עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tehnodrom,

מאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעייה עם הצורב הנרו משום מה לא מזהה אותו דרך ווינדווס הוא צורב לפעמים ולפעמים לא לא יודע מה הסיבה... מישהו יודע אולי מה הבעייה? תודה מתן.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  2. Started by קובי1,

יש לי בעיה , כאשר אני רוצה לפתוח את אחד הכוננים ע"י הקשה כפולה עם העכבר או ע"י אנטר (בקיצור בהפעלה אוטומטית) המחשב מודיע לי שיש שגיאת קובץ CPOY.EXE מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. Started by מאור247,

אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות אבל משהו יותר פשוט מפוטושופ.... יש לי ת'תוכנה אבל היא מסובכת מאוד למתחילים.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by ran.inc,

שלום, יש לי ספק 500W שמחובר ללוח ASUS K8N שיש לו חיבור של 24 פינים... אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ספק, ובלוח שאני רוצה לקנות GIGABYTE GA-P35-DS3L יש חיבור של 20 פינים לפי מה שאני מבין... איך אני יכול לחבר אותם? בנוסף אני גם רוצה לקנות WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II שהבנתי שיש לו חיבור חשמל SATA בלבד, גם איך לחבר אליו את הספק אני לא יודע....

5. חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!

6. Started by sharpie,

החלפתי לפני כמה ימים את הלוח אם וכמה חלקים ומאז כשאני מקליט דברים הקול קטוע לגמרי (גיטרה), אבל אני שומע את זה טוב בזמן שאני מנגן. התקנתי מחדש את הsoundmax ועידכנתי את הforceware מהאתר של nvidia וזה עדיין ככה. פרטים על המחשב: מעבד: Amd Athlon 64 X2 4800+ לוח אם: Asus M2N-E (צ'יפסט nForce 570 ultra - הכרטיס קול). כרטיס מסך: GeForce 8600GT זיכרון: OCZ 2048 (2x1024) 800mhz CL4 הנה דוגמא להקלטה: http://sharpie.tazone.net/Deathinfire.mp3

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה הcpu שלי על 60 70 ואני רק עם איסי שירים וסנוקר בבקשה תעזרו לי..!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by Dor5,

אני מקווה שאני כותב את ההודעה בפורום הנכון, אז ככה - במחשב השני שלי אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הסיבה לבעיה לפי מה שהבנתי מHOT היא שמשהו חוסם את המחשב מלייבא כתובת IP תקינה המודם תקין כי עכשיו אני גולש דרכו במחשב אחר. הכתובת IP שהמחשב השני מקבל היא משהו מוזר מאוד שהוא שילוב של מספרים ואותיות באנגלית. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by אתי,

כאשר אני ממיינת דואר יוצא לפי שם השולח - הוא כותב לי את שם השולח ככותרת - ואחריו מס' אימיילים ששלח, ושוב את אותו שם שולח ומס' אימיילים שנשלחו - כיצד ניתן לסדר ששם השולח יופיע ככותרת פעם אחת ואחריו כל האימיילים ששלח?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by mik941,

בחדר שלי משתמש אאוטולוק 2019 ומחשב נייח השני משתמש אאוטולוק 2010. כמה מגבלה בכל תיבה מייל מקסימום גודל נפח גדול יכנס בקבלה מיילים ? אני לא מיתכוון כמה גודל נפח מייל בשליחה ובקבלה עם מצורפים קבצים. רציתי לדעת שאני מקבל מיילים חדשים כמה הוא תופס מקום בכל תיבות מיילים, עד שהוא יגיד לי אין מקום. כי כל תיבות מלאות. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by gilp123,

שלום יש לי מערכת הפעלה XP . לאחרונה כשאני מכבה את המחשב הוא מתחיל בתהליך אבל נתקע, ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור. מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by duzap,

הטמפרטורות: המפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5GD2-X (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce 6800 GS (256 MB) Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) בחורף לדוגמא הטמפטורות של הכרטיס מסך שלי היו על 36-39, אז תתחשבו בעובדה שכרגע זה קיץ. לפני חודש וחצי בערך עשיתי נקיון כללי, הוצאתי את הכרטיס מסך, את הזכרונות, את המעבד החוצה והתחלתי לשאוב בכל חור במארז ככה שיהיה נקי מאבק, אבל זה בכללי הטמפרטורות שיש לי מאז עד עכשיו, אולי עלו בממש קצת.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. שלום לכולם רכשתי כרטיס קול חיצוני מערכת הפעלה 7 העניין שאני מחבר אותו ב usb הוא נדלק.הבעיה שבקיובס (תוכנה עריכת מוזיקה) הוא מראה אותו בדרייברים אבל לא נותן לבחור בו .כאילו לא מזהה אותו אשמח לעזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by mikechn2,

קניתי דיסק קשיח חדש והוא: WDC WD2500KS-00MJB0 הלוח אם שלי: Asus P5P800S כשחיברתי את הדיסק הקשיח זה לא הופיע לי ב"המחשב שלי"אבל זה כן הופיע במנהל התקנים מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by roi.vahab,

שלום , לאחרונה רכשתי אוזניות arctis prime . חיברתי למחשב עם הכבל שקיבלתי (usb ל 3.5 pin( ושאני מנסה לבצע TEST שמע ל 5.1 רמקולים . אני לא שומע אף רמקול אחורי - רק mono. ניסיתי לבצע שינוי בהגדרות וכו' אבל לא עזר . אני שומע רק מונו .יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. Started by cuty,

שלום.. יש לי בעיה במחשב,כל חצי שעה או עשר דק' ככה נכבה לי המחשב.. והמחשב הוא אחריי פירמוט וכל הזמן נכבה.. לפניי שעשו את הפרמוט אף פעם המחשב לא היה במצב כזה שהוא כל הזמן נכבה.. נגיד כשנכנסתי לאיזשהו אתר או משחק או בכל מיני תוכנות איסיקיו מסנג'ר המחשב נכבה.. מה לעשות במצב כזה? =\ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. חיברתי את הכבל מהיציאה של הכרטיס מסך לטלויזיה, אך עדיין אין תמונה בטלויזיה. נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך, והמחשב אינו מזהה את החיבור לטלויזיה כזמין. מה עליי לעשות??? תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. Started by Nutone,

התקנתי XP PRO עם הלוח הזה ועם כל הדרייבירים הכי חדשים מאתר היצרן. הביוס מעודכן להכי חדש. הבעייה היא שהוא לא נותן לי יותר מ24BIT צבע, לא משנה מה הרזולוציה וגם אם אני מבטל את הhardware acceleration. כשאני מכניס כרטיס מסך חיצוני לAGP, הוא כן עובד על 32BIT (הבעייה היא שהכרטיס שייך למחשב אחר, אז אני לא יכול להשתמש בו). יש למישהו הצעות מה יכול לעזור לי להגדיר אותו ל32BIT ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. אז הרכבתי את המפרט (שנמצא בפרטים שלי) ... עכשיו שאני מדליק את המחשב ... אין מסך המסך נשאר מכובה ... (הפעלה ראשונה) הבנתי מהחוברת הוראות של הכרטיס מסך שהוא לא פועל ב boot וחייב שהביוס יוגדר קודם ..אבל אין לי מסך ! וגם הסידי שחיברתי לא פועל ... לא נדלק . עכשיו הבעיה שלי היא .... מה אני עושה מפה ? אני צריך להכין boot disc ? מחכה לתשובה תודה מראש עריכה: גם כפתור הpower עושה בעיות ... הוא פועל שאני מנסה להדליק את המחשב ...אבל אני לא יכול לכבות אותו אחרי שהוא נדלק .. ואני מחכה מאחורה את הספק כוח פשוט

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by danco,

פירמטתי את המחשב שלי בסוף השבוע, והפעם עשה קצת בעיות, וכתב שחסרים קבצים ב-C:\WINDOWS\SYSTEM32 בסופו של דבר חיברתי את ה-HD כ-SLAVE במחשב אחר והעתקתי את הקבצים החסרים למקום הנ"ל. 1) פתאום מופיעים לי כאילו יש לי 2 מערכות הפעלה בתחילת העלאת ה-WINDOWS שכמובן בראשונה אחרי 30 שניות של ספירה לאחור היא עולה בסדר, ואילו בשניה (מייד עם בחירתה) מודיע לי שחסר משהו ולא ניתן להמשיך > RESET מישהו אמר לי שכנראה יש בעיה עם הזכרונות RAM וזה מתבטא באופן הזה. זה יתכן? 2) בכניסה למערכת הפעלה יש את הספירה לאחור של 30 שניות. איך אפשר להוריד אותה ולהתחיל עם המערכת הרצויה אוטומטית ? תודה מראש לעונים !!!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. Started by gilad peles,

יש לי מחשב אסוס ישן עם HARD DISK חדש אני לא מצליח להפעיל מחדש את המחשב, הוא רק נכבה ואז צריך ידנית להפעיל אותו אשמח לדעת למה זה קורה ואם אפשר לתקן את זה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by bmx,

קיימת אצלי בעיה בזיהוי הזכרון הפנימי. יש ברשותי שני כרטיסי זיכרון מסוג זהה (חברה,מהירות), האחד 512mb והשני 1gb. כשה-512 מחובר לבד אז המחשב מזהה אותו כ-512, כשה-1gb מחובר לבד הוא מזהה אותו כ- 1gb. ככשניהם מחוברים ביחד המחשב מזהה אותם כ-1gb. ניסיתי להחליף בין הסלוטים והמצב נשאר אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by orkamara,

פתאום נוצרה לי בעיה בכונן ה-DVD הוא לא מצליח לקרוא אף דיסק. הנורה הירוקה דולקת, אך הבעיה היא לפי דעתי שהדיסקים לא מסתובבים. כאשר אני שם את הדיסק, הוא נשאר באותו הכיוון שלו. מה יכולה להיות הבעיה, ומה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by thth,

תשמעו יש לי צורב DVD שמחובר למאסטר ועכשיו הבאתי עוד כונן CD רגיל וחיברתי אותו לסלייב עכשיו מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את הכונן(CD) הוא משתלט על המאסטר (המחשב(ביאוס וגם ווינדוס) קולט רק את הכונןCD ולא את הכונןDVD)וברגע שאני מנתק את הCD המחשב קולט שוב את הDVD מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לתקן את זה למה יש לי רק כונן אחד ואני ממש רוצה שתיים... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים