עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by joe2010,

שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478), עם big typhoon של thermaltake. מאז ששמתי את המאוורר - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, המאווררים מסתובבים, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS. זה לא בעיית ספק - החלפתי ל liberty400 וזה עדיין קורה. איך שאני כל פעם פותר את זה זה ע"י הוזזה של המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, נותן לו לנוח כמה שעות, ופתאום הוא חוזר לחיים (לפעמים גם רק אחרי מנוחה של ימים). ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה. גם לא נראה לי שזה הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט סלוט, וזה לא נפתר. גם הרצתי ימים שלמים בדיקות עם memtest32 והם בסדר. לדעתי זה קשור למאוורר. הוא ממש…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by Benz0r,

יש לי כרטיס מסך Geforce 7600 GS והמחשק counter strike פועל לי לאט לא כמו פעם FPS נמוך במקום 100 קבוע הוא ירד ל 60 30 20 לפעמים וזה עושה מלא לאגים איך אפשר לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by BEN903,

הוא עבד עם המפרט הבא : P4 3GHZ 800MHZ 478 1MB asus p4s800d-x 400MHZ DDR 256X2 + 512 80GIGA HRD DISK 400W ספק ג'נרי עכשיו כל פעם שאני נכנס לווינדוס אחרי כמה דקות או בעליה המסך נכבה בדקתי טמפרטורות לכל והכל נורמלי החלפתי כרטיס מסך במחשב הזה לGEFORCE 2MX ובמחשב אחר אם המפרט הבא שמתי את ה6800 : P4 2.4GHZ 533MHZ P4S800D-X 256X2 333 MHZ DDR ספק גנרי 450W והוא חי ונושם ועובד כרגיל אז השאלה זה ניראה הספק לא ???

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by shaygutman,

יש לי לפטופ עם וויסטה עליו , אני רוצה להתקין גם XP כך שיהיה DUAL BOOT. האם אני מבצע התקנה רגילה , מה אני צריך לבחור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
    • 0 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by david86,

יש לי בעיה כשאנ מדליק אם האימיול אחרה כמה שעות המחשב עושה ריסטארט חשבתי שישי וירוס באימיול הוא שהוא לא טוב אז החלפתי אימיול אחר ובכול זות עושה ריסטארת במחשב מה עלי לעשות ? איך אני יוכל לדעת מה הבעיה וכשאני לא מדליק את האימיול אז המחשב לא עושה ריסטארת

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by Screw_Master,
  7. Started by jud22,

שלום, יש לי בעיה. אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. פעם יכולתי באיזה שהוא שלב זה נחסם. בהתחלה הוא כותב שהגוגל בר שלי חוסם אותו וכשאני מנטרלת זה עדיין לא עובד. אולי זה הנורטון אנטי וירוס חסם לי באיזה אפדייט? בכל מקרה ניסיתי דרך כמה אתרים-מיבזקון, האתר של גלי צה"ל וזה תמיד חוסם. כותב לי במדיה פלייר שזה לא נותן להיכנס לurl ןאז זה כותב שהכתובת מתחילה בhttps ולא בhttp. מה המחשב הזה רוצה ממני? בכל מקרה כל מי שיכול לעזור, אשמח.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by mooch,

שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by valentino,

אתמול קניתי צורב DVD של ASUS. חיברתי אותו לפי הכבלים כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב מסומן שיש לי רק כונן אחד והוא הצורב הDVD והצורב השני "נעלם". הכנסתי דיסק לצורב DVD והוא לא מצליח לקרוא אותו טוב...ניסיתי אחר כך לצרוב משהו בצורב DVD והוא לא צרב. מה אני צריך לעשות? הלכתי היום לחברה והוא חיבר את הצורב והכל היה תקין עכשיו שוב חיברתי ושוב אותו בעיה תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by sheff2k1,

בדרך כלל אנשים נוטים לחשוב שאין במחשב דבר כזה "קצת לא תקין": או שהחומרה פועלת, או שהיא לא פועלת. אבל האם זה ב100 אחוז נכון?האם יתכן מצב שבו יש חלק(לא מכני) כלשהו במחשב, שיש בו פגם קטן, שעדיין מאפשר להריץ את המחשב? אינני מדבר על בעיות תאימות חומרה כמובן, אלא על פגמים פיזיים.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by cheneilat,

אז ככה, יש לי שני כוננים,אחד של LG הוא צורב DVD ואחד צורב של BENQ. לפני חיצ שנה ניסיתי לעשות UPDATE לכונן של הLG ומאז שני הכוננים לא עובדים BENQ נפל לגמריי...לא קורא ולא צורב הDVD לא צורב אבל קורא...וגם שהוא קורא המהירות קריאה שווה לאפס מישהו יודע מה אני יכול לעשות בנידון ? נ.ב אני מת לפרמט אבל אין לי איך לגבות את כל המידע =\

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by ניר.,

נורת ה-STATUS ב-dlink di-524 מהבהבת כל הזמן ואין לי גישה לאינטרנט אלא רק לנתב עצמו (כלומר יש לי גישה רק לממשק של הנתב) כיצד אני פותר את הבעיה הזאת כך שתיהיה לי גם גישה לאינטרנט דרך הנתב ושנורת ה-STATUS תפסיק להבהב ? נ.ב המודם שלי הוא ALCATEL STH....

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by oranm23,

יש לי לאפטופ של אי בי אם דגם r60e ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה קיים אצלו רק usb & VGA האם קיימת דרך לחיבור דרך ה rca של הטלווזיה ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by sagi5,

לא מזמן פירמטתי את המחשב לפני שפרמטתי הכנסתי והוצאתי חומרה חדשה בלי בעיות עכשיו כשאני מכניס חומרה הוא לא מזהה אותה ואני צריך להתקין את הדרייבר ורק אז הוא מזהה אותה ובגלל זה אני לא יכול להכניס דיסקים קשיחים מישהו יודע למה? תודה מראש שגיא

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. שלום! יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, כל פעם שאני מדליק אותו, לאחר מסך טעינת מע' ההפעלה אני מקבל מסך כחול, לא מוזר במיוחד עד כאן, הנקודה היא שניסיתי עם 3 דיסקים קשיחים שונים, שכל אחד מהם עובד על מחשבים אחרים . בניסיון נואש, ניסיתי להחליף עם מחשב אחר, החלפתי זיכרונות, כרטיס מסך ואפילו לוח אם, ואין שיפור. ניסיתי גם להשתמש בלינוקס ואז בזמן הטעינה אני מקבל הודעה שהקרנל לא נגיש. כשניסיתי להעלות NT (כן אני יודע שזה ישן, זה פשוט דיסק קשיח ששוכב לי בבית בערך 10 שנים) המסך הכחול לא התרסט (כי כנראה ביטלתי שם את התכונה הזאת) והוא טוען שיש בעיה בדיסק הקשיח\בCONTROLER. האם נגזר עליי לקנות מחשב חדש? תודה מראש מפרט: Dfi Lanparty UT sli-DR הוחלף לבדיקה ב: FOXCONN‎ 6150K8MD-8EKRSH …

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. Started by RazKaziRo,

אני עושה מאפיינים לוחץ לו לעשות סריקת דיסק אומר לי שכמה קבצים של ווינדוס עובדים ואי אפשר לבצע כעת בעת הפעלה מחדש יהיה אפשר לעשות את הסריקה אני עושה ריסט עולה המסך הכחול ורשום שמה scan disk for drive c ואז הוא רושם לי cannot open volum משהו כזה ואז מפעיל תמחשב רגיל מה הבעיה? ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר עם ה volum הזה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. שלום לכולם. לאחרונה הרמקולים שלי החלו לעשות רעשים מוזרים. נשמע כמו רעשים אלקטרונים מוזרים. המוזר הוא שהרעשים מתחילים רק בלילה. אין לי מושג מה עושים עם זה. יש למישהו מושג אולי על מה מדובר? חשוב לצייין כי המחשב עובד מצויין בלי קשר לזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  18. ??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by yosibuta,

הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  20. שלום לכולם, האם אתם מכירים תוכנה כלשהי שגומרת את הזיכרון לגמריי בעצם טוחנת אותו, אני צריך משהו לבדיקה. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  21. שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, אך לפני זאת הייתי רוצה לפתור את הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי, עד לפני כחצי שנה הוא פעל טוב כמעט בלי בעיות והריץ BF2 על הגדרות נמוכות-בינוניות חלק, לאחרונה התחילו להיות לא לאגים מעצבנים מאוד במשחק, זה המפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Professional Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915GL Field Value System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Video Adapter RADEON X300 Series (256 MB) Field Value Disk Drive Maxtor 6L120M0 (120 GB, 7200 RPM…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by AdidasEA,

היי מה קורה?? תשמעו אני חייב ת'עזרה שלכם.. אז ככה.. התקנתי ווינדוס XP פרוץ של CROW וכשהמחשב שלי רוצה לבצע עדכונים אז הוא לא נותן לי כי הוא אומר שהווינדוס שלי לא מקורי יש אולי איזה תוכנה שפותרת את זה או משהו??

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. מדובר במדפסת hp deskjet 950c כך היא ניראת: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=hp950c אשמח לעצה מועילה.. תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. Started by i022052,

יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D915GEV (http://www.intel.com/products/motherboard/D915GEV/index.htm) תומך רק ב SATA האם הוא יעבוד עם דיסק קשיח SATA2? או שאין מצב? האם זה יכול לגרום נזק לחומרה באיזו צורה?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.