עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

המחשב השולחני שלי דלוק 24/7. מתוכנן להכנס למצב שינה של מסך ודיסק לפי הגדרות זמן מסוימות. אבל לא נכנס.. לא רק זאת, שומע שהוא נכנס למצב שינה של הדיסק - וחוזר ומתעורר. כך פעמים רבות. לפעמים אני קם בבוקר ורואה שכן נכנס למצב שינה. אז גם הייתי שמח לפתור את הבעיה התפעולית הזו, אבל גם יש לי הרגשה שאול יש לי "פולש" למחשב שדואג שלא יישן, או שמתיר לו להכנס למצב שינה מתי שהוא מחליט. באיזה צעדים לנקוט כדי להחזיר מצב שינה (ואם יש פולש - לנקות אותו)? משתמש באנטי וירוס (במנוי שנתי) של Malwarebytes וסורק את המחשב מדי פעם עם Ccleaner (גם מנוי בתשלום).

2. Hi everyone, I’m looking to upgrade my PC for 1440p gaming and would love some advice on choosing the right graphics card. I mainly play AAA titles like Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, and Starfield, and I aim for high settings with at least 60 FPS. My current setup includes: CPU: Ryzen 5 5600X RAM: 16GB DDR4 3200MHz PSU: 750W Gold-rated I’ve been eyeing the RTX 4060 Ti and RX 7700 XT, but I’m open to other suggestions as well. Are these cards a good fit for my needs, or should I stretch my budget for something like the RTX 4070? Also, how future-proof are these options for upcoming games? Thanks in advance for your input! level devil

3. Started by Opel64,

שלום רב , במחשב הנייח שלי , מערכת הפעלה : Win-10 , גרסת build : 19545.5011 , בעת גלישה באתרים אין כל בעיה ,למעט אתר אחד (ישראלי) , כאשר אני ‘נכנס’ לאתר , אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : ActionController::InvalidAuthenticityToken in Devise::SessionsController#createActionController::InvalidAuthenticityToken Extracted source (around line #211): 209 210 211 212 213 214 def handle_unverified_request raise ActionController::InvalidAuthenticityToken end end end Rails.root: /opt/apps/crm Application Trace | Framework Trace | Full Trace להסביר actionpack (6.1.7.3) lib/action_controller/metal/request_forgery_protection.rb:211:in handle_unverified_request' actionpack…

4. Started by law89,

היי האם יש דרך להעביר חלונית ממסך למסך בצורה שהיא תעבור למסך השני ותהיה על מסך מלא? כרגע אני מעביר ואז צריך גם להגדיל אותה למסך מלא. בנוסף, יש סייד אפקט לדבר הזה והוא שכל פעם משתנה לי הגודל והמיקום של החלוניות המוקטנות (מעדיף שכשאני מקטין זה יהיה לאזור מסוים ובגודל מסוים). עריכה: מישהו יודע איך ניתן לחפש משתמש באתר? אני רוצה לשלוח הודעה פרטית ל-caveman

5. Started by DragonPokemonFan,

בכל המשחקים שאני משחק אני מקבל 58 יציב. בפועל ה2 FPS האלה לא משפיעים משהו על הביצועים אבל יש משחקים שאני משחק אונליין שאם אני משחק מול מישהו שיש לו 60 קבוע (למשחק הזה יש הגבלה של 60 מקסימום) ולי יש 58 קבוע אז זה מציג את הביצועים שלי באדום ואת שלו בירוק. בפועל אין לי ממש בעיות של קרטועים במשחק זה פשוט מציג את זה ככה בגלל ההבדל הקטן הזה. האם יש דרך לעלות את הFPS שיהיה יציב על 60? בדקתי בהגדרות של המסך וזה כבר על 60. וניסיתי גם משחקים מאוד ישנים אז זה לא משהו עם המחשב

6. היי, מחפש מישהו מקצועי ואמין , שמגיע לבית הלקוח ע"מ להתקין ולהשמיש AIO קיים על מחשב עבודה רציני. כל הציוד הרלוונטי נמצא. לצערי, אינני צעיר (אך בקיא מאוד בתחום), ונזקק לעזרה בנדבך הפיזי של המשימה. אזור רעננה. ליצירת קשר, דרך הודעה פרטית. תודה.

7. שלום לכולם, אני שוקל לשדרג את אחסון השרת שלי ואני בוחן את הכונן SAS 6GBPS HDD/600GB-15K RPM-3.5Inch. אשמח לשמוע מחברים שיש להם ניסיון עם הכונן הזה: איזה סוג של שיפורי ביצועים אפשר לצפות בהשוואה למערכת הנוכחית שלי? האם יש בעיות תאימות שעלי לדעת עליהן? יש עצות לגבי התקנה או הגדרות? תודה מראש על התובנות שלכם!

8. Started by jackhicks121,

SAS 6GBPS HDD/900GB-10K RPM-3.5Inch

• 0 תגובות
    • 114 צפיות

דיונים חדשים בפורומים