עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איך שאני מפעיל את המחשב הוא נכבה ואפילו הווינדוס לא עולה! ליפני שזה קרה ניקיתי את המחשב הוצאתי את הזיכרון והכטיס מסך ניקיתי והחזרתי כמו שזה היה ועכשיו יש את הבעיה. המחשב לא עושה ריסטרט פשוט נכבה. אמרו לי במקום אחר לחבר מחדש את הכבלים עשיתי את זה וזה לא עזר. עזרה בבקשה!!!

2. Started by UNDERDOG,

לאחרונה המחשב שלי מפעיל את עצמו כאשר אני משחק במשחק בדקתי טמפרוטרה והיא לא עולה על 53 המעבד שלי הוא 3000 754 בלי אובר קלוק עכשיו פעם אחרונה שזה קרה צצה לי הודעה מוזרה על כך שהוינוס שלי לא מקורי ולכן נגרמת שגיאה השאלה היא האם הווינדוס יכול לגרום לנפילה של המחשב בעקבות השגיאה הזאת ואיך אני יכול לטפל בבעיה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. Started by law89,

היי אשמח לחוכמת ההמונים. מחפש תוכנת גיבוי שעונה על הדרישות הבאות: 1. כרגע משתמש בתוכנה שהחלוקת כוננים חייבת להיות זהה בין מה שמופיע בגיבוי למה שמופיע כרגע. כלומר, נניח רציתי לאחר הגיבוי להתקין לינוקס והקציתי לזה מקום, התוכנה לא מסוגלת להשתמש בגיבוי כדי להחזיר אותו למצב שהיה לפני התקנת הלינוקס. 2. תשלום חד פעמי ולא תשלום בכל שנה מחדש. רצוי משהו במחיר סביר (נגיד 100 ש"ח)

4. Started by orior123,

אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by beniloew,

קניתי מחשב חדש pentium d805. לוח אם d102ggc2l של אינטל אם צ'יפסט ati radeon xpress200. הבעיה היא כזאת : יש לי הארד דיסק שליף אם הוא מחובר דרך המגירה - הוא מזהה אותו אבל לא עושה BOOT בחיבור ישיר דרך הקבלים הוא פועל. כ"כ בעיות זיהוי חומרה(הארד דיסקים) בעית זיהוי USB ובעיית זיהוי כ. קול פנימי. אני חושב שזה או בעית ספק(422 WATT) או בעית גשר דרומי. אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by Xgil,

שלום, קניתי מחשב חדש amd 64bit 3000+ venice s-939 gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 ATI RADEON 9800PRO 128mb 256bit 2 כרטיסים של 256 בעצם שפועלים ב- DUAL עכשיו הבעיה שלי היא ככה: יש לי כרטיס זיכרון מיותר.. של 256 מחברה שונה. אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף אותו למחשב ולהגדיל את הזיכרון ולהוריד את ה- DUAL או להשאיר אותו בחוץ... עכשיו עוד בעיה , אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי להוסיף כרטיס של חברה שונה למחשב או אם זה בכלל ישתלם מבחינת הביצועים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  7. Started by nissim segev,
  8. הי, לאחרונה רכשתי (באמת) את Command and conquer 3, וכשאני משחק בו, מדי פעם - כל התצוגה מתחילה להשתגע - מופיעים קוים, נקודות וצבעים הזויים והכל נדפק. אני יוצא מהמשחק - וגם בwindows זה נראה מוזר, רק אחרי restart זה מפסיק. זה לא קרה לי עד עכשיו בכלל עם אף משחק אחר, אז זה דיי מעצבן.. עידכנתי את הdriver, ובתמורה התדירות של התופעה הזו קצת ירדה, אבל מחוברת לי גם טלויזיה למחשב, ואם אני לא עושה לטלויזיה Disable כל פעם שמשחק משנה את הרזולוציה של המסך או שאני עושה restart, הרזולוציה יורדת מ1280X1024 ל1024X768, שזה גם מאוד מעצבן, וזה קורה רק מאז שעידכנתי את הDriver. מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by elior2313,

שלום. לאחרונה חיפשתי ראם לשרג ראם במחשב. כשחיפשתי את הסוג ראם ראיתי SDRAM ולא הבנתי מה זה ניסתי לחפש באינטרנט לגבי זה אבל לא מצאתי הסבר מועיל. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by עמית132,

היי חברה רציתי לשאול אם מישהוא מכיר תוכנה או אפליקצייה שמאפשרת לשמוע קובץ וורד בסגנון של לסמן פסקה או עמוד ושהתוכנה תקריא אותו בכל? תודה לעונים.

11. Started by 620SI,

שלום לכולם. בבעלותי כרטיס עריכה miro dc30+ וכמובן שיש לי XP. אני מבין שהכרטיס הזה לא בנוי לעבוד בXP. אני יודע שיש דרייבר חדש שפותר את הבעיה.(V1.6). חפרתי וצללתי והתעמקתי בכל הרשת. כולל חיפושים בפורום הזה. וזה לא הניב כלום! הגעתי גם לאתר עם האימייל של מישהו... שלחתי לא ממש קיבלתי ממנו תשובה! אני מאד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי? אני ממש לא יודע מה לעשות. תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב הישן שלי. המחשב בן 5 ועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון הוא ולפעמים לא מזהה את הארדיסק ואת כונן ה CD. בהתחלה במסך השחור איפה שרשום כל הכוננים שמחוברים אז שם הוא לא מוצא ואז זה עובר לדף אחר ורשום שם משהו לעשות BOOT כדי להפעיל משהו כזה. בקיצור אני משחק עם הכבלים של הכוננים ואחרי כמה פעמים זה נפתר אבל זה לא רופף או משהו אני לא מבין למה זה קורה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by numnumnum,
    • 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by ~oren~,

יש לי בעייה עם השומר מסך הוא לא עובד למשל אני מגדיר שיפעל אחרי כמה דקות והוא לא פועל וגם יש את הכיבוי צג אחרי כמה דקות ללא פעילות עם המחשב אז גם זה לא פועל משהו אולי יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by j g,

שלום יש לי מחשב נייד לנובו Legion Y540 הבעיה היא שאם אני משתמש בו לגיימינג הוא מתחמם מדי הרבה ונראה שהוא לא מעוצב בצורה יעילה להוצאת החום אני מחפש דרך לקרר אותו אשמח לעצה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. בבקשה אני צריך עזרה בזה למה אני ממש הסתבכתי... מי שיוכל לעזור אני ממש ישמח :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by gilad peles,

יש לי מחשב אסוס ישן עם HARD DISK חדש אני לא מצליח להפעיל מחדש את המחשב, הוא רק נכבה ואז צריך ידנית להפעיל אותו אשמח לדעת למה זה קורה ואם אפשר לתקן את זה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by RazKaziRo,

שאני נכנס לאתרים שמציגים וידיאו למשל ארץ נהדרת ושם את אחד הקטעים שמה משום מה אני רואה את הכל בהילוך מהיר וזה בכל אחד מהקטעים וגם באתרים אחרים כמו סלקום משהו עם ההיפ אין לי מושג איך לסדר את זה ניסיתי הכל כולל את הפתרונות של ה showcast הזה וזה לא עובד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  19. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! חברה' באיזה תוכנה אתם משתמשים בשביל לשלוט ב DRGB? יש לי לוח של ג'יגאבייט Z690 וזה מגיע עם תוכנה שמאפשרת לשלוט בתאורה אבל זה פשוט כזה בלי יותר מדי אופציות. יש משהו אחר מומלץ שאתם עובדים איתו?

20. אשמח לעזרה בנושא. מדובר במחשב חדש לחלוטין (כרגע מותקנת בו מערכת הפעלה “אובנטו” שהגיעה כברירת מחדל) אני יודע שיש שבדורות הקודמים צריך לטעון מנהלי התקן. רק שאני לא מצליח לטעון שום מנהל התקן שהורדתי- להבנתי גם אם מנהל ההתקן לא קשור הוא אמור להיות מופיע ברשימה…. יכול להיות שאני מפספס לגמרי והקבצים לא מתאימים אשמח להכוונה. תת הדגם המדויק הינו DRL3M44 לא מצאתי יותר מדאי באתר הרשמי של דל בנושא דרייברים. https://www.dell.com/support/product-details/en-il/servicetag/0-M2NUY2tMTTU5TmJHWmVTSC95Z2FGQT090/drivers

21. Started by aracer,

שלום, יש לי בעיה עם איזה מחשב ישן מאוד(משנת 99+- אני חושב) אני מדליק אותו והוא מצפצף ציפצוף לא רצוף, כבר בדקתי את הזיכרון והבעיה לא איתו. למישהו יש אולי רעיון לעוד משהו שאני יכול לנסות?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  22. היי, ברשותי מחשב מסוג: Asus vivobook s513e המחשב ברשותי כשנתיים והסוללה שלו הפסיקה להיטען (גם MyAsus App מדווחת על תקלה בסוללה). הזמנתי סוללה חדשה, במשך כשלושה חודשים היא עבדה ועכשיו גם היא הפסיקה להיטען. (מטען מקורי) יש לציין כי השימוש שלי במחשב הוא לא יום יומי ויכול לעבוד שבועיים + בלי שאני טוען או משתמש במחשב. יש למישהו מושג מה יכול מקור הבעיה להיות? כי נראה מוזר שאותו המקרה קרה גם בסוללה החדשה. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  23. משום מה מיקרוסופט לא השכילה ליצור דרך לגבות קבצים של אנשי קשר כפי שהיא עושה עם קבצים מסוג OST או PST. יש אולי איזה תכנה חיצונית שעושה את זה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.