תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היי חברה רציתי לשאול אם מישהוא מכיר תוכנה או אפליקצייה שמאפשרת לשמוע קובץ וורד בסגנון של לסמן פסקה או עמוד ושהתוכנה תקריא אותו בכל? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
קורה תמיד בתחילת העובדה עם הנייד שהדף לא מגיב כשאני מנסה לגולל , האם יש פתרון לעניין? אשמח לעזרה, תודה אבי.
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
- 1 follower
-
-
(לפני שאני מתחיל חשוב להגיד שאני ממש בעד אובונטו ואין להיבהל מזה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס) התקנתי את האובונטו דרך פרטישן מג'יק 8 וכשאני רוצה להעלות את המחשב מהווינדוס הוא אומר שחסרים לי שניי קבצים (לא זוכר את שמם...) ומאתחל את המחשב... אני יפרמט רק כמוצא אחרון... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים התחילה לי בעיית רעש מרגישה מכרטיס המסך. חשבתי שהרעש נוצר לפי מה שהצלחתי להבין מחיכוך של המאוורר עם הרשת הזאת שיש מעליו, אבל כרגע בדקתי וגיליתי שלא. זה מטריף.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הרעש המעצבן הזה? X_X אני רוצה לנסות לפרק את הפלסטיק שיש בקירור של לידטק, אבל אני מפחד לשבור. מישהו יכול לעזור בנושא? (שלבי פירוק או משהו כזה) ברגע שאני אפרק את הפלסטיק אני אוכל לנקות באופן יסודי ולשמן את המאוורר שעושה רעש מציק בטירוף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום, רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ? תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש לי מחשב בסלון שנכבה לבד , בדקתי טמפרטורות : מעבד תקין , כרטיס מסך תקין הפעלתי תוכנה שמאמצת את מעבד והכרטיס מסך הכול תקין FURMARK בהגדרות חשמל כיבוי צג על לעולם לא וגרום למחשב לישון לעולם לא בהגדרות מתקדמות כתוב " גרום לכונן קשיח לישון אחרי 20 דקות " כיביתי את זה מעניין אם זה יהיה בסדר אבל אצלי במחשב האישי זה גם על 20 דקות והמחשב לא נכבה לגמרי אז אני בספק אם זה יעזור מה יכול לגרום למחשב להיכבה ?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
- 2 followers
-
-
קיבלתי מחשב נייד חדש LEGION 5 של לנובו.. הוא הגיע עם 256GB SSD שעליו מותקן הווינדוס. אני לא מעוניין בSSD הזה מכיוון שיש לי בצד גם NVME של סמסונג EVO970 Plus 1 TB ועוד Hynix P31 Gold 1TB SATA 2.5 (בכוונה מודגש כדי למנוע בילבול) שניהם TOP TIER מה שנקרא, השאלה היא לאן לשכפל את הכונן של הווינדוס? המטרה שאחד מהם ישמש ככונן למשחקים ואחד לקבצי מערכת וכו'. האם אחד מהם יותר מתאים להיות כונן OS? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
המחשב שלי כל מה שקשור למחשב עצמו לא עובד זה כבר מאתמול ניסיתי לכבות אותו מהצד אבל זה לא עזר, אני מנסה ללחוץ על הstart עם הסימן של הווינדוס שיש למטה אבל זה לא עושה כלום, אין לי איך לגשת להגדרות או לכל דבר אחר זה פשוט לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה מחשב של 4000 ש"ח!!
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
היי קרס לי המחשב וכשהגדלתי אותו הוא ביקש לעשות ריבוט משום מה וניסיתי לכבות ולהדליק ואחרי כמה זמן הכנסתי לביוס וראיתי שרשום שאין כונן m2 שמחובר עכשיו הווינדוס מותקן על אותו כונן והוא לא מזהה אותו ואני לא יודע איך לעשות שהוא יזהה אותו אני ממש צריך את זה אני כבר מהבוקר מנסה לתקן את זה זה מחשב די חדש
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
היי האן יש פתרון לתופעה המעצבנת שבתמונה? החלונית נשארה במסך השמאלי אבל על המסך הימני שלי מופיעה מן שקופית. זה גורם לי הרבה פעמים לפספס את ההעברה של חלוניות ממסך אחד לשני.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי עכבר אלחוטי שמחובר דרך usb. בכמה מחשבים הוא עובד (hp) ובמחשב החדש יותר(hp) הוא לא מזוהה. יוצאת הודעה שההתקן פועל באופן בלתי תקין אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
עובד עם חלונות 10. דפדפן אדג'. (למי שקרא לפני העריכה - כתבתי בטעות כרום...). כאשר פתוחות לי כמה כר טיסיות (אפילו מעט - נניח 3-4) ואני יוצא מהכרטיסיה ומהאתר שמוצג בה, וחוזר לכרטיסיה שוב לאחר כמה שניות, אני לא מקבל את הדף מייד, אלא הוא כאילו נטען מחדש כל פעם. זה קורה לי בכל אתר, בכל כרטיסיה. האם זה עניין של הגדרה, או שכך מכוון בחלונות 10 לחסכון באנרגיה (אולי לא להשאיר כרטיסיה במצב קריאה כל הזמן?)?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
-
הי חברים. שידרגתי מ logitech brio ל logitech mx brio. השתמשתי בעבר ב Logitech Capture להקלטת ווידאו, אך התוכנה כבר לא נתמכת ע"י היצרן ולא מזהה את המצלמה. ניסיתי את תוכנת ה Camera המובנית בווינדוס 11 אך לצערי היא מתעקשת להקליט באיכות נמוכה ורק ב 1080P. ניסיית תוכנות חלופיות כגון OBS Studio ו Bandicam ועוד אך כולם יותר ממוקדות לסטרימינג והרבה הרבה יותר מידיי "מתוסבכות" למה שאני צריך, ז"א נטו הקלטה של הווידאו מהמצלמה. אשמח להמלצות רצוי מנסיון.
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
- 2 followers
-
-
בדיקת מהירות העלאה לא תקינה. לפני שדרוג 100 ל250 מגה עלאה היה מהירות תקינה. אחרי לא תקינה גם בדיקת מהירות וויפי תקינה ומחשב נייד אחרת תקינה. אולי חלונות 11 פרו את מהירות הגבלה. לא הצלחתי לפתור
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
עריכה: התקלה נפתרה מעצמה. השארתי את המחשב פועל ולא עשיתי שום דבר מאז שפתחתי את הדיון ומשום מה עכשיו הסאונד עובד. שלום, עדכנתי את הווינדוס 10 אתמול בלילה והיום הסאונד במחשב לא עובד. מחקתי את הדרייברים של Nvidia Audio וRealtek HD audio והתקנתי אותם מחדש וזה לא עזר. בVolume Mixer הוא מראה שהסאונד עובד כמו שצריך אבל פשוט לא שומעים. המחשב מחובר לטלוויזיה שהסאונד בה כן עובד. חיברתי אוזניות והסאונד בהם גם כן עבד בלי בעיות. אני לא יכול לעשות Recovery מכיוון שהוא רושם שהווינדוס עודכן לפני 10 ימים. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב לכולם! חברה' באיזה תוכנה אתם משתמשים בשביל לשלוט ב DRGB? יש לי לוח של ג'יגאבייט Z690 וזה מגיע עם תוכנה שמאפשרת לשלוט בתאורה אבל זה פשוט כזה בלי יותר מדי אופציות. יש משהו אחר מומלץ שאתם עובדים איתו?
-
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני צריכה עזרה דחופה. מישהו יודע איך עושים הילוך לאחור (שהסרט ילך מהסוף להתחלה במקום ממהתחלה לסוף) בתוכנת 'עורך הוידאו' של ווינדוז או ב'פאואר פוינט'? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
מסתדר אחרי כמה ריבוטים. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. מצרף צילום מהtrouble shooter אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
מחשב נייד ASUS בן שנה וחצי. בחודשיים האחרונים משמיע צליל כאילו שהכנסתי משהו לUSB. זה קרה אחת לכמה דקות, עכשיו זה החמיר וזה ממש כל שנייה. גם בסרגל אני רואה קפיצות של התראת הכנסת התקן וגם שומעים צליל מערכת. מה הבעיה? ASUS שלחו לי עדכוני רכיבים BIOS ועדיין לא ביצעתי. האם זה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-