תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אתמול קניתי צורב DVD של ASUS. חיברתי אותו לפי הכבלים כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב מסומן שיש לי רק כונן אחד והוא הצורב הDVD והצורב השני "נעלם". הכנסתי דיסק לצורב DVD והוא לא מצליח לקרוא אותו טוב...ניסיתי אחר כך לצרוב משהו בצורב DVD והוא לא צרב. מה אני צריך לעשות? הלכתי היום לחברה והוא חיבר את הצורב והכל היה תקין עכשיו שוב חיברתי ושוב אותו בעיה תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ של אי בי אם דגם r60e ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה קיים אצלו רק usb & VGA האם קיימת דרך לחיבור דרך ה rca של הטלווזיה ?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
בחרתי שם במצב Diagnostic start up, כדי לנסות להתקין משהו במצב בו לא כל התוכניות עולות. שיניתי אחר כך ל-normal start up, אך היו שינויים של diagnostic שלא היו קודם - כמו הפס הכחול ששונה לפס פשוט כמו ב-windows 98, שגורמים לי לחשוב שאולי המחשב עדיין נמצא במצב diagnsotic למרות ששיניתי. ("בתצוגה" לא נמצאת תצוגה בסגנון windows XP, כך שלא ניתן לשנות). מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
פירמטטי מחשב של חבר ואני לא מוצא את השם של הלוח אם שלו איך אני מוצא את השם ומוריד את הדריברים?!?!?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
"שימו לב שפורום זה מיועד אך ורק ובעיות חומרה. לבעיות תוכנה, יש לפנות לפורום תוכנה." אני לא יודע אם זה נקרא בעיית חומרה או תוכנה. אני מקווה שאני בפורום הנכון. '>http://jpg.co.il/view/507e7962c4c07.jpg/"] מאז שעשיתי פירמוט, ההודעה שבתמונה קופצת לי מדי פעם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך מעלימים אותה אחת ולתמיד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATHLON XP 64 BIT 3800+ עם לוח אם של גיגה בייט דגם GA-M55plus-S3G rev. 1.0 כרטיס מסך של 8500 GT , יש לי 2 גיגה ראם. ומותקנת אצלי מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ,לפני כשבוע התחיל בעיה מסויימת. כשאני מכבה את המחשב הדיסקים הקשיחים נכבים אבל לוח האם והמעבד נשארים דלוקים, חשבתי שזה בעיה בגירסה של הביוס,אז עדכנתי אתו דרך אתר החברה, וזה לא עזר. חשבתי שזה בגלל כרטיס המסך החדש שקניתי אז הוצאתי אותו , וזה לא הבעיה. התקנתי XP כי חשבתי אולי שהווינדוס נדפק, אבל גם שם אתו הבעיה, אז חזרתי לויסטה ועדיין אותה הבעיה. משהו יוכל לעזור? זה קרה בעבר למשהו?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את הווינדוס ועולה השולחן עבודה לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להשתמש במחשב חלק שמתי לב שמה שגורם לבעיה זו היא הטעינה של האנטי וירוס נורטון 2005 (יש על האייקון למטה איקס אחרי 3-4 דקות הוא כאילו מפעיל את עצמו ) והמחשב חוזר לפעול כרגיל למה זה?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם הנתונים הנ"ל מעבד :AMD ATHLON 64 3000 זיכרון 1024 כרטיסך מסך ATI 9200 הבעיה שלי היא שהמחשב נורא איטי בפעולות פשוטות כגון פתיחת המחשב שלי או פתיחת כונן כלשהו הוא נורא איטי אני לא מבין למה יש לי תוכנה לחיפוש רוגלות והרצתי אותה והכל תקין מה עליי לעשות ? ואם הנתונים הנ"ל מספיק טובים לאחד שלא משחק במחשב כלל אלא אינטרנט וצריבה? המון תודות לנוגעים בדבר
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות את המחשב כל פעם הוא מגיע למצב טעינה של הוינדוס ועושה פתאום ריסט העלתי אותו בSAFE MOD הרצתי אנטי וירוס וזה עדין עושה מה הבעיה? תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס אני מתקין את הכרטיס מסך ועלה לי רגיל המחשב אבל ברגע שאני מכבה או סתם עושה ריסט ורוצה להדליק את המחשב אז לא עולה לי הווינדוס אני צריך להכנס למצב בטוח למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ואז עולה לי...1 קניתי כרטיס מסך אז תרידו את הפטרון הזה...!
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום. אחרי כמה חודשים של שימוש בצורב הא בחליט שהוא לא צורב יותר דיסקים, בהתחלה הוא חא עבר VERIFICATION של NERO עכשיו הוא פשוט עושה FAILED בצריבה ואם לא אז ה VERIFICATION בטוח נתקע... הבאתי אותו לתיקון והם מול העניין שלי צרבו דיסקי CD\DVD וה VERIFICATION עבר... מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי תוכנה, החלפתי כבלים,חיבורים ומה לא..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על מחשב. כבר בהתקנה הוא לא זיהה עכבר וגם לאחריה העכבר תקין - נבדק במחשב אחר. גם עם עכבר אחר העניין לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש והצורב שיש לי הוא philips lightscribe מ kap עכשיו אחרי שאני צורב דיסק במהירות שהיא יותר גבוה מי 2.730 לדוגמה 8X או 4X אז נכון יש על הדיסק DVD מין עיגול דק כזה אחרי העיגול המרכזי אז הוא צורב לי אחריו וכשאני מכניס את הדיסק אחרי שהוא גמר לצרוב לDVD בסלון הוא עושה לי מין רעשים מוזרים ורק אחרי איזה דקה הוא מעלה לי את הדיסק עכשיו כשאני צורב דיסק במהירות 2.730 הוא צורב לי לפני העיגול הדק ואותו דיסק אחרי הצריבה פועל לי חלק ב DVD בסלון מה מיכול לגרום לבעיהה????? בבקשה אני מיואש כבר....
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך, עכשיו אני יודע שכאשר מחליפים צריך למחוק את הדרייברים של הקודם ולהתקין את החדשים, שאלה 1: איפה הדרייברים שצריך למחוק? שאלה 2: אחרי שמחקתי אותם, ואני שם את החדש ומדליק את המחשב, איך יש לי תצוגה אם הכרטיס עדיין לא מותקן? תודה..
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
התקנתי היום שתי מאווררים ג'נריים פשוטים ואז המסך התחיל לקפוץ יענו להיכבה ולהידלק במהירות אחר כך המסך נמרח כזה ואז אחר כך הפעלתי מחדש ואז הוא עשה ריסט ונהיה ציפמוף כזה ארוך מהלוח אם מפרט P4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ספק זה מה שרשום עליו 240W 420W MAX מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אהלן.. :-\ אתמול כשהייתי מחובר למסנג'ר קיבלתי פתאום הודעה ממישהו שאני מכיר... בו יש קובץ מסויים - img_1123.rar. אז אני בטבעיות קיבלתי אותו מכיוון ששוב, זה מישהו שאני מכיר. מסתבר אחרי זה שזה וירוס המופץ דרך הרשימה של המסנג'ר וכרגע גם אני כביכול מפיץ אותו. לאחר שמחקתי את הקובץ מהדסקטופ גיליתי שמישהו פרץ לי למחשב ומתחיל לדבר עם אנשים במסנג'ר מול העיניים שלי. מיידית עשיתי ריסטרט כמובן ונכנסתי לתיקיית הווינדוס מכיוון שבד"כ לשם מגיעים הוירוסים, למזלי באמת מצאתי את הקובץ שם (כל קובץ ה- RAR) ומחקתי אותו. עשיתי ריסטרט שוב ומצאתי שם את הקובץ שוב. אז הקובץ בעצם נוצר מחדש כל פעם שאני מוחק אותו ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא בה אני יכול להפטר ממנו לצמיתות. כאשר אני סורק את הקובץ באנטי ו…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. פעם יכולתי באיזה שהוא שלב זה נחסם. בהתחלה הוא כותב שהגוגל בר שלי חוסם אותו וכשאני מנטרלת זה עדיין לא עובד. אולי זה הנורטון אנטי וירוס חסם לי באיזה אפדייט? בכל מקרה ניסיתי דרך כמה אתרים-מיבזקון, האתר של גלי צה"ל וזה תמיד חוסם. כותב לי במדיה פלייר שזה לא נותן להיכנס לurl ןאז זה כותב שהכתובת מתחילה בhttps ולא בhttp. מה המחשב הזה רוצה ממני? בכל מקרה כל מי שיכול לעזור, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה היא כאשר המחשב כבוי אני מדליק אתו מופיע על המסך הודעת שגיאה :בנוסח הטרמינציה נכשלה , בדוק את הטרמינציה או הכבל , כאשר אני מאתחל את המחשב ,הבעיה לא מופיעה והכרטיס מזהה את ההרדיסק . חשוב לציין כי לדיסק הסקזי מחובר כרטיס קטן מאחר ואין לי מתאם ליצאה של ההרדיסק .היציאה היא 68 פין . עכשיו , בכרטיס הקטן יש טמרמינציה ושמתי את הדיסק על יציאה 2 . והוא אכן מזהה את הדיסק בביוס של הכרטיס על יצאה 2 . חשבתי אולי בגלל שיש כם לכרטיס הסקזי גם טרמינציה, אז הוא לא יודע איפה לגשת קודם לטרמינציה של הכרטיס הקטן שיושב על ההרדיסק ,או לגשת לכרטיס עצמו. בכל אופן שממתי את הטרמינצה בביוס של הכרטיס סקזי על אוטומטי . היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא נתן הודעת שגיאה אבל כאשר המחשב כבוי …
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני כוננים,אחד של LG הוא צורב DVD ואחד צורב של BENQ. לפני חיצ שנה ניסיתי לעשות UPDATE לכונן של הLG ומאז שני הכוננים לא עובדים BENQ נפל לגמריי...לא קורא ולא צורב הDVD לא צורב אבל קורא...וגם שהוא קורא המהירות קריאה שווה לאפס מישהו יודע מה אני יכול לעשות בנידון ? נ.ב אני מת לפרמט אבל אין לי איך לגבות את כל המידע =\
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-