תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
- 

שלום טוב קודם כל נאלצתי לפרמט את המחשב בעקבות זה שהוא היה טוען את הווינדאוס אתם יודעים במסך השחור איפה שרשום וינדאוס פרופשונל ואז עושה ריסטארט שוב ושוב באותו מקום לא ניתן גם להעלות את המחשב דרך סיייפ מוד פירמטטי אותו ואז שוב בכל היה בסדר התקנתי את הדרייבירים הוא ניכבה ועלה רגיל עד שקמתי בבוקר שוב הפעלתי ת המחשב וזה עושה לי בדיוק אותו דבר טוען את הווינאוס ועוששה ריסטארט מה יכולה להיות הבעיה המחששב נקי מבחינה פנימית (חלקים) תודה לעוזרים - 

- 0 תגובות
- 483 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי בעיה עם איזה מחשב ישן מאוד(משנת 99+- אני חושב) אני מדליק אותו והוא מצפצף ציפצוף לא רצוף, כבר בדקתי את הזיכרון והבעיה לא איתו. למישהו יש אולי רעיון לעוד משהו שאני יכול לנסות? - 

- 2 תגובות
- 483 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי בעיה עם המחשב הישן שלי. המחשב בן 5 ועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון הוא ולפעמים לא מזהה את הארדיסק ואת כונן ה CD. בהתחלה במסך השחור איפה שרשום כל הכוננים שמחוברים אז שם הוא לא מוצא ואז זה עובר לדף אחר ורשום שם משהו לעשות BOOT כדי להפעיל משהו כזה. בקיצור אני משחק עם הכבלים של הכוננים ואחרי כמה פעמים זה נפתר אבל זה לא רופף או משהו אני לא מבין למה זה קורה. - 

- 0 תגובות
- 483 צפיות

- 

- 

שלום יש לי מחשב נייד לנובו Legion Y540 הבעיה היא שאם אני משתמש בו לגיימינג הוא מתחמם מדי הרבה ונראה שהוא לא מעוצב בצורה יעילה להוצאת החום אני מחפש דרך לקרר אותו אשמח לעצה - 

- 0 תגובות
- 483 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. החלפתי משחה תרמית למעבד ועכשיו המחשב לא עולה. אני פותח את המחשב הוא מגיע לקטע של טעינת הווינדוס ואז שאמורה לעלות התמונה עם בחירת שם המשתמש זה לא עולה והמסך נכבה.. יענו אין לו מקור לקחת את התמונה. אני די משתגע ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. הייתכן שהכרטיס מסך הלך? דחוף דחוף ודחוף! תומר - 

- 0 תגובות
- 482 צפיות

- 

- 

היי חברה רציתי לשאול אם מישהוא מכיר תוכנה או אפליקצייה שמאפשרת לשמוע קובץ וורד בסגנון של לסמן פסקה או עמוד ושהתוכנה תקריא אותו בכל? תודה לעונים. - 

- 1 תגובה
- 482 צפיות
- 1 follower

- 

- 

עריכה: התקלה נפתרה מעצמה. השארתי את המחשב פועל ולא עשיתי שום דבר מאז שפתחתי את הדיון ומשום מה עכשיו הסאונד עובד. שלום, עדכנתי את הווינדוס 10 אתמול בלילה והיום הסאונד במחשב לא עובד. מחקתי את הדרייברים של Nvidia Audio וRealtek HD audio והתקנתי אותם מחדש וזה לא עזר. בVolume Mixer הוא מראה שהסאונד עובד כמו שצריך אבל פשוט לא שומעים. המחשב מחובר לטלוויזיה שהסאונד בה כן עובד. חיברתי אוזניות והסאונד בהם גם כן עבד בלי בעיות. אני לא יכול לעשות Recovery מכיוון שהוא רושם שהווינדוס עודכן לפני 10 ימים. מה הבעיה? - 

- 0 תגובות
- 482 צפיות
- 1 follower

- 

- 

אההה אחים שלי יש לי בעיה במחשב , באתי לפרמט את המחשב ומתי שהמחשב היה צריך לעשות ריסט הוא פשוט לא נידלק. ואחרי זה כול פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מספיק להגיע להטענה של הוינדוס והוא מיתכבה לי. מה זה ? ומה אני יכול לעשות בנוגע לזה ? המפרט: לוח: asus p5s800 vm מעבד: pentium 4 2.6ghz זכרון: 2*256 חברה לא מוכרת כרטיס מסך: radeon9250 - 

- 1 תגובה
- 482 צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
- 481 צפיות

- 

- 

עשיתי RESTART ומאז זה מה שהופיע.. יש לי הארד דיסק שמחובר באמצעות SATA יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? http://www.zahi-il.net/up/files/jmxymztkczdontzm5qnz.jpg - 

- 1 תגובה
- 480 צפיות

- 

- 

הי, אני צריכה עזרה דחופה. מישהו יודע איך עושים הילוך לאחור (שהסרט ילך מהסוף להתחלה במקום ממהתחלה לסוף) בתוכנת 'עורך הוידאו' של ווינדוז או ב'פאואר פוינט'? תודה לכולם. - 

- 1 תגובה
- 480 צפיות
- 1 follower

- 

- 

המון זמן ככה, כשאני לוחץ על צירוף המקשים Fn+F2 בשביל להנמיך את הווליום בסרטוני יוטיוב (בעבר הייתי צריך ללחוץ רק על F2 בשביל להנמיך ואיכשהו שיניתי את זה שזה יפעל רק עם מקש ה-Fn), אז הסרטון קופץ קצת אחורה. כמו כן, מקש הספרה 2 במקלדת שנמצא מתחת למקש ה-F2, לעיתים נלחץ מעצמו. זה לא שהמקש תקוע אלא הכוונה, שכשאני לוחץ עליו אז הספרה 2 נכתבת מעצמה והרבה, זה לא קורה כשאני לוחץ על הספרה 2 ב-Numpad אשמח לעזרה. תודה - 

- 1 תגובה
- 480 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב לנובו I5 ובביוס אין שום דבר שמראה טמפרטורה זה הגיוני ? עשיתי עידכון ביוס מ 2011 ל 2014 ועדיין אין שום דבר שמראה טמפרטורה אם המעבד מתחמם איך אני אמור לדעת ? ממש הזוי - 

- 0 תגובות
- 479 צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום : יש לי נייד inspiron 6400 שגם לפי המפרט שלו וגם לפי מיטב זכרוני הצלחתי לחבר אליו פעם מכשיר בלוטוט - אבל עכשיו הוא לא מציג אותו בDEVICE MANAGER . למי פתרונים ? אני עובד על XP SP2 אני מנסה לחבר אליו IMATE JAM - 

- 0 תגובות
- 478 צפיות

- 

- 

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המחשב ואני אשמח לכל עזרה אפשרית אתמול הזזתי את המחשב קצת כדי לבדוק אם הכבל רשת מחובר ופתאום המסך נהיה מטושטש והמחשב השמיע צפצופים. כיביתי אותו ווידאתי שכבל המסך מחובר טוב ושהHD והRAM גם יושבים טוב. אח"כ הדלקתי אותו וכלום לא קרה... זאת אומרת, הוא נדלק אבל המסך לא. חיכיתי לשמוע את המוזיקה שמופיעה כשמערכת ההפעלה עולה אבל לא היה שום דבר (אולי כי הוא עשה disc checking). ניתקתי את המסך מהמחשב והופיע עליו הודעה שאומרת שהכבל נותק- אז הבעיה היא לא במסך כי הוא יכול להציג משהו. ניסיתי גם להעלות אותו עם רכיב אחד כל פעם (HD או RAM ) אבל כלום לא עזר.. נ.ב. אין במחשב כרטיס הרחבה למסך..יש רק on board במארז של המחשב (וגם מבחוץ) בדקתי את החיבורים והכל יושב טו… - 

- 0 תגובות
- 478 צפיות

- 

- 

הסידירום מקבל חשמל נפתח והכל אבל לא מופיע בחלון של המחשב שלי...בבקשה אם מישהו יודע איך לעזור ליי שיגיבב... - 

- 1 תגובה
- 478 צפיות

- 

- 

שלוש שאלות: 1 האם זה שכיח שחיישן טמפ' של המעבד מזייף בצורה גסה? 2 בהנחה שמחשב נקי, מאוורר תקין, חיישן טמפ' תקין ועדיין המעבד חם מאד האם ייתכן שהבעיה במעבד עצמו? 3 האם תצוגת הטמפ' של המעבד המוצגת בביוס/speedfan/mbm מסתמכת על אותו חיישן? - 

- 1 תגובה
- 477 צפיות

- 

- 

איזה גירסה טובה יותר Microsoft Windows Vista Ultimate x64 או Microsoft Windows Vista Ultimate x86 ובמה??? - 

- 0 תגובות
- 477 צפיות

- 

- 

המסך מחשיך בצד שמאל כשאני בקשת 12, עם הזזת העכבר. ההזזה אקראית לחלוטין. וזה רק בקשת 12. ניסיתי לשנות דפדפן, לא עוזר. החלפתי מסך ומחשב, לא עוזר. הטכנאים שעשו לי התקנת המחשב החדש לא ידעו לענות. יש רעיונות????? תודה - 

- 2 תגובות
- 477 צפיות
- 3 followers

- 

- 

אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים נחוצים כולל העידכונים. דרייבר השמע הוא של חברת REALTEK. הפלט עובד בצורה תקינה אך משום מה אינני יכול להקליט. ביצעתי את כל הקונפיגורציה שצריך לבצע ואפילו בהגדרות התוכנה הוא מזהה לי את המיקרופון, אך בבדיקה חומרה מכווני הקול אינם עולים כאילו אין לי מיקרופון. איך אני פור בעיה זו? תודה מראש. - 

- 0 תגובות
- 475 צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
- 475 צפיות

- 

- 

הממ סתכלו אני צריך עזרה עם משחק... CS.... אני משחק במפות של AIM ויורד לי ה FPS ל 20... במפות רגילות יש לי 100 FPS .... יש לי כרטיס מסך RADEON 9800SEries 256 mb agp עם דרייברים מעודכנים.... היה לי RADEON 9550 והיה לי 100 FPS קבוע בכל מפה זה משונה... תודה רבהה - 

- 0 תגובות
- 475 צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
- 474 צפיות

- 

- 

קיבלתי מחשב נייד חדש LEGION 5 של לנובו.. הוא הגיע עם 256GB SSD שעליו מותקן הווינדוס. אני לא מעוניין בSSD הזה מכיוון שיש לי בצד גם NVME של סמסונג EVO970 Plus 1 TB ועוד Hynix P31 Gold 1TB SATA 2.5 (בכוונה מודגש כדי למנוע בילבול) שניהם TOP TIER מה שנקרא, השאלה היא לאן לשכפל את הכונן של הווינדוס? המטרה שאחד מהם ישמש ככונן למשחקים ואחד לקבצי מערכת וכו'. האם אחד מהם יותר מתאים להיות כונן OS? תודה רבה. - 

- 0 תגובות
- 474 צפיות

- 

- 

Since its inception in 2004, Inter-Continental Trading USA, Inc., has made it a priority to deliver only the best quality tobacco products and roll-your-own accessories. Kashmir420 is a franchise brand for Inter Continental Trading USA Inc., a company that specializes in importing and distributing high-quality tobacco products. At Kashmir420, we attribute our company’s exponential growth over the past years to listening to and acting upon our customers’ suggestions and by providing unmatched service and a profitable buying experience to our valuable clients. We strive to continually build strong business relationships by supporting our customers’ needs unconditionally, wh… - 

- 0 תגובות
- 474 צפיות

-