תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 3000+ Venice core 64BIT זכרון: 512*2 = 1 giga של samsung 400 mhz לוח אם של epox הבעיה שלי, שדוד שלי הביא לי 2 סטיקים חדשים של קינגסטון כל אחד גיגה סה"כ 2 גיגה וחיברתי אותם, פלוס ב2 הסלוטים האחרים את ה- 2 של ה- 512 עכשיו שאני בא להפעיל את המחשב הוא נתקע לי בהתחלה שהוא מראה את המפרט של המחשב.. אבל כשאני מחבר למשל רק את ה-2 גיגה זה עובד... יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני לא יודע איך להגיד או מה צריך לעשות המערכת הפעלה נמצאת על ה 74 גב ארדדיסק וישנו עוד ארדיסק 250 גב שבכלל לא עולה (בחולונות) מה צריך לעשות כדי להגיד אותו ? ומה זה בכלל RAID?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חדש והוא מתחבר עם SATA2 הכונן הישן הוא בחיבור ישן (PATA) השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הכונן הישן ככונן נוסף ולהשתמש בחדש ככונן עיקרי (כאשר מערכת ההפעלה מותקנת אליו)?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte ds3 rev 3.3 יש לי 2 הרדיסקים שאני רוצה להפעיל בRAID 0 בביוס בחרתי sata /ide control mode:raid/ide רשום בחוברת שכשאחרי שמזהה את ההרדיסקים לפני עליה של וינדוס ללחוץ על ctrl+g אני לוחץ ושום דבר לא קורה מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת צג משני (טלויזיה) למחשב. יש לי כרטיס מסך ati radeon x1600 pro חיברתי את הטלויזיה לכרטיס מסך בעזרת כבל s-video אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שום דבר לא מצליח לי !!! למישהו יש פיתרונות ????
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
על איזה טמפ' )בערך לפחות)הכרטיס leadtek winfast 8800gts tdh 320mb אמור לעבוד במצב רגיל כשרק ווינדוס ויסטה פועל? המפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz asus P5B socket LGA775 kingston 2G 667mhz WDC 2500 sweex 650v מארז עם מאוורר אחד של 12 אניץ' windows vista 32bit ניסיתי להוריד את הn tune של נוידיה והוא לא עובד .וגם התוכנה שבאה עם הכרטיס לא פועלת בויסטה. תודה לעוזרים. הטמפ' הנוכחית שלו : GPU:73 GPU diode:83 GPU ambient:64 GPU memory:73 GPU cooling fan 1678 RPM 63%
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא ערתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
פירסמתי את הנושא הזה קודם לכן בפורום תצוגה וגראפיקה אבל הבנתי שלא מתעסקים שם בבעיות אלה בהשוואות אז... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה ל…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היום אבא שלי התקשר אליי בעודי בבסיס.. והודיע לי שאחי הקטן איכשהו גרם למחשב להפסיק לעבוד. ושכנראה משו נשרף כי גם היה ריח, וגם המחשב לא עלה. חזרתי הבייתה, ואימתתי את התקלה, ניסיתי לנתק את הספק מהחשמל ולחבר שוב (כמו אחרי הפסקת חשמל). המאווררים נדלקו לפחות משניה וזהו. אני נוטה להאמין שזה הספק.. הוא גנרי, והוא מחזיק אצלי כבר המון זמן.. השאלה: האם ספק באמת יכול להישרף סתם ככה פתאום? ומה הסיכוי שהוא לקח איתו עוד חברים? ואיך אני יכול לדעת? (אם זה קריטי, אז יש לי p4 2.4ghz, עם 768מב זכרון, גיפורס4 אם איקס 440, על לוח לא ממש מוכר) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אם יש תכונה אחרת חוץ ממה שיש בסטיק ,שקוראת את קובץ התקלה של מסך כחול ?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי מחשב הוא הגיע אתמול בקיצור נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך כדי לשנות משהו אבלזה בעיצוב שונה מהעיצוב הרגיל שאפשר גם לעשות אבל אני לא ידוע איך הינה תמונה של העיצוב הנוכחי אני רוצה כמו שהיה לי לפני זה את העיצוב הרגיל הפשוט עם הלשוניות ... בבקשה עזרה בדחיפות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מחשב בסלון שנכבה לבד , בדקתי טמפרטורות : מעבד תקין , כרטיס מסך תקין הפעלתי תוכנה שמאמצת את מעבד והכרטיס מסך הכול תקין FURMARK בהגדרות חשמל כיבוי צג על לעולם לא וגרום למחשב לישון לעולם לא בהגדרות מתקדמות כתוב " גרום לכונן קשיח לישון אחרי 20 דקות " כיביתי את זה מעניין אם זה יהיה בסדר אבל אצלי במחשב האישי זה גם על 20 דקות והמחשב לא נכבה לגמרי אז אני בספק אם זה יעזור מה יכול לגרום למחשב להיכבה ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
- 2 followers
-
-
היי כולם: מפרט כללי של המחשב: מעבד: AMD Ryzen 3 2200G לוח אם: Gigabyte GA-A320M-S2H זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 לאחר הפסקת חשמל המחשב לא נדלק יותר, החלפתי ספק וחיברתי אותו בהתאם להוראות, אבל זה לא עזר 😞 בגדול - לחיצה על כפתור ההדלקה לא מניבה כל תוצאה, אין סיבוב מאוורים, אין אורות ואין ציפוצים מכל סוג שהו. שיחה קצרה עם טכנאי - הוא חושב שהבעיה היא שלוח האם הלך - בעיקר כי אם כבר החלפתי את החשוד המיידי - הספק - זה החשוד הבא בתור. האם יש טעם לרכוש לוח אם + מעבד חדש? וכן המלצות על שילוב בתמחור סביר 🙂 תודה רבה
-
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה במחשב. כל כמה זמן נתקע לי המחשב בfreeze ואז משתחרר. גם העכבר נתקע. כל בערך 20 או 25 דק זה קורה. יש גם סאונד מוזר של המחשב כשהבעיה מתרחשת. מה עושים? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שזה לא תקלה או משהו בסגנון אבל אני לא מוצא פורום אחר יותר מתאים (אם יש אני ישמח עם המנהלים יעבירו את ההודעה או יפנו אותי לפורום הזה) השאלה די פשוטה, האם למחשב רגיל מסוכן לעבור שיקוף במכונות של שדה התעופה, איזה חלקים עלולים להפגע, ומה עלול לקרות? אני אמור לקחת את המחשב בענייני עבודה לחול ואני מפחד לגבי השיקוף הביטחוני, ולכן אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר איזה 8M שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN? תודה הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה.. קניתי לא מזמן מחשב חדש (המפרט כתוב לי בצד) עם מעבד e6300 עכשיו משום מה הCPU נמצא על 100 והכל הולך לאקפלורר.. אני לא יודע למה זה קורה.. המחשב לא זז.. זה בעיה במחשב או בוינדוס?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה המצב אנשים קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח WD 250GB ואני מנסה להתקין עליו WINXP HOME אני יודע שזה ישן ושזה גרוע ה HOME זה לא מחשב בשבילי זה מחשב שהם רוצים מקורי וזה דיסק מקורי שיש להם אז החלטתי להתקין את המקורי HOME בכל מיקרה הביוס מזהה לי 250GB הכל בסדר כשאני מתקין את הוינדוס בזמן ההתקנה כשהוא רוצה אעשה מחיצות חדשות הוא נותן לי רק 130GB מדוע? זה כונן קשיח בחיבור SATA האם יש למישהו מושג מה הבעיה? בעיה ידועה בHOME? אשמח לתגובות לוח אם :GIGABYTE GA-G31M-S2L כונן קשיח: WD 2500AAKS 250GB SATA תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לא מופיע לי הסמל של "הכיבוי" אני ירא לכם בתמונה: http://img65.imageshack.us/my.php?image=111nx5.jpg איך אני מסדר ואני סם את הסמל של הכיבוי שיהיה שם?.. ------------------------------------------------------------------------------------------ בעיה נוספת אני מנסה לימחוק קובץ הוא לא נימחק לי ואז אני ניכנס למצב בטוח וגם מישם הוא לא נימחק לי איך אני עושה שהוא ימחק לי? -------------------------------------------------------------------------------------------- בעיה נוספת בהתחל שאני לוחץ על תוכנית כל שהיא ואני רוצה לעשות אליה מאפיינים אני לא יכול!!! !או שאני רוצה לה לעשות שינוי שם אתם מבינים למה הכוונה שלי?.. בקיצור אני רוצה לסדר את זה בבקשה תעזרו לי? ---------------------------…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX 440 לפני שנים הוא היה מחובר לי לטלוויזיה ולא היתה שום בעיה עבר הרבה זמן מאז לא ממש השתמשתי בזה וכנראה שגם החלפתי מערכת הפעלה (עכשיו אני עובד על Windows XP) ובקיצור אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אני משתמש בכבל OEM (MD4M TO RCA) לחיבור ... זה לא אותו כבל שבו השתמשתי פעם ההוא נאבד אבל לא נראה לי שהבעיה בכבל. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של nvidia אבל אחרי שאני מתקין אותו ומפעיל מחדש המחשב כל פעם עושה לעצמו reboot ונותן לי לבחור באיזה מצב להפעיל אותו... הבחירה היחידה שעובדת זו שהוא ישתמש בהגדרות ישנות שיש לו - לא safe mode ולא מצב רגיל. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה עושים? :s05: תודה מראש! עדכון : חקרתי קצת והבנתי שיש איזושהי…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-