. וכמו שאתם רואים אין בעיה גדולה של חום אך יש בעיה של ריסט. בלילה כשראיתי TV (על המחשב) הוא פתאום התכבה אז החלטתי להשאיר אותו כבוי שינוח. חזרתי היום ופחות מ 10 דקות אחרי שהמחשב עלה שוב ... ריסט. אז החלטתי לבד…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רואה סרטון ביוטיוב (המקרה קרה לי פעמיים היום) או סרטון נגיד באתר Sport 5 והמסך נהיה ירוך עד שהסאונד מתחיל להיתקע ונשאר על אותו הדבר כמו רעש תקוע ואז המערכת מגיעה לי לכאן: מה זה הדבר הזה? מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה? המחשב חדש לגמרי וכבר מלא בעיות.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן. הבעיה התחילה כששמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה השתבשה לחלוטין - התמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קפא ואז לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה המשיכה. ניסיתי להחליף חיבור לצג מאנלוגי לDVI ואז הבעיה נעלמה. היום ניסיתי להפעיל משחקים ואותה בעיה חוזרת.... מסך מתמלא שלג צבעוני כזה והתמונה תקועה. לדעתי קריסה של כרטיס מסך. מפרט: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E GIGABYTE 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC DDRII 80…
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטים במחשב אז אני רואה אותם מדיסק,האם הסי די רום תמיד עושה רעש כשהוא עובד?(לי יש של LITEON) זה לא רעש של בעיה אבל הוא מעצבן אז השאלה שלי היא שככה זה אמור להיות? האם ה-LITEON ככה מרעישים או שכל הסי די רום ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Dell Vostro 3300. יש לו שתי בעיות מוזרות: 1) הסאונד ברמקולים לא עובד. (הכוונה לרמקולים המובנים) חשוב לציין שהסאונד דרך יציאת האוזניות עובד. 2) צריכת הסוללה פסיכית. ממש קצב מטורף. כאילו יורד אחוז כל דקה בערך. הסוללה חדשה. חשוב לציין שהמחשב עבר פרמוט. בעיית הרמקולים הייתה גם לפניי הפרמוט. לא בטוח לגבי הסוללה. יש לכם רעיונות? בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הדיסק תמיד נראה ריק למרות שכרגע צרבתי אותו באותו צורב בדיוק. במחשב אחר הכל תקין. WTF קורה פה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי חברים, מותקן אצלי ווינדווס 7 בתקופה האחרונה המחשב שלי נהיה איטי עד לאיטי מאוד וחסר שימוש. כשהפעתי מחשב הוא העלה לי את ההודעה Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot Device נכנסתי לביוס והביוס כן מזהה את ההארדיסק. המחשב היה דיי מאובק אז ניקיתי אותו ועדיין לא פתר את הבעיה. חיברתי וניתקתי את ההארדיסקים, ושוב, לא פתר את הבעיה. קראתי פוסט פה: http://www.tomshardware.com/forum/69599-63-reboot-select-proper-boot-device-error-message שבו בחור הגיב ואמר שהוא פירק לגמרי את ההארדיסקים וניקה מאבק אני שוקל לעשות את זה גם - ושזה בסוף חזר לעצמו. בחור אחר אמר שהוא מצליח להתחבר להארדיסק שלו דרך משהו שאני ממש מבין מה זה אז אני אשמח להסבר ושהוא מ…
-
- 18 תגובות
- 6k צפיות
-