עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tehnodrom,

מאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעייה עם הצורב הנרו משום מה לא מזהה אותו דרך ווינדווס הוא צורב לפעמים ולפעמים לא לא יודע מה הסיבה... מישהו יודע אולי מה הבעייה? תודה מתן.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. Started by elior2313,

שלום. לאחרונה חיפשתי ראם לשרג ראם במחשב. כשחיפשתי את הסוג ראם ראיתי SDRAM ולא הבנתי מה זה ניסתי לחפש באינטרנט לגבי זה אבל לא מצאתי הסבר מועיל. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. היי, קורה לי כבר פעם שלישית,שהiTunes נתקע,ומפסיק פתאום לנגן רצועה באמצע,וכך גם כשאני בוחר ברצועה אחרת/שונה - רק,כשסוגרים ופותחים את הiTunes מחדש,אפשר שוב לשמוע מוסיקה באמצעותו (הפעם זה קרה לי,כאשר באמצע שמיעת רצועה - הוספתי שיר מתוך הכונן הקשיח לספריית הiTunes) - האם זה יכול להיות קשור לחומרה? *מותקן במחשב:NERO 10,ובו:NERO KWIK MEDIA. 1.מה יכולה להיות הסיבה/ות לכך? 2.איך בודקים,ומגלים מהי הסיבה הספציפית לכך? 3.מהו הפיתרון לבעיה זו?,והאם זה קשור לחומרה? מישהו עוד נתקל בבעיה זו?! בבקשה עזרה... תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by אתי,

כאשר אני ממיינת דואר יוצא לפי שם השולח - הוא כותב לי את שם השולח ככותרת - ואחריו מס' אימיילים ששלח, ושוב את אותו שם שולח ומס' אימיילים שנשלחו - כיצד ניתן לסדר ששם השולח יופיע ככותרת פעם אחת ואחריו כל האימיילים ששלח?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by duzap,

הטמפרטורות: המפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5GD2-X (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce 6800 GS (256 MB) Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) בחורף לדוגמא הטמפטורות של הכרטיס מסך שלי היו על 36-39, אז תתחשבו בעובדה שכרגע זה קיץ. לפני חודש וחצי בערך עשיתי נקיון כללי, הוצאתי את הכרטיס מסך, את הזכרונות, את המעבד החוצה והתחלתי לשאוב בכל חור במארז ככה שיהיה נקי מאבק, אבל זה בכללי הטמפרטורות שיש לי מאז עד עכשיו, אולי עלו בממש קצת.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!

7. Started by mikechn2,

קניתי דיסק קשיח חדש והוא: WDC WD2500KS-00MJB0 הלוח אם שלי: Asus P5P800S כשחיברתי את הדיסק הקשיח זה לא הופיע לי ב"המחשב שלי"אבל זה כן הופיע במנהל התקנים מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by cuty,

שלום.. יש לי בעיה במחשב,כל חצי שעה או עשר דק' ככה נכבה לי המחשב.. והמחשב הוא אחריי פירמוט וכל הזמן נכבה.. לפניי שעשו את הפרמוט אף פעם המחשב לא היה במצב כזה שהוא כל הזמן נכבה.. נגיד כשנכנסתי לאיזשהו אתר או משחק או בכל מיני תוכנות איסיקיו מסנג'ר המחשב נכבה.. מה לעשות במצב כזה? =\ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  9. חיברתי את הכבל מהיציאה של הכרטיס מסך לטלויזיה, אך עדיין אין תמונה בטלויזיה. נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך, והמחשב אינו מזהה את החיבור לטלויזיה כזמין. מה עליי לעשות??? תודה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  10. Started by ~oren~,

יש לי בעייה עם השומר מסך הוא לא עובד למשל אני מגדיר שיפעל אחרי כמה דקות והוא לא פועל וגם יש את הכיבוי צג אחרי כמה דקות ללא פעילות עם המחשב אז גם זה לא פועל משהו אולי יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by natalyv85,
    • 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. אז הרכבתי את המפרט (שנמצא בפרטים שלי) ... עכשיו שאני מדליק את המחשב ... אין מסך המסך נשאר מכובה ... (הפעלה ראשונה) הבנתי מהחוברת הוראות של הכרטיס מסך שהוא לא פועל ב boot וחייב שהביוס יוגדר קודם ..אבל אין לי מסך ! וגם הסידי שחיברתי לא פועל ... לא נדלק . עכשיו הבעיה שלי היא .... מה אני עושה מפה ? אני צריך להכין boot disc ? מחכה לתשובה תודה מראש עריכה: גם כפתור הpower עושה בעיות ... הוא פועל שאני מנסה להדליק את המחשב ...אבל אני לא יכול לכבות אותו אחרי שהוא נדלק .. ואני מחכה מאחורה את הספק כוח פשוט

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by gilad peles,

יש לי מחשב אסוס ישן עם HARD DISK חדש אני לא מצליח להפעיל מחדש את המחשב, הוא רק נכבה ואז צריך ידנית להפעיל אותו אשמח לדעת למה זה קורה ואם אפשר לתקן את זה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by InFecT[0]r,

דבר ראשון אני לא מאמין שאני הגעתי למצב שאני כותב פה את הבעיה שלי אבל אנ יכתוב מהר אחרי שאני עושה ריסט המסך מהבהב מסך שחור ונתקע דרייברים הכי מעודכן טמפרטורה 46 7600GT 3DMARK לא מסיים עד הסוף או במשחק כל שהוא

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by VL,

שלום קניתי סורק חדש היום , סרקתי כמה תמונות והתמונות לא יצאו כפי שציפיתי. התמונות יצאו כמו בתמונה המצורפת... איך אני עושה שהתמונה תתפרס על כל הדף עצמו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! קודם כל אם ההודעה נמצאת במקום לא נכון, אז מצטער, חשבתי שזה יכול להתאים לפה יותר מאשר במקומות אחרים... אז ככה: יש לי בבית טלויזיה מסוג KAYA, בערך 29 אינצ'. יש איתה בעייה: כשמדליקים רואים רק פס באמצע המסך מימין לשמאל. הפס משנה את הצבעים שלו. יש סאונד. אני לא יודע מה קרה אבל אחיין שלי משחק הרבה בכפתורים. ניסתי את כל האפשרויות ואבל כלום לא קרה. אני יודע שיש איזה אופציה למתכנתים "לעשות" את הפס ה זה בשביל בדיקה. מישהו יודע איך? תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by ran.inc,

שלום, יש לי ספק 500W שמחובר ללוח ASUS K8N שיש לו חיבור של 24 פינים... אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ספק, ובלוח שאני רוצה לקנות GIGABYTE GA-P35-DS3L יש חיבור של 20 פינים לפי מה שאני מבין... איך אני יכול לחבר אותם? בנוסף אני גם רוצה לקנות WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II שהבנתי שיש לו חיבור חשמל SATA בלבד, גם איך לחבר אליו את הספק אני לא יודע....

19. Started by kobi122,

כנראה צריך לעדכן את ה-BIOS אבל אני לא יודע איך?? יש לי שתי זיכרונות של 256 PC3200 400MHZ

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. Started by Ornit_R,

רקע כללי: מערכת הפעלה Xp Pro. יש לי צורב DVD+RW משהו באזור השנתיים לדעתי. צורבת תמיד עם Nero. אתמול ניסיתי לצרוב דיסק, הפעולה כביכול הצליחה, לאחר מכן כשהכנסתי את הדיסק לכונן שוב (בשביל שיקרא אותו) הכונן לא הגיב אליו ולא קרא אותו. ניסיתי לקרוא את הדיסק הספציפי גם במקום אחר וגם לא הלך. הכנסתי דיסק אחר (צרוב כבר, שנקרא בעבר ע"י הצורב שלי) והוא גם לא זיהה אותו. ניסיתי עוד כמה דיסקים - וכלום. הכונן DVD פשוט הפסיק לקרוא אותם. :-( מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? עד אתמול (עד שהצריבה כביכול נכשלה) לא היו איתו שום בעיות...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by dsane,

יש לי כונן combo של compaq לפני הפירמוט שביצעתי המחשב גם זיהה אותו ככזה. משומה אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של המחשב המחשב מתעקש לזהות אותו ככונן cd-rom של liteon גם בביוס המחשב מזהה את הכונן ככזה. מה אני יכול לעשות כדי שהכונן ישוב לתפקד ככונן combo?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by ido-nava,

מאז שהתקנתי O&O DEFREAG הדיסק קשיח שלי מתחיל לקרטע ולוקח לוינדאוס כמה דקות לעלות, הדריברים לא עובדים של הסאונד וכאשר אני נכנס למחשב שלי לוקח לוינדאוס איזה 2ד דקות עד שהוא מוצא את הכוננים... אך התוכנות עובדות לי מצויין אני לא יודע מה נסגר איתו יכול להיות לא עשיתי DEFRAG בסדר ? לא יודע שמישהו יעזור לי בבקשה עריכה: יש לציין שגם ההוספת חומרה (בלוח בקרה) לא עובד יותר ...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by orkamara,

פתאום נוצרה לי בעיה בכונן ה-DVD הוא לא מצליח לקרוא אף דיסק. הנורה הירוקה דולקת, אך הבעיה היא לפי דעתי שהדיסקים לא מסתובבים. כאשר אני שם את הדיסק, הוא נשאר באותו הכיוון שלו. מה יכולה להיות הבעיה, ומה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by shaldag,

שלום, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ואני רוצה להקליט ממנו, מהאינטרנט (טריילרים) למחשב, והוא לא נותן לי. אין לי מושג מה הבעיה :s05: בדקתי בeverest ויש לי את הכרטיס הזה: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] חיפשתי את הדרייבר שלו ושאני מתקין הוא אומר לי שאין לי כזה התקן... אז מי שיוכל לעזור לי אני ממש יודה לו .

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by Yung_man,

אהלן התקנתי דיסקשיח חדש של WD בנפח 80GB. התקנת החומרה תקינה - מאסטר וסלייב תקינים, ביוס מזהה את הדיסק החדש. בהעלאה הראשונה של הווינדוס הוא זיהה התקן חדש והתקין אותו, אבל לא יצר כונן חדש. השאלה שלי היא אם ואיך צריך ליצור את הפרטישן החדש בצורה יזומה... עוד דבר אחרון - במנהל ההתקנים הכונן קיים, אך הוא לא מוגדר, ואני מניח שההתיחסות היא כנראה לאתחול שייצור פרטישן חדש. תודה מראש, אורן

• 4 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים