עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי, אני צריכה עזרה דחופה. מישהו יודע איך עושים הילוך לאחור (שהסרט ילך מהסוף להתחלה במקום ממהתחלה לסוף) בתוכנת 'עורך הוידאו' של ווינדוז או ב'פאואר פוינט'? תודה לכולם.

2. Started by Cy-Cl0n3,

שלום, לא מזמן פירמטתי את המחשב, ולאחר הפירמוט, אני נתקל בקושי בהפעלת משחקים מסויימים (בעלי גרפיקה גבוהה, יש לומר). המשחק עולה כרגיל, אולם לאחר פרק זמן מסויים (בערך 10 דקות), בו סביר להניח שכרטיס המסך עובד חזק (גרפיקה גבוהה), אני מתחיל לשמוע רעשים מהרמקולים, דומים למעין זמזום, שהולכים ומתגברים. לאחר כמה זמן, על המסך כולו מופיעים "סימני תקלה" (קווים, נקודות ושאר ירקות), ואת המשחק עצמו כבר אי אפשר לראות. גם לאחר יציאה מהמשחק, התופעה נשארת, עד להפעלה מחדש של המחשב. כרטיס המסך שברשותי הוא Radeon 9800 Pro (128 MB), המעבד 3 ג'יגה הרץ, והזכרון (ראם) - 1 ג'יגה. אם רלוונטי, התופעה ניכרת בהפעלת המשחקים Need for Speed: Most Wanted ו-Heroes of Might and Magic V. בנוסף, יש לציין שלא מז…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  3. מה עושים במקרה שכזה? מצורף מסמך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. יש לי בעיה מוזרה.. יש לי פאנל קדמי עם כניסה אדומה של מיקרופון וירוקה לשמיעה (אוזניות\רמקולים) וגם מיקרופון מאחורה, ירוקה וכל מיני הבעיה היא שאם אני מחבר משהו לכניסה של המיקרופון (לא משנה מקדימה, מאחורה) הוא לא עובד. כשאני מנתק את הכבל של הפאנל מקדימה אז זה כן עובד האם זה בעיה בלוח? כי הלוח הוחלף פעם אחת במסגרת האחריות בגלל בעיה אחרת אבל אותו דבר היה גם בלוח הקודם. אני משתמש כרגע ב Line In אבל זה ממש מעצבן שאי אפשר להשתמש בכניסה מקדימה כי אין שם Line In וד"א, האם הכרטיס המובנה שלי SS יותר טוב מ Creative 128bit? למה הכרטיס שלי בעיקרון משתווה? כי הוא 5.1 לפי מה שאני יודע

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by Enn0L,

מדובר במחשב חדש שקיבלתי רק לפני כמה ימים. בהתחלה הבעיה לא הייתה, ועכשיו כשאני מריץ את המחשב אני שומע כאילו כל המאווררים נדלקים במלוא המהירות, ואז איזה צליל "טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז" ארוך כזה, ואז המאווררים נחלשים ומהנקודה הזאת בד"כ ההרצה ממשיכה כרגיל. לפעמים הצליל המציק הזה ממשיך עד להרצת הווינדוס. למישהו יש מושג מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  6. אהלן, הכל התחיל כשפעם אחת לפני כמה חודשים פרמטתי את המחשב. עד כמה שאני זוכר לא עשיתי משהו חריג.. לא התקנתי את Windows על מחיצה אחרת מלבד C:\. זה הזמן להזכיר אגב שהיו לי שלוש מחיצות: C, D ו-E. כשעל C:\ בימים כתיקונם היתה מותקנת מערכת ההפעלה. אבל לאחר ההתקנה היוצרות התהפכו ומחיצת מערכת ההפעלה נקראה לפתע D:\! D:\ הישנה נקראה כעת C:\... קטע מוזר. כל התקנה שאני מבצע מאז מיד מחפשת את D:\אוטומטית ומשום בחינה שאני מסוגל לזכור, אין איזו שהיא בעיה.. אבל זה עדין הציק לי. ניסיתי לשנות את האות עם Partition Magic אבל השינוי עצמו תפס רק ב-Windows עצמה. לא כאשר הכנסתי את ה Installation CD של XP. הייתי מנסה להעביר קבצים ולהתקין את מערכת ההפעלה בפירמוט הבא על C:\ אבל יש שם תפוסה כמעט מלאה …

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. מחשב חדש כל פעם שנכנסים לאינטרנט המחשב נכנס לעומס וברגע שהוא נכנס ל100% אחרי כמה זמן הוא נתקע חוץ מזה כל פעולת חישוב קטנה הוא נכנס לעומס אדיר . למחשב לא מזמן הוחלפה מערכת הפעלה לאחר התיעצות אם איבורי שאצלם נקנה המחשב כמו שאתם מבינים זה לא עזר ! המפרט של המחשב הוא : intel pentium 4 631 , 3000 MHz , msi pm8pm-v

8. Started by DeadHunt,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. קניתי כרטיס מסך חדש וחיברתי אותו (יש חיבור לכרטיס) אבל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה.. נוצר מצב שיש 2 יציאות מסך אחד של המובנה ואחד של הכרטיס החדש. יש איזה דרך להגיד את היציאה החדשה של הכרטיס מסך החדש היהי הברירת מחדל? תודה לעוזרים

9. Started by naoriko,
    • 0 תגובות
    • 497 צפיות
  10. היי, יש לי מחשב שמשמש את הילד למשחקים בעיקר. המחשב מחובר לרשת קווית אבל רוב הזמן החיבור לא מופיע והוא מתחבר ל wi-fi. עידכנתי דרייבר LAN ללוח אם כמה פעמים, ואחרי עדכון יש חיבור לרשת הקווית, אבל אחרי איתחול החיבור נעלם שוב. הבן מתלונן על חיבור רשת לא מספיק טוב…. לוח אם: Gigabyte B760M DS3H AX DDR4 מעבד: Intel Core i5 12400 יש למישהו רעיונות לתיקון?

11. היי קניתי לילד מחשב נייד מדגם lenovo v14 ada התקנתי מערכ הפעלה ווינדוס 10 64 ביט לאחר ההתקנה הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים החסרים מהאתר של לנובו. הבעיה את הדרייבר של כרטיס המסך,אני מריץ והמקבל הודעה שהותקן בהצלחה,אבל בפועל במנהל התקנים,עדיין רשום לי הדרייבר הדיפולטיבי של microsoft display adapter (זה יוצר כמובן בעיה שלא ניתן לשנות רזולוציה וגם לא לחבר מסך חיצוני למחשב). נ.ב : התקנתי את הווינדוס מחדש ועדיין לא מזהה את הדרייבר של המסך. מישהו יכול בבקשה לעזור? אולי להוריד את הדרייבר מהאתר של amd ולא מהאתר של לנובו? אין לי פרטים על דגם הדרייבר עצמו למעט שהוא amd ...

12. קניתי מצלמת לוג'יטק מעולה דגם 5000, הבעיה היא שברגע שאני מכבה ומדליק את המחשב שוב הווינדוס לא עולה. המחשב ניתק, ברגע שאני מנתק את המצלמה אני יכול להדליק את המחשב והווינדוס עולה. מישהו יכול לעזור? אני מאמין שלעוד אנשים זה קרה.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by TzV-EyE-GeR,

מצ"ב הקבצים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  14. אהלן לאחר שדרוג המחשב (החלפת לוח אם לb660 ddr4 master ומעבד לintel i7 14700k), המחשב עלה בהצלחה אך הרגיש די איטי. לאחר מכן בדקתי חיבורים בכל הכבלים כולם היו בסדר. החלפתי מיקומים של הRAM, באחד הפעמים המחשב לא עלה ונדלקה נורה אדומה ליד האינדקציה של הCPU. החלפתי שוב מיקום של הRAM וחזר לעבוד. שידרגתי לווינדוס 11 מ10 בתקווה שזה אולי יעזור אך עדיין לא עזר, המחשב היה איטי. פתחתי אותו שוב החלפתי את מיקום הRAM ומאז אולי במקריות אולי לא המחשב לא עולה, לא מגיע לboot אפילו. מסך שחור. ספק כח 550w , מותקן גם כרטיס מסך של gtx 960 , הורדתי אותו לצורך הבדיקות לא עזר. קניתי זוג DDR4 חדשים היום והרכבתי אותם, עדיין לא עוזר. אשמח לטיפים וכיוונים לבדוק מה ואיך. תודה וש…

15. Started by natalyv85,
    • 0 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by yakir1111,

משחה טרמית תעזור להוריד את הטמפ של מעבד סלרון מ70מעלות לטמפ תקינה??? המאוורר מיסתובב 4100 סיבובים לדקה... כי אני נקתי את המישחה ואין מישחה עכשיו המחשב עובד בלי מישחה... אני לא יודע מה הייתה הטמפ שהייתה מישחה כי זה מחשב שקניתי בחלקים יד שנייה אז לא בדקתי איך שהוא הגיע נקתי את הכל כולל המישחה...

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by Jessicawinston,

שלום לכולם! אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה הבעיה במחשב שלי ואיזה חלק לא עובד כמו שצריך. לעיתים ממש קרובות אחרי שאני מתחיל משחק אונליין לפתע התמונה של המשחק נתקעת, האודיו עובד טוב ולא נתקע, כשאני עושה פעולה כלשהי במשחק אני יכול לשמוע שזה מתבצע. אבל המסך פשוט קופא ולא זז. אחרי שאני יוצא מהמשחק ומתחיל אותו מחדש זה קורה שוב ושוב.. ניסיתי לשנות הגדרות גרפיקה אבל זה לא עוזר, וזה ככה גם בשאר המשחקים. מישהו יודע אולי במה הבעיה?

18. במשך שנה שלמה הכל עבד מעולה . לפני יומיים ניתקתי את הכבל של הרמקול מהיציאה הירוקה (ראשית) של הכרטיס קול וניסיתי לחבר לכבל הזה עוד 2 רמקולים- רציתי שיהו מחוברים ליציאה אחת 3 רמקולים. זה לא עבד. אז חיברתי בחזרה את הכבל ליציאה הירוקה כמו שתמיד היה ומאז היציאה הזו לא עובדת! הכרטיס קול של הלוח אם הזה הוא 7.1 אז חיברתי ליציאות אחרות ומהן כן שומעים. אז נראה לי שנשרפה לי היציאה הרשאית של הכרטיס קול. כי כל היציאות האחרות עובדות אבל שומעים מהן צליל היקפי ולא את הצליל הראשי שאמורים לשמוע. עכשיו מה אני עושה? יש מצב לתקן את זה? פירמטתי את המחשב כי חשבתי שזה משהו בהגדרות, ועדיין לא עובדת היציאה הראשית של הכרטיס קול. בבקשה תעזרו לי. לא בא לי לקנות לוח אם חדש (עולה 500 שקל) או כרטיס קול…

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  19. עריכה: התקלה נפתרה מעצמה. השארתי את המחשב פועל ולא עשיתי שום דבר מאז שפתחתי את הדיון ומשום מה עכשיו הסאונד עובד. שלום, עדכנתי את הווינדוס 10 אתמול בלילה והיום הסאונד במחשב לא עובד. מחקתי את הדרייברים של Nvidia Audio וRealtek HD audio והתקנתי אותם מחדש וזה לא עזר. בVolume Mixer הוא מראה שהסאונד עובד כמו שצריך אבל פשוט לא שומעים. המחשב מחובר לטלוויזיה שהסאונד בה כן עובד. חיברתי אוזניות והסאונד בהם גם כן עבד בלי בעיות. אני לא יכול לעשות Recovery מכיוון שהוא רושם שהווינדוס עודכן לפני 10 ימים. מה הבעיה?

20. אתמול פירמטטי את כונן C ובהתחלה היה נראה שהכל בסדר... חוץ מהדרייבר ללוח כי האתר של אלבטרון לא עבד אבל זה לא משנה כרגע. קיצר התחלתי להוריד תוכנות ועידכונים וזה...ופתאום המחשב עשה ריסטרט. מאז המסך נדלק אבל פשוט שחור... ניסיתי לנתק אותו מהמחשב והוא מזהה שהמסך התנתק.. כלומר אני רואה את ההודעה NO SIGNLE. שאני מחבר אותו חזרה שוב המסך פשוט שחור... אם אני עושה ריסט אז המסך מתחיל לעלות ודווקא כן רואים את ההתחלה (שאני אומר התחלה אני מתכוון ממש למסך הראשון ראשון) ואז הכל פשוט נעשה שחור... ניסיתי לחבר את מסך ממחשב אחר אומנם בחיבור דיגיטלי (הלבן) ולא אנאלוגי (הכחול) אם זה משנה משהו וקורה אותו דבר. הלך לי הכרטיס מסך? מה קורה פה? (לכל אלה שעוד לא הבינו אני כותב ממחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  21. שלום, רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ? תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  22. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  23. Started by מאור247,

כאשר אני מנסה להתקין את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter המחשב מראה לי את ההודעה הבאה: please do the following: close any running programs- empty your temporary folder- check your internet connection (internet based setups)q- then try to run the setup again error code : 6001

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by maor6,

שלום.. יש לי בעיה במחשב שהוא עולה לי האיקונים ושורת האתחל לא נמצאים פשוט לא רואים אותם אני מנסה לעשות אולי רענן אבל אני לא מצליח כלום שום דבר .. אני עושה .איך שהוא אני מצליח להיכנס למנהל מסימות ועושה קובץ משימה חדשה רושם Explorer ואז האיקונים מופיעים לי .. עכשיו אני לא יודע מה קרה ולמה זה שאני כל פעם צריך להיכנס למנהל מסימות כדי שיראו את האיקונים אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לסדר את זה שאני מפעיל את המחשב מחדש והוא יעלה רגיל ומהר ושיארו את האיקונים ישר בהפעלה .. בבקשה עזרה?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by CrAzYoNi,

שלום רב, לפני כחודשיים עברה עלי תקופה רעה והכונן הקשיח הראשי שלי שהיה כבן שנה(!!) (בגודל 250 ג'יגה מתוצרת Western Digital בתצורת IDE ATA) נידפק - כתוצאה משגיאות בסקטורים. עקב הקריסה הנ"ל אבד לי מידע רב וחשוב ביותר, החלפתי את הכונן קשיח בכונן זהה (באמצעות האחריות דרך היבואן עצמו - Midicom). לפני כשבועיים שמתי לב שהמחשב שלי חזר להיתקע, הפעם חשבתי שאולי הלך לי הזיכרון ועקב כך שהיה לי פחות מג'יגה זיכרון, קניתי כרטיס זיכרון חדש בגודל של 1 ג'יגה והתקנתי על המחשב חלונות וויסטה - המחשב טס! אך יחד עם כל זאת המחשב התחיל להיתקע, ולתת לי הודעות שגיאה מוזרות + חלונות כחולים.... שלשום בדקתי את הנושא לעומק ומצאי כי שוב בכונן הקשיח יש לי סקטורים פגומים. אין לי בעיה לחזור ליבואן ולהחליף כ…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.