עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by royban,

הי, נראה לי שהיתה אצלי הפסקת חשמל היום. מאז,כשאני מדליק את המחשב,אחרי 3 שניות הוא מרסט את עצמו ונשאר בלופ הזה,אני רואה את המאווררים פועלים ל 3 שניות ואין את הביפ. האם זה ספק?

2. ברשותי מחשב נייד GL553VD שנקנה בארץ בKSP עם אחריות ל3 שנים האחריות הסתיימה ומאז הבן שלי שבר כמה מקשים במקלדת. ניסיתי ליצור כמה פעמים קשר עם היבואן ללא הצלחה לרכוש מקלדת חדשה. למיטב ידיעתי היבואן חייב להחזיק חלפים למשך 7 שנים משיווק הדגם (לפחות למוצרים אחרים זה החוק).

3. Started by PrefaceAlumni,

.

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  4. Started by yagelk,

ברשותי מחשב נייח לוח אם: Gigabyte b85m-d3h ספק כח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ מעבד: i5-4570 12GB RAM 120GB SSD(for WindowsOS) 1TB HDD כונן דיסקים המחשב לא מצליח לעלות או שהוא עולה אבל מתרסט מיד ואז מנסה להעלות את עצמו שוב ללא הצלחה. כשהוא מצליח לעלות לפעמים, מערכת ההפעלה עובדת מאד לאט. עשיתי ניסיון וניתקתי את הכונן של 1TB ואת כונן הדיסקים. המחשב עכשיו עולה תקין ועובד מצויין. אני חושד בספק הכח שהוא לא מספיק חזק והוא הגורם לתקלה. מצד שני, הספק הנוכחי יחסית חדש והוא החליף את הקודם מאותה סיבה. נראה כאילו יש משהו ש'דופק' את ספק הכח אחת לכמה זמן.

5. שלום לכולם רכשתי כרטיס קול חיצוני מערכת הפעלה 7 העניין שאני מחבר אותו ב usb הוא נדלק.הבעיה שבקיובס (תוכנה עריכת מוזיקה) הוא מראה אותו בדרייברים אבל לא נותן לבחור בו .כאילו לא מזהה אותו אשמח לעזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  6. Started by אחיה1,

הסרתי תוכנה של סינון לאינטרנט של חברת אתרוג ע"י תוכנת ריבו למרות שבעיקרון חייבים קוד כדי להסיר אותה ועד עכשיו אין לי אינטרנט בגלל זה אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה וכן אם מישהו יודע איך עושים איפוס מחשב עם התקן usb חיצוני כי המחשב גם לא נותן לי לעשות איפוס צרפתי תמונות

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  7. Started by yatirbenari,

שלום, נמחקו לי מהמחשב כמה קבצים, השתמשתי בתוכנה לשחזור קבצים (RECUVA), אבל שחזרתי אותם לאותו כונן שהם נמחקו ממנו, ואי אפשר לפתוח אותם, יש רעיון מה לעשות הלאה? כשאני מנסה להפעיל שוב את התוכנה למצוא קבצים שנמחקו, הוא לא מראה לי את הקבצים שכבר שחזרתי תודה

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  8. היי קניתי לילד מחשב נייד מדגם lenovo v14 ada התקנתי מערכ הפעלה ווינדוס 10 64 ביט לאחר ההתקנה הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים החסרים מהאתר של לנובו. הבעיה את הדרייבר של כרטיס המסך,אני מריץ והמקבל הודעה שהותקן בהצלחה,אבל בפועל במנהל התקנים,עדיין רשום לי הדרייבר הדיפולטיבי של microsoft display adapter (זה יוצר כמובן בעיה שלא ניתן לשנות רזולוציה וגם לא לחבר מסך חיצוני למחשב). נ.ב : התקנתי את הווינדוס מחדש ועדיין לא מזהה את הדרייבר של המסך. מישהו יכול בבקשה לעזור? אולי להוריד את הדרייבר מהאתר של amd ולא מהאתר של לנובו? אין לי פרטים על דגם הדרייבר עצמו למעט שהוא amd ...

9. היי, ברשותי מחשב מסוג: Asus vivobook s513e המחשב ברשותי כשנתיים והסוללה שלו הפסיקה להיטען (גם MyAsus App מדווחת על תקלה בסוללה). הזמנתי סוללה חדשה, במשך כשלושה חודשים היא עבדה ועכשיו גם היא הפסיקה להיטען. (מטען מקורי) יש לציין כי השימוש שלי במחשב הוא לא יום יומי ויכול לעבוד שבועיים + בלי שאני טוען או משתמש במחשב. יש למישהו מושג מה יכול מקור הבעיה להיות? כי נראה מוזר שאותו המקרה קרה גם בסוללה החדשה. תודה מראש לכל העוזרים

10. Started by WereBunny,

היי! יש לי מחשב נייד HP Omen 15 בן שנה וחצי. בחצי שנה האחרונה בערך יש לי קטוע אקראי שמשפיע על אודיו ווידאו. המסך שלי מקרטע והקול הופך לשרוט למשך כ-3 שניות ואז הכל חוזר למצב רגיל. אני שם לב שהבעיה הזו מתרחשת אולי פעם או פעמיים ביום, אבל בגלל שהיא כל כך קצרה, יכול להיות שזה קורה בתדירות גבוהה יותר ממה שאני יודע. בגלל שזה קורה לעתים רחוקות כל כך, קשה לי לאבחן את המקור. זה קורה גם ברמקולים וגם באוזניות. יכול לקרות בזמן משחקים, צפייה ביוטיוב, קריאת PDF וכו'. עד כמה שאני יודע , השימוש במעבד והטמפ' בסדר, אבל שוב, אני לא ממש יכול להצביע על הזמן שזה קורה. כל הדרייברים ועדכוני המערכת מעודכנים. אני לא יודע איך להתחיל לאבחן את זה, כל עזרה תתקבל בברכה! …

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  11. Started by GZA,

מדי פעם המחשב מופעל מחדש ומופיעה לי ההודעה הבאה ראו תמונה

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  12. Started by ishay0703,

אם יש לי 3 מאווררים במארז איך עדיף לחבר אותם , כל אחד לsysfan נפרד או לחבר במתאם לsysfan אחד?

13. Started by michabb,

שלום רב, אני מעונין לבצע שיכפול (CLONE) ל-2 דיסקים הנמצאים במערך RAID 1/0 . האם מבחינת תוכנת השיכפול(Macrium,Acronis) המערך שקוף ורואה אותם כדיסק אחד, ואז אין בעיה לשכפל את הדיסקים? תודה מראש.

14. Started by hai555,

---------- קיבלתי את התשובה מחיפוש ברשת .

15. אהלן לאחר שדרוג המחשב (החלפת לוח אם לb660 ddr4 master ומעבד לintel i7 14700k), המחשב עלה בהצלחה אך הרגיש די איטי. לאחר מכן בדקתי חיבורים בכל הכבלים כולם היו בסדר. החלפתי מיקומים של הRAM, באחד הפעמים המחשב לא עלה ונדלקה נורה אדומה ליד האינדקציה של הCPU. החלפתי שוב מיקום של הRAM וחזר לעבוד. שידרגתי לווינדוס 11 מ10 בתקווה שזה אולי יעזור אך עדיין לא עזר, המחשב היה איטי. פתחתי אותו שוב החלפתי את מיקום הRAM ומאז אולי במקריות אולי לא המחשב לא עולה, לא מגיע לboot אפילו. מסך שחור. ספק כח 550w , מותקן גם כרטיס מסך של gtx 960 , הורדתי אותו לצורך הבדיקות לא עזר. קניתי זוג DDR4 חדשים היום והרכבתי אותם, עדיין לא עוזר. אשמח לטיפים וכיוונים לבדוק מה ואיך. תודה וש…

16. איך משחררים נעילה במחשב נייד אסוס ?( ביוס נעול להחלפת דיסק או מערכת הפעלה).תודה לתשובה

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  17. Started by smart eliminator,

חברים שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב והמחשב קופא וקורס בזמן משחקים מדובר במפרט הבא לוח אם MSI B550M MORTAR WIFI מעבד AMD RYZEN 7 5800X כרטיס מסך GIGABYTE AMD Radeon RX 6600 XT 8GB הכרטיס הוחלף מדגם אחר שגם שם הייתה התקלה. זכרונות ראם corsair 3600MHz 16gbx2 גרסת ביוס הכי עדכנית בנוסף קיים דוח שגיאות של תוכנת WHOCRASHED אם קיים שאלות נוספות שיעזרו לפטור את התקלה אשמח לענות עליהן.

18. Started by Aram Aroian,

שלום, סליחה מראש אם לא שייך לתחום הפורום; ניסיתי לחפש האם קיימת שאילתה בנושא זהה ולא מצאתי. לבת זוגתי נשבר המסך במחשב, מצרף תמונות. אם זה נושא שניתן להתייעצו לגביו פה, אשמח לדעת מה עלות ממוצעת של תיקון כזה, והאם ניתן לקבל המלצות על בעלי מקצוע אמינים שיוכלו לעזור. מדובר בדגם Legion 5 Pro-16ACH6H Laptop (Lenovo) - Type 82JQ

19. בניתי מחשב חדש, והלוח אם הגיע עם 4 פורטים של sata. פחות 3 ממה שאני צריך. אני משתמש בsata רק בשביל כוננים מכניים (HDD) ואני רוצה להמנע ככל האפשר משימוש בpcie לצורך כך א' כי אני מעדיף להשתמש בהם לצרכים אחרים וב' כי כונן קשיח לא צריך כזה רוחב פס. מצאתי את הדבר המגוחך הזה, ואני תוהה אם זה לא הפתרון המושלם? אשמח לדעתכם.

20. בניתי את המחשב הראשון שלי לפני כחודשיים ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה ובגללה המחשב שלי מאוד איטי, קורס, ויש בעיות בהארד דיסק. לפעמים כשאני פותח אותו ההודעה הזאת מופיעה לי, מישהו יודע איפה טעיתי ואיך לתקן?

• 2 תגובות
    • 397 צפיות
  21. Started by mik941,

שלום ראיתי בדיסק קשיח סיגייט(מכני) ב- win 10 עובד לאט איטי מאוד מאוד. ויש הרבה סקטורים פגומים. ויש גישה לחומר. אני נסיתי לעשות תוכנה ghost מלא בין דיסק קשיח חברה סייגייט(מכני) 500GB ל- טושיבה SSD OCZ 480GB בזמן העתקה עבר עברו 3 ימים הגיע 38% לא מיתקדם העתקה. אני עצרתי את העתקה. הורדתי תוכנה ניקרא aomei backupper נסיתי לעשות Disk Clone וזה התחיל העתקה אחרי דקה קיבלתי הודעה Error לא ניתן לעשות עתקה. בגלל סקטורים פגומים שגיאות. לחצתי כפתור finish נסיתי לצאת מתוכנה ולא ניסגר הוא באמצע לוקח הרבה זמן לצאת. נסיתי להפסיק תוכנה סגירה ידני באמצע. וזה ניסגר תוכנה. עכשיו אני חשבתי במחשב נייד להרכיב דיסק קשיח SSD 480GB חדש. אני עשיתי התקנה חלונות…

22. Started by GALAI30,

אפשר לשחק במשחקים של הטאבלט דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 387 צפיות
  23. שלום, כל יום ב20:03 המחשב עושה ריענון ויוצא לשולחן עבודה. זה לא משנה אם אני גולש באינטרנט או משתמש בתוכנה/משחקים, הוא פשוט קופץ ישר לשולחן עבודה. זה כמו CTD אבל הוא לא סוגר שום תוכנה אלא אם היא גם ככה לא מסתדרת עם Shift+Tab (כמו משחקים ישנים).

דיונים חדשים בפורומים