עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש על הלוח אם חיבור 4 פינים כזה שנועד לתת כח נוסף לכטיס מסך ...האם אני צריך לחבר אותו בנוסף לחיבור הנוסף שכבר מחובר מי ספק כח לכרטיס ?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by Imtheman,

חג שמח חברים . יש לי צורב של קריאיטב והוא לא נפתח פתחתי אותו והבעיה היא שהמגנט שנמצא על הגשר מעל לתושבת של הדיסק חזק מידי ולא נותן לתושבת של לרדת ככה שאם יש דיסק במגש הוא יצא אבל אם אין דיסק הוא תקוע מישהוא מכיר את הבעיה המוזרה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by dna,

שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:45:08 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by ניר.,

נורת ה-STATUS ב-dlink di-524 מהבהבת כל הזמן ואין לי גישה לאינטרנט אלא רק לנתב עצמו (כלומר יש לי גישה רק לממשק של הנתב) כיצד אני פותר את הבעיה הזאת כך שתיהיה לי גם גישה לאינטרנט דרך הנתב ושנורת ה-STATUS תפסיק להבהב ? נ.ב המודם שלי הוא ALCATEL STH....

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by liran76,

שלום לכם שלשום יום שישי עשיתי UPDATE ל WINDOWS ואחרי שיסתיים אני לא מצליח להיכנס לאינטרט , הוא רושם לי כבל רשת מנותק (יש לי ראוטר) החלפתי כבל ולא עוזר התקנתי מחדש את הכרטיס רשת ועדיין לא עובד ,המחשב מראה שהוא מנסה להתחבר לראוטר אבל מתנתק יש למישהו רעיון?????

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. חבר'ה אני כבר אובד עצות ומפחד שלא שרפתי את הלוח אם חיברתי לפי המדריך (החוברת המצורפת עם הלוח אם) את כל החיבורים של הריסט וכו' אבל רק הנורה האדומה דולקת קבוע המאוורר של המעבד עובד ולפי מה שאני שומע לא נדלק הארד דיסק וגם הנורה שצריכה להידלק בלוח אם לא דולקת מה הבעיה???? תודה רבה רבה לעוזרים מראש זה דחוף מאוד עריכה= הסתדרתי הספק של המחשב היה דפוק

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by TheRedEye,

יש לי לוח אם של ASUS דגם P4V533-MX עם ביוס מאופס. על הלוח אם יש כרטיס מסך מובנה ויש אפשרות לחבר כרטיס מסך רגיל כשאני מפעיל את המחשב אין פלט מהכרטיס מסך המובנה וכאשר אני מחבר כרטיס מסך נוסף גם לו אין פלט. אבל כל שאר הדברים עובדים - מאווררים עכבר וכו'.. אין לי אחריות על הלוח אם, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by Gosu,

בחרתי שם במצב Diagnostic start up, כדי לנסות להתקין משהו במצב בו לא כל התוכניות עולות. שיניתי אחר כך ל-normal start up, אך היו שינויים של diagnostic שלא היו קודם - כמו הפס הכחול ששונה לפס פשוט כמו ב-windows 98, שגורמים לי לחשוב שאולי המחשב עדיין נמצא במצב diagnsotic למרות ששיניתי. ("בתצוגה" לא נמצאת תצוגה בסגנון windows XP, כך שלא ניתן לשנות). מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. שלום לכולם. לאחרונה הרמקולים שלי החלו לעשות רעשים מוזרים. נשמע כמו רעשים אלקטרונים מוזרים. המוזר הוא שהרעשים מתחילים רק בלילה. אין לי מושג מה עושים עם זה. יש למישהו מושג אולי על מה מדובר? חשוב לצייין כי המחשב עובד מצויין בלי קשר לזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by et_gershon,

:-[ פתאום הוא לא מזהה לי את כונן ה- DVD במחשב וכל דיסק שאני מכניס הוא כותב שהגישה נדחתה. מה אני עושה לעזעזל?? בעע זה התחיל רק עכשיו ולא היה לפני זה...

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  11. ??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. השאלה שלי מדוע כשאני מחבר אותו למחשב כשהמחשב כבוי ואחר כך מדליק את המחשב המחשב אינו עולה ומצפצף.האם יכול להיות שהמחשב שלי אינו תומך בTURBO כי לפי הנתונים הוא אמור להתאים.או שאיני עושה משהו נכון?תודה למשיבים.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 11:18:53 ועוד דבר מה זה לוח אם תומך ב ECC Registered.איך אפשר לדעת אם תומך או לא.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. Started by nbav,

"שימו לב שפורום זה מיועד אך ורק ובעיות חומרה. לבעיות תוכנה, יש לפנות לפורום תוכנה." אני לא יודע אם זה נקרא בעיית חומרה או תוכנה. אני מקווה שאני בפורום הנכון. '>http://jpg.co.il/view/507e7962c4c07.jpg/"] מאז שעשיתי פירמוט, ההודעה שבתמונה קופצת לי מדי פעם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך מעלימים אותה אחת ולתמיד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by gilloze,

שלום קניתי ספק 400 librty והארד דיסק 250g s,ata 2 של maxtor אכשיו התקנתי הכל סבבה זה מראה לי שהארד דיסק 130 גיגה למה זה ככה והדגם שקבילית זה בסדר כתוב עליו 250 למה זה תודה גיל לוח asus pmld2

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by redead,

נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT ומשם לSTORG ולDISK MANAGEMENT משם אני מבין שאני צריך ללחוץ על ההרדיסק החדש ולעשות INITIALIZE DISK ? יש לי שם שתי אופציות לבחור מיד אחרי זה כשהראשון זה MASTER BOOT RECORD והשני זה GUID PARTITION TABLE מה אני אמור לבחור? ואם יש עוד משהו שאני אמור לדעת אז זה הזמן :-) תודה..

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. שלום קניתי מחשב נייד Dell Inpiron 1525 ללא מערכת הפעלה. יש לי נסיון בהתקנת וינדוס xp על מחשב רגיל וישן וחשבתי שזו לא תהיה בעיה. בעיה שדיסק ההתקנה לא מזהה HD להתקין עליו. - קראתי את המדריך המצורף ןהבנתי שיכול להיות זה בעיה בבקר אבל לא הבנתי איך אני מתקן אותה ??? אני לא יכול להתקין דרייבר או לעדכן כלום כי פשוט אין לי כלום על המחשב. בביוס יש לי אפשרות לעבור מ AHCI ל ATA. בבקשה עזרה דחופה כי זה ממש מבאס!!! תודה אבישי

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by kobi3211,

מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by pit18,

האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. יש לי לוח gigabyte ds3 rev 3.3 יש לי 2 הרדיסקים שאני רוצה להפעיל בRAID 0 בביוס בחרתי sata /ide control mode:raid/ide רשום בחוברת שכשאחרי שמזהה את ההרדיסקים לפני עליה של וינדוס ללחוץ על ctrl+g אני לוחץ ושום דבר לא קורה מה אני לא עושה נכון?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by ben060,

יש לי בעיה במחשב: באמצע העבודה הוא נכבה, ושאני מנסה להדליק אותו הוא לא נדלק. בעבר רק אחרי שהייתי משחק קצת עם הכבל שמחבר בין החשמל לספק הוא היה מסתדר, היום גם זה לא עוזר. ניסיתי לחבר את הכבל נתח של המסך לספק אך גם זה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכבל מתח שהיה של הספק אל המסך והמסך פעל -- מכאן ניתן להסיק כי הכבל תקין, מה שלא תקין זוהי בעית חומרה. נראה לי שהבעיה היא: בספק, אחד הכבלים לא תקין, משהו התקלקל, כפתור ההפעלה לא מחובר ללוח... אלו סתם השערות. הלוח שלי הוא זה: ASUS CUSI- M . מה עושים? אם צריך תמונות אין לי בעיה להביא.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by XMB,

שלום יש לי מודם ADSL פנימי יושב על PCI מדגם GlobespanVirata הבעיה שאני לא מצליח למצוא/להתקין אותו ב VISTA אשמח לעזרה וייעוץ, תודה יום טוב.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. Started by redti,

אהלן יש לי בעיה די רצינית.. שאני גרמתי לה.. הורדתי איזה תוכנה..לא הצלחתי להפעיל אותה וקראתי באיזה פורום שעל מנת להפעיל אותה.. צריך לנתק את הכוננים . ומישהו שם הגיב שבמקום לנתק אפשר פשוט ללכת לdevice manger ולעשות disable ל ata/atapi משהו כזה.. בכל מקרה הלכתי לdevice manger ועשיתי disable ל primary ide ולsecondary וגם לintel contoroller משהו כזה.. ואז עשיתי restart ושהוינדוס עולה אני רואה רק את התמונה של השולחן עבודה בלי אייקונים בלי כלום.. וזהו יש לי 2 כוננים במחשב..ועל כל כונן וינדוס, והוינדוס השני כן עובד(זה שאני מקליד ממנו כרגע) . מישהו יודע אולי איך אני יכול לסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  23. ואז יש רעש של ההארדדיסק שהוא נתקע כזה, נורת הפלופיי דולקת, ואז העכבר נתקע. בעבר לא היו בעיות עם הכיבוי או האיתחול מדובר על XP

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. היי יש לי כ.מסך 6600 gt , עשיתי o.c סולידי למעבד (של המחשב לא של הכרטיס) (15%). לפני האוברקלוק קיבלתי כ-10000 נק' בגרסא של 2003, אחרי האוברקלוק ירדתי אל מתחת ל5000. ניסיתי הכל- ריסט לביוס, התקנה מחדש של ה 3D , הוצאתי את הכרטיס והתקנתי אותו מחדש ושום דבר לא עזר- אותה תוצאה בדיוק (אני די בטוח שזה בדיוק חצי מהתוצאה הקודמת) תודה מראש אגב- ה- XP, הEVERST וגם ה 3D מזהים את הכרטיס וגם טוענים שהוא תקין.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by Benz0r,

יש לי כרטיס מסך Geforce 7600 GS והמחשק counter strike פועל לי לאט לא כמו פעם FPS נמוך במקום 100 קבוע הוא ירד ל 60 30 20 לפעמים וזה עושה מלא לאגים איך אפשר לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים