תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כשבוע מסך LCD של LG דגם L1717S הקטע המוזר הוא שבכל רזולוציה שנמוכה מ1280*1024 רואים ממש ממש גרוע. אני רגיל לעבוד עם 1024*768 אבל ההבדל בין שתי הרזולוציות הוא פשוט עצום.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? ???
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כרטיס nvidia geforce 6600gt. עבד מצויין במצב "שיכפול" כלומר התצוגה יוצאת בו זמנית גם למסך וגם ל טלוויזיה. כעת יוצא רק לטלוויזיה ותפריט nview - נעלם. ניסיתי להסיר את הדרייבר של NVIDIA ולהתקינו מחדש - אבל עדיין אין לי nview לתצוגות. מה עושים? האם יש דרך להחזיר את הBIOS של הכרטיס הגראפי לברירת המחדל שלו?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש סרט שאני מעוניינת לראות במחשב בתוכנת קריסטל ולא נפתח לי ורשום לי באנגלית :cant locate open stream . ניסתי לפתוח את זה אפילו בתוכנת ה- divx וגם לא נותן לי וזה רושם לי באנגלית : "this file cannopt be opened " ואחר כך רשום לי : this file does not appear to contain a video track ". האם אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התקנתי את המשחק TC Splinter Cell Double Agent ולפני שפותחים את המשחק נפתחת תוכנה לזיהוי החומרה במחשב. התוכנה מתריאה בפני שאני לא עומד בדרישות המינימום של המשחק מכיוון שגירסת הSHADER שלי היא 2 והמשחק דורש גירסה 3 ומעלה. מעבר לזה כל המפרט במחשב שלי עובר את דרישות המינימום. כאשר פתחתי את המשחק וניסיתי להתחיל משחק אני מקבל הודעת שגיאה שמציינת שוב את עניין הSHADER ואז נסגר המשחק... רציתי לדעת קודם כל אם ה SHADER הזה זו תוכנה כמו דרייבר שמתקינים במערכת או שמא זוהי חומרה שיושבת על הכרטיס מסך עצמו ולא ניתנת לשדרוג ע"י עדכון דרייבר? אשמח אם תוכלו לעזור לי בתחום
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הפעלתי את התוכנה כ8 שעות לא התקבל לי eroer ולא היה מופיע לי באדום כלום אבל לפי המדריך שנתנו לי אני לא בדיוק מבין האם הכל תקין אצלי בזכרונות כי הייתה לשונית אחת בשם pass במדריך היה מופיע אפס אצלי מופיע היה 18
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מע' ההפעלה על הנידי שלי: HP ZE2055EA. התקנתי את כל הדרייברים ע"י תוכנה שמתקינה את כולם ביחד (אופייני לניידים), והכל אחלה. אבל... הכונן קומבו שלי CD-RW \ DVD שלי מזהה רק דיסקים רגילים CD. בדקתי במנהל ההתקנים וגיליתי שאכן כך... חיפשתי דרייברים בכל העולם ולא מצאתי כ-ל-ו-ם!! מה לעשות Huh רק עדכוני קושחה (לא עוזר) אני מוצא.. בבקשה תעזרו....
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת צג משני (טלויזיה) למחשב. יש לי כרטיס מסך ati radeon x1600 pro חיברתי את הטלויזיה לכרטיס מסך בעזרת כבל s-video אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שום דבר לא מצליח לי !!! למישהו יש פיתרונות ????
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב אני מכניס דיסק cd והוא קורא רגיל והכל טוב אבל ברגע שאני מכניס דיסק של dvd הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק למה הבעיה הזאת..?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר איזה 8M שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN? תודה הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחדש כמובן זו לא פעם ראשונה והוא מתכבה ממש דקה בערך אחרי שמדליקים אותו.. אני אפילו לא מצליח להכנס לביוס ולהסתכל על משהו הבעיה היא לא בספק, אני משתמש בספק חדש לחלוטין ניתקתי את כל הכוננים וההארדיסקים מה שמחובר זה רק מעבד, לוח וזכרונות יש סיכוי שזה בעיה בטמפרטורה של המעבד? אם לא, מה זה עוד יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום רב לכם היה לי קצר חשמלי שבעקבותיו ,כנראה ,אין המחשב מזהה את הכוננים: g , d עליהם היו תיקיות החשובות לי...רק לחלקן יש לי גיבוי. מה עושים מעבר לכיבוי ניתוק מהתקע וכו'? מקווה שהגדרתי נכון את הבעיה. איני אשת מחשבים. אנא, עזרו לי. בכבוד רב לאה פו
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל והמאוורר שלו התחיל להרעיש, הבנתי שלהשיג כזה מאוורר להחלפה זה די מסובך ולא כלכלי, ראיתי שבגרסה שאינה ה DELUXE הוא מגיע ללא מאוורר כלל. האם ניתן להפעיל אותו ללא מאוורר, איך אפשר לדעת טמפרטורה של הכ.מ, גם אם אפעיל ללא מאוורר זה לא יהיה בזמן משחק שאז כמובן מי בכלל שומע את הרעש שלו
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היי אשמח לחוכמת ההמונים. מחפש תוכנת גיבוי שעונה על הדרישות הבאות: 1. כרגע משתמש בתוכנה שהחלוקת כוננים חייבת להיות זהה בין מה שמופיע בגיבוי למה שמופיע כרגע. כלומר, נניח רציתי לאחר הגיבוי להתקין לינוקס והקציתי לזה מקום, התוכנה לא מסוגלת להשתמש בגיבוי כדי להחזיר אותו למצב שהיה לפני התקנת הלינוקס. 2. תשלום חד פעמי ולא תשלום בכל שנה מחדש. רצוי משהו במחיר סביר (נגיד 100 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
- 1 follower
-
-
הכל התחיל לפני כחודשים המחשב התחיל להרעיש מידי פעם אבל רק לכמה שניות ונפסק היום הוא כבר לא מפסיק להרעיש ומפסיק רק מידי פעם,ניקתי אותו מאבק(היה מלא)עדין יש רעש,ולא יודע אם קשור הפעלתי מחדש אחרי שניקתי מאבק את המחשב והתקנתי את עידכוני המערכת שהפעלתי מחדש את המחשב העכבר והמקלדת לא עבדו הפעלתי שוב מחדש היה כתובsecondary slave drive flair הפעלתי שוב מחדש אחרי שפתחתי את המחשב וחיברתי יותר חזק את החוטים הכל עבד חוץ משנעלם הכונן תיקלטורים הפעלתי שוב מחדש שוב המקלדת והעכבר לא עבדו עכשיו הפעלתי שוב מחדש והפעם הכל עובד(המחשב התחיל לעבוד די לאט מלפני כמה ימים)
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום קודם הבעיה: יש לי מחשב פנטיום 3 ומגה הרץ: 500 זיכרון:320 כרטיס מסך:גיפורס2 ואני משחק בוא קונטר סטרייק בלי בעיה עובד ממש יופי חלק!.... עכשיו הבעיה היא שאתמול הרכבתי מחשב סלרון 733 מגה הרץ והעברתי את הזיכרון הכרטיס מסך מהפנטיום 3 למחשב שהרכבתי(733) את הכרטיס מסך וזיכרון(הכרטיס מסך גיפורס 2mx) ויש למחשב שהרכבתי הרדיסק שעושה רעש כזה לפעמים של חריקות קטנות כאלה אז שאני מפעיל בוא את המשחק קונטר רק ליפעמים עובד לרוב המחשב ניתקע לגמרי העכבר גם ניתקע ואיאפשר לעשות כלום עד שלוחצים על הכפתור rest זאת הבעיה..... מה הבעיה למה הוא ניתקע?? ניסיתי להתקין winxp מחדש... לא עזר בכלל גם את המשחק התקנתי מחדש דרייברים של כרטיס מסך דייריקס גם התקנתי הכל בקיצור אבל לא הולך איל פותרים את זה?…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כל חיבורי ה-USB שנמצאים בחלק הקידמי של המחשב לא מזהים לי שום דבר וגם האחוריים עובדים כ-USB 1.0 לא כ2 כשאני מנסה להתקין תדרייבר של ה-USB אני לא יכול זה לא נכנס להתקנה מה לעשות :s05:
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום פירמטטי את המחשב והתקנתי ווינדוס מקורי ובמנהל התקנים מופיעים שני סימני שאלה אחד בקר מסך (תואם vga ) והשני בקר raid הכרטיס מסך שלי הוא via/s3 unichrome pro והלוח הוא msi pm8m3-v ms-7211 באחד הפרומים קיבלתי את הדרייברים בקישור הנ"ל וההתקנה מסובכת מאחר שזה יורד בקבצי זיפ עם הרבה קבצים בקיצור לא הצלחתי להתקין ואני צריך עזרה בהתקנה תודה אשר http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=234
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 3000+ Venice core 64BIT זכרון: 512*2 = 1 giga של samsung 400 mhz לוח אם של epox הבעיה שלי, שדוד שלי הביא לי 2 סטיקים חדשים של קינגסטון כל אחד גיגה סה"כ 2 גיגה וחיברתי אותם, פלוס ב2 הסלוטים האחרים את ה- 2 של ה- 512 עכשיו שאני בא להפעיל את המחשב הוא נתקע לי בהתחלה שהוא מראה את המפרט של המחשב.. אבל כשאני מחבר למשל רק את ה-2 גיגה זה עובד... יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי שלושה דיסיקם קשיחים במחשב ועכשיו פתאום אחד הדיסיקים לא רוצה לעלות... דרך המחשב שלי הוא שואל אותי יש אם לאתחל אותו ואני לא יודע מה לעשות.. אם אני אגיד לו כן כל מה שהיה שמה ימחק לא שיש לי ברירה, אין לי גישה לשם... למישהו יש איזה רעיון איך אני יכול להחזיר לי את החומר?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום רב. אך אני עושה בשביל שיהייה לי במחשב מערכת הפעלה אם 3 שפות ,כלומר 3 משתמשים אם שפות שונות {עיברית ,אנגלית ,רוסית }.ו כמובן במחיצה אחד אך אני אמור להגדיר את זה ? תעזרו לי בבקשה .
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
ברשותי הארד דיסק בנפח של 250 גיגה בהגדרות של המחשב הראשוניות (BIOS) מצויין שהארד דיסק 250 גיגה אך לאחר שהווינדוס עולה ואני נכנס למחשב שלי מצויין שנפח הכולל של הארד דיסק הוא 127 גיגה בלבד מדוע זאת?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-