תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
עבדתי על המחשב , הלכתי לאיזה 3 שעות ככה וראיתי שהוא הדליק את עצמו מחדש והעלה לי הודעה : מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני יכול לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש בעיה במחשב שלו, המחשב לא נכבה לבד, עושים במחשב:התחל--->כיבוי המחשב--->כיבוי--->שומר נתונים וכל החארטה, ואחר כך הוא עושה ריסט למחשב וצריך לכתוב לבד,וזה מרגיז אותו. מה עושים? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO עם הלוח הזה ועם כל הדרייבירים הכי חדשים מאתר היצרן. הביוס מעודכן להכי חדש. הבעייה היא שהוא לא נותן לי יותר מ24BIT צבע, לא משנה מה הרזולוציה וגם אם אני מבטל את הhardware acceleration. כשאני מכניס כרטיס מסך חיצוני לAGP, הוא כן עובד על 32BIT (הבעייה היא שהכרטיס שייך למחשב אחר, אז אני לא יכול להשתמש בו). יש למישהו הצעות מה יכול לעזור לי להגדיר אותו ל32BIT ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 315 ואני מעוניין להחליף אותו זה מפרט המחשב שלי : לוח אם - packard bell fih57 מעבד - i3 530 2.9ghz זיכרון - 6 gb ווינדוס 7 הום פרמיום 64 ביט חוקי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי,,, לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב וגיליתי שהמחשב פתאום לא מזהה את הכרטיס מודם שלי ומבקש ממני להתקין אותו מחדש. לא הבנתי למה, אבל בכל זאת ניסיתי להתקין. הבעיה היא שלמרות שאני מתקין את הדרייבר, משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס... מה הבעיה? ???
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הכרטיס הוא חדש (Radeon 9600Pro 256MB 128Bit), והיציאה של הטיוי אאוט תקינה כי בדקתי אותה היום במקום שבו קניתי את הכרטיס. אני גם רואה שיש חיבור בין הטלוויזיה לכרטיס כי כשהמחשב עולה אז רואים את הכל על הטלוויזיה אבל איך שוינדוס עולה זה נפסק ואני לא מצליח לגרום לזיהוי של הטלוויזיה. אני עובד עם הדרייבים של ATI האחרונים. הנה מה שכבר ניסיתי: ניסיתי כבל S-video אחר שהיה לי. ניסיתי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה אחרת. ניסיתי כל מני דרייבים שונים (חדשים, אלא שקיבלתי עם הכרטיס, Omega Drivers). ניסיתי אפילו לחבר הארד דיסק אחר שהיה לי ושמתי עליו התקנה חדשה של וינדוס. ניסיתי לדעתי לשחק עם כל אופציה קיימת בדרייברים. שום דבר מאלה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו מושג מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש (כייף, כייף), אבל נראה לי שמשהו לא בסדר בכרטיס מסך שלו (או בחומרה אחרת, אני לא יודעת). כשהתקנתי את הכרטיס מסך עלה לי מסך כחול (כייף), אבל הוא נעלם מהר מידי, אז אין לי מושג מה הייתה השגיאה. בהמשך כששיחקתי, בפעם הראשונה גם עלה לי מסך כחול (שנעלם תוך שניה - אגב, נעלם זאת אומרת שהיה ריסט ולא אני בצעתי אותו), בפעם השניה האפליקציה נתקעה (ופשוט הרגתי אותה בדרך לא שגרתית). בעיה נוספת, בה מעורבת התצוגה, קרתה כשניסיתי להתקין ubuntu. הוא לא הצליח לזהות לא את כרטיס המסך ולא את הצג. הגדרתי את שניהם ידנית ושם זה נתקע (הוא העמיד פנים שהוא עבד, אבל הוא לא, לא משנה כמה זמן חיכיתי שהוא יסיים עם ההגדרות תצוגה הוא לא סיים). המחשב המדובר (והוא רק ב יומיים): q6600 core 2qua…
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
החלפתי לפני כמה ימים את הלוח אם וכמה חלקים ומאז כשאני מקליט דברים הקול קטוע לגמרי (גיטרה), אבל אני שומע את זה טוב בזמן שאני מנגן. התקנתי מחדש את הsoundmax ועידכנתי את הforceware מהאתר של nvidia וזה עדיין ככה. פרטים על המחשב: מעבד: Amd Athlon 64 X2 4800+ לוח אם: Asus M2N-E (צ'יפסט nForce 570 ultra - הכרטיס קול). כרטיס מסך: GeForce 8600GT זיכרון: OCZ 2048 (2x1024) 800mhz CL4 הנה דוגמא להקלטה: http://sharpie.tazone.net/Deathinfire.mp3
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל ריסט בWindows Vista Ultimate 64 BIT ואין לי מושג למה- בהתחלה היה לי מותקן תגרסה של ה- 32 BIT וזה עבד מעולה בלי ריסטים עכשיו ב64 בייט אני מקבל מידי יומיים בערך מסך כחול וזה מה שרשום : Problem signature Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Files that help describe the problem (some files may no longer be available) Mini022807-01.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer. Extra information about the problem BCCode: a BCP1: 000000000000001F BCP2: 0000000000…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס מסך הזה : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB לגבי דרייברים, יש דרייברים באתר היצרן של הכרטיס LEADTEK ויש גם דרייברים באתר של Nvidia זה משנה מה אני מתקין?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן, הכל התחיל כשפעם אחת לפני כמה חודשים פרמטתי את המחשב. עד כמה שאני זוכר לא עשיתי משהו חריג.. לא התקנתי את Windows על מחיצה אחרת מלבד C:\. זה הזמן להזכיר אגב שהיו לי שלוש מחיצות: C, D ו-E. כשעל C:\ בימים כתיקונם היתה מותקנת מערכת ההפעלה. אבל לאחר ההתקנה היוצרות התהפכו ומחיצת מערכת ההפעלה נקראה לפתע D:\! D:\ הישנה נקראה כעת C:\... קטע מוזר. כל התקנה שאני מבצע מאז מיד מחפשת את D:\אוטומטית ומשום בחינה שאני מסוגל לזכור, אין איזו שהיא בעיה.. אבל זה עדין הציק לי. ניסיתי לשנות את האות עם Partition Magic אבל השינוי עצמו תפס רק ב-Windows עצמה. לא כאשר הכנסתי את ה Installation CD של XP. הייתי מנסה להעביר קבצים ולהתקין את מערכת ההפעלה בפירמוט הבא על C:\ אבל יש שם תפוסה כמעט מלאה …
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה הבעיה במחשב שלי ואיזה חלק לא עובד כמו שצריך. לעיתים ממש קרובות אחרי שאני מתחיל משחק אונליין לפתע התמונה של המשחק נתקעת, האודיו עובד טוב ולא נתקע, כשאני עושה פעולה כלשהי במשחק אני יכול לשמוע שזה מתבצע. אבל המסך פשוט קופא ולא זז. אחרי שאני יוצא מהמשחק ומתחיל אותו מחדש זה קורה שוב ושוב.. ניסיתי לשנות הגדרות גרפיקה אבל זה לא עוזר, וזה ככה גם בשאר המשחקים. מישהו יודע אולי במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי חברים בוקר אור, אני מעוניין לרכוש חבילת אופיס 2024 לטובת השימוש הבייתי שלי והעבודה, נתקלתי במקרה באתר https://b-gamer.co.il/os-software/microsoft-office-2024-professional/ שמציע אותו במחיר זול מאוד. מישהו מכיר אותם וניסה? תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני מכניס את הדיסק למחשב ונכנס דרך הדוס כמובן ... מגיע לי המסך הכחול... עם סיום טעינתו אני לוחץ על enter ואז f8 על פי ההוראות ואז המקלדת מפסיקה להגיב ... ואני לא יכול להמשיך יותר בהתקנה .. שתבינו אני כבר פירטמתי הרבה מאוד פעמים וזאת הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה כזאת ... תודה
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קיימת אצלי בעיה בזיהוי הזכרון הפנימי. יש ברשותי שני כרטיסי זיכרון מסוג זהה (חברה,מהירות), האחד 512mb והשני 1gb. כשה-512 מחובר לבד אז המחשב מזהה אותו כ-512, כשה-1gb מחובר לבד הוא מזהה אותו כ- 1gb. ככשניהם מחוברים ביחד המחשב מזהה אותם כ-1gb. ניסיתי להחליף בין הסלוטים והמצב נשאר אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול אם מישהוא מכיר תוכנה או אפליקצייה שמאפשרת לשמוע קובץ וורד בסגנון של לסמן פסקה או עמוד ושהתוכנה תקריא אותו בכל? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המאורר של הכרטיס מסך, הוא מרעיש בצורה מחרידה. החלפתי אותו כבר פעם, הרעש הפסיק לכמה חודשים ועכשיו שוב. ולא נראה לי שיש איזושהי בעיה של אבק כי אני מנקה את המחשב מדי שבוע שבועיים. מה אפשר לעשות ???
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הי, נראה לי שהיתה אצלי הפסקת חשמל היום. מאז,כשאני מדליק את המחשב,אחרי 3 שניות הוא מרסט את עצמו ונשאר בלופ הזה,אני רואה את המאווררים פועלים ל 3 שניות ואין את הביפ. האם זה ספק?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
חברים, אני חייב תשובה, האם ניתן להכניס מתח פעם ראשונה ללוח GA-965P-DS3 ללא כרטיס מסך על מנת לראות שאין בעיות מיוחדות ורק אז להוסיף כרטיס מסך כדי לזהות עליה תקינה או שהלוח עלול להינזק בהפעלה ללא כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש. מפרט לא מטורף אבל זה בהתאם לתקציב ולדרישה. doual core duo e4300 msi 1g אם אני לא טועה. geforce 7100gs lg 19' wide screen flarton 160g. אז ככה. איך אני יודע שאני מוציא מהמחשב את המירב? ואיך אני שומר על הרכיבים ועל הביצויים. ואיך שאני מודד ת'ביצויים. אייל.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום, רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ? תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים קניתי צורב DVD LG GSAH55N. קניתי היום דיסקים של SILVER LINE צרבתי עליהם, רשם לי היה מוצלח והכל אבל כשהכנסתי את הדיסק הוא חושב שעה ואחרי זה מראה לי שהוא ריק. העיה בדיסקים או בדיוידי? מה לעשות? אני לא יודע אם זה קשור אבל כבר כמה ימים זה מראה לי בעיה ב SCSI/RAID host controller. אני מנסה לתקן אבל זה לא מוצא את הקובץ תיקון . תודה ומחכה לתשובות..
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
טוס יש לי שתי ווינדוסים במחשב מותקנים אחד בכל הארדיסק אז אני נכנס לקבוע שלי כמו בדרך כלל והוא עושה לי בעיה (עוד לפני הבוט סקרין) חסר קובץ HAL.DLL חיפשתי והכל הורדתי ניסיתי כל מיני האלים להחליף לא עזר עכשיו יש אולי דרך לחזור למחשב בלי פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מה עושים במקרה שכזה? מצורף מסמך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-