עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. Started by dov43,

קניתי צורב DVD של SONY מסוג AW-G170A . בהתחלה הכל היה בסדר , צרבתי תוכן DATA וקראתי . לאחרונה איני מסוגל לקרוא את התוכן הנצרב ומקבל הודעה כאילו windows לא מכיר את פורמט הצריבה . האם מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור בפתרונה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  3. אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא ערתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי צורב DVD 20A1P של LITEON ואני מנסה לחבר אותו למשב של DELL מסוג 4600/i אבל הוא לא נקלט ברמת הBIOS הוא מציג שגיאה על כך שאין רכיבי SLAVE או MASTER משניים וממשיך, עשיתי עדכון BIOS למלוח האם אבל זה לא פעל מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

6. Started by asher_32,

שלום פירמטטי את המחשב והתקנתי ווינדוס מקורי ובמנהל התקנים מופיעים שני סימני שאלה אחד בקר מסך (תואם vga ) והשני בקר raid הכרטיס מסך שלי הוא via/s3 unichrome pro והלוח הוא msi pm8m3-v ms-7211 באחד הפרומים קיבלתי את הדרייברים בקישור הנ"ל וההתקנה מסובכת מאחר שזה יורד בקבצי זיפ עם הרבה קבצים בקיצור לא הצלחתי להתקין ואני צריך עזרה בהתקנה תודה אשר http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=234

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. Started by Shiker,

שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 3000+ Venice core 64BIT זכרון: 512*2 = 1 giga של samsung 400 mhz לוח אם של epox הבעיה שלי, שדוד שלי הביא לי 2 סטיקים חדשים של קינגסטון כל אחד גיגה סה"כ 2 גיגה וחיברתי אותם, פלוס ב2 הסלוטים האחרים את ה- 2 של ה- 512 עכשיו שאני בא להפעיל את המחשב הוא נתקע לי בהתחלה שהוא מראה את המפרט של המחשב.. אבל כשאני מחבר למשל רק את ה-2 גיגה זה עובד... יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  8. אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי Smiley זה די דחוף, כי …

9. Started by law89,

אני רואה את האתר במחשב בצורה שונה לחלוטין בעוד בסמארטפון האתר מופיע כמו תמיד. האם בוצע איזה שדרוג/שינוי באתר בימים האחרונים?

10. Started by o.s,

שלום, קניתי כרטיס מסך של GAINWARD 7300GT וכשאני עובד עם הווינוס הטמפ' שלו היא בסביבות 50-55 אבל כשאני מפעיל משחקים כבדים הוא מטפס ל 65-70 אבל המשחק עדיין זז חלק . זה נורמאלי או שצריך לקחת אותו לחנות שיבדקו אותו?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. שלום לכולם! דבר ראשון תודה שנכנסתם אז ככה... לפני זמן לא רב שידרגתי תמחשב שלי חלק חלק עד שהגעתי למחשב חדש לגמרי... עכשיו יש לי בעיה עם המהירות של הזיכרון. קניתי זיכרון OCZ הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_dual_channel קניתי את הקיט של שניי סטיקים של 512 כל אחד. כלומר גיגה. וקניתי לוח אם חדש של ABIT דגם KN9SLI. ומעבד AMD ATHLON 4600+. עכשיו הבעיה היא כזו. כאשר אני מגדיר ללוח אם לזהות את המהירות של הזיכרון לבד הוא מתחיל לצפצף ולא עולה. בדקתי קצת והחלטתי להגדיר הכל ידנית במקום לתת ללוח אם לעשות את זה. אז שיניתי את המאפיינים למהירות של 800MHZ CAS 4 TRCD 5 TRP 4 TRAS 15 ומתח שיניתי ל2.1. עכשיו בהגדרות האלו המחשב עולה …

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by S_W_A_D,

המחשב אינו עובד ובבדיקה של CHKDSK דרך ההתקנה של וינדוס הוא אומר שיש תקלה אחת או יותר שאינן נתנות לתיקון הבעיה היא שההרדדיסק חדש לגמרי כי הקודם גם כן לא עבד טוב זה התחיל סתם שהמחשב נתקע ואחרי כל פעם שהוא נתקע היה חסר את אחד הקבצים של וינדוס שנדפק ממשהו (כנראה מהריסטרט) ובד"כ אפשר לתקן את זה תלוי בקובץ ישנם קבצים שלא הצלחתי לתקן ואז אני מפרמט מחדש. דבר זה קורא כל איזה יום או יומיים אם אני מתקין את המחשב מחדש... בהתחלה הוא עובד מצוין ואחרי קצת זמן הוא פשוט לא עובד יותר ואם כן אז מאוד לאטטטט. האם מישהו יודע איפה הבעיה. אני משער שזה בהרדדיסק כמובן אבל מכיוון שהוא חדש של western digital הוא לא יתקלקל סתם ככה אז אני משער שישנה עוד בעיה אם מישהו יודע בבקשה לעזור לפני שניק…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by ormoshe,

שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש עם לוח שתומך ב SLI ועליו 2 כרטיסי מסך Geforce 8400 GS כבר במשך שעות אני מנסה לחבר אליו 3 מסכים, אבל הכי הרבה שהצלחתי זה לגרום רק ל 2 לפעול, אותם 2 מחוברים לאותו כרטיס מסך. כיצד אני יכול להפעיל גם את הכרטיס מסך השני וכך לגרום ל3 המסכים לעבוד יחדיו? ניסיתי להתקין את הדריברים מספר פעמיים וללא שום הבדל. ב dvice manager נראה ש 2 הכרטיסים מותקנים כראוי. תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by tehnodrom,

מאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעייה עם הצורב הנרו משום מה לא מזהה אותו דרך ווינדווס הוא צורב לפעמים ולפעמים לא לא יודע מה הסיבה... מישהו יודע אולי מה הבעייה? תודה מתן.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  15. Started by shaharZur,

טוב בניתי מחשב לוח אם M2N-E מעבד AMD AM2 3800X2 כרטיס מסך 1900GT ספק LIBERTY 400W זכרונות TWINMOS 512X2 667 ארדיסק 160GB WD וכול המערכת פעלה חוץ מהארדיסק שלא נקראה על ידי המחשב אבל לאחר שהחלפתי אותו (מסמסונג ל WD) אז זה עובד. עכשיו נסיתי להתקין את הוינדוס ובסוף זה נתקע בדקה האחרונה. בקיצור אני צריך לפרמט את הארדיסק בגלל כל השטיות שעשיתי ואז לפצל אותט לשני כוננים ולהתקין את WINDOWS XP PR0 SP2 יש לי דיסק התקנה של ווינדוס דיסק של דרייברים של הלוח מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה שלב אחרי שלב?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  17. Started by theocampa,

היה לי אותו במשך שנה עובד תקין עד לאתמול.... אתמול הוא הפסיק לשדר תמונה לטלויזיה בtv-out דרך כבר s-video.(עד כה אני עבדתי בצג מחשב + טלביזיה) נסיתי להסיר ולהתקין דרייבר מחדש לא עזר ניסיתי כמה גירסאות כולל את הכי חדש. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (xp) , אחרי התקנת הדיירבר עדיין מתפקד תקין אך ברגע שאני מכוון לשדר לטלויזיה באיזו צורה שהיא (clone , הרחבת שולחן עבודה,dual view) המסך של המחשב מרצד לשניה (קפיצה בשינוי צורת המצב ונותר שחור, הטלביזיה בכלל לא קיבלה אות), המחשב עצמו נתקע כי המקלדת לא מגיבה לnumlock , ובמצב של preview לתצוגה גם נתקע. נסיתי את אותו דבר עם ויסטה ואותו תוצאה, אני חושד שזו בעיית חומרה , יש עוד דרך לוודא את זה ? כמובן אם יש עוד פתרונות אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. היי, קורה לי כבר פעם שלישית,שהiTunes נתקע,ומפסיק פתאום לנגן רצועה באמצע,וכך גם כשאני בוחר ברצועה אחרת/שונה - רק,כשסוגרים ופותחים את הiTunes מחדש,אפשר שוב לשמוע מוסיקה באמצעותו (הפעם זה קרה לי,כאשר באמצע שמיעת רצועה - הוספתי שיר מתוך הכונן הקשיח לספריית הiTunes) - האם זה יכול להיות קשור לחומרה? *מותקן במחשב:NERO 10,ובו:NERO KWIK MEDIA. 1.מה יכולה להיות הסיבה/ות לכך? 2.איך בודקים,ומגלים מהי הסיבה הספציפית לכך? 3.מהו הפיתרון לבעיה זו?,והאם זה קשור לחומרה? מישהו עוד נתקל בבעיה זו?! בבקשה עזרה... תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל והמאוורר שלו התחיל להרעיש, הבנתי שלהשיג כזה מאוורר להחלפה זה די מסובך ולא כלכלי, ראיתי שבגרסה שאינה ה DELUXE הוא מגיע ללא מאוורר כלל. האם ניתן להפעיל אותו ללא מאוורר, איך אפשר לדעת טמפרטורה של הכ.מ, גם אם אפעיל ללא מאוורר זה לא יהיה בזמן משחק שאז כמובן מי בכלל שומע את הרעש שלו

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  20. כאשר אני מדליק או מרסט את המחשב המאוורר נכנס לסלד גבוה שומעים את זה ויש רעש למספר שניות עד שהוא מתייצב השאלה האם זה תקין וזה בסדר או שיש בעיה מחשב p-D 2.8 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by lhadad,

שלום, מדובר במחשב חדש עם לוח של גיגהבייט K8N-ultra LSI ו HD 160G SATAII העתקתי לפלופי את הקבצים של SATA לחצתי F6 במהלך ההתקנה והתקנתי מהפלופי שני קבצים, בהמשך מערכת ההתקנה מודיע שלא הצליחה למצוא HD . ניסיתי להוריד ממספר מקומות קבצי SATA שןני ובכולם אותה הבעיה . מה עושים? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  22. איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by roeybarl,

בניתי עכשיו מחשב הכל הורכב בצורה תקינה ואני רק משתמש בכונן הקשיח שכבר היה לי.אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין מחדש את הווינדוס אך נתקל בבעיה: אני משנה את ההגדרה שהבוט יהיה מהדיוידי,הוא מתחיל להריץ את הדיסק,ונכנס למסך הכחול שכתוב Windows setup,ואז קורה אחד משני דברים-א שהוא נתקע באמצע הפעולה ופשוט קופא(בזמן קריאת הנתונים),או שהוא מצליח להמשיך קצת ואז עושה באמצע הפעולה ריסטרט. אין לי מושג איך לפתור את זה...בבקשה - אם למישהו יש מושג מה ניתן לעשות..... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. עדיין לא פועל אשמח לכל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  25. Started by tnt86,

דיסק של DVD מלא לוקח לי 50 דקות לצרוב אותו, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז כמעט אותה בעיה כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD למחשב אני לא יודע אם הבעיה במחשב או בצורב??

• 1 תגובה
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.