תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
המחשב משגע אותי... צירפתי את שני הקבצים האחרונים (אחד מעכשיו ואחד מאתמול). תודה רבה רבה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא ערתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אהלן, קניתי Laptop מסוג Compaq Presario V6000, אך לאחרונה ויסטה מראה לי שהוא לא מצליח לטעון את הבטריה. המד מראה על 0%, ורושם לי: "Plugged in, Not charging". ניסיתי לחפש קצת על הבעיה בגוגל, מצאתי כמה חבר'ה שיש להם גם את אותה בעיה, אבל אף אחד לא מציע פתרון לסיפור. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 30 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? אני שם את זה על High ויש לי בערך 20-40 FPS
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היום אבא שלי התקשר אליי בעודי בבסיס.. והודיע לי שאחי הקטן איכשהו גרם למחשב להפסיק לעבוד. ושכנראה משו נשרף כי גם היה ריח, וגם המחשב לא עלה. חזרתי הבייתה, ואימתתי את התקלה, ניסיתי לנתק את הספק מהחשמל ולחבר שוב (כמו אחרי הפסקת חשמל). המאווררים נדלקו לפחות משניה וזהו. אני נוטה להאמין שזה הספק.. הוא גנרי, והוא מחזיק אצלי כבר המון זמן.. השאלה: האם ספק באמת יכול להישרף סתם ככה פתאום? ומה הסיכוי שהוא לקח איתו עוד חברים? ואיך אני יכול לדעת? (אם זה קריטי, אז יש לי p4 2.4ghz, עם 768מב זכרון, גיפורס4 אם איקס 440, על לוח לא ממש מוכר) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום רב. בעייה כזאת: הייתה לי בעייה אם לוח אם שהייהו כבלים נפוחים ו החליפו לי את הלוח . עשיתי פירמוט למחשב התקנתי אנטיורוס KASPERSKI 6 ולאחר מכן עושה סריקה למחשב SCAN MY COMP וסריקה נעצרת ב 3% ב. בקובץ C:WIN/SYS/INFORMATION ולא עובר את 3 אחוז וככה הוא נשאר שעות . אני חושב עליתי על בעייה ,שמתי דיסק קשיח אחר אם אותם תוכנות והכל מתבצעה ב 100% . השאלה שלי האם הבעייה בדיסק קשיח למרות שאמרו לי בחנות שהם בדקו אותו והוא תקין . תודה אשמח לקבל תשובה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
יש סרט שאני מעוניינת לראות במחשב בתוכנת קריסטל ולא נפתח לי ורשום לי באנגלית :cant locate open stream . ניסתי לפתוח את זה אפילו בתוכנת ה- divx וגם לא נותן לי וזה רושם לי באנגלית : "this file cannopt be opened " ואחר כך רשום לי : this file does not appear to contain a video track ". האם אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש עם לוח שתומך ב SLI ועליו 2 כרטיסי מסך Geforce 8400 GS כבר במשך שעות אני מנסה לחבר אליו 3 מסכים, אבל הכי הרבה שהצלחתי זה לגרום רק ל 2 לפעול, אותם 2 מחוברים לאותו כרטיס מסך. כיצד אני יכול להפעיל גם את הכרטיס מסך השני וכך לגרום ל3 המסכים לעבוד יחדיו? ניסיתי להתקין את הדריברים מספר פעמיים וללא שום הבדל. ב dvice manager נראה ש 2 הכרטיסים מותקנים כראוי. תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום רב לכם היה לי קצר חשמלי שבעקבותיו ,כנראה ,אין המחשב מזהה את הכוננים: g , d עליהם היו תיקיות החשובות לי...רק לחלקן יש לי גיבוי. מה עושים מעבר לכיבוי ניתוק מהתקע וכו'? מקווה שהגדרתי נכון את הבעיה. איני אשת מחשבים. אנא, עזרו לי. בכבוד רב לאה פו
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אתמול ביקשתי את עזרתכם לגבי איך לספק לכרטיס מסך שלי יותר חשמל.. אמרתם לי לחבר את ה6 פינים הזה..והראתם לי תמונה.. אחר כך פתחתי תמחשב וראיתי שמחובר לכרטיס מסך שלי חיבור חשמל...אך הוא מפוצל לעוד מקומות.. מה אני צריך לעשות...? אני מקווה שהבנתם אותי- אם לא תגידי לי ואני יסביר
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק או להעביר כמה קבצים וקופצת לי הודעה : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הי מופיעות לי התראות של 3.3v volt exceeded it's limit הממ מה זה אומר? לפני כמה זמן החלפתי ספק בגלל שהמחשב פשוט סירב להדלק...אך בעיה זאת נשארה כל שאני משאר שזה לא הספק...לוח אם אולי נדפק או שאולי זה הזיכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום חברה. לאחרונה רכשתי מחשב חדש, הכל טוב ויפה חוץ מה.... שכונן הDVD שלי איטי להחריד! (שתי דקות להעביר 150MB) בעת הקריאה ביצועי המחשב נופלים אני אפילו לא יכול לנגן מוזיקה בווינאמפ. בנוסף הכונן אף מתקשה לקרוא דיסקים של אודיו. מה שמוזר הוא שנתוני המערכת מראים שהRAM פנוי (1700 מ2000) והCPU על 50%. יש לי 2g ram conroe 6600 Msi neo 965 מה עלי לעשות, להחליף כונן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני לא יודע מה לעשות כול פעם שאני ניכנס למחשב למדיה פלייר המחשב ניתקע אוו מיתכבא אוו אני ניכנס לסירטון באינטרנט המחשב ניתקע אוו מיתכבא מיתכבא ונידלק מה לעדות הבעיה הזאת משגעת אותי כן אני יודע שיש לי שגיעעות כתיב תעזרו לי בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 3000+ Venice core 64BIT זכרון: 512*2 = 1 giga של samsung 400 mhz לוח אם של epox הבעיה שלי, שדוד שלי הביא לי 2 סטיקים חדשים של קינגסטון כל אחד גיגה סה"כ 2 גיגה וחיברתי אותם, פלוס ב2 הסלוטים האחרים את ה- 2 של ה- 512 עכשיו שאני בא להפעיל את המחשב הוא נתקע לי בהתחלה שהוא מראה את המפרט של המחשב.. אבל כשאני מחבר למשל רק את ה-2 גיגה זה עובד... יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק או מרסט את המחשב המאוורר נכנס לסלד גבוה שומעים את זה ויש רעש למספר שניות עד שהוא מתייצב השאלה האם זה תקין וזה בסדר או שיש בעיה מחשב p-D 2.8 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום הורדתי את ה-DRIVERS הבאים מאתר החברה של GIGABYTE אבל משום מה אני לא יכול לעשות להם INSTALL תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
במחשב הישן התקנתי ויסטא... עד עכשיו הכל היה מצוין במשל שבוע+ ועכשיו משהו קרה! הווינדוס לא מזהה את הצורב והצורב DVD שלי! עשיתי עדכון דריברים וכלום לא עוזר! מה אפשר לעשות? ד''א הביוס מזהה את הכוננים. -תודה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הזמנתי רמקולים חדשים והנה, הם הגיעו! הבעיה היא שמתוך 5 רמקולים רק 2 עובדים (הפרונטים). הבעיה היא לא ברמקולים כי כששחקתי עם הכבלים הצלחתי לגרום לסנטר ולאחוריים לעבוד אבל על חשבון הקידמיים. קבלתי בנוסף מן חלק מוזר עם כניסה ל 3 חוטים מקדימה (נראים כמו החיבורים לכרטיס קול במחשב) ושניים מאחורה (שונים ומוארכים טיפה) ואין לי מושג לאן לשייך אותם.. הרמוקלים הם של לוגיטק X530 5.1 והכרטיס קול הוא כרטיס מובנה Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] PCI אשמח מאד לכל עזרה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני חדש בהרכבת מחשב. מבקש את עצתכם לבחירת חלקים למחשב בתקציב של 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-