עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nailuj,

היי, קניתי מחשב חדש (כייף, כייף), אבל נראה לי שמשהו לא בסדר בכרטיס מסך שלו (או בחומרה אחרת, אני לא יודעת). כשהתקנתי את הכרטיס מסך עלה לי מסך כחול (כייף), אבל הוא נעלם מהר מידי, אז אין לי מושג מה הייתה השגיאה. בהמשך כששיחקתי, בפעם הראשונה גם עלה לי מסך כחול (שנעלם תוך שניה - אגב, נעלם זאת אומרת שהיה ריסט ולא אני בצעתי אותו), בפעם השניה האפליקציה נתקעה (ופשוט הרגתי אותה בדרך לא שגרתית). בעיה נוספת, בה מעורבת התצוגה, קרתה כשניסיתי להתקין ubuntu. הוא לא הצליח לזהות לא את כרטיס המסך ולא את הצג. הגדרתי את שניהם ידנית ושם זה נתקע (הוא העמיד פנים שהוא עבד, אבל הוא לא, לא משנה כמה זמן חיכיתי שהוא יסיים עם ההגדרות תצוגה הוא לא סיים). המחשב המדובר (והוא רק ב יומיים): q6600 core 2qua…

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by sharpie,

החלפתי לפני כמה ימים את הלוח אם וכמה חלקים ומאז כשאני מקליט דברים הקול קטוע לגמרי (גיטרה), אבל אני שומע את זה טוב בזמן שאני מנגן. התקנתי מחדש את הsoundmax ועידכנתי את הforceware מהאתר של nvidia וזה עדיין ככה. פרטים על המחשב: מעבד: Amd Athlon 64 X2 4800+ לוח אם: Asus M2N-E (צ'יפסט nForce 570 ultra - הכרטיס קול). כרטיס מסך: GeForce 8600GT זיכרון: OCZ 2048 (2x1024) 800mhz CL4 הנה דוגמא להקלטה: http://sharpie.tazone.net/Deathinfire.mp3

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by dima_ga,

שלום לכולם.. לפני כמה ימים קניתי צורב DVD LG GSAH55N. קניתי היום דיסקים של SILVER LINE צרבתי עליהם, רשם לי היה מוצלח והכל אבל כשהכנסתי את הדיסק הוא חושב שעה ואחרי זה מראה לי שהוא ריק. העיה בדיסקים או בדיוידי? מה לעשות? אני לא יודע אם זה קשור אבל כבר כמה ימים זה מראה לי בעיה ב SCSI/RAID host controller. אני מנסה לתקן אבל זה לא מוצא את הקובץ תיקון . תודה ומחכה לתשובות..

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. Started by ranran,

אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  5. Started by natalyv85,
    • 0 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by Nutone,

התקנתי XP PRO עם הלוח הזה ועם כל הדרייבירים הכי חדשים מאתר היצרן. הביוס מעודכן להכי חדש. הבעייה היא שהוא לא נותן לי יותר מ24BIT צבע, לא משנה מה הרזולוציה וגם אם אני מבטל את הhardware acceleration. כשאני מכניס כרטיס מסך חיצוני לAGP, הוא כן עובד על 32BIT (הבעייה היא שהכרטיס שייך למחשב אחר, אז אני לא יכול להשתמש בו). יש למישהו הצעות מה יכול לעזור לי להגדיר אותו ל32BIT ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by Jessicawinston,

שלום לכולם! אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה הבעיה במחשב שלי ואיזה חלק לא עובד כמו שצריך. לעיתים ממש קרובות אחרי שאני מתחיל משחק אונליין לפתע התמונה של המשחק נתקעת, האודיו עובד טוב ולא נתקע, כשאני עושה פעולה כלשהי במשחק אני יכול לשמוע שזה מתבצע. אבל המסך פשוט קופא ולא זז. אחרי שאני יוצא מהמשחק ומתחיל אותו מחדש זה קורה שוב ושוב.. ניסיתי לשנות הגדרות גרפיקה אבל זה לא עוזר, וזה ככה גם בשאר המשחקים. מישהו יודע אולי במה הבעיה?

8. Started by VL,

שלום קניתי סורק חדש היום , סרקתי כמה תמונות והתמונות לא יצאו כפי שציפיתי. התמונות יצאו כמו בתמונה המצורפת... איך אני עושה שהתמונה תתפרס על כל הדף עצמו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by bmx,

קיימת אצלי בעיה בזיהוי הזכרון הפנימי. יש ברשותי שני כרטיסי זיכרון מסוג זהה (חברה,מהירות), האחד 512mb והשני 1gb. כשה-512 מחובר לבד אז המחשב מזהה אותו כ-512, כשה-1gb מחובר לבד הוא מזהה אותו כ- 1gb. ככשניהם מחוברים ביחד המחשב מזהה אותם כ-1gb. ניסיתי להחליף בין הסלוטים והמצב נשאר אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. קניתי מחשב אישי חדש - Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 15.6" Core i7 - ויש לי Macbook Pro מהעבודה. קיבלתי מהעבודה תחנת עגינה שתומכת בMac, והנחתי שהיא תתמוך גם במחשב לנובו. בתיאור של המחשב בלינק כתוב ספציפית: 1x USB-C® 3.2 Gen 1 (support data transfer, Power Delivery and DisplayPort™ 1.2) שאלתי את הGPT והוא אמר שגם אם אני לא אקבל פיצ'רים מסוימים של Thunderbolt כמו 4K בשני מסכים או daisy-chaining, זה כן אמור להתחבר ולעבוד (יש לי מסך שמחובר בDP לHDMI, מקלדת ועכבר עם USB לכל אחד, וכמובן טעינה). אני מחבר את המחשב החדש לעמדת הטעינה דרך הUSB-C, והוא לא מעביר כלום חוץ מהטעינה (לא מסך לא מקלדת ולא עכבר). מישהו יודע להגיד למה זה? אנ…

11. Started by Harel007,

בזמן האחרון אני מקבל ריסט בWindows Vista Ultimate 64 BIT ואין לי מושג למה- בהתחלה היה לי מותקן תגרסה של ה- 32 BIT וזה עבד מעולה בלי ריסטים עכשיו ב64 בייט אני מקבל מידי יומיים בערך מסך כחול וזה מה שרשום : Problem signature Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Files that help describe the problem (some files may no longer be available) Mini022807-01.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer. Extra information about the problem BCCode: a BCP1: 000000000000001F BCP2: 0000000000…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by Oranili,

PCI Communitcations COntroller מחפש שעות לא מוצא . תודה אני ישמח אם תעזרו לי

13. Started by itziking,

יש לי צורב DVD של 3540 -NEC_DVD_RW ND כשאני מכניס דיסק ריק CD או DVD הוא לא מזהה שיש דיסק ובנרו(תוכנת צריבה NERO) הוא אומר לי להכניס דיסק למרות שכבר הכנסתי, אותו דבר גם בתוכנת צריבה המובנית של windows. בהגדרות של הצורב סימנתי שהוא אמור לזהות הכל ולעשות הפעלה אוטומטית לדיסקים אבל הוא לא קורא את הדיסקים ויש רעש מוזר כזה ממנו. מי שיכול שיתן תגובה בבקשה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי לוח של ASUS TUV4X עם ציפסט של VIA ושניסיתי להתקין את הדרייבר הוא רושם לי ארור הוא לא פוצח לי את ההתקנה כמו שצריך והורדתי את הקובץ מספר פעמים וזה לא עזר מישהו יודע למה? שמתי תמונה למטה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by ran_s,

שמעו חבר'ה אני רוצה לחבר ת'הארד דיסק של אחי למחשב שלי .. זה יעשה לי בעיות עם השמות של הכוננים או משו? אה וד"א מה אני עושה עם העניין של המודר וסלייב תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  16. שלום, רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ? תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. ה-XP יושב ב C, והויסטה תותקן במחיצה נפרדת ובדיסק נפרד הרעיון זה לבדוק/ללמוד את הויסטה במקרה של השבתה יש לי לאן לחזור במקום סתם לאכול מרורים אם המערכת לא תתפקד... אגב,התקנתי ויסטה ב virual PC /box עדיין לא הדבר האמיתי :-) תודה!

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by bariko,

צפצופים בעת הפעלת המחשב. שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר, ששודרג כמעט במלואו באוגוסט 2021 אצל אייבורי. כל הרכיבים עדיין תחת אחריות. לפני מספר שבועות, לא נכנס תמונה לאחר ההפעלה, גם לאחר שניסיתי שני צגים אחרים. לקחתי את המחשב לסניף של אייבורי בחוצות המפרץ חיפה. כעבור כיומיים התקשר אליי הטכנאי מהמעבדה, וטען שאצלו המחשב עולה ועובד כשורה. ביקשתי ממנו שישאיר את המחשב לבדיקה נוספת. לאחר מספר ימים התקשר אליי הטכנאי ואמר שכנראה מדובר בבעיה בספק הכוח, היות שאחרי מספר שעות במאמץ המחשב נכבה. הוא הציע שארכוש ספק כוח חדש, ובמידה והבעיה תמשיך, יתאפשר לי תוך 14 יום להחזירו. מאז שקיבלתי את המחשב חזרה, בכל הפעלה שלו נשמעים מספר צפצופים קצרים. ווינדוס עולה לבסוף, אך לא …

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  19. Started by Yung_man,

אהלן התקנתי דיסקשיח חדש של WD בנפח 80GB. התקנת החומרה תקינה - מאסטר וסלייב תקינים, ביוס מזהה את הדיסק החדש. בהעלאה הראשונה של הווינדוס הוא זיהה התקן חדש והתקין אותו, אבל לא יצר כונן חדש. השאלה שלי היא אם ואיך צריך ליצור את הפרטישן החדש בצורה יזומה... עוד דבר אחרון - במנהל ההתקנים הכונן קיים, אך הוא לא מוגדר, ואני מניח שההתיחסות היא כנראה לאתחול שייצור פרטישן חדש. תודה מראש, אורן

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  20. שלום. יש לי את הכרטיס מסך הזה : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB לגבי דרייברים, יש דרייברים באתר היצרן של הכרטיס LEADTEK ויש גם דרייברים באתר של Nvidia זה משנה מה אני מתקין?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  21. Started by mush123,

הכונן לא קורא דיסקים של dvd, בעצם, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא (כאילו אני מנסה לפתוח וזה מראה כאילו אין כלום). לאחרונה הוא חזר מתיקון... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.

22. שלום, אממ לאחרונה הורדתי את המחשב MapleStory למחשב (המחשב עם מעבד 2 ומשהו גיגה הרץ ) והמשחק דורש רק 500 mhz . לאחר ההפעלה של המשחק החלו ריסטרטים של המחשב-ניסיתי לפנות מקום בכונן -לא עוזר,ניסיתי לבדוק טמ'פ גם לא עוזר. למישהו יש פיתרון לבעיה?! תודה רבה רבה מראש. נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל זה מחשב נייד..

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. מה עושים במקרה שכזה? מצורף מסמך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  24. Started by ido-nava,

מאז שהתקנתי O&O DEFREAG הדיסק קשיח שלי מתחיל לקרטע ולוקח לוינדאוס כמה דקות לעלות, הדריברים לא עובדים של הסאונד וכאשר אני נכנס למחשב שלי לוקח לוינדאוס איזה 2ד דקות עד שהוא מוצא את הכוננים... אך התוכנות עובדות לי מצויין אני לא יודע מה נסגר איתו יכול להיות לא עשיתי DEFRAG בסדר ? לא יודע שמישהו יעזור לי בבקשה עריכה: יש לציין שגם ההוספת חומרה (בלוח בקרה) לא עובד יותר ...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. חברים, אני חייב תשובה, האם ניתן להכניס מתח פעם ראשונה ללוח GA-965P-DS3 ללא כרטיס מסך על מנת לראות שאין בעיות מיוחדות ורק אז להוסיף כרטיס מסך כדי לזהות עליה תקינה או שהלוח עלול להינזק בהפעלה ללא כרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים