תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה. לאחרונה רכשתי מחשב חדש, הכל טוב ויפה חוץ מה.... שכונן הDVD שלי איטי להחריד! (שתי דקות להעביר 150MB) בעת הקריאה ביצועי המחשב נופלים אני אפילו לא יכול לנגן מוזיקה בווינאמפ. בנוסף הכונן אף מתקשה לקרוא דיסקים של אודיו. מה שמוזר הוא שנתוני המערכת מראים שהRAM פנוי (1700 מ2000) והCPU על 50%. יש לי 2g ram conroe 6600 Msi neo 965 מה עלי לעשות, להחליף כונן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין גדול ,הלכתי על ההמלצה של האתר מעבד אינטל e6600 core2 duo לוח אם dq6 וכרטיס מסך 7900GT. הבעיה היא כזו : א.הבנתי שאני יכול לשנות את ההגדרות של המעבד (מצב ליבה אחת \מצב ליבה כפולה)איך עושים את זה? ב.בפנל הקדמי של המארז ישנם כניסות של אוזניות ומיקרופון שלא עובדות.מה יכולה להיות הסיבה לזה? ג.מה זה ETC ? תודה מראש ??? ???
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מדובר במדפסת hp deskjet 950c כך היא ניראת: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=hp950c אשמח לעצה מועילה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום. אחרי כמה חודשים של שימוש בצורב הא בחליט שהוא לא צורב יותר דיסקים, בהתחלה הוא חא עבר VERIFICATION של NERO עכשיו הוא פשוט עושה FAILED בצריבה ואם לא אז ה VERIFICATION בטוח נתקע... הבאתי אותו לתיקון והם מול העניין שלי צרבו דיסקי CD\DVD וה VERIFICATION עבר... מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי תוכנה, החלפתי כבלים,חיבורים ומה לא..
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחדש כמובן זו לא פעם ראשונה והוא מתכבה ממש דקה בערך אחרי שמדליקים אותו.. אני אפילו לא מצליח להכנס לביוס ולהסתכל על משהו הבעיה היא לא בספק, אני משתמש בספק חדש לחלוטין ניתקתי את כל הכוננים וההארדיסקים מה שמחובר זה רק מעבד, לוח וזכרונות יש סיכוי שזה בעיה בטמפרטורה של המעבד? אם לא, מה זה עוד יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P3 866 512 RAM האם יחזיק האיחסון 4 דיסקים קשיחים אשר יהיו בשימוש למחשבים ברשת מקומית כמו שרת אבל לא רק איחסון כתיבה וקריאה כרגע יש עליו WIN2000
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
שלום רב לכם היה לי קצר חשמלי שבעקבותיו ,כנראה ,אין המחשב מזהה את הכוננים: g , d עליהם היו תיקיות החשובות לי...רק לחלקן יש לי גיבוי. מה עושים מעבר לכיבוי ניתוק מהתקע וכו'? מקווה שהגדרתי נכון את הבעיה. איני אשת מחשבים. אנא, עזרו לי. בכבוד רב לאה פו
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני לא יודע מה לעשות כול פעם שאני ניכנס למחשב למדיה פלייר המחשב ניתקע אוו מיתכבא אוו אני ניכנס לסירטון באינטרנט המחשב ניתקע אוו מיתכבא מיתכבא ונידלק מה לעדות הבעיה הזאת משגעת אותי כן אני יודע שיש לי שגיעעות כתיב תעזרו לי בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היום סאן אנדרס קרס לי והיה מסך כחול אבל לא היתה כתובה בו הבעיה. אני מצרץ קובץ minidump אשמח אם תוכלו לפענח אותו ולעזור לי לפתור את הבעיה... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אוקי זה הכל התחיל בכך שניסיתי לנקות את המחשב אז אמרתי שפעם ב 4 שנים מותר להוציא את המאורר של המעבד ולנקות רק שהוצאתי את המאורר יצא יחד איתו גם המעבד וכל הפינים של המעבד שלי התעקמו בכל מקרה הצלחתי לארגן לי מעבד חדש אבל עכשיו המסך שלי לא נידלק אמרתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך אבל לא הכרטיס מסך בסדר גמור אמרתי אולי בעיה במסך הלכתי למסך של אחי חיברתי את המחשב ועדיין לא נידלק המחשב יש למישהו מושג מה הבעיה כי לי כבר אין אני מאוד מודה לכם על העזרה שלכם ואני חושש שזה יהיה הלוח תודה רבה עידן אה דרך אגב עוד בעיה מוזרה למחשב של אחי קנו לוח אם אני חיברתי אותו המחשב נידלק ואחרי 5 שניות הוא ניכבה בשינית יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בעיה מוזרה אתמול נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי בכדי לעדכן אותו...הורדתי כמה עידכונים ללוח אם ואחרי שהתקנתי אותם הופיע לי פתאום בעיה מוזרה הופיעו לי סימנים מוזרים על השולחן עבודה בחלק העליון השמאלי של המסך וזה נראה כאילו האקספלורר הודפס על השולחן עבודה...אחרי שמחקתי את כל הדרייברים שהתקנתי זה לא עזר והחלטתי לעשות פורמט...אחרי הפורט אותם סימנים מוזרים נשארו וכל מה שזה שינה רק את צורת הסימנים. ועוד בעיה אני זוכר רק שתי דברים שהקנתי איזשהו דרייבר של אינטל ומשהו של הכרטיס קול. עצות?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Gforce 7300 GT 256MB כשאני מנסה לראות סירטון, הוא מראה לי אותו כהה מאוד ולא ברור אני משאיר את החלון של המדיה פלייר פתוח, משחק קצת עם ההגדרות צבעים של הכרטיס מסך, ממשיך לראות את הסירטון, ואז רואים טוב. ברגע שאני פותח סירטון אחר, זה חוזר להיות כהה מידי כמו מיקודם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חבר שלי היה לו בעיה במחשב הוא עשה reload setup defult בביוס אחרי זה הוא הפעיל מחדש את המחשב העלה את הוינודס ורשום invalid boot.ini ואז כתב booting from c:/windows ואז זה מחזיר למסך פתיחה של הוינדוס ומסך כחול. וזה גם מחק לו את הביוס שהוא מנסה להיכנס לביוס זה רושם לו raid וללחות F4 עם ALT או משהו ואז הוא נכנס לזה וזה רושם לו ליצור RAID חדש או למחוק RAID
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי חבר'ה. קיבלתי מבן דוד שלי את הלוח אם הנתון לעיל. עכשיו,זהו לוח לפנטיום socket 478 -4 השאלה והבעיה שלי הם כאלה. יש לי רק עוד ספק כח אחד בבית של פנטיום 3. חיברתי אותו ללוח,המאורר שעל המעבד נדלק אך אין מסך. מה שגם קרה זה שכשחיברתי את ההרד דיסק ללוח הוא לא עבד(כנראה מקצר או משהו דומה) עכשיו אני לא יודע ממש יודע ממה הבעיה נובעת.. אולי בגלל שהלוח הזה צריך הרבה כח והוא חייב לעבוד עם ספק כח רק של פנטיום 4 ולכן הוא לא עולה לי.. צירפתי תמונה שבה אני מראה איפה לא חיברתי את החשמל(כי זה ספק של פנטיום 3) זה אולי קשור לזה שאין מספיק כח של חשמל? אני לא יודע אם הלוח הרוס או שפשוט אני צריך ספק כח של פנטיום 4 תודה לעוזרים. תמונה מצורפת: http://img150.imageshack.us/my.php?image=000ky2.jp…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כל חיבורי ה-USB שנמצאים בחלק הקידמי של המחשב לא מזהים לי שום דבר וגם האחוריים עובדים כ-USB 1.0 לא כ2 כשאני מנסה להתקין תדרייבר של ה-USB אני לא יכול זה לא נכנס להתקנה מה לעשות :s05:
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
בעיה מוזרה:המחשב לא מתכבה שאני עושה לו כיבוי הוא רק עושה לעצמו ריסט הדרך היחידה לכבות אותו היא דרך הכפתור ללחוץ כמה שניות מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של FSB שאני לא בטוח בה. משום מה נראה לי כאילו המעעבד עובד על FSB נמוך. כך זה נראה באברסט אוליטמייט:ראו תמונה. המעבד הוא Q9300 שה-FSB שלו יחסית גבה אמור להיות , אך אני רואה כי רשום 333 MHZ. אשמח לעזרה וייעוץ בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי Smiley זה די דחוף, כי …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הפעלתי את התוכנה כ8 שעות לא התקבל לי eroer ולא היה מופיע לי באדום כלום אבל לפי המדריך שנתנו לי אני לא בדיוק מבין האם הכל תקין אצלי בזכרונות כי הייתה לשונית אחת בשם pass במדריך היה מופיע אפס אצלי מופיע היה 18
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא תקלה או משהו בסגנון אבל אני לא מוצא פורום אחר יותר מתאים (אם יש אני ישמח עם המנהלים יעבירו את ההודעה או יפנו אותי לפורום הזה) השאלה די פשוטה, האם למחשב רגיל מסוכן לעבור שיקוף במכונות של שדה התעופה, איזה חלקים עלולים להפגע, ומה עלול לקרות? אני אמור לקחת את המחשב בענייני עבודה לחול ואני מפחד לגבי השיקוף הביטחוני, ולכן אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-