תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
היי קרס לי המחשב וכשהגדלתי אותו הוא ביקש לעשות ריבוט משום מה וניסיתי לכבות ולהדליק ואחרי כמה זמן הכנסתי לביוס וראיתי שרשום שאין כונן m2 שמחובר עכשיו הווינדוס מותקן על אותו כונן והוא לא מזהה אותו ואני לא יודע איך לעשות שהוא יזהה אותו אני ממש צריך את זה אני כבר מהבוקר מנסה לתקן את זה זה מחשב די חדש
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. מצרף צילום מהtrouble shooter אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
עובד עם חלונות 10. דפדפן אדג'. (למי שקרא לפני העריכה - כתבתי בטעות כרום...). כאשר פתוחות לי כמה כר טיסיות (אפילו מעט - נניח 3-4) ואני יוצא מהכרטיסיה ומהאתר שמוצג בה, וחוזר לכרטיסיה שוב לאחר כמה שניות, אני לא מקבל את הדף מייד, אלא הוא כאילו נטען מחדש כל פעם. זה קורה לי בכל אתר, בכל כרטיסיה. האם זה עניין של הגדרה, או שכך מכוון בחלונות 10 לחסכון באנרגיה (אולי לא להשאיר כרטיסיה במצב קריאה כל הזמן?)?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מעונין לבצע שיכפול (CLONE) ל-2 דיסקים הנמצאים במערך RAID 1/0 . האם מבחינת תוכנת השיכפול(Macrium,Acronis) המערך שקוף ורואה אותם כדיסק אחד, ואז אין בעיה לשכפל את הדיסקים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! חברה' באיזה תוכנה אתם משתמשים בשביל לשלוט ב DRGB? יש לי לוח של ג'יגאבייט Z690 וזה מגיע עם תוכנה שמאפשרת לשלוט בתאורה אבל זה פשוט כזה בלי יותר מדי אופציות. יש משהו אחר מומלץ שאתם עובדים איתו?
-
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני צריכה עזרה דחופה. מישהו יודע איך עושים הילוך לאחור (שהסרט ילך מהסוף להתחלה במקום ממהתחלה לסוף) בתוכנת 'עורך הוידאו' של ווינדוז או ב'פאואר פוינט'? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
עריכה: התקלה נפתרה מעצמה. השארתי את המחשב פועל ולא עשיתי שום דבר מאז שפתחתי את הדיון ומשום מה עכשיו הסאונד עובד. שלום, עדכנתי את הווינדוס 10 אתמול בלילה והיום הסאונד במחשב לא עובד. מחקתי את הדרייברים של Nvidia Audio וRealtek HD audio והתקנתי אותם מחדש וזה לא עזר. בVolume Mixer הוא מראה שהסאונד עובד כמו שצריך אבל פשוט לא שומעים. המחשב מחובר לטלוויזיה שהסאונד בה כן עובד. חיברתי אוזניות והסאונד בהם גם כן עבד בלי בעיות. אני לא יכול לעשות Recovery מכיוון שהוא רושם שהווינדוס עודכן לפני 10 ימים. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב נייד GL553VD שנקנה בארץ בKSP עם אחריות ל3 שנים האחריות הסתיימה ומאז הבן שלי שבר כמה מקשים במקלדת. ניסיתי ליצור כמה פעמים קשר עם היבואן ללא הצלחה לרכוש מקלדת חדשה. למיטב ידיעתי היבואן חייב להחזיק חלפים למשך 7 שנים משיווק הדגם (לפחות למוצרים אחרים זה החוק).
-
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
- 2 followers
-
-
-
הי, נראה לי שהיתה אצלי הפסקת חשמל היום. מאז,כשאני מדליק את המחשב,אחרי 3 שניות הוא מרסט את עצמו ונשאר בלופ הזה,אני רואה את המאווררים פועלים ל 3 שניות ואין את הביפ. האם זה ספק?
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
- 1 follower
-
-
היי קניתי לילד מחשב נייד מדגם lenovo v14 ada התקנתי מערכ הפעלה ווינדוס 10 64 ביט לאחר ההתקנה הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים החסרים מהאתר של לנובו. הבעיה את הדרייבר של כרטיס המסך,אני מריץ והמקבל הודעה שהותקן בהצלחה,אבל בפועל במנהל התקנים,עדיין רשום לי הדרייבר הדיפולטיבי של microsoft display adapter (זה יוצר כמובן בעיה שלא ניתן לשנות רזולוציה וגם לא לחבר מסך חיצוני למחשב). נ.ב : התקנתי את הווינדוס מחדש ועדיין לא מזהה את הדרייבר של המסך. מישהו יכול בבקשה לעזור? אולי להוריד את הדרייבר מהאתר של amd ולא מהאתר של לנובו? אין לי פרטים על דגם הדרייבר עצמו למעט שהוא amd ...
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס קול חיצוני מערכת הפעלה 7 העניין שאני מחבר אותו ב usb הוא נדלק.הבעיה שבקיובס (תוכנה עריכת מוזיקה) הוא מראה אותו בדרייברים אבל לא נותן לבחור בו .כאילו לא מזהה אותו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
מחשב נייד ASUS בן שנה וחצי. בחודשיים האחרונים משמיע צליל כאילו שהכנסתי משהו לUSB. זה קרה אחת לכמה דקות, עכשיו זה החמיר וזה ממש כל שנייה. גם בסרגל אני רואה קפיצות של התראת הכנסת התקן וגם שומעים צליל מערכת. מה הבעיה? ASUS שלחו לי עדכוני רכיבים BIOS ועדיין לא ביצעתי. האם זה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אם יש לי 3 מאווררים במארז איך עדיף לחבר אותם , כל אחד לsysfan נפרד או לחבר במתאם לsysfan אחד?
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
- 2 followers
-
-
תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
הסרתי תוכנה של סינון לאינטרנט של חברת אתרוג ע"י תוכנת ריבו למרות שבעיקרון חייבים קוד כדי להסיר אותה ועד עכשיו אין לי אינטרנט בגלל זה אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה וכן אם מישהו יודע איך עושים איפוס מחשב עם התקן usb חיצוני כי המחשב גם לא נותן לי לעשות איפוס צרפתי תמונות
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב מסוג: Asus vivobook s513e המחשב ברשותי כשנתיים והסוללה שלו הפסיקה להיטען (גם MyAsus App מדווחת על תקלה בסוללה). הזמנתי סוללה חדשה, במשך כשלושה חודשים היא עבדה ועכשיו גם היא הפסיקה להיטען. (מטען מקורי) יש לציין כי השימוש שלי במחשב הוא לא יום יומי ויכול לעבוד שבועיים + בלי שאני טוען או משתמש במחשב. יש למישהו מושג מה יכול מקור הבעיה להיות? כי נראה מוזר שאותו המקרה קרה גם בסוללה החדשה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows 11 על נייד חדש. בשלב מסויים אני מתבקש להתקין network driver. הורדתי את הdriver מהאתר של Lenovo. אבל אני מקבל את ההודעה "No network drivers found"
-
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, נמחקו לי מהמחשב כמה קבצים, השתמשתי בתוכנה לשחזור קבצים (RECUVA), אבל שחזרתי אותם לאותו כונן שהם נמחקו ממנו, ואי אפשר לפתוח אותם, יש רעיון מה לעשות הלאה? כשאני מנסה להפעיל שוב את התוכנה למצוא קבצים שנמחקו, הוא לא מראה לי את הקבצים שכבר שחזרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אהלן לאחר שדרוג המחשב (החלפת לוח אם לb660 ddr4 master ומעבד לintel i7 14700k), המחשב עלה בהצלחה אך הרגיש די איטי. לאחר מכן בדקתי חיבורים בכל הכבלים כולם היו בסדר. החלפתי מיקומים של הRAM, באחד הפעמים המחשב לא עלה ונדלקה נורה אדומה ליד האינדקציה של הCPU. החלפתי שוב מיקום של הRAM וחזר לעבוד. שידרגתי לווינדוס 11 מ10 בתקווה שזה אולי יעזור אך עדיין לא עזר, המחשב היה איטי. פתחתי אותו שוב החלפתי את מיקום הRAM ומאז אולי במקריות אולי לא המחשב לא עולה, לא מגיע לboot אפילו. מסך שחור. ספק כח 550w , מותקן גם כרטיס מסך של gtx 960 , הורדתי אותו לצורך הבדיקות לא עזר. קניתי זוג DDR4 חדשים היום והרכבתי אותם, עדיין לא עוזר. אשמח לטיפים וכיוונים לבדוק מה ואיך. תודה וש…
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! יש לי מחשב נייד HP Omen 15 בן שנה וחצי. בחצי שנה האחרונה בערך יש לי קטוע אקראי שמשפיע על אודיו ווידאו. המסך שלי מקרטע והקול הופך לשרוט למשך כ-3 שניות ואז הכל חוזר למצב רגיל. אני שם לב שהבעיה הזו מתרחשת אולי פעם או פעמיים ביום, אבל בגלל שהיא כל כך קצרה, יכול להיות שזה קורה בתדירות גבוהה יותר ממה שאני יודע. בגלל שזה קורה לעתים רחוקות כל כך, קשה לי לאבחן את המקור. זה קורה גם ברמקולים וגם באוזניות. יכול לקרות בזמן משחקים, צפייה ביוטיוב, קריאת PDF וכו'. עד כמה שאני יודע , השימוש במעבד והטמפ' בסדר, אבל שוב, אני לא ממש יכול להצביע על הזמן שזה קורה. כל הדרייברים ועדכוני המערכת מעודכנים. אני לא יודע איך להתחיל לאבחן את זה, כל עזרה תתקבל בברכה! …
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
---------- קיבלתי את התשובה מחיפוש ברשת .
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
- 1 follower
-