עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא ערתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי צורב DVD 20A1P של LITEON ואני מנסה לחבר אותו למשב של DELL מסוג 4600/i אבל הוא לא נקלט ברמת הBIOS הוא מציג שגיאה על כך שאין רכיבי SLAVE או MASTER משניים וממשיך, עשיתי עדכון BIOS למלוח האם אבל זה לא פעל מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

3. כאשר אני מדליק או מרסט את המחשב המאוורר נכנס לסלד גבוה שומעים את זה ויש רעש למספר שניות עד שהוא מתייצב השאלה האם זה תקין וזה בסדר או שיש בעיה מחשב p-D 2.8 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by iem,

התקנתי מחדש את מע' ההפעלה על הנידי שלי: HP ZE2055EA. התקנתי את כל הדרייברים ע"י תוכנה שמתקינה את כולם ביחד (אופייני לניידים), והכל אחלה. אבל... הכונן קומבו שלי CD-RW \ DVD שלי מזהה רק דיסקים רגילים CD. בדקתי במנהל ההתקנים וגיליתי שאכן כך... חיפשתי דרייברים בכל העולם ולא מצאתי כ-ל-ו-ם!! מה לעשות Huh רק עדכוני קושחה (לא עוזר) אני מוצא.. בבקשה תעזרו....

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  5. Started by c-bot,

שלום, יש לי 2 שאלות, 1) אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מכל סוג שהיא על המחשב, המחשב מפורמט לגמרי אבל כל מערכת שאני מנסה להתקין הוא לא מצליח הוא אומר שלא ניתן ליצור את התיקיה ווינדווס כאשר הוא מתחיל את ההתקנה, (בין עם זה XP או ויסטה) לכן אני מניח שההרד דיסק התקלקל, מה שמוזר זה שאני עדיין יכול לפרמט את ההרד דיסק לכן המחשב עדיין מזהה שהוא קיים ויש לו גישה כלשהי אליו... האם הבעיה היא באמת בHD? 2)אם זו אכן בעיה בHD האם HD חיצוני יכול לשמש תחליף, כלומר אם אני אחבר אותו למחשב דרך USB , האם המחשב יזהה אותו כHD רגיל והאם בכלל ניתן לאתחל ממנו את ווינדווס? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  6. עדיין לא פועל אשמח לכל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  7. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  8. איך משחררים נעילה במחשב נייד אסוס ?( ביוס נעול להחלפת דיסק או מערכת הפעלה).תודה לתשובה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by avivlevy,

היה לאחותי מחשב ישן P3 600MHZ.......... עכשיו החלפתי לו ספק כח ומאז המחשב לא מצליח לזהות את האינטרט והכונן. ואני חייב שמשהו משהם יעבוד כי אני צריך להעביר את הדברים מהחשב בקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. Started by elior2313,

שלום. לאחרונה חיפשתי ראם לשרג ראם במחשב. כשחיפשתי את הסוג ראם ראיתי SDRAM ולא הבנתי מה זה ניסתי לחפש באינטרנט לגבי זה אבל לא מצאתי הסבר מועיל. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by bmx,

קיימת אצלי בעיה בזיהוי הזכרון הפנימי. יש ברשותי שני כרטיסי זיכרון מסוג זהה (חברה,מהירות), האחד 512mb והשני 1gb. כשה-512 מחובר לבד אז המחשב מזהה אותו כ-512, כשה-1gb מחובר לבד הוא מזהה אותו כ- 1gb. ככשניהם מחוברים ביחד המחשב מזהה אותם כ-1gb. ניסיתי להחליף בין הסלוטים והמצב נשאר אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. מחשב חזק אינו ממלא פוטנציאל מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המחשב שלי בן שנתיים יש לי 1024 ראם כרטיס מסך 7800 GTX מעבד אטלון 4.2 כפול ליבה לקראת החודשיים האחרונים הוא התחיל להריץ משחקים יותר לאט משחקים שבעבר הוא הריץ בקלות (FPS נמוך) לכן פרימטתי אותו אך הבעיה עדיין נותרה. אודה לכם על עזרתכם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by xenocide,

קניתי לפני כשבוע מסך LCD של LG דגם L1717S הקטע המוזר הוא שבכל רזולוציה שנמוכה מ1280*1024 רואים ממש ממש גרוע. אני רגיל לעבוד עם 1024*768 אבל ההבדל בין שתי הרזולוציות הוא פשוט עצום.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by oMer_Hasarut,

יש לי HD 250 גיגה, חילקתי אותו ל-4 פרטישנים הכל עבד בwinXP (הדבר היחידי שעבד..), התקנתי WIN2K במקום ה-XP ועכשיו בווינדוס 2000 מופיעים רק 2 פרטישנים. למישהו יש מושג מה קורה פה לעזאזל?!? :s07:

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. Started by קובי1,

יש לי בעיה , כאשר אני רוצה לפתוח את אחד הכוננים ע"י הקשה כפולה עם העכבר או ע"י אנטר (בקיצור בהפעלה אוטומטית) המחשב מודיע לי שיש שגיאת קובץ CPOY.EXE מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. Started by gilp123,

שלום יש לי מערכת הפעלה XP . לאחרונה כשאני מכבה את המחשב הוא מתחיל בתהליך אבל נתקע, ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור. מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by sharpie,

החלפתי לפני כמה ימים את הלוח אם וכמה חלקים ומאז כשאני מקליט דברים הקול קטוע לגמרי (גיטרה), אבל אני שומע את זה טוב בזמן שאני מנגן. התקנתי מחדש את הsoundmax ועידכנתי את הforceware מהאתר של nvidia וזה עדיין ככה. פרטים על המחשב: מעבד: Amd Athlon 64 X2 4800+ לוח אם: Asus M2N-E (צ'יפסט nForce 570 ultra - הכרטיס קול). כרטיס מסך: GeForce 8600GT זיכרון: OCZ 2048 (2x1024) 800mhz CL4 הנה דוגמא להקלטה: http://sharpie.tazone.net/Deathinfire.mp3

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by dima_ga,

שלום לכולם.. לפני כמה ימים קניתי צורב DVD LG GSAH55N. קניתי היום דיסקים של SILVER LINE צרבתי עליהם, רשם לי היה מוצלח והכל אבל כשהכנסתי את הדיסק הוא חושב שעה ואחרי זה מראה לי שהוא ריק. העיה בדיסקים או בדיוידי? מה לעשות? אני לא יודע אם זה קשור אבל כבר כמה ימים זה מראה לי בעיה ב SCSI/RAID host controller. אני מנסה לתקן אבל זה לא מוצא את הקובץ תיקון . תודה ומחכה לתשובות..

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by Dor5,

אני מקווה שאני כותב את ההודעה בפורום הנכון, אז ככה - במחשב השני שלי אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הסיבה לבעיה לפי מה שהבנתי מHOT היא שמשהו חוסם את המחשב מלייבא כתובת IP תקינה המודם תקין כי עכשיו אני גולש דרכו במחשב אחר. הכתובת IP שהמחשב השני מקבל היא משהו מוזר מאוד שהוא שילוב של מספרים ואותיות באנגלית. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by Raz20,

עבדתי על המחשב , הלכתי לאיזה 3 שעות ככה וראיתי שהוא הדליק את עצמו מחדש והעלה לי הודעה : מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני יכול לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by roeybarl,

בניתי עכשיו מחשב הכל הורכב בצורה תקינה ואני רק משתמש בכונן הקשיח שכבר היה לי.אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין מחדש את הווינדוס אך נתקל בבעיה: אני משנה את ההגדרה שהבוט יהיה מהדיוידי,הוא מתחיל להריץ את הדיסק,ונכנס למסך הכחול שכתוב Windows setup,ואז קורה אחד משני דברים-א שהוא נתקע באמצע הפעולה ופשוט קופא(בזמן קריאת הנתונים),או שהוא מצליח להמשיך קצת ואז עושה באמצע הפעולה ריסטרט. אין לי מושג איך לפתור את זה...בבקשה - אם למישהו יש מושג מה ניתן לעשות..... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  23. Started by fish123,

יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים,פתאום מופיעה שגיאה למחשב. בשגיאה כתוב כל הזמן שגיאות כמו Can't send 0x00001001 to 0x001011 (ההוראה ביצעה הפניה לא נכונה או משהו כזה) השגיאה מופיעה בצורה רגילה בווינדוס בחלון קטן מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. Started by Nutone,

התקנתי XP PRO עם הלוח הזה ועם כל הדרייבירים הכי חדשים מאתר היצרן. הביוס מעודכן להכי חדש. הבעייה היא שהוא לא נותן לי יותר מ24BIT צבע, לא משנה מה הרזולוציה וגם אם אני מבטל את הhardware acceleration. כשאני מכניס כרטיס מסך חיצוני לAGP, הוא כן עובד על 32BIT (הבעייה היא שהכרטיס שייך למחשב אחר, אז אני לא יכול להשתמש בו). יש למישהו הצעות מה יכול לעזור לי להגדיר אותו ל32BIT ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by אבימור,

יש לי בעיה בצורב אני מכניס דיסק cd והוא קורא רגיל והכל טוב אבל ברגע שאני מכניס דיסק של dvd הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק למה הבעיה הזאת..?

דיונים חדשים בפורומים