עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by לימור מנסטר,

שלום חברים, יש לי עכבר אלחוטי שמחובר דרך usb. בכמה מחשבים הוא עובד (hp) ובמחשב החדש יותר(hp) הוא לא מזוהה. יוצאת הודעה שההתקן פועל באופן בלתי תקין אודה לעזרתכם

2. שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  3. Started by tz2000,
    • 0 תגובות
    • 466 צפיות
  4. Started by nirrabi,

הממ סתכלו אני צריך עזרה עם משחק... CS.... אני משחק במפות של AIM ויורד לי ה FPS ל 20... במפות רגילות יש לי 100 FPS .... יש לי כרטיס מסך RADEON 9800SEries 256 mb agp עם דרייברים מעודכנים.... היה לי RADEON 9550 והיה לי 100 FPS קבוע בכל מפה זה משונה... תודה רבהה

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  5. Started by אדם פרוק,

ניסיתי להוציא את החומרים עם תוכנת RECUVA אך הוא שהתוכנה כותבת שלא ניתן לקבוע סוג מערכת הקבצים או THE PARAMETER IS INCORECT זכור לי שבXP היו אז תוכנות יותר חזקות אולי מישהו יודע המידע שנמצא במחיצה נחוץ לי

6. שלום לכולם אחרי שיטוטים רבים באינטרנט, נכנעתי ובאתי הנה, מקווה שתוכלו לעזור. לפני מספר שבועות קניתי מחשב נייד (hp 430 g7) דרך קנייה מרוכזת כזו מטעם "מחשב לכל תלמיד" והם הביאו אותו כולל ווינדאוס אדוקשיין. הכל במחשב תקין חוץ מהזיהוי ע"י טביעת אצבע והזיהוי פנים שקיימים טכנית במחשב אך לא מזוהים במחשב [ווינדאוס כותב שהוא לא מזהה חיישן תקין, כאילו אין חיישן מחובר]. אציין שעוד מספר אנשים שקנו את המחשב מאותה החברה נתקלו בבעייה דומה. בנוסף הוא כותב בכמה מקומות שה"ארגון" מנהל לי אפשרויות במערכת. זה קשור? (אני מנסה לשלוח תמונה... לא מצליח משום מה) איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? יכול להיות שפשוט אין בגרסה הזו של ווינדאוס את האפשרות של…

7. Started by עמית132,

היי חברה רציתי לשאול אם מישהוא מכיר תוכנה או אפליקצייה שמאפשרת לשמוע קובץ וורד בסגנון של לסמן פסקה או עמוד ושהתוכנה תקריא אותו בכל? תודה לעונים.

8. ניסיתי להוריד גרסאות שונות של המשחק ובכל הגרסאות יש בעיה והמשחק לא פועל. למשל, הורדתי את הגרסה Left 4 Dead 2 v2.1.4.0 +AutoUpdate +Multilanguage (No-Steam) OrangeBox והמשחק חוזר לתפריט אחרי שאני טוען את המשחק. לכן הורדתי את הגרסה Left 4 Dead 2 - [DODI Repack] וכשאני מפעיל את המשחק, הוא עולה עד לתפריט, יוצא ומופיעה הודעה. צירפתי צילום מסך. מה יכולה להיות הבעיה?

9. Started by biotech326,

היי לא מצאתי פורום מתאים מקווה שזה מתאים כאן. יש לי טלוויזיה oled של LG וחיברתי לה ממיר של yes. אני רוצה להשתמש רק בשלט של yes ושyes יעלה אוטומטית שאני מדליק את הטלוויזיה. עכשיו זה מדליק את מסך הבית של lg ואני צריך לעבור ל hdmi כדי להגיע לyes. איך אני מגדיר את זה? תודה.

10. Started by ohadge,

אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים נחוצים כולל העידכונים. דרייבר השמע הוא של חברת REALTEK. הפלט עובד בצורה תקינה אך משום מה אינני יכול להקליט. ביצעתי את כל הקונפיגורציה שצריך לבצע ואפילו בהגדרות התוכנה הוא מזהה לי את המיקרופון, אך בבדיקה חומרה מכווני הקול אינם עולים כאילו אין לי מיקרופון. איך אני פור בעיה זו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  11. Started by מאור247,

איזה גירסה טובה יותר Microsoft Windows Vista Ultimate x64 או Microsoft Windows Vista Ultimate x86 ובמה???

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  12. שלום, רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ? תודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  13. Started by boss,

בדיקת מהירות העלאה לא תקינה. לפני שדרוג 100 ל250 מגה עלאה היה מהירות תקינה. אחרי לא תקינה גם בדיקת מהירות וויפי תקינה ומחשב נייד אחרת תקינה. אולי חלונות 11 פרו את מהירות הגבלה. לא הצלחתי לפתור

14. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?

15. קיבלתי מחשב נייד חדש LEGION 5 של לנובו.. הוא הגיע עם 256GB SSD שעליו מותקן הווינדוס. אני לא מעוניין בSSD הזה מכיוון שיש לי בצד גם NVME של סמסונג EVO970 Plus 1 TB ועוד Hynix P31 Gold 1TB SATA 2.5 (בכוונה מודגש כדי למנוע בילבול) שניהם TOP TIER מה שנקרא, השאלה היא לאן לשכפל את הכונן של הווינדוס? המטרה שאחד מהם ישמש ככונן למשחקים ואחד לקבצי מערכת וכו'. האם אחד מהם יותר מתאים להיות כונן OS? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  16. Started by sharonp,

בוקר טוב! מזה מספר חודשים שמתי לב שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או משחק במחשב פתאם הרמקולים פולטים מן 'בום' מוזר שכזה, שדי מבהיל ומפתיע. עד לא מזמן לא הבנתי למה זה קורה, ואז שמתי לב שכשמישהו מכבה או מדליק מתג בבית (מכבה/מדליק אור לדוגמא) התופעה מתקיימת. יש לי 530X logitech. מישהו יודע על פיתרון?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  17. (לפני שאני מתחיל חשוב להגיד שאני ממש בעד אובונטו ואין להיבהל מזה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס) התקנתי את האובונטו דרך פרטישן מג'יק 8 וכשאני רוצה להעלות את המחשב מהווינדוס הוא אומר שחסרים לי שניי קבצים (לא זוכר את שמם...) ומאתחל את המחשב... אני יפרמט רק כמוצא אחרון... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  18. Started by ImAsaf,

היי יש לי בעיה מוזרה עם הזיהוי של המסך למחשב. המסך ישן(samsung SyncMaster 2253bw)- חיבורים DVI VGA המחשב חדש עם כרטיס מסך ישן( Amd hd5850)- חיבורים DVI HDMI אני מחבר בDVI בין המחשב למסך לא עובד. אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בhdmi הכל תקין . אני מחבר בין המסך למחשב אחר בחיבור VGA הכל תקין. קניתי מתאם HDMI VGA וכשחיברתי בין המחשב למסך לא עובד. המתאם עצמו תקין בדקתי. בדקתי דרייברים על המסך וניסיתי להתקין לא עזר ובדקתי דרייברים על המחשב שכן עובד והתקנתי בדיוק את אותו הדרייבר זה עדיין לא עובד. אין לי מושג מה לעשות כי הכל עובד רק התקשורת בניהם לא עובדת ולא מצאתי על זה מידע אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  19. בניתי מחשב חדש, והלוח אם הגיע עם 4 פורטים של sata. פחות 3 ממה שאני צריך. אני משתמש בsata רק בשביל כוננים מכניים (HDD) ואני רוצה להמנע ככל האפשר משימוש בpcie לצורך כך א' כי אני מעדיף להשתמש בהם לצרכים אחרים וב' כי כונן קשיח לא צריך כזה רוחב פס. מצאתי את הדבר המגוחך הזה, ואני תוהה אם זה לא הפתרון המושלם? אשמח לדעתכם.

20. Started by law89,

היי האן יש פתרון לתופעה המעצבנת שבתמונה? החלונית נשארה במסך השמאלי אבל על המסך הימני שלי מופיעה מן שקופית. זה גורם לי הרבה פעמים לפספס את ההעברה של חלוניות ממסך אחד לשני.

21. Started by yossisu,
    • 0 תגובות
    • 456 צפיות
  22. שלום. היום בצהריים התחילה לי בעיית רעש מרגישה מכרטיס המסך. חשבתי שהרעש נוצר לפי מה שהצלחתי להבין מחיכוך של המאוורר עם הרשת הזאת שיש מעליו, אבל כרגע בדקתי וגיליתי שלא. זה מטריף.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הרעש המעצבן הזה? X_X אני רוצה לנסות לפרק את הפלסטיק שיש בקירור של לידטק, אבל אני מפחד לשבור. מישהו יכול לעזור בנושא? (שלבי פירוק או משהו כזה) ברגע שאני אפרק את הפלסטיק אני אוכל לנקות באופן יסודי ולשמן את המאוורר שעושה רעש מציק בטירוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  23. מסתדר אחרי כמה ריבוטים. תודה לכל העוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.