תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ואני רוצה להקליט ממנו, מהאינטרנט (טריילרים) למחשב, והוא לא נותן לי. אין לי מושג מה הבעיה :s05: בדקתי בeverest ויש לי את הכרטיס הזה: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] חיפשתי את הדרייבר שלו ושאני מתקין הוא אומר לי שאין לי כזה התקן... אז מי שיוכל לעזור לי אני ממש יודה לו .
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים קניתי צורב DVD LG GSAH55N. קניתי היום דיסקים של SILVER LINE צרבתי עליהם, רשם לי היה מוצלח והכל אבל כשהכנסתי את הדיסק הוא חושב שעה ואחרי זה מראה לי שהוא ריק. העיה בדיסקים או בדיוידי? מה לעשות? אני לא יודע אם זה קשור אבל כבר כמה ימים זה מראה לי בעיה ב SCSI/RAID host controller. אני מנסה לתקן אבל זה לא מוצא את הקובץ תיקון . תודה ומחכה לתשובות..
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
PCI Communitcations COntroller מחפש שעות לא מוצא . תודה אני ישמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של 3540 -NEC_DVD_RW ND כשאני מכניס דיסק ריק CD או DVD הוא לא מזהה שיש דיסק ובנרו(תוכנת צריבה NERO) הוא אומר לי להכניס דיסק למרות שכבר הכנסתי, אותו דבר גם בתוכנת צריבה המובנית של windows. בהגדרות של הצורב סימנתי שהוא אמור לזהות הכל ולעשות הפעלה אוטומטית לדיסקים אבל הוא לא קורא את הדיסקים ויש רעש מוזר כזה ממנו. מי שיכול שיתן תגובה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6200 tc הבעיה שיש ריצודים במיוחד 60hz אז העלתי ל 75hz הריצודים קצת ירדו אבל לא לחלוטין אז הצלבתי כרטיסים ומסכים ומצאתי שזה מהכרטיס מה אפשר לעשות במצב כזה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, אממ לאחרונה הורדתי את המחשב MapleStory למחשב (המחשב עם מעבד 2 ומשהו גיגה הרץ ) והמשחק דורש רק 500 mhz . לאחר ההפעלה של המשחק החלו ריסטרטים של המחשב-ניסיתי לפנות מקום בכונן -לא עוזר,ניסיתי לבדוק טמ'פ גם לא עוזר. למישהו יש פיתרון לבעיה?! תודה רבה רבה מראש. נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל זה מחשב נייד..
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זו תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה היא שהקול מגיע בדיליי, חבר שלי אמר לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו, האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי O&O DEFREAG הדיסק קשיח שלי מתחיל לקרטע ולוקח לוינדאוס כמה דקות לעלות, הדריברים לא עובדים של הסאונד וכאשר אני נכנס למחשב שלי לוקח לוינדאוס איזה 2ד דקות עד שהוא מוצא את הכוננים... אך התוכנות עובדות לי מצויין אני לא יודע מה נסגר איתו יכול להיות לא עשיתי DEFRAG בסדר ? לא יודע שמישהו יעזור לי בבקשה עריכה: יש לציין שגם ההוספת חומרה (בלוח בקרה) לא עובד יותר ...
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד GL553VD שנקנה בארץ בKSP עם אחריות ל3 שנים האחריות הסתיימה ומאז הבן שלי שבר כמה מקשים במקלדת. ניסיתי ליצור כמה פעמים קשר עם היבואן ללא הצלחה לרכוש מקלדת חדשה. למיטב ידיעתי היבואן חייב להחזיק חלפים למשך 7 שנים משיווק הדגם (לפחות למוצרים אחרים זה החוק).
-
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ה-XP יושב ב C, והויסטה תותקן במחיצה נפרדת ובדיסק נפרד הרעיון זה לבדוק/ללמוד את הויסטה במקרה של השבתה יש לי לאן לחזור במקום סתם לאכול מרורים אם המערכת לא תתפקד... אגב,התקנתי ויסטה ב virual PC /box עדיין לא הדבר האמיתי :-) תודה!
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פירמטתי את המחשב, ולאחר הפירמוט, אני נתקל בקושי בהפעלת משחקים מסויימים (בעלי גרפיקה גבוהה, יש לומר). המשחק עולה כרגיל, אולם לאחר פרק זמן מסויים (בערך 10 דקות), בו סביר להניח שכרטיס המסך עובד חזק (גרפיקה גבוהה), אני מתחיל לשמוע רעשים מהרמקולים, דומים למעין זמזום, שהולכים ומתגברים. לאחר כמה זמן, על המסך כולו מופיעים "סימני תקלה" (קווים, נקודות ושאר ירקות), ואת המשחק עצמו כבר אי אפשר לראות. גם לאחר יציאה מהמשחק, התופעה נשארת, עד להפעלה מחדש של המחשב. כרטיס המסך שברשותי הוא Radeon 9800 Pro (128 MB), המעבד 3 ג'יגה הרץ, והזכרון (ראם) - 1 ג'יגה. אם רלוונטי, התופעה ניכרת בהפעלת המשחקים Need for Speed: Most Wanted ו-Heroes of Might and Magic V. בנוסף, יש לציין שלא מז…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אהלן התקנתי דיסקשיח חדש של WD בנפח 80GB. התקנת החומרה תקינה - מאסטר וסלייב תקינים, ביוס מזהה את הדיסק החדש. בהעלאה הראשונה של הווינדוס הוא זיהה התקן חדש והתקין אותו, אבל לא יצר כונן חדש. השאלה שלי היא אם ואיך צריך ליצור את הפרטישן החדש בצורה יזומה... עוד דבר אחרון - במנהל ההתקנים הכונן קיים, אך הוא לא מוגדר, ואני מניח שההתיחסות היא כנראה לאתחול שייצור פרטישן חדש. תודה מראש, אורן
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הכונן לא קורא דיסקים של dvd, בעצם, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא (כאילו אני מנסה לפתוח וזה מראה כאילו אין כלום). לאחרונה הוא חזר מתיקון... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד לנובו Legion Y540 הבעיה היא שאם אני משתמש בו לגיימינג הוא מתחמם מדי הרבה ונראה שהוא לא מעוצב בצורה יעילה להוצאת החום אני מחפש דרך לקרר אותו אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
מחשב חדש כל פעם שנכנסים לאינטרנט המחשב נכנס לעומס וברגע שהוא נכנס ל100% אחרי כמה זמן הוא נתקע חוץ מזה כל פעולת חישוב קטנה הוא נכנס לעומס אדיר . למחשב לא מזמן הוחלפה מערכת הפעלה לאחר התיעצות אם איבורי שאצלם נקנה המחשב כמו שאתם מבינים זה לא עזר ! המפרט של המחשב הוא : intel pentium 4 631 , 3000 MHz , msi pm8pm-v
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter המחשב מראה לי את ההודעה הבאה: please do the following: close any running programs- empty your temporary folder- check your internet connection (internet based setups)q- then try to run the setup again error code : 6001
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום.. אתמול הכנסתי את הדיסק של הוינדוס לכונן של המחשב ומוגדר אצלי בביוס שהדיסק יעלה מהכונן עכשיו אתמול הכול היה בסדר(בדקתי את זה כי היית לי בעיה אחרת..) עכשיו היום אני מכניס דיסק של PRO לסידי רום המחשב עושה את עצמו מנסה להבין משהו קורא כמה שנ' ואז נכנס לוינדוס.. בדקתי את זה עם הצורב אותו בעיה חשבתי אולי הדיסק של החבר לא טוב.. לקחתי את הדיסק (המקורי) של ההום הכנסתי אותו לסידי רום ואז לצורב והמחשב לא מוכן לקרוא אותו כלומר הוא קורא אבל לא נכנס לתפריט של הפרמוט.. איפה הבעיה?! נכנסתי למצב בטוח סרקתי את כל מה שיש ולא מצאתי בעיה מיוחדת..
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. קניתי כרטיס מסך חדש וחיברתי אותו (יש חיבור לכרטיס) אבל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה.. נוצר מצב שיש 2 יציאות מסך אחד של המובנה ואחד של הכרטיס החדש. יש איזה דרך להגיד את היציאה החדשה של הכרטיס מסך החדש היהי הברירת מחדל? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
קניתי מצלמת לוג'יטק מעולה דגם 5000, הבעיה היא שברגע שאני מכבה ומדליק את המחשב שוב הווינדוס לא עולה. המחשב ניתק, ברגע שאני מנתק את המצלמה אני יכול להדליק את המחשב והווינדוס עולה. מישהו יכול לעזור? אני מאמין שלעוד אנשים זה קרה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה.. יש לי פאנל קדמי עם כניסה אדומה של מיקרופון וירוקה לשמיעה (אוזניות\רמקולים) וגם מיקרופון מאחורה, ירוקה וכל מיני הבעיה היא שאם אני מחבר משהו לכניסה של המיקרופון (לא משנה מקדימה, מאחורה) הוא לא עובד. כשאני מנתק את הכבל של הפאנל מקדימה אז זה כן עובד האם זה בעיה בלוח? כי הלוח הוחלף פעם אחת במסגרת האחריות בגלל בעיה אחרת אבל אותו דבר היה גם בלוח הקודם. אני משתמש כרגע ב Line In אבל זה ממש מעצבן שאי אפשר להשתמש בכניסה מקדימה כי אין שם Line In וד"א, האם הכרטיס המובנה שלי SS יותר טוב מ Creative 128bit? למה הכרטיס שלי בעיקרון משתווה? כי הוא 5.1 לפי מה שאני יודע
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מצ"ב הקבצים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה חיפשתי ראם לשרג ראם במחשב. כשחיפשתי את הסוג ראם ראיתי SDRAM ולא הבנתי מה זה ניסתי לחפש באינטרנט לגבי זה אבל לא מצאתי הסבר מועיל. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-